parteyyy

Här va de fest.
Sitter i Olivias rum och äter godis med henne och Johanna. Dagge kommer snart med massa bra filmer. Nu får jag inte sitta här längre, för då kommer dom slå mig.

nej nej nej

Nu stter jag här igen. Det är natt och jag borde sova. Men varför gör jag det då, sitter kvar? Sanningen är den att när mitt godis tar slut så brukar jag bli uttråkad och gå och lägga mig men som sagt så sålde Ica Maxi godis för 29 kronor kilot och jag köpte med mig nästan ett kilo. Med tanke på hur mycket jag har ätit idag annars så kan jag förstå att jag faktiskt ite orkar mer. Jag orkar inget mer godis.
Det lät konstigt, nu när jag sa det för mig själv alldelles nyss. Jag har faktiskt stängt påsen och lagt den på golvet för att jag inte ska falla för frestelsen. Jag ska ju för guds skull sova nu, och det går ju inte så bra med ett kilos sockerkick i kroppen. Nope. Tro mig, jag har testat. Flera gånger.
Men nu tror jag att jag ska sova. Imorgon blir det att åka till Olivia på party. Jag, Johanna och Olivia. Och såklart en massor av 14åriga pojkar. Det är det vi gillar bäst.

michael jackson

Det går helt enkelt inte att slå. Men vi måste så lära oss dansen!

this is it, this is halloween

Japp, jag har inte spenderat dagen som om det vore halloween, men ATT jag spenderade den som om jag levde. Och det gör jag ju. Har jag för mig. 
Jag gick upp klockan 10, eller då började pappa damsuga så jag var tvungen att dra mig upp. Klockan kvart över 11 gick bilen med riktning mot göteborg och farfar. Det blev, som vanligt, hur god mat som helst. Efter en stund där så fotsatte bilen, full med min familj, mot Världskulturmuseet, där vi spenderade 2 timmar. Vi kollade in Vodou, Haiti, gamla saker och Bollywood, dä vi också gjorde två kortfilmer. Tänk att man har varit med i en bollywoodfilm va? Båda filmerna kommer upp här sen. Sedan pimpade vi speglar också, och som vanligt så överdrev jag med detaljerna.
Efter det så begav vi oss mot bergakungen och år massa god mat igen. Sedan åkte mamma, pappa och Sara hem och Jag och Mathias mötte Olivia och Johanna, köpte popcorn och sprang in till bion. Michael Jackson's This Is It blev det. Åh herregud, den mannen. Man ska ju se upp till honom, blev tårögd flera gånger. Tänk att den roliga, otroligt talangfulla människan är död. Finns inte. Borta.
Men, världen kommer aldrig att låta honom försvinna. Det är jag helt säker på.
Sedan blev det att åka hemmåt, tåg och buss. Najs, najs. Nu är jag trött och ska kolla på alla idolernas uppträdander (?) innan det börjar igen.

Wiiiiiieee



nu har hag bara lite kvar

Nu har jag städat ur garderoben, och har bara lite småplock kvar att göra, som ni ser på bilden. Provat kläder, skor, hittat väskor, skärp, klänningar och hela köret. Nu ska jag bara göra två högar av den ena högen som är kvar. Från Kanske-vill-ha-kvar, till en vill-ha-kvar-hög och en släng-hög. Jag har som vanligt svårt att slänga kläder, så det här kan nog ta en stund.

så här kan jag också göra


nu blir det film med lillasyster

Pelle svanslös skulle inte ha varit någonting med en Svans. Jag tror han bara högg av den för att bli känd. Folk gör ju de konstigaste sakerna för att synas nu för tiden.

Nej, men filmen är faktiskt bra, och hysteriskt rolig på sina ställen. Om man har Emma humor då. Då skrattar man åt katter som ramlar i mjölken eller som flyger iväg med felvända paraplyer.

förberedda

Ja, detta året firar vi Halloween som man ska göra det. Pumpa och allt. Och det ska jag säga er, att en pumpa luktar inte pumpa innuti. Den luktar ruttet sjögräs, och lukten går inte bort från fingrarna.

Men vad gör man inte för att få det lite fint?




det är klart jag har koll

Jag satt bänkad framför Johannas TV vid kvart i fyra idag. Då ringde telefonen och Johanna sprang och svarade. Det var till mig, mamma, som ringde och påminde mig om att jag skulle hämta Sara senast halv 5. 45 Minuter senare. Jag svarade något i stil med ''Självklart'' eller ''Klart jag hinner''. Sedan lägger jag på och vi kollar busstiderna direkt. Det skulle gå en buss om en kvart (det tar ca 7 minuter att gå till busshållplatsen om man går fort) Sedan tittade jag ner på mig själv. Pyamas och håret stod åtalla håll på mitt huvud så att jag knappt vågade att se mig i spegeln. Men en halvtimma senare står jag på Bräckaskolans parkering och kollar ut över den tomma skolgården. Tänk att det var mer än 4 år sedan som man sprang där.
Sedan hämtade jag min syster, inte helt utan protest, men det funkade och vi promenerade hem tillsammans i solnedgången.

natt

Jaha. Så var det Torsdag på lovet. Herre min lille jesus vad det går snabbt det här. Jag och Johanna såg precis på mysig film och sitter nu igen och nördar bejeweled på facebook, eller crazy taxi när vi tröttnar på bejeweled. Nu vet ni hur mitt liv leker. Imorgon, eller senare när vi har sovit, blir det till att dra hemmåt och städa klart mitt rum. Jag vet, det såg städat up på utsidan, men tro mig, innuti de där lådorna och bakom kameran ser det inte så fresht ut. Men det blir nog under eftermiddagen antar jag. Jag och Johanna resunerade innan under den tråkigare delen av filmen. Vi kom fram till.

1.) Det är aldrig snyggt att ha en instoppad skjorta i ett par höga byxor och ett inte så matchat skärp till. Som den ''snygge'' killen då hade i filmen. Det gör det också värre om byxorna är något för korta.

2.) Klockan 4-12 är morgon. Klockan 12-15 är dag. Klockan 15-17 är eftermiddag. Klockan 17-23 är kvällen & Klockan 00-4 är natt. (dock att klockan 4-7 är extrem tidig morgon)

3.) När man ser på filmer som handlar om en tjej/kille som kommer in på någon musik eller estetiskliknande grym skola så sitter man bara och klagar över hur bra alla är på allting och hur man själv inte är så särskillt bra på något.

nu sitter vi i johannas källare igen



Frida åkte precis hem eftersom att hon ska jobba imorgon. Vi var på Ica Maxi och shoppade loss innan och sedan kom vi hem, spelade Buzz och åt stark, men mumsig, mat. Det hände att vi fick lite skrattattacker också. Okej, det var ganska ofta. Men, man har ju som sagt roligt när man har klämt ner några godisbitar.


Frida shoppar ost


En ensam stackars godispåse som någon hade slängt på marken och sedan sparkat på. Kan denna någon vara Frida tro?


hejdå godnatt goodbye goodnight

Nu åker jag till Johanna. Ingen vet när vi hörs igen.

det blir inte mycket text idag..

Tog mig faktiskt ut idag också, och tog lite kort på världen. Inte de finaste jag har åstakommit men det blev något som gick att titta på i alla fall. Haha. Klicka på de små bilderna för att se större.




inte lika nyttig, men minst lika god

Ibland får man väl götta till det lite.


håll i er nu

Jag, självaste Emma, har städat mitt rum.



i köket

Mathias: Emma, du får ställa in mjölken!
Emma: Men jag ska göra Oboy...
Mathias: Du sitter ju och dricker juice!
Emma: Jag gillar juice..

godmorgon


Nej

Hela hysterit när jag sprang trappa upp och trappa ned ett antal gånger för mycket, och dessutom utan resultat fick mig helt enkelt att tappa lusten. Ingen film för mig idag. Nu går jag och lägger mig och hoppas att jag vaknar på en bättre sida imorgon.

det otänkbara har inträffat (igen)

Jag ger upp. Med gråten nära så sätter jag mig nu istället och tittar på någon random gammal film från den dammiga sidan av hyllan. Men tro inte att jag har gett upp hoppet. Jag ska hitta Peter Pan filmen, om så jag får betala med mina egna fingrar för att se den igen. Ingen press, godnatt.

det otänkbara har inträffat

Jag hittar inte filmen. Jag har letat uppe, nere, i min sovande systers rum, i mitt rum, i alla rum, bakom hyllor, bakom Tvapparater, bakom datorn, bland xbox och playstationspelen, i kylskåpet, bland mina kläder och allt en gång till. Jag faller snart ihop och kommer inte kunna somna utan filmen i min hand.

jag finner barnet inom mig

och ska nu se Peter Pan. Den här versionen är lätt den bästa av dem allihopa, den var ett tag min favoritfilm och jag var olyckligt förälskad i Peter Pan (Jeremy Sumpter) under nästan 1 år i mina yngre dagar. Nu när jag ser filmen så skär det lite extra i hjärtat att han bara är en liten pojke ur min nuvarande synvinkel, men en favoritfilm som höll så länge kan man inte bara glömma bort.
Dessutom så kan jag trösta mig lite i att Mr. Sumpter fortfarande är snygg. Ellerhur?



don't worry, be happy

Idag åkte jag till tandläkaren igen. Då tänker ni Sa inte hon att hon skulle till tandläkaren nästa gång i januari och att hon var lycklig över sina första 2 månader av tandläkarfritt på nästan 2 år? Jo, men sedan var det det där med att man inte får äta hårda eller sega saker för då finns det risk att det går sönder. Så jag åkte dit och lagade min metallsak och sedan gick jag vidare till Johanna och var där tills hon skulle på träning. Vi tittade på Freaky Friday och spelade kort. Självklart vann jag, I'm the champion.
Även om jag tog en buss som gick vid halv åtta så var det kolsvart och sjukt kallt ute långt innan det. Vart tog hösten vägen? Nu är det ju vinter.


om man inte har något att göra kan man ju alltid äta.


idag gjorde jag sönder en strumpa


Det var kul.

här har ni beviset

Vem är det egentligen som bäddar sängen, helt själv, med den enda hjälpen att få lakanen kastade på sig själv. Jo, JAG. Hemma hos Johanna, klockan halv 4. Då kan det se ut såhär.
(ljudet funkade inte på youtube så jag fick byta låten, därav det lite udda låtvalet)

alright shut up!... HAHA

Tryck här för att få en förklaring på rubriken. (skrattet är det roligaste)

Jaha, det är Tisdag redan och vad ska man hitta på idag? Jag antar att ingen av mina sega vänner har vaknat ännu, så jag får väl sitta här hemma en stund antagligen. Jag skulle lagt in en video åt er igår men den ville sig inte på youtube så jag får fixa det idag istället, annars så har jag väl inte så mycket mer tråkiga saker att prata om, så ha det bra. Jättebra. (Jättekul) Okej, ungefär två eller tre fattade det där sista.


goodmorning sunshine


ojsan

Jag glömde uppdatera. Haha, idag har det inte hänt så mycket. Jag vaknade upp hemma hos johanna och vi satte oss och tittade på Twilight och åt köttbullar och makaroner. Vad kan klockan ha varit? Jag kan nog gissa på ungefär 1. I alla fall, så kollade vi nästan klart på filmen innan Gossipgirl började (reprisen). Sedan spelade vi lite nördspel på datan och mobilen innan jag åkte hem med mamma när hon skulle hem från jobbet. Sedan har jag suttit här vid datorn, fixat musiken som sagt, och nyss såg jag en film. Nyckeln till frihet. Om man bara ser klart på hela filmen så blir den genast väldigt bra. Annorlunda, men sevärd film.
Nu ska jag väl nörda framför datorn tills jag somnar, ingen vet när det är.
Det är bara att vänta och se.

kärlek på 9b1.

i just wanna play my music

Nu har jag suttit här och gjort om exakt hela min spelningslista i ipoden här i menyn. 25 lite random olika, självklart bra, låtar har jag samlat ihop än så länge. Så nu vet jag i alla fall vad som finns där. Listen and listen good people.

och med detta säger vi godnatt



Lovet börjar som vanliga lov gör. Man vänder på dygnet ch sitter i Johannas källare och tittar på klipp som får en att kissa ner sig av skratt. Nu ska vi säkert snart sova.  Snart. Kanske. Okej, troligtvis inte.

chad michael murray vs tom felton

Är dem inte lika?
 


like om my god

Det finns de där låtarna som man älskar och inta kan sluta älska. Låtarna som aldrig kan bli dåliga. Sedan finns de där låtarna som har de där grymma första sekunderna som man bara avgudar och får en att automatiskt höja volymen till max, vart man är. Till exempen Black Eyed Peas nya ''I've got a feeling''. Så sjukt grym början så att man blir hyperhappy när den kommer på radion. Sedan finns det ju några till, till exepel dessa här nedanför, med start av "I've got a feeling" såklart.


godkväll

Jag sitter här i Johannas källare. Johanna är och tränar och jag har precis duschat, hon kommer hem sedan vid 22 och jag ska se om jag får igång Tvn här för at se på Top Model sedan. Annars har jag varit hos mormor och morfar idag och har ätit massor av god mat oh pajer. (skitbra om man ska träna sedan)
Men nu blir det väl mat snart, med Tv. Får se om jag kanske får in något mer inlägg sedan. Hoppas, hoppas, hoppas.

blåbärspaj & äppelpaj. Mums i munnen på det.

psykopatspindel

Den här filmen kan aldrig bli gammal. Lika rolig varje gång. Dock så somnade jag faktiskt i min fotölj, men vaknade i perfekt timing för slutet av filmen. Nu ska jag sova. Glöm inte att ställa tillbaka era klockor, mina vänner, vi får sova en timma längre nu. Toninght's gonna be a good night.

F.Y.I.

1.) Vad hände egentligen med att jag skulle gå och lägga mig direkt efter filmen. Nu sitter jag istället och funderar på om jag ska se en till film, och om jag klarar det utan att somna i soffan.

2.) Det är lördag och det enda godiset jag har fått i mig är en klubba, ett halvt godishalsband, några godisbitar från min syster och en chokladbit jag hittade.

3.) ♥

4.) Är det bara jag eller är det någon annan som är beroende av juice?

5.) Jag fick mitt studiebidrag den 20e och samma kväll hade jag 118 kronor kvar av alla pengarna.

6.) Jag tror jag tar mig en till film trots allt. Om jag inte hör av mig innan jag går och lägger mig så finns det två alternativ. 1, jag har somnat i soffan. 2, .. okej, det finns bara 1 alternativ.


Det blev inte direkt en mysig film, men en ganska bra.


lördag

Enda sedan jag kom hem från Olivia så har jag inte mått särskillt bra. Jag tror att jag bara är trött men jag brukar inte bli det efter en tjejkväll. Vi gick ändå och lade oss i skaplig tid och märkte inte ens när någon ringde på in mobil som låg precis brevid sängen klockan 03.36. Och jag ska säga er att man hör min ringsignal, jag har ju American Idiot. Inte speciellt diskret eller så. Men, som sagt, jag är sjukt seg och vill inte ens göra något just nu. Det blir en lördag hemma helt enkelt. Jag får leta upp någon bra film som jag kan titta på i alla fall, innan jag går och lägger mig.
Innan kom Sara upp för trappen och till mig. Hon frågade om jag mådde dåligt och jag sa att jag bara var lite trött. Hon gick ner igen och kom snabbt upp med en liten förpackning med godisar i.
''Emma, du får den här'' Sa hon. Åh, det är sådana stunder som man bara vill hoppa upp och ner av glädje. Så söt kan väl ingen syster vara? Ge bort sitt eget godis för mig, man blir ju blödig.

två tummar upp, eller kanske ner?

Jag glömde berätta hur det gick på fredagsquizet som jag berättade om. Ja, de gick ungefär såhär bra. Inget kaffe för mig den här gången, men vi ses igen fredagsquiz, och nästa gång ska jag sopa mattan med de andra deltagarna. Mohahahaha.

jag hamnade hos Olivia



Jag och Olivia ska se på Idol snart, vi gjorde precis ett väldigt misslyckat försök till att göra bigmac-dressing. Den luktade spya och hade för lite majonäs, så vi gjorde ännu ett misslyckat försök till att spela kockar när vi försökte göra mer majonäs istället. Det slutade med att vi bara tog vanlig hamburgerdressing på våra hamburgare och då var vi så hungriga så att vi kunde ätit vad som helst (utan spydressingen)
Jaja, ag ska sluta tjata nu, viktigare saker att göra. Olivia är ute med zorro och jag ska fixa lite innan de kommer tillbaka.
Vi hörs imorgon, när vi har städat i köket, haha.

jag har väl inget val

Jag sitter här och tjatar på Frida att vi ska gå nu, för vi börjar snart, men hon sitter och gör Facebook test så det ryker och säger åt mig ett blogga ett långt inlägg så att hon hinner göra klart.
Idag är det fredag, sedan är det lov, och ikäll är det Idol. Tagga nu idoler, för ikväll känner jag på mig att det kommer bli bra, med rocktema och allt.
Nu ska vi snart gå upp till samhällskunskapen och ha vårat fredagsquiz. Jag har inte vunnit kaffet/varma chokladen en enda gång, och jag känner att jag har taggat hela veckan för det här nu. Jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll, men det brukar lösa sig sedan. Jag får kontakta mina vänner och se om de vill se idol med mig eller något liknande. Jag berättar väl mer senare, eller imorgon om jag hittar på något att göra innan jag hinner komma hem.
Jag känner att jag bara babblar på om mitt privatliv, som ni säkert inte alls är intresserade av, så jag slutar nu och drar med mig frida upp till övervåningen för de sista minuterna av taggning till Quizet.
Jag ska inte göra er besvikna. Nu ska jag vinna den varma chokladen!

jag var bara tvungen

En liten katt som hoppade in och ut ur soptunnorna.


Okej, nu ska jag sova. Rapporterar imorgon.
Om 8 timmar är jag klarvaken (?) och sitter snart på kungsbacka station. Jag längtar.

nu ska vi bara vänta..


(hahaha kolla fridas fot)

Nu är det bara att vänta. Jag satt med pengarna i handen innan. Vilken känska, jag har inte hållt i så mycket pengar på länge i kash. 1400 höll jag i, och då var jag som lyckligast.
Jag måste bara berätta, när vi gick där genom göteborg, för vi skulle till ica nära vid bergakungen så såg vi en kille, han kanske var 14 år eller något liknande, och han sprang fr att hinna med sin spårvagn. Dörrarna stängdes och han sprang fortfarande. Sedan stannade han så snabbt vid dörrarna att han råkade på något sätt fälla sig själv så att alla hans böcker föll framför honom. Spårvagnen åkte, och han plockade upp sina böcker. Skrattade lika mycket som jag och Frida. Hahaha. 


Jag, som lyckligast, imorse klockan 7 - och med pengar i handen.



och som ni misstänker så missade vi tåget


pannkakor

Nu ska vi åka och hämta biljetterna. Ses ikväll people.
Frida och Frida tror att dom e coola när de står utanför Nudity Is Not A Crimes bil.

mats vet allt

Efter Mcdonalds och tjottahejsan idag på Kungsmässan med Stekis, Ovve och Dagge så satte jag mig tillrätta på bussen efter alla hejdå kramar. Jag blev helt plötsligt jättetrött och tänkte att jag kunde sova gott hela vägen hem på bussen så jag gosade till mig på sätet så bra det gick och sedan blundade jag. Bussen åkte iväg och stannade sedan på nästa stopp, vilket var inlag. Och jag hör en röst.
''Det här är 742 va?''
Jag tänkte bara, nej, nej, nej, nej. Här hade jag tänkt sova och så kommer väl han också. Gubben som inte kan hålla tyst. Jag blundade och satte väskan på platsen brevd mig för att han inte skulle sätta sig där och sedan hörde jag hur han gick förbi mig, och han visslade på någon låt jag inte hade hört. Sedan knödde han på min stol och satte sig tillslut bakom mig och satt iprincip hela vägen och skrattade för sig själv, medans han inte pratade om det vanliga drabblet om politik, alla kommer få dödsstraff, samhället smulas sönder, barn och färger. Inget nytt idag, förutom skrattet, som skrämde mig lite till en början. Men jag tänkte mest på lilltjejen som satt mitt emot honom. Hon såg ganska rädd ut. Stackarn. Men, så blev det med den sovstunden, punkt, punkt, punkt. Nej, nu går jag och läser min underbara bok, Genom Dina Ögon, och sedan ska jag sova. Imorgon är det torsdag och alla vet vad det betyder...
Pannkakor!


he's the man who had the jerkey

Jag har hört låten ett antal gånger men faktiskt aldrig sett musikvideon förrän Frida länkade den till mig idag. Så sjuk cool, älskar den. Låten är svenbra den också. Spelat den minst 5 gånger idag. Och det var i rad. Killen är ju trevlig att titta på också, mjau på den. Men han kommer alltid att vara Oliver för mig, som för alla andra Hannah Montana lovers. Haha.

djur är kul

Idag på McDonalds

Olivia: Åh, vad heter dom där? (pekar på tinningen och neråt) Puttifjonger?!
Alla: HAHAHAHAHAHAHA
Olivia: ...
Emma: Menar du polisonger?
Olivia: Jusste!
Alla: HAHAHAHAHAHAHA

En man känd för sina puttifjonger.


mpk09


vad ska man säga?

OMG OMG OMG OMG OMFG

Alltså, jag satt hemma vid datorn, från halv 7 till kvart över, sedan sprang jag till bussen 1 minut innan den skulle gå, osminkad, blött hår och med jackan och väskan i händerna. Jag var besviken. Ingen information och ingenting. Ingenting alls. Vi sprang in till skolan och satte oss direkt vid datorerna. Men ingenting, ingenting, ingenting. Så jag satte mig och surfade på annat, för att sedan gå tillbaka och se igen. ''Välj Dag'' stod det. Jag klickade och 19/11 kom upp lite längre ner. Jag klickade på den och då kom smygpremiären upp. Jag hyperventilerade sönder och beställde 8 biljetter helt random någonstans i salen. Det visade sig att det blev ganska bra platser och nu är det beställt. Mamma, låt mig gå, det här betyder allt.

Nu är det bara pengarna som ska fram tills imorgon.. HAHA. 1610 kronor...

jag vill inte sova. jag vill att det ska vara morgon.

Jag berättar imorgon, på morgonen.
Antingen kommer jag att vara deprimerad, eller så sjukt jävla glad att jag inte kan andas. Nu blev ni allt nyfikna va? Nej, men jag vet att det finns några där ute som vet. Berätta inte, för då förstör ni mitt moment här. Men sanningen är att jag aldrig kan vara lika lycklig som jag trodde att jag skulle få bli, och jag är ledsen i mina ögon för det. Jag är ledsen att jag inte kan hålla mig tillbaka. Förlåt..

HAHA

Jag hade möte idag med studievägledaren och missade den första kvarten på gympan. Gympaläraren sa att jag inte behövde vara med eftersom att de ändå skulle sluta tidigare, så jag satte mig ned vid kanten och tittade på på den grymmaste gympalektionen någonsin. De sprang, de hoppade, armhävninger, upphopp, sittups, 90 grader, vatten och samma runda igen. Där satt jag och såg på.

god morgon.

Eller ska man kalla det för en god morgon när man går upp 40 minuter efter att väckarklockan har gått och sedan 40 minuter efter det så springer man ut till bussen med frukosten i handen. Ett litet plus i kanten är väl den underbart ljusa morgonen, man ser precis vart man sätter fötterna.

godnatt alfons åberg


Nu ska jag gå och lägga mig, sova riktigt länge, eller till 6, och sedan ska jag vakna, gå till skolan och ha en så bra tisdag som möjligt. Vanligtvis så brukar tisdagar vara den jobbigaste dagen, men man kan ju alltid hoppas på något slags mirakel. Btw, (''that FYI means By The Way''(Wildchild),) Så minns jag dessa Alfonsprogram. Älskade dem, som om det var en Idolfinal på tv. Detta var min favorit, och det får bli eran godnattsaga ikväll.
Haha, njut nu. Bli det där barnet inom dig och titta på lite Alfons Åberg.

803

Så många inlägg har jag lagt in på den här bloggen om jag publicerar detta. Alltså ifall ni undrade då, annars fick ni bara lite onödig information att tänka över.
Jag tog som sagt ut min tandställning, lite pin, med får man lida igenom för att bli fin ellerhur? Sedan tog jag min sista livmoderhalscanserspruta (oj vilket långt ord), och sedan blev det storfika på linnéas. 10 Kronor/st på alla varor, mat, dryck, kakor, glass..
Det blev 4 kakor och sedan fin äpplejuice som Frida hämtade till mig. Det var Jag, Frida, Johanna och Olivia som satt vid ett bord, vi hade väldigt roligt. Kanske för roligt med tanke på att vi blev tillsagda av en tant som satt på bordet brevid att hålla tyst. Vadå, är det olagligt att skratta nu också?

Min, Johannas och lite av Olivias köp. (och olivias hand)

shiny


it's time

Okej, nu går jag. Hejdå tandställning.

Jerry <3

Alltså, Jerry är min nya favorit. Jag kan inte sluta skratta, Ulf är sååå ägd.

goodnight, sweet dreams, love yall

Imorgon, is the day.
Tandställningen ska bort, spruta ska tas, superfika på Linnéas, sovmorgon, måste duscha, sista frukosten med tandställning, sista lunchen med tandställning, sista allt med tandställning. Det kan behövas en liten puss på kinden för att klara av allt som livet har att bjuda på. Vi hörs imorgon på morgonen antagligen. Sista inlägget med tandställning.




bilden är suddig, men jag var tvungen, den är så fin.


peace på de

Haha, jag var ganska dålig på att filma igår, men ni får ändå en liten film av det jag hade lyckars filma in, jag hade ju trots allt lovat er ellerhur? Jaja, som alltid, lika skoj och mysigt med tjejerna.
Lovebugs är vad ni är.

I've got a feelin' ooooohoooo

Söndagskänslan har jag i alla fall. Inte precis min favorit men det är ju trots allt bara 1 vecka till lovet och imorgon ska tandställningen bort. När jag tänker på det så vet jag inte riktigt hur jag ska beskriva känslan. Sjukt konstigt är nog den bästa beskrivningen. Jag minns när jag åkte från skolan, 2 juni 2008. Jag satt på bussen mot kungsbacka och kände med tungan runt på tänderna ungefär hela vägen från Fjärås och till tandläkaren. Det tog mig ungefär 1 år att lära mig hur jag skulle le med den där järnsaken i munnen och nu, nästan 1,5 år senare så bryr jag mig inte alls längre eftersom att det inte finns någon som jag känner som inte har sett mig i den. Vad händer sedan när man tar bort den då? Kommer det t lång tid innan jag visar munnen igen då också, som det har gjort mednågra andra av mina vänner som har tagit bort den.
Allt återstår att se mina vänner. Spänningen stiger, men jag lovar att ta en final foto på mig själv precis innan jag gör entré hos tandläkaren imorgon.

let's get this party started

Och det får Joe Jonas hjälpa till med.
Jag sitter hemma hos Olivia och Johanna kommer hit snart. Vi har typ 20 filmer vi ska kolla på och brownies, godis, massa pizza och imorgon får ni en film på det, i promise. Men ni kan ju se Joe i ren underhållning här när han gör Single Ladies. Kan inte sluta skratta.

Okej?

Sjukt läskigt.


vi vaknar till vacker musik

Den här låten i Orginal (med bara marc chon) finns inte på youtube, så det gör mig deprimerad varje gång jag letar. Men jag lägger ut den ändå, med en snygg random kille som sjunger bra i alla fall. Men ingen slår Marc Chon. Och jag gillar inte Chers version. den är bara konstig. Nej, nu ska jag ut på äventyr, men fråga mig inte vart, för de vet jag inte än.

how to be

Jag måste bara se den här filmen. Robert Pattinson är faktiskt inte den enda anledningen. Den verkar ju sjukt rolig! Haha, emma humor rakt igenom. Hoppas bara att dom inte tog med allt det som är bra på Trailern, utan att det finns annat att skratta åt sedan. Men hur mycket de än försöjer så går det ju inte att få Robert Pattinson ful, vilket jag har läst (eftersom att alla talar sanning) att de har försökt att göra i filmen. Världens sjukt sötaste nörd har vi här. Jag vill inte höra ngon protest mot det nu.



eddie, eddie, eddie..

Kan du läsa tankar eller något liknande? Förra veckan sjöng du Release Me och nu They Don't Care About Us. Jag kan inget annat än att lägg till dig på min gillar väldigt mycket lista. Go Eddie!


Åk inte ut nu, för då blir jag ledsen. Håller mina små tummar.

alltid redo

Popcornen är poppade, mjukisbyxorna är på, colan är öppnad och maraboun i handen. Emma är klar och redo för dagens fredagsfinal i Idol 2009. Idag ska Schlager-Camilla ut, vare sig hon vill eller inte, annars kommer jag att bli något arg. Men det tar vi då, nu kallnar mina popcorn så det är bäst att någon äter upp dem. Puss och Kram *hoströstapånicklasochcalleochtovehost*. (lite förkyld, så det blir konstiga hostattacker)

Idag är det Michael Jackson tema. Kan bli något intressant, jag har inte sett någon i idol lyckas med en Michael Jackson låt ännu, så vi får se.


löv is in the air


or on the ground?

johanna & olivias lista

Vad är viktigast.

1.)
Träning, allting går efter träningens schema. Kan aldrig missa en träning. ALDRIG. Det går inte. Då dör man.

2.) Skola, Ja, det finns ju inte så mycket att välja på. Skolan måste man ju till.

3.) Sova, nej jag orkar inte, jag vill sova, jag vill sova, jag e trött. Visst det har kanske något att göra med punkterna ovan.

4.) Mat, ja det säger väl sig självt. Äta bör man annars dör man. Och äta gör dem. Kanske för mycket?

5.) Ullared, på en freadgskväll, vad kan ligga under det?


6.)
Emma, ett bakslag. Ullared har gått om mig. Jag ligger nu sexa. Livet är hårt, men jag ligger i alla fall före.. före.. .. . ... .. föreee... .. . städa?


den e grön



och den är min. Tillsammans med den här nya godingen, som smakar julafton.



Tårtbitarna bredvid köpte Frida också. Hon hade lovat att hon skulle bjuda på tårta om hon fick VG på sitt engelska förhör. Haha, tänk vad hon försa sig där. Jag fick tårta i alla fall. Som vi åt lite busigt inne på nellos vid ett reserverat bord. Så kan det gå.

09941407

Ni kan ju ringa och rösta redan nu om ni vill. Och det är klart att ni gör. alltså, den här killen. Haha, det finns inga bra ord som kan beskriva den här videon utan den får tala för sig själv.

''Jävla mittbena''

multimedia

Haha. Emma goes king of painting.

 


it's alive

Det är så kul att gå till bussen på morgonen. Man ser så bra vart man springer. Frida är någonstans där framme på bilden, men jag har inte kunnat urskilja henne själv, så lycka till.
Den gubben som är lite schizofren som alltid sitter och pratar med sig själv satt även på bussen idag. Han har varit tyst väldigt länge, kanske en vecka, men idag när Frida sa någonting som lät ungefär som
''Gjorde de de?!''
Och då gick han igång. Han vände sig om och halvskrek.
''Ja, de gjorde de!, sluta skyll ifrån er, de va ju ni de visste ni hela tiden!''
Frida och jag blev helt tysta, men sedan sa frida.
''Ja..''
Då blev han helt nuts.
''Ja! sluta skyll ifrån er, gå hem och kissa nu, vi kommer få dödsstraff allihopa''

Sedan fortsatte det, och fortsatte. Innerst inne tycker jag synd om den höga gubben, eller så kanske jag är rädd för honom. Jag vet inte skillnaden.

imorgon får ni mycket att läsa..

..För mina vänner dissar mig på den enda hela dagen som vi kan vara med varandra. Dessutom är det fredagkväll och det betyder att jag inte kommer att ha några läxor eller annat att göra. Jag får väl helt enkelt se några nya avsnitt av hannah montana på disneychennel och äta glass ensam. Jag har fresten nästan inga pengar kvar så det kanske inte ens blir glass, eller godis. Vi kanske har popcorn hemma i alla fall. Kanske. Jag kan sitta här och uppdatera hela kvällen. Inte för att någon sitter hemma på en fredagkväll och läser bloggar, men ni har väl något att läsa på lördagmorgon då. Känner att den här texten börjar bli lite väl deprimerad, så vi hörs väl imorgon, ifall jag inte dör av uttråkning först.

så sjukt fcking bra


jag dööör.

mamma

Mamma: Va sa dataläraren då?
Emma: Att vi fick skylla oss själva ifall vi inte hade antecknat.
Mamma: Anteknade du inte då?
Emma: Jo, men jag har tappat bort den boken, allt som jag någonsin har anteknat är i den jävla boken och jag har letat överallt, i skåpet, skolan, i mitt rum, där nere..
Mamma(pekar på hyllan bakom mig): E de den där boken?
Emma: ... ja.


xoxo

Jag sitter här, drack precis upp de sista dropparna av smoothiesen och funderar på om det är en bra tid att börja plugga nu. Jag hittade tyvärr inga mer bortförklaringar och nu ska jag plugga sönder Datakunskap. Väck mig när det är helg.

här är bilder från idag.


hallonsmoothie

Se hit, gott folk så lär ni er något. Såhär blir det om man använder för mycket hallon och för lite mjölk/youghurt/is. Det blir som glass, otroligt gott, men nästan intill omöjligt att dricka med sugrör.

skolan

Hej. Hallå. Goddag. Godmorgon?
Jag sitter här i skolan och får lite skolångest. Det är bland det värsta jag vet och jag funderar bara på att skita i allt. Men det kommer i så fall att leda till mer skolångsts senare och sedan ännu mer. Vart är den här världen påväg?


kom med något nytt på riktigt

Rix Fm är så efter allt annat. De har börjat med ''Här är Erik Hassles helt nya låt 'Don't Bring Flowers', bara här på Rix Fm'' Jag orkar inte. Jag har lyssnat på den låten enda sedan Hurtful kom ut på alla radiostationer och jag blev helt förälskad i hans musik. Säg bara att det är en annan låt med Erik, istället för en ny. Sluta ljug i radio. Jag orkar inte.

Erik Hassle, hans röst, det är som balsam för själen.

Don't Bring Flowers



Wanna Be Loved                                   Bump In The Road
 
Obvious                                                Make It Home (Acoustic)
 

min intressanta onsdag

Jag startade min mobil på bussen imorse och på utsidan ser den ju likadan ut men den var helt annorlunda på insidan. Okej, kanske inte helt, men inte alls vad jag var van vid, men det lär jag mig väl. Det var mycket extrafunktioner som kanske gjorde den bättre, vet inte riktigt, men vi får bara vänta och se.
Sedan, väl framme i skolan (jag ska bara tilllägga att Frida inte missade bussen idag, en liten applåd för det), i alla fall, väl framme i skolan så hade vi Svenska och sedan något informationsmöte om yrken i en timma och sedan lite mtte efter det. Vi slutade med Mediaproduktion där vi just nu gör egna filmer. Stumfilmer dessutom. Kan ju bli intressant, det är ju inga mindre än Frida, Malin och Andersson som jag jobbar med. Efter skolan så träffade jag Olivia och Johanna på kungsmässan, där JAG bara tog ett glas cola istället för fika. (känner mig duktig). Sedan efter någon timma av tjöt på Linnéas så hämtade mamma upp mig och vi körde rakt in i Göteborg där jag hade min intervju på Condeco. Jag fick en till cola av den trevliga tjejen som intervjuade mig och mamma och pappa fick kaffe (ifall ni ville veta). Vi prtade i nästan 1 timma om allt som hade med resan, familjen, pengar, kompisar, tankar och allt att göra. Det känns bättre nu, att jag är lite mer säker på vad det är jag kanske tänker ge mig in på. Jenny (tjejen) var väldigt glad och det gick till och med ganska bra att prata engelska med henne en stund. Lite weard, men helt okej, jag tror inte att jag sa så mycket fel i alla fall. (hoppas jag)
Sedan köpte jag (=mamma betalar) en grillad ost&skink macka på condeco, där vi var, och vi tog bilen hem. Ja, det var ungefär det jag har hunnit med idag, känns ju bra att man har gjort något. Nu ska jag försöka plugga till Datakunskapen på fredag (lägg märke till att jag pluggar 2 dagar innan och inte kvällen/natten innan provet)

Jag lovade ju en massor av bilder, så här får ni några som jag har tagit idag.




godnattkram

Okej. Tisdag är över, imorgon är det onsdag och halva skolveckan har gått. Det är ju alltid lika trevligt. Nu ska jag ta och läsa några kapitel i min bok och imorgon morgon så ska jag inviga min mobil. Det blir säkert massor av bilder att vänta under dagens gång sedan. Det är ju alltid roligt. Här har ni en godnattkram från Robert Pattionson också. Alltid lika gosig. Den kramen hade man ju inte sagt nej till.

i'm so there


intervju

Okej, imorgon gäller det.
Jag ska gå på en intervju inför mitt eventella år i USA nästa år. Det betyder inte att jag ska åka utan bara att jag vill ha chansen att få välja i alla fall. De tar bara in en visst antal personer, så jag vill ju komma in på programmet. Annars kommer jag ju inte ens få chansen om jag vill åka. Jag ska skriva i massa papper (på engelska!), skaffa ett foto av mig själv, kopiera mina betyg och sedan ska jag till Condeco imorgon och träffa någon som ska ställa frågor till mig. Jag har ingen aning om vad, men hoppas att jag kan svara, och hoppas att jag inte ska behöva prata på engelska, för då kan det bli jobbigt.
Då tänker ni, Om hon inte kan prata engelska framför en svensk, hur ska hon då klara sig ett år i USA?, men sanningen är ju att om jag kommer in på programmet så kan de ju inte ta ut mg, och då spelar det ingen roll om jag pratar engelska eller inte sedan. Nej, men jag kommer ju åka dit i så  fall för att lära mig engelska, då kanske det vore smart att prata också. Nu börjar dessa meningar som bildar texten inte hänga ihop längre så jag slutar skriva nu och använder mina fingrar till att skriva i mina lappar istället. Någon som vet vad contribute betyder? 

oh my happiness

Min mobil har anlänt, pannkakor med sylt, inga läxor tills imorgon.
Vad är det här för tisdag? Jag säger bara som herr morris. ''Får man kaka också?'' Och svaret på det står någa cm framför mig, en regält stor bit kärleksmums, bara till mig. Det här kunde ju lika väl ha varit min födelsedag. Oh happibess, happiness, great, great happiness.


3 saker

1,) Jag har börjat farsinera mig väldigt mycket över hur digitala klockor dallrar när man tittar på dem samtidigt som man borstar tänderna.
2,) Medans jag upplevde ovastående alldelles nyss så slog det mig att min tandställning kommer att vara puts veck om precis en vecka. Hur härligt är inte det?
3,) Jag tyckte bara att det skulle se bättre ut med tre saker så jag lade bara till den här siffran för att få lite mer text. Smart va?

Angående punkt 2. Här är en några dagar gammal photoshoppad bild på mig utan tandställning. Jag vet, jag vet, tänderna ser lite skeva ut, men hey jag är ju inget proffs. Men jag säger bara samma sak som bildens namn på min dator. OJ


don't you black or white me

Will me, Thrill me, You can never kill me.
Det stämmer ju halvvägs. Först hakade jag upp mig på att han var död, men som han sjunger så kommer ingen någonsin att kunna döda honom helt. Han kommer troligtvis att finnas föralltid, i alla fall i våra spelningslistor. RIP forever Michael Jackson, king of pop. För övrigt så måste jag bara tillägga att det här måste vara en av de tuffaste musikvideorna som finns. Tröttnar aldrig.

subway, the new hangout spot

Idag lekta jag med mina ökanda vänner Johanna och Olivia. Vi upptäkte två nya otroliga saker. Subway ska öppna i Kungsbacka innerstad, och Morötter på hemköp kostar 4.90 kr/kg. Helt otroligt. Vi tog oss en inte allt för ovanlig fika, men idag på snäckan. Det var faktiskt helt ärligt ett tag sedan vi fikade sist, och ifall vi räknar i emmajohannaolivia-år så blir det ju ett tag. Snäckan var ett trevligt ställe och kommer nog nu att få tre nya stamkunder. Sjukt mysigt och himla gott kunde de baka också. Röken kan man ju tänka bort, då var det faktiskt gasbra.


det sorgliga är att vi verkligen tycker att det är roligt


förklaring

Jo, jag vet vad ni tänker. När klockan är 8.26 så är den väl snart halv? Jo, till och med jag kan förstå det, men om sanningen ska fram så skrev jag inlägget en stund innan och glömde bara att publicera det, så jag gjorde det precis innan jag skulle gå.
Fast det där var inte heller helt sant, för jag gick inte förrän halv 9 ändå. Fridas mamma skjutsade oss till skolan och tur var väl det, för annars vet man ju inte vad som skulle hända. Frida har väl ungefär passat tiden till måndasgbussen en halv gång.

08.26

Och även med tanke på det senaste inlägget så sitter jag här, vaken och redo att springa ut genom dörren när klockan börjar närma sig halv. Måndag morgon, vad är det bra för egentligen? Det kan ju knappast finnas många som gillar det. Och grattis till dem i så fall, för vet ni va?
Det är måndag mrgon. (ifall jag inte nämnde det)

två flugor på smällen

Jag har precis kommit upp efter en lång varm allsång i duschen och sitter och tittar på disneychannel. Sedan slår det mig. Det är söndag. Ännu värre - söndagkväll. Men sedan slår ännu en tanke mig. Måndag morgon betyder ju sovmorgon. Jag suckar en suck av djup lycka. Sovmorgon tänker ni, det kanske betyder gå upp klockan 8 eller 9 men för mig är den härlig sovmorgonen enda till klockan slår det magiska talet 7. Jag längtar redan.

För er som är lite mer trögfattade än andra (ni vet vilka ni är), så var de sista meningen ironi. Det betyder att jag egentligen menar tvärt om. Jag ogillar måndagar så mycket man kan göra, gå upp på en måndagmogon, mmm. Nej tack, jag avstår helst.


that look


Blicken blicken blicken. Blicken.


hey I made it

Idag skulle jag gymmat, jag skulle spungit, jag skulle kommit utanför huset. Men matilda kände sig inte bra och ingen ville eller kunde följa med mig till Liseberg sista dagen. Så¨istället har jag suttit här hemme, hela hela dagen, läst, bakat, läst, tittat på tv och ätit.
Just nu sitter jag och tittar på One tree hill med en kärleksmums i knät.
Jippie vad roligt jag har. Fast One tree hill är jävligt bra, det går någon säsong på söndagar klockan sex som jag ahr börjat följa. Det är en ganska gammal säsong antagligen, eller det känns så, men jag får låna boxarna någon gång av min kära vän Olivia. Om ni ursäktar mig så ska jag avsluta min kaka nu.
Men, men, jag vill ha kaka. Kakmonstret vill ha kaka.




batman har vaknat


4 av 5 toast

Nu är mitt lilla filmmaraton över för denna kväll och jag tänker nu lägga mig i min säng tända massor av värmeljus och läsa massa sidor i min bok. Imogon ska jag troligtvis träna, men det är inte förrän på eftermiddagen. 20 minuter på bandet, jag är inte speciellt taggad, men vem vet? Även latmaskar kan ju få energikickar utan att använda någon sorts drog.

älsklings

Åh, jag finnner inga ord. Efter mer än 1 månad utan min baby (alibabe). Så ska jag äntligen få se ljuset igen. Nästa vecka får ni nog höra mitt glädjetjut. Toutchwiz, I love you.


don't stop me now.

Igår lekta jag med Johanna och Olivia hemma at Johannas place. Vi åt kladdkaka, godis, massa god mat, såg på iidol och Systrar i jeans. Den filmen är så gudomligt bra och böckerna är lika bra, eller rättare sagt mycket bättre. Jag vet att alla som inte har läst böckerna har så höga förväntingar att de inte läser dem men herre gud, läs dom människor. Jag ska så läsa dem igen sedan när jag (snart) har läst ut Genom dina ögon. På tal om den boken så håller jag på att komma i ordentligt i den nu, jag hoppar över datortid för den eftersom att jag oftast inte hinner läsa. Jag låter som en bokmal här men sanningen är att jag inte är så inne på att läsa i vanliga fall. Men det är så underbart när man hittar en bok man gillar. I hela mitt liv är det ungefär tre serier av böcker som jag verkligen har läst för att jag ville. Systrar i Jeans, Molly Moon och Twilight sagan.
Men nej, nu ska vi inte prata böcker, vi ska prata igårkväll/natt. Det fanns ju inte så mycket mer att berätta men vi hade det skoj och hejade sönder på Nicklas, Tove, Calle & Eddie på idol och satt och sjöng lite innan vi skulle sova. Bäddsoffan drog vi ut som en vana och sedan blev det lite massage innn jag och Olivia somnade nästan på varandra vid halv tre någon gång och Johanna gick och lade sig i sin egen säng.
Jag vaknade imorse av att JOhanna kastade en kudde i mitt huvud och sedan, med lite ansträgningar så fick vi liv i Olivia också och vi åt frukost och tittade på disneychannel innan Olivias mamma hämtade mig och henne för att åka hem två timmar senare, vid tre. Vi satt och sjöng Sarah Dawn Finer låtar i bilen tills jag hoppade av hemma och satte mig vid tvn och tittade på film. Nu ska jag iväg och titta på film igen och edan vid tio så är det ju skruva den som Beckham på tv. En film som måste ses. 3 filmer på 1 kväll. Härligt, jag älskar film. Sedan är det ju Sverige-Danmark idag, heja Sverige. Ingen kickar fotbollen som han, Zlaaaatan Zlaaatan.


Eftersom att det ser mycket oligare ut med bilder så tryckte jag in den här bilden från Usa, Disneyland, i Mars i år. Saknar värmen och allt det roliga där ifrån. Vill ha Sol, varmt och sol.  


mmmmmm!


gonna stand out til' you notice me


Jag kan varken sitta, stå eller ligga still. Ännu mindre vara tyst. Älskar dessa låtar, har alltid gjort, kommar alltid göra. No one can ever stop me.

åh.

When I grow up, I wanna be famous, I wanna be a star, I wanna be in movies. RICH


Jag vill ha. Det är chanel. Det är dyrt. Jag är fattig.


you make me mcfly away

Jag har gått och blivit förälskad i McFly igen. Visst, jag lyssnade ju på dem innan men nu är deras låtar verkligen de som spelas mest på min dator. De här är de 4 mest spelade idag. (ja, idag)

The heart never lies                                 I've got you
    

Everybody knows                                      5 colours in her hair
 


vad är plugga?


mmm samhäll.

prov imorgon, jag är redo för att börja plugga som ni ser på bilden.
Som ni också ser på bilden så ligger saxen farligt nära mitt hemmagjorda häfte med det mesta man ska behöva veta för ett Godkänt. För Vg eller Mvg så måste man kunna frågorna också men det tar vi sen. Ni behöver inte lägga märke till TVn eller boken i bakrunden, vi kan låtsas att ni inte ser dem, ellerhur? Häftet ser ganska ofarligt ut på utsidan eftersom att jag råkade kopiera min hand medans jag kopierade alla papper. Så jag satte den bilden på utsidan för att det helt enkelt ska se mer hemtrevligt ut. Sedan innan ni frågar så, Nej, jag har inte ätit choklad idag och fått en fläck på handflatan. Det är ett födelsemärke jag har där. 
Insidan av häftet, eller om man tittar på det från sidan, ser dock inte lika inbjudande ut. 29 dödligt fulla sidor med information om alla partier, partimedlemmar, ''ismer'', monarki, diktatur, kungen, och allt annat som man tydligen ska behöva ha nytta av i livet. 


pandan säger gå hem

pandan säger 13.37.
Bussen går om 11 minuter till stationen från skolan. Eller nu går den om 4 minuter. Jag ska åka hem, där ska jag sova och plugga sönder samhäll tills ögonen blöder. Bra, nu har ni kollen.


en vanlig morgon

på sms runt 7 imorse:
Emma → Frida: Missa inte bussen.
Emma → Frida: Du missade bussen.
Malin → Emma: Jag sov två extra timmar, gick upp nu.
Emma → Malin: Jag gick precis på bussen, min frukost i handen, frida syns inte till.
Emma → Frida: FRIDA? LEVER DU?

runt 20 i 8:
Frida → Emma: Ja, jag åker med pappa.


everything is nothing without you

Alltså den här låten. Herre min jesus vad den är bra, jag kan lyssna på den 69 gånger i rad. (men inte 70). När jag åkte hem idag på Olivias moppe så satt jag och sjöng den om och om igen. Och om och om och om igen. På tal om det så körde jag den hem för att hon inte kunde ta hand om den. Jag var tvungen att adoptera hem den tills hon kan hämta den igen. Träning, träning, träning. Tur att det finns någon som kan ta hand om det som blir kvarlämnat. Ellehur? Jag utnämner mig själv därför till dagens hjälte.

Sum 41 - With Me

love peace twilight

Mitt liv i ett nötskal.


Alla hittade här.

''vi hoppar i vattenpölen!''

Nu ska jag dra mig mot moveIT gymnasiet där mina två muppar, Johanna och Olivia, väntar på mig. Artikeln om höstlovet är klar och till och med en fin bild fick jag in. Frida är då fotografen i dramat och egentligen ska det se ut som om vi hoppar i vattenpölen, men det ser ungefär ut som om vi står och gråter. Jaja, vissa kanska har ett så tråkigt höstlov, men det hoppas vi inte på. Nu ringer säkert mina vänner snart och skäller på mig för att jag inte är där, så nu går jag, lämnar Frida bakom mig, för hon är inte klar med uppgiften.
Simma lugnt, som sebbe skulle sagt.

klassen som gud glömde


by maria.

regn

Är det bara jag som älskar regn? Så sjukt underbart. Speciellt när man är inne och bara hör ösregnet utanför. Men också när man bara står där ute och det varma sommarregnat droppar eller när det spöregnar så att man blir så blöt att man knappt behöver duscha på 4 veckor. Visst, man kan inte alltid älska det, men oftast så gör jag det. Jag har ingen aning varför men det är en mysig känsla på något sätt.

Nu ska jag gå och lägga mig till tonerna av spöregnat mot rutan. Härligt.

team vampires

Eat that wolflovers (hostFRIDAhost).
Sjukt klockren tröja, haha synd att den inte finns att köpa i Sverige.

Men den finns på zazzle tillsammans med hur många twilighttröjor som helst. Sitter ofta där och småtittar, vissa av dem är väldigt bra.

idag hände det ofattbara

Bambatanten log. Mot mig. Och även om jag inte har duschat på några dagar så kan hon ju inte ha misstolkat mig som en kille. Det är väl underbart när livet bjuder på små underverk.

robin bengtsson

På bara någon vecka så har jag nästan lyssnat sönder den. Den här killen har röst.


Nu ska jag ta och somna framför tvn hade jag tänkt. Sedan tar jag och läser lite också, eller kanske mycket. Har börjat läsa på Stephenie Meyers nya bok Genom dina ögon. Har inte hunnit läsa mer än 100 sidor än och det är ganska komplicerat men jag ska säga er. Den kvinnan kan skriva. Man vill ju läsa, även om man egentligen inte hänger med. Herre min gud, skriv fler böcker Stephenie. Punkt slut.

mmm marabou

Klockan är nästan halv åtta och det slog mig precis att det bara är måndag. Jag tänkte att jag skulle lägga in ett inlägg men kom inte på något intressant att skriva om. (som om jag någonsin gör det). Imorgon är det tisdag. Mmmh, jag älskar tisdagar. Speciellt imorgon, två lite större prov, gympa, träning och upp klockan 5.50. Det går ju bara att älska det.

epic fail

Jag och Frida tog bussen till Hedestationen för att åka pendeln till stationen (välkommen till de latas värld) och vi åkte förbi ett par klasskompisar på vägen och de skulle också till Hede. Vi vinkade och pekade på dem, busiga som vi är och sedan skrattade vi så mycket att vi helt enkelt missade att trycka på stopp och busschauffören stannar inte på Hede utan fortsätter mot Anneberg. Då tänker ni att vi kunde gå fram till chauffören direkt och säga det men vi skrattade så mycket att vi inte ens tänkte tanken. Så vi gick av på nästa, och hamnade här.

bäst




god morgon?

Jag sitter vid datorn och fixar lite med läxor och lägger märke till klockan, som är 20 över 8. (bussen går 29). Jag ser ner på mig själv och märker att jag inte har på mig byxor och att min väska ligger upp och nervänd på golvet med alla saker runt omkring mig. Jag sitter ändå kvar ett par minuter och stäger sedan av datorn på knappen när jag märker att klockan harn slagit 25. Jag springer in till min garderob och försöker desperat dra på mig ett par nytvättade jeans över min vackra mcdonalds-byggda kropp och lyckas väl runt 27. Sedan tar jag bara upp väskan och springer ut genom dörren efter att ha låst och larmat. Jag springer ut på vägen och kommer ihåg att jag glömt mobilen precis innanför dörren. Jag överväger i någon hundradels sekund och springer sedan tillbaka. Jag möter min granne på vägen och han halvspringer mot bussen. Jag låser upp, larmar av, tar mobilen, larmar på, låser och springer. Jag ser varken min granne eller om mobilen lever men jag sprang bara. Jag kom ut på vägen igen och ser bussen precis åka in på busshållplatsen där uppe i backen. Min granne springer livet av sig och är nästan framme och jag laddar och går bakåt ett steg innan mitt startskott går. Shit vad det gick, jag sprang och sprang så fort jag kunde, min väska dunkade mot mig och jag flåsade som om jag hade sprunit 200 minuter på bandet inne på gymmet. Bussen började långsamt rulla ut på vägen men jag vinkade hejdlöst och han stannade bussen. Jag tänkte inte svika Frida och missa bussen, när jag hade tjatat så mycket på att hon inte skulle missa den. Jag kände hur det vibrerade i min ficka och jag tog upp mobilen efter att jag hade blippat busskortet och satt mig på en plats för att vila. ''Jag missar bussen'' från Frida.


I want you back too

Michael Jackson, det finns ju ingen annan kung.
Vad är han här? Typ 8 år?

Jackson 5




*vinkar med kniven*

Lika roligt varenda gång.

 


finn 1 fel


De som läser Fokis blogg får ganska mycket hjälp på den här. Oups, jaja nu är det väl bara försten till kvarn som gäller. Run bitches run!


tal på svar

Grannis kör svar på tal:
(njut nu för det kanske aldrig händer igen.)

Dagens tal:


Dagens svar:

Kära Olivia. Jag har något som kallas ett liv. Mitt liv brukar nästan bara innehålla bloggande men idag så han jag helt enkelt inte tid med det och jag är ledsen. Jag vaknade imorse vid 12 och (helt oväntat) hade ingen väckt mig idag så jag blev lite chockad och gick ner till köket för att göra frukost. Jag träffar på Mormor och Morfar medans jag steker ägg och sedan sätter jag mig framför tvn en stund. Sedan äter jag lunch en stund senare och efter det så var klockan 3 och jag var tvungen att gå till bussen. Träningen gick hyfsat och sedan åkte jag hem, köpte en kanelbulle till äran av kanelbullens dag, åt upp den och sedan gick jag hem och åt pasta & ketchup och sedan en klubba till one tree hill och top model. Och till dig Olivia (helt okända kvinna) så ber jag om ursäkt och lovar att bättra mig.
Till dig också Olivia (helt okända kvinna) så vill jag låna dina one tree hill boxar någon gång.
Kram på dej.

jag sitter för övrigt inne på fridas rum med henne och malin.

Vi har sett på Kenny starfighter och ätit glass.
Vi öppnade glasspaketet med magnum mini glassar, där det ska vara 3 dubbel choklad och 3 dubbel caramell, men när vi öppnade så var det 5 dubbel caramell och bara 1 dubbel choklad. Dålig stil säger jag bara. Dålig stil! Nu, när vi har gått igenom hela facebook och skrattat åt idolklipp och anders bagge så sitter de andra två och läser lite böcker. Själv så funderar jag på att dra hemmåt snart, ganska trött och jag blir bara så jävla arg på kuben som inte vill få alla färger på rätt sidor. Jag bor ju bara 10 meter från det här huset så det är ju inte så jobbigt att gå hem, men med tanke på att det är storm ute så gör det mig en aning rädd att gå ut i det hemska vädret. Det stod ju till och med i tidningen att man skulle hålla sig inne, och allt som står i tidningen är ju sant såklart.


där fick ni 2 random bilder, en på mig och frida och en på mig och malin. Eftersom att jag inte hittade någon med alla oss tre på. Jaja, två väldigt fresha bilder i alla fall. Godnatt, ät dina grönsaker, lyssna på mamma och pappa, tvätta dig bakom öronen och bädda din säng. Som vanligt då?


jaha

nu ska jag helt plötsligt med bussen till kungsbacka som går om en kvart och här sitter jag utan byxor och med en halvdrucken coca cola i handen. Livet är väl för underbart. Dessutom regna det ute och jag tror inte att mitt busskort håller när jag ska åka hem sedan, men det tar jag då, ellerhur?

nyheter är coolt

Jag tror inte att jag har lagt in dan här på bloggen innan, men jag såg den häromdagen igen. Det är egentligen inte så roligt, haha, okej lite, men är egentligen nyheter så sjukt svårt att uttala? Tydligen.


en oväntad upptäckt

attans.


shirtisar

Det var ett tag sedan jag bjöd på t-shirtar som jag gjorde ganska ofta ett tag. Jag drog in på shirtstore och hittade några goda fynd. Synd att man inte var äckligt rik och hade världens största garderob. Men, man ska vara glad för det man har, eller? Fast å andra sidan så har jag ju ingen t-shirt alls från shirtstore. Nästa studiebidrag får nog sponsra en eller två tror jag.


[alla finns i andra färger]


you go nicke!

Jusst det, DU ska rösta på Niklas. Nu. Okej?
DU DU DU, NU NU NU.
099-41405. Bara gö de.

För att vara helt ärlig så satt jag faktiskt och trodde att han inte skulle gå vidare. Det fanns så sjukt många bra ikväll (jag börjar låta som jurryn) och jag blev bara jätteglad när han gick vidare. Och det såg man ju att han själv blev också, sjukt bra ikväll. Aaah, jag måste dricka något.

the perfect start of a friday night


Tog en massa inspiration från det här (mycket bättre) klippet. Haha, men såhär kan det gå när emma har en massor av ensamtid framför datorn. 
 

dagens

Oliver: E.T. Home Phone.


Jaaa!

Idag kan jag sova. Jag ska sova NU, nu nu nu!
Jag ska sova tills imorgon och imorgon är det fredag.
Jag ska sova tills jag vaknar av den där damn väckarklockan och jag ska sova tills mina ögon öppnas imorgon klockan 5.50 när det är kolsvart ute och jag inte vill gå upp för allt i världen.
Det låter underbart! Godnatt ♥


2 minuter med mpk09

Se till att höja ljudet så att du inte missar fridas klockrena kommentar i mitten av klippet någonstans. HAHAHAHA vi har den bästa humorn och vi älskart'


jag blir så förrrbannad

Jag är så arg.
Jag orkar inte med våran bambatant. Hon är så sur! Varje torsdag är det pannkakor och varje torsdag får killarna tre stycken och tjejerna två stycken. Är könsdiskriminering i skolan eller? Är det inte dom som ska vara så bra på det. Idag bad Frida om att få tre stycken och det fick hon, sedan sa jag samma sak och det fick jag också,men sedan när Mathilda och Emmy frågade också (dom stod precis efter oss) så viftar hon med stekspaden och säger att det var slut på tre pannkakor till alla nu. Vi frågade varför killarna alltid fick 1 mer pannkaka än tjejerna och då svarade bara surtanten att Neej, tjejerna får allt hämta mer om de vill ha en till. Och sen fnös hon bitchigt. Sedan kommer någon kille fram och får tre stycken köttiga pannkakor på sin tallrik, och sedan frågar hon om han vill ha en till! Jag orkar inte. Äter killarna mer än tjejerna eller? Och varför får då inte alla bara två stycken och att alla får hämta mer sedan, jodu det kan man undra, jag (inte hatar) ogillar det här sjukt mycket. Nästa gång ska jag få 5 stycken på tallriken. Häxan Surtant ska få smaka på sin egen medicin, om hon ska vara så sur och jobbig ska jag också vara det.
Jag vill bara göra köttbullar av henne.
Åååh.


www.skadeglädje.se

Som jag sagt många gånger och kommer att säga igen.
Skadeglädje är den enda sanna glädjen och den som inte ens ler åt det här, har väl aldrig känt glädje då. Eller?





smoothie

Jag kom precis hem och slängde ihop en ganska go smoothie, inte den bästa jag lyckats med, men inte heller äcklig. Men det kanske bara är jag som tycker att den inte är så god eftersom att halva ungefär består av äppeljuice, som jag inte gillar. Men men, livet är hårt när det är svårt, och när man bara har äppeljuice hemma. Jag slängde i lite av varje idag, Banan, Mango, Ananas, Apelsin, is och äppeljuice.
När jag tänker efter så var den ganska god ändå, den är ju förbövel snart slut och jag har inte ens skrivit ett helt inlägg ännu.
Eller, Nu har jag det.