Detta vädret!
Hej hej sommar

Hade en jättemysig dag igår i Varberg med Johanna! Vi hängde i solen och grillade på kvällen tillsammans med Mulle och några andra som bor i samma studentkorridor. Supermysigt var det! 


Steker i Varbergs solsken


Har precis ätit lite goda mackor och nu ligger vi här vid fästningen och njuter av värmen och solen. Och som Johanna sa precis.. "Allt är perfekt utom snoret" (hon syftade på allt pollen). 

Magiskt

Fick två protester på förra inlägget så jag fortsätter väl här då. Jag och Stina har precis varit ute och fotat i helt magiskt ljus, skall försöka få upp lite bilder imorgon, men det går nog fort för kommer knappt behöva redigera dem. 


What?

Hej ni som fortfarande kikar in här. Det är förvånansvärt många tycker jag med tanke på att jag typ aldrig uppdaterar (jämfört med innan). Tyckte det var skönt att bara sköta en blogg nu i 6 veckor så funderar på om detta är slutet för grannis. Eller tänker ni protestera? Jag kan ju försöka komma igång igen! 


Den sista dagen..

Sååå.. Ikväll/inatt åker jag ner till Melbourne och åker därifrån imorgon eftermiddag. 

Idag är min sista hela dag i detta underbara land. Det regnar och vi har varit på bio och sett Captain America II. Den var sjukt bra!! Rekommenderar alla som har sett första filmen att se den! 

Dagens lunch. Mums! 

Kängruhäng

Idag har vi hållt och klappat koalor och hängt med den här snyggingen! Fast han var väldigt trött men åh så söt och mysig! Kommer upp bilder på fotobloggen inom kort. Dagens uppenbarelse


När vi satt och åt lunch idag så kom vi på just detta, att vi planerar inte vad vi ska göra på dagarna men vi planerar jämt när, var och vad vi skall äta. Haha! Men nu har vi tre hela dagar kvar här i Cairns och vi har lyckats planera in ett äventyr på alla tre dagarna. Imorgon skall vi till exempel ut och dyka i Det Stora Barriärrevet! 

Det går bra nu

Vi bestämde oss för att gå ut igår, för vi hade blivit så trötta på att vara fast här och lite småledsna för att vi börjar vår dykkurs idag egentligen. Och den är i Cairns och vi är 12 timmar därifrån. 

Så vi köpte 4 liter vin i en box som vanligt. Den kostar 12 dollar (73 kronor) och brukar hålla två (galna) utekvällar. Igår drack vi upp hela. 

Sååååå.... Just nu mår vi ganska dåligt och vi har precis ätit upp vår frukost (McDonalds) och Olivia sitter bredvid mig och suckar och stönar och jag funderar på att gå och lägga mig igen. 

Vet inte ens varför jag skriver detta, det är ganska pinsamt haha! Men här har ni en bild. 

"Duckface" på hostellrummet. 

12 April är ingen vanlig dag...

Idag är det den 12 April vilket betyder att min pojkvän fyller år. Det som suger är att han är i Sverige och inte här i mina armar. Men jag har byggt upp ett "litet" kollage med några av alla bilder på oss. Ett sånt där mystöntigt kollage med massor av kärleksbilder. Men man blir väl lite mystöntig när man är kär! 
 
 
Älskar att bara vara mig själv med dig! Du skall få massor med födelsedagspussar när jag kommer hem, för åh vad jag saknar dig! Pusselipuss puss puss! Älskar dig!

Blev inget Cairns idag

Idag skulle vi egentligen åkt upp till Cairns men det är en monster-cyklon som drar in över landet just där uppe så bussarna är inställda fram tills måndag då vi hoppas att vi kommer härifrån. Det är klass 5 varning på stormen så det är väl tur att vi inte åkte upp igårkväll, har hört från andra att de har börjat evakuera där uppe redan så det är väldigt seriöst. Vi får bara hoppas att ingen kommer till skada och att vi kommer upp tills på tisdag då vi börjar vår dykkurs... 

Här är en bild från inatt sålänge. Olivia dansade sönder sina skor. (Och ja, vi går ut i flipflop). 


Lyx

Lyxade till det med sista frukosten i Airlie Beach på ett mysigt café. Dunderfrulle! Men den var välbehövlig efter en sen men väldigt rolig utekväll igår och inatt. 


Några mobilbilder från Fraser Island

De senaste tre dagarna har vi alltså befunnit oss på Fraser Island, som verkligen gjorde ett intryck på både mig och Olivia. Det var en väldigt häftig och vacker (!!) upplevelse. Fler bilder finns på fotobloggen redan men hade några mobilbilder med. 

Standard fot-bild på stranden vid en av sjöarna på ön. 

Olivia försöker rädda det sista av lådvinet som inte gick sönder under den väldigt guppiga vägen till lägret. 

Här bodde vi. Stenhårt "golv" men man var så trött efter dagarna att man däckade ändå. 

In the car. Sand överallt. Man gick i sand, sov i sand, åt i sand. Ja. Fraser är världens största sandö så det är väl inte så konstigt. 

Olivia tyckte att solen stekte lite för mycket haha!! Jag har så många såna här "Jesus-bilder" på henne från resan... Skall göra ett kollage en vacker dag!