Äntligen måndag?

Igår och i förrgår mådde jag inte alls bra på kvällarna. Men jag var i skolan igår, vilket jag antagligen inte skulle varit. 40 graders feber om inte mer, huvudvärk, och jag frös så jag skakade. Har gått på droger under de senaste kvällarna. Är hemma idag från skolan. Hoppas att inte falla in i det där konstiga feber-huvudvärk-frysandet ikväll igen. Jag bloggar igen när jag är frisk.

Ja, jag kommer överleva.

Happy Birthday Gayle !

Bilder från igår.


Shelby och Jackie!


Breanna och Jag.


Jag och Jackie


Gayles Cheesecaketårta!Tårtan och Gayle :)Jag och Tracy.


Söta Tracy, Gayle och Breanna!

Going to a Birthdayparty !

Gayle fyller år idag (en i skolan), Så Jackie bjöd mig på hennes födelsedagslunch som jag ska åka till om ungefär en timma. Ska bli roligt. De jag vet ska komma är Haley, Jackie, jag och såklart Gayle. Det kommer säkert fler. Jag hör av mig efteråt antagligen, det borde inte hålla på till sent om det är en lunch, eller?

And Gayle, if you reed this, Happy Birthday!!

Frågor som har trillat in:

vaaaaa? varför får du inte äta nötter? och hur kan du klara dig utan choklad? finns det ingenstans man kan köpa choklad i Texas?
Är allergisk mot nötter. Ledsen i ögat. Det är svårt det där med utan choklad. Men igår var vi ju på IKEA och dom hade riktig Svensk Choklad. Köpte 3 stycken i storlek av den största maraboun. Hehe.

jag skulle inte klara en dag i skolan. inga säckiga tröjor??? ALLA mina tröjor är säckiga.
Säckiga tröjor i USA = Tröjor som går ner till knäna ungefär.

Får man ha mobiler i skolan?
Nope, inga mobiler alls, ingen musik, ingenting med en av och på knapp. Filmerna är filmade med min Ipod.

Har du skor på dig hemma? (:
Amerikaner har tydligen skor på sig innomhus, det är sant!

När ni var i new york, var det någon i din grupp som hette Mattias? :P För det är min släkting och han åkte nyss på sånt också :) thihi
Helt ärligt så höll jag ingen koll på Killarna då jag inte umgicks med dem, men jag minns ingen som hette Mattias, tyvärr.

ahahahah gula skolbussar! :D
hur går det därborta?
Lärt känna några i din ålder i skolan och så?
Lära känna kanske är att ta i, när det bara gått 1 vecka, men jag har hittat några snälla personer som säkert skulle vara roligt att lära känna och de verkar vilja lära känna mig så det känns bra!

Svensk choklad, woho! (: Köpte ni någon BILLYS bokhylla eller vad det heter? haha :D
Hope är ett så fint namn!
Haha, nej köpte ingen men jag såg den!

Min lördag i bilder & bildtext !


Festen med alla utbytesstudenterna, här är studenterna, Jag och Alice från Sverige, 3 tjejer från tyskland, 1 tjej från Portugal och en kille från Italien. Och några av deras värdsyskon här med. Vi fick goda kakor och hade roligt, kul att träffa andra utbytesstudenter!


Sedan åkte vi till IKEA en stund, Jag, Grace och Tema. Det var coolt med utläskt IKEA, alla "namn" på möblerna stod fortfarande på Svenska och när vi betalade så stod det "Tack för besöket" på kassan. Hihi, blev lite uppspelt. Vi köpte Köttbullar, lingon och gräddsås som vi ska laga någon dag här hemma. Åh.. Och jag köpte Choklad. Svensk mjölkchoklad.


Sverige, Texas, USA.


Woho!


Sedan åkte vi till en Baseball match och det var riktigt coolt att uppleva, även om jag inte fattade mycket av reglerna eller hur de spelade. Haha. Men det var coolt, speciell stämning!


Ja, man kunde se på matchen från en pool. Amerikaner, haha.


Alice och Hope.


Svampbob Sing-a-long! Haha.


Aaaaand I'm gone for today

För när jag kommer hem så sover ni antagligen. Puss och Kram och jag tar med mig kameran så ni får bilder sedan från Utbytesstudent festen, när vi har varit på IKEA (Go Sweden) och en Rough Riders match på kvällen. En fullspäckad lördag, det är bra. Hoppas ni alla har det fint!

Amerikansk frukost, mmmmmmmh.

Får väl skylla sötsakerna på att jag vill leva lite Amerikanskt. Hehe.

Pigg och Ren !


Nu ska jag äta frukost också, så är min morgon färdig.

Saturday!

Det var väldigt skönt att sova länge, behövde en Emma som har gått upp 5.30 varje dag och inte kommit i säng förrän 11-halv 12 vissa dagar. Men jag har vant migvid tiden nu antar jag. Teorin med att vänja sig vid tidsskillnader är ju att så många timmar det tog att flyga, så många dagar tar det innan man har vant sig. Men det är väl bara om man flyger åt väst eller öst? Haha jaja, det har gått mer än 9 dagar nu så anledningen till att jag är trött är väl att jag inte har sovit ordentligt. Men nu är klockan snart halv 11 här och vi ska på möte idag där jag ska få träffa lite andra utbytesstudenter i området. Det ska bli kul hoppas jag, att prata med andra i samma situation, det är bara dem som kan förstå riktigt tror jag.

Nu måste jag verkligen duscha!

When our lips toutchRandom Närbilder

Tog lite närbilder såhär en fredagskväll då jag kom på att jag inte hade använt mitt Makro objektiv här i USA än. Blev lite random bilder på allt möjligt som jag kunde hitta i mitt rum.


Nu ska ni få se här.

Idag tog jag mig friheten att visa er runt lite i det jag ser och hör typ under skoldagen. Det blev inte så bra filmat men ni får nöja er med det ni får, om ni tyckte det var kul så kan jag kanske fixa något bättre senare. Jag orkade inte redigera eller lägga till musik eller något, men det får ni leva med.

(det som låter högt i första klippet är skolklockan, och mina fingrar är gröna för jag hade Art som sista lektion, målar min fågel som jag gör i tändstickor och tandpetare)


Det börjar bli läskigt

Okej, jag har över 50 unika visningar på min blogg varje dag nu. Jag vet ungefär 10, högs 15 som läser den. Haha, vilka är ni egentligen? Skriv vem ni är bland kommentarerna tycker jag. För jag vill gärna veta vilka ni är.

Och bara de som jag redan vet kommer svara, men värt ett försök !

It's friday , I'm in love

Okej, snart har Emma fixat en hel vecka på High School. Helt otroligt.

Jag är kär i en ängel

Har faktiskt (det måste vara ett mirakel) lärt mig vart alla sater ligger. Men jag kan dock inte stava dem, och huvudstäderna har jag inte ens börjat på, men jag tycker att jag var duktig som lärde mig alla. Testa själva hur mycket ni kan HÄR. Jag fick 100 % korrekt.

Nu är det snart dax för middag här, jag är hungrig, så det passar ju utmärkt. Thumbs up!


Passande töja också, för jag åt mjölk och kakor innan! Eller... det var igår. Men ändå. Mums!

Homework.

Washington, New York, Florida, Delaware, Texas, North Dakota, South Dakota, North Calonina, South Carolina, California, Ohio, Iowa, Ihado, Mississippi, Michigan, Massachusetts, Louisiana, Virginia, West Virginia, Hawaii, Alaska, Illinois, Indiana, Maine, Maryland, Rhode Island, Minnesota, New Hampshire, Vermont, New Jersey, Pennsylvania, Oregon, New Mexico, Arizona, Alabama, Georgia, Arkansas, Missouri, Idaho, Montana, Wisconsin, Kansas, Wyoming, Nevada, Utah, Colorado, Connecticut, Tennessee, Kentucky, Nebraska, Oklahoma....

Sedan ska man veta huvudstäderna i de delstaterna och kunna placera ut alla på kartan.

You get the piont.. Emma = Plugga.

Mitt rum

Tror inte jag har presenterat det än? Haha, ja här är det i alla fall. Och nej, jag orkade inte städa lite innan jag tog bilderna. Det är inte så stökigt faktiskt. Mamma, var stolt över mig.


Maddie-girl , hur fin som helst.

Nanny Mc Phee !

Nu ska jag och Emily börja laga middag. Pasta (som jag precis berättade för Marcus att jag saknade jättemycket) och hamburgare, här ska stekas. För när vi har ätit så ska vi antagligen åka på bio och se den nya Nanny Mc Phee filmen. To the movies, for the first time in the US.

Texas nallen vinkar. Får ta och döpa honom till något. Förslag?

En till fråga.

Svart nästan långärmad tröja? Är det inte varmt? Hur går det med dresscoden i skolan...Kram M
Det är runt 40 grader ute, helt sjukt. Men inne, speciellt i skolan, så är det kallt. Ibland riktigt kallt. Så Ja, långärmad tröja, eller frysa i skolan, bara att välja.
Dresscoden är okej, jag har inte lyckats bryta mot den än i alla fall, långa byxor, inga kortare kjolar än till knäna (inte ens med leggings), inget u-ringat/v-ringat, banden på linnet måste vara minst 10 cm ungefär och inget skägg. Inga säckiga tröjor, killar får inte ha tajta kläder, som skinny jeans, men de får inte heller ha hängiga kläder. Japp, det var nog nästan allt i alla fall med dresscoden. Vi får höra den varje dag, så det sitter nog snart.

Alla dessa underbara människor

Fick ett kort från mamma på posten, jättefint, hänger nu uppe på väggen med alla foton hemmifrån och alla andra brev och kort jag fick innan jag åkte. Mamma är så fin, hon är den bästa mamman!

(om någon annan vill skicka något så kan ni be mig personligen om adressen om ni inte har den)

Sedan hade Kim läst på min blogg att jag saknade choklad jättemycket så han kom hem från jobbet med en stor kaka med Mjölkchoklad. Kan man bli snällare?

Wednesday

Here I go again, trejde dagen av High School, trevligt.

Det är fortfarande helt kolsvart ute. (Inte för att kameran kunde se set, men genom den genomskinliga dardinen är det bara svart..)


Bussen går om en kvart, Woho!


Emma trött...

High School, första två dagarna, check!

Okej, here goes.

Första dagen i High School. Grace körde mig så att jag slapp ta bussen 6.22. Men skolan börjar fortfarande 7.30 så jag var där 20 över. Hon släppte av mig på baksidan av skolan där tydligen alla går av bussar och bilar. Jag klev in i byggnaden och klockan ringde precis när jag tog steget in. Gympasalen låg precis brevid och det var där jag skulle möta Jackie som skulle hjälpa mig men det kom ut så mycket folk. Så sjukt mycket folk. Jag svär, jag har aldrig sett så mycket folk på samma ställe i hela mitt liv. (om man räknar bort konserter dårå) men det här var värre. Alla visste vart de skulle och jag stod där och det enda jag visste var att jag skulle till rum 227. Två våningar att välja mellan och kartan över skolan låg i väskan som var helt omöjlig att få fram bland alla människor. Det var bara att följa strömmen i det läget, man kunde inte ta sig fram på något annat sätt.
Jag frågade tillslut en lärare och hon visade mig vart klassrummet låg och jag kom in efter att läraren urtanför kollat mitt schema och skrivit under det.
Jag stod sedan i dörröppningen, givk sakta innåt. Kändes som om jag var filmkameran i en Amerikansk High School film , för det såg precis likadant ut. Jag gick långsammare och tillslut fångade jag ögonkontakt med en tjej som log mot mig. Jag satte mig brevid henne och hennes kompis. De sa inte ett ord till mig men jag hade i alla fall löst mitt första problem.

Sedan kollade vi på filmer om skolan, regler och papper som ska fyllas i och åter igen, regler. Sedan ringde klockan och vi började med schemat. då var det dax at hitta klassrum 259. Okej, jag antog att det var på andra våningen, precis som det rummet jag var på precis, så jag hittade enlärare igen som visade mig. Och det är verkligen så att korridorerna är proppfulla i 4 minuter och sedan den 5e, när man ska vara i klassrummet redan på nästa lektion så är det helt tomt. Helt tomt, förutom jag då som sprang till klassrummet. Hann i tid, som tur var. Jag hade då Sociology med Coach Davis och vi pratade också mest regler och så som man gör de första dagarna hemma också - fast 769 fler regler att hålla koll på.
Nästa klassrum råkade vara 258 så det var bara rakt över korridoren så jag lyckades komma i god tid dit. det var Web Mastering och jag tänkte, coolt, men sedan frågade läraren om någon visste vad Photoshop var och jag och en annan tjej var de enda som räckte upp handen...
3rd period var US History, där vi fick veta att på fredag ska vi ha ett prov på ALLA delstater och "Huvudstäderna" i de delstaterna. Hahaha.. Ja.. Lycka till Emma, jag kan säkert räkna upp 20 delstater men jag vet nog bara vart 4-5 ligger någonstans. Och huvudstäderna? Herregud.
4th period var Algebra, som jag hoppas kommer bli lätt för jag är ganska trött på matte just nu. Men vi givk bara igenom regler och så där med. Mitt i den lektionen var det lunch, och nästa stora uppgift under dagen började. Jag virrade runt cafeterian och försökte hitta i alla fall ett tomt bord så jag kunde sätta mig men det fanns bara med folk på så jag gav nästan upp precis innan min Web Mastering lärare kom fram till mitt förvirrade ansikte och frågade hur det var. Jag sa okej, och sa att jag var ny. Han frågade vart jag var från och jag berättade min historia. Han blev chockad och ja, han var den första som fick veta att jag var en utbytesstudent, det är så mycket folk på den skolan att alla är bara en i mängden. Han erbjöd sig att presentera mig inför några andra juniorer så att jag kunde sitta med dem och det blev så. De sa inte så mycket men jag hade Art som 5th oeriod med en av dem sedan, så det kändes bra. Jag gillade Art, vi ska bygga saker av tändstickor i 2 veckor vaje dag. Passar bra som sista lektion.

Bussresan hem var ju .. intressant, sjukt mycket folk och varmt! Men jag överlevde! Jag gjorde det! Första dagen klar! Och idag även andra. Där det inte hände så mycket annorlunda, bara att vi började jobba mest. Och jag ska antagigen få chans att ändra mitt schema imorgon så då ska jag byta något mot journalistik, antagligen web mastering. Vi får se hur det går.

Hope I make 3rd day too!

Svar på lite frågor.

Det har trillat in lite frågor under veckan som jag tänkte svara på nu innan jag börjar mitt långa inlägg om hur skolan är och var.

Sover du bättre nu med eget rum och allt?
Har varit nervös och så de senaste dagarna och jag har ganska mycket hemlängtan, speciellt när man blir ensam och ska sova. Men det funkar, jag menar jag är inte riktigt inne i den 7 timmars skillnaden så jag är ganska trött när jag ska sova.

Är skolan verkligen som skolorna i alla amerikanska filmer? de verkar så sjukt.. haha
Alltså, haha. Jag antar att som Amerikan så är det annorlunda på filmerna men som jag ser det så är det precis likadant. Så sjukt. Skolklockan låter dock inte som ett brandalarm utan den är jättekonstig. Vet inte hur jag ska beskriva den riktigt.

Men du lyckades ju ta dig rätt..?
Haha, kom försent de sista två lektionerna första dagen, men det var tydligen okej.

Btw, så fick ja reda på att en tjej, som också åkte till USA igår, också för att plugga där, gick i min kompis klass, på Aranäs.. ? Inget du har hört något om? (;♥
Ingen aning om det. Vart ska hon bo då? I Texas?

Vem är hon lauren? hon var ju och hämtade dig och allt (såg på facebook)
Hon är en bra vän till familjen bara, en riktigt fin tjej, hon välkomnade mig bra. Dock börjar hon Collige nu så jag kommer inte få se mycket mer av henne.

Har du Texas runt halsen? Nytt halsband? Pappa lovade dig choklad eller? Kram Mamma

Nope, halsbandet är det jag köpte på Forever 21, det är en liten bakelse, namnam. Pappa lovade att skicka choklad ja, men om jag skrev det här så kanske någon mer snäll människa skickar också, haha. Jag tänker smart mamma.

Web mastering... hmm är de typ web design eller dator kunskap..?

Det var en jättelätt klass som jag hoppade över, bytte till Journalistik istället. Det var typ hur man gjorde genvägar och satte dem på skrivbordet, hur man hittade på datorn osv. Tror jag redan vet allt sånt.

HUR GIIICK DE!!?!?! I'm sure you did great!!!! <3
Japp, det gick bättre än jag trodde på vissa punkter och sämre än jag trodde på andra, men helt okej, det kunde varit värre, haha. Nej men jag vänjer väl mig, jag ska förklara allt så fort jag har ätit lite.

And then I'm like..

Uppropet i Sociology:
Coach Davis: Jackson?
Jackson: Here!
Coach Davis: How do you pronounce your last name Jackson?
Jackson: No.
Coach Davis: No?
Jackson: Yes, No.
Coach Davis: No?
Jackson: Yes!
Coach Davis: Cool. Oh look we have an other No in the class, are you brothers?
Both of them: No.
Coach Davis: No?
Both of them: Yes!

Art:
Miss Washburn: Okey Class, you will build something that are made from the nature. Like a tree or a bird. Get it?
Random kille: Miss Washburn?
Miss Washburn: Yes!
Killen: So.. Are hamburgers made from the nature?

Killen var stenseriös..

Måste.. äta... choklad

Ser den varje dag när jag är i mitt rum. Jag blir galen..

06.07

Bussen åker om 15 minuter.
Jag är jättetrött.
Sociology - Web Mastering - US History - Algebra - Art.
Så ser mitt schema ut för terminen, samma varje dag, fattar inte hur eleverna står ut med det. Men det blir lättare för mig att hitta, haha. Borde äta frukost. Vi hörs om jag överlever andra dagen av skolan.

Btw, det blev så sent igår för att vi åkte till Granny och Papa nästan direkt efter skolan och åt middag och hallonpaj och tittade på film, spelade spel osv. Sedan kom vi hem kring halv 11 och bussen går som sagt om en kvart. 06.22.

Tänker på er där hemma, ni finns med mig och hjälper mig.

Herregud..

Okej, just nu vill jag bara lägga mig ner och somna, och om ni frågar mig hur det var i skolan så känns det som om jag inte kommer ihåg någonting. Shit.

Det var... så sjukt galet mycket människor överallt att jag inte kunde se. Pladder och åter pladder i bakgrunden och tänk er en stressad Emma på det. Som inte har en aning om var rum nummer 262 är och inte har en aning om vilka trappor man får gå upp och vilka man får gå ner.
Men jag ska försöka minnas lite i min stress, för jag antar att det kommer bli roligt att läsa om ett år eller så, men det skriver jag imorgon för jag måste sova nu. Men här har ni en karta över skolan och ni kan tänka er ungefär, och jag överdriver inte nu. Ser ni rum 400? det är cafeterian. LBS är mindre än det där. Min skola i Sverige alltså. Mindre.. Japp. Nu kanske ni kan få en aning om hur stor skolan är.


First day of High School!

Junior Year, Am I ready? ... Well I guess I have to be.

Wish me luck !

Ut och bada!

Det är nära 40 grader ute fortfarande. Så nu går jag ut och badar i poolen. Första gången!

Disneychannel

Jag har nu sparat fyra rutor av min Marabou och ska gå och sätta mig och titta på Disneychannel med Emily. Okej.. nu är det bara två rutor kvar av chokladen. dom sparar jag tills jag verkligen behöver dem.

Den sista ... Chokladen.

Det är faktiskt sorgligt. Skicka Marabou till Texas!

Starbucks every Sunday!

Okej, Starbucks före kyrkan är tydligen tradition i denna familjen, så det kommer jag nog kunna vänja mig vid, hehe. Kyrkan var väldigt annorlunda och väldigt liten men jag antar att jag vänjer mig vid den också. Alla var så snälla mot mig och jag kände mig verkligen välkommen.
Efter kyrkan åkte vi till Waffle House med några andra från kyrkan också och sedan åkte vi och handlade lite på Aldi innan vi åkte hem och här sitter jag nu. Och har suttit ett tag. Imorgon är det skola och jag är rädd. Men Maddie tröstar mig. Hon är snäll.


Hello everybody

Igår kom det hit lite folk då och då som hälsade på mig och de var så snälla så. Amerikaner är verkligen väldigt snälla av sig. Vänliga. Vi åt kakor och Hotdogs och Lauren och hennes mamma tog med mig, Emily och Grace till Designer Shoe Warehouse, där jag fick köpt ett par Converse. Sedan åkte vi hem och hälsade på mer folk, kollade på The Blind Side (mycket bra film) och sedan åkte alla hem och jag och Grace åkte över till Wall Mart och jag fick köpt lite grejer som jag inte kunde packa i resväskan då det bara fick väga 23 kilo. Så det blev Shampoo, Tvål, Hårgrejer, en klocka och lite annat som man kan tänka sig behöva.

Nu ska vi snart åka till Kyrkan, men jag vet inte vilken tid det är. Detta kan bli intressant, jag har inte varit i en kyrka sedan min bror konfirmerade sig i början av sommaren..Här är en söt nalle som jag fick igår också, som de har gjort på "Build a Bear". Jättesöt.

Haha och ja, det är Sunes sommar bakom, fick den av Frida när jag skulle åka.

Ni är med mig hela tiden


Maddie says hi !


Min nya bästa vän här i USA, hon är verkligen jättemysig.

Texas

Yepp, vi gick upp 2.45 imorse och var på flygplatsen tre timmar innan planet lyfte, det var en halvtimma försenat också det blev att vänta, men vi spelade kort och åt choklad, det var mysigt.
Sedan tog vi ett skupmigt plan till Philadelphia och där åt vi frukost på flygplatsen innan vi gick på planet till Dallas. På flygplanet sov jag knappt något, så jag är gaaaaanska tröttjust nu, med tanke på att jag mötte familjen på flygplatsen, mycket känslor, jag ringde hem till Sverige när jag kom fram till huset, mycket känslor, jag däckade i deras soffa i några timmar, vaknade upp, och så åkte vi med deras kompisar och åt middag på Texas Roadhouse lite längre bort, nu ska jag sova, för imorgon kommer massor av folk hit som tydligen vill träffa mig och dom har ordnat ihop en liten fest för mig. Vi hörs imorgon någon gång då antagligen. I'm going to bed now.


Torsdag i New York !

Det var samma som gällde denna dag, guidad tur från 9-1 och sedan fick vi gå fritt i stan i några timmar, till 6 idag. Det var en fin dag, mycket varmt, här kommer bilder.


Läskiga kineser?


Ground Zero.


Hahaha, rolig kinespolis...


WallstreetSedan tog vi färjan runt Frihetsgudinnan och tillbaka på en timma. Mycket vackert.


Sedan tog vi bussen över till Brooklyn.


Subway :)


Sedan blev det shopping på Soho, Broadway och i KinaTown.


Victoria's Secret. Köpte 2 små parfymer och en bodylotion som luktade Awesome!


Och resten är köpt på Forever 21! (näst sista bilden är ryggen på tröjan ovanför)

Imorgon ska min grupp träffas i Lobbyn klockan 3.20 på morgonen.. Borde nog börja packa snart, och sova. Och duscha, och ... ja.. allt jag nu behöver göra.

I ♥ NY

Ont i nacken av att titta uppåt, skavsår, trött, fötterna värker men det var värt det. Ni får bilder med lite bildtext från dagen, eftersom att jag ändå tar kort på allt. Haha.


Okej, vi började med att åka en guidad buss till och genom New York från åtta till ett. Såhär såg det ut:

Broadway:Central Park:

Crocodile Dundee hotellet !


Mest kända kyrkan i New York (På 5th AV)
Rockefeller Centre (dit, längst upp, åkte vi upp sedan)

Times Square:
Vänner huset!Little Italy:


China Town:

Grand Central Station:

Där vi också åt lunch på undervåningen.Rockefeller Tower, Top of the rock:Times Square:


Sedan gick vi in på Madame Tussauds.Michael Jackson.


Olivia och John Travolta.


Emma, Johnny Depp och Alice.


Miley Cyrus.


Ozzy och Jag.


Brad Pitt i egen hög person.


Obama.


Robert Pattinson.


Elvis Presley.


Jerry Lee Lewis.


Johnny Cash.


The Beatels.


Bruce Springsteen.


Jerry Springer.


Spice Girls.


Detta var på Times Square, den röda ringen visar mig.NBA Store:
New York var verkligen vackert, imorgon bär det av tidigt igen, då får vi se massa annat vi inte hann se idag. Och massor av shopping, hehe.

Nu måste jag sova. Tänker på er hela tiden, ni finns med mig.
Godnatt!

Var vid madagaskar klockan idag!

Haha alltså Grand Central Station, och massor av mer, håller på att lägga upp bilder, men det tar sin lilla tid. Vi besökte också hotellet där de spelade in Drocodile Dundee och "F.r.i.e.n.d.s" huset på tal om Film och TV. Yes, bilder påväg.


New York

Okej, denna dagen var sjukt lång. Jag har fått frågor om jag kommer uppdatera i USA och såklart kommer jag att göra det så ofta jag hinner. Till exempel nu.

Dagen började med att väckningen gick igång vid 6. Jag gick upp, klädde på mig och väckte Marcus som låg och snoozade i sängen. Halv 7 begav vi oss till Landvetter, där min vackra familj, Marcus och hans vackra familj, Johanna, Tiina och Farfar kom och vinkade av mig. Usch det var sjukt jobbigt, men samtidigt tror jag att det allra jobbigaste är över nu för det var det jag var mest rädd för, att säga hejdå till alla mina favoritpersoner.
Nej nu vill jag inte tänka på det, jag ska kunna somna sedan också ju. Men jag tog inga bilder idag, i brist på lusten, men imorgon lovar jag att ta bilder, för imorgon tar vi (alla explorius studenter från Nordens länder, ca 30-40 stycken) oss an New York.

Men jag tog bilder på alla fina presenter och så som jag fick under sista dygnet från mina närmaste, så söta är alla, gud vad jag kommer sakna er verkligen. Kommer tänka på er varje dag.


Älskar er allihopa, denna kommer jag hålla hårt i.


Fick världens sötaste armband och liten nalle från Marcus underbara familj.


Choklad, alltså det bästa jag vet som jag kommer sakna så. Fick jag av Johanna och Mamma.


Fick också några brev från Farfar och Marie-Anne.


Och från min Marcus fick jag dessa jättesöta örhängen, verkligen hur fina som helst. (jag ser skäggig ut)

Och tack för alla lycka till, varje kram och fint ord om att jag är modig, att ni är stolta över mig och att det kommer bli bra. Det behöver jag verkligen, det gör mig starkare nu.

20 timmar kvar.

Tills sista incheckningen på Landvetter. Väskan väger 20 kilo och är bara fylld med kläder. Bra Emma. Får sortera bort kläder jag kommer sakna för att få plats med annat trams som skor, smycken, laddare, väskor och så vidare.

Tre bilder får beskriva dagen


This is it

Idag var jag med Marcus under dagen som sagt, sedan åt jag middag med Mormor och Morfar och familjen såklart. Köttbullar, mos, brunsås och lingon. Mat har nog aldrig smakat så gott faktiskt. Efter det gick jag hem till Frida på andra sidan vägen och vi tittade på Lilla Kycklingen och pratade. Sedan kom jag hem för någon timma sedan och tänkte sova efter att jag publicerat detta.
Imorgon ska jag vara med Marcus och Oliver är det bestämt. Inget annat är bestämt bara att vi ska hitta på något och sedan på Söndag ska jag leka med Johanna. På måndag får jag väl packa då, efter att jag varit hos Qvinno kliniken i Kungsbacka. Jaha.

Sedan vet jag inte vad som händer riktigt...

Tofsar tycker jag låter så tofsigt

Maria Montazami, ja, ingen kan ju direkt säga emot när jag säger att kvinnan är speciell.


Grattis på födelsedagen Farfar!

Idag fyller du, min fina farfar, år
Det är nästan så att jag fäller en tår
För min farfar får jag inte se på länge nu
Men farfar jag vet att du alltid finns där ju
Du finns alltid där för mig
Var, hur och när jag än behöver dig
Du har lärt mig mycket genom tiden vi har haft
Det är faktiskt ganska pafft
Att jag ska få behöva leva med dig så långt bort
Men det är bara att ringa, i vått och torrt
Förra veckan åt vi fisk
Men det var på restaurang så vi slapp all disk
Det var en bra dag jag sent kommer glömma
En dag där min fulla hjärna jag fick tömma
På tankar och saker jag tänkt på
Kärlek, sorg, rädsla och då
Kändes allt så mycket bättre för mig
Jag behövde verkligen den dagen med dig
Farfar du är bara så himla go och gla
Du är helt enkelt den bästa farfar man bara kan ha!

Dagge my Buddy

"Emma Grann, This is for you(:♥" - Taget från Dagges blogg.Det finns inga ord, bara tårar, tårar av sorg och glädje. Denna kvinnan är så sjukt galet bra, det finns stunder jag bara njuter av att ens ha haft turen att hon är min vän. Hennes skratt är något utav de underbaraste man kan höra och det finns inte tillräckligt vackra ord för att beskriva hur underbar hon är. Hon kommer aldrig förstå det själv, men hon är en utav mina allra bästa vänner och jag kommer näst intill avlida av saknaden från henne. Vi har kommit så nära varandra på så kort tid och jag hoppas verkligen inte att den vänskapen går att ha sönder lika lätt. Jag kommer tänka på dig varje dag min kära Dagge.

Star Wars for the win !

Igårkväll efter att jag och Marcus kollat på den utroligt grymma filmen Sunes Sommar så började vi kolla på Star Wars filmerna. Fyran och Femman var jag ganska mycket med på tror jag (alltså jag var så galet trött så jag somnade och var klarvaken om vartannat) Men på sjätte filmen så sov jag nog det mesta för jag minns knappt något. Marcus nördade sig nog igenom nästan allihopa och imorse när vi vaknade så såg vi på 3an och åt Cheerios och Marabou. Kalasbra och mysigt som det alltid är. Det här var den enda bilden som togs under tiden, det var i morse när sömntutan vägrade gå upp och somnade om.

Världens charmigaste.

Gick precis in genom dörren och ..

.. Fick presenter av min syster som hon hade gjort till mig. Ett jättegulligt halsband (ni kanske inte ser tråden) i form av en jordgubbe. Jättefint!


Bilderna från igår


Emma was at Thildas house today

Haha, men ni får bilderna någon annan dag. Det var väldigt fint faktiskt, även om vi (Jag, Marcus, Dagge, Emmy och Thilda) inte gjorde så mycket mer än att leka med hundarna, skratta åt fisksorter, blöda på tårna, skratta åt det mesta faktiskt, gunga, ramla och tillslut säga hejdå. Vilket var svårt. Ser inte de tjejerna på väldigt väldigt länge nu. Galet är det och jag har knappt fattat det själv. Jag vill inte gråta men det går liksom inte att inte göra det. Det är tre tjejer jag verkligen kommer sakna så sjukt galet mycket.

Nu ska jag och Marcus kolla på Sunes sommar, äta choklad, bullar och dricka cola. Perfekt.

Tidigt på morgonen


Alltså... nej

Det är inte ens normalt att vara vaken nu. I alla fall så ska jag ju som sagt till tandläkaren, får se vad jag hittar på efteråt, hmm.. Klockan 1 idag ska jag i alla fall börja dra mig mot Thilda, som ska vara hemma vid 2 har hon sagt. Dagge, Emmy och antagligen Marcus ska med också så det blir nog skojsigt ska ni se. Får se om jag håller mig vaken bara. Det kan ju bli ett problem. Jag ska ta med mig kameran också, är sugen på lite nya bilder att lägga upp nu.

Japp godmorgon på er också.

Give me your strength


11 Augusti 2010

6 dagar tills jag är i USA och antal saker i resväskan: Noll.

Saknar mobilkamera

Tänk om jag skulle haft mobilkamera, då hade ni fått bilder från i måndags med Johanna, igår med Thilda och Dagge och idag när jag var med Olivia. Nähä... Men nu lägger jag ut lite gamla bilder på människorna istället, för att de har gjort mina dagar bra, Marcus kom hit igår också och vi tittade på film och kittlades. Det gjorde mig på väldigt bra humör. Okej, om ni är med på bilderna här, tack för allt ni har gett mig och för att ni finns där. Jag har inte märkt det så självklart som nu, men jag lever i mitten bland världens bästa människor och jag är så lycklig att jag har fått så många riktigt riktigt bra vänner och världens bästa pojkvänn. Jag har världens bästa familj och jävlar vad jag kommer sakna er alla när jag åker.

Klicka på bilderna för att se dem större!
Ni är bäst !

Tandläkartid imorgon klockan 08.00

Ungefär såhär glad är jag!Eller inte..


Europa med bil, Juli 2010! (Dag 13-17)

Lördag 24 juli
Vi åkte tidigt (åt frukost först efter 1 timmas färd på en parkeringsplats vid motorvägen) från Kroatien och vid lunchtid hamnade vi vad Gardasjön i Italien där det var väldigt vackert. Vi åt såklert på en Italiensk restaurang och man måste ju bara älska italiensk mat, speciellt riktig, i Italien. Helt galet gott och vi tog en promenad genom staden innan vi fortsatte upp genom bergen och ut från Gardasjön tillslut. Vi körde länge och hamnade tillslut i Bolzano. En fin Italensk stad där vi spenderade natten på ett mycket lyxigt hotell där vi fick ett rum med övervåning, radiostyrda fönster, jordgubbar och champange till frukost och allt eftersom att vi inte hade bokat något innan och det var det enda som fanns kvar. Inte billigt, men mycket mer värt än att sova i bilen.

Söndag 25 Juli
Italien - Schweiz - Tyskland
Måndag 26 Juli
Tisdag 27 juli
Tyskland

Onsdag 28 juli

Tyskland - Danmark - SverigeYabadabadoo

Okej, skypningen gick inte som plannerat, men vi fick skypat nu i alla fall och det var coolt. Var i stora staden Kungsbacka med Thilda och Dagge under dagen och det var mycket trevligt. Vi drack fanta exotic på McDonalds och åt kakor och mackor på Linneas och bara pratade, skrattade och fick köpt lite bra saker. (Som jag inte kan berätta vad... hehe) Men ni får veta, sen.
Marcus ska komma hit snart tror jag, så det ska bli mysigt, känns som om det var en vecka sedan vi träffades, men det var ju faktiskt i förrgår. Vi får väl leta fram någon bra film och bara njuta av att vara med varandra nu. Vad mer kan man göra? Nu ska jag nog bara sätta mig och vänta och se på någon film eller något för att fördröja tiden. Haha, jag gillar film.

Godnatt.

Ready to skype !


Haha.

Danonino!

Haha, jag äter frukost just nu, om en timma ska jag skypa med familjen Clark på andra sidan jorden. Lite läskigt, men jag får tvinga med min bror som stöd, hehe. Efter det ska jag ta halv 1 bussen till Kungsbacka där jag ska träffa finaste Thilda och Dagge kanske skulle med också, det tror jag nog. Vem vet vart vinden för mig? Just nu för den mig till min yoghurt!

I oughta be sleepin','steada stayin' up late

But When I oughta be doing all the things I should do
I think about you
.
Den här killen har ingen aning om hur mycket han betyder för mig, hur viktig han är. Och det är inte (bara) för att han är lite smått korkad (hehe) utan det är för att det går inte att beskriva. Han är det vackraste jag någonsin har varit med om och jag litar på honom med mitt liv. Den här killen har gett mig så mycket och jag kommer aldrig att kunna tacka honom nog för allt han gör och har gjort för mig. Ibland blir det jobbigt men jag vet att vi alltid klarar det. Vi hittar alltid tillbaka. Den här killen heter Marcus Hugosson. Och jag älskar honom med hela mitt hjärta.

Europa med bil, Juli 2010! (Dag 6-12)

Jag vet att de flesta bara är intresserade av bilder från resan och såklart är det det som är roligast, därför sammanfattar jag dag 6-12, de dagarna i Kroatien, i en text och inte dag för dag och sedan blir det bara ett stort galet bildregn efter det.
På lördagen begav vi oss mot Kroatien, vi åkte och åkte som hamnade i bilkö. Efter 1 timma i kön hade vi bara kommit ett par kilometer och termometern gick upp till 45 grader där i kön. Vattnet tog slut snabbt och vi levde på kex i värmen (vilket man egentligen bara blev mer törstig av men vi hade inte ätit någon lunch). Vi stod i bilkön i tre timmar om inte mer. Och ni ska veta att efter 2 timmar så var vi tvugna att stänga av AC:n för att motorn nästan började koka. Tänk er 45 grader i en bil utan att det ens blåser lite. Utan dricka och alla var ganska irriterade för att vi var hungriga. Ja, det var ganska intressant.. men inget jag direkt rekomenderar.
När vi tillslut kom fram till hotellet i Kroatien så hade personalen bokat in oss en månad fel så vi hade inget rum. Vi skulle haft det bästa rummet på hela hotellet, med havsutsikt precis brevid poolen och allt skulle vara perfekt. Vi fick istället nöja oss med att dela på oss i två olika rum, långt ifrån poolen, med bara en glimt av havet om man stog på tå och kollade genom trädgrenarna. Vi hade i alla fall Aircontiditon och vi gick till poolen direkt när vi hade kommit in i våra rum och vilat lite. Jag tog ett dopp och Sara och Mathias badade mycket. Sedan åt vi middag, eller hade vi gjort det redan? Minns inte.
På söndagen hade vi tänkt att bara slappa av och njuta av livet men det regnade, åskade och vi kunde inte ens bada när det åskade så vi åkte in till stan. Pula, och var där. vi fick uppleva något helt galet när vi skulle äta. Vi satt på restaurangen, ute såklart, så började det småregna och vi fick flytta oss in under parasollerna och vänta på maten istället. Helt plötsligt börjar det verkligen ÖS regna och även om vi stt under parasollena så öste regnet mellan parasollerna och alla som satt och åt så fredfullt, alla servitörerna, all mat som stod ute, alla dukar blev blöta, det kom floder ner i glasen med dricka och allt blev bara ett kaos. Det var sjukt. Vi var tillslut tvugna att gå därifrån och vi fick äta någon annan stans. Sedan gick vi vidare runt i staden och åkte sedan hem till hotellet och åt middag, det åskade sjukt mycket den kvällen.
På måndagen tog vi våran slappdag, det var riktigt varmt och vi gick runt på den halvön vi bodde på. Badade och solade och bara njöt av livet. Fick gått väldigt mycket också, det var nog bra för oss alla.
Tisdagen blev till att åka till staden Krk som låg två timmar bort. Det var en riktigt fin stad och vi åkte sedan vidare längs kusten och hem igen förbi massor av vackra städer och platser, vi åt middag med en vacker havsutsikt och sedan åkte vi hem och spelade kort.
Onsdagen blev nästa slappdag, vi gick inte alls långt bara ner till havet där vi hoppade i vattnet från klipporna och bara njöt, slappnade av och fick andas lite. det var riktigt skönt.
Torsdagen fick vi gå upp tidigt, klockan 9 skulle vi vara på en båt vid hamnen i Pula och det var vi minsann. Båtturen gick först till en mycket vacker stad, Rijeka, och där fick vi vara i 2 timmar innan båtturen gick vidare med lunch ombord och vi åkte till en strand. Jag mådde inte alls bra just då så jag somnade på en handduk bland kottarna i skuggan menads de andra badade men det funkade det också. Efter nästan 3 timmar där så gick båten hem. Vi åkte hem till hotellet och badade antar jag, sedan åt vi vid poolen och havet.
Fredagen blev vår sista slappardag som vi spenderade vid klipporna den också. Vi gjorde iprincip ingenting men ändå gick dagen gaska fort och det var nästan dags att packa direkt. Sista middagn blev på hotellet den också, kycklingsalladen där var gudomlig!

Vet inte

Jag tror jag mår bättre, men har egentligen ingen aning. Jag tror jag lurar mig själv att det är bra, men skit samma det funkar just nu i alla fall. Jag har i alla fall klippt mig och ätit texmex på Fyren idag med Johanna. Det kändes bra. Och nu ser jag (nästan) under luggen igen.

En kyss att bygga en dröm på

Jag lovar att börja blogga igen när mitt huvud är någorlunda klart. Tills dess, hejdå.

Hej jag är Marcus som våldgästar Emmas blogg klockan 07:47

Vet att du kommer hata mig älskling, plus ni andra som läser hennes blogg men er bryr jag mig inte om :)`` You'll learn to hate me
But still call me baby
Oh Love
So call me by my name

And save your soul
save your soul
Before you're too far gone
Before nothing can be done ´´ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT PÅ DENNA JORD, FÖRALLTID// Din Marcus

godnatt Emma, och godnatt Håkan.Jag har gått på knä så många år i den här staden
men jag svär att jag hörde Frälsningsarmén sjunga om att lämna allt
bakom sig, första gången jag såg dig
Och jag svär att jag hörde lastbilar från E4:an dundra förbi där utanför
natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö

Jag hör fortfarande havsvindarna blåser
Jag ser fortfarande hur hennes mörka ögon glöder

Visst känns det fint att va vid liv en dag till?
Visst känns det fint nu, Hurricane?
Åh, Hurricane
Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig

Jag flyger högt och det känns som jag faller igenom igen
och jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

Du kanske tycker jag verkat borta i tankar
det kanske stämmer
som om jag hade nåt bättre för mig
som om jag inte lyssnade längre
och det gör jag inte heller när jag tänkte på en ängel
Hur kan det va snöflingor i april,
hål i skorna och jag går i ösregnet
och bilarna kör nästan över mig men jag märker inget
och nu går hon runt här inne i huvudet
och jag går mot henne vart jag än går

De kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete
men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen


Håkan fick citera min kväll. Godnatt.

23.02

Hade en fin kväll med Familjen Alsterberg, de åkte hem för lite mindre än en timma sedan och nu kan jag inte sova. Godis och Håkan Hellström räddar natten.

Nu har Alsterbergarna anlänt!

Time to put my smilie face on, mitt rum ser ut som ett bombnedslag men jag får komma på lite ursäkter till att inte gå upp hit då. Smart Emma. Aah, nu måste jag gå!

Okej, galen bild, men jag hade inte mycket tid. Haha, ha en fin kväll.

Europa med bil, Juli 2010! (Dag 4-5)

Torsdag 15 Juli!
Vi spenderade dagen i Prag, vi vandrade runt, sag en gigantiskk kyrka, väldigt vacker utsikt fran de högsta delarna av staden (som man fick GA upp till i 35 gradig värme) Men jag later bilderna för dagen tala för sig själva, en bild säger ju mer än 1000 ord, right?
Fredag 16 Juli!
Tidigt tidigt skrek pappa genom väggen (vi hade tva olika rum) att vi skulle ner till frukosten. Kollade klockan och den stod pa inte mer än 7.28. Jag suckade, gick ner och at, suschade och satte mig i bilen. Vi stannade pa en del fina platser pa vägen till Graz och det tog nästan hela dagen att köra men jag antar att det var värt. Haha. Vi akte genom Alperna ocksa, och fick se lite snö pa nagon bergstopp i Österrike.


Men Stockholm blir aldrig min stad


Jag har gått på knä så många år i den här staden !

Hallå brus.
Jag är grymt förvirrad och önskar att jag kunde berätta allt för er men jag kan inte, inte än i alla fall. Det är inget farligt så oroa er inte nu, Emma klarar sig.
Jag har spenderat mina senaste dagar med Marcus, Johanna, Olivia och igår var jag med Farfar i Göteborg och det var mycket trevligt och det mötet hjälpte mig mycket. Farfar är riktigt bra, jag borde träffa honom oftare och prata. Om du läser detta farfar så tack så mycket för allt.
I tisdags mina vänner så hade jag och min underbara pojkvänn våran halvårsdag och vi hade bara bestämt att vi skulle ses halv 1 vid fontänen i Kungsbacka. Jag tog halv 12 bussen in, köpte honom en skjorta jag länge tänkt köpa och 10 röda rosor som jag sedan gav till honom. Han blev riktigt glad och det kändes bra, jag önskar att han visste hur mycket han betyder för mig men det kommer han nog aldrig förstå. Vi åkte i alla fall till Universeum efter lite eftertanke och efter att vi lämnat blommorna till hans snälla mamma som kom till stationen och hämtade dem. Vi var på Universum till 4 och det var mysigt, det finns mycket att se på och göra där. Efter det så åkte vi till Kungsbacka, gick genom hela staden, och satte oss på en bänk vid ån och bara satt där, skrattade så att vi fick ont i magen, pratade om allt från morötter till flugor på cyklar och bara njöt av situationen i över 1 timma tror jag. Sedan gick vi vidare och tillslut gick vi till Campino (där vi åt samma dag som vi blev tillsammans) och Marcus bjöd på pizza och vi satte oss på samma platser vi hade suttit på för ett halvår sedan. Det var riktigt mysigt och sedan gick vi ut till platsen vi först kysstes på en stund innan vi tog pendeln till Anneberg och tog cykeln hela vägen hem till Marcus hus och där såg vi på film. Hitta nemo och nåon film med ett så långt namn att jag inte minns men jag var vaken så den måste ju ha varit bra i alla fall. Jag hade den bästa halvårsdagen man kunde ha och sedan somnade vi, helt utmattade (eller i alla fall jag).
Dagen därpå var jag med Johanna och Olivia på kungsmässan en stund, det var roligt. Vi drog en donken också, inte helt oväntat och sedan gick vi några varv på Kungsmässan innan jag åkte hem och knappt gjorde något alls väldigt länge. Resten är hemligt tillsvidare, men igår var jag som sagt med Farfar och sedan åkte jag hem, åt och fixade lite innan jag åkte hem till Marcus som mötte mig på cykeln när jag hade gått nästan hela biten från pendeln och hem till honom. Vi pratade mycket och åt. Sedan kollade vi på Alice in Wondeland (som vi inte hade sett än!) men den var bra och sedan somnade jag i alla fall på¨andra filmen, haha, jag blir trött lätt. Men det var mysigt och nu vet ni lite vad jag har gjort. Hoppas det gjorde er gladare.
Ikväll kommer Johanna och hennes familj hit och vi ska äta middag tillsammans. Det ska bli mycket trevligt som vanligt abtar jag och nu ska jag lägga upp mer och mer och mer bilder från resan.

Och eftersom att min mobil är kass och att jag har en som är så gammal att mobilkamera inte ens var påtänkt då den var ny så har jag inga bilder från dessa dagar, jag är ledsen. Ni får tänka er några bilder så får ni en på mig här med min nya vän.

Europa med bil, Juli 2010! (Dag 1-3)

De första dagarna skrev jag när vi var ute på vägarna så de saknar oftast Å Ä och Ö men det får ni leva med, jag tror ni fattar ändå.

Måndag 12 Juli!

Vi akte tidigt pa morgonen, redan vid 6, jag halvsov tills vi stannade vid nagon bensinmack i Landskrona vid 8-tiden. Där at vi lite rukost och fortsatte sedan, till Malmö, över bron och in i Danmark! Där akte vi i nagon timma innan vi kom till staen Dresden. Där tog vi en liten runttur och sträckte pa benen innan vi tog färjan över till Tyskland. Vi akte och akte, och vi hamnade tillslut i Berlin, där vi hade lite trubbel emd att hitta hotellet, men efter nagon timme sa gick det bättre. Vi checkade in och gick sedan ut pa stan direkt, vi gick inte sa langt eftersom att det var nästan 40 grader ute, sa vi tog var sin dricka, gick nagra hundra meter och sedan hem igen, duschade säkert 2 ganger iskallt och sedan försökte vi somna i ett rum helt utan AC. Det var svart, men jag sov säkert nagon timma i alla fall.


Tisdag 13 Juli!
Vaknade upp, svettig som en gris, tog en kall dusch och gick sedan ner till frukosten med min kära familj. Efter den sa tog jag en kall dusch till innan vi gick ut pa stan. Eller vi tog en buss, en turistrundtur med 16 stopp som man kunde hoppa av pa om man ville, för det kom en ny buss var 10 minut pa varje stopp hela dagen. Sa vi hoppade av pa lite fina ställen, bl.a. vid en bit av Berlinmuren, vid Sony Centre, Checkpoint Charlie, judiska museét, TV-tornet, riksdagen och Brandnburger Tor. Det var en väldigt vacker stad, men det känns som om vi missade mycket och stressade sa di vill jag aka igen nagon gang. Man kan säkert vara där en vecka utan att ha det minsta lilla trakigt! Efter runtturen sa gick vi lite i affärer pa gatan där vi bodde och tog en glass pa Mövenpick. Sedan gick vi hem, tog en kall dusch eller 2 och försökte desperat somna igen.

(Berlinmuren)
Onsdag 14 Juli!
Vaknade upp i en svettpöl, tog en kall dusch och gick ner och at frukost innan vi begav oss mot Prag. Vi stoppade endel pa vägen men var ända framme pa efetrmiddagen. Vi hade även här problem med att hitta hotellet och alla vägar i hela staden var enkelriktade sa det var ju galet svart att köra genom Prag ska ni veta. Men när vi hittat fram och jag släpat upp min resväska till 5e vaningen (efetrsom att jag vägrade den lilla hissen (cellskräck)) Sa tog jag en kall dusch (blir lite av en vana) och vi gick ut pa stan. Mycket gamla hus och jag later bilderna tala för sig själva. Vi at pa en restaurang pa ett tak mitt i staden. Med utsikt (som ni ocksa ser pa bilderna) som var galet vacker. Vi gick en bit till efter maten och tog sedan tunnelbanan hem.
Okej, jag måste börja uppdatera bättre.

Jag har beställt klipptid nu i alla fall. Måndag klockan 1 Emma (skriver för att komma ihåg det) ska du till Kungsbacka och klippa dig.

Vet ni vet ni?
Jag har fått post !

Texten lyder:

Heeeej Emma !
Jag är i Kroatien nu om du hade glömt...
Hahaha moget att skicka ett kort till sig själv? :)
Puss & Kram
Jag saknar godis...
Ses Snart!


Och ja, för er som också har fått samma kort, tror det är två eller tre personer, så orkade jag inte välja olika kort, men känn er speciella ändå tycker jag. Och för er som inte fick ett, så tycker jag om er ändå ska ni veta.

Haha, nu ska jag snart börja lägga upp massa bilder igen, bloogginlägget kommer bli det längsta som någonsin gjorts antagligen, men jag lägger ut lite i taget skulle jag tro. Kommer nog ut en del ikväll, så håll tummarna och kika in om några timmar tycker jag! Då blir det Berlin och Prag bilder så det svämmar över.

Hmmm

Tror jag måste klippa mig..

Förlåt för att det dröjde

Oj, jag uppdaterade och sedan har jag inte gjort det på fyra-fem dagar eller nåt. Inte bra Emma. Folk har ju till och med börjat fråga vad jag håller hus.
Min ursäkt är att jag har haft galet mycket i huvudet som jag försöker lösa. Vilket är en väldigt dålig ursäkt om ni frågar mig men det är den bästa jag kan komma på. För jag har varit hemma, och när jag inte har varit det har jag haft möjlighet till en dator nära mig hela tiden. Ja jag har spenderat mest tid med Marcus, för att jag kände att jag behövde det. Idag har jag även varit med Johanna, den människan är bättre än hon någonsin kommer kunna veta och jag behöver de där dagarna när vi bara äter nuggets och tittar på tråkig TV. Bara umgås, pratar lite om gamla saker, nya saker, inte så mycket egentligen, bara är med varandra.
Jag och Marcus har gjort lite allt möjligt men nästan ingenting de dagarna vi har umgåtts. Vi har kollat på en hel drös filmer, igår var vi på bio också, och så har vi badat .. eller jag doppade mig med kläderna på i hans pool när det pissregnade. Vi har ätit, sovit och tittat på dumburken vi mest också men jag har haft det väldigt bra.
Min mobil fungerar inte för övrigt, eller jo, nu har jag lånat en gammal hederlig Nokia 3310 som låg i källaren (tror inte jag har berättat historien om min mobil men den har bara slutat funka) Men jag har samma nummer och så nu, bara en något klumpigare mobil.)
Japp, nu ska jag börja lägga upp bilder från våran resa genom Europa hade jag tänkt, blir nog inte klar idag. Så jag har ingen aning om när vi hörs igen men jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan.

Och den här gången menar jag det.