mamma ♥ mej

grattis på mors dag världens finaste mamma. I ♥ U

172 days 22 hours and 6 minutes

Huuuur ska vi kunna vänta?


söndag i ett nötskal

Vaknade upp utav värmeslag och kramp i en säng någonstans på landet. Efetr några sekunder kom jag på att det var i Olivias hus jag låg och försökte sova. Tre pers i en säng var inte så smart after all. Alla vaknade upp med ont överallt och hade knappt sovit något alls.
Efetr lite tv så gick vi upp och åt frukost i form av hönekakor med ost & skinka + oboy. Mmmmumma. En kort stund efetr det så avr vi tvugna att åka för jag skulle på släktmiddag klockan 1. (klockan var kvart över 12). Så vi brummade hem till mig på mopederna och jag tog en 5-minuters dusch och klädde på mig en klänning innan jag sa farväl till mina vänner och åkte iväg till Onsala Herrgård. Där väntade Mormor, Morfar, Farfar & Marieanne. Vi åt och åt och åt i ett supervarmt hörn av hergården och pratade om allt mellan himmel och jord. Jag var vääääligt trött och satt mest och nickade. Till efterrätt fick vi vanilj&vitchoklad panacotta med jordgubabr och blåbär. Åh vad mömsigt. Men det var trevligt trevligt. Sedan åkte vi in till kungsmässan för att handla lite mat, men jag drog till h&m för att köpa mascara. Vem träffar jag inte på? Jo, Johanna + mamma och syster. Det var inte längesen.
Åkte hem och nu stetr jag här och önskar att jag inte tog med mig allt mitt godis till olivia igår.
Men vänta! Jag har toblerone i väskan. Yeeeey me !

Sov gott.  

tilllägg till förra inlägget

Dagens.
 
hahahahah!

lördagen i ett nötskal

Jag vaknade upp av att hela rummet jag sov i muuuade som om det stod kossor utanför fönstret. Jag märkte sedan att det var min väckning och att olivia stängde av den, så jag låg kvar en stund för att sedan stätta mig upp och väcka olivia som hade somnat om.
Jag lyckades såklart väcka henne mitt i hennes livs bästa dröm och hon hatade mig där en stund men vad gör man inte för sina vänner? haha. Förlåt Olivia, men förr elelr senare så skulle du ändå märkt att det var en dröm och om den hade gått längre så kanske du skulle blivit ännu mer ledsen. Jaja, nog snackat om drömmar och istälelt om min lördag. Det avr bara Jag , Olivia och Johanna som drog till Liseberg, mendet är inte så bara. Det är skojsigt. Det var sjuuuukt varmt, men roligt med sockervadd (schho + tummen upp) och allt. Men ungefär en timma efter maten ¨så stod vi inte ut längre, det avr helt enkelt alldelles för varmt och sjukt mycket folk så vi åkte hem till Olivia och badade istället. Men vi missade precis tåget till kungsbacka pga några höga gubbar men vi satt och hade kanonkul i en halvtimma tills nästa tåg kom.
 När vi skulle börja grilla hemma hos olivia så märkte vi att vi inte hade något att grilla så johanna och olivia åkte till shell och köpte korv medans jag satt ensam hemma hos olivia i 20 minuter. Ni får aldrig veta vad jag gjorde då. moahahah. Johanna och Olivia kom hem precis innan Pauline och maria svängde förbi och plötsligt var vi 5. Trevligt. Vi badade en stund till innan vi åt korv. Eller de första korvarna åt vi, sedan blev det lite läskigt när vi gjorde sönder dem på alla möjliga sätt. (ni vill inte veta) men det avr såå roligt! Sedan, när vi gick runt där på altanen med morgonrockar och blöta badkläder så lyckades vi putta ner Olivia i poolen, med morgonrock och allt. hahaha! Efetr det så försökte vi få i pauline men utan resultat. Sedan litade inte någon på någon och ingen vågade gå nära poolen igen tills efetr att vi ahde lovat att inte göra något. Men, amn kan väl aldrig lita på oss eller? Pauline åkte i och sedan Johanna när hon försökte ta upp paulines morgonrock. Jag åkte i också efter en del kämpande, och maria hoppade i självmant. haha. Sedan stod vi där i poolen och skrattade och hackade tänder en stund. haha. Så grymt roligt! När man gick upp igen så höll man på att ramla för att rockan var så tung, men vi lyckades. Kolckan började dra sig mot 22 och vi började kolla på film och äta godis, popcorn, glass och smoooooothie. Mumma kademumma. Jag ahde valt den otroligt fula filmen Nacho Libre, men vissa delar var extret roliga i all fall. Som när han spände rumpan eller när han sjöng sin sång som han hade hittat på i vildmarken. (jag tror jag lägger in den här sen, värd att se!)
Efter filmen så åkte Palle och Maria hem, och vi andra kollade på Lilla kycklingen tills vi somnade i Olivias säng alla tre. varmt och trångt, men mysigt.



hahaha det ser ut som om vi har slagit ut framtänderna ! ! ! 














Såååå minnesvärd dag!


fredagskvällen i ett nötskal

Oj vilket hålligång det har varit den här helgen!
jag har inte uppdaterat sedan fredag vid 5 tiden och har inte varit hemma mer en ett par minuter sen dess. Här va de fest! Men jag lägger nog ut allt i 2 eller 3 olika inlägg för annars blir det på tok för långt och jag måste vila mig mellan. Så här får ni vad som hände i fredags efter klockan 5 till att börja med.

Det avr tänkt att alla tjejerna skulle ha disneykväll tillsammans, men som vanligt så blev det bara jag, johanna och olivia som kunde. De andra fick inte komma eller kunde inte komma dit på något sätt. Lantisar, höhö. Men det var väldigt trevligt ändå.
Först drog vi till kungsmässan och jag köpte balväska och de andra lallade runt. Vi tjeckade affärer och avslutade med ica, där vi köpte godis, cola, kladdkaka och mjölk. Sedan tog vi bussen en bit hemmåt till johanna och gick av för att köpa pizza. Johanna tyckte att det var såå roligt när hon råkade säga : ''Hej, jag vill beställa en familjepizza med hålabäck'' och började gapskratta i luren innan hon la på. Men Vi fick pizzan i alla fall och gick hem. Klockan var strax innan 8 när vi kom hem och då åt vi pizza och började titta på första filmen. Skattkammarplaneten. Den ääär så rolig. haha. Sedan fortsatte vi med Herkules. Olivia hade tjatat om att den var den bästa filmen och så somnar hon det första hon gör i mitt knä nästan innan filmen ens hade börjat. hahaha. Det slutade med att både Johanna och Olivia låg och sov på mig medans jag satt och sjöng med i låtarna och skrattade åt det roliga. Johanna vaknade under de 10 sista minuterna och kollade med mig och efteråt så gick hon upp för att tvätta bort sitt smink medans jag lyfte bort olivia från mitt knä och ner på en kudde i soffan. jag började plocka ihop lite pizzarester då olivia började prata med mig.
Olivia: Emma..
Emma: Ja
Olivia: Jag är trött.
Emma: Mmm, jag ser det.
Olivia (efter en tystnad): Emma..
Emma: ja
Olivia: Jag tror jag vill ha mer sås.
Då, fattade jag att hon pratade i sömnen och hon fortsatte snacka om sina fötter och skrek NÄMEN! Det roliga var att hon snackade till mig hela tiden. Jag kanske inte vill veta vad hon drömde om mig..
Johanna kollade klockan och såg att den bara var 11(!) så vi satte på en till film efetr att olivia hade vaknat till. Det blev Aristocats.  Efter det var vi tillräckligt trötta allihop för att kunna somna som små stockar i små sängar och där slutade den dagen. (efter ännu en spökhistoria från mig ofcourse)

Pics.



mmmm...

Cheesus

Alltså, orka att göra ett repotage om en ostbåge som ser ut som jesus.
Jag fick mig i alla fall ett gått skratt. haha!


Klicka här för att se Ost-Jesus filmen!

akta er för dessa pojkarna..

jaha, du kanske har undrat i alla dager hur det är en så kallad böghög fungerar. Jag ska nu demostrera med den här videon från dagens idrottsdag.


jag undrar hur dom lyckas så att ingen bryter nacken eller nåt...

idrottsdag

Varje år har smedinge en dag då eleverna inte får vara på skolan, för att femmorna ska komma och titta. Den dagen har jag just kommit hem från. Grym dag, med massor av skoj. Herre min skapare, vad ska jag göra utan klassen sen?
Tjejerna vann dragkampen och killarna också, yeeess. Att slå b2 var hur gött som helst. efter 4 år har vi äntligen bevisat att vi är nummer 1 nu, och inte 2a. äggade.
Det blev mycket skratt, högar och fusk men vad gör man inte för att ha lite skoj?
Efter dagen så kom jag hem snabbt eftersom Jag, Johanna, Olivia och Sebbe fick skjuts från bräckan och tillbaka av Wimar. Vi kom in på klövervägen där jag skulle hoppa av tidigare och var precis framför bussen som skulle åka in på busshållplatsen där vi skule stanna och släppa av mig. Dörren gick inte upp och Sebbe var tvungen att springa runt och öppna den för mig, haha.
Jag kom hem och såg att ingen av bilarna var hemma. Fasen sa jag då om jag uttrycker mig lite finare för att jag hade ingen nyckel med mig. Jag sprang runt huset för att känna på alla dörrar men det enda jag såg var mathias som satt och sa att han inte hade någon nyckel heller.
Mamma skulle inte komma hem förräns två timmar efteråt så jag gick hem tiull min granne Embla och åt en macka med ost. Sedan hörde jag att pappa svängde in på avfarten och då kunde jag komma in igen. Jag tackade Embla för maten och gick hem. Då såh jag att jag hade fått skojkortet i brevlådan. haha, det är så tråkigt så att det är kul ju.
Jag känenr att mestadelen av detta inlägget handlade om min senste timma men ni får massor av bilder sen när jag har fått dem av Johanna och Carrruline. Ni kan få lite bilder som jag tog med min mobil istället sålänge. 
 
wait for it..



kommer mer bilder under kvällen för hoppningsvis..

imorgon.

imorgon är det friluftsdag. jag slår vad om att vi kommer uppleva mycket skratt som vanligt, i för sig så brukar inte 9b1 undvika skratt men under de här dagarna så blir det oftast något litet extra, så jag får väl dra och ladda min kamera sen antar jag.
Det här året får man tydligen inte extrapoäng om man är naken, som det brukar vara, men det kanske inte hindrar oss. Det finns ju ingen regel om att man inte får vara naken. Killarna snackade om några jätteblöjor för några dager sedan. Ja, jag antar att vi bara får vänta och se. Det kommer nog bli skoj i alla fall, det är jag säker på. 
Här är bilder från förra årets friluftsdag. 
 
intressant..

(ps. jag lyckades skriva ett inlägg om något annat!)

besatta jag

Eftersom att alla mina inlägg hela den här veckan har handlat om twilight så tänkte jag mata er som inte är så väldigt intresserade av det också. Vilket kanske inte är så många, eftersom alla älskar twilight.
Nä nu ska jag sluta prata om det och ta upp något annat istället. Då tänkte jag berätta om min skoldag, men det mesta jag gjorde var att läsa, så där har jag inte så mycket att berätta. Och om jag ska berätta vad jag gör för tillfället så sitter jag och tänker på boken och lyssnar på 'I'll be your lover. too' med robert pattinson.
Alltså, det här är inte så lätt, och jag antar att det hät blir det 6e inlägget i rad som handlar om twilight, fast det egentligen inte var menat. Doh!
Men, vad ska jag göra då? Hm.. Jag kanske lägger in lite mer musik, eller fortsätetr jobba med klassfilmen som måste bli klar snart.

åååh, nu skrattade han i sången.
jag dör.

det tog mig 43 timmar

att läsa ut boken.

Om jag kunde drömma av Stephenie Meyer.
416 sidor av perefekta ord skapade den här boken. Det måste ha varit den bästa boken jag någonsin läst och den enda boken jag någonsin varit så besatt av. Faktiskt det enda jag någonsin har varit så besatt av. Herre min skapare, jag tror att jag var helt och hållet hjärntvättad under de här dagarna, jag kunde inte lägga 1 minut på att tänka på något annat och jag hade alltid boken (som nu) inom synhåll, helst så nära mig som möjligt.
Jag tror att jag är kär i Edward Cullen.



Jag ska nu försöka komma på något att skriva som inte har med twilight att göra, men det kan nog ta några timmar, och vänta er inte för mycket nu för jag har inte funnit viljan att stoppa ännu.
find the will to stop.

Och till er som inte har läst den här boken, ska jag bara säga några saker. Jag brukar inte läsa böcker, jag hittar oftast inte något som gör mig intresserad. Jag har nog inte läst ut en bok (förutom engelska boken som vi var tvugna att läsa ut) sedan 3 månader tillbaka, och då tog det min säkert 1 månad att läsa boken. Jag säger bara till dig att du kommer inte kunna föreställa dig något så bra förräns du har läst det. Tänk dig den bästa bok du läst och gångra den känslan med 79 miljoner.
Läs den!

Ååh, jag tror jag dör.


oj vad jag har jobbat.

Nu är jag klar! Bookreport, Bilder, Novell, Eu-frågor och allt. Nu har jag Inget kvar, ingenting alls, inget. Bara en massa roliga dagar med min klass.
Om ni ursäktar mig så ska jag dra och njuta av min bok nu.
Alltså jag säger bara .. ÅÅÅÅÅHHHHH!, I love it.

hej

Jag sitter här och lyssnar på fin musik och regnt utanför medans jag målar bilder som måste lämnas in imorgon. jag satt och filosoferade lite om livet när kom på att om exakt 2 veckor och 3 timmar så är balen. Då har vi redan haft en skolavslutning och nästan allt är slut. Då är det sommerlov, om 2 veckor är det sommarlov, fattar ni vad skönt? Fast, ändå jobbigt, fast ändå skönt, fast ändå  konstigt. Det kommer inte bli lätt att säga farväl till alla men det kommer vara så härligt med sommarlov så jag hoppas att det öveväger sorgen att lämna 9b1. Inte särksillt troligt, men ändå.

Nej, nu ska jag väl dricka oboy och fortsätta med engelskan som också ska vara inlämnat imorgon. Suckface. Men jag tar nog en kort *host* paus och läser lite bok. Jag såg på baksidan att det stod :
Varning! Vansinnigt beroendeframkallande!
men nu är det ju redan försent.
doh.

Åh.

Sorry, Men det blir inte mycket till uppdatering idag, bookreport, som jag har en bit kvar på och bilder som ska lämnas in på torsdag.
Det ligger en bok precis framför mig hela tiden ochså så jag är hela tiden väldigt distraherad av, både den och min musik. Det är inte lätt när det är svårt so sagt. 
Om ni håller tummarna riktigt mycket så kanske, ja kanske, det kommer en uppdatering, annars får ni allt nöja er med edward-bilderna längre ner.



' god natt '

'' Twilight trollbinder unga tjejer ''

Eh, jag känner mig inte alls träffad..

 

> Här ser du hela artikeln <

Eh, nej jag är verkligen inte besatt av allt som ahr med twilight att göra. Jag sitter verkligen inte och tittar på filmen och lyssnar på låtarna i skolan. Jag sprang verkligen inte till posten och hämtade boken när den hade kommit. Jag är bara inte sån liksom.. *host*
Om jag skulle varit besatt så skulle jag till exempel haft såna här bilder på min dator, och de här låtarna i min ipod längre upp. Åh, vem försöker jag lura? jag är helt såld.


Vi bara dör och dör, men det är ju inte vårat fel.
Han glittrar i solen..

ursäkta

men jag orkade verkligen inte med den gamla headern så jag bytte till den här sålänge medans jag försöker komma på något annat. Den är hur skev som helst men håll ut, jag jobbar på det.

update: för er information så ska det stå G R A N N I S där uppe. Jag slår vad om att hälften av er inte fattade det för att det syns helt enkelt inte om man inte vet om det. Jag känner mig misslyckad.

en ganska lyckad måndag.

Inte för att jag tog in så många intryck, för jag satt och tänkte på annat.. Hmmeheh. Men föst var det So och jag  och olivia satt i ett annat klassrum och 'jobbade' med novellen. Jag kan ju säga att det var den härligaste so-lekionn på länge i alla fall. Jag märkte under lektionen också att jag är hulken, för min arm är helt grön av prickar, jag håller nog på att förvandlas. Blir inte förvånad om jag vaknar upp imorgon md superkrafter och grön rutmage. Sedan va det musik och vi skulle redovisa låten vi har jobbat på i några veckor. Bara det att våran grupp saknade 2 pers så det var jag annie oh emelie som skulle göra the final countdown ensamma. Ohja, och emelie kunde bara de 2 fösta raderna, så allt var upp till mig och annie på piano & trummor. Lyckat, men jag tycker allt att det gick bra. Nöjd med vårat arbete, och vi spelade inte fel så många gånger. *ler*.
Sedan var det gympa där pauline och maria skulle ha lektion, men maria var sjuk så pauline fik ha den själv med lite hjälp från Annie och Norman. Det var väl en bra lektion, om man bortser från att jag inte är så bra på fotboll, vill säga. Sedan er det lunch och Spanska, då vi gjorde en jobbig poängpromnad, som man fick informationen på mobilen via bluetooth. haha orka att lärarna försöker vara coola? ja, vi fick i alla fall kakor så det fubkade för mig.
 Dagen fotsatte med svenska där jag inte minns vad vi gjorde, vi skulle byta platser men istället blev det någon slags (inte så ovanligt) kaos. dagen avslutade vi md no, dä vi inte har något att göra så jag och olivia satt och pratade med john om hur snygg robert pattinson är. han verkade hålla med, tills han kom på att han inte ahde sett hur han såg ut. haha.
Under rasten så lyckades patrik issförst hela twilighthistorien när vi skulle berätta den, och han trodde att den handlade om en 180 år gammal gubbe som sög blod och spydde på ett lamm. Vet inte riktigt vart hans hjärna har flyttat, men inte verkar den ha planer på att komma tillbaka.

Nu ska jag väl lägga in lite bilder från dagen också antar jag, medans jag surar för att min bok inte har kommit ännu. Snyft.




nu ska jag väl, som alla andra jävlar i nio-be-ett sätta mig oh hetsskriva på novell och bookreporten.
Hadebästastebästast - [nåt som rimmar på det]

You're like a drug to me

You're like my own personal pack of heroin..

y'ello

hemma igen från bio med tjejer.
Jag orkar inte skriva så mycket men här kommer dages 2 citat, av matilda och johanna vid bion idag:

Matilda; Jag kommer kissa ner mig på toan!


emma: var är tiina?
Johanna; Hon fastnade i drickmaskinen..

hahah. jaha, vad ska man säga, man får skratta när man umgås me dom i alla fall. Filmen var sjukt bra, och de sista minuterna höll jag på att dö av kissinödighet av de 2 stora cola jag hade druckit. Men jag klarade det, som tur var. jajaja, jag måsta dra nu, fråga inte varför.
Krama lama

emma the övningskörare

ohja, ni läste rätt. Idag drog jag ut med pappa och övningskörde för första gången, trodde det skulle vara hur svårt som helst med alla växlar och pedaler, knappar och spakar, men det gick mycket lättare än jag trodde. Jag sitter inte här och säger att det var lätt, för det var det inte, man behövde använda alla hjärnceller om man säger så. Koppling ner koppling upp, gasa bromsa, växla sväng titta bak titta fram koppling ner handbroms osvosv. Men jag lyckades svänga, backa växla och stanna nästan lika många gånger som jag lyckades få kärringstopp.


Men jag är nöjd, det var ju trots allt första gången & jag kraschade inte bilen.


gomorron gomorron gomorrrrooon

Jag drog mig precis upp ur sängen när johanna skicka sms till mig och mamma väkte mig på samma gång, läskigt. Så det enda jag har hunnit göra under morgonen är att svara på johannas sms och gå ner för trappan och sätta mig vid laptopen & läst bloggar.
Så frågan är då varför jag började skriva ett inlägg om jag inte hade något att berätta om dagen. Antagligen för att jag inte orkar göra frukost, för att jag inte får dricka oboy. Sista dagen idag, jag måste hålla uuuuut. Det är väldigt frestande att bara ta en kopp oboy och sätta sig framför tvn med en go film men jag ska inte. Det är sista dagen och sdan imorgon så ska jag fasen fira med oboy för fulla muggar.

Planerna för dagen är väl inte så mycket att se fram emot, förutom avslutningen. Jag mpste helt enkelt skriva en bookreport och en novell. Tro mig det är inte s enkelt som det verkar. I Bookreporten ska man svara på 20 (om inte mer?) frågor om boken och skriva upp meningar man inte fattade och 10 ord som man inte förstod. med mera. Och allt ska vara på korrekt engelska. Jiiiiihhaaaa som morgonrocks-killen skulle sagt. sedan ska jag skriva n novell, som jag knappt vet var det är förnågot. Åter igen, Jiiiiiiihhaaaaaa, eller varför inte wooohooo living the dream!
Men sdan ikväll drar jag in till göteborg och ser på bio med johanna och matilda + mammor. 17 again står på shemat, och nej, jag har inte sett filmen ännu. Jag är seg.

Jaja, nu ska jag väl göra ihop en liten frukost för min mormor och morfar kommer hit snart och ska äta lunch med oss och fira mamma som fyllde år i tisdags. Grattis. Jag kanske skulle ut och övningsköra sen också, bara för att varna alla från att vara nära en väg under den här dagen.
Jaajajajjaja, nu e jag hungrig,
tack för maten.

new moon

idag är det 180 dagar tills vi sitter där på biografen och inräknar sekunderna tills vi får se New Moon. Aaaaarrgghhh. Jag orkar inte vänta, så jag hittade den här bilden från inspelningen som vi kan sitta och stirra på i 180 dagar. Bättre än inget i alla fall.


...

lördags-sammanfattning

Oj, när jag skrev rubriken blev jag lite chockad att det bara var lördag, gud vad skönt det är med långhelg. Nu sitter jag här på en stol vid datorn och äter lördagsgodis från ica kvantum i varberg.
Jag kanske ska ta historien från början...

Vaknade upp (blev väckt), som sagt klockan 8, hasade mig ner från sägen 10 minuter senare för att alla tjatade på mig. Vi åt frukost (se inlägget innan) och sedan åkte vi iväg från bondgården och mot varberg. Vi stanade där för att äta lunch och för attd et var en marknad på gång på torget. Det säger man ju inte nej till. Jag fick köpt en t-shirt och sedan åt vi lunch vid kyrkan där vid torget, minns aldrig vad den heter. Vi kollade runt i lite affärer men jag fann inget som föll mig i smaken förrutom gratisgodis vid kassorna. Vi köpte godis, lite mat och 9 filmer på ica innan vi tog bilen hem till fjärås igen. Så nu ska jag väl inte sitta här och stirra, jag tänkte titta på robinsson med min familj, känner inte direkt att jag följer det den här gången, har kanske sett 5 delar.. 
jag lovade er en bild på min klänning jag köpte också så här är 2 för att det tog så lång tid. 
Hejdå lilltå. 


ni får helt enkelt tänka bort mitt ovårdade hår och mina vita ben, så kanske den blir finare... 
och nej, jag ska inte ha dom skorna, bilerna är till ett annat projekt egentligen


Frukost för 8 pers?

Här har ni en liten gämförelse som jag gjorde imorse, säkert när alla ni låg och sov fortfarande, era slöfockar. Men frukosten var klockan 8-9 som igår och jag gick upp 10 över 8 och han ändå med att äta. Ja, jag kan vara snabb vet ni. Här har ni i alla fall min mat först och sedan Mathias längre ner, så ska ni få se. Vi og båda 3 portioner i alla fall, fast det är en liten skillnad..

emma åt sammarlagt..

..1 Fralla med ost, 1 ägg med kaviar, 1 tallrik yoghurt med flingor, 2 glas apelsinjuice och 2 vaniljkex.

Mathias åt sammarlagt..

.. 2 stora skålar med havrefras och mjölk, 2 ägg, 3 rostmackor med ost, 2 frallor med ost, 1 mörk smörgås med smör, 2 omgångar med vindruvor, gurkor, 2 glas äppeljuice, 2 vaniljkex, 1 digestive kex, ett äpple.

Och klockan 12 säger han att han är hungrig...

Honeys I'm Home

Tja baberiba.
Nu e jag hemma igen och sitter här vid datorn och lyssnar på Kiss. Ja bandet kiss, inget annat. Jag hade tänkt ge er en stoy om dagen men nu ska jag äta, så det får jag spara till senare.
Trevlig lördag flickor och pojkar.


Fredag i skåne

hejhallå igen.
Nu e det fredag-kväll igen, men det känns som söndag. Skönt. frukosten här var mellan 8-9 så jag var tvungen att gå upp vid 8. Sucken, men vad gör man inte för lite god frukost? Mathias började dagen med att lära sig att ägg stavas med ä. ch till er som inte tror att man lär sig något nytt varje dag så ska jag då tala om för er att min bror lär sig något nytt varje dag. I torsdags lärde han sig vem John Travolta var och han tog mig med storm idag när han faktiskt kunde skillnadden på ica och ikea. Han går frammåt, känner mig lite stolt.
Tillbaka till ämnet så åkte vi till (troligtvis) sveriges västligast punkt. Klippan, som ligger en bit bort. Det är en halv-ö, som i åkte ut på. Det blåste som fen och det vaaar kallt, men vi tröstade oss med morotskaka, fast brorsan  syrra tog glass. Smarta ungar. Sedan åkte vi in mot land och gick runt ite på en brygga i Mölle, för att sedan åka till en mysig strand vid havet (vilken strand ligger inte vid havet?). Vi åkte och tittade in iittala butiken i ärheten och fck köpte lite porslin och jag köpte en ny STOOOR oboykopp. mehehhehehehe (palle-händerna)
Sedan drog vi och köpte mat och jag lyckades köpa min avslutingsklänning på samma ställe, inte på ica maxi utan i en affär brevid. Trevligt. (tyvärr får ni ingen bild nu) Men det är en vit ballogklänning med blommor på kjolen. Ni får föreställa er den sålänge.
hehe, här har ni lite andra bilder:










Hunden hette föresten Lady, jättegosig typ som katten här också som drar sig runt huset. Stackarn är ute nu när det ösregnar och åskar. Kussinum. Vet inte var katten heter men det hindrade den inte från att prata med mej. Han/hon var knepig att få med på kort som den vred och vände på sig. (hoppas ni antecknar).
Jaja, imorron drar jag hemmåt, vi kanske hittar på något innna men jag kommer sova i min egna säng imorgon utan att behöva höra alla snarka och snora.
Nu ikväll ska jag väl nte göra något annat än att fortsätta titta på tv och äta toblerone och mozarella bollar. Ohja, mumss.
Hälsa godnatt från min partyhatt !

Torsdag i Skåne

hejhallå från skåne-land.
sitter här på vårat hus vid en bondgård, det finns får  kossor, och hundar som springer löst på gården. Vårat hus är stort och vi har västa träsgården med minipool, studsmatta, uterum, grusvägar i tomten och trägunga som hänger från ett träd. Bättre än jag hade tänkt mig, det är faktiskt mysigt. idag har vi gjort en del. Vi åkte hemmifrån vid 9 & åke i 1½ timma tills vi kom fram till en stad precis innan hallandsåsen. Vi åt glass och chokladbollar & var på stranden en stund i solen.
Sedan åt vi lunch och åkte vidare mot en ny destination. Vi fiskde krabbor och gick lite vid havet och hittade en mysig stuga vid vattnet där vi satt en stund. Sedan skrev Sara lite kort till sina vänner inna  vi åkte & handlade lite mat och sedan åkte vi hit till bondgården..

Jag hinner inte skriva så mycket mera ifall jag ska hinna lägga in bilder också, så här är lite bilder till er från mig. En liten göteborgare som har bosatt sig på en bondgård i skåne..







Yapp, det är vårat hus & lite djur från gården . höhö.
see youtomorrow my friens.

ryktet var en lögn

datorn ska med till skåne så vi ses troligtvis varje kväll i alla fall om ni har tur. Jag håller på att ta emot bilder från johanna från fotbollsmatchen idag (se några inlägg längre ner). Så jag lägger in dom där nere sen. (ifall ni tänkte anteckna) Annars ska jag nog packa klart lite saker & sen drar jag och sover. Jag får se till att läsa engelskaboken i skåne i alla fall, fö book-reporten ska vara inne på tisdag. Tillsammans med novellen, jihaaaa.
Jaojao, jag får väl börja langa bilder,
Kram&puss - bomullstuss.

ps: Olivia, på fredag kommer det stå en hink med kattmat i uterummet tillsammans med en dunke vatten. Fyll på vatten & mat och klappa gärna katterna ifall du ser dem, så mår dom bättre. Stäng inte dörren helt när du går så att dom kan gå ut och leka. För mer info finns jag på mobilen ;) .ds

latmasken is whriting again

vet ni vad jag kom på nu då?
jag måste packa idag, för klockan 9 imorgon är jag påväg mot skåne. Men jag kommer hem på lördag så det är inte så mycket som behöver packas ner, jag kan packa senare. Och vad betyder senare egentligen? Hmm.. Antagligen innan jag ska gå och lägga mig ikväll eller i värsta fall imorgon, men vi får hoppas på det första förslaget för annars måste jag gå upp tidigare, och orka det liksom?
Känns som om det har blivit många inlägg idag, fast korta. Jag får väl mata er nu så att ni överlever tills på lördag för jag fick höra ett rykte att vi inte skulle ha med oss datorn. jag som inte änns har fått min bok ännu, kommer bli en intressant utflykt antar jag. jaja, nu ska jag fortsätta att göra ingenting tills någon kommer och tjatar på mig att jag måste börja packa.
hhejdå sålänge.


ny header..?

Okej, någon mer som har tröttnat på min header?
samma visa varje dag, nä snart ändrar jag nog, jag har några snajsiga ideer i huvudet som vi får göra till verklighet någon dag då jag har orken. Jag tänkte börja skissa på en ny header men istället så hittade jag den här bilden på mej och en av mina närmaste vänner..

Man kan väl få drömma?

Musiken är igång!

Hejsanhallå, jag har lyckats få i mig lite socker i form av pannkakor med socker och känner mig lite bättre än för 6 minuter sedan när jag la in det förra inlägget.
Musiken funkar idag igen, woooho. Och i detta nu finns det 42 härliga låtar att digga till. Varje gång jag byter färg eller tema så finns det ny musik, bara så ni vet. Ta 13 sekunder av ditt liv till att lyssna på låten som ligger sist, det är nämigen jag och några vänenr som ligger bakom den. Kändisar and living the dream.
Nu ska jag på mer sockerjakt.
tjooo.

Dag 3 utan oboy..

Lidandet alltså, lidandet. Jag förstår nu hur det känns för dem som ska sluta röka eller något sånt. Herreguug man vill bara kasta oboyburken i marken när man ser den. Jag döööööör nu. Seriöst, jag orkar snart inte längre, det här är ouhärdligt, jag vill ha obooooooooooy.

Lärare vs Elever i fotboll

Årets händelse kallade lärarna det, och det var så nära att det slutade som just det. Med 5 minuter kvar av sista halvlek stod det 2-1 till lärarna, men då skärpte sig fotbollseleverna och gjorde 4 mål på 4 minuter. Haha, det var ett par roliga bloopers, som när stefan missa bollen elelr när fredrik fick bollen rakt mellan benen, eller när lärarna lyckades fälla varandra. Men det mest skrattretande var nog lärarnas fina sånger som de höll på att sjunga. Man hörde inte så bra för att man skrattade sjukt mycket men lärarna imponerade på mig faktiskt, jag trodde inte att de var så duktiga, herre gud. Peter också, stackarn, han var ju hur bra som helst. Men som sagt, eleverna har än en gång bevisat att vi äger lärarna. Ohyeah. 









mest bilder på lärarna, men det är ju dem som är roliga att titta på .
haha, hejdå!

tisdag & back on track

Hallojsan, nu är jag tillbaka från tänng och redo att skriva ett litet inlägg om dagen. Sovmorgon utan oboy började det med, ingen bra start på dagen för min del. Men jag var ovanligt idig till skolan och svnskan & engelskan gick ganska fort. Vi läste mest & skrev lite novell. Sedan va det Fiskpusdding till lunch och dagen fortsatt md No. Segis & sedan matte, dä vi inte fick gjort så mycket mer än att ta fula kort och kasta stolar på varandra.. (bilder). Dagn avslutads med en So-lektion där jag blev klar med lite eu-uppgiter så nu är jag helt klar med allt inom so för hela grundskolan. Najs. Jag gick hemmåt och kom på att jag inte fick dicka oboy, kom in i en kort depression och det hela slutade md att jag drack ett glas jjjjoos. Suck, hur ska jag klara en hel vecka? Jag kommer dö.


ha det.

20 aug, 21 aug, 4 sep.

Boka in dem dagarna för tusan. Då drar v till Liseberg och tittar in detta:

20 aug           20.00                    Tomas Ledin!
Sommar och Tomas Ledin är som pannkakor och sylt. Det funkar med bara det ena, men det blir liksom inte riktigt bra. Efter alla hits på 80-talet hade Tomas några år där han mest spelade och sjöng på engelska. Men när plattan "Tillfälligheternas spel" släpptes i början av 90-talet var hans öde beseglat. Han skulle för alltid vara "sommar" för sin stora svenska publik.

21 aug            tid ?                        Nrj in the park!
Nrj bjuder på en spektakular konsert med många kända artister från radiokanalen. En utav de största konserterna på Liseberg, förra året lockade konserten 10 000 besökare till kvällen. En tillställning man inte vill missa helt enkelt.

4 sep             20.00                    Maia Hirasawa
Debuten "Though, I'm just me" innebar startskottet för en synnerligen intensiv period för Maia Hirasawa. Skivan belönades med en guldplatta och förde med sig ett späckat turnéschema. Hon var i Japan inte mindre än fyra gånger och i januari 2008 mottog hon emot priset för Årets Nykomling vid P3 Guld i Göteborg.


Ses där då mothawankers !

Musik åt folket

Har märkt under veckan att fler och fler skaffar musik på bloggen så jag kunde ju inte ligga efter på den sidan. Så jag har själv handplockat 20 av mina personliga favoriter just nu och genom åren och lagt dem i min ipod här uppe på bloggen. . Hoppas ni gillar det!
Om ni ursäktar mig så ska jag gå ner och ta ett glas mjölk i min oboyfria värld.
Ha det.

mors

Tjena mittbena.
Idag har det väl inte hänt så mycket speciellt. Eller? Hmm.. Nä.
jag gick upp sent, duschade för länge, gick upp med johanna, hade so, hade musik, hade gympa, åt makaroner, hade spanska, hade svenska hade no, johanna blev mobbad av jocke, jag sa låt mej va, vi skrattade och skrek ramlade, gjorde högar och hade roligt.
Ganska trevlig dag, jag orkar inte skriva för jag har inget socker i kroppen, så jag tror att det här kommer bli en ganska tunn vecka med korta inlägg. Får försöka skriva många inlägg istället.. lycka till.
men jag orkar kanske bjuda på 2 bilder, om ni är snälla med mig.

Hejdå stortå.


mjölkmåndag

Hej, jag sitter här och dricker mjölk. Ja, ni läste rätt, mjölk. Idag börjar min vita vecka, som är helt fri från Oboy. Det kommer att bli jobbigt men jag ska lära mig att stå ut. Jag förstår inte hur jag ska klara sovmorronen imorgon utan oboy. Jag får helt enkelt göra lite extra äggröra och tröstäta .. eh. jos eller nåt. Åh, jag vet inte hur det här ska gå, varför drar jag mig in i såna här problem? Kanske för att jag äntligen har förstått att jag är beroende och att jag tänker sluta eller helt enkelt för att bygga upp spänningen lite på bloggen. Det är och förblir ett olöst mysterium...

oh my shit vilken dag

Dagen började med att väckningen gick igång 09.08 och jag vaknade hemma hos johanna i en bäddsoffa med olivia brevid mig. Jag väckte Olivia genom att smätta hennes bhband & dra i henens hår lite och sedan kom vi upp. Vi åt, duschade, klädde på oss och sedan drog vi ner mot stationen vid 11 med bussen. Tog 11.15 pendeln mot gbg och sprang av vid liseberg & in i högen av folk vid ingången. Det skulle snart öppna (12.00) och vi drog in med guldpass & allt. Vilken känsla av att bara springa in och visa passet  och få ett åkpass. oms asså. Sedan sprang vi först mot balder och sedan igen och igen, varje gång vi kom ut och tittade på korten så låg vi på maken och skrattade som vilda grisar och rullade runt. haha. Vi köpte ett kort, jag tror det var det första av alla, det var inte så roligt, men så drattans klockrent. (det finns en bild där nere) Vi sprang runt och åkte allt från flumride till den nya hanghai. (som inte var så kul, men man måste ju ha testat) Sedan var stunden, då jag och johanna drog med Olivia på höjdskräcken. Hon skrek och skrek och skrek och skrek. (när vi stod i kön) och bara skrek att hon ahtade oss och att hon skulle dö. Och hur många gånger har vi inte hört det? När jag och Johanna har dratt med oss Josse, Sofie & min bror upp dit fast dem vägrade. Och vad är det man hör när man kommer ner varenda gång? ''Kan vi inte åka igen?'' Olivia var kanske värst av alla dem men vi lyckades och shittans vad hon skrek. Jag tror att de flesta i kön trodde att hon hade fått anfall eller nåt. När vi väl satt där uppe och skulle falla så hade hon skrikit för mycket för att orka skrika på vägen ner. Vad är det vi hör när vi kommer ner då? ''Jag hatar er fortfarande, jag hatar att ni hade rätt..'' Haha, ja vad ska man säga? Sedan åt vi på burgerking och åkte lisebergsbanan innan olivia var tvungen att gå på sin träning klockan 15. Hon gick ut medans vi andra två han åka some pretty good stuff medans hon var borta i 3,5 timmar. ja, säg nåt vi inte åkte, haha. Kollerado böev det ett antal gånger och vi fick strålar i både huvet, magen, ryggen och mellan benen. Vi åt glass och vann choklad med. mmm. Sedan kom Olivia och hon berättade att hon hade tränat i 20 minuter bara för hennes första buss fick punka & den andra läckte, så hon kom mer än 1 timma försenad til träningen, lyckat. Vi åte nog nästan bara ballder och flumride det sista & skrek i de sista åktrurerna av flumride hela tiden så nu har jag ingen röst kvar.
Grymt trevlig dag i alla fall. Kanonkul!









haha, måste göras om,
men då får alla flicksen vara med föfan ingen ska backa ur här inte.

Syttende maj

Och grattis Norge till segern i Eurovision.
Nationaldagen och allt,
vi ses i norge nästa år!
ha det

1295 kronor fattigare

men 10 000 gånger lyckligare.
Ni ser nu på en guldpass-2009-ägare.

Köpte det online på lisebergs hemsida och hämtar det imorgon i entreen sedan kan vi gå på liseberg tillsammans när du vill hela året, bara säg till mig.
Wooho, living the dream!

jaha, varför inte?


nu blev det inte så

jaha. nu åkte jag inte in till kungsbacka och träffade olivia, för hon behövde åka hem med sin pappa. Men vi kanske ska ses ikväll & kolla på eurovision, jipppi, du som lser är välkommen om du vill vara med! Om det blir nåt då, hö hö hö. vi är ju så bra på att plannera. tummen upp.

lördag morgon

jaha, då var det helg igen, det är bara 3 helger kvar sen är det sommarlooooov. gött, fast sorgligt, det går inte att bestämma sig. jaja, jag lovade Olivia igår att möta henne utanför hotell halland (hon är på nån kickoff med sitt gymnasiumgrejs) klocan 11, men jag insisterade på att jag kunde komma klockan halv 1. Jag är väl för snäll. Jag borde åka snart men jag orkar inte tanka moppen så jag tror jag tar bussen som går 12.28. Snäll mot miljön också, herre gud vilken dag.

man kan ju ljuga & kalla det en lyckad dag.

Dagen började med klassråd, där vi fick beskedet att vi bara ahde 1 bildlektion kvar på terminen, och det var idag. Alla hängde i bilden ungefär hela dagen och försökte göra klart sina bilder. Det gick väl hyfsat men han sa att han var nöjd med mina 2 av 4 inlämnade bilder i alla fall. hö hö?
Efter skolan så åkte tjejerna i klassen som vanligt in till kungsbacka, fast det var några som inte hängde med idag, ingen aning varför. hmm..
Jag Johanna & Olivia var på kungsmässan en stun och provade kläder och skor. Inget passade mig in i smaken just idag, och det avr kanske tur det eftersom att jag behöver spara de pengarna jag har. De andra två slogs om massa örhängen och det var jag som fick hänga tillbaka alla efteråt.
Sen fick vi för oss att åka hem till mig och titta på nån film och vi satte oss på bussen hem till johanna för hon skulle hämta lite grejjer. Precis innan bussen skulle åka så kom olivia på att hon skulle ju åka hem och sen ta moppen till mig, så hon sprang av bussen i sista sekund. (eller minut). Vi åkte upp, och sedan gick vi ner till bussen som tog oss hem till mig i fjärås city. Där vi åt spagetti & köttfärssås och hade vattenkrig med min lillasyrra. Sedan fick i sms om att olivias hund hade rymt och att hon skulle leta efter honom så vi fick kolla på film själva. Vi rotade fram de 6 filmer som vi har spelat in själva [topphemligt material] och tittade på dem. Alltså det är så sjukt tråkigt så att det är roligt. Herre min skapare, ni tror att ni är no-lifers, ni har ingen aning om vad det betyder. tro mig.
Johanna lyckades missa sin buss hem & vi gick tillbaka och tittadepå den sista filmen som vi inte hade tittat på och höll på att dö, seriöst, omg. Det var verkligen inte ok.
Efteråt sprang vi ut till bussen som kvinnan precis han med och hon borde väl vara hemma snart om bussen åkte 22.02. Vi får väl hoppas på att hon inte blir uppäten.

annie leker tidningsleken & jocke spelar gameboy

donken & min syrra med en överlägsen vattenpistol


sååååååååååå jävla tillåtet att skratta. det skär i hjärtat när jag lägger ut de här bilderna, hoppas att jag inte slår besökar-reord den här veckan. haha.

ha en trevlig fredag. godnatt.

jag sitter här och tänker

jusste, ni läste rätt, jag tänker.
tänker på att det snart är sommarlov, tänker på att jag vill åka till liseberg, tänker på att jag vill åka till brännö, tänker på min kidnappade spindel som bor under mitt tangentbord och tänker på hur mycket jag inte vågar lyfta på det och kolla om han ligger där död. Tänker på att jag måste ta med mig 30 kronor till skolan imorgon (27!) och tänker på att jag borde göra annat än detta helt onödiga inlägg. Som att läsa engelska boken eller skriva novell till exempel. Jag tänker mest på att jag faktisk inte har druckigt oboy på hela dagen och att jag funderar på att gå ner och hämta en kopp. Jag har också tänkt att utmana mig själv i mitt liv och ta en vit vecka nästa vecka, en hel vecka utan oboy. jag sätter 10 spänn på att jag kommer klaga i vartenda inlägg nästa vecka, men då har jag en anledning.

filmer du borde se

Alla snackar om de bästa filmerna, Twilight, Mamma mia, Titanic och så vidare. Visst, filmerna är värda sina 5av5 stjärnor och oscars, men vi vill ha mer, vi hungrar efter de bästa filmerna hela tiden och jämför bara alla filmer med varandra. Så eftersom att jag inte har något för mig för tillfället så tänkte jag göra en liten lista på de filmerna som du kanske inte har sett, men som du borde se. (listan är i helt random ordning)

1. Nyckeln till Frihet
Det finns en stor chans att du har sett filmen, eftersom att den har utsetts till världens näst bästa film på IMDB och den har fått 7 Oscar men den är sjukt bra och om du inte har sett den här filmen så borde du göra det med samma. Om man läser på baksidan av dvdn så står det såhär:
''Detta är historien om en ung bankman som döms till livstids fängelse för 2 mord som han är oskylldig till. Det handlar om pennsalism och brutalitet - men också om en vänskap så stark att den kan rasera murar''
Filmen fick mig att undra och tänka efter, jag blev chockad av händelserna in i de sista minuterna, och det är inte ofta man ser. Inte alls oförutsigbar, och jag säkrar dig ett par leenden när du sätter dig i soffan med den här godingen.
(skådespelare bl.a. Tim Robbins & Morgan Freeman)


2. Dante's Peak
Många har sett den men jag får väl säga det igen, grymt bra film som handlar om så mycket kärlek och tilit. Sedan har dem blandat in massor av spänning och hemskheter som bara gör filmen ännu bättre. Så här står det om den:
''Geologen Harry Dalton kallas till den lilla staden Dante's Peak för att undersöka en vulkan. Staden ligger precis i sluttningen på denna slockknade vulkan. Stadens borgmästare, en ensamstående mor, har precis satsat stora pengar på att få en så bra stad som möjligt när Harry berättar för henne att hon borde evakuera staden. Ingen lyssnar till talet om evakuering och hot om vulkanutbrott. Inte förrän det är försent och vulkanen öppnar sig och sprutar lava och förintelse över staden.'' 
Man kommer så enkelt in i filmen och du borde inta ha levt ditt liv utan att ha sett den.
(skådespelare bl.a. - Pierce Brosnan & Linda Hamilton)

3. Cast Away
Den här filmen är bara så klockren. En riktigt deprimerande fast ändå så rolig film. Helt klart sevärd! På baksidan läser man:
'' Chuck Noland, en systemtekniker hos FedEx, störtar med ett flygplan rakt ner i stilla havet och är den enda överlevaren. Han hamnar på en öde ö där ingen åker förbi eller över. Chuck kämpar för att överleva medans han upptäcker att hans egen personliga resa bara har börjat''
Det här är nog den bästa av dessa tre filmer, kanske bara för att den är så rolig, han sitter fast på ön i flera år och hans enda vän är en blodig volleyboll som han kallar Wilson. Stackars lille man.
(skådespelare - Tom Hanks)


Trevlig filmkväll.

it's torsdag i'm in love.

inte.
Torsdagar är den näst jobbigaste dagen (efter tisdagar) och varför inte krydda till den lite med 2 nationella prov? Det varkar ju vettigt.
Sovmorgonen var bra i alla fall, då jag mest satt och slösade bort tiden framför tvn. Men sen var det Slöjd, och jag har bara axelbanden kvar nu, vad hände? Jag låg ju sist ett tag där. Läskigt. Sedan var det köttgryta som luktade kattmat i bamba och dagen fortsatte med teknik. Jag och Sofie har äntligen målat klart den förbannade slangen och blir lyckliga en liten stund tills vi fick reda på att vi sulle redovisa nästa gång. Living the dream. Sen var det No, där halva klassen blev utvalda till att göra det nationella provet i kemi där vi skulle labba. Självklart var jag med i den gruppen och jag kan ju inte direkt säga att det gick bra. Man ficjk en skål med 2 vätskor i, en låg ovanpå den andra och så skulle man med hjälp av lite tändstickor, ull, pinsetter och lite provrör fatta vilka olika vätskor det var. Inga kommentarer, för jag får inte klaga.
Dagen dansade vidare till mattelektionen och sist Svenska, där jag också självklart blev utvald bland de 6 som skulle vara utvalda till det nationella provet i svenska - pratdelen. Man skulle typ redovisa en text som man hade lyssnat på. Fattade inte så mycket, men jag tror att det gick ganska bra tror jag..
Nu sitter jag här och mumsar på en stor bit rabarber&jordgubbs paj och dricker mjölk. Lite mer mmm i livet om man säger så. Jag har inga planer för dagen, så jag antar att kvällen kommer att spenderas vid datorn och tvn.



ha en fortsatt underbar torsdag,
:*

Hej alla glada

hallåjsan.
Jag är i full gång med massa grajjer just nu så jag glömde helt bort att uppdatera. Onsdagar i skolan betyder en ganska lugn dag. Fast det började med Oförberett prov i Spanska, och jag lyckades få ihop en liten text i alla fall hoppas att den var bra också. Sen var det Gympa och Malin hade egenlektion i handboll. haha, shit vad svårt handboll är, man fattar ju ingenting. Men hon gjorde en bra lektion ändå. Efter det var det Matte och självklart blev man utvald till att ha nationellt prov i matte - muntliga delen. Jag orkar verkligen inte, varför får man tunghäfta bara för att det är nationellt prov. Man blir ju hur rädd som helst för att säga fel. Nu är det gjort i alla fall och det känns ju skönt, eller nåt. Lunchen bestod av lasagne, gott och jag höll mig mätt hela dagen. Det var bara en lektion kvar, men ändå. haha. Vi satt och läste engelska böcker som man ska läsa ut inom 2 veckor och skriva en lång bookreport + lämna in en novell. Jipi. jaja, jag antar att det inte är något mer att göra än att läsa och skriva på sin fritid.

här är den enda bilden som togs idag, och inta raderades. varsågoda.


oj vad intressant detta inlägget blev, haha jag får bättra mig helt enkelt..

grattis på födelsedagarna!


Vi får väl bara säga stort grattis till Prins Carl Philip som fyller 30 år denna härliga 13 Maj och till Robert här får vi skicka ett kort också, idag fyller nämligen vampyrsnyggingen 23 vårar.
Grattis Grattis !

Vi får väl hoppas på ett stort kalas?

(btw. det här är mitt 300ade inlägg! living the dream)

I can't breathe without you

.. but I have to breeeeeeeathe without you (var bara tvungen)

Hejsan hoppsan Karlsson.
Idag var det nationellt i Kemi som de flesta vet. Herre min skapare alltså, jag höll på att avlida. Och det sista han säger när han delar ut (de 12 sidor långa!) provet är ''Jag tror att ni kommer tycka att det är lätt '' Ursäkta, men när senast var Kemi - k.e.m.i, lätt? Skrattretande.
Provet i sig var segt. Sista uppgiften var, ja vad ska man säga? ..Intressant. De flesta sket i den, t.ex. Annie som skrev en liten dikt till Stefan där istället. haha. Men Annie är ju som hon är.
Sedan hade vi en 1 timma & 40 minuter lång rast då vi åt pizza i bamba och gick hem till mig en stund. Hoppa lite studdsmatta, gunga och åt glass. Trevligt värre. Sen var det No (igen) och Matte, sist So, där jag faktiskt orkade jobba ganska mycket. Nästan värt en applåd tycker jag allt.
Sedan slutade vi och ännu en jobbig tisdag är över. Nu är det bara 3 tisdagar kvar i 9an + niornas lunch dan innan skolavslutningen om det räknas. Känns läskigt.
Jaojao, nu ska jag snart äta några pannkakor & dra till träning.
hare bra - jättebra.

♥♥♥♥♥♥

6 hjärtan till mina 6 hjärtebarn.

♥ jag - johanna - pottan - sofie - annie - maria - olivia ♥


20 minuter

Om 20 minuter börjar det netionella provet i No. Kemi också, min personliga favorit. not. haha, jag försöker skratta men det är svårt. De kommer ändå inte i betyget, så vi behövr inte oroa oss faktiskt.
jaja, I better get going.

bara måndag?

Orka att det bara är måndag..
I alla fall, så började dagen med So, där Olivia redovisade sitt u-land. Tyckte det gick bra. '' Bangladesh eshporterar mesht '' he he he. Nä men det var bra jobbat, hon snackade länge och väl, tillräckligt länge för att dra över lektionen och rasten (5min). Men musik-johan var ändå sen så det gick bra.
Den här gången var det min grupps tur att stå där framme och öva. Trummor var lättare & svårare än jag trodde, men jag tycker att det gick ganska bra för en som spelat trummor ungefär 5 gånger i sitt liv (kanske 2 av dem seriöst). Jocke frågade till och emd efter min atograf. haha.
Dagen fortsatte med Gympa, och orientering, jag fjäskade till mig en plats hos mvg-orienterarna (johanna,palle&malin) Så jag kom in på mvg-tiden (troligtvis) 38 minuter. En förbättring på 27 minuter från förra veckan för min del. Fast då hade jag lite handikapp för ösregn och nerkylning. Men bra jobbat tjejer. Tummen upp för er.
Sedan var det nuggets, ohyeah, och dagen fortsatte med spanska, svenska & no. Jga orkar inte skriva om det, för det var ändå bara tråkigt.
Ni kan få lite bilder som jag tror att jag har någonstans, wait for it..


tjatja

gjorde precis klart en header till min brorsas blogg.
Så det är därför som min uppdatering kommer lite sent.
HÄR kan du se hans blogg, med min snygga header.
Jag kan hjälpa dig med din också, om du ber snällt vettu.
Ha de bra, kommer snart med info om dagen.

Igårkväll och frammåt.

Hallåj, jag kom på att jag hade skrivit att jag skulle ge er mer info om igårkväll hemma hos Olivia. Jag hade kommit hem från min shoppingrunda med mamma och gjorde inte så mycket, dvs satt vid datorn och åt godis, så orkade jag inte göra det mer och då började jag smsa lite med Olivia som as att jag skulle komma dit. Jag ahde vl inget för mig ändå så jag drog med mig min påse godis och Twilight och brummade iväg på moppen.
Jag kom fram och vi fiflade med lite saker innan vi skulle se på filmen, en helig stund stod framför oss. jag skulle dra av plasten av den helt nya filmen. Det blev en liten ritualdans till river flows in you och sedan var det bara ett 117 minuter långt halleluhja moment.
Herre min skapare,  jag vill tacka gudarna för den här filmen. Sedan satt vi med datorn i knät och tittade på lite klipp och annat fint tills vi gick in i Olivias rum och såg på slutat av American Pie- the wedding och sedan somnade båda efter 3 avsnitt av Ersättarna. Klockan var förvånadsvärt inte mer än 1. Och ännu mer förvånadsvärt var det att vi vaknade innan 10 och var pigga som fen. men vi kollade på lite mer Disneychannel till 12 då vi gick upp och åt frukost.
Vid kvart över 13 så brumamde vi iväg på min moppe för Olivia skulle på träning och med bussen från fjärås centrum 13.27, sena jag vet. Min lilla moped klarade till och med att komma upp i 35 på rakvägen även om det satt 2 pers och en träningsväska på. När vi kom ut på den långa vägen mellan shell och rondellen så var bussen precis bakom oss och vi greps av lite småpanik när den svepte förbi 15 sekunder senare.
Paniken avtog dock lite när vi såg en stor reklam för mcdonalds på baksidan av bussen. Efter några långsamma suckar så kom vi tillbaka till verkligheten och jag lyckades av någon anledning komma upp i över 40 km/h. Jag han precis släppa av Olivia vid Måhaga innan bussen kom och hämtade henne. Ja, jag antar att alla får uppleva ett litet äventyr varje dag.
Trevlig helg var det i alla fall. jag har ju trots allt fått 3 par nya skor.
Vem blir inte glad av skor liksom?



en månad kvar

Om en månad är det den 10de juni, den sista skolavslutningen på grundskolan.
Om en månad så har vi gått ut ur portarna från smedinge.
Om en månad är det sommarlov.
Om en månad skiljs vi åt.
4 oförglömliga år.
I'll miss you.




Det går inte att beskriva den där känslan jag har av att jag ska kunna gå upp på morgonen och möta en annan klass en min egen. Eller den klumpen i magen av att jag bara har en enda månad kvar med er. Ni är kärlek.
En gång 9b1are alltid 9b1are.


/emma

hejhej, från Olivias dator, jag sitter här och äter på lite överflödigt godis seda igårkväll. Kvällen spenderade jag hos Olivia & vi kolla på twilight & dog på samma gång. Mitt i filmen någon stans var vi tvungna att stoppa och dra ut en påse polly ur Zorros (olivias hund) mun. Kladdigt..
Filmen, vad ska man säga? Grymt jävla bäst.
Vi kollade på American pie och somnade till ersättarna på disneychannel någon gång vid 1. Det mest förbluffande var att vi vaknade innan 10 och var pigga.. weard.

Men jag skiver mer när ja kommer hem, nu ska jag klä på mig lite kläder.
Ha de bäst - fet präst.

hemma från shoppingrunda

Hallåj.
Mamma & Jag drog ut på en liten shoppingtur idag. Trevligt trevligt, jag fick tag i en del snygga grejjer må jag säga. Först åkte vi in till våran favo-sko-affär i onsala & sedan in till Freeport och Kungsmässan & innestan i Kungsbacka. På en sko affär på Freeport så såg jag en kvinna som höll i en skitsnygg väska, som jag också ville ha såklart så jag skulle bara lite diskret gå förbi henne och titta på den och jag smög förbi lite smidigt, tills jag slutade kolla frammåt och bara på väskan. Då lyckades sparka till en plåthink med massa provstrumpor och sko-hon i. Sedan åg det skohon över hela golvet och plåthinken banka och lät en stund. Där stod jag kvar i min smygposition och kännde mig ganska iaktagen. Jag borde öka jobb som james bond eller nåt. Väskan som hon höll i var dock den sista av sorten. Drattans snabba tanter..
Här är listan på det jag lyckades inhandla idag;
*  Ett par svarta jesussandaler
*  Ett par svarta pumps (balskor)
*  Ett par röda knytskor-aktiga skor
*  Hotpants-JeansShorts
* Solglasögon
* Twilight (the movie) !
* Goooooodis
* Dragkedja och Axelband (balklänning)




Ha en Happy Lördag,
Pusse Musse.

ojjj

Ännu en gång har vi gått igenom ett under tillsammans. Idag besöktes min lilla blogg av 29 personer (änn så länge, klockan är ju trots allt bara 21.34) och sammarlagt har jag fått 83 träffar. Samtidigt som jag säkert kom in på top 10 på de mest ointressanta inläggen för mig.
Känns trevligt. Keep up the good work peaople!


är alla upptagna?

Det känns som om alla svarar ''upptagen'' när man frågar vad de ska göra i helgen. Är det någon snäll trevlig person som jag känner som är ledig? haha ingen kommer svara.
Emma är leksugen.

polly-fredag

Hallåjsan där hemma. (eller borta eller va du nu e..)
Jag sitter här och drickar men dagliga kopp choklad och lyssnar på den 'gamla' godingen Breathe med Taylor Swift. Fin låt den där, jag tror att jag hålelr på att lyssna sönder den.
Den är klart värd att ligga på bloggen, så jag lägger in den här sen. (intresse-smurfarna hoppar?) Men idag så hade Hassan med sig polly som hans brorsa hade fått när har praoade, han hade 74 påsar hemma så han tog med sig till klassen/skolan och jag avr ju såklart en utan de första som fick en. Tur det, för efter en stund började han ta betalt för dem. Men jag fick min gratis, det gör nu hassan officiellt till min bästa vän. En sån påse kostar ju 20 kronor på ica! Oh my shit.
Detta ledde ju såklart till ett väldans liv och hassan fick uppleva att vara poppis för en dag, haha. Efter skolan ledde det ju också till att de flesta stod och kastade polly på allt och alla. Vi kan ju säga att det gick liiite över styr när Erik inte fick smaka på en polly av olivia och han välte hennes (systers) vattenflaska i en lerpöl och alla killarna i klassen börjar sparka runt den och skrika sådär som dem är så bra på..
Sedan sprutade Olivia vattnet som var i flaskan i Eriks huvud och sedan var det krig.
Frågan är varför jag är så snäll som jag är, det stör mig ibland. Jag kan gå hem på 5 minuter från skolan, men jag står alltid kvar tills sista bussen som fraktar någon av mina vänner har åkt. Dvs alltid den sista bussen eftersom att mina vänner åker de segaste bussarna. Det betyder att det nästan jämt är jag som lämnar skolgården sist av alla. Till och med bussvakterna har gått innan mig. Idag skulle jag kommit hem 10 över 2 om jag gick hem, men näedå, klockan visade 14.49 när jag kom hem. Jaja. jag får väl lära mig att säga nej och springa ifrån alla innan de har hunnit säga hejdå som alla andra brukar göra i gruppen...

Skitsamma, nu är det helg, och lets celebrata det med lite bilder =)

ursäkta min lathet, men jag orkade verkligen inte vända på bilderna, så ni får helt enkelt vrida på huvet.

Jag tänkte även skärpa mig vad det gäller min foto-blogg som typ 6 personer har hittat sammarlagt. haha. jag ahr bestämt mig för att lägga upp minst 1 bild varje dag, så checka gärna in den. Länken finns högst upp på sidan (photographs) eller så klickar du bara HÄR helt enkelt.

Harebäst - flytväst


Taylor Swift

Jag förstår inte riktigt varför hon blev känd på låten ''love story'' för det är inte den bästa av hennes låtar enligt mig. Men det var så jag upptäckte henne ordentligt i alla fall. Här är några andra av hennes bra låtar, ursäkta att det blev Twilight-versionen av dem, men jag får väl skylla ifrån min lathet på att annars skulle kanske ingen kollat på dem, faktiskt. Men det är dem värda, brabra låtar, 4 av 5 toast.
 

Fresten så passar låtarna till Twilight. Vissa i alla fall..  Hö hö hö.
Taylor, you go girl!

emma testar

hallå, jag ahr inget och göra, så jag snodde ett ''litet'' test från någons bilddagbok som jag tänkte svara på här. Tidsfördriv AB

50 frågor om det mesta


1. Ditt namn? Emma

2. Födelsedag? 13 feb

3. Datum idag? 8e Maj - 1 månad till brännö!

4. Vad gjorde du innan du började göra det här testet? Skrev ett annat inlägg..

5. Favoritlåt just nu? ooh, svår fråga. Skulle nog säga Shake it - metrostation. får mig alltid på bra huumör.

6. Vilken låt tröttnar du aldrig på? Here in your arms, alltid lika bra

7. Vad vill du ha just nu? Godis

8. Har du husdjur? ja, 2 myskatter :)

9. Har du pojkvänn/flickvänn? nejnej

10. Vilken var höjdpunkten idag? Polly!


Vad var det senaste du..

11. såg på tv? Nåt på disneychannel, minns inte

12. Åt? en banan

13. drack? oboy

14. lyssnade på? Breathe -Taylor Swift, om du menar låt, annars min bror som sitter och pratar med sig själv medans han spelar xbox.

15. sa till någon tjej? haha, hejdå.

16. sa till någon kille? neej petter


Vem var den senaste du..

17. Pratade med? Sara

18. Pratade i telefon med? Johanna

19. smsade med? Min bror

20. kramade? Olivia

21. frågade vad klockan var? Johanna


När var senast du..

22. Var utomlands? Typ en månad sedan, usa :)

23. Hörde någon säga Jag älskar dig till dig? Jag tror min katt just viskade det i mitt öra.

24. Spydde? Hmm. När jag hade ätit jordnötter senast

25. Kramade någon? kvart i 3 idag

26. Drack vatten? idag på lunchen

27. Tittade på simpsons/familyguy?  igår

28. Tittade på tv över huvud taget? imorse

29. Lekte Kurragömma? haha ingen aning


Skriv en som ..

30. Du Litar på till 100%: Johanna

31.du Kramade idag: Annie

32. du Skrattade med idag: Olivia

33. du Skrattade åt idag: Mårlind

34. du tycker är söt: Wimar

35. du tycker är snygg: en lerig olivia

36. Är korkad: vågar jag skriva?

37. Du tycker är rolig: Norman

38. Du tycker om: mamma


 

39. Vilken var den senaste filmen du såg? Dantes Peak

40. Vilken film vill du se, som du redan har sett? Twilight...

41. Vilken film vill du se, som du inte har sett? 17 again & Kenny beginns ;)

42. Vem är din kändiskärlek? Som de flesta tjejer är jag väl förälskad i Robert Pattinson & Zac Efron *dräggel*

43. Hur mycket pengar har du i plånboken idag? 2 eller 3 kronor kanske

44. Skriv upp allt du har ätit idag: men nej; 2 korvmackor, 1 stekt ägg, makaroner, ketchup, 1 banan, polly.

45. Skriv upp allt du har druckit idag: Jouice, Oboy, vatten

46. Tycker du att detta testet är roligt? Men gissa..

47. Varför? haha, för att jag vill

48. Lyssnar du på musik just nu, och isåfall vad? Jusst nu är det If you seek amy - ''brittan'' på listan.

49. Vad är klockan? 16.17

50. Hur lång tid tog det att göra testet? 18 minuter eller nåt.


frågan är hur min katt sover..


t-o-r-s-d-a-g

Hallå alla torsdagare.
Sovmorgon imorse, sååå skönt. Sedan var det Slöjd, och min klänning ser ut som en klänning nu! Woho. (Living the dream). Det var någon köttgrej till lunch, och det var gått med massa lingon på så jag höll mig mätt hela dagen, för en gångs skull. Jiha.
Sedan var det teknik, som jag fick göra ett prov på, som jag ahde missat när jag var i usa. Hoppas det gick bra? He he he, för det var typ en månad sedan vi jobbade med aluminium. Haha, det var roligt att skriva aluminium. lol, erkänn du testade? aluminium aluminium aluminium. Jag har sagt innan att jag är ganska lättroad va? Nu vet ni i alla fall..
Sedan var det No-prov, jag tror seriöst att det aldrig har gått så dåligt, he he, vi får hoppas på G i alla fall annars kommer jag nog sänka mig.
Sen var det Matte och sist svenska, som jag skrev allt intressant om i det förra inlägget.
Så nu ska jag gå ner och äta lite mat, men först tänkte jag slänga in lite bilder, för det gör alltid det hela lite trevligare, tycker jag i alla fall, tror jag? haha. Eller så har jag bara för mycket fritid. 
 

Det är Johanna & hennes klänning på det första kortet. Jag hoppas även att någon ser det roliga i bilden brevid (nr2), jag höll på att dö när jag såg det, speciellt efter att jag såg att det var jag själv. hahaha.

dagens ord: skinkludd

Svenska, sista lektionen och jag antar att alla var trötta.
Sara börjar prata om 'om det känns likadant att dra fingret mellan skinkorna och mellan brösten', självklart blir det hela en stor diskussion där alla pekar ut Sara för att hon tydligen brukar peta sig mellan skinkorna.
Då kommer patrik, alltid räddaren i nöden, in i gruppen och tar tonen.
'' Alltså, vem seriöst har inte petat sig i röven? ''
Jocke säger ''Jag'' och det leder till att alla pekar på Jocke och skriker
'' ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHH ''.
Patrik var än en gång tjejernas räddare och hade fått över alla till Saras sida,  jo vad händer inte då? Sara tackar inte bara och går utan säger;
'' Är det bara jag som har skink-ludd? ''
Haha, behöver jag säga något?, klant, kanske räcker. Resten av lektionen går alla runt och säger skinkludd i alla meningar.
Haha, 9b1 in my heart.

Godmorrron

Och, ja det är minsann en god morgon.
Åååh, vad jag älskar sovmorgon, det är ju det bästa med hela veckan. Hoppas att det blir en god dag också, fast vi ska ha No prov (kemi!) och vi slutar sent och det regnar och jag måste gå snart och .. jaja listan kan göras väldigt lång, får hoppas att listan med bra saker blir längre allt eftersom att dagen går..

Ha den god dag.

Ofta ni inte ser en viss likhet?






// en nolifer som inte orkar plugga..


orientering i ösregn: före-efter

Före, titta hur lycklig (och randig?) jag var..


Efter, inga kommentarer, men jag ler i alla fall, lite tillgjort sådär.


. och ja, Olivia lyckades hitta en torr fläck på mina byxor i alla fall, där tröjan hade hängt över. Bra jobbat..

hmm vilken dag.

Jag lyckades även idag gå upp i tid och blev ganska klar inann johanna kom och drog med mig till skolan. Vi pluggade lite på några spanskaglosor och sedan gick vi in och hade spanska, oj vad intressant. Sedan upplevde jag ju själva höjdpunkten på dagen då jag orienterade i pissregn. Eftersom att alla redan hade gjort det i måndags när det var varmt så var det bara jag och Petter kvar som inte hade tagit någon av de 10(!) kontrollerna.
Det går liksom inte att beskriva känslan, när man får kartan och lappen, går ut genom ytterdörren från gympasalen och känner vattnet som börjar rinna över hela ansiktet och snart hela kroppen.
Det går liksom inte att beskriva känslan av att ha en pisseblöt karta som man inte ser något på eftersom att sminket rinenr i ögonen och kartan är smått vattenskadad.
Det går liksom inte att beskriva känslan av att man har lånat en kompis mobil för att hålla koll på tiden och att den dör efter att man har hitatt första kontrollen, förhoppningsvis inte av vattenskador.
Det går liksom inte att beskriva känslan av att man har hittat 3 kontroller och sedan hittar den fjärde, och då märker att man har tappat pappret man ska trycka hål i så att man får springa tillbaka och leta.
Det går liksom inte att beskriva känslan av att vara så jädrans blöt på hela kroppen så att byxorna trillar av.
Det går liksom inte att beskriva känslan av att efter en halvtimma tappa känseln i fingrarna och hela armarna så at man kan gå genom taggbuskar och snår utan att det känns.
Det går liksom inte att beskriva känslan av att inte kunna knäppa hål med kontrollen på pappret, för det första för att pappret är helt och hållet förstört och för det andra för att man fryser så mycket om fingrarna så att man inte kan trycka.
Det går liksom inte att beskriva känslan av att se den sista kontrollen efter över 1 timma i skogen och inte kunna skrika av glädje för att man inte har kraften.
Det går liksom inte att beskriva känslan av att komma in i en varm svettig gympasal igen och bli omhändetagen av alla snälla vänner som klappar en på huvet och säger bra jobbat.

Men tack Petter, utan dig hade jag nog kommit in på 2 timmar, du var bättre än jag trodde.
Sedan missade jag halva matten och jobbade ingenting för att jag avr så upptagen av att sitta och huttra och värma mig själv. Det var mumsigt med varm soppa sen.
På eget val så gjorde jag allt möjligt, var i syslöjden, bilden och pluggade lite på fysiken tills imorgon. Sedan drog jag hem och jag tycker allt att jag är värd att kura ihop mig i en filt och titta på film idag. Jag tror att min hjärna inte riktigt har tinat ännu.

kramis.

Hejhallå

Oj. Jag glömde av att uppdatera, och jag orka inte göra det nu. Hö hö hö. Dagen ar ändå ointressant, med nationella i matte, ekorrar, hemliga strumpmedelanden & juicekastning. Boring.
Me ni kan få lite bilder ändå, för jag känner mig lite snäll idag.



Krama laman från mej.

Här har ni något intressant att titta på medans jag drar och tränar - tjo.


låt mej va

Åh. Jag orkar inte skriva så långt nu, för jag ska äta och träna snart, men jag tänkte ge er något i alla fall. Idag satt jag på pingisbordet och gungade med benen medans jag tittade på när olivia och några killar kastade runt ett juicepaket, så kommer jocke och sätter sig bervid mig och härmar mej. Jag sa ''Låt mej va'' och puttade på han och vad händer inte då, jo resten av dagen får man höra ''låt mej va'' ''låt mej va'' ''stichjud'' ''låt mej va''. Haha, jag orkar inte. Jag säger som robban här. EEEYYY?


spexkort


åååh va s(p)exigt..

godnatt motherwankers

hej, nu går jag och lägger mig. Jag orkar inte so, och jag orkar verkligen inte att vi inte har sovmorgon imorgon bara för att vi har en c-del på det nationella provet i matte. he he he. man fattar ju så mycket.
7x+(xyx34xy+x-ab12x)/79,34ab+98,3x/y2 = ?
busenkelt.

hejdå måndagskväll..

någon mer som bara älskar so?


hej hej måndag hej på dej måndag

hej baberiba.
idag är det måndag, fortfarande. Eftersom att jag inte har något intressant att beräta så ska jag berätta om min dag för att ha något att skriva om. Okej, var det bara jag som inte fatta den förra meningen? haha. Okej  i alla fall.
Jag gick upp I TID imorse! Woho, living the deram, jag han tillochmed duscha och blev ändå inte alltför sen. Jag vet inte avrför jag skriver detta, kanske för att jag är stolt eller nåt.
Jag kom i alla fall till skolan i ett stycke och då hade vi So som bara bestod av redovisningar, sedan var det skojfoto, och självklart så hade alla killar ''glömt'' att det var det så dom hade inget med sig, jävla tråkisar! Men Jocke fick på sig lite smink & Putte, eh ja gjorde sin grej, så det kanske inte blev supertråkigt i alla fall. Men efter att ha sett allt från jesus, talibaner och halvnakna till batman superfjortisar och nästan helnaknaså kom vi fram till att vårat kort nog var det tråkigaste av alla. Men, det är ju trots allt 9b1 vi snackar om, vi kan alltid överraska.
Carro fick ett bra kort på alla så jag kanske fjäskar lite för henne och får det senare ikväll så ni får se den roligaste klassen någonsin som är tråkigast. Det ser man inte varje dag.
Efter skojfotot tog vi porträttfoto och sedan sprang jag hem för att ta moppen till kungsbacka och ta syntest, men det vet ni ju redan, eller ni som har äst inläggen innan.
När jag hade kommit tillbak till skolan så fick jag veta att mina vänner hade fått den bästa tiden av alla på skolan på orienteringen (måndamorron, men ändå) Och det ska bli så kul att springa banan helt ensam på onsdag. Längtar.
Det var spanske, och jag kan int säga mer än att vi busade ganska hårt med kerstin, men vi tog den fega och säkra vägen tillslut, hö hö hö.
Sedan var det Svenska, där jag bara läste, och sist no, som vi tydligen ska ha prov i på torsdag. JAG ÄLSKAR KEMI :D




pusshejdå .


idag har monika namnsdag

Så här har i den, sommarplågan från 2005 (?)
Sveriges stolthet.



jag tror han vill säga hej till henne..

ett litet inlägg

Tänkte slänga in ett litet inlägg så här bara för att jag hade vägarna förbi en dator. Var på syntest för körskolan för en halvtimma sen och jag kom precis hem med moppen från kungsbacka. Kallt, önskar att jag hade haft mer på mig, men testet gick bra, hon sa att jag hade perfekt syn. Trevligt, jag som gick här och var nervös.
Nä men tänkte ta en kopp oboy innan jag sticker, för jag har faktiskt int druckit det på 2 dagar, jo ni måste tro mej, 2 hela dagar!
Oh my shit asså.


hej söndag igen.

Förlåt för den ''dåliga'' uppdateringen som jag fått klagomål över. Men jag ska försöka hitta något intressant att skriva om, vilket inte är så lätt som det verkar ska ni veta.

Men nu har jag kommit hem från en middag med min & johannas familj och det var jättenajs. Jag åt pizza och de flesta andra åt planksten, som i för sig är supergott, men jag håller på att bli trött på det. Efter maten var vi jättemätta och orkade inte en bit till. Men min bror, som ahde ätit 2 stora pizzor ville såklart ha efetrrätt, det matvraket så han tog in menyn igen. Bara jag & johanna läste Vaniljpanaccotta så blev det beställt 2 stycken såna också, eller en till Tiina med och Sara & mathias tog varsin kladdkaka med vaniljglass. (intresseklubben antecknar) Det var gåtttttt, ååh så gått, men sedan orkade man knappt resa sig. Men nu sitter jag ändå här, så jag antar att jag orkade, på något finurligt sätt.
Imorron är det skojfoto med klassen, ska bli grymt skoj att få se var alla har hittat på, speciellt killarna, haha. Men kom ihåg att ha något skoj med er, alla nio-be-ettare.
För annars blir det smisk.

hej söndag.

Olivia smsar att hon vill ställa moppen hos mig medans hon tränar, och visst kunde hon de. Bara det att vi dröjer fast inne och hon missar bussen till träningen. klant. Så hon fick stanna här i en timma tills nästa buss kom och de hade ju inte jag något emot eftersom jag ändå hade nada att göra. Så här har vi suttit och flabbat till fula grejer (ful?) i en timma ungefär, och hon gick precis ut genom dörren i riktning mot bussen (hoppas jag). Bussen går om 5 minuter så hoppas hon hinner med, annars får hon bonk.
Om en kvart ska jag in till kungsbacka och käka tiopeppe med Johannas Familj. Alltid lika trevligt, men nu måste jag fixa iordning mej lite.
 
Kram :*

Min Lördag

Idag är det lördag om det är någon som har missat det..
Jag drog hem til Johanna vid 1 och vi cyklade (väldigt lyckat) ner till kungsmässan och handlade lite coola kläder (scrolla ner till det förra inlägget) Sedan (ännu mer lyckat) så cyklade vi upp till Johannas place igen och lekte lite innan jag skulle hem och äta grillat med mormor & morfar. trevligt.
Snart ska jag kolla på robinsson och äta godis om någon ville veta det, just nu sitter jag här och drunknar i twilight bilder medans jag lyssnar på river flows in you. varför inte liksom?
Själv undrar han varför han fick rollen som världens vackraste kille.
Äger killen ingen spegel eller?

var och shoppade lite idag, vad tycks?


Svininfluensa in my as

Alltså, jag orkar inte allt prat om svininfluensan. Jag orkar inte att det är repotage om det i alla tidningar och radioapparater hela tiden, varje timma.
 '' Det kan vara den farligste sjukdomen som drabbar svrige om den kommer hit ''.
Flera tusen barn dör varje dag av att de inte har rent vatten.
2 Miljoner människor varje år dör av malaria & aids.
Varje gång vi går till skolan så går 500.000 barn ut i krig.
Om vi skulle berättat för dem att 81 personer har dött av någon grisskujdom, så skulle dem bara skrattat. Jag orkar inte att alla bara börjar bry sig för att det kan drabba oss här i Europa.

Den 1a Maj 2009 kl 02.49 ägde Emma - Johanna.

Och än en gång den här veckan har vi upplevt ett historiskt ögonblick..

(det första jag säger är : Nu ska vi skrämma johanna, ja det ska vi , ja , ja, okej.. )'
hahaha.

spindelfobi?

Inatt när vi skulle fixa iordning bäddsoffan som vi skulle sova i så råkade jag putta på en låda vid väggen så att det kröp upp en superäcklig spindel på väggen. Efter lite paniksprattel från oss så sprang Johanna och hämtade en skål, som hon satte på väggen så att spindeln inte skulle kunna rymma & anfalla när vi sov.
'' Vad ska vi göra nu då? '' Frågade hon mig medans hon satt där och höll några fingrar mot spindel-skålen.
'' Vi tejpar fast den '' sa jag snabbt. Haha, varför ta det oseriöst när man har tejp i närheten? Så vi tejpade fast skålen på väggen och där satt den tills solen gick upp och faktiskt ända tills vi gick upp, vid halv 1. Sedan kom johannas pappa och tog hand om den.
'' Haha, det här är ju ingen spindel, det är ju en myra.. '' var det sista vi hörde från honom just då.


Paint - tips för den som inte kan sova.

Hallå, kan du inte sova, jo varför inte göra som mig och johanna just nu?
Sitta och måla Paint, här är några av våra mästerverk från inatt.



Första Maj

hallå alla som har lust att läsa.
nu är det första maj, och jag har inte så mycket mer att säga än att kolla in den här grymt coola hemsidan och alla snajsiga kort. Killen måste vara kung på photoshop eller nåt..

->klicka här<-

kram på alla  :*