God Morgon


You know I need you, I'd never let you go.

Har haft ett par riktigt mysiga och superfina dagar med Olivia nu. Hon kom hit igår (onsdag) vid 5 och vi gick och handlade på Tempo. Köpte kladdkaka, brödkorv (korvbröd), popcorn, maitosuklaata (marabou), mjölk, frysta hallon osv osv. Sedan gick vi hem till mig, tog bilen till Olivia och åt köttfärssås med spagetti, chips och choklad, pratade om allt och ingenting och bara mådde bra. Sedan hoppade vi i poolen (eller ja, vi tog typ 49 kort när vi försökte hoppa i poolen perfekt till självutlösaren... det gick ju sådär..) Men garvade gjorde vi i alla fall, sjukt mycket.
Sedan kollade vi på Sweet Home Alabama efter att ha suttit och pratat i säkert timmar. Och efter det så poppade vi massa mer popcorn, åt hallon med mjölk och såg på El Dorado. Vi höll på att somna men när filmen var slut så skulle Olivia hämta sin pappa och jag stannade hemma hos henne själv, trodde att jag skulle somna men jag vaknade till och satt och väntade och smsade med Olivia (eller jag trodde det var Olivia men hennes pappa hade snott hennes telefon så det var i själva verket Niclas jag satt och smsade med.. tyckte att det var något lite skumt haha). Sedan kom de hem och jag och Olivia borstade tänderna och satte oss och kollade på Bartenderskolan i sängen och sedan kollade vi på Disneychannel tills vi somnade.

Idag vaknade vi upp och åt glass och cocopops. Sedan åkte vi hit till Fjärås och hängde en stund innan vi åkte in till stan. Väl i Göteborg så drog vi till McDonalds där vi köpte var sin (!!!) teambox med nuggets och åt upp allt. Så jävla sjukt. 40 nuggets lyckades vi klämma i oss plus en pusmeny-cola. Sedan, när vi kunde gå igen, så gick vi ut till den farliga rean. Hittade såklart kläder redan när vi hade varit inne i första butiken i en minut. Hopplöst.
Men vi hann inte shoppa så länge för bion började halv 7 och vi gick emot Bergakungen vid 6 för att hämta våra biljetter. Tjejen i kassan gav oss fel biljetter, och vi såg det inte förrän vi redan hade betalt och suttit och pratat en stund, så vi sprang och bytte dem innan filmen skulle börja.
Efter filmen så åkte vi hemåt mot Kungsbacka och köpte jordgubbar, godisnappar och två trisslotter (BARA för att vi kan) och sedan åkte vi till Fjärås och satt på Bräckan och mös, hade det verkligen huuuur bra som helst där. Där satt vi, lyssnade på grym musik och pratade om allt ifrån kärlek till att bli vuxen och allt som händer just nu tills klockan var kvart i 12. Då var vi tvugna att rusa för Olivia var tvungen att köpa mjölk innan hon skulle hem och Shell stänger 12 så vi gick mot bilen, hur mycket vi än ville sitta kvar och sedan köpte vi mjölk och Olivia körde hem mig. Fint, åh så fint.



Dagens WTF.




På tåget

Olivia: ...nej men vi är ganska mogna änd... NEEEJ! VI MISSADE TARZAN PÅ DISNEYCHANNEL!
Emma: NEEEJ!
Olivia: ....
Emma: .... Juste mogna.

Onsdagsmys

Olivia ringde precis och vi har inte träffats på nästan två veckor (!) så ikväll blir det mys, grill och bad hemma hos bästa Olivia. Kvinnan ska hämta mig (kan fortfarande inte fatta att hon har körkort!) snart så jag hoppar in i duschen nu och önskar er alla en fin kväll!


Emma och Olivia 15 år gamla.

Idag har jag för övrigt tjänat ihop lite vuxenpoäng, skrev mig själv ett CV. Fint skare va. Hejdå!

Instagram


Jag går inte isär när jag går med dig

I Fredags mötte Marcus upp mig i Göteborg, finare stad får man leta efter (och finare kille går inte att hitta), och fram tills idag/igår när jag åkte hem så har vi varit med varandra 24/7. Vi åkte hit i fredags, åt mackor, tände ljus och somnade i soffan. När vi vaknade i lördags åkte vi hem till Marcus för att mata Bella och vi stannade där tills Söndag och sedan har vi pendlat fram och tillbaka och matat husdjur varje dag eftersom att varken min familj eller hans har varit hemma. Vi har också hunnit se två säsonger av gamla Eva och Adam avsnitt, alla Bert avsnitt och några filmer. Sedan har vi ätit endel, handlat mat, sett regnbågen och haft det superbra.


Danmark - Juli 2011

Okej så jag vet att min uppdatering verkligen har varit usel. Jag kan helt ärligt säga att det nog aldrig har gått så lång tid utan att jag bloggat förut.
Men ett 30-40 tal har ändå kollat in här varje dag nu denna veckan även om jag inte uppdaterat så ska jag ta det som att ni saknar mig eller? (Får väl hoppas det)

HEJ i alla fall, och ursäkta min bloggpaus. Danmark var det ja! Ja, jag tar det från början.

I onsdags, den 20 Juli bar det av mot Göteborg tidigt tidigt på morgonen, vi kom på Stena Line och jag sov lite på båten och vi åt frukost så att vi hamnade i matkoma alla fem. Vi var framme i Fredrikshavn vid 11 och därifrån åkte vi direkt till stället där vi skulle bo, hittade stugan och där var Mormor och Morfar och väntade! Mysigt!
Jag hann dock bara säga hej innan jag däckade på soffan och sov som ett litet barn där tills Mathias väckte mig vid 3-4 och sa att vi skulle gå till bowlingcentret. Så det gjorde vi!
Bowlade som bara den och drack en jättestor cola. Möms. Sedan gick vi till stugan igen och lagade mat (läs: Mamma lagade mat och vi andra spelade kort) Och maten var jättegod och vi fick världens skrattattack efteråt och satt och skrattade på altanen i minst en kvart! Hur kul som helst. Sedan spalades det mer kort och efter det så gick vi och lade oss efter en lång dag!



I Torsdags så vaknade jag upp i soffan jag sov i och frukost blev det innan vi åkte mot stranden där vi spenderade början av dagen. Mormor och Morfan var där också och vi åt korv, kollade på hästar, njöt av den solen som var framme ibland och skrattade åt Danskar. Sedan åkte vi in mot stan och fikade (Danskar är ju väldigt bra på det där med kakor och bullar) Vi kollade affärer och åkte sedan ut till hamnen och vandrade där en stund. Mysigt.



Och Fredagen började med Yoghurt med jordgubbar, sedan var det alldeles regnigt ute så vi åkte till Skagen och gick på konstmuseet och sedan åt vi på Italiensk restaurang (Familjen Grann skulle inte överlevt utan italiensk mat tror jag). Sedan bar det av mot Fredrikshavn där jag vinkade av min kära familj och begav mig mot ett något soligare Göteborg.



Jag lever

Om det nu finns någon som fortfarande kollar in här så börjar uppdateringen igen ikväll!

Jag vill inte ens veta hur tidigt det är



När jag ser den här bilden tänker jag verkligen 'Johannas Källare' och den kvällen för några år sedan som jag gjorde den här bilden och satte den som hennes bakgrundsbild på datorn (den är fortfarande inte bytt!).

Och på tal om lse så åker jag till Danmark nu med min galna familj (bevis 1 på att vi är galna är att vi är uppe och ska åka nu) Jag hör väl av mig antar jag!

Hav det sjov!
Farvel lilletåen.

Nu är det klippt!

Jag saknar redan mitt långa hår men det behövdes VERKLIGEN. Alltså, jag skojar inte. Frisören undrade vad jag hade gjort med håret men jag fick förklara att jag hade bott i USA och endast klippt mig på ghetto-ställen där man var glad om frisören pratade engelska, så då förstod hon och frågade vad hon skulle göra med mitt hår. Jag svarade "Gör precis vad du vill" och hon klippte av nära inpå 2 decimeter av håret och tog sig även tid att platta det efteråt. Så här kort blev det, rip mitt gamla hår som nu ligger i en soptunna på Det Händer.


Nu ska jag dra och klippa mig

Det är så långt nu. Jag funderade på att platta det bara för att ni skulle se hur långt det är men jag har inte hunnit. Men lägg på nästan en decimeter på det så blir det väl på ett ungefär hur långt det är nu.


Halvbra photoshop-jobb men det var allt jag hann med på en kvart. Hejdå.

Exit Wounds


Visst känns det fint att va vid liv en dag till

Idag tog jag busselibussen till Kungsbacka och träffade Thilda. Hon fick lite sena födelsedagspresenter, vi åt sushi och pratade om allt. Sedan gick vi till Kungsmässan och Thilda shoppade lite men jag höll mig faktiskt och köpte ingenting (!) förutom fika som vi sedan satte oss och åt. Det var mysigt! Vi såg också några mysko människor med antenner på huvudet som gick runt och pratade med varandra i mikrofoner, haha.


One for my brother and one for my sister


Älskar er!

Jackson.. What is going ooon?

Kul att vakna klockan halv 10 av sig själv när man somnade sent. Jag kan verkligen inte sova. Vad händer?

I brist på något intressant att blogga om

Här är en bild på min middag.


Nu ska jag hälsa på Lady Gaga och sedan ska jag äta godis och se på film. Hejdå.

Den här smakar fisk

Världens snällaste tjej kom precis förbi och köpte min gamla Ipod Nano (som har legat på blocket i några dagar).
Pengar = Glad Emma.

create an avatar

I guess I don't know my own strength

Gårdagen spenderades tillsammans med min familj och Dagge. Mathias väckte mig klockan nio och sa att vi skulle åka om en timma. Haha, nio, ja, nio på morgonen. Men det var lungt, jag och pappa satt med våra Iphones/ipods vid frukostbordet och nördade en stund. Sedan bar det av mot Göteborg där familjen Grann lekte turister idag. Ibland blir det så, man missar ju faktiskt att turista i de städerna man bor i så vi åkte in och myste i Göteborg. Sedan mötte jag upp Dagge och vi shoppade och åt massa god mat på Köttbullekaféet. Sedan strosade vi runt och åkte hem till Kungsbacka, handlade mat till Dagge och gick/cyklade hem till henne. Där kollade vi på TV och åt plättar i flera timmar och sedan tog jag mig promenaden ner till Stationen och åkte hem till Fjärås. Väl hemma åt jag en kaviarmacka, drack juice och sedan försökte jag somna i min goa säng, det tog ett tag men tydligen somnade jag ju eftersom att jag vaknade nu (smart va?). Och nu blev jag väckt av någon som var intresserad av min Ipod Nano jag har lagt ut på Blocket, vilket betyder att jag har blivit väckt varje dag den här veckan. Gött.

När du var med mig, musiken slutade aldrig

Jag tänkte blogga även om jag inte har gjort någonting alls idag. Det blev en soffdag och jag är just nu jättetrött men jag tror inte att jag kommer att kunna sova. Så jag får nog sitta här och tugga på mitt godishalsband och glo på Körkortsboken lite till. Jag kanske till och med öppnar den, vem vet?

Godnatt då, ni som läser.

Sov jag så länge?



Jag tror att min dator är lite ute och cyklar. Cyklar i en tidsmaskin typ.

Min och Johannas favorit


Grattis Thilda 18 år!

Hej Thilda och grattis på din dag
Jag vet inte om det bara är jag
Men när jag letade efter bilder på oss
Hittade jag inga soliga sommardagar eller tomtebloss
Jag hittade en massa bilder på våra snöiga ansikten
Så jag antar att vi gillar att leka i snön men än sen?
Nu spelar det ingen roll för nu får du göra precis vad du vills
Du får köpa öl, köra bil och kolla på The Hills
Tänk att du är arton år
Eller tänk när du är 88 då har man skrynkliga lår
Sushi är vi bra på att äta
Pippi långstrump är bra på att fläta
Ibland undrar jag vad du går på om det nu inte är food
Men då vet jag att det är Mark Levengood
Men ta nu och sök upp din lilla näsa
Och andas djupt för nu ska du fräsa
Fräsa ut alla bekymmer och problem
Kasta dina sopor och köp ett diadem
Idag kommer vara en underbar dag
Så länge du inte stoppar fingrarna i ett eluttag
Gå nu ut och gör precis vad du vill
Eller i alla fall nästintill
Men se till att inte behöva en ambulans
För då kan du ta hjälp av en chimpans
Apan kan hjälpa dig att komma i balans
Ni kan kanske äta bananer någonstans
Men Thilda nu ska du ha den bästa dagen
Skratta så att du får sådär ont i magen
Du är en helt underbar person
Och ta nu körkort och köp dig ett fordon
Så kan du köra till Kungälv
Men glöm aldrig av att vara dig själv
För du är ju så himla bra och rolig
Hoppas din dag blir fin och solig
Och lyser upp precis som du
Jag tycker om dig mer än en gnu
Du är sjukt jävla cool och fortsätt med det
För då kan du komma vart som helst i all oändlighet
På måndag ses vi din fjant, vi har ju inte setts på ett tag
Då ska du få dina kramar och allt jag inte kommer kunna ge dig idag
Du kommer klara dig bra som vuxen tror jag
Lyckas bra, åka till Paris, London och Prag
Men det är ju inte här du ska sitta i detta klockslag
Gå nu ut, röj och skratta på din födelsedag!




Idag har jag tagit kort på allt jag har ätit


Frukost. Vaniljyoghurt med varma hallon hemma.


Kom hem till Johanna och fick godis av Jim.


Lunch. Nuggets med makaroner och ketchup hos Johanna.


Tiina ville att jag skulle ta kort på hennes lunch också. Såklart man ställer upp.


Middag klockan 5-6. Köttbullar, potatis, brunsås och lingon på IKEA, 16 kronor.


(Johanna fick grädden) Chokladmousse på IKEA, 9 kronor.


Kanelbulle på IKEA, 5 kronor.


Delikatobollar på vägen hem från IKEA, 13 kronor (Johanna betalade).


Middag klockan 9. Kött, potatissallad och massa annan sallad at Johannas källare.


Sen åt vi godis med. Hihi.

If you can't change your situation, change your attitude.

Ja, jag är uppe nu. Jag har varit uppe i en och en halv timma. Pappa har städat mitt rum.. eller jag sitter och tittar på honom göra det nu. Han erbjöd sig så då säger man väl inte nej? Han är allt lite speciell min pappa.

Andledningen till att jag är uppe nu är att jag ska till tandläkaren för att fixa min tråd som sitter bakom tänderna, som har lossnat IGEN. (Tredje gången sedan jag kom hem från USA). Jag tänkte ta bussen in klockan halv 11 men sedan fick pappa för sig att jag skulle köra in. Haken är att vi bara har automatbilar så jag måste köra en Volvo v70 (som är automat) till Kungsbacka från lilla Fjärås. Haha, ja, jag får väl höra av mig sedan så att ni vet att jag lever.

Gonna free fall out into nothin’


Om någon vill se

Så finns det fler bilder från igårkväll/dag både på Matildas Blogg och Johannas Blogg.

Gosigast i stan - instagram


Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2

Nu kör vi! Sista filmen, sedan är det över. Är lite nervös faktiskt. Vi ses på andra sidan!


Natthumor

Jag och Dagge är biffiga Hahahahh. Nu ska jag sova.


Bowlingposen - men det är ju sant.

Idag var det kalas för min älskade lillasyster och det var tårta och skratt hela dagen hos Familjen Grann. Sedan åkte jag och Johanna och handlade på Maxi inför våran kväll i Tjolöholm där vi grillade. Men vi fick vänta på Matilda som slutade jobba klockan kvart över 8 (så vi satte oss utanför Maxi och åt tunnbröd med skagenost) och sedan åkte vi och myste i Tjolöholm. Spelade kort och skrattade så vi fick ont i magarna. Jättemysigt var det och sedan fick vi grillad majs av en annan familj som var där (helt random) men vem säger nej till gratis mat liksom? Hade det mysigt med musik, jordgubbar och marshmallows men det var skönt att komma in i värmen nu.

Matilda har de flesta bilderna (som ni nog får se imorgon) men jag tog några med telefonen och ipoden också.




Grattis Sara 8 år!

Min lillasyster fyller år idag
Och även om hon är 10 år yngre än jag
Så beter vi oss likadant ändå
Och du ska bara veta hur fina presenter du kommer få
Sara lilla plutten Grann
Ettan förlora, tvåan vann
(Trean tappa byxorna så skitet rann)
Vi är duktiga på att räkna kor
Och ännu bättre på att reta vår bror
Du är en galen liten tjej
Du är ju mer crazy än mig
Ibland vet jag inte vart du får allt ifrån
Du kan kasta macka i ån
Idag ska du äta mycket tårta med maräng
Och i ett paket kanske det ligger en peng
Det är svårt att förstå att du är 8 år
Tiden går alldeles för fort, jag hinner inte räkna alla får
Du kommer alltid att vara världens goaste tjej
Du kan fråga vem som helst, alla kommer svara dig
Idag ska vi fira dig min älsklingssyster
Och när vår släkt samlas är det aldrig tyster
Många paket kommer du också få
Och kramar, godis och uppmärksamhet som få
Sara du är en väldigt speciell flicka
Och herregud vad tiden ska ticka
Men du är fortfarande mindre än jag
Och så hoppas jag att det kommer att vara ett tag
Även om du har en kompis som heter Lina
Och även om dina fötter är större än mina
Du kommer alltid att vara världens underbaraste syster
Myster Ryster Pyster Hyster
Syster är ett svårt ord att rimma på
Och ändå använde jag det två gånger då
Helt galet, men inte lika galen som du
Nu är det snart kalas och du ska firas som en gnu
För det är ju inte ofta man fyller åtta år ju
Njut nu av livet och att vara du
För idag handlar allt om Sara Grann
Och vi kommer alltid att ha varann
Nu måste jag duscha för ditt kalas börjar om ett tag
Massa grattis, kramar och pussar på din födelsedag!

Älskar dig knäpplo!


Though I may not look like much, I'm yours

Hej huvudvärk! Har inte träffats på länge nu. Värken gick från magen till huvudet och just nu känns det som om jag bara vill ta en soffkväll med någon av mina katter.

Men alla katter är ute och TVn där nere (alltså den vid soffan) funkar fortfarande inte sedan jag och Johanna kollade på den i fredags. Mamma säger att jag ska bli hängd, eller hon sa (skojade alltså) det  till mig i Lördags när hon ringde mig och frågade varför TVn inte funkar, och vi vet fortfarande inte vad som är fel. Den startar inte ens. Så jag kanske går ner och försöker laga den. Jao.

Bussen till Kärleken

Hallå hallå! Igår lekte jag med Marcus hela dagen och vi hoppade studsmatta, gick ut med Bella, lagade massa mat och såg på filmer. Eva och Adam bland annat, haha, och Harry Potter och de vises sten. Hade jättemysigt och vi somnade någon gång på natten till Harry Potter filmen och nu ska vi äta frukost.


Halmstad med järngänget

Igår bar det av mot Halmstad med Johanna och Dagge för att hälsa på Olivia som bor där just nu på grund av sin intensivkurs för att få körkort. Vi hade det supermysigt och det var jättefint att se Olivisen igen! En bild säger ju mer än 1000 ord så här har ni bilder istället för att jag ska förklara allt vi gjorde!


Johanna är nog trött

Johanna ("En Busschaufför" melodin) : En skumbanan, en skumbanan, det är en skum sak med banansmak!!

Den sista melonen

Hej hallå tjenare tja.
Idag gick väckningen klockan halv 12 och jag gick upp, åt en hönökaka och tog bussen till Kungsbacka för min körlektion. Det gick mycket bra trots regnet och sedan mötte jag upp johanna vid Swedbank och vi gick mot McDonalds där vi skulle möta min käre bror som har "frossar-dag" idag (Han är på en speciell diet och får knappt äta någonting men en gång var fjortonde dag får han äta vad han vill). På vägen dit hittade vi jordgubbar för 20 kronor lådan och vi köpte två. Sedan gick vi till McDonalds i regnet och frossade med Mathias. Efter det shoppade vi surisar och  kläder. (←Vi har lovat att spara pengar, fast det var faktiskt rea..) Och sedan åkte vi hem till Fjärås och idag är det som sagt Mathias frossar-dag så han lagar köttbullar med potatismos, brunsås och lingon idag. NAJS. Mamma och pappa är inte hemma ikväll så man vet ju aldrig vad som händer... Jag och Johanna ska nog göra kladdkaka i micron sedan (recept finns här). Så har vi ju jordgubbar kvar med! Eller ja.. den halva lådan vi inte har ätit än.


Fjärås by night


There'll be a light in the hall and a key under the mat, if you ever come back

Hej bloggen! Längesedan nu, och jag får lite dåligt samvete för att jag uppdaterar så lite. Men jag får väl skylla på att jag har ett liv, som de flesta andra brukar göra.

Men! Jag har bott lite hos Marcus igen, åkte dit i tisdags kväll och igår (onsdag) så hade jag körlektion och sedan åkte jag tillbaka till Anneberg och jag och Marcus spelade fotboll med Victor och lekte med honom. Gjorde kullebyttor/"pillekuttor" och sprutade vatten på varandra. Sedan åkte vi och kollade på bil till Marcus och när vi kom hem kollade vi på Red Ridinghood, Saw III och sedan somnade vi till The Island. Mycket filmer där. Och idag har vi inte gjort så mycket med tanke på att vi gick upp vid halv 3 och åt frukost vid 3. Hade ett par mysiga dagar i Anneberg i alla fall och ikväll sover jag hemma, går kanske ut och fotar i kvällsljuset snart, det ser ganska mysigt ut ute. Och jag har inte fotat på länge så det kliar lite i fingrarna faktiskt. Vem vet, det kanske kommer upp ett kollage här senare ikväll.




Kyss ingen imorgon, du kan kyssa idag

Hej alla glada!

Igår kväll åt jag massa pannkakor hemma och retades med min fina familj en stund innan jag tog bussen och tåget till Marcus. När jag kom hit kollade vi klart på Rango och åt pringles och sedan kollade vi på massa roliga youtube klipp och bara mös lite. Sedan inatt någon gång somnade vi till Tjenare Kungen och vaknade nu. Så god morgon och ha en jättefin dag!

Fest hos Mange

Har den dumma Mange låten i huvudet nu på grund av min kära bror. Tack.
Jag skulle egentligen bara lägga upp lite bilder jag har tagit igårkväll och nu idag. Så här kommer dem! Jag åkte som sagt hem till Johanna igårkväll och vi bakade och kollade på Bombay Dreams (vi kan alla repliker i hela filmen) och så somnade vi gott någon gång vid 3-halv 4 sådär. Och idag hade jag körlektion 20 över 1 och sedan vandrade jag och Johanna runt lite i Kungsbacka och åt på McDonalds bland annat. Sedan blev det väldigt mörkt på hilmen så vi bestämde oss för att åka hem, jag till Fjärås och hon tog bussen hem till sig.



Det började regna kort efter att denna bilden togs..

Vem e han där?!

Hej. Jag är hemma hos Johanna och leker. Vi äter mat, ringer Dagge, skickar konstiga meddelanden och pratar med ketchup. Hejdå.

Skypar med världens bästa Megan

Och klockan var bara 7 på morgonen där borta när vi började prata (ja jag väckte henne), nu ä den långt över 9. Vi har ätit, pratat om fiskar, fanta och godis. Gjort konstiga miner och skrattat åt folk. Den här kvinnan är så sjukt underbar. I love you Megan!



Jag tappar hud.

Men det är sånt man får ta om man har varit ute i solen för länge. Funderar på att byta lakan.


Jag fick inte med det bra på bild heller för jag orkade bara ta en bild.. men ja, det är rätt äckligt.

Gåshud vad bra den är


Och jag svär att jag aldrig sett stjärnorna tydligare ovanför, natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö

Ojojoj. Hej. Haha. Ehm, nu är jag hemma! Vilket jag inte varit sedan i fredags eftermiddag. Jag har varit hos Marcus i två nätter och bara haft det himla bra med honom. Vi gjorde inte så mycket men ändå gjorde vi jättemycket, om ni förstår vad jag menar. Ibland är det hur skönt som helst att bara göra ingenting, speciellt med någon man tycker om så mycket. Jao jao, och idag när vi vaknade åt vi frukost och senare kollade vi på Rango. Hann dock inte se klart filmen men den var rolig och jag vill se klart den! Men nej, det får vi göra en annan dag.
Jag och Johanna tränade sedan, spinning, vilket måste vara något utav det svettigaste som finns. Och sedan åt jag kaviarmackor hemma hos henne vilket var såååååååååå gott! Åh så gott. Sedan åkte jag hem och duschade och nu har jag bloggat med! Asbra. Ha det finast!


Marcus lyckades göra saft utan att saften blandades in i vattnet... skumt.


Precis vad man vill se när man kommer till Friskis en sjukt varm sommardag...


MÖMS.


På bussen, på vägen hem.

Hej hallå

Idag är det lördag (en liten stund till i alla fall) och jag har knappt gjort någonting alls men har ändå haft det bra. Marcus lyckades tappa en stor flaska vatten så att han blötte ner hela golvet och mina byxor. Tror det var en av höjdpunkterna på dagen. Annars har vi kollat på TV serier och ätit pizza nu ikväll. Hade lite vattenkrig innan med men han bara fuskade så jag blev blötast. Knäpp är han.

Ville mest höra av mig, hej då lilltå.

God kväll

Hej världen, och bloggen, och alla som nu läser.

Igår vaknade jag upp hos Olivia vid halv 10 och vi körde upp Olivisen som skulle åka klockan 10. Jag fick skjuts hem och duschade och städade lite innan jag tog bussen, som för övrigt dog så att en ny buss fick hämta mig och alla andra passagerare, till Kungsbacka och träffade Marcus. Vi tog en promenix i det fina vädret och satte oss på en bänk vid ån. Vi gick sedan mot tandläkaren eftersom att jag hade tid där halv 4 och vi kom dit alldeles för tidigt så vi satte oss under ett träd och väntade. Efter tandläkaren drog vi till Campino och åt pizza och sedan köpte vi godis och fanta innan vi tog bussen hem till Fjärås. Vi kom hem och var så trötta att vi somnade en stund i sängen och vaknade när klockan var 9. Då gick vi ner i källaren och kollade på film/somnade igen och vaknade till mitt på natten och gick upp och sov.

Vi vaknade någon gång mitt på dagen idag, åt frukost och var konstiga. Sedan åkte vi hit till Anneberg där vi är nu, hemma hos Marcus och äter kinapuffar. Eller ja, Marcus sitter och pratar med sin TV. Nu ska vi spela TV spel med Victor, hadet fint!