Jo men det gick ju

Det blev ett ansikte. Är lite osäker på om hen ser läskig ut eller om hen bara ser lite lurig ut. Haha. Happy Halloween då allihopa, för det är halloween idag väl? Eller är det imorgon. Jag och Johanna kom nog fram till att det var idag förut när vi tog en runda på Kungsmässan. 
 
Den första bilden tog Sara på mig och lade upp på sin instagram. Där heter hon @sara21232 om ni vill kolla in henne. 

Försöker göra en halloween-pumpa

Om jag lyckas så kan jag visa resultatet sedan. Om. Om är bra. 




Kul

Är utelåst från mitt hus och väntar på att någon ska öppna dörren så tänkte att jag passar på att blogga. Så råkade jag ta en hyfsat suddig bild med blixt och jag ser jätteglad ut, vilket är lite av en lögn för jag fryser som satan och vill bara in. 
 
 
Update: Jag kom in! Om ni undrade hur det gick för mig liksom. 

Mysigt för mig

Sotis får inte gå ut när han har tratten och har nu fått stanna inne i en vecka ungefär. Han blir väldigt gosig och vill bara mysa jämt. Mer än vanligt. Det är ju bara mysigt för mig. 


Katt

Läste på Twitter nyss att det är den "internationella katt-dagen" idag så jag tänkte ta en mysig bild på mig och Sotis för att lägga upp. Det gick lite sådär. 


Regn regn regn

Det slutar visst aldrig regna här. Nu sitter jag och kollar på Mulan och redigerar lite bilder. Ganska mysigt. Har väl inte så mycet mer att säga om dagen än så länge. 
 

Gissa vart jag är!


Har värsta slappardagen med Stina


Typ såhär pigg. Gött väder idag.



Mums




Gifs

Jag filmade lite igår när jag fotade på Ester och gjorde nu tre gifs av dem lite på skoj. Partyparty!
 
 

Party Hard

Eller ja, jag jobbade bland folk som partajjade mycket. Fotade på Ester vilket gick bra idag med, bara två glas öl fick jag över mig! ...och en knytnäve i ögat (dock inte med mening). 

Men det var kul idag/inatt. Det var riktigt bra musik och jag stod själv och dansade lite ibland även om jag var i "work-mode". Jag var där från ett någon gång till halv tre, och nu, en timma senare är klockan halv tre igen för nu är det plötsligt vintertid. Skumt det där, men får en extra timma att sova och folket ute får en extra timma att partajja. 

Fick den här tröjan från DJn också. Superfin, blir min nya favvis. 


Mathilda

 
Klicka här för att komma till fotobloggen och se resten av bilderna!
 

Lördagsmys

Dagens började med jobb i några timmar men sedan fick jag träffa fina Mathilda som jag inte träffat sedan midsommar (!!) eftersom att hon bor i Norge. Vi var ute och fotade på ett väldigt fint ställe bland höstlöven och sedan tog vi en fika i Kungsbacka. 
 
Jag lägger nog upp ett par bilder på Mathilda här eller/och på fotobloggen ikväll. Så håll utkik
 

Work Hard

Har jobbat idag och ligger här och kollar på Idol nu och är jättetrött. Blev lite depp att det var mörkt när jag slutade. Imorgon är det upp och jobba igen och imorgon natt skall jag även jobba på Ester som vimmelfotograf så om ni skall ut i Kungsbacka så kan ni gärna titta förbi! 


Tips!

Igår när jag var på bio med jobbet så pratade jag med Daniel, en mycket trevlig montör som tipsade mig om denna killen (eftersom att han vet att jag är fotointresserad). Så jag tänkte tipsa vidare bara för att jag gillade bilderna så mycket.
 
Det är alltså en kille (14 år) som pklipper in sig själv och andra i bilder på ett väldigt häftigt sätt. Det känns liksom som att de är väldigt små. Ja, ni får avgöra själva!
 
Klicka på någon utav bilderna för att komma till sidan med alla hans bilder. (kolla helst på dator då bilderna blir så myclet bättre i stort format)
 

Chalmers

För ungefär exakt ett år sedan så var jag på Chalmers Halloweenfest, vilket var SÅ KUL. Jag var Jokern och satt precis och kollade igenom bilderna för att få inspiration till vad jag kan vara detta året. Men har noll idéer!! Kom gärna med förslag, för nästa helg är det Chalmers som gäller iår igen. Här kommer lite bilder från förra året för att jag tyckte att de var lite roliga. 


Captain Phillips

Var på bio med jobbet idag och såg filmen Captain Phillips. Den var riktigt riktigt bra. En utav de bästa filmerna jag sett på länge, så om ni har möjligheten att se den, gör det! 


Spännande!

Idag fick jag hem två stora platta paket, superspännande ellerhur? Kul att ni får vänta till på måndag för att se vad det var i. Nu skall jag kolla på Ronja Rövardotter för blev så sugen efter uppträdandet på Saras skola. Men först det senaste avsnittet av Supernatural! Iiip. 
 

Medeltiden

Har nu varit och tittat på lillasyster Sara som uppträdde med hela årskurs fyra (på hennes skola) idag i kyrkan. Det hela handlade om medeltiden och de sjöng låtar från Robin Hood och Ronja Rövardotter bland annat. Fint. 


Just nu


Trattkatt.. igen

Jag tror att den här katten snart slår något slags rekord på hur många gånger en katt kan lyckas skada sig själv. Han har än en gång blivit en trattkatt och får bära dumstruten. 

Arg.

Today

Okej, så jag hade aldrig sett ett helt avsnitt av Solsidan förrän idag. (Jag vet, omg). Så idag såg jag hela första säsongen, bara för att följa strömmen liksom. 

Annars har jag redigerat bilder från gårdagens fotografering och ... ja.. Det är väl det jag har gjort. 


Mat


Tjobre

Efter en kvällskaffe (eller te för mig för jag dricker inte kaffe) med Stina och middag med Philip så ska jag och Philip nu kolla på film. Standard här på kvällarna känns det som. Men det är mysigt. Här är en lite mysig bild från i somras, vet inte om jag delat med mig av den innan. 


Photoshoot

Imorse åkte jag och Stina ner till Ästad Gård och jag fotograferade en ett par familjer som var där och firade femtioårskalas. Det var regnigt och superkallt men det gick bra ändå! Jag kanske visar ett par bilder i veckan när jag har kollat igenom och bearbetat dem lite. Här är en bild som Stina tog på mig snabbt innan vi åkte hem, blöt, kall men kameran i högsta hugg. 
 

Fördelen med att låna Philips jacka


Hej.

Idag när det var hyfsat fint väder så längtade jag lite efter snön. Fast när den väl kommer sedan så kommer jag säkert ångra att jag skrev detta. Jag har nu suttit och redigerat lite grejer, pluggat en stund, kollat på Grease och Nacho Libre, och nu funderar jag på att sova. Upp tidigt imorgon för fotouppdrag nere på Ästad Gård. 
 
Här är några snöbilder från förra året. 

Lördag

Har jobbat ett par timmar idag (standard lördag) och efter det åt jag och Philip på IKEA. Gottgottigottgott. Nu tar vi en tur genom Göteborg för att hämta lite grejer och sedan ska jag nog sova lite för jag är jättetrött. 


Tja tja bloggen

Alla hälsar mig trevlig helg på jobbet idag men jag tycker inte alls att det är så trevligt. Skall jobba imorgon med, och på söndag har jag ett fotojobb (vilket är kul, men fortfarande jobb). Så först på måndag blir jag ledig. Woho! 


Det är mörkt, dimmigt och kallt. Så ni vet.


Work bitch

Sitter här på jobbet och gäspar. Känner mig egentligen inte så trött men jag kan inte sluta gäspa. Konstigt. Vet egentligen inte vad jag ska skriva mer. Kan höra av mig när jag har något mer intressant att berätta. 


Onsdagkväll

Spenderade hela dagen hos Stina, vilket var mycket trevligt. Vi gjorde inte så mycket egentligen, kollade på film, åt mat och degade i soffan. Sedan åkte jag hem en sväng och nu sitter jag med Philip och skall kolla på film igen. The Internship. Den verkar bra. Puss och kram till er alla. 
 

The golden onion

Sitter och kollar på Twilight med Stina och Elsa. Alltså den filmen, så mycket nostalgi. Kan nästan alla repliker känns det som. 

Elsa har stekt pannkakor och ljusen är tända. Mysigt. 


Höstnatt

 
Sitter och pluggar fortfarande, men tog en paus och gick ut på gatan och fotade lite. Bara för att jag slappnar av så mycket då. Inga superfina bilder kanske men ibland behöver jag bara skjuta lite med kameran. 

I Fredags

Hittade denna bilden nu som togs i fredags på Park Lane. Gillar färgerna! Och hade så himla kul den kvällen! Har glömt att skriva om den men det var supermysigt och jättekul på samma gång. Det perfekta gänget med människor, ingen lik den andra men ändå passade det så bra.  
 

Godmorgon Tisdag

Hoppas att allt är bra med er. Jag ligger här i min säng och allt är bra med mig i alla fall. Igår kväll efter några timmars pluggande kollade jag och Philip på Lilo och Stitch samtidigt som vi följde Olivias plan tills det landade vid halv 1 inatt borta i Australien. Att det kan ta så lång tid. Jösses. 

Idag skall jag försöka plugga lite mer och förbereda mig inför en ny utställning som jag kanske kommer ha om en månad ungefär! Mer info då. 


Hallå brus

Började min dag med att gå till gymmet, körde där tills jag knappt kunde stå upp. Det var längesedan jag rörde på mig så, och det kändes riktigt bra för en gångs skull (jag brukar vilka dö men idag blev jag lite piggare av träningen). 
 
Sedan har jag och Philip kollat på Breaking Bad och nu skall jag ta och plugga. Har inte varit så aktiv här på bloggen den senaste veckan, skall ändra på det. 
 
Ni kan besöka min fotoblogg också, där jag uppdaterat flitigare än vanligt det senaste. Klicka på bilden för att komma dit. 

Smärta i mitt hjärta

Nu har en del av mitt hjärta åkt och flyttat till Australien. Det känns jobbigt, fast jag vet att hon kommer få det så himla bra. 


Mys

Spenderar min kväll hemma hos Olivia. Det kanske ser ut och känns som en vanlig myskväll men ändå inte. Jag vet inte. Min Olivia har blivit stor och skall flytta från Sverige imorgon. 


Världens knäppaste morgon

Efter en superrolig och mysig kväll igår så vaknade jag upp till världens mest konstiga morgon. Okej kanske inte men det var konstigt, och jobbigt. 

Jag och Philip skulle iväg och jobba, men vi kom inte så långt för det var totalt stopp på landsvägen pga av en olycka. Precis där som jag har varit med om en olycka med. Så flashback-känslorna var inte att leka med. Men det såg ut som att människorna var oskadda i alla fall, så då kunde jag slappna av lite. 

Sena till våra jobb så hörde vi av oss till respektive arbetskamrater och nästan på jobbet fick jag reda på att ingen av oss som skulle jobba hade nyckel (jag har inte det eftersom att jag är timanställd), så det blev direkt hem igen och hämta extranyckeln och tillbaka igen. Bara för att bli vittne till en till bilolycka utanför jobbet. Men det gick betydligt bättre för dem. En svensk och en italienare som körde lite snett i rondellen. 

Nu skall jag slappna av lite. Haha. Hejdå. 

Nu ska jag blogga

Hej, just nu sitter jag med Johanna på tåget och har det trevligt. Vi är på väg till Olivia och sedan skall vi och lite andra trevliga människor ut och äta middag och sedan ut och dansa. Det skall bli kul! Trevlig helg allihop! 




Ni kanske undrar vad jag gör

Jo, idag har jag hängt med Olivia hela förmiddagen och sedan åkte jag till Kungsbacka där jag satte mig hemma hos Philip och skrev ett par viktiga mejl samt pluggade lite. Nu står jag i Philips byxor på en pizzeria och väntar på att våra pizzor skall bli klara. Mums. 


Myskväll 2.0

Nu har jag och Olivia bunkrat upp och skall kolla på The Lone Ranger. Hoppas den är bra. Annars har vi varit på Ikea och Frölunda Torg med Johanna idag också, men förutom det har vi legat i sängen och halvsovit. En riktig slappardag helt enkelt. 




Frukost

Vi ligger i sängen och kollar på Stuck in Love, som verkar vara en riktigt bra film än så länge. Nu stoppade vi för att äta frukost, supermums.


Brownie

Jag färgade håret idag också, lite sådär halvspontant så blev det brunt. Så på ett par dagar gick jag från långt ljust hår till kort mörkt hår. Jag kan visa bättre före-efter bilder en annan dag! 


Tisdagskväll

Sitter i Olivias säng med Johanna, äter dumleklubbor och kollar på Geordie Shore. Olivia kommer nog snart hem också. Nu vet ni. Puss och hej! 




Tre random bilder

Jag tror att jag tog dessa bilder i fredags i väntan på att gå till frisören. Har inte direkt något roligare att dela med mig av just nu så här är tre bilder. Hör av mig senare! Puss på er. 
 

Är ute på en foto-runda med Stina


Måndag morgon

Jag och kameran hänger lite på nya Espresso House på Kungsmässan efter dagens fotojobb där. Väldigt mysigt ställe. 


Höstpromenad


God morgon

Sitter och redigerar för fullt bland mina vimmelbilder jag fotade för Ester Club/Lounge inatt. Det var en ny upplevelse, men riktigt roligt! 


Kanelbullens dag (igår)

Jag skrev ju faktiskt att jag skulle lägga upp bilder från kanelbullens dag, så här är två bilder. Två ganska lyckliga tjejer, kanelbullar är ju trots allt typ det godaste som finns. 
 

Hahaha

Haha, sitter på jobbet och skrattar lite för mig själv när jag sitter och gör om bilder i appen "Troll Me". Den är gratis och på App-store, sjukt roligt för en lite mer lättroad person. 


På jobbet med tandkräm på tröjan




Fredagsmys

Idag har jag träffat Stina, suttit och tjatat en stund, firat kanelbullens dag (bilder kommer imorgon) och haft det trevligt. Jag har ätit middag på Tullen med Philip och kollat på Idol och Breaking Bad hemma i soffan med honom efteråt. Sara var också med på ett hörn, här är bilder på henne och mig. Ha en trevlig helg allihop! 


Plötsligt händer det / Klipp klipp





Smidigt

Hej. Satte mig ner för att äta frukost så sprack strumpbyxorna. Värt. Det är i alla fall kanelbullens dag idag, vilket är gött. Har ätit en bulle än så länge. Mums. Hejdå. 


Today

Idag började med att jag var i Göteborg klockan åtta på morgonen och fotade golv. Det gjorde jag i både Göteborg och Mölndal tills klockan blev runt tio (alltså bilderna är till ett företag, så ni inte tror att jag brukar fota golv tidigt på morgonen i vanliga fall). Sedan åkte jag till Scandinavian Photo och shoppade lite. (klicka här för att se vad jag shoppade)
 
Efter det var jag på Yoga med Olivia och hennes mamma i Göteborg och sedan åkte vi hem till Olivia och åt lunch, som Johanna även kom och joinade på! Trevligt. Sedan kollade vi på X-Factor och mös en stund och nu är jag hemma och ska kolla på Breaking Bad... Eh jag menar jobba och plugga såklart! 
 

Alltid lika glad när man shoppar här




Breaking Bad

Imorgon skall jag vara på plats i Mölndal för ett foto-jobb klockan 7:55. Och jag har suttit och kollat på Breaking Bad hela kvällen och tänkt "okej, ett avsnitt till", fast nu bestämde jag mig faktiskt för att sova, efter typ 7 avsnitt. Superbra serie btw, började kolla i söndags tror jag. Och är typ klar med säsong två. Känner mig jätte-efter för alla (många) har tydligen följt serien haha. 


Onsdag

Jag har verkligen (typ) bara pluggat hela dagen, vilket känns bra. Och nu kan jag ta en behövlig eftermiddags-powernap utan dåligt samvete. Här kommer en bild jag tog för några dagar sedan men som det aldrig blev något av. Istället för en tråkig plugg-bild eller nått. 


Bowling

Var och bowlade igår som sagt, det var kul! Vi var kanske 15 pers totalt på fyra banor. Efteråt åt vi på McDonalds och sedan åkte jag och Olivia hem till Philip en stund och pratade, och hade kul!