Jobbelijobb

Idag jobbar jag hela dagen, och efter jobbet skall jag iväg och bowla med lite vänner och bekanta! Det skall bli kul, jag har nog inte bowlat på flera år.. Vi får se hur det går! 


Två bilder från nattens äventyr


Hej

Efter ett pass på gymmet ligger vi nu här i min säng med Sotis och skall snart äta Tacos. Gott. Sedan skall jag iväg och leka med Johanna och Olivia. Hejdå. 
 

Tanke på jobbet

Tänk om man var såhär glad varje gång man spolade på toaletten. Det har nog aldrig jag varit, men jag kanske inte heller har spolat med stil. 
 

Frost

Idag när jag åkte till jobbet (klockan kvart i nio på morgonen) så var gräset fyllt av frost och jag var illa tvungen att skrapa bilen. Då fick jag lite smått panik för DET VAR VÄL SOMMAR PRECIS? Fast jag längtar lite till vinter, tjocka mysiga halsdukar och gosiga jackor. 
 

Bloggar på jobbet


Jaha

När jag mötte Philip förut ikväll så var det första han sa "Älskling.... Jag har köpt GTA V" (ett nytt väldigt känt TV-spel) och ja, här har han suttit mestadelen av kvällen. Haha. Dock har jag fått mycket gjort, så det var väl bra egentligen. Nu har vi ätit var sin french hotdog och skall sova. Jobb imorgon! 
 

Tjejmys

När det har varit tjejmys hela eftermiddagen och kvällen igår med Johanna och Olivia så är det standard att vi sitter minst halva dagen efter och tittar på TV. Helst äter vi godiset från igår och helst har bli lånat mjukisbyxor av varandra också. Älskar det. 
 

Frilansar lite

Idag lämnade jag över en fotoförstoring till en familj jag fotade förra söndagen! Superkul verkligen, och nästa uppdrag är på torsdag nästa vecka, då jag skall fota golv. Intressant. 
 

Hallå i stugorna

Idag är det onsdag, och jag skall strax springa iväg på ett möte med en foto-kund. Väldigt snart faktiskt, så jag måste skynda mig! Haha. Annars har jag inte gjort så mycket denna dag, jag har kört Philip till jobbet och ätit frukost med honom där, sedan har jag suttit vid min dator och redigerat lite foton som jag tog igår bland annat. Vi får se vart denna dagen leder! Eller ja, jag vet redan att den kommer leda hem till Olivia senare idag, men det blir mysigt! Vi hörs vänner! Här kommer en puss/duckfacebild till er. 
 

Stina har hittat sin Swag

 

Dör god-pizza-döden


Fundering så här på en måndag

Är det bara jag eller gör min sido-fläta så att jag ser ut som en gubbe med flätat skägg i skuggan? Kanske bara är jag. Haha. 
 

Funderar

Okej, inte för att något är bestämt eller så, men igår blev jag så sugen på att resa så att jag började kolla på lite resor till London och New York. Älskar båda städerna, verkligen, men tror att jag vill mest till New York just nu. Men frågan är om det är värt då en vecka i New York är lite mer än dubbelt så dyrt som en vecka i London. Har ni några åsikter? Hjälp. 
 
London 2012 (klicka på bilderna för att se dem större)
   
 
New York 2010 (klicka på bilderna för att se dem större)
 

Åker buss


Ett par bilder från natten

Trots jobb hela dagen igår så gick jag ut och dansade hela natten. Jag, Philip, Stina, Robin, Marcus, Niklas och Olle började hos Stina på kvällen och sedan åkte vi in till Trädgårn och där mötte vi upp Olivia som hängde på! Jag hade superkul och dansade, sjöng, pratade och skrattade. Här är ett par bilder! 
 

Har jobbat på Åby Travbana hela dagen

 
Hittade en söt häst

Det blev inget Idol

Philip ringde mig 19:56 och frågade om jag ville hjälpa till att bygga upp hans och Felix butik vid Optikkällaren bredvid Kungsmässan. Det öppnar imorgon så kom hit och laga era telefoner, om skärmarna har spruckit! 395kr för IPhone 4 och 4S skärmar, så långt lagret räcker, med start imorgon. 
 
Nu har jag städat och packat upp grejer i typ en timma här nere, det börjar bli fint! (Och ja, jag tog med mig mina popcorn ner). 
 

FREDAG

 
Idag har jag jobbat och ståhej och ståhå. Nu skall jag faktiskt sättamig ner och plugga lite för imorgon jobbar jag tidigt igen och hela dagen lång. Men först kanske jag skall kolla på Idol och äta popcorn till middag. Låter som en bra idé. Och SEN plugga. Jag lovar. 

Mat

Jobbar idag, men har lunch nu. Så det blev lite sushi, bara för att jag kan. Hon som jobbar här tittade lite konstigt på mig när jag tog bilden. Haha.
 

Han har somnat på mig..





Vet inte vad som händer, jag är på gymmet nu

 

Onsdag

Har suttit och redigerat bilder mestalelen av dagen nu. Och blev plötsligt sugen på att fotografera igen. Haha. Det är antagligen för att jag borde plugga. Men det tänkte jag faktiskt ta och göra snart. SNART. Jag är värd en liten paus först tycker jag.
 
Igårkväll åt jag en supergod middag med Olivia på Jensens, alltid lika gott! Och alltid lika mysigt och trevligt med Olivia. Och nu skall jag ta den där pausen jag snackade om. Tack och hej, här är en "gammal" (1 år sedan) bild på brorsan som jag tog för en skoluppgift i brist på andra bilder. 
 

Det bara regnar


Idag kan ni kika i tidningen

På både Kungsbacka-Postens och Norra Hallands framsidor tittar jag fram idag. Jättekul! Sedan kan man läsa mer på insidan också, men det har jag själv inte vågat göra än haha.. 
 

Bilderna är uppe och utställningen är igång!

 
Jag och Stina spikde och donade med belysning hela morgonen och nu sitter äntligen bilderna uppe och det är bara att komma och kolla! Plocka gärna upp ett visitkort under vistelsen också! 
 
Sedan hade jag en intervju med både Kungsbacka-Posten och Norra Halland, som kommer publiceras imorgon, så nu har jag mycket på gång! SÅ KUL! Puss på er alla. 

Nu har jag en egen hemsida

Det finns fortfarande lite saker att pyssla med och alla bilder är inte uppladdade ännu, men nu har jag en fullt fungerande hemsida vilken känns jätteskönt! Och definitivt roligt. Kika gärna in: emmagrann.se
 
Om den ser konstig ut på din dator så har du antagligen en för gammal webläsare så då kan du (och borde du) bara uppdatera den, och om den ser konstog ut i telefonen så är det inget konstigt för den är ännu inte mobilanpassad! (Snart!)
 
 

Söndags-snack

Hej igen, nu är jag (typ) redo för utställning imorgon! Ha bara lite smågrejer kvar nu som jaf utan tvekan kommer hinna klart med. Så det känns grymt kul och skönt! Imorgon är jag på plats tidigt på morgonen och sätter upp bilderna. 
 
Annars då? Hade en trevlig kväll igår som sagt och så var jag och fotograferade ett par familjer idag vid Tjolöholms slott i småregnet och stormvindar, men det blev bra tror jag, jag har inte hunit kolla igenom bilderna ännu men skall definitivt göra det ikväll för jag brukar inte kunna hålla mig längre än så när jag har tagit nya bilder. 
 
Här är en bild från igårkväll med fina Olivia och en bild från idag precis efter att vi hade fotat klart i Tjolöholm. 
 

Mat

Hade det jättetrevligt igår i utkanten av Göteborg  där festen höll hus. Mycket skratt och annat skoj. Idag har jag haft en familjefotografering i Tjolöholm också! Men kan skriva om allt det senare för nu måste jag äta upp min mat. 
 
 

Höstfest

Det gör ont att erkänna att det blivit höst men någon gång måste man väl erkänna det också. Jag har lånat ut min bil så får ta mig runt med buss idag. Just nu ska jag hoppa på bussen som tar mig till tåget som tar mig till Byggmax där Olivia är. Förhoppningsvis. Kvinnan har ju ingen telefon så man vet ju aldrig. 
 
 

Jobb jobb jobb

Lördag och här var jag och min drickyoghurt imorse när vi var på väg till jobbet. Så söta tillsammans. Om en halvtimma slutar jag jobba och ska då åka och fortsätta jobba med förberedelser inför utställningen på måndag och sedan skall jag träffa Olivia! Yay! 
 
 

En början!

Igår anlände mina visitkort tillsammans med en ny cool kalender som ni kan se bättre bilder på om ni klickar här. Visitkorten kommer jag också att visa upp lite bättre bilder på när jag har fotograferat dem. 
 
Annars har jag inte gjort så mycket idag, jobbade i ett par timmar och så åt jag och Philip middag på Tullen efter det. Nu skall vi jobba på hemsidan ikväll och inatt tills den förhoppningsvis blir klar. 
 

Middag




Jag är tråkig

Jag är tråkig och bloggar inte om något roligt. Har mycket på tallriken just nu, men en stor del av det blir klart i nästa vecka i alla fall hoppas jag. Så att jag kan slappna av lite. 
 
Här sitter jag i alla fall just nu, öppnade precis en flaska Loka (som tydligen var skakad) en meter längre bort i sängen och fick en liten hjärtattack. Nu är det dock blött i sängen så då får jag väl jobba vidare en stund till tills det torkar. Jahopp. Jag skall försöka bli mer intressant. 
 

Work

Jobbar idag. Dricker en sån här för den är god och jag är trött. Borrar förfullt här på jobbet, är det varmt idag eller är det bara jag? Imorgon har jag en intervju med Kungsbacka-Posten så jag har lite ångest och måste städa när jag kommer hem. MÅSTE. (De ska komma hem till mig alltså). Mer om det imorgon kanske! Nu skall jag borra vidare!
 
 

Eh Hallå

Jag har suttit mestadelen av dagen med detta, har lyssnat på en nästan tre timmar lång föreläsning och pluggat lite efter det. Fotat lite också. Och skickat viktiga mejl och ätit mat. 
 

Godnatt

Har jobbat två tredjedelar av dagen och varit med Johanna en stund efter det. Nu har jag kollat på Idol och sitter och kollar på Svenska Hollywoodfruar. Har mycket att göra egentligen men hittade detta citat i jobbets kalender som passade ganska bra idag haha. 




Tidigt

Jag är på jobbet. Klockan Sju. Skall först fota alla montörer (det är många) och sedan ska jag jobba i butiken som vanligt. Jag är trött. Har inte varit uppe såhär tidigt på..... Typ ett år om man inte räknar med att åka till Landvetter tidigt någon gång kanske. Haha, kanske var på tiden då. 

(Någon som vet hur man lägger upp större bilder i nya blogg-appen?)




Middag

Blev en lite lyxig sushimiddag idag innan det är idol och sedan plugga som gäller. Och ja, jag har redan spillt soya på bordet. 


The Fox

Hörde den här låten på NRJ i fredags och lyssnade på den igår en del, verkligen jättekonstig och de flesta har säkert redan hört den men jag lägger upp den ändå, superknäpp (och musikvideoin med haha) men ändå bra på något sätt. Den går på repeat här nu. 
 

Livet Deluxe

Filmen som vi såg på bio igår var den sista i Snabba Cash-trilogin. Jag tyckte att den var spännande och bra. Så ni som har kollat på de andra filmerna borde ju se slutet, och ni som inte har sett dem alls borde göra det. 


God morgon Måndag

Jag vaknade nu för en liten stund sedan. Kan ju ha varit för att jag och Philip satt uppe halva natten och började designa en hemsida till mig. (Eftersom att jag inte pluggar på heltid och inte har ett heltidsjobb så känner jag att jag kan satsa lite på fotograferandet när jag har tid). Den heter emmagrann.se och just nu är det väl inte så mycket att se men den ska bli klar snart hoppas jag! 
 

Myser lite

Eftersom goda sena lunchen på Tullen så har vi (jag och Philip) intagit en fin klippa i Vallda där vi kollar på havet och pratar om allt och inget. Sedan ska vi kolla på bio ikväll.


Äter gott


Pyssel

Målar mina ramar som jag kommer ha utställningsbilderna i när jag ställer ut dem på Fyren om en vecka ungefär. Det börjar på måndag den 16 om nu någon hade missat det. Då skall allt pyssel vara klart, och det är mer jobb än man först trodde..


På jobbet igen. Dock bara 4 timmar idag.


En kul grej för alla er som gillar McDonalds

McDonalds firar 40 år genom att ha samma priser som de hade för 40 år sedan på utvalda restauranger under 1 dag. Men man får inte veta det förrän den dagen, så man får ha lite koll på sin egen stad och när en Big Mac kostar 4 kr i just din stad.

De ballonger som är gråa representerar de restauranger som redan haft erbjudandet och de röda representerar de som inte haft det ännu. Och de gula är de restauranger som har det idag!

Tyckte det var lite kul. Man kan ladda ner McDonalds-appen för att ha koll.

Nu ska jag äta min lunch här på jobbet.


På jobbet, aspigg (inte)


Har hängt med denna tjej hela dagen

Idag har jag hängt med Johanna och degat och shoppat lite. Vi är verkligen supersega. Inte ens okej. Nu kollar vi lite på TV.


3096

Jag och Philip såg precis filmen "3096 Dagar" som handlar om Natascha Kampusch som blev kidnappad i Öserrike 1998 och var fångad i åtta år i en källare. Den var bra, dock hemsk och läskig då man tänker på att det faktiskt hänt på riktigt. Men sevärd absolut!


Hej

Jag har mest segat och degat idag med Philip, efter en mysig kväll igår på Tullen med tjejer + Joar. Nu ska jag kolla på lite film.

 


Drar ut på sommaren lite

Hänger på Tullen lite med Stina, Elsa, Malin och Joar. Mycket trevligt, men lite kallt.


Närmare och närmare

Idag kom bilderna hem till mig, de som så småningom kommer att hamna på Fyren. Detta är bara miniatyrerna, förstoringarna är 50x50 cm och jag håller på att stoppa dem i ramar just nu.


Börjar veckan med att "Tänka Bild"


Skulle vara jättekul om ni vill titta förbi!

 
Under vecka 38-39 (16 -29 September) kommer jag att ha en fotoutställning på Fyren i Kungsbacka, lägg de datumen på minnet och titta gärna förbi en liten stund om ni har vägarna förbi!
 
Gå gärna in och gilla min sida på Facebook också om ni vill få mer information längs vägen och om ni vill följa mig där. Den sidan hittar ni om ni KLICKAR HÄR

Dags att ta tag i saker och ting

Nu är ja hemma i Sverige, har sovit ut ordentligt och nu börjar allvaret igen. Under vecka 38-39 kommer jag att ställa ut nio bilder i stort format på Kulturhuset Fyren i Kungsbacka och jag har minst sagt mycket att förbereda innan det. (Jag kommer med lite mer info inom kort). 
 
Sedan skall jag börja plugga lite på distans och jag tror att det börjar imorgon men jag har lite dålig koll på det (God morgon standard-sista-minuten-Emma) så jag måste läsa på lite om det idag, och eventuellt läsa några kapitel i några böcker (som jag i alla fall har beställt och de har kommit!). 
 
Syster Sara, från en fotografering för några månader sedan,
(har egentligen ingenting med inlägget att göra men tänkte att det var kul med en bild).