Hmm..

Man kan ju undra vad Emma gör uppe klockan 9 på en lördag.
Ja det kan ni ju få undra på en stund.
Jag gillar i alla fall min nya tröja från Forever XXI och shortsen kommer från San Francisco. Linnet är från gamla goa Gina Tricot haha.



She plays guitar and cries and sings

Dagen började klockan 5:40 am imorse då min radio gick igång och gjorde mig lite irriterad då jag drömde en fin dröm. Kom till skolan lite mer än en timma senare och satt och förhörde Medina på sakera de skulle ha test på idag. Sedan ringde klockan och jag gick till gympasalen med Maya och Leyla. Satt dä föralltid kändes det som och sedan, när alla hade skrivit klart sitt prov så fick vi gå till 4th och 5th period där vi kollade på Hitta Nemo och Remember the Titans. Meningslös dag kändes det ju som så jag och Maya bestämde oss för att åka till Northpark, i Dallas och shoppa. Och jag kom faktiskt bara hem med 4 påsar. Ja, bara. Och det var högst 2 plagg i varje påse. Så det var ju faktiskt inte alls så illa tycker jag. Vi gick till Sonic vid 9 när affärerna stängde och köpte var sin "Purple O" (Ni kan ju gissa fritt var O:et står för. Ja det är vad ni tror) Men det är en jättegod dricka, Sprite, Lemonade, Powerade och Grapejuice blandat tror jag det är. Jaja nu stämplar jag ut, 10:56 pm.


Friday friday...

Nu ska jag snart åka och spendera pengar som jag inte har i Dallas med min tyska Maya. Inte för att jag har någon annan Maya men ja. Fint är det.


Googlebild

Googlebild

Glömde av att blogga

Och jag vill helst bara sova så här får ni några snabba bilder jag tog idag. Det finns liksom inget att berätta ändå, jag satt i en gympasal hela dagen, talade med läraren som satt och "vaktade" oss och han sa att det var okej att jag sov en stund så jag somnade i en och en halv timma på golvet i gympasalen med en pärm som kudde. Vaknade och kände inte mina armar eller ben men fick dödat nästan två timmar av tiden i alla fall.


När tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt härifrån.



Rockenroll Blåa Ögon - Igen har spelats ett antal gånger denna kväll. Vilket inte har något med bilden att göra, man ser ju knappt ens mina ögon där, men låten passar bra sådär på kvällen eller början på natten. Speciellt när man sitter och funderar på allt och ingenting i en värld med så många åsikter och viljor.

Nu ska jag sänka musiken och låta tystnaden ta över mig.
Godnatt.

Dag två av TAKS

Som jag berättade i ett inlägg för några dagar sedan så är det TAKS i skolan just nu. Ett test på 4 dagar som jag inte behöver ta eftersom att jag inte ska gå ut skolan här. Så jag, Maya från Tyskland och Leyla från Turkmenistan sitter i gympasalen hela dagarna och funderar på varför i hela världen vi ens behöver komma till skolan (och vi har inte kommit fram till något bra svar ännu). Min kropp gör ont nu bara efter två dagar för att det finns inget bekvämt ställe att sitta på. Alls. Och så är det kallt där inne också. Maya hade två t-shitar, en cardigan, lånade någons tjocktröja och ändå var hon kall. Men idag smugglade vi in lite Doritos och spelade kort i ett hörn en stund tills vaktmästaren såg oss. Jag lärde henne skitgubbe men visste inte riktigt hur man skulle översätta namnet. Något bra förslag? Annars, de andra 5 timmarna så satt jag och läste min bok som jag köpte på Alcatraz, som är väldigt intressant men det jobbiga var att jag inte hittade något sätt att sitta så att jag kunde koncentrera min fullt på boken. För det tog 5 minuter, högst, innan en arm eller ett ben somnade, eller man fick så ont i ryggen att man inte kunde sitta kvar. Jag testade att ligga ner en gånga också men jag kunde inte hålla upp boken stilla för att jag frös eller för att mina armar somnade.. så ja, det var typ dagens i-lands problem.


Försök att sitta bekvämt här inne. Precis.

Och nej det är inte Bird Man som har signerat boken, det var författaren som var där. Som bodde på Alcatraz när hon var liten med sin familj för hennes pappa var en vakt i fängelset. Jaja, boken är om Bird Man i alla fall, som var den mest kända brottslingen i USA på 50 och 60 talet.

Love me






Nej action nej jag vill ha glass nej action

I brist på fantasi och ork och allt så få ni några av mina Instagram bilder från de senaste dagarna.
Innstagram är en app som man kan ladda ner gratis till sin Ipod Touch eller Iphone/liknande och man delar med sig av lite vardagliga bilder där. Mysigt ställe.



Så. Ha en fin dag hejdå.

Be careful what you wish for

Igår var det ju Påskdagen så många affärer och restauranger var stängda. Så vi kollade upp numret till Yogurt Land och ringde för att kolla om det var öppet. Och det var det. Så vi åkte dit. Desperata gänget som måste ha yoghurt eller vad?


Och det här är min yoghurt när vi betalade och när vi kom hem. Tror jag var hungrig.

Det är sorm/tornado säsong nu också, eller det har väl varit det i en vecka, så tornado/thunderstorm varnaren går igång hela tiden. Och då menar jag verkligen hela tiden. Än så länge har vi bara haft riktigt stora åskstormar runt omkring oss och regn varje kväll men mer än så har det inte blivit och jag tycker inte att det behöver bli det heller.

Jag var bara tvungen, Glad Påsk.



Dessa är Matildas bilder. Vi är så charmiga att man blir alldeles röd om kinderna ju.

När livet är en uppförsbacke, fortsätt

Påskhelg och hela köret. I Sverige så betyder det påskägg och choklad och gula små kycklingar. I Texas betyder det gå i kyrkan varje dag i en vecka och sedan träffa familjen nu på Söndagen, som här är själva Påsk i USA. Happy Easter y'all. Så Graces bror och hans fru och två små tjejer kommer hit om någon timma antar jag och vi ska äta kyckling och massa annan mat som jag redan känner lukten av härifrån.
Lauren, som jag inte mött på jättelänge, var i kyrkan imorse och det verkar som om varje gång jag träffar någon eller pratar med någon som jag inte sett på ett tag så får de lite panik över att jag ska åka därifrån "snart". Ifrån Texas där föräldrarna lär sina barn att man inte får vara ute själv efter att det blivit mörkt eftersom att någon kan skjuta dig, förresten titta inte ens på någon du inte känner på kvällen för de kan skjuta dig. Försök inte köra förbi någon på vägen, speciellt inte för fort, för då blir du skjuten, och alla de andra reglerna på hur man blir och inte blir skjuten. Och ja, det har hänt att någon har skjutit en annan bara för att de körde förbi honom "för fort" i en korsning eller något. Och i Sverige får man inte ens ha en kniv i fickan eller vad det nu är.
Jag satt och fundarade i kyrkan idag, samtidigt som jag och Emily satt och viskade till varandra och fnissade åt en gammal man som hade somnat i fjärde raden, på vem som blev äggmästare i min kära familj där hemma detta året. Tror faktiskt att det var jag som blev det år 2010 om jag inte minns fel. Eller det kanske var året innan? Själv har jag inte ens ätit något godis denna helgen. Inget alls. Jag antar att det inet är en lika stor grej här. Eller godis över huvud taget är väl inte en så stor grej här borta. Det finns inget ord som heter Lördagsgodis eller Fredagsmys, vilket jag har försökt förklara för dem många gånger, ordens betydelse alltså.
Så, nu sitter jag här och skriver om onödiga tankar igen för att fördriva tiden. Mest för att slippa städa antar jag, nu när jag tänker efter. För jag har inga läxor, inga skolarbeten eller något liknande att göra. För nästa vecka, starting tomorrow, så är det TAKS i skolan och jag behöver inte göra de proven så jag ska bara sitta i gymnastiksalen med Maya och Leyla hela dagarna från 7 på morgonen till halv 3. Och vi får inte ta med oss filtar eller kuddar eftersom att folk smugglar droger i dem och vi får inte spela kort eftersom att det anses som "gambling" och vi får inte använda telefoner, ipods eller andra elekroniska saker. Så.. jag får väl ta med mig en bok och en tjock jacka att ha som kudde. Om jag nu hade en sån.

Nu ska jag försöka sammanställa mina pengar, utgifter och intäkter (om jag nu hade sånna), eftersom att jag ligger ganska väldigt efter med det. Ingen kan gissa ens nära på hur mycket pengar jag spenderade i Kalifornien. Och det gills inte om du är en av dem som jag har berättat det för. Fast jag minns inte vilka jag berättade det för ändå så ni är välkomna att fuska antar jag.

"I even took my phone in the shower, you know, just in case that you would call"

Efter en dag då jag gjort absolut ingenting förutom att se på den fina filmen Rain Man och duschat så ska vi nu åka till kyrkan. Japp. Hoppas ni mår bra.



Lite andra bilder från Kalifornien


Santa Monica Beach


Santa Monica Beach


Universal Studios Hollywood


Universal Studios Hollywood


Old Town San Diego & Hollywood Blv Walk of Fame


Old Town San Diego


Old Town San Diego


On the bus home from Los Angels


San Francisco


Universal Studios Hollywood


San Francisco


San Diego Zoo


Disneyland California


Golden Gate Bridge San Francisco


Universal Studios Hollywood

Klicka här och skrolla ner om ni vill se mer bilder.

Jag vet att .. det är skönt.

Jag sov 12 timmar inatt och man kan ju inte göra annat än att gilla de mornarna efter att man har gjort det. Nu sitter jag här och lyssnar på morgonmusik och försöker hindra katten från att äta min mexikanska pizza och mina jordgubbar. Frukost på sängen är ju annars inte fel.


Mördarblicken där...


And I wonder if I ever cross your mind

Efter att jag legat och stirrat i taket i två timmar efter att jag skrev det förra inlägget så åkte vi till kyrkan där vi var i en timma och sedan åkte vi och The Heiners (Megan och dem) till en Italiensk restaurang i Rockwall och åt. Mycket Rockwall idag.. Det var god mat och alldeles för gott bröd så jag är jättejätte mätt nu. Imorgon ska jag göra absolut ingenting, eller egentligen behöver jag städa (Skulle behövt en Emmy eller två) men jag tror inte att det kommer gå så bra med det. Fast vem vet? Jag har överraskat mig själv förut. Och nu ska jag försöka sova och jag har ingen aning om varför jag ens skrev detta inlägget nu. Ganska onödig information, don't ya think?
Jaja, godnatt.

Min dag i bilder


Vaknade vid halv 10, och klockan 10 så åkte jag och Grace iväg på äventyr. (Stoppade på Starbucks först där jag köpte mig en Chai) Emily och Kim åkte upp till Oklahoma tidigt imorse för att hjäpla deras väldigt nära vänner som förlorade allt de ägde i tornadon som gick över Oklahoma för två veckor sedan (inklusive deras hus som bara är några träplankor på marken nu) Jättesorgligt var det men jag och Grace hade välgörenheter att göra så vi stannade kvar här i Texas och hjälpte Meals om Wheels, där vi hämtade upp massa mat på ett ställe och sedan åkte hem till människor som behövde det och lämnade mat där.


Jag var en bra kartläsare! (Med tanke på att vi hade en GPS...)


Här är en bild från någonstans vi var och lämnade mat.


Och efter två timmar av mat som luktade supergott men som vi inte kunde äta i bilen, så stannade vi i Rockwall och åt lunch på Paradise Burger. Om nom nom.


Sedan gick vi och såg Water For Elephants. Dog lite för att den var så bra.


Efter det så åkte vi till Sams' (Typ som Walmart/Target fast mycket större) och köpte tvättmedel, läsk, toapapper och ...


...Jordgubbar.

Som jag redan har ätit upp nu medans jag skrev detta inlägget.

Like a Marry Go Round, We're Spinning

Är det inte lite underligt att nu när jag är ledig imorgon så är jag jättetrött och vill gå och lägga mig nu vid 10 medans jag inte kunde somna igår när jag visste att jag skulle upp klockan 5:30 nästa dag?

Förresten så skulle jag tagit hem mitt Art-projekt, ni vet det med händerna, idag, men nähä, då ska Coach Reza ta och spara den bilden till Art showen också. Jag får aldrig ta hem mina bilder.

Jag ska gå och se Water for Elephants imorgon, och NEJ jag har inte sett den än. Är ganska frustrerad över detta. Kanske drar en sväng över till Yogurt Land för det är gratis yogurt där imorgon för alla som går på Sachse High School. Och gratis mat/godis/yogurt säger man väl inte nej till.

Jag har varit utan Facebook sedan i söndags eller måndags (kommer inte ihåg) och är faktiskt rätt stolt, får se hur länge jag klarar det. Jag kanske rent av bara slutar, vem vet? Maila mig om ni vill något.

Nu ska jag sluta skriva denna konstiga listan eller vad det nu blev och sova istället som jag skrev om för fem minuter sedan att jag ville göra. Godnatt.

I brist på annat att skriva om

På tal om inlägget jag skrev igår så hittade jag den här bilden på min ipod.


Trevligt.

Jag lärde henne ett nytt ord idag också, eller två blev det väl. Kossa och Röra. Röra tyckte hon var jättekul för hon får rulla R:en som man inte gör i engelskan.

Give me a SIGN

Här är en serie av lite random skyltar som jag har tagit kort på.


Då måste det ju vara sant

Klockren från Medina tidigare idag;
London:
So you're a foreign exchange student?
Emma: Yepp, I'm from Sweden.
London: No way! Are you really from Sweden?
Medina: You bet your smorgasbord she's from Sweden!


Googlebild

Scared to death that I'll never be afraid


To the sky - Owl City

Min nya kofta/"shirt thing" (som Faith kallade den), som jag tycker om.
Från någon affär i San Francisco.


Majonnäs

Var jätteseg imorse och min kropp ville verkligen inte röra sig efter att klockan automatiskt hade snoozat sig fyra gånger (vilket betyder att jag måste gå upp för min buss går om 20 minuter) Men jag klarade mig ut till bussen och satte mig med Medina i biblioteket tills klockan ringde till 1st period. Det kanske inte är så smart att sitta i biblioteket där man måste vara tyst men vi orkade inte gå till cafeterian igen. Skriver en slutuppsats i Engelskan som ska vara minst 5 sidor men helst 10, och den ska in imorgon så vi jobbar hårt med det. Min är om stereotypen för blonda tjejer/kvinnor, att de är korkade och så vidare, kanske lägger upp den här för det var faktiskt mer intressant än jag trodde att hitta fakta och sånt om det. Sedan var det art där vi sitter och målar händer, endast med en permanent svart penna som vi bara får göra små prickar med. Vet inte om ni fattade det men ja, vi målar händer med prickar. Sedan var det fysik, där Medina kom in precis när klockan ringde och sa "Hej Sverige, jag gillar MAJONNÄS" när hon satte sig ner brevid mig. Hon gillar ordet majonnäs och säger det ganska ofta då jag någon gång påpekade att hon sa det perfekt utan någon dialekt, vilket hon gör nu med, och så är det ett ganska roligt ord (tydligen). Några mer ord som hon gillar är rumpa, gråta, skratta och fisk. Jaja, sedan var der matte och lunch och hela den biten och efter det var det US History och sedan var det tack för idag och slut för idag och hem med bussen.


I'll taste the sky and feel alive again

Det är lite mysigt när det regnar ute, vilket det inte gör så ofta här. Dock så är det tornadovarningar stup i kvarten men det är inte nära oss som jag har förstått det. Texas är lite pannkaka just nu då förra veckan flera hus blåste bort i norr mot Oklahoma i några tornados, verkligen allt försvann där uppe, och två eller tre städer inte så jättelångt härifrån har brunnit ner i skogsbränder och just nu haglar det baseball-stora isklumpar utanför mitt fönster och det är helt vindstilla. För tre timmar sedan var det över 30 grader utomhus och solsken, men det kan man inte riktigt tro på när man tittar ut nu.

Just nu börjar det dofta köttbullar här och jag och Emily sitter och laddar inför det nya avsnittet av Glee som börjar om en kvart. Det var allt. Hejdå.

I'm lost somewhere deep inside of you

The storm is upon me
But I'm chasing the sun



Vi kan säga att det är onsdag

För jag är ledig på fredag och då är det ju bara tre dagar kvar av veckan. Comprende? Si. Termometern står just nu på 24 grader varmt ute och klockan är inte mer än halv 7 på morgonen. Det kommer antagligen att bli dödligt varmt senare idag. Jaja, nu måste jag springa till bussen.


Haha. Swin Team.. Fattar ni? Ja det hoppas jag.

What are the odds?

Gör oss redo att spela Lazertag, i den lilla okända staden Frisco, Texas;

Han som förklarade reglerna: So, I'm gonna have to tell y'all some rules, so listen up.
*Alla blir tysta*
Regelkillen: Um.. I don't know how this kid is gonna understand though cause he's from Sweden or something.
Emma: Are you kidding me? I'm from Sweden!
Regelkillen: No way! So can you explane to him what I'm talking about?
Emma: Sure!
*Vänder sig mot den lilla blonda killen med krulligt hår, kanske 10 år gammal*
Emma: So you're from Sw... ehm.. I mean Är du från Sverige?
Killen: Japp.
Emma: Okay, that is so coo... Åh vad coolt. Jag är van vi engelska nu så det blir svårt med svenska när jag inte är beredd på det, haha.
Killen: Vadå bor du här eller?
Emma: Yepp, man kan väl säga det ja...
Regelkillen: So did you explain it to him?
Emma (till lillkillen): Vet du hur man spelar detta eller?
Killen: Ja, jag har spelat det säkert hundra gånger hemma.
Emma (till regelkillen): Yepp, he's all good.

Vi åkte till IKEA sedan också, vilket alltid gör mig på lite bra humör, det är så mysigt där inne. Köpte massor med köttbullar och brunsås så imorgon blir det "Swedish dinner". Nu ska jag ta och somna tänkte jag. Drömma på svenska kanske, för en gångs skull.



Gick på bio

Såg den här.



Mådde bättre, skrattade lite, det var en bra film, se den. Godnatt.

Som ett höstlöv i vårens första flod

Jag glömde av vad jag skulle skriva om. Eller om jag ens skulle skriva om något, så det här inlägget kan nog ligga på hög nivå av ointressanthet (bara en liten varning). Jag känner för att skriva av mig allt, men när jag tänker efter så vet jag inte riktigt vad det är som jag vill dela med mig av. Så, en solig söndag i mitten av April sitter jag här i Texas, och tänker på allt och ingenting. Fast mest på allt. På hur otroligt lätt man kan förstöra allt men hur svårt det är att laga det igen. Jag är helt slut, verkligen tom. Det känns som om jag inte känner någonting för att jag är så tom. Jag tror att jag längtar hem men ändå är jag så rädd för att göra det, och för att åka hem. Så kort tid är det väl inte kvar men det känns som om, jag vet inte, som om jag inte hinner. Våren har tagit över mig som varje år och jag känner mig bara som en klump. En trött klump. Tom. Det enda som jag är fylld av är snor, hosta och rinnande ögon (av olika aledningar). Är det inte på våren som man ska växa och hitta ut? Och vare sig jag vill det eller inte, i detta fallet inte, så betyder vår nytt liv. Jag vet inte riktigt vad det är jag skriver om, eller så kanske jag vet precis vad det är jag pratar om. Åh vad förvirrande jag är. Förlåt.

Den här var nog den bästa

Speciellt baklänges-delen.


Fast Titan var rätt bra med, med ett dropp på 78 meter. (Balders backe är 30 m) Det var jättehögt.
Jag vet inte riktigt hur jag mår, kanske har varit ute i solen för länge, så jag ska sova nu. Godnatt.

Drar till Six Flags hejdå


Bilder från Disneyland (9 April)


Video på "World of Color" vattenshowen kommer senare.

I don't shine if you don't shine

Jag vet inte om det är en tornado påväg eller något för jag blåste nästan bort när jag gick ut från skolan för ungefär en timma sedan. Jag och Medina ramlade nästan omkull. Annars? Jo, jag är glad att det är fredag och jag tror att jag har godkänt i alla klasser igen nu, är lite osäker på fysiken men det får jag väl se i helgen eller på måndag när jag får mitt Report Card.


People talk about the guy who's waiting on a girl
There are no holes in his shoes but a big hole in his world

Där ser man..


Where is your heart?


Kelly Clarkson - Where is your heart

Var i skolan 6.30 imorse, tog ett stort matteprov, sedan hade jag first period med Engelska där jag jobbade upp det mesta som jag ligger efter med, skrev en blues sång och ett arbete om jazz. Sedan var det Art och jag fick slappna av lite, just nu ritar vi händer, det är ganska svårt men intressant. Sedan var det tillbaka till verkligheten och fysikprov på tre kapitel i fysikboken som jag inte ens hade tittat på eller varit med på lektionerna på så.. vi får hoppas att jag är bra på att gissa, sedan var det matte och det är inte ens kul hur efter jag ligger där, så jag fick jobba på som en galning, även på lunchen och sedan var det historiaprov för min del och efter skolan fick jag gå och göra ett uppsatsprov för engelskan och Grace fick plocka upp mig en timma senare och köra mig hem och nu, om ni ursäktar mig så tänker jag gå och halvdö i soffan och äta mitt första mål mat för dagen.

Bilder från San Francisco (dag 2)


Varken korkad, tom eller glad.

Så... somnade vid 12 eller 1 inatt. Åkte till skolan, vi får våra "Progress reports" på fredag och jag failar just nu alla mina klasser utom Art. Måste åka in före och efter skolan både imorgon och på fredag för att fixa det och jag har verkligen inte lust med det just nu. Jag vill bara lägga mig ner och vila, kanske somna om jag kan. Har nya kläder på mig idag i alla fall, det gör väl alltid en tjej glad?


Levis & Forever 21

Bilder från Alcatraz


Har ni sett filmen "Escape from Alcatraz"? Här är det riktiga hålet som en av männen lyckdes rymma ut ur. Dock hittades aldrig de tre männen som rymde, varken döda (många todde att de drunknade) eller levande. 


Bilder från San Francisco (dag 1)


Will I ever see you again?



Dessa två tjejerna har gjort min vecka, fällde någon tår precis när de lämnade mig här i Lobbyn för sina tidiga flyg till Georgia och Indiana. Vi kan väl smsa och ringa varandra i två månader till men sedan är det Sverige, Tyskland och Taiwan som gäller. Själv tar jag bussen från hotellet om en timma ungefär, och sedan är det Bye Bye San Francisco och Hallå Dallas!

Nu ska jag lägga upp massa massa massa bilder.

San Francisco!

Efter 6 timmar på en buss så kom vi äntligen fram.
Och mitt enda riktiga uppdrag imorgon förutom Hard Rock Cafe, Alcatraz och Pier 39 är att köpa en stor handväska så att jag kan fylla den med saker som jag har köpt och få med den som handbagage på planet på Tisdag eftersom att min resväska är så full att den inte gick att stänga imorse och min rumskompis fick ta lite av mina saker. Heeeheeee. Och vi har 6 timmar shopping i San Francisco imorgon också... lycka till Emma.



Nu ska jag försöka ta igen lite sömn, Godnatt!

Fredag & Lördag in California

Det blir inte många bilder nu, för jag måste packa (och jag ska upp om 4 timmar...). Imorgon drar vi till San Francisco! Golden Gate Bridge och lite annat. Exciting! Igår var vi på Hollywood Blv och på Universal Studios den mesta av tiden, Universal Studios var riktigt coolt, vi fick åka till ställerna där iprincip alla filmer som finns har blivit inspelade. Från Inception och Pirates of the Caribbean till Frankenstein och Desperate Housewifes husen var där, Bones, Jaws, King Kong (hahaha båten som de åker med i början av King Kong är typ lika lång som min arm), alla bilarna från Back to the Future filmerna var där, och Mr. Beans bil! Ja vi såg hur mycket som helst där. Det är sjukt var vi går på grejer som är i filmer för alla filmer är inspelade på samma ställe i Hollywood, det tog kanske en kvart att åka igenom allt. De hade Europa-delen, Mexco-delen, en del med vatten och massa annat. Sedan åt vi middag på Hard Rock Café Hollywood och efter det så shoppade vi lite i Down Town Universal innan vi tog bussen till hotellet.
Idag var vi på Disneyland och Disney's California Adventure från 9 am. till 11 på kvällen så jag är så gott som död just nu. Vi han se och göra mycket dock, jag, Coco och Shao-Wen var de enda som lyckades få biljetter till "World Of Color" showen klockan 21 och vi stod på första raden! Alltså det var så sjukt galet vackert. Riktigt fint! Annars så åkte vi massa saker, träffade på Musse och massa andra figurer och åt Chinamat till fyrverkerier (dock med pinnar (?) ni vet så som kineser äter, för de vägrade att ge oss en gaffel, vet ni hur svårt det är att äta ris med pinnar?!) Just sayin'. Men det var två bra dagar och nu är jag helt slut som sagt.

Här är bara bilderna från Fredag, Jag lägger upp de från Lördag nästa gång:

Nu vet vi varför Asiater är smarta

Coco: So, Shao, is school really different in Taiwan?
Shao-Wen: Yes, it is very different. Here in America I come home from school at four and at home I come home from school att eleven.
Emma: That early?
Shao-Wen: No, Eleven at night.
Emma och Coco: WHAT THE...

It's friday , I'm in love

Några snabba från Old Town San Diego innan jag drar till Hollywood Blv, Down Town Los Angeles, Beverly Hills, Universal Studios och allt det där.


San Diego Zoo + Old Town San Diego

Oredigerat och väldigt få (jämfört med vad jag har tagit) bilder igen men jag tror att ni får leva med det helt enkelt, under dessa dagarna. Bättre än inget ellerhur? (Säg ja). Som ni ser i rubriken så var vi på San Diego Zoo idag och seda åkte vi till Old Town San Diego, vilket är ca 4 mil från gränsen till Mexico. Väldigt vackert var det där i alla fall. Och tjejerna ni ser på bilderna är Coco från Tyskland och Shao-Wen från Taiwan.



Näj, ni får se bilderna från Old Town San Diego någon annan dag, nu vill jag sova!

Ville bara höra av mig.

Kan ni tro det eller? Haha! Jag sitter här i Los Angeles, i ett superfint hotell med min rumskompis Pam som är från Thailand. Jag har träffat många roliga människor idag, speciellt Coco från tyskland och Shen-When från Taiwan! Jag har redan tagit över 500 bilder och jag har verkligen ingen tid att lägga upp eller redigera dem nu eftersom att klockan redan är halv 1 på natten här och vi ska vara nere vid frukosten vid halv 8. (Det är 9 timmars skillnad nu) Här är några oredigerade bilder bara för att jag är snäll. Ville egentligen bara skriva något så att ni vet att jag är här. By the way så satt vi (ca 10 personer) ute i hallen precis och lärde varandra lite språk. Ungefär halva gruppen är från Tyskland (hela gruppen är 54 personer), jag är den enda från Sverige, men det är en tjej från Norge med, dock har jag inte pratat med henne än, sedan är det en del från Thailand, och 3 eller 4 från Italien och några från Frankrike, och resten är ensamma som jag. Jag vet att en är från Canada, en från Spanien och en från Portugal och så Shen-When från Taiwan då, sedan var det någon från Marrocco och Ryssland var det två från, jajaaaa detta är jätteointressant för er antagligen. Jag ha varit vaken i snart 24 timmar nu och de mesta av de timmarna spenderades i Santa Monica och på Hollywood blv, vilket har gjort mig jättetrött så nu ska jag sova. Upp imorgon och iväg till San Diego Zoo!


Nu åker jag!

Hejdå Dallas, Texas - Hallå Los Angeles, Kalifornien.
Vi hörs väl någon gång när jag har sett havet igen, jag saknar havet så sjukt mycket, och har inte sett eller rört det sedan Augusti. Det kanske låter konstigt, och det var inte en sån sak som jag hade räknat med att jag skulle sakna men jag har verkligen längtat jättemycket till havet. Jaja, nu måste jag sticka. Simma lugnt! (Fattar ni? Simma, havet? Haha åh vad roligt)

Going to California - Led Zeppelin

Jag har himlen runt hörnet


För en gångs skull hinner jag faktiskt se solen gå upp innan jag lämnar huset.
(Och där har ni lampan som blinkar hela tiden också)

Min tisdag lite snabbspolat

Vaknade sent men han med bussen (fast jag fick springa) (men jag han med den) (vilket är det viktigaste) (jag vet inte varför det blev olika paranteser). Skolan, jag gav Medina/Sjöhäst en tröja jag hade lovat att göra och ge till henne med vårat lilla inside joke med en ananas på. Och så står våra namn på baksidan med ett rådjur med två ben. Ja, haha, ingen fattar väl det men hon blev jätteglad och gav mig en ananas som hon hade tagit med sig (hahaha kvinnan!) Så jag gick runt med en ananas under armen hela dagen och sedan åkte jag bussen hem, skypade med Marcus, packade lite, bara ytterst lite, sedan åkte vi till Forth Worth och åt middag på en mumsig mexikansk restaurang och firade Graces födelsedag, kom hem igen vid 10 och då packade jag medans jag pratade för mig själv med någon indisk dialekt på min engelska, haha jag vet ine ens, jag är trött. Nu är klockan snart onsdag och jag borde verkligen sova nu. Godernatter.



Ja, jag lyckades göra det ena E:t bakvändt på tröjan men det ordnar sig. Hejdå godnatt.

Så kul har jag nu

Vet ni hur många gånger men kan säga "ditt lilla klet" när man tittar på Spiderman 3? Helt galet. Det går liksom inte att undvika det.

Sedan hade jag (skulle bara hända mig) tappat bort mina Kalifornien biljetter och tog ut några viktiga papper från en låda och lade dem på golvet utanför mitt rum innan jag vände upp och ner på hela rummet. Efter ett misslyckat försök till att hitta dem så satte jag mig ner utanför min dörr, tog upp högen med viktiga papper och biljetterna ramlade ut precis framför mig. Ni vet känslan då man blir både glad och förbannad på samma gång? Typ som när någon lurar än något riktigt elakt och man blir rädd eller ledsen och sedan säger dem att det var på skoj. Ja, typ den känslan var det.

Nu ska jag bara städa igen.

Som tur var så kan ni inte se hela rummet, men den röran som ni inte ser var redan där. He He.

Jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns.


Det här satt jag och tittade på inatt när jag inte kunde sova.


Drar på bio, hejdå.



Update 22:36 (min tid): Filmen var väldigt lång men också mycket bra. Sevärd men när ni är på humör för en film ni måste hänga med i för at förstå det mesta. Jag tyckte om den!

Tangled + Lunch = Söndag


What did I get myself in to?

På Chilis igår;

Robbie: So have you played any football yet?
Emma: Nope.
Robbie: Emma! You can't be in America without playing football. As a matter of fact my brother plays football on Monday nights and this Monday is the last Monday that they're playing. It's a boys and girls team, you need to come!
Emma: I am going to kill myself and I don't know how to play.
Robbie: It's easy! And nobody tackles the girls, you'll be fine!
Alla utom Emma: Yes Emma, you really need to do this!
Emma: I am going to get hurt, hello!
Mr. Robert: I get hurt by other people all the time. ... Or do I hurt other people all the time? I don't know, I forgot.
Alla utom Emma: Hahaha, so it's a deal! We're going! Emma's playing football.
Emma: But.. well.. eh.. oh my godness.



Match imorgon kväll då, haha, håll tummarna så att jag inte ska behöva åka till Kalifornien med gips eller kryckor...

Tänk på något.... rött.

En hummer? Blod? Jordgubbar? Rosor? Min ena strumpa som jag har på högerfoten just nu?
Nejnej. Emmas kinder och näsa. Great. Just great.


Men jag hade Big Mouth Bites på Chilis idag i alla fall. Så HAH! Who's laughing now?

Rudolf

Ni vet när man är sådär väldigt trött när man har varit ute en hel dag i solen? Sådär så att man bara vill lägga sig ner i en kall säng och få bort huvudvärken, brännskadorna (därav rubriken) och skoskaven. Ja, det är precis så jag känner nu. Haha, jag mår verkligen inte alls bra, men vi lyckades sälja saker för över 1000 dollar (typ 650 kronor) (vilket är väldigt mycket då vi sålde allt för 1 dollar eller under) så det är ju bra. Mer orkar jag inte skriva tyvärr men ni får väl kolla på bilderna eller nåt.


Natt

Klockan är 6 på morgonen och nu lämnar jag huset. På en lördag. Detta är inte normalt, och långt ifrån mänskligt. What is going on?


Klockrent


Megan hittar fynd bland sakerna vi sorterar.

Lite planering

Idag ska Kim snart komma hem med en Oreo-Shake från Jack In The Box till mig (jummy) och sedan efter att jag har druckit den tänkte jag dö i soffan en stund tills jag har lust att ställa mig upp igen. Vilket förhoppningsvis är innan 7 för då måste jag åka och hjälpa att sortera grejer igen som jag gjorde igår. Imorgon ska jag upp klockan 6 och vara på vår Garage Sale klockan halv 7 på morgonen, innan solen går upp alltså. Jag tror att vi ska stänga den vid 3 eller 4 och sedan åker jag väl hem tills Saturday Night Alive börjar. Efter det tror jag att vi skulle åka till Taco Bueno och äta middag med vårt vanliga lördagsgäng (Kim, Grace, Emily, Emma, Tom, Becky, Megan, Nick, Cole, Robert, Shari, Robbie, Mike, Dee och alla andra som vill hänga på, och ja, det är kul att klämma in alla oss vid ett gigantiskt bord på en restaurang). Sedan ska jag hem och sova, om jag inte redan somnat i maten och på söndag blir det väl Starbucks och kyrkan och på eftermiddagen, vid 4-5 kanske jag skulle göra något med Medina och Trini. På måndag ska jag på teater i skolan och missar 5th period, om jag får tag på en biljett då, och på tisdag fyller Grace år och jag ska tvätta, packa och skriva massa arbeten och läxor för på onsdag drar jag upp med tuppen och tar flyget ut till havet. Kalifornen here I come. Sedan är jag borta tills den 12e och efter det är det mitten av April redan. Helt galet.

Hejdå.



Trust in me, you know you do.

Jag blir ju jätteförvirrad av det här vädret, igår var det 6 eller 7 grader och nu står termometern på 31 grader varmt. Det steker verkligen här utanför. Vad är detta liksom? Jag har väl inte direkt så mycket att säga just nu, förutom att det är varmt och att det är fredag. Men det visste ni antagligen redan, och om du inte visste att det var fredag så kanske jag gjorde din dag. Vi säger väl det, så har jag gjort någon glad idag i alla fall.


Medina gör mig glad. (Här skulle hon härma någon som gick förbi tror jag, det var kul när det hände i alla fall, men det var morgon och vi hade ätit godis, så det kanske var det också)

Glömde av vad min rubrik skulle vara

Så nu är klockan "gå och lägg dig Emma så att du inte är en zombie imorgon" men jag är fortfarande vaken. Åt precis en en skål med jordgubbar och kom precis hem från Walmart. Vid 7 åkte vi till kyrkan för att hjälpa till att sortera alla tusentals (jag skojar inte) sakerna som vi ska sätta pris på och sälja på våran "Garage Sale" på lördag. Som förövrigt börjar klockan halv 7. PÅ MORGONEN. Ja, hoppas ni är lika chockade som jag över det, men tydligen så är det folk som börjar åka ut vid 6 på mornarna och leta Garage Sales överallt och köper saker för jättebilliga priser. Ganska smart, men ändå. 6.30. På en lördag. Och vi är inte ens nära att vara klara med sorteringen än heller. Vi sorterade ut de mesta av kläderna idag i alla fall. Och imorgon ska vi hämta ca 4 flak till med saker som skall sorteras.


Solnedgång utanför kyrkan.


Lite av kläderna.


Ni kan inte förstå hur mycket saker det är.. och jag hittade dessa söta skorna bland bäbiskläderna.

Megan är en fin tjej

Megan har ett stort papper som hon har ritat av sina vänner på under en längre tid. Kolla in vem som hamnade på det pappret denna veckan då. In your faces.