Jaha ja.

Då är det såhär att jag ska till Stockholm om ett par timmar för att fixa visum till USA. Trevligt, haha, ja Stockholm har jag ju varit i mycket nu på sistone så jag har väl inte direkt något emot staden, men fattar ni hur många timmar jag har lagt på att åka fram och tillbaka? Haha, jag räknade det till ungefär 26 timmar om jag räknar med det jag ska åka idag och imorgon. Och det är liskom de senaste två månaderna..
Nu måste jag äta något innan jag svimmar av känner jag. Men vi får se när vi hörs igen, Tjo flöjt!

ECLIPSE

Jag såg, jag skakade, jag slutade andas, jag vet att jag är galen, jag drog.
Den var faktiskt över mina förväntningar, och jag blev riktigt glad för det. Filmen var galet bra, gå och se den, och läs böckerna! Jag finner inga ord just nu. Men gör det bara, så enkelt är det.

Haha. Godnatt.



Nu gäller det!

foto2962 (MMS)

Nu gäller det!


Trevligt.

Nu ska jag tydligen till Kungsbacka, gick precis upp ur sängen, och ska möta upp Johanna, Dagge och olivia, som fyller år (Grattis grattis!) Sedan har jag ingen aning om vad vi ska göra efter som att ingen verkar vilja tala om för mig vad som ska hända. Spännande..
Ikväll ska vi på Twilight Movie Night och se Eclipse! Helt galet kul ska det bli, och jag får träffa Thilda igen också, som har varit borta i flera veckor. Saknar den kvinnan! Sen att vi inte vet hur vi kommer hem klockan två på natten, det är en annan sak. Vi hörs väl om jag överlever! Som vanligt.

Nu ska jag försöka vara glad och må bra, tjo.

orkar inte uppdatera, men gör det ändå

Hej, nu ska ni få höra.
Jag är så fruktansvärt galet trött så jag ska sova nu. Men idag har jag varit i Actionpark med min blivande man och Dagge. (och massor och massor av annat folk, det var ju inte tomt precis) Men det var helmysigt och jag fick skrattat mycket vilket jag behövde. Dagge åkte hem vid 6 men jag stannade några timmar till, fråga mig inte varför. Haha, men jag finner det väldigt mysigt att sitta i en svettig skatepark och se på när folk ramlar. Ni borde testa. Haha.

Godnatt !

Hallå i stugan

Nu är Emma vaken, och har varit det i en timma. Helt otroligt va? Jag och Marcus ska in till Kungsbacka nu och fixa mitt bankkort med mamma innan vi träffar på Daggzor och åker in till AP. Igår skulle jag och Marcus titta på film, som vi oftast gör, men efter 20 minuter på filmen så funkade det inte mer och vi spelade harpan tills vi somnade istället. Men det var mysigt och vi lyckades vinna en gång var i alla fall (och vi försökte säkert 30 gånger). Vi är inte dåliga, det är säkert något fel på spelet. Haha.

The man who can't be moved


De pratar så mysigt också. Fint fint.

Every second count on a clock that's tickin

Hej bloggen. Jag åkte faktiskt in till Kungsbacka. Jag tog med mig min syster och vi träffade Johanna där inne sedan också. Vi fikade, och åt glass. Haha, och vi träffade även på Mathias och Oskar, och sedan Annie med. Värsta träffen, och massor av socker. Det enda jag behöver nu är min pojkvän, sedan är min dag fullbordad. Så bra att han har kommit hem nu då och att jag ska åka till honom snart. Emma glad.

Trumvirrvel

Jag hittade en glass och nu sitter jag och Sara och äter glass och pratar om allt möjligt från Disneychannel till rymdskepp. Jag funderar på om jag ska in till Kungsbacka sedan bara för att jag behöver komma ut lite. Men vi får se, maybe, maybe not.

6 funderingar såhär en Lördagskväll

1.) Varför finns det inte en Gott & Blandat påse utan lakrits? Jag hade ju sluppit de timmarna av mitt liv som jag spenderat på att fundera över om det är värt att köpa en godispåse som man bara gillar hälften av godisarna i. Det är bara GOTT och blandat för de som gillar lakrits ju.

2.) Det är på Midsommarafton som alla har hissat sina flaggor. Men i själva verket så är det Midsommardagen som är flaggdagen. Eller så hissar alla bara flaggan på Midsommarafton för att de vet att de inte kommer orka gå upp på Midsommardagen..

3.) Tänk om man heter Ann och gifter sig med någon som heter Ahl i efternamn, och sedan också döper sitt barn till Jenni. Då blir det familjen Mr Ahl, Ann Ahl och Jenni Ahl. Tänk om sedan Jenni gifter sig med Achmed Baizar. Eller med någon som heter Tommy Hårdh. Sen döper de sitt barn till Sten. Ja, mina vänner, man kan hålla på i evigheter.

4.) Varför ber TV om ursäkt för tillfälliga avbrott, men aldrig för programmen som visas?

5.) Jag såg på Nalle Puh för några dagar sedan och då sa han till Nasse: "Fastän det är förfärligt gott att äta, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta, som är nästan ännu bättre." Och man kan ju faktiskt inget annat än att hålla med. Puh Björn kan sina saker.

6.)
Jag antar att det inte bara är jag som misstolkar rubriken, och jag antar att det inte bara är jag som tycker att det är ganska underhållande också. Hoppas att ingen blev besviken på innehållet i inlägget bara. Hehehe.

Nu ska jag fixa till något att äta faktiskt, medans jag äter upp mitt sista godis. Det lät väldigt interligent men det är sant. Ha en trevlig kväll.



Ja, man undrar ju..


Gonna use my heart and not my head

Hej Midsommardagen.
Idag finns det inte så mycket att göra, jag har spelat kort med Johanna och syster min, följt med Sara till godisaffären och ätit lunch precis. Och ja, lunch. Det är inte många dagar kvar på Juni nu, sjukt hur fort tiden går. Alldeles för fort enligt mig. Jag vill hinna med att vara hemma en stund till.

Såhär såg min Midsommarafton ut






























































Sjukt roligt hade jag! Skrattade tills tårar ett antal gånger och massor av god mat så att jag inte behöver äta på en vecka nu. Haha, helt underbart som vanligt.

Det ligger i luften


Midsommarafton

Haha, Tomas Ledin, Sol, Jordgubbar och Tårta! Vi hörs på andra sidan!

Yeah Right.


Allt för att hålla mig borta

Okej, så här ligger det till.
Marcus tror inte att jag klarar en vecka utan Facebook så jag tänkte bevisa för honom att jag visst klarar mig utan Facebook. Man gör ju näst intill ingenting i timtal när man sitter framför det. Jag har nu klarat mig i ca 24 timmar och fingrarna kliar seriöst. Jag visste inte att det var så illa, haha. Men jag tänker inte ge upp.. än. Tre dagar måste jag klara i alla fall? Jag vet inte, det är svårare än ni antagligen tror.
Men jag har suttit och spelat onlinespel och fixat lite med bloggen bara för att hålla mig borta. Ska nog ta och se en film sen, men först ska jag klara mitt highscore på Tower Defence.

Haha, vad nördig jag låter.

Gotta live like we're dying

Mina kläder från Ellos har kommit hem, dock var den vita klänningen fläckig så vi fick skicka tillbaka den, buhu. Men annars är livet bra och jag snodde en jordgubbe från köket.

Min söta syster



Emma:
Vad har du där?
Sara: Du får inte se! Haha!
Emma: Men jag ser ju att det står Emma på den.
Sara: Meeeen Emma! Du fick inte se! .. Kolla här *visar den*
Emma: Åh, vad fin!
Sara: Jag vet.
Emma: Hahaha.
Sara: Det där är du och Marcus längs upp!
Emma: Jaha, ja nu ser jag!
Sara: Marcus är prins och du är hans prinsessa. Det är erat slott. Ni har köpt det.
Emma: Hahaha, ja, vi är så rika.
Sara: Jag vet. Och ni har kronor på er, och Marcus har skägg, fast det blev lite för mycket..

Pappa kom just in med After Eight till mig

Han är så snäll mot mig. Vet precis hur man gör en trött Emma på bra humör.

Och ja, papprerna är tomma, jag åt ju upp dem direkt.

Grattis Johanna 17 år !

Johanna min allra bästa vän
Med dig har det alltid varit spring och ränn
Ibland är du bara så galen som det bara går
Du har klippt dig och har jättefint hår
Idag är det din födelsedag och jag vill bara säga
Att med dig mår jag bra utan att behöva greja
Det behöver bara vara du och jag
Och så helt plötsligt gör du min dag
I hela mitt liv har du funnits där
Och du ska veta att jag alltid finns här
Även om jag inte är nära och du är i smärta
Så tar du bara handen och håller på ditt hjärta
Där är jag alltid kvar
Och vilken galet jävla tur jag har
Att ha dig som kompis
Din humor är bajs och kiss
Men det passar ju ganska bra för jag
Är likadan och det tar nog ett tag
Innan vi blir av med det där
Men just nu är vi här i världen tillsammans
Och livet går som en dans
Så länge jag har dig vid min sida
För det vet jag att jag har hela tida (haha)
Du och jag föralltid tills döden sa vi, minns du?
En gång var jag Nasse och du Nalle Puh
Men du är helt enkelt alltid min bästa polare
För jag vet att det inte går att bli coolare
Och vet att du alltid ställer upp för mig
Grattis på din födelsedag, jag älskar dig.





Til' the end bro!

Idag fyller Johanna år !

Så hon ska såklart få sig en dikt men först ska jag berätta vad vi gjorde idag;

För det första: GRATTIS GRATTIS GRATTIS igen Johanna på din 17 årsdag, du är verkligen världens bästa tjej, love you gurl! Kan aldrig tänka mig en värld utan dig.

Det finns inget fär det andra men jag ville bara få det sagt, haha. Det kommer mer sen i dikten, hehe. Men idag vaknade jag hos Dagge imorse, vi åt frukost, klädde på oss och sedan åkte vi till mammas jobb där jag hämtade Johannas present som mamma så snällt tog med eftersom att jag inte kunde sova hemma inatt (det gick inga bussar). Men vi hämtade den i alla fall, sedan gick vi till Kungsmässan, köpte kakor, ballonger och slog in våra presenter på leksakslandet. Sedan var det 10 minuter tills vi skulle träffa Olivia vid Johannas busshållplats (Johanna trodde vi skulle ses senare på stationen, men vi mötte henne där hon skulle ta bussen till stationen) Jaja, jag och Dagge sprang i alla fall som galningar, blåste upp ballonger och skrev på dem samtidigt. Helt galet. Ballonger sprängdes, folk skrattade efter oss och vi har jättedålig kondition, hahaha. Men vi kom fram i alla fall, och gömde oss bakom busshållplatsen i skogen. Vi hoppade fram först när bussen kom och Johanna blev väldigt chockad av att se oss men såklart glad!
Vi gick sedan till Ica och köpte matmat som vi sedan tog i en kasse och sprang ut till Blå Express med. Den satt vi på en stund (typ 50 minuter) tills vi tryckte på stopp, där vi knappt visste vart vi var någonstans och sedn letade vi efter någonstans att sitta. Johanna hittade en fin, öde fotbollsplan mitt ute i skogen där vi slog oss ner och åt, och .. ja.. gjorde sånt vi vanligtvis gör, som kanske inte är helt normalt.
Men vi hade det roligt och efter ett tag gick vi ut till busshållplatsen igen och tog bussen till Kungsbacka, där vi satt på McDonalds en stund innan vi skiljdes åt och åkte hemmåt. Fin dag var det, hoppas Johanna tyckte det också!





Tisdag, Actionpark for the win!


Dagge och Emma är taggade, fast fryser.


Killarna skejtar förfullt.


Dagge (som tycker sin lugg blev ful av någon anledning)


Daggzor.


Alex, Marcus och Skatan !


Dagge när vi kom hem, man ser inte så bra, hon ser faktiskt rätt läskig ut, haha.


Och det här var det absolut sista jag såg innen Dagge släckte lampan brevid mig. Faktiskt förvånad öve att jag inte drömde mardrömmar, hahaha. Jag gillar dig ändå Dagge!

Men det var en sjukt rolig dag med mycket skratt och skoj. Vi gick på bio efter skejtandet också, Komisarie Späck, vilket var en galet rolig film, hahaha. Annars drack vi multivitamindryck och åt vaniljdrömmar från Netto. Alla ville bli kompisar med dem som hade kakor, haha.

Måndag, Twilight Event

I måndags var jag och Frida på Twilight event som sagt, det var riktigt coolt, så här kommer ett fint litet bildregn.





Det här var kanske mindre roligt


Men det var roligt, och jag berättar allt sen, nu har jag blivit väckt och ska tydligen ta nästa buss till Kungsbacka. Idag ska jag leka med Marcus och Dagge, vi får se hur länge jag håller mig vaken!

Nu sitter vi på bussen påväg hem, om 7 ...

Nu sitter vi på bussen påväg hem, om 7 timmar är vi i göteborg. Vi har köpt juice och mjukisbyxorna är på, skorna är av och ipoden i öronen. Helt fantastiskt. Btw måste Kristen Stewart vara en utav världens coolaste kvinnor! Frida hälsar godnatt också. Jag ska väl göra att försök till att sova senare också.. Sen. Haha, tjoflöjt !


skrikande småtjejer överallt, inte för att...

foto2844 (MMS)

skrikande småtjejer överallt, inte för att jag hade förväntat mig något annat. Haha, popcorn är gott i alla fall! Mer än 1 timma kvar. Vi ses på andra sidan.


Peace out


Oh darling I wish you were here

Nej, nu får jag gå och lägga mig tycker jag. Ska vara i Liljebergs hus halv nio imorgon. Alltså om 8 och en halv timma. Alltså måste jag gå upp om 7 och en halv timma om jag ska hinna duscha. I vanliga fall behöver jag sova 9 eller 10 timmar per natt. Ja. Det sket sig ju.

Men, godnatt, jag sms-bloggar väl morgon antagligen om jag får tid. Ha det bäst, tjo!

Stockholm imorgon

Jahopp, jag tror inte jag har nämnt det tidigare men imorgon ska jag till Stockholm med min kära kollega (haha va?) Frida, och vi ska gå på Twilight Event och titta på Kristen och Taylor. Eftersom att Frida vann biljetter, annars skulle jag faktiskt inte åkt. Men det ska bli riktigt roligt, hoppas jag!

Haha, och våga inte säga att det inte är värt att vara i Stockholm i 9 timmar för att sedan ta en skruttig buss hem (i brist på pengar) hela natten i 7 timmar! BARA för att se Kristen Stewart och Taylor Lautner hehe. Är man galen så är man. De visar antagligen lite nya delar från Eclipse också, iiip.

Första bilden är snodd från Fridas Blogg.


Say hello to the world

Mobilbilder, men det får du nöja dig med Frida! Haha. Jag har förtfarande inte fixat Itunes, jag blir så förrbannad! Men jag tror jag fattar .. kanske.




fy skäms

Nu har det gått sådär lång tid sedan jag bloggade igen, men jag börjar direkt efter att jag har försökt fixa Itunes på min nya dator (som jag ska lägga in bilder på som jag har lovat Frida)

Nödvändigt inlägg, men nu vet ni att jag lever!

Den här har jag sjungt på hela dagen.


Eller ja, typ två ord i refrängen om och om och om igen.

Rawr

Jag drog med mig datorn till sängen men då hoppade någon annan upp och skulle använda MIN dator. Och jag fick inte vara med.


Men jag drog bort tokstollen därifrån innan hon hade sönder några knappar, och nu sitter jag och sjunger för henne när hon ligger bredvid mig istället. Mycket bättre.

I'm back on track

Okej, jag bloggade igår, men ändå. Fast det var ju i förrgår om man kollar på klockan, hehe. Jag ska i alla fall berätta om mina två senaste dagar hade jag tänkt.

Torsdagen spenderades med min underbara pojkvänn som iprincip bara hade berättat att vi skulle ses på stationen vid två. Så där sågs vi, och sedan tog vi pendeln in till Göteborg och galningen drog med mig upp i Göteborgs Hjulet (så kallat Big Glenn) och vi åkte, lite småskakiga till en början men mot femte varvet så gick det ju bra. Det var högt, men mysigt!
Sedan drog vi oss vidare och han bjöd på mat på Jensen's Bøfhus, där vi åt jättemycket och jättegod grillad kyckling och potatis med sås. Mmmmmm! Vi (jag) orkade inte ens glass efteråt så vi drog vidare och tog en promenad på stan tills vi hittade Biopalatset där vi köpte två biljetter till Shutter Island som vi såg sedan. Filmen var sevärd och bra, men väldigt väldigt lång. Haha. Två och en halv timma var den men det var mysigt och lite folk i salongen så det var perfekt. Efter det började klockan ticka mot nio-tio tiden så vi gick mot centralen och tog pendeln hem till Marcus efter en mysig dag tillsammans.

Jag vaknade upp imorse (nähä?) haha, och vi åt frukost och lekte lite med Victor (Marus bror) som är så söt så, och rolig. Vi tog bussen in mot Kungsbacka och skiljdes åt någostans på vägen sedan.
I Kungsbacka träffade jag på mina goda vänner och vi tittade runt lite på Kungsmässan och åt på Mcdonalds (tror det var förra veckan åt där sist!). Sedan åkte vi in till Göteborg en stund också för att Dagge skulle byta en tröja, men den var slut överallt så vi åkte hem istället. Dagge skulle iväg och sedan Olivia också så jag och Johanna åkte med Johannas pappa hem till Johanna (mycket Johanna i den meningen). Väl där så såg vi på Sunes Sommar, verkligen en jätterolig film, en klassiker helt enkelt, och så åt vi god mat!
Sedan drog jag mig hemmåt och nu sitter jag här och jag tror att jag ska sova, imorgon drar jag antagligen hem till Johanna och våldgästar hennes frys där jag vet att det finns god glass. Hehehe..










Jag och Johanna hittade dessa två tröjorna på Lindex barnavdelning.... !




Det blev väldigt kortfattat det här, men jag hade två riktigt bra dagar!

Dax att dra ut på äventyr, c u l8ter m8ts!


Haha, hejdå.

I'm falling to piiiiiiiiiiiiieces

Hallå brus.
Jag sitter och lyssnar på The Script och går igenom min bilddagbok (haha vad roligt det låter, inte) Så går jag tillbaka till 2008 och ser till min förvåning att .. ja titta själva: (printscreenat från min bilddagbok)



Hahaha, orka att jag hade glömt att jag hade sett The Script live. Dom är bra, jag visste nog inte vilka det var där, men nu lyssnar jag jättemycket på dem.

Intressesmurfarna hoppar, jag vet. Men jag tyckte det var lite läskigt.

The Script - The man who cant be moved



The Script - Breakeven


The Script - The end where I begin



The Script - Before the worst

Frukost ala Emma!



Haha


Länk

Onsdag 22.34

Mitt tredje oboyglas idag - uppdrucket. Någon mer än jag som blir hungrig när man har tråkigt?

Ingen sommar utan Ledin!


vad roligt jag har

Jag måste ha väldigt roligt här när jag sitter och bara väntar i fem minuter på att den ska visa 14.14.14.14. Japp, humöret är på topp och jag lever livet nu under sommarlovet.
Okej, det var väl inte riktigt sant men imorgon hoppas jag att det blir ändrig på det. För idag gjorde jag absolut ingenting.
Men Marcus sa att vi skulle vara tillsammans imorgon, fast han har inte berättat vad vi ska göra, vilket är lite läskigt. Men det ser ut som om det ska bli fint väder imorgon så det blir nog mysigt vad han nu än har hittat på.

Förövrigt sitter jag och tittar på Disney Channel, dricker god varm oboy och skrattar för mig själv. Hur gammal är du nu igen Emma?

Ah fast ne

Hej, idag är en seg dag. Jag har inget att göra vilket jag tycker är jättetråkigt - därav det förra inlägget eftersom att jag inte hade något att berätta. Och eftersom att jag inte har gjort något vettigt idag förutom att sura (oj vad vettigt) så ska jag hjälpa mamma med maten nu.

Oj var positiv jag är.

Hej, vi hörs senare, hejdå.


9 veckor.

Idag är det nio veckor kvar. Det känns fortfarande inte som om det är på riktigt att jag ska åka iväg så länge. Jag tror inte att jag kommer att fatta det förrän dagen innan eller något. Om jag någonsin kommer fatta det.
Även om jag mår dåligt av det ibland, av att lämna alla och allt så vet jag att det kommet att bli roligt där borta. det är det jag intalar mig själv i alla fall. Jag vet det också, men just idag är jag på det humöret som inte vill åka. Som bara vill stanna hemma, ta det säkra före det osäkra, leva som jag brukar, med alla jag gillar nära mig. Och jag vet att ni finns där hela tiden. Även när jag är långt borta så kommer jag att känna av er närvaro för det är ni som kommer att få mig att lyckas med det här. Tanken på att ni tror på mig och tanken på att ni alltid finns där om jag bara vill åka hem.
Jag tänker ändå på det här varje dag, för det är liksom det största jag har gjort i mitt liv så här långt. Det jobbigaste antagligen också, men säkert något utav det roligaste sedan med. Bara att jag är så osäker och rädd för att göra fel hela tiden. Men jag antar att jag kommer att växa under äventyrets gång. Jag hoppas det.

Jaha, nio veckor kvar i Sverige, jag har inget mer att säga egentligen. Förutom frågan; vad gör jag då här framför datorn? Nu går jag ut och njuter av den Svenska gråa sommaren istället med min vän Dagge. Njuter av det sista kalla vädret. För i Texas blir det sommar till och med på julafton.

Igårkväll

Hihi, jag ser mitt hus härifrån!
Som ni ser var bilderna jag tog igår inte så mycket att ha men eftersom att jag lovade er att ni skulle få se några så är jag ju illa tvungen att dela med mig!



Godnatt !


Jag borde sova

Men jag har helt enkelt inte lust. Jag var ute och tog lite bilder innan, vet inte om jag orkar lägga in dem här just nu eller idag, det blev inte alls många heller, men jag kan säkert välja ut någon att lägga ut här lite senare. För övrigt så är det måndag. Inte så länge till, men än så länge håller måndagen i sig. Jag vet inte ens vad jag snackar om själv, haha. Godnatt!

Hey there Delilah

Hallå eller?
Sitter i Dagges rum och äter massor och massor av jordgubbar, helt underbart. Tjejen sm äger huset (eller hennes föräldrar äger väl huset men ändå), jaja, hon står på en datorstol (big no no) och sätter upp plansher på Justin Bieber och Nick Jonas i taket. Hon har bara ramlat en gång än så länge i alla fall, haha. Klant. Men jag gillar henne ändå, den knäppskallen.

Jag sitter och äter lunch

Eller.. jag har inte ätit frukost så det kanske räknas som det? Men det är massor av köttbullar och potatismos och det är bra, för god mat gör mig glad. Haha.
Sedan ska jag in till Kungsbacka och träffa min goda vän Dagge som ville ha stöd när hon ska på syntest, så jag ska bli hennes moraliska stöd där. Sedan tänkte vi nog ta en glass på McDonalds lät det som, men man vet aldrig med den tjejen.

Nu måste jag äta upp och duscha, men lingonsylten ville vara med på bild, så here goes.


Hahaha, puss på er.

Som sagt har jag tråkigt


Jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig

Hej bloggen. Jag har tråkigt så varför inte blogga liksom?

Den stora frågan är då vad jag ska skriva om, men jag brukar ju vara duktig på att skriva text som inte har någon mening eller ens handlar om något. Varning för ointressant redan nu då.
Jag kom hem från en trevlig dag på Liseberg med min fina familj för någon timma sen (när bildregnet dykte upp, här nedan) och efter det har jag kollat på Disneychannel, som till min besvikelse slutar sända efter 22, så nu har jag liksom inget att göra, haha.
Jag kan inte ens göra något tråkigt som att städa, eftersom att mitt rum är "städat" (satte situationstecken eftersom att det inte riktigt är städat men vi säger det, så att jag har något att skylla på, hehe). Så jag sitter och lyssnar på lite trevlig musik, till exempel mycket på den här (videon är rolig, haha) och den här. Även denna (=spotifylänk, låten fanns inte på youtube) låten som förvånansvärt (inte) gav namn till rubriken på det här inlägget.

Jag har börjat göra massor av paranteser hela tiden, kan bli ganska förvirrande har jag märkt. Men det kanske bara är jag? Haha, alltså jag slutar skriva nu, det här är ju inte ens lite roligt att läsa.

Bildregn











Nu åker Emma till Liseberg med sin familj

Eh, ja. Jag fick med det jag behövde i rubriken typ. Haha. Ha en trevlig dag allihopa!


Det började precis pissregna ute

Jag tror jag går ut och ställer mig där en stund. Regn är mysigt.

Jag har duktiga vänner

För ett tag sedan gjorde jag ett inlägg med ett klipp där söta Dagge sjunger, ikväll har jag suttit och lyssnat på min fina vän Thilda som också kan sjunga. Hon är jätteduktig! Haha, själv är jag så gott som helt tondöv, men det hindrar mig inte från att sjunga då och då (när jag är ensam).
Men lyssna på Thilda! Det är hon värd ♥


Tur att det finns zoom !

Den här bor i min tvättstuga. Vilken tur att jag älskar spindlar då. Eller inte! Seriöst kan jag knappt se på bilden, för jag får anfall. Men jag tänkte skrämma livet på eventuella framtida gäster som kommer besöka mitt hus. Det bor en i Duschen också, dock inte riktigt 5 centimeter lång. (= Lika stor som min handflata ungefär)



Det kliar överallt nu, haha, fy.

Ett väldigt intressant inlägg för övrigt. Om ni ville veta så är det Pappa som har fått för sig att vi ska börja ta kort på alla stora spindlar i huset (ja, det finns många olika). Det är först idag som jag gjorde det, mest för att bevisa att jag vågade. Jag behöver inte erkänna att jag fortfarande skakar..

Emma handlar igen

Mina shoppingsugna fingrar har åkt över tagnentbordet och tryckt hem kläder. Så busigt.





Värst vad jag har börjat köpa saker på internet då. Haha, ja nu blev det kläder i alla fall. Den sista är en klänning, även om det ser ut som ett linne. Den ska också vara vit, vet inte varför den ser lila ut. Så det blev mest blått idag, och vitt och grått. Trevligt. Kläderna är alla från Ellos.se också, tänkte om ni ville veta.

Grattis Frida 17 år !

Såklart ska presenten strax få vandra över gatan och hem till fröken Frida Liljeberg, som fyller 17 långa år idag. Och som traditionen lyder så ska hon såklart få en dikt här på bloggen, så here goes.



Frida Lady GaGa Liljeberg
Jag tycker din tröja har fin färg
På bilden, för jag har en likadan
Höhö, tur att jag inte är japan

För då skulle jag ju aldrig träffat dig
Om jag bodde i japan då
Men nu är det ju så att jag är mig
och jag tycker det ska vara så

Fint jag fixade rimmandet där
Jag som brukar rimma såhär
Det är inte alltid så lätt
att alltid göra rätt

Men jag tycker i alla fall
att du är ball
för du gör mig glad
även om jag skriver en rad

Som nästan inte handlar om dig
utan jag bara skriver ord som kommer ur mig
haha, men jag gillar dig Frida
Innan brukade du rida

Jag med, men nu har vi båda slutat med det
Som tur är är vi fortfarande lika het (a)
Jag har otroligt roligt med dig i mitt liv
Och jag skulle inte brytt mig om du hette Siv

Inte om du hette Gunnar heller
Eller Miller, Möller eller Meller
Men du passar som en Frida tycker jag
Och jag hoppas att du får en fin födelsedag!

Grattis på dig galning!

Hmmm..... undra vem den kan vara till?


Ra Ra Ra A A A Roma Roma Ma Gaga Ola La

Jag sitter just nu på bussen och busschau...

Jag sitter just nu på bussen och busschauffören gör små konstiga "wiie" ljud varje gång han svänger eller bromsar. Kan inte låta bli att skratta. Haha ja om ni ville veta!


Say you want the same thing too



Okej, kanske inte..

Förra inlägget kanske inte var så sant ändå, men vi byggde möbler gjorde vi. (om ni inte redan hade listat ut det) Det blev 5 2-meter höga hyllor, 2 små byråer och 2 datorstolar. IKEA möbler är inte så lätt som det låter. Jag målade också om det lila rummet två gånger till och lyckades ramla av stegen. Senare under dagen lyckades jag också smätta en planka på läppen, varning för fläskläpp?



Dagens uppgift?

Dagens stora uppgift var att; hitta den där Alex, vika honom och lägga honom i lådan?


Emma goes målare

Här är bilder från jobbet idag. Min bror kom först och hjälpte mig efter lunch. Men det klarade ju jag så bra själv. Haha, nej men det blev roligare sen med sällskap! Uppgiften var att få rummet lila. Lyckades ju rätt bra!






Yeye, going to sleep, imorgon ska målaren upp tidigt!

Du säger, har du tändstickor?


Hallå brus

Ska till jobbet snart, det blev mycket senare än jag trodde, vilket bara var bra eftersom att jag sov dåligt inatt. Men Pillan höll mig i alla fall sällskap till runt två i alla fall. Sedan var jag bara on my own. Men det är skönt att det är morgon så att jag slipper försöka sova längre, haha. Jahopp, bäst att jag klär på mig, tjo!


Tema Vatten

Busiga Emma tog med sig kameran ut denna kväll, här är lite resultat.










Glassen är slut

Och jag får väl erkänna att jag mår lite bättre trots allt. Glass hjälper verkligen i verkligheten lika bra som på film. Haha. Imorgon ska jag och brorsan upp tidigt och jobba nästan hela dagen, roligt (inte) men pengar är ju alltid trevligt så det är väl värt efteråt ändå. Fredagen kommer också bestå av jobb antagligen om vi inte blir klara imorgon, vilket jag tvivlar på. Så Emma har fullt upp de närmaste dagarna, men jag hittar alltid tillfälle att blogga, det vet ni.

gör ett tappert försök till att må bättre


Det var blött ute

Fullt med sånna här var det också.

Sara tyckte att jag skulle ta kort på den för att den var äcklig. Sedan tog hon upp den i händerna och klappade den. Ja, vi har kanske olika åsikter om ordet äcklig.

Oh happy day

Haha, eller inte. Det regnar och jag är trött. Spenderade natten hos Olivia vilket var mysigt. Nu är jag hemma och bara allmänt sur eller nåt. Jag vet inte riktigt vad det är för fel. Hoppas på att må bättre senare. Nu ska jag gå ut i pissregnet och hämta min syster på fritids. Vad roligt..

Ja, om någon ville veta.

Kass kvalitet, men skitsamma

Mindes också att jag filmade på Green Day i lördags, finns massor av bra videor där ute på Youtube som är från samma kväll men det är ju roligare när jag har filmat själv, haha. Kvaliteten på bilden och ljudet är ju lagom kasst, men skit samma, here you go.


Ohja

Jag sitter och dricker jjjjjjjjjjjjjjjjjjos!


That's what I'm talking about

Okaj, denna veckan har jag inte bloggat om men jag har heller inte gjort så mycket. I måndags vaknade jag upp i min säng med Marcus vid min sida vilket alltid är lika mysigt varje gång. Vi åt frukost (för ovanlighetens skull) och sedan städade jag (och bloggade, duktig som jag är) medans Marcus, den latmasken somnade en stund till eftersom att han tydligen inte kunnat sova på natten.
Anyway, så åkte vi sedan till Anneberg och Marcus mysiga hus för lite omväxling och vi kollade på 2 filmer, där jag somnade i början på den andra, men jag tittade i alla fall på slutet av den när jag vaknade till igen. Sedan somnade jag gott i en varm go säng och vaknade sedan upp idag och åt frukost igen ( ! ). Dock i form av kakor, men ändå frukost. Vi hann äta en gång till också medans vi tittade på film (haha, vi gillar att göra det). Sedan, efter en lunch också så åkte jag in till Kungsbacka och hem till Johanna, där också Olivia ruvade framför TVn. Vi tittade på några avsnitt av Förhäxad, AFV och Scrubs. Sedan skulle Johanna åka iväg och Jag och Olivia följde varandra till Stationen där vi satte oss på olika bussar och åkte hem. Här hemma har jag ätit mat och ska snart dra mig vidare till Olivias place, där även Johanna och Dagge ska vara sedan också.

Yep, that's pretty much it.

Picknick festivalen, woho

Igår begav vi (jag, Marcus, Frida, Thilda, Oliver och Thildas vänner) oss mot Picknickfestivalen i Kålltorp. Emmy träffade vi där och det var mysigt och luktade rök. Finns väl inte så mycket mer att säga så här får ni bilder istället!










Green Day

2 dagar senare, men här kommer lite bilder. Vakterna tog min stakars kamera till fånga under konsertens gång så det blev mobilbilder. Ni får ta det ni får helt enkelt. Haha.









mobilblogg: jag och frida sitter och vänta...

foto2530 (MMS)

mobilblogg: jag och frida sitter och väntar på insläppet sedan någon timme tillbaka. Tiden går sakta men säkert, woho !


Om en halvtimma bär det av



Green Day nästa!

jag sitter i mörkret och dricker oboy

Vad mysigt det låter, hahaha, det är dock inte så mysigt alls, mest varmt och jag är trött, men jag får väl titta på någon film eller nåt. Haha, om jag orkar resa mig från stolen? Nej, jag sitter nog kvar här en stund. Intresse smurfarna hoppar av glädje antar jag?

otroligt bra kvalitet det blir när man tar i totalt mörker.

För vi har tagit studenten!

Haha... Emma.. 3 år kvar. Roligt.

Men Matilda min kära vän och lyckost tog den idag, och det var jubel, blommor, champange och tårta! Jag längtar verkligen, men får som sagt ta och vänta tre år till innan jag står där. Men grattis till Tilda och alla andra underbara människor som har sin stora dag idag!
















Så fina så! Orkade tyvärr inte redigera bilderna så ni fick orginalen här, bättre än inget. Tårtan var jättegod, hejdå.

emma är trött

Efter två kiwisar och ett stort glas juice så tror jag att jag ska lägga mig under en filt och titta på någon mysig film och drömma mig bort. Imorgon ska jag på Matildas student och det ska bli trevligt. Får se om vi hörs imorgon. Om vi inte gör det, så njut av dagen, tänk på någon du tycker om, le och var glad.

Grön dag

Hej bloggen, jag sitter just nu och taggar lite inför Green Day på lördag. Ska bli intressant och roligt att se dem live eftersom att jag gillar många av deras låtar. Jag har samlat några av mina favoriter här under. Annars är humöret på topp och jag ska äta en kiwi, ha en bra kväll allihopa!





Sommarlov, solen lyser skönt

Åh, nu är det sommarlov. det känns inte som det än, men jag antar att det tar ett tag. Jag lovade ju er bilder från både dagen i Tjolöholm och gårdagen så här får ni! Så gott som alla bilder (alla utom 1) får vi tacka söta Thilda för och vem vet, det kanske kommer mer sedan, bilder har ju alltid gillat den här bloggen! Eller den här bloggen har alltid gillat bilder? Haha, jaja samma sak.
Det har varit roliga dagar i alla fall, hoppas Sommarlovet bjuder på fler liknande dagar!














Avslutning !

Nu är det dags, skolavslutning som gäller och sedan är det sommarlov. Vi ses på andra sidan!

tisdagskris

Nu har jag suttit och installerat, fixat nya grejer, lagt över bilder, infornmation och så vidare på den nya datorn och nu ska jag ta mig tiden att blogga hade jag tänkt.

Idag var vi på Tjolöholm med alla 1or och 2or från skolan. Där spelade vi brännboll och hade det mysigt. Men detta har jag säkert redan skrivit. Vi gjorde inte så mycket mer, men det var en fin dag och jag tror jag brände näsan lite. Blir fint till min persikofärgade klänning imorgon.
Jag och Dagge cyklade ju som sagt till Kungsmässan och där mötte vi Olivia och Johanna och vi tjattrade med dem ett tag innan Olivia var tvungen att gå. Sedan träffade vi Annie och vi hamnade på McDonalds en stund tillsammans, vilket var mycket trevligt eftersom att vi inte har umgåtts med Annie på väldigt länge! Min mobil dog också, så den vackra bilden på bruden får jag tacka Johanna för.
Nu sitter jag och lyssnar på Håkan Hellström och taggar inför sommarlov imorgon. Några från klassen och jag ska till Liseberg sedan också, ska bli massa kul, har inte varit där sedan december! Ska bli roligt roligt. Sedan har ju sommarlovet startat, så ingen vet när ni hör från mig igen. Imorgon? på fredag? nästa vecka? nästa månad? Haha, jag skulle gissa på imorgon...

Fråga inte om rubriken fresten, har ingen aning själv varför det är kris av något slag.

gonna take a lot to drag me away from u


Hahahaha



Jag har ganska roligt, såhär dagen innan skolavslutningen. Sitter och testar mina nya funktioner på datorn, till exempel webbcameran. Det är ju otroligt underhållande. Annars har jag vart och köpt glass, men jag bloggar om det sedan, nu ska jag äta en kiwi!

Home at Dagges hus

Idag spelades det brännboll med klassen ute på Tjolöholm. Det var roligt, men varmt och ganska jobbigt med allergiska besvär. Men det var fint och imorgon har jag min sista dag som en del av Mpk09. Sorgligt, men jag ska nu gå och köpa glass, chokladsås, strössel och massa sånt gott så att jag kan bjuda alla fina människor i klassen på det imorgon på skolavslutningen.
Det ska bli skönt med sommarlov, men också sorgligt att jag inte ska få vara med klassen i 2an. Men ni är jättebra Mpk09, utan er vet jag inte om jag skule orkat upp på morgonen alltså.
Men, nu ska vi dra oss iväg på cykeln, vi hörs mina vänner. Ikväll ska jag också testa min nya dator som jag inte har hunnit göra än, haha. Jag längtar faktiskt lite. Hehe.