If I lose myself tonight, it’ll be by your side.


I-landsproblem

Jag ska som sagt på den där valborgsfesten på Chalmers ikväll och har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Har lite panik. Har för mycket kläder men inget jag vill ha på mig så vet inte riktigt vad jag ska göra. Men jag kommer väl på något!

Här är en överexponerad bild på mig när jag försöker se glad ut. Tack och hej.


Min morgon


Måndag 29 April

Idag har jag haft fullt upp från morgon till kväll, det är först nu som jag kommer hem ordentligt. Så hej.

Jag vaknade upp hos Olivia imorse efter en himla mysig kväll där och sedan åkte jag till skolan. Där var jag halva dagen och sedan var jag på lite olika ärenden runt om i staden (Kungsbacka) och sedan blev jag och Stina spontanbjudna på McDonalds med en gammal klasskompis, som vi träffade på förra helgen också av en slump. Det var mycket trevligt och vi satt och pratade länge om allt mellan himmel och jord.

Imorgon väntar inte så mycket på dagen, men på kvällen så blir det Chalmers Valborgsfest (som jag har hört är bra så får väl hoppas på det, blir kul oavsett när jag umgås med det gänget ändå). Det är nog första gången jag firar Valborg tror jag (om man inte räknar förra året då jag och Frida köpte sushi och hyrde film haha), jag vet inte riktigt vad det är man firar men vi ska fira det ordentligt i alla fall.

Här är en bild från Majorna imorse vid åtta-tiden.


Lite fotojobb

Igår fotograferade jag som sagt Stina och hennes familj. Det var roligt, jag har aldrig fotat en grupp med människor (på ett seriöst sätt) förut, så det var något helt nytt, och lite svårare måste jag säga. Men jag lade några utav bilderna på fotobloggen om ni vill se. 
 
Och om någon annan vill bli fotograferad med hela sin familj så är det bara att säga till, tycker mest att det är kul. Klicka på bilden nedan för att se alla bilder. 
 

Tja alla

Hade det trevligt igårkväll även om jag var dötrött. Behövde komma ut från mitt hus och mitt huvud lite vilket var skönt. Nu har jag precis deklarerat och ligger i min säng och spelar Candy Crush. Hejdå.


Det blev en utgång denna lördag


Fint

Jag råkade nämna att jag inte gillar grädde så kladdkakan ser ut såhär nu haha.


Mys

Denna eftermiddag har jag fotat denna söta familj som ville ha ett familjeporträtt att hänga på väggen. Nu ska de bjuda mig på kladdkaka. Bästa lönen. Jag lägger nog upp ett par bilder på fotobloggen ikväll om jag hinner. Efter fikat så åker jag in till Kungsbacka för Saras dansuppvisning, det blir väl en del fotande där också!


Gissa vad jag gör........Trumvirvel


Om ni fortfarande undrar

Ja, jag sitter fortfarande och kollar på Supernatural. Stäm mig. Tror att har kollat på runt 10 avsnitt idag. Så himla kul liv verkligen, haha. Känner mig lite forever alone om jag skall vara ärlig men just nu sitter jag också och försöker hitta inspiration till en fotografering i helgen. Blir spännande! Jag har blivit lovad fika som lön, så är ganska taggad. Berättar mer om det senare när det väl händer tänkte jag.

Här är en bild på mig från innan idag i min största t-shirt och popcorn. Och duckface av någon anledning. För mycket Supernatural-Dean för en dag kanske?

 


Om ni undrar

Om ni undrar vad jag gör så har jag precis städat lite, tagit en dusch och sitter och kollar Supernatural. Jag vet, intresseklubben antecknar.


Klar

Och vill typ sprängas för har verkligen ingen aning om vad jag tycker om hur det gick. Men förhoppningsvis gick det okej, jag var mig själv. Och om de inte gillar mig själv så är det inget jag kan göra. Dock gick det skriftliga provet inte alls bra haha. Kände mig jättedum, vet ingenting om kameror och kamerautrustning egentligen, jag bara kör när jag fotar. Men kanske borde pluggat på sånt också...

Jaja, nu är det gjort och det är bara att vänta. Här är en bild på mig när jag nästan sprängs.


#nervös

Sitter och äter lite innan en ganska väldigt viktig intervju på yrkeshögskolan. Tror att jag är såhär nervös för att jag verkligen vill komma in. För jag brukar inte vara såhär nervös.


Bakom kulisserna

Jag och brorsan tog en fotorunda innan det hann bli helt mörkt och som vanligt så utsatte jag honom för lite jobbiga moment bara för att jag kan. Hehe. Till exempel så hällde jag en flaska vatten över honom (jag hade faktiskt en vision om att det skulle bli bra, sedan syntes det inte så mycket på bilden ändå). Han blev inte så glad och stackarn satt skakandes och poserade framför kameran sedan.

Jag lade upp en utav bilderna på fotobloggen, om ni vill kolla in det så kan ni klicka på bilden nedan.

 


Precis vad jag ville se just nu


Min motivation i skolan idag


Nämen!

Loggade in på Blogg.se imorse och såg detta, min lilla fotoblogg har fått hamna bland "synas"-bloggarna. För er som inte har en blogg eller som inte använder Blogg.se så är det, lite kortfattat, ett litet reklamställe för olika bloggar som Blogg.se väljer ut och som får vara där i ett par dagar och som alla som loggar in ser. Lite glad blir man ju!
 
 
Klicka här om ni vill besöka min fotoblogg. 

Godnatt

Efter många timmar av att inte göra någon som helst nytta så skall jag nu gå och lägga mig i min säng och sova (det skulle ju vara skumt om jag lade mig någon annan stans). Imorgon väntar projektarbete och religion.


När två lata tonåringar delar ett badrum..

...och ingen orkar slänga toalettrullarna så kan det sluta såhär.


23-04-13

Nu har jag varit i skolan i typ en och en halv timma, varit på kungsmässan ungefär lika länge och hamnat här hemma, ska äta lite gott och kolla på Supernatural resten av eftermiddagen och kvällen tänkte jag.


Still into you

Bilder: Frida Liljeberg
 
Klänningen är champangefärgad, om någon undrade, för det är lite svårt att se på bilderna. Och håret skall jag ju göra lite mer seriöst på sjölva bal-dagen men annars så! 

Promdress

Jag har inte lagt upp några bilder på min balklänning ännu, jag gick ju på bal förra året också, och då körde jag lite mer avslappnat och inte så pampigt (klicka här om ni vill se bilder), så då tänkte jag att om man ändå har chansen att gå på studentbal två gånger så får jag väl testa att köra "all in" denna gången och köpte en lite mer utstickande klänning. Jag håller på att fixa lite med bilderna nu, men här är en halv bild sålänge, tagen direkt från min instagram. Det var Frida som tog bilderna. 
 

Blogga var det ja

Hej alla fans och sånt. Blogg-appen ligger nere och har gjort det i ett par dagar, vilket har lett till dålig uppdatering. Men nu loggade jag faktiskt in på internetsidan blogg.se via mobilen (vilket är typ 1000 gånger jobbigare än appen, speciellt om man ska lägga upp bilder, sjukt synd om mig) och tänkte blogga lite nu när jag åker tåg. Dock åker jag bara tåg mellan Kungsbacka och Hede så jag skall gå av nu. Haha. Här är två bilder som jag tog i min hall för 20 minuter sedan ungefär. 
 

May the force be with me

Stunder och dagar då jag behöver lite extra force så brukar Yoda-ringen hamna på mitt finger. När jag behöver en push för att jag behöver göra något som jag tycker att jag inte orkar. Today is a Yoda-ring day. 
 
 
Och ja, mitt mobilskal är nytt. Jag fick hem två nya med egna motiv i fredags. Ni kan se dem om ni klickar här. 
 

Söndagsfrulle

Jag hängde hela kvällen och natten med Johanna och Olivia vilket var mycket roligt. Vi har och gör det alltid lika bra när vi umgås. Johanna skulle dock upp och jobba klockan nio så vi blev utkörda från hennes hus och jag släppte Olivia på stationen och åkte hemmåt. Två minuter senare fick jag ett sms från Olivia att nästa pendel hem till henne gick om ca 1 timma, så jag vände och vi satte och och åt frukost på Majgården, och satt och pratade till klockan tolv då jag åter igen körde Olivia till stationen, men denna gången så gick det ett tåg. Nu är jag hemma, har duschat och skall försöka jobba med mitt projektarbete lite. Tagga tagga. 
 

Mys

Jag och Stina satt i flera timmar idag och tog out våra olika agressioner på allt och alla samtidigt som vi åt vaniljsås med lite paj. Det var riktigt trevligt och behövligt! 
 

Cool Emma

Skulle klä på mig min jobbtröja och så såg jag att det stod såhär på lappen. Och jag kan lova er att det inte är jag som har skrivit det. Fattar ingenting. Får förhöra folk på jobbet. Kul att någon tycker att jag är cool i alla fall.


Mjukisbyxor, popcorn, oboy och Supernatural

Såhär ser min kväll (möjligtvis natt) ut. Very trevligt. Hejdå verkligheten, hallå Sam och Dean.

Och ja, innan jag lade upp detta inlägg var mina popcorn redan slut och jag sitter fortfarande kvar på golvet. Haha. Men vem behöver stressa när man kan ta det lugnt?


Hej på dig med

Satte mig i matsalen, tittar ner på duken framför mig och ser detta. Ja, det förklarar min dag ganska bra faktiskt. Rövhål.


Prinsessan Tuvstarr

Hej hej, om ni vill se de John Bauer-inspirerade bilderna jag och Stina fotade i tisdags så finns de nu på fotobloggen i två olika inlägg. Såhär såg det ut på det stället av skogen vi arbetade på haha....
 
Klicka här om ni vill se bilderna. 

-

Hejhej. Här ligger jag i min säng, nyduschat hår och instuderingsfrågorna bredvid mig. Jag skall nu försöka plugga på de två proven jag har imorgon i naturkunskap och historia (=Kommer antagligen komma långt på Candy Crush ikväll).


Standard

Jag har ätit asiatisk buffé med Johanna och Olivia i eftermiddags, vilket var sjukt mysigt. Och så tog jag en sån där standard-mat-bild för att bevisa att jag är svensk typ. Man kan ju inte äta sushi, sallad eller sitta på uteservering utan att fota sin mat och lägga upp det på en social media. Så here you go.


Onsdagsbabbel

Jag sitter just nu och väntar på min syster (9 år) som vill ha skjuts till Kungsmässan så att hon kan sälja majblommor där med sin kompis (om någon vill ha en majblomma så säg till). Men hon är lite långsam som vanligt (undrar vem hon fått det ifrån?) så jag sitter i min bil och leker med en katt-app som jag tydligen har laddat ner för länge sedan.


Då var denna tisdag över

Tjabba tjena. Jag fotade lite naket idag som sagt, tycker att det kan bli väldigt fint när man gör det. Jag har "bara" lagt upp en bild på fotobloggen än så länge men det kommer nog fler imorgon (jag bloggar från telefonen nu så kan inte lägga in en länk till er så om ni inte vet hur ni hittar till fotobloggen så finns den bland mina länkar som du hittar längst upp till höger här på bloggen om ni vill se).

Annars har jag inte gjort så mycket mer denna dag, och jag hoppas att morgondagen blir ungefär likadan! Då skall jag dock träffa Johanna och Olivia, vilket ska bli mysigt. Godnatt!


Fotar lite naket för första gången


Bacon

Idag har jag varit i skolan i en timma, och nu ska jag ta och äta och fixa lite grejer som behöver fixas. Ikväll skall jag nog ut och fota igen med Stina (blir mycket nu, när man försöker få klart alla uppgifter). Hoppas att det blir bra!


Kanske dags att beställa tid hos frisören snart?


Det blir spännande att se resultatet sedan

Såhär såg jag ut i skogen idag när Stina fotade mig. Det blev några coola bilder faktiskt, blir spännande att se hur hon fixar till dem. Jag lägger möjligtvis upp ett par på fotobloggen senare idag.


Iiip

Efter en sväng till skolan och en fotouppgift klar med Stina så skall jag nu kolla på nya Game of Thrones (iiip) och äta makaroner och ketchup!


Så kan det gå

Jag kom precis hem efter nästan fyra timmar på McDonalds i Kungsbacka där jag satt med Johanna och bara pratade. Det var mycket kul och trevligt även om det kanske inte låter så kul haha. Men vi har alltid massor att prata om och det är skönt att prata ut sig lite ibland. 

 


Photoshoot

Det var jag och Sara som var ute och äventyrade lite med kameran förut. Det blev lite bilder och om ni vill se hela bildserien klickar ni bara på bilden nedan!
 

Ute på lite äventyr med kameran


52 dagar

Jag kan ju med all säkerhet säga att jag längtar ganska mycket nu. Efter ett år "för mycket" i skolan (dock på grund av ett grymt utbytesår i USA) så är det nu 52 dagar kvar tills jag springer ut. Det kommer med både lättnad och lite ångest över att allt måste vara klart snart. Det kommer ju inte vara en dans på rosor, dessa femtiotvå dagarna. 
 

Haters gonna hate

Hej hallå, nu har jag och Johanna sett klart kvällens film och ätit en fjärdedels vattenmelon (vilket var ganska mättande). Det blev en rulle från 2009 med Michael Cera (Skrattar bara jag ser den killen, han är så sjukt bra i alla filmer han är med i). Youth in Revolt, som filmen heter, var inget undantag för honom. Dock var den väldigt konstig, men också rolig om man gillar såna konstiga filmer. Vet inte om den var tillräckligt bra för att rekommendera men Michael gjorde filmen värd att se bara för att han är bra. Så de som gillar honom i till exempel Scott Pilgrim VS The World (grym film) så gillar ni nog honom i denna med. Han är lite sådär mysigt awkward.


Hola!

Var tog tiden vägen? Jag trodde att klockan var runt fyra och att jag hade hela dagen framför mig med att inte göra ett skit men så är klockan snart halv sju och jag måste börja laga mat för föräldrarna är inte hemma (jättejobbigt i-landsproblem) (kommer sakna mat när jag flyttar hemifrån). Efter maten skall jag hem till Johanna (som också är ensam hemma för det är hennes föräldrar som är ute och småreser med mina) och bara dö i hennes soffa och kolla på film. Nog en sådan kväll jag behöver idag. Väldigt behövlig. Godis på det, jatack. 
 

Hej hopp på er

Varför säger man ens "hej hopp"? Det är ju inte så att man går fram till någon och säger Hej och hoppar (hehe, skrattar lite för mig själv åt tanken).

Jaja, jag kom precis hem från jobbet och tänkte ta något att äta nu. Så att ni håller koll på mig och så.


Klarpysslat för idag / Annat babbel

Ni kan se resultatet av det jag pysslade med i föregående inlägg om ni klickar här. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Jobbat på i skolan, som jag valde att gå till, och sedan ångrade mig då jag inte riktigt mådde 100%, men man smittar tydligen inte om man inte har spytt på 48 timmar, vilket jag inte heller hade gjort (woho!).
 
 
Vad jag tänkte göra nu? Jo, jag blev utbjuden av finaste Olivia som precis har kommit hem från USA men jag känner att jag borde bli 100% frisk plus att jag skall jobba imorgon på morgonen så jag hoppar det ikväll (fast det säkert skulle vart jättekul och jag kommer antagligen ångra mig sedan när jag bara sitter här och har tråkigt om några timmar, men man skall ju tänka på sin hälsa och sånt vad jag har hört). Det förklarade inte så mycket av vad jag skulle göra, men ni vet, det vanliga (ingenting tills man tillslut somnar) låter rätt bra. 
 
Någon som förresten vet något ställe som säljer gula skosnören? Eller som har gula skosnören som de är villiga att låna ut/ge bort. Skulle vara jättebra.

Pysslar lite, får se vart det slutar.


Nej, det var droppen

Blev tillslut så uttråkad av att bara sitta inne och uggla att jag fick till en ganska cool frisyr på mig själv (syns inte så bra på dessa bilder dock) samtidigt som jag fick en liten foto-idé så nu ska jag gå ut och fota lite. Med ett minneskort denna gången!

 

Update kl 20:46: Det började regna så jag hann inte vara ute så länge, men något blev det och ni kan se resultatet på fotobloggen. http://emmagrannfotografi.blogg.se

 


Hej, börjar bli lite rastlös


Tjolahopp

Idag mår jag mucho bättre! Har i princip suttit vid min dator hela dagen (vilket jag inte ens klarade av i en timma igår). Jag har även ätit lite och fixat lite cool rekvisita till en kommande fotografering! Så tummen upp för det.

Här är en bild på mina snygga ben/byxor och min katt från typ några minuter sedan.


Jag borde sova

Äter vattenmelon (det enda jag ätit idag) och kollar på onödiga serier med min katt i väntan på att jag antingen ska spy eller somna. Hoppas ni lever livet där ute..


Nej nej nej

Jag vaknade upp inatt vid tre och kände att jag var hungrig. Sedan kom jag på att min bror är magsjuk och att jag kanske bara mådde illa. Tyvärr var det fallet och jag spenderade (till och från) de nästa fyra timmarna på badrumsgolvet. Nuff said, jag är tydligen magsjuk. Och min dag har hittills (förutom att spendera tid på badrumsgolvet) gått ut på att dricka vatten långsamt och vänta på mitt nästa liv i Candy Crush.

Till er som träffat mig de senaste dagarna: Good luck out there!


The typical Emma

Jag åkte upp till bräckan och skulle fotografera en liten foto-idé jag hade i solnedgången. Men så glömde jag ett minneskort så det blev inga fina bilder. Solnedgången var jättefin och jag blev lite ledsen så jag tog några bilder med min telefon (måste sett dum ut som stod där och fotade med en liten telefon i jättemånga olika vinklar och grejer). Här är en utav de telefonbilderna, jag lade upp några fler på fotobloggen bara för att jag kunde så om ni vill kolla in de med klicka här i så fall. 
 

En sån dag

Jag kom iväg till gymmet imorse om ni undrade. Även om jag vaknade på helt fel sida och har varit allmänt arg och irriterad hela dagen. Det är väl bara en sån dag antagligen, så ursäkta mig om jag är eller kommer vara lite otrevlig om du befinner dig i min närhet denna tisdag. Vill bara stänga in mig och inte prata mer.

Men nu har jag vart i skolan och skall nu jobba i tre timmar vid tre så jag sitter och äter två mackor och en banan för att få lite energi. Om någon har tid och lust kan denne någon gärna komma förbi mitt jobb med en mjölkchoklad.

Hejdå.


Work Hard osv

Jag brukar inte blogga om när jag går till gymmet och så men nu tänkte jag bara slänga in ett litet inlägg, mest för min egen motivations skull tror jag. Jag börjar skolan 12 imorgon så tänkte ta mig en runda till gymmet innan bara för att ... alltså jag vet inte ens, bara för att jag känner att jag behöver röra på mig? Det är väl typ det mest motiverade jag kan komma på haha. Gillar inte att röra på mig, men vet att jag mår bättre när jag gör det (samt vill jag att min balklänning fortfarande skall passa om 2 månader, det skulle liksom vara bra). Så jag skriver detta nu för att jag inte skall fega ur imorgon när min väckarklocka går vid halv nio. Inte för att ni ändå skulle veta om jag gjorde det eller inte (fast mamma kommer förhöra mig.. Hej mamma) så vet inte varför jag skriver. Kanske för att jag ville lägga upp dessa bilder? Första är på mig som jag skickade till Stina på sms för någon vecka sedan som ett internskämt (men tänkte att den passade inlägget) och andra är på Thilda som försökte få mig taggad när vi "pratade" på Snapchat tidigare denna kväll.


Ganska bra kväll

Jag sitter och dricker oboy och kollar på nya Game of Thrones. Försökte ta en bild på skärmen men kom på att det kanske avslöjar saker för de som inte har sett än (och bilderna blev sämst haha) så här är en tråkig bild från Google på denna sjukt coola tjej från serien.


Spontant (typ)

Är på en spontan fika med Johanna (egentligen är den inte spontan för vi hade bestämt att vi skulle ses men jag hade bara glömt av haha, så det blev lite spontant för mig). Men det är mysigt!


Nämen kolla vad som hade kommit

Ursäkta mitt fettiga hår och mitt osminkade ansikte men: Hej, snart tar jag, Emma Grann 20 år, studenten (Äntligen!).


We Bought A Zoo

Såg precis klart den här filmen och var bara tvungen att rekomendera den. Verkligen en jättebra och mysig feel-good-film. Så lägg den på listan över filmer ni skall se om ni inte har sett den tycker jag.
 

Mycket bilder

Vi tog runt 700 bilder idag så det fanns en del att välja mellan. Vi båda fotograferade varandra på sju olika ställen per person, så det blev som 14 små miniserier kan man väl säga. Sju på Stina som jag tog och sju på mig som Stina tog. Jag smygredigerade en utav bilderna som Stina tog på mig och här är den. Så cred till Stina för bilden. Jag lade även upp en utav mina bildserier på Stina på fotobloggen (klicka här för att se den) och resten kommer väl ramla in i veckan som kommer. 
 

Photoshoot

Jag och Stina har haft en fotodag idag när vi tog igen lite skoluppgifter i Foto C som vi inte har lämnat in. Jag fotade Stina och Stina fotade mig. Det hade med olika sorters ljus att göra som ni kanske (eller kanske inte) ser på dessa sneak peaks. Skall redigera bilderna ikväll så kommer de upp på fotobloggen sedan.


Bara äter en macka

Äter en macka såhär på eftermiddagen, inga konstigheter.


Den är grön / på ICA i Sverige


Nu åker vi ifrån värmen

 
Efter en mysig vecka med bara familjen så är det nu slut på Semester för mig på ett tag. Jag tycker faktiskt att det skall bli skönt att vara hemma lite nu (Vem är jag och vad har jag gjort med Emma?). Om jag skulle få 1000 kronor för varje flygplats jag hade varit på bara år 2013 så hade jag varit 11000 kronor rikare, vilket inte hade suttit fel i en fattig students plånbok just nu. Fast om jag hade fått de pengarna så hade jag nog åkt på en till resa. Hehe. (Välkommen tillbaka Emma.)
 
Nej, nu skall vi åka hem! Hejhej!

Vad jag lyssnar på ikväll / Bra låt


Sista dagen i solen

Idag var det sista dagen i solen, och så fort man öppnar Aftonbladet så står det att det skall bli snö i halva Sverige i helgen. Kul. Ni ser ju ut att ha haft hyfsat bra och "varmt" väder den senaste veckan. Jag fotade inte så mycket idag, men vi spelade minigolf och badade i poolen (Eller ah, Sara, mamma och pappa badade och jag och Mathias satt i lobbyn med wifi). Här är två bilder i alla fall, jag lade upp en till på fotobloggen om ni vill se. Klicka här i så fall.
 

Dubbelbanan

Om man inte orkar ta två bananer så kan man ju ta en dubbelbanan. Tvilling?


Hallå Brus


Tre bilder på tre syskon


Today

Någon (Frida L) klagade på att jag inte spenderade någon tid med att bada, vilket jag faktiskt har varit lite dålig på men jag har gjort det! Så idag såg jag till att dokumentera mitt badande lite, så att ni ser att jag faktiskt badar också och inte bara ligger i solen. Men mer än så har vi inte gjort idag, bara badat och solat, spelat kort och ätit. Har varit väldigt gött.
 
 
Mathias är ej med på bild eftersom att han (sedan en incident i somras) inte litar så mycket på solen och håller sig mest i skuggan. Men han har badat också, dock inte idag!

Sandigt och soligt på stranden idag


Lite bilder från dagen


Annars då?

Annars, förutom att göra Sara uttråkad, så har vi varit på en "finare" strand idag. Det var tydligen sand från Västindien, så den var alldeles vit och fin. Sanden fastnade dock lättare på kroppen så jag är helt sandig...

Men det var mysigt och varmt! Nu är vi tillbaka på hotellet, vi har ätit lite sen lunch (klockan är en timma efter här om ni inte visste) och nu har jag och Mathias suttit i wifi-zonen i snart en timma. Så ska nog dra mig ut i solen de sista soltimmarna nu! Hare gött.


Blå

Här är en bild på den nya bikinin på mig. Visste inte riktigt hur jag skulle få en bild på mig själv i bikini utan att det såg ut som att jag stod och tog kort på mig själv i bikini haha. Så här är den sista bilden av typ fem, när Sara kom in och sa "Emma ska vi gåååå snaaaaart?". Jag kan ta en bild på bara bikinin utan kropp med systemkameran sedan, så att man ser detaljerna bättre men jag tycker att den ser snyggare ut på än vad den gör när den bara ligger ner.


Livet 2013

Vi satte oss (som sagt i tidigare inlägg) på ett fik med gratis wifi imorse när vi kom fram till Puerto de Mogan, alla (utom stackars Sara) tog upp sina smartphones och började klicka. Då tog Sara pappas telefon och lade den på andra sidan bordet för att han skulle bli lite mer social. Här är resultatet på det...
 

Puerto de Mogan

Imorse åkte vi iväg till Puerto de Mogan, som är en fin fiskeby cirka en kvart bort med buss. Där drack vi smoothie på ett ställe med wifi (så vi fastnade ett litet tag haha). Sedan matade vi fiskarna i hamnen och gick lite i mysiga butiker. Jag köpte mig en ny bikini, kan visa den imorgon kanske om jag kommer ihåg att ta kort på den.
 
 
Jag lade även upp lite bilder på fotobloggen som jag tog från vår balkong på solnedgången igår, vi hade väldig tur med hotellrummet för det är så vacker utsikt. Sånt man borde uppskatta mer än man gör. Klicka här för att se de bilderna.

Tar en smoothie vid havet i Puerto de Mogan


En kopp med ostbågar

Nu ska vi strax bege oss ut på äventyr! Här är en bild på Sara och hennes kopp med ostbågar igårkväll.


Tre bilder från idag

 
Morfar och pappa på stranden, Sara i poolen och Sara i en boll i poolen. 

Livet på semester

Varför sitta ute vid poolen i solen när man kan koppla upp sin dator i receptionen och kolla på nya Game of Thrones som kom ut inatt?

Med vänlig hälsning, två nördar / brända tomater.


Tjoho

Hej på er denna måndag! Idag har vi bara hunnit äta frukost än så länge, och snart skall vi traska ner till stranden och träffa mormor och morfar. Alla har bränt sig. Standard.

Här har ni en bild på min frukost, har tyvärr inget roligare att bjuda på just nu!