Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

filmer du borde se

Alla snackar om de bästa filmerna, Twilight, Mamma mia, Titanic och så vidare. Visst, filmerna är värda sina 5av5 stjärnor och oscars, men vi vill ha mer, vi hungrar efter de bästa filmerna hela tiden och jämför bara alla filmer med varandra. Så eftersom att jag inte har något för mig för tillfället så tänkte jag göra en liten lista på de filmerna som du kanske inte har sett, men som du borde se. (listan är i helt random ordning)

1. Nyckeln till Frihet
Det finns en stor chans att du har sett filmen, eftersom att den har utsetts till världens näst bästa film på IMDB och den har fått 7 Oscar men den är sjukt bra och om du inte har sett den här filmen så borde du göra det med samma. Om man läser på baksidan av dvdn så står det såhär:
''Detta är historien om en ung bankman som döms till livstids fängelse för 2 mord som han är oskylldig till. Det handlar om pennsalism och brutalitet - men också om en vänskap så stark att den kan rasera murar''
Filmen fick mig att undra och tänka efter, jag blev chockad av händelserna in i de sista minuterna, och det är inte ofta man ser. Inte alls oförutsigbar, och jag säkrar dig ett par leenden när du sätter dig i soffan med den här godingen.
(skådespelare bl.a. Tim Robbins & Morgan Freeman)


2. Dante's Peak
Många har sett den men jag får väl säga det igen, grymt bra film som handlar om så mycket kärlek och tilit. Sedan har dem blandat in massor av spänning och hemskheter som bara gör filmen ännu bättre. Så här står det om den:
''Geologen Harry Dalton kallas till den lilla staden Dante's Peak för att undersöka en vulkan. Staden ligger precis i sluttningen på denna slockknade vulkan. Stadens borgmästare, en ensamstående mor, har precis satsat stora pengar på att få en så bra stad som möjligt när Harry berättar för henne att hon borde evakuera staden. Ingen lyssnar till talet om evakuering och hot om vulkanutbrott. Inte förrän det är försent och vulkanen öppnar sig och sprutar lava och förintelse över staden.'' 
Man kommer så enkelt in i filmen och du borde inta ha levt ditt liv utan att ha sett den.
(skådespelare bl.a. - Pierce Brosnan & Linda Hamilton)

3. Cast Away
Den här filmen är bara så klockren. En riktigt deprimerande fast ändå så rolig film. Helt klart sevärd! På baksidan läser man:
'' Chuck Noland, en systemtekniker hos FedEx, störtar med ett flygplan rakt ner i stilla havet och är den enda överlevaren. Han hamnar på en öde ö där ingen åker förbi eller över. Chuck kämpar för att överleva medans han upptäcker att hans egen personliga resa bara har börjat''
Det här är nog den bästa av dessa tre filmer, kanske bara för att den är så rolig, han sitter fast på ön i flera år och hans enda vän är en blodig volleyboll som han kallar Wilson. Stackars lille man.
(skådespelare - Tom Hanks)


Trevlig filmkväll.

Postat av: Louice

haha jaaa! Wilson <3 det är värsta sorgligt! :O

2009-05-14 @ 20:59:38
URL: http://andersbitch.bilddagboken.se
Postat av: KAJSAHERSELF

den är jävligt bra den där filmen.



sv; tack det samma!

2009-05-16 @ 17:26:55
URL: http://hulkenglass.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-