Har rätt kul


Just nu

Firar att jag inte behöver se min skola igen förrän den 20 mars. Rätt skönt. Ska dock hinna få em del gjort, men det är väl vad den 19 mars är till för antar jag.


Packar

På söndag ska jag flyga från detta land ett tag, destinationen är fortfarande lite hemlig på sociala medier (förklarar senare) men det ska bli riktigt kul och skönt att komma iväg lite! Det är jag och Stina som kommer resa lite tillsammans. Vi ska vara borta i två veckor och just nu vet jag inte riktigt vad för sorts kläder jag ska packa för är lite osäker på vädret där vi ska bo, så jag kommer antagligen att få med mig alldeles för mycket grejer som vanligt.


Undrar hur länge det klistermärket har suttit under mina skor


Godmorgon

Nu har jag, min kamera och mitt macro varit ute och fotograferat lite under morgonen och nu ska jag äta min frukost och redigera lite bilder tänkte jag. Have a nice day.


The life


Hejhallå

Idag har jag varit på fotobiblioteket i Göteborg med Stina och Frida, sedan åkte Frida vidare och jag och Stina åkte och solade lite (vår plan är att vara bruna och goa på bal och student). Sedan åkte jag och Johanna och träffade Olivia, vi åt på Max, satt där i några timmar och sedan gick vi på stan en snabbis innan Olivia skulle iväg till träning. Just nu är jag på väg hem, jag planerar att poppa popcorn och kolla på lite serier ikväll. Eh jag menar gymma. Eller eh.. Ah. Hejdå godingar.

(Här är en bild på min glass som jag åt på Max. (Jag gillar egentligen inte glass men jag var sugen på kolasås) Den var väldigt fin)


Jahopp

Jag kunde gått upp tio idag men vaknade åtta. Så nu sitter jag här, med mitt fluff till hår, kollar på Game Of Thrones och äter frukost. Japp. Nu vet ni.


Ni har säkert alltid undrat / The typical Emma

Om ni någon gång har undrat vad som händer om man, när man sitter ner, tappar ett brinnande tomtebloss mellan benen när man har strumpbyxor på sig så kan jag nu ge er svaret!


Vi befinner oss vid ett fruset vattenfall.


Mästerfotografen osv

Nu skall jag strax åka iväg och fotografera lite med bror. Jag ska fota honom och evetuellt skall han också fotografera mig om det passar. Han har ju hängt med en del, speciellt under det senaste året/åren, så han börjar bli duktig även om han själv inte tycker det så mycket. Eftersom att jag har gått igenom mina bilder idag (därav förra inlägget också) så får ni även här en passande arkivbild från september förra året (har jag för mig, kan vara augusti också, orkar inte kolla). 
 
Jag har by the way uppdaterat min fotoblogg lite idag redan så ni kan klicka här om ni vill kolla in det. När syster stod/låg modell i lördags. 
 

Nu tycker jag att det ska bli vår / arkivbild


Om ni undrar vad jag gör idag

Om ni undrar vad jag gör idag så sitter jag i min soffa, osminkad, och med en cola i handen. Borde gå till gymmet ikväll. Påminn mig.


Intressant

Mina drömfångare skapar ganska coola skuggor i taket över min säng, jag har länge tänkt fotografera det med min "riktiga" kamera men har inte riktigt orkat. Här är en iPhone-bild i alla fall.


Tjoho

Om ni ville veta vad jag hittade på efter mitt förra inlägg så poppade jag lite popcorn och kollade på några avsnitt av Game of Thrones, har som många andra nu fastnat lite i denna serie. Nu ska jag kolla på några avsnitt av Supernatural också innan jag sover, fick lite dåligt samvete att jag valde Game of Thrones före Supernatural. Sedan planerar jag lite inför en fotografering imorgon, har fått tillbaka lite inspiration att fota så om någon vill stå modell eller så så säg bara till! Jag tycker BARA att det är kul om ni vill.

Tänkte lägga upp en bild här men jag har ingen så ni får klara er utan (nödvändigt att skriva jag vet..)


Hej världen

Just nu sitter jag här i en soffa med min katt och bara gör ingenting. Igår var jag på mysig middag (med cheesecake till efterrätt, dog) och kollade på melodifestivalen och annat som gick på TV. Mycket trevligt. Nu ska jag dricka oboy och hitta på nått.


Photoshoot

I eftermiddags var jag ute och hade en liten photoshoot med lillasyster. Jag har dock bättre photoshop på skoldatorn så jag tänte vänta med att redigera bilderna tills på måndag eftersom att skoldatorn ligger i skolan. Men här är en sneakpeak, dock ska ju inte jag vara med i själva porträttet sedan. 
 

Jaha

Man blir ju ganska sugen när man går in i köket på jobbet och ser den här lappen. Till mig? Tack? Eller?


Jag borde få ett pris för hur noggrann jag är


Standard

Detta är min och Olivias definition av "fikamys".


Nu är jag död

Efter en vecka av hårt slit och arbete i skolan (haha) så är jag nu rätt lealös och ska iväg och träffa Olivia snart in the City of Göteborg. Ska bli mysigt! Måste bara ladda batterierna lite, både mina och mobilens, som har vart död i en evighet kändes det som.

Nu ska jag och detta fågelbo på mitt huvud hoppa in i duschen, tack och hej!

 


Jag är inte död

Jag sitter och äter ananas, dricker varm oboy och kollar på bra film med en kille. Det är därför jag inte uppdaterar. Så. Nu vet alla. Vi hörs imorgon. Hehe.


Aldrig fel


Vad som stod i kortet


Fick ett födelsedagskort från Texas idag

Fortsättning följer på vad det stod inuti. Hehe. Nu blir ni allt nyfikna.


Lite uppdatering

Igår hängde jag med Olivia och Johanna hela eftermiddagen och kvällen, vi åt på McDonalds och såg på halvkass film (den hette Fun Size, se den inte, den är inte värd det) och mös. Nu har jag vart i skolan ett tag och det är religion som ligger next på schemat. Woopidoo.
 

Tjoho

Hej vänner och icke-vänner. Nu har jag varit i skolan, hängt på Kungsmässan och nu sitter jag i Johannas källare i sjukt matchande tröja och mjukisbyxor och ska äta en glass. Hejdå.


Jag ser ett mönster bland mina tweets...


Gran, Gram, Grahn, Grön, Grand

Jag har sett och hört så många olika versioner av mitt efternamn att jag blir chockad när jag får höra en ny version. Idag hände det. Idag är jag tydligen Emma Hrann. Alltså? Kan man ens heta så?


Tårtmonstret

Även igår när jag var hos farfar fick jag en tårta, och den var jättesmarrig! Så snart skall jag nog bege mig till gymmet för att försöka få bort all tårta och godis som jag har ätit under föregående vecka. Kommer förhoppningsvis inte att vara alldeles för jobbigt (who am I kidding? Jag kommer dö).
 
Få vippene lenger på 2-4 uker.... ■Dermatologisk testet og godkjent ■Klinisk bevist ■Ikke testet på dyr ■100% ufarligt

Så jag känner idag


Ser på Supernatural med min kisse


Så att ni vet

 
Jag har uppdaterat min fotoblogg lite de två senaste dagarna, om ni undrade, för jag har ju inte gjort det på länge. Klicka på zebra-bilden över för att komma till fotobloggen.

Röjar Ralf

Igår var jag på mysig bio med min mamma och min lillasyster. Vi såg Röjar Ralf och den var faktiskt riktigt bra. Rekommenderar den till alla. Riktig mys-disney-film.

Nu är jag hos Farfar och ska snart äta mat, det ska bli väldigt gott som vanligt antar jag! (No pressure).


Dream on

I onsdags då jag fyllde år så fick jag denna drömfångare av Johanna, hon har gjort den själv! Så himla duktig!! Den fick hamna brevid mina två andra drömfångare över min säng. Den ljusa fick jag i tio eller elva-årspresent och den lilla köpte jag själv i Haga i höstas.
 
Ursäkta för fula bilder, jag borde plocka upp kameran igen snart, det var ett tag sedan sist!

God morgon


Kollar på Supernatural

Hej. Jag sitter och kollar på Supernatural och kan inte komma över hur sjukt underbara och roliga karaktärerna Sam och Dean är. Ni måste följa denna serie människor. Hejdå.


Två bilder på Emma 20 år

Här är två bilder till från min födelsedag som jag inte har lagt upp här. Bild 1 har Johanna tagit hemma hos mig på morgonen och bild 2 har Stina tagit inne på Lou Lous toalett på natten någon gång.


På jobbet

Jag jobbar hela dagen idag, och Ulrika, min arbetskamrat, hade köpt en kanelbulle till mig bara för att vara snäll. Jag tänkte blogga om det, min bulle och min varma choklad, men så råkade jag äta upp allt.


Dagens dubbelhaka

Igår snubblade jag över ett tips om detta instagramkonto. Det gav mig liksom tillbaka meningen med livet haha. Den här tjejen lägger upp ca 1 bild om dagen på sig själv med dubbelhaka. Man vet inte vem den här tjejen är men shit, hon kommer nog att hjälpa till att göra mina dagar in the future. Kolla in hennes konto tycker jag, skitrolig tjej verkligen! Sök bara på dagensdubbelhaka så hittar ni henne där. Ca 10 000 följare har hon hittills.


Lite bilder från natten


Glad Alla hjärtans dag!


En liten uppdatering

Efter en supermysig middag på Jensens med Olivia och Johanna så mellanlandar jag och Johanna i Kungsbacka just nu för att byta om och fixa oss för en utekväll. Dansa dansa dansa. Frida L och Stina kommer strax hit och sedan möter vi upp Olivia som är och tränar just nu. Så nu vet ni!

Hittills har jag fått lite blandat med grejer, bland annat ett presentkort på Systembolaget (hahaha), en blus med katter på (som jag har haft på mig under dagen och kvällen, se bild), halsband, en drömfångare (kan visa bild imorgon), pengar och så fick jag en stor bukett blommor hemskickat idag också. Mys mys.


Nejmen se där!


Be careful what you wish for

Igårkväll tweetade jag att jag ville ha en kladdkaka till frukost och som beställt så kom Johanna med en kladdkaka och 20 ljus klockan halv 11. Så mysigt! Nu mår vi dock lite illa och sitter och spelar lite mobilspel haha. 20 år var det ja.


Mysigt att komma ner i köket och se detta


Ryktena stämde

Det blev en tårta! Eftersom att jag inte gillar grädde eller marsipan så blev det en chokladtårta. Åh. Brb äta upp den.


Home sweet home!

Nu är jag hemma efter en dag av arbete! Nu ska jag inte tillbaka till jobbet förrän på fredag, vilket känns lite skönt. Snart kommer mormor och morfar över för middag (och tårta har jag hört rykten om). Så här kommer en random blå bild som Mathias tog nyss på mig och Sotis (aka grumpy cat)


Jobbtelefonen har bra koll på tid och rum


Helvetet har frusit till is

Emma Grann är på gymmet klockan nio på morgonen när hon egentligen kunde sovit.


Tänkte dra till gymmet men..

..stannade hemma och färgade min utväxt och åt en stor kanelbulle istället. Självdisciplinen är på topp.


Det blir inte bara Supernatural

Jag får ägna några av lovets dagar till att jobba också. Så just nu äter jag frukost på jobbet. Sedan väntar en hel dag och en halv kväll i rörmokarnas värld. Hej svej!


Not bad (Frida gjorde lapparna)

Vad jag ska göra på mitt sportlov:

 


Fin låt av två duktiga tjejer

De gör även en fin version av Gangnam Style som har virrat runt över hela internet rätt mycket under denna veckan. Klicka här för att se den.
 

Bättre sent än aldrig

Jag tror inte att någon minns detta men i brist på annat att blogga om så bloggar jag om detta nu. I detta inlägget skrev jag om några julklappar jag hade fått (ja, ni läste rätt, julklappar), samt att jag skulle lägga upp en bild på min klocka som jag fick. Well, jag lade aldrig upp en bild på klockan (har jag för mig) så jag gör det nu. Jag fick den från lillebror, den är vinröd, om man inte ser det, och den går fel, jag vet (fast ni vet ju inte när jag tog bilder i för sig). Men den är fin tycker jag. Och den fick plats under min hylla som jag och pappa gjorde under förra sommaren. Har jag visat den? Haha.
 

Lek med mig


Tjo bre

Är nu på min väg till jobbet, sov länge inatt så känner mig utvilad och allmänt glad. Bet mig i läppen så att jag började blöda, men vafan, standard.


Myser på Espresso House med Olivia


Skalbaggar

I Sydafrika så var skalbaggarna som vandrade runt väldigt stora. En morgon såg vi en liten kille som höll i en skalbagge så då tänkte vi att vi också skulle testa, lite obehagligt var det ju men lite mysigt också på något konstigt sätt. Jag fotade även en likadan död skalbagge som var täckt med myror, det blev ganska coola bilder, så kanske lägger upp dem senare.
 


Hej hallå

Imorse vid 7:30 befann jag mig på Kungsbacka torg med Frida och Stina för att sälja alla våra kakor och bullar. Klockan 11:30 var allt slut och där stod vi med ett par hundralappar var. Så vi åkte hem, eller jag åkte till Johanna en stund och sedan kom även Olivia. Vi åt lite bullar och mös en stund tills jag plockade upp brorsan på skolan när han hade slutat och åkte hem.


Nu börjar det likna något


The typical Emma slår till igen

Jag fastnade i köksbordet, drog sönder mina strumpbyxor och började blöda lite. Orka.


Lite uppdatering från baket


Hej (standardrubrik)

Har varit i skolan en snabbis under morgonen och nu är jag tillbaka hos Stina igen och bakar kanelbullar för fullt. Vi har även packat in lite hallongrottor från igår också. Kom och hälsa på oss på torget imorgon!


När jag precis hade börjat få vårkänslor


Bäst

Efter att ha behövt ta bussen imorse (stackars mig) så gjorde detta min dag, har jag världens snällaste bror eller har jag världens snällaste bror?

 


På tal om kakorna

På torsdag (7 februari) så befinner vi oss på marknaden i Kungsbacka och säljer frallor, hallongrottor och kanelbullar (samt kaffe om man vill). Så kom dit mellan 8-15 för då står vi där och säljer fika för en billig peng! Komkom!


Bakar hallongrottor med två fina vänner


Hör och häpna

Imorgon skall Emma Grann ta bussen till skolan. Det blir alltså andra gången på detta läsåret som jag använder mitt busskort. Första gången på hela läsåret som jag åker med det till skolan. Supervolvon får vila lite i veckan eftersom att min plånbok är i princip nollad.

Vi får se hur det går. Fortsättning följer....


Tillägnat Emmy

I denna finns ju ingenting, nu får de skärpa sig och fylla på tycker jag.

 


Tjo

Hänger lite med Johanna på Kungsmässan, hon bjöd på mat och nu provar hon lite kläder. Man hör ju vem det är som har pengar av oss två!


I'd catch a grenade for you


Hår

Så i veckan beställde jag min balklänning som jag skall ha detta året. Den får förbli hemlig tills jag har fått den och den passar och så, men jag funderar nu på hur jag skall göra med mitt hår. Förra året hade jag ganska strikt hår (länk till bilder från förra året) så i år tänkte jag att jag kanske ska köra lite messy men fint hår. Typ något liknande dessa tre.
 
 
Jag har ganska mycket hår så det finns en del man kan göra med det, så jag hoppas att jag kan fixa till något sånt här med hjälp av mina duktiga vänner, någon kan säkert göra något liknande (litar på er nu haha). Och Johanna gjorde mitt smink förra året så will you do it again? Det skulle vara grymt!
 
Jag funderar ofta på om jag skall låta min lugg växa ut eller ej, det slutar alltid med att jag klipper den ändå för att jag saknar den, och bara sätter upp den ibland när jag inte vill ha den. Man kan liksom få lite olika stilar, här är två exempel, från i torsdags kväll och igår kväll.
 
 
Jaja, vi får se hur det blir. Min klänning kan skynda sig hit tycker jag.

Min brors ganska klockrena tröja


Hemma

Jag är nu hemkommen efter en kväll i Göteborg med trevliga människor. Här är en bild på mig och Thilda och en bild på Stina (aka forever alone), Krook och Frida. Godnatt!


Hej

Jag blev påtvingad en utgång nu så jag befinner mig i Onsala på en förfest med Stina, Frida, Thilda, Elsa plus några killar. Nu ska vi strax till bussen, tänkte bara höra av mig.


Börjar dagen med en nyttig frukost


Soon


Hej på er

NU ÄR DET FREDAG EFTERMIDDAG, JAG ÄR HEMMA OCH SKA SNART ÄTA OCH SOMNA I SOFFAN OCH INTE VAKNA FÖRRÄN JAG SKA ÄTA IGEN. JA JAG SKRIVER MED VERSALER FÖR ATT JAG ÄR GANSKA LYCKLIG ATT DENNA (SKOL)VECKA ÄR SLUT. HEJDÅ.

(Här är en bild från igår som jag snodde från Thilda)


Dance our tears away

Efter ca 4 timmars sömn så ska jag snart bege mig till skolan. Jag, Thilda och Emmy gick ut på Sticky igår där vi dansade i princip hela kvällen. Det var skojigt! Jag agerade taxi och körde alla hem efteråt och kom till min säng för ca 5 timmar sedan. Jag hade längtat lite då kan jag säga! Men vi hade kul, träffade på många skumma men trevliga och lite konstiga människor haha. Emmy och Thilda spelade bort ca 10-20 kronor på spel där inne också, utan resultat tyvärr.