31 03 13

 
En väldigt härlig dag har det varit, hoppas på fler såna! (kanel kanel). Imorgon skall vi träffa mormor och morfar som också är här på Gran Canaria just nu, fast de är här i en månad (!) istället för en vecka som vi. Annars har vi inget planerat direkt, ganska skönt, har i princip bara sovit i solen hela dagen med musik i öronen. Me gusta.

Tre i-landsproblem idag

1. Jag har glömt min tandborste i Sverige.
2. Det är all-inclusive och det är pepsi istället för coca cola.
3. Mathias glömde smörja in halva sin arm så nu är den röd på ena sidan och vit på andra (jag tycker mest att det är roligt hehe). Jag lägger upp en bild ikväll.


Just nu


Hotellfrukosten idag

En dag för sent, men vi hade vår årliga ägg-tävling (där vi målar och sedan knäcker äggen mot varandra), mamma vann. Jag fotade äggen med systemkameran men här är några bilder jag tog med telefonen för att kunna blogga nu innan vi drar ner till stranden i den strålande solen.

Vissa skriver Glad Påsk och målar fina ägg. Sedan finns det familjen Grann..


Hola amigos

Här kommer tre bilder till från eftermiddagen och kvällen här nere i värmen. Jag har även uppdaterat fotobloggen med lite "finare" bilder, som inte är tagna med min telefon som dessa nedan. Om ni vill kolla in dem så kan ni klicka här, jag har även fixat ett eller två (kommer inte ihåg, är trött) idsinställda inlägg som kommer att komma upp där imorgon.
 

Hej från Gran Canaria

Imorse var jag inte så pigg och glad (bild 1) men sedan såg jag detta lilla russinpaket (bild 2) och hon på paketet verkade så skön, glad för ingenting liksom. Så då blev jag lite gladare. Eller det var vad jag intalade mig själv.

Nu är vi i alla fall på hotellet och har legat i solen vid poolen och kollat ut över havet i ett par timmar redan. Rätt gött liv ändå. Nu ska vi snart äta massor av mat för det är all-inclusive som gäller hela veckan. Kommer rulla hem nästa vecka.


FML, glad påsk osv

Nu sitter jag på Landvetter, sådär otroligt underbart bakis (känn ironin) efter en rolig kväll med Mathilda ute i stora Kungsbacka. Påminn mig att inte dricka x antal glas vin (det enda jag blir bakis av) när jag ska flyga ca 7-8 timmar senare. Tack och hej. Och glad påsk och sånt.


Kommer ångra detta när jag sitter på ett flyg om några timmar


Hallojs

Är ute och dricker vin (vuxenpoäng?) med en fin tjej som är hemma från Norge. Hon var inte nöjd med någon bild jag tog på bara henne så jag fick vara med på bilden, att ta en sådan bild på en restaurang är väl helt normalt? Hehe.




Vart ligger Torkad Majs?

Pappa: Mathias, kommer du ihåg vart vi var när vi matade duvorna med majs?
Mathias: Hmm.. Nej jag tror inte det. 
Emma: Var det inte torkad majs?
Pappa: Jo.
Mathias (seriös): Jaha, vart ligger det då? 
Alla:........... Hahahahahahaha!
Mathias: Va? Jag hörde inte riktigt?
Alla: Hahahahahahaha!

Fikar lite

Här är en söt tjej som jag fikar med just nu, efter en hyfsat stressig dag. Kan inte sluta längta efter att få på bo all-inclusive hotell i en vecka i solen med start på lördag. Ska bara sova och äta och vara i solen.


Frukost


Sånt som gör mig glad

Efter en lång dag av både pluggande, sökande av högskolor och andra krävande saker så känns det väldigt mycket bättre efter att man får en sån här kommentar. Att en person som jag inte ens har pratat med innan tar sig tiden och friheten att ens skriva något sånt är bara det väldigt motiverande. (Klicka på bilden för att komma till inlägget med kommentaren om ni vill läsa mitt svar).
 
Men nu har jag i alla fall gjort allt som skall vara gjort, jag har bara arbetsproverna kvar att skicka till två utav utbildningarna jag sökte, sedan är det klart!

Om jag vad rik / Nastygal.com


Saving people, hunting things

Efter ett par dagar med enbart pluggande så tar jag ledigt denna eftermiddag efter skolan och kollar på ett par avsnitt av Supernatural med min katt. Rätt mysigt.


Fotobok

Både min mamma och Stina har ett tag tjatat på mig att göra en bok av mina fotografier, så för några veckor sedan beställde jag en bok (med bara bilder från 2011) för att se om det blev bra. Jag vet inte om jag har skrivit om det innan men här har ni ett par lite suddiga mobilbilder på resultatet, den blev väldigt fin och dessa bilder gör den inte rättvisa men ni kan ju se på ett ungefär hur den ser ut. Det är ca 40 bilder i den och jag jobbar nu på en bok med 2012-bilder som jag skall beställa när jag har pengar nästa gång (det kan ju ta ett tag). Jag beställde den från Crimson. (Ignorera de andra bilderna som ligger på golvet, de är till ett annat projekt).

 


Tisdagsångest

Idag hade jag lånat ut min bil till Johanna så jag fick ta bussen till skolan, vilket var längesedan sist. Väl där hade jag historieprov (industriella revolutionen, och ja, förtär lika tråkigt som det låter). Men jag tror att det gick okej, med tanke på att jag inte varit med på någon föreläsning om det.

Efter skolan så satt jag en stund på stationen tills Johanna kom tillbaka med min kära bil och jag körde hem. Nu sitter jag här och har kollat på nya How I Met Your Mother och skall ägna resten av kvällen åt att skriva min projektrapport. Längtar redan.


Sitter och morgonpluggar vid frukostbordet


Glömde lägga upp

När vi campade borta i Texas så fanns det en toalett som man fick använda (eller det fanns två men jag och Stina höll oss till en utav dem, vet inte varför). Där blinkade lampan i princip konstant. I början var det lite roligt, sedan på kvällarna var det ganska läskigt när det var helt mörkt ute och sedan var det bara allmänt irriterande när man skulle till exempel sminka sig eller liknande. Inte världens bästa video men ni förstår ungefär.
 
 

Sånt jag gör när jag har ångest

När jag inte känner för någonting alls så brukar jag gå ut och fota lite. Så jag och brorsan drog ut en stund när det fortfarande var lite ljus ute och fotade lite med en jordglob, kan se om jag hinner lägga upp bilderna sedan eller om det får bli imorgon!


När något försvinner på min skola


Redigerar bilder som inte har med skolan att göra

Fast det är ju ett foto, och jag går foto. Så det borde gå bra. Tycker jag.


Tjoho allihop

Nu är jag i Göteborg på en spåris med mina tjejer Olivia och Johanna efter en myskväll med pizza och film hos Olivia. Vi (Johanna) kom på den smarta idén att vi skall sova hos henne för att alla har närmare till vart vi skall imorgon på morgonen då. Hon är så smart ibland alltså.

Här är en bild på mig och min fina syster som togs innan idag. Hon är bäst.


Nä nu får det vara nog

Satt uppe långt in på natten med mitt pluggande och funderande. Men nu får det faktiskt vara nog för en liten stund. Så nu åker jag hem till Mr hemlig. Ohoooooho.


Min väldigt roliga lördagskväll

Jag försöker skriva min projektrapport, och hitta eventuella framtida skolor samtidigt som jag dricker chailatte och inte vill göra något av det (förutom att dricka chailatte, det kan jag nog göra hela tiden).
 

$$$

Tänkte göra en lite uppdatering om hur det har gått med annonserna på bloggen (mest för att jag inte skall behöva ta tag i viktigare saker jag måste göra) så här kommer det. 
 
På tre månader av annonser så har jag totalt tjänat ihop ca 5300 kronor, varav jag har (hittills) fått utbetalat ca hälften av det till mitt konto. Såklart tar hemsidan Double lite för att de skall tjäna någonting på att jag är medlem men jag har ändå fått utbetalt ca 2000 kronor. Vilket inte är stora pengar egentligen men det är pengar, och som fattig student så är det faktiskt en del. Så om ni inte har börjat redan så tycker jag att ni skall köra hårt. Det finns till och med en grupp på Facebook där vi skriver till varandra vilka annonser som ger mest och vilka som går upp och ner till exempel. Klicka på gifen nedan för att registrera dig och börja! 
 
 
Längtar lite till tidag/onsdag då jag får en ny utbetalning till mitt konto. Vilket jag behöver just nu!
 
Sjukt intressant inlägg, nu måste jag verkligen ta tag i mitt liv. Ångesten. 

*Bad(r)um tsss*

Det var lite rörigt på jobbet idag.


Är på jobbet om ni ville veta


Om 6 dagar skall projektarbetet vara inlämnat

Jag skall nu börja skriva min projektrapport. Om ni ursäktar mig ska jag sälja min själ till djävulen som de kallar skolan.


Vill bara sova men kan inte. Jobbiga jetlag.


Suck

Jag hällde ut i princip allt ur min resväska på golvet igår och kläderna och grejerna har fortfarande inte städat upp sig själva. Förstår inte vad som är fel. Ska man behöva lyfta ett finger när det är 2013? Varför har ingen uppfunnit självstädande golv, hyllor och bänkar ännu?

 


Nu har min väska kommit hem!

Min väska hittade hem tillslut, tack och lov. Och den var hel (vi var tvungna att tejpa den med silvertejp i Texas för att den sprack) (the typical Emma) och välbehållen. Även min balklänning anlände idag, som jag inte orkar lägga upp bild på ännu för att det är lite roligt med hemlisar hihi, dock skall jag antagligen ha mina skor som jag köpte i USA till den (se bild, eller klicka här för bättre bild) , för den är champagnefärgad så det passar nog bra skulle jag tro. Jag har ju ganska svårt att hitta skor i vanliga fall (eftersom att jag har storlek 35) så balskor är supersvårt att hitta, men skall testa med klänning och skor senare ikväll och testa om det ser bra ut (om ni undrade eller så). Om inte, så funderar jag på lite olika skor från Fashion by C för de har snygga och hyfsat billiga skor (både höga och låga beroende på vad man är sugen på) Klicka på namnet för att komma till deras hemsida. 
 

Nu blir det hårda tag

Nu måste jag ta tag i mitt liv på lite mer än en vecka. Jag har en hyfsat lång lista på saker jag skall göra, men det viktigaste på den listan är att jag måste göra klart mitt projektarbete samt hitta och söka in till eventuella skolor till nästa år. Om någon har ett bra tips på en eller flera skolor/utbildningar (efter gymnasiet) som har med fotografi att göra så kom gärna med de tipsen, för jag är inte så himla bra på att leta. Jag tänkte inte att ni skulle sätta er ner och leta åt mig utan om du känner någon som läser det eller gör det själv och det känns bra så hör gärna av dig. 

Skoj skoj. Min väska kommer snart också meddelade Landvetter mig precis. Skall bli skönt! Så inte all shopping var i onödan.


15 timmar blev 30

Istället för att resan skulle ta 15 timmar så tog den dubbelt så lång tid. Men nu är vi i Sverige, dock utan bagage, för det blev tydligen kvar i Atlanta. Lyckat.


Kul liv

Vi var tvungna att mellanlanda första planet pga storm (och satt i ett stillastående plan i ca 3 och en halv timma på marken, vi fick inte lämna planet och visste knappt något) så vi kom fram till vår första destination (Atlanta, Georgia) först 5 timmar efter att vi skulle varit där enligt planen. Så vi missade vårt plan till Paris såklart, men vi fixade de sista platserna på ett senare flyg efter att ha sprungit oss blöta av svett genom Atlantas flygplats (den är inte liten heller) utan att ha ätit eller druckit på hela dagen. Vi båda två började se vitt och köpte oss lite vatten och en muffins. Nu är vi i Paris och sitter fast här tills ikväll/inatt då vi lyckades få platser på ett plan till Göteborg.

Vi älskar vårt liv så mycket. Haha. Vi hade hunnit åka till Eiffeltornet och tillbaka utan problem nu innan hemgång men vi orkar verkligen inte så här sitter vi på Donken på Paris flygplats och försöker trycka i oss lite mat.


Okej, ångesten här vid 10:30 på morgonen

Vi hörs på tisdag vid 12:10 när vi landar igen. Nu åker vi härifrån.


Football

 
Nu ligger bilderna fran den amerikanska fotbollsmatchen uppe pa fotobloggen, sa om ni vill kolla in det sa kan ni klicka har. 

Har kommer lite bilder

Har kommer lite bilder fran i fredags da vi besokte lite olika sevardigheter i Waco. Vi hade det skoj! Skall forsoka fa upp bilderna fran fotbollsmatchen igar ocksa, sa snabbt som mojligt. 
 
Vi var pa ett Dr Pepper museum och ett Texas Ranger museum. Hade ratt kul haha. 
 

This morning


Austin och San Antonio i torsdags - bilder


Football

Kommer snart mer bilder, men här är två så länge! (Inte för att någon är vaken ändå haha)


Lördagsmys

Efter en timme vid poolen så har vi nu duschat och skall snart åka iväg för sushi-middag med ett par vänner och sedan skall vi på en amerikansk fotbollsmatch, det skall bli kul! Mina axlar är brända, påminn mig att smörja in dem (mamma).


Det är rätt gött att leva just nu


Elefanttjejerna


12:03

Nu har vi redan hunnit sitta i solen i en timma och bara stekt. Det fläktar skönt med lite småvindar och snart skall vi bege oss mot Dallas igen. Ikväll står det sushi och amerikansk fotboll på schemat! Ska bli kul!


Annars då?

Idag har vi varit på lite museum och diverse, och så har vi glassat i solen. Det har varit så sjukt gött idag och det skall vara det imorgon också, då åker vi tillbaka till Dallas igen och då ska jag försöka blogga lite bilder från igår och idag.


Hejhej från migmig

Här är klockan runt 11 på morgonen och det är 18 grader varmt och sol. Senare skall det bli upp mot 30 grader så idag åker det på shorts och korta klänningar för maximal solbränna. Mohaha.

Vi ska nog åka iväg på lite små sevärdheter i Waco idag, får se vad det blir! Annars trivs jag, Stina och Malene rätt bra på denna bänk med wifi i solen, hehe.


Godmorgon från mig, mina skavsår och Toy Story-plåster


Uppdatering

Hej alla som läser, vi är helt slutkörda efter en heldag av aktiviteter! Jag, Stina, Grace och Malene åkte ner till både Austin (Texas huvudstad) och San Antonio, det har varit stekande värme och sol och vi kom tillbaka till campingen nu för en halvtimma sedan (klockan är ca midnatt här). Vi har inte med oss datorn hit så det blir inga bilder från kameran idag eller imorgon (fredag). Skall försöka ta lite bilder med mobilen imorgon!

Nu stänger sig verkligen mina ögon, så god natt!


Godmorgon


Tjoho från denna camping

Wifiet är ganska dåligt här men vi går ut och hittar det på lite olika ställen haha. Här är en bild, bara för att jag har hittat wifi nu.


Framme

Nu är vi framme på campingen! Det är drygt 20 grader här vid fem på eftermiddagen och vi sitter och njuter av de sista timmarna av sol. Snart åker grillen upp!


Roadtripp

Nu drar vi snart iväg ner mot Waco, solen skiner, det är varmt och vi längtar verkligen inte hem!

 


Hörde att ni hade snö hemma.

Så tänkte vara ett sånt där äckel och lägga upp min väderprognos för den kommande veckan, då vi ska besöka Waco och San Antonio bland annat. För idag drar vi ut på en roadtrip och kampar!


Bilder från idag, nu är jag död och vill sova


Six Flags over Texas

Imorgon (tisdag) skall vi till Six Flags over Texas, vilket ar ett nojesfalt med i princip bara berg-och-dal-banor. Sa vi skall bland annat aka dessa. Onska oss lycka till haha. 
 
 
 

IDAG FICK VI RIDA PA KOSSOR

Idag akte jag, Stina, Grace och Malene (deras nuvarande utbytesstudent om jag inte har berattat det, hon ar fran Danmark) ivag till Forth Worth och red pa lite kossor och shoppade loss. Hehe. Igen. Vi trottnar inte heller. Hade en himla fin dag i solen!
 

Vi äter "Supersize" menyer på Donken


Skypade lite hem, helt normalt


Nu är det Spring Break här

Denna vecka är det Spring Break här borta i Texas och alla är lediga från skolan! Jag hittade en bild från Spring Break 2011 (antar jag, med tanke på texten på tavlan, helt ärligt så minns jag inte riktigt när denna bild togs)
då jag var här. Tjoho!
 
 

Nu jäklar ska det bli svensk husmanskost


Haha

Okej så det är ju ingen top model idag, för det är söndag (smart där). Så nu ska vi se på film istället. Stina har kvar lite chips från Sverige. Ikväll blir det svensk mat till middag, köttbullar och potatis!


Hejhejhejhej

Idag försov vi oss så alla kom försent till kyrkan. Haha. Supersmidigt verkligen. Annars har vi inte gjort så värst mycket idag, druckit Starbucks (<3) och just nu ser vi på film. Sedan ska vi streama Top Model Sverige och bara ta det lite lugnt idag. Nästa vecka är fullspäckat med grejer. Spännande spännande!

Från Stinas instagram (@magnussonstina om ni vill följa henne).


Lite bilder fran dagen


Forth Worth

Nu ska vi strax åka iväg till Down Town Forth Worth där det finns ett par gator där folk går runt som riktiga cowboys och det ser lite gammalt och fint ut. Jag har varit där två gånger innan, en gång på hösten 2010 (bilden till höger) och så åkte vi dit tillsammans med min familj när de kom och hälsade på mig i maj 2011 (bilden till vänster).


Just nu: Frukost

Vilken ska man välja?


....och såhär äter amerikanarna den


Vi bakade kladdkaka till alla, så duktigt


Vi hittade lite gratis wifi

Nu sitter vi på ett shoppingcenter, har shoppat upp våra pengar och sitter och äter frozen yogurt på ett ställe med gratis wifi. Här är tre bilder.

(Det ville inte uppdateras så detta inlägg kommer en eller två timmar sent)


Lite fler bilder fran dagen

Har kommer nagra till bilder fran var soliga torsdag har borta i Texas, vi akte till ett stalle vid vattnet och bara glassade och at lite lunch i solen. Jattemysigt!
 

Torsdag

Imorse traffade jag och Stina min kompis Medina som jag hangde en del med nar jag bodde har for tva ar sedan. Vi at glass (ingen utav oss tre gillar egentligen glass men Yoghurtland var stangt). Har ar en bild pa mig och Medina som Stina tog, vi hann inte umgas sa lange for att hon skulle ivag och jobba tyvarr.
 
Jag vet att jag inte kollar in i kameran men vi tog typ 10 bilder och det var antingen jag eller Medina som inte kollade in i kameran och ni vet redan hur jag ser ut sa det blev den har bilden.

Sitter och äter på en uteservering, 20 grader, sol osv


De nya skorna

Jag skaffade ett par ljusbruna (kanske blir balskor om jag inte hittar andra) och Stina ett par svarta. 
 
Koptes pa en liten butik har i ett lokalt kopcenter. 

Lite vad vi gjort idag

Idag har vi varit iväg och gjort lite nytta! Sedär! Vi har faktiskt ett projekt här borta, vi ska fota en kyrka och göra en broschyr till den så idag åkte vi dit för att fotografera och sedan, på vägen hem därifrån, så åkte vi förbi en ENORM butik med ute-grejer där vi fotade oss själva (alla tycker vi är konstiga haha).


Ligger på garageuppfarten och glassar i solen


Surprise!

Har ar videon pa mig nar jag kommer och overraskar forst Kim, sedan Emily, sedan kramar jag om ett par familjekompisar (som visste att jag skulle komma) och sista delen ar nar Tom ser mig, blir helt chockad och sedan ropar pa Megan som far ungefar samma reaktion. Ni kan ju se sjalva. 
 
 

Bilder!

Idag har vi varit i Dallas, nu anvander jag Kims dator for att uppdatera detta sa det finns inte alla bokstaver pa tangentbordet, men det far ni leva med. Har ar bilder som bade jag och Stina har tagit under igar och idag. Tva mycket fina dagar, soligt och varmt.
 
Krysset pa vagen ar precis dar som John F Kennedy blev skjuten och dog.
.

Min nya klocka, visar allt vi shoppat sedan.

Från Urban Outfitters.


Hej svej

Har fortfarande inte fått datorn att koppla till internet, så här är en bild från några minuter sedan på min systemkamera, på Stina under flaggorna.

Nu ska vi in till Dallas! Tjo!


Frulle


Första dagen avklarad!

Vi har lite problem med att få skoldatorn uppkopplad till internet (undrar varför, den är ju så grym!..) så jag kan inte lägga upp mina bilder som jag har tagit med systemkameran ännu, inte heller filmerna från igår när jag överraskade alla. Vi ska dock försöka fixa det imorgon så att ni får lite bättre bilder än iPhonebilder som jag tagit på systemkamerans bilder haha. Men jaja, man ser vad de föreställer i alla fall.

Vi åkte och åt lunch på In-n-out förut (hamburgare-ställe typ), och sedan shoppade vi lite. Vi kunde inte hålla oss. Det blev lite kläder och superfina skor (vi dog, VI DOG) (Vi köpte var sitt par i olika färger hehe). Visar bild på dem när vi fått igång internet på skoldatorn. Woho.


Just by the way


Vad vi gör denna måndag

Nu har vi varit iväg en tur på Walmart, där vi köpte lite saker vi behövde. Samt ToyStory-plåster (supercoola). Nu är det varmare och solen har hittat ut, så vi ligger här och njuter lite. Sådär vid halv tolv en måndagsmorgon.

Vid tolv ska vi åka iväg på lite äventyr.


Hello yall

Nu är vi lite mer utvilade än vi har varit hittills. Alla blev jätteöverraskade igår när jag klampade in genom dörren (det filmades så lägger upp det här idag eller imorgon typ).

Nu är klockan snart halv tio på morgonen här och jag och Stina ska bilen till Walmart nu. 15 grader och lite molnigt, det ska bli upp mot 29 grader senare idag.


Framme och HELT döda. Hörs imorgon.


TEXAS

Så, slut på hemligheter, ja, nu är jag i Texas. (förhoppningsvis, detta är ett tidsinställt inlägg). Jag och Stina borde vara framme nu och anledningen till att destinationen har varit lite hemlig är att det är en surprise för en del av min familj och vänner här borta. Stina skall antagligen filma när vi överraskar alla så jag läger väl upp det klippet här sedan när/om det finns.
 
För er som inte vet så bodde jag i Texas i 10 månader under 2010 och 2011 så det var två år sedan som jag besökte allt och alla sist! Födelsedagsbilden nedan visar alltså min 18-årsdag som jag firade där. Känner mig gammal haha. Jaja, jag skall försöka att uppdatera så mycket jag kan under vår vistelse här, vi kommer att åka hem den 18 mars så vi stannar i två veckor. Ska bli SÅ KUL. Inläggen kommer väl komma på lite konstiga tider eftersom att det är mycket tidsskillnad osv men ni överlever nog!
 
Om ni vill få tag på mig så skriv på Facebook, skicka en kommentar på bloggen eller liknande så att det slipper bli dyrt för någon.
 
Här kommer lite bilder från Texas under de månaderna jag bodde där.

Vi hörs när vi har internet igen, ingen vet när.


Sista förberedelserna

Nu har jag och Stina kollat på Melodifestivalen och druckit lite champagne. Vi håller på att packa det sista och jag fick en liten present av Stina bara sådär. "Jag tänkte på dig när jag såg den" sa hon.


Såhär står/ligger min katt i trappan


Hej bloggen

Idag har jag haft 100% fullt upp. Jag vaknade åtta imorse och BÖRJADE packa (åker imorgon) och sedan var det jobb 10-14, efter det träffade jag Thilda för en snabb mysfika och sedan hann jag precis komma till ishallen och SM i teamåkning när Olivia skulle åka. Så duktig! Och nu har jag ätit två portioner spagetti och köttfärssås = matkoma.

Här är den enda relevanta bilden som jag tagit idag (via mobil, jag fotade lite under SM, ska försöka hinna kolla igenom det ikväll). Känner mig lite självgod som lägger upp en bild på en blomma som jag gav bort men haha. Lev med det. Så här är en ros som jag gav till Olivia efter att hon åkt. Lite popcorn på golvet i bakgrunden och Johannas fötter.


Jaha

Nu har jag alltså sett klart 2 säsonger av Game of Thrones på 1 vecka. Det är 10 avsnitt på varje säsong och varje avsnitt är ca 1 timma och 5 minuter. Vad ska jag nu göra med mitt liv? Tur att jag har ett par säsonger kvar av Supernatural. Godnatt.

Mvh nörd.


Vad jag gjort idag

Idag har jag hängt med bästa Johanna och Olivia, sedan har jag skrivit ut bilder och solat.

Om ni har någon favoritbild som jag har tagit så säg gärna till, kan vara någon av dessa eller någon annan. Behöver lite hjälp att välja.


Myser hos Olivia

Hej, just nu ligger jag i Olivias säng med henne och Johanna. Vi har ätit en hel rand/längd/lådda med 7eleven brownies och ska nu kolla på Lilo och Stich. Supermysigt! Godnatt.