Vråååååååååål

Jag fick alla mina Exemptioncards (applåder!) vilket också betyder att morgondagen är min sista dag på Sachse High School. Och jag vet inte riktigt hur jag känner om det, det känns bara ganska tomt.. jag menar... hmm.. nej det går inte riktigt att förklara. Det var ungefär samma känsla som när jag gick på LBS avslutning förra året men inte helt samma. Ja, på tal om LBS så är jag ju klar med matte B och behöver inte ta det i tvåan (skönt!) Dock ska jag nog ta Matte C om det passar in i mitt schema annars får jag vänta till trean med det. Engelska B och C kommer jag att kunna tenta av så det kommer bli ett konstigt schema för mig mina TVÅ ÅR kvar på gymnasiet... suck.

Men innan de börjar så ska jag ju ha sommar! Som börjar imorgon bara för att jag är så himla duktig och fick mina efterlängtade kort.

Kram och puss, nu ska jag köpa skor och göra negerbollar.


And my mates are all there trying to calm me down 'cause I'm shouting your name all over town

Hallå brus, okej varning för tråkigt inlägg men jag tänkte bara tänka högt nu när jag ändå inte har något annat för mig. Imorgon är det början på sista skolveckan på High School och jag ska försöka möta upp alla som jag inte har klasser med längre eftersom att risken nog är stor att det är sista gången jag ser några av dem, någonsin. Vilket är en jättekonstig känsla som jag önskar att ni kunde förstå. Att man vet att man har dem nu men det är antagligen sista gången någonsin som vi träffas. Ja, läskigt är det.

Sedan så failar jag Art som jag antagligen har nämnt så jag kommer nog inte få mina exemptioncards (kort som man kan ge till lärarna för att få slippa slutproven i kursen) så jag kommer nog behöva gå till skolan torsdag och fredag också och ta slutproven i alla ämnen.... woho. (INTE). Sedan så skolkade jag ju lite i fredags också när jag åkte till flygplatsen istället så det kommer säkert också ha en inverkan på det. Jaajaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Vi får se. Eller jag får väl se, ni andra bryr er säkert inte så mycket.

Sedan måste jag börja packa i veckan också. Åh vad mycket grejer jag har, jag trodde inte att jag hade köpt så mycket men det är verkligen sjukt och jag är orolig (även om mammas, pappas, Mathias och Saras väskor bara var halvfulla när de kom hit och de kan ta med mycket av mina saker) över att jag inte får med mig allt. (Sorgligt eller hur?) 

Ja, och nu när jag ändå håller på så kan jag passa på att bara säga hej till alla nya som tydligen läser min blogg. Under en veckas/tio dagars tid så har statistiken gått upp från ca 45 unika per dag till ca 60 unika per dag. Hej vilka ni nu är, trevligt att ni läser. Det är säkert folk som kollar om min familj mår bra men det började ju lite innan de kom hit också så jag vet inte riktigt vilka det är som stalkar mig, haha. Men gomorron på er i alla fall (även om klockan är 7 på kvällen).

Allas vårt Dallas

Vi tog tåget in till Dallas där vi kollade runt och gick i hettan (eller det var väl "bara" runt 30 grader). Vi såg platsen där John F Kennedy blev skjuten och vi såg det allra första huset i Dallas. Sedan åt vi lunch på ett mysigt cafe och åkte i jättelånga rulltrappor.


Tåget, vi hoppade av vid West End, Dallas.


Dallas.


Mer Dallas.


Det allra första huset i Dallas. Väldigt High Tech.


Ett fint rött museeum.


Sara & Emma vid Kennedys minnesplats.


Familj i Dallas.


Ringade in fönstret där killen som sköt Kennedy stod.


Punkten där John F Kennedy sköts till döds.


Man ser x-et på marken där nere på vägen, bilden är tagen från 7e våningen på huset där mördaren stod (fast när han sköt stod han på 6e våningen) Fast det var inte tillåtet att ta bilder från huset ner på vägen så om någon undrar så tog inte jag bilden............................Pappa tycker att han är cool för han sprang över vägen.


Mathias tycker han är cool för att han bygger torn inne på ett cafe.


Det finns både extremt långa och extremt smala rulltrappor i Dallas.


Nu ska jag springa ut till poolen och ta ett dopp innan middagen.

Imorgon är det skola igen, yey.

Bilder 29 Maj

Ja, vi åt middag på Medieval times som sagt, vilket är ett riktigt coolt ställe där man äter (endast med händerna!) samtidigt som man kollar på turneringar med riddare och sånt. Blev lite back in time om ni förstår vad jag menar. Men jag ska sova snart eftersom att vi har en lång dag imorgon med så jag lägger bara in bilderna, vilket förklarar ganska bra. Godnatt!When 10 days are over, I'll se your smile again

Hej, nu är kyrkan över och min familj fick möta massa människor som de säkert har glömt av namnen på redan. Precis som jag gjorde, haha. Och alla människor är så söta för allihop säger att de är så glada att jag har varit här och allt. "She's such a good kid", "We've been blessed to get to know your daughter" och allt det där. De får mig att känna mig speciell. (Var med i min lilla glädjevåg nu).

Om ett tag så ska vi åka och äta lunch på Medieval times, vi får se hur det går.


Why am I not surprised?

Åt middag på Dennys, Mathias beställde baconglassen jag snackade om för några dagar sedan. Han gillade den. Åt upp alltihop.

Galing.

Bilder 28 Maj


Ehh.... Rumpa?

Okej, en fartfylld dag som började på Southfork med allihopa, eller först var det ju frukost och Mathias var så förvirrad över att de äter kanelbullar på morgonen, haha. Men sedan åkte vi till Soutfork där den kända 80-tals TVserien Dallas spelades in (hade ingen aning om vad för TVserie det var men om ni frågar era föräldrar så tittade tydligen alla på den TV serien förr). Sedan åt vi lunch på Whataburger och sedan blev det Yogurtland! (namnamnamnam) Sedan kom vi tillbaka och nu har min familj fått träffa galna Robert och Tom, och Megan och Becky kom över också. Jag, Emily, Megan och Sara har legat ute vid poolen i timmar nu och snart så ska vi åka till kyrkan för Saturday Night alive. Jag lägger upp alla bilder senare.

Ville bara höra av mig, och lägga upp en cam-bild där jag inte är ensam!! Så här:

Ha det fint! (Sara var källan till rubriken om någon undrade, jag frågade henne vad min rubrik skulle vara och hon sa det.. så..ja, då blev det så helt enkelt!)


Syster röd och syster grön


En egen ängel i min säng

Detta är de enda bilderna jag har just nu men de kan beskriva känslan rätt bra. Vi kom till flygplatsen vid 2, då deras plan landade och klockan 3:04 stack en krullig lång kille ut huvudet ur dörren från gaten. Jag tror att alla där inne hörde mig skrika "That's my brother!" och sedan sprang vi alla in i varandra i en enda stor pool av kramar. Jag vet inte vem som grät först men jag fällde nog bara en tår eller så. Kunde inte hjälpa det, de var så fina.

Och jag är glad att det är ni som får stå på den jobbiga sidan nästa gång för att stå där och inte ha en aning om när de ska komma ut, det var jättejobbigt och jättefint på samma gång. Jag kunde varken andas eller stå still, men nästa gång så kommer ju jag själv veta exakt när jag får se er och ni kommer vara dem som står och väntar och flippar ur totalt. Japp.

Och hela eftermiddagen och kvällen har varit Svengelska och jag är jätteförvirrad och allt känns jätteknäppt. Men nog med prat nu ska jag krypa under täcket och krama om MIN lillasyster, som är HÄR hos MIG. (Som förövrigt har blivit lång!!) Jag vet inte när jag uppdaterar men det blir väl ett inlägg om kvällen i alla fall, ska ta mycket bilder, promise!Måste bara dela med mig lite innan jag drar

Nic: So, do you have black people in Sweden?
Emma: Well, yeah, not like here but it's not like I havn't seen a black person before.
Nic: Do you have Mexicans?
Emma: Hmm.. well I guess not. No.
Nic: Who cutts your grass then?
Emma: ............
Bree: Well they dont have to cut their grass cause it's always cold, right?
Emma: No it's not like tha..
Bree: Wait, do you even have grass in Sweden?
Emma: .............

Japp, jag ville bara berätta det, och nuuuuuuuuuuuuu ska jag åka till flygplatsen! Ihhhhihiihhi.

27 Maj (ont i magen!)

Om ett par timmar, närmare bestämt efter ett engelska-uppsatsprov, en art inlämning ett fysikprov och ett stort matteprov (och ett historiaprov men jag lämnar skolan innan det.. busigt) Så plockar jag upp 4 mycket viktiga delar av mitt hjärta på flygplatsen. Vi får se vem som gråter först, ska försöka att hålla mig men om någon annan gråter så brukar jag inte kunna låta bli.

Even after all these years we just now got the feeling that we're meeting for the first time.

Nu vare klippt och duschat

Och det braiga (ja det är ett ord) med USA är att det inte spelar någon roll hur gammal man är för man får en klubba hos frisören ändå.Godnatt!

I'm smiling but I'm dying, trying, not to drag my feet .←störande att punkten hamnar där

Ska dra och klippa mig. Tror jag behöver det. Fast det har ju varit värre, min lugg har ju ibland blivit så lång att jag an stoppa in den i näsan utan problem. Ja, FYI.

The Script - Nothing


Ni kan nog inte ens förstå

Jag ringde precis hem (fick tänka efter i flera minuter på vad mitt hem-telefonnummer var... hallå eller?), mamma svarade och vi pratade en stund, sedan sa vi Ses imorgon!

Nog en utav de bästa känslorna jag någonsin känt. Bara så ni vet.

Fina Medina

"I even told my mom that it doesn't matter if i surch all over America, or the world, because I'll never find anyone that has everything that you do. You are so slapping special and I'll never forget you my Sverige. I hate that you are leaving but I really hope that I get to come to Sweden some day and just be awesome with you. So, I made you these so I know you wont forget the seahorse freak from America, you little hooter." - Medina Surdulli


- klicka på bilderna för att se större.


Du får passa dig som satan!

Hej, hallå, hello, hola, bonjour, ciao, ahoj och allt det där.

Jag kom att tänka på att min familj kommer hit om två dagar så jag borde nog städa upp lite. Och så ska jag nog dra och klippa mig med sedan när Grace kommer hem. Jag måste ändå klippa mig innan jag kommer hem för här kostar det i jämförelse 400 kronor mindre för en tjej med mitt hår. Även om det inte blir perfekt och även om frisören bara kan snacka antingen spanska eller oftast kinesiska/japanska/thailändska så är det väl värt 400 kronor. Det är ju liksom bara håret (ja Dagge, bara håret)(Hihi det var lite elakt)(Men du vet att jag tycker om dig Dagge) Det är förövrigt galet varmt ute idag. Helt sjukt. Eller just nu står termometern bara på 32 grader men det kändes som 40 eller mer. men det var säkert för att jag hade långa jeans och en tröja på mig.

Jaja nu ska jag sätta igång bra musik och städa, eller det är min plan i alla fall.

Här är en (ganska dålig men skit samma) video på början av stormen igårkväll. Där jag och Grace stod (tills det började hagla golfbollar) och kände marken skaka till de största blixtrarna. Det var rätt coolt mitt i allt det läskiga. I Videon ser man bara blixtrarna i början och slutet, och allt annat är typ bara blinkningar men jag fokuserade mer på att ta bilder så.... ja.


Igår


Jag skulle kanske inte skämtat om det

Ja, jag drog ju ett litet halvskämt om tornados häromdagen och hur jag skulle klara mig och allt det där. Ja, men igår skövlades det bort en hel stad i Missouri, 122 avled, och just nu sitter vi i en Tornado-varning som sägs ska komma in till en Tornado-Watch om ett tag (vilket betyder att det blir värre) TVn är på och radion är igång, vi har madrasserna i mitten på huset och väntar nu. Det haglar golfbollar utanför och det blixtrar som aldrig förut. Jag vill inte skrämma er eller någonting, men jag är faktiskt lite rädd.

Walk it off

Ja, jag var sur, arg och ledsen och allt på samma gång så jag gick ut. Och gick. Och gick. Och gick. Och sedan gick jag tillbaka. Jag var säkert borta i timmar. Jag vet inte ens. Men bra kändes det. Och nu är jag jättertrött för jag har säkert inte gått på mycket, sammarlagt, på några månader. Jag bar runt kameran, och tog lite bilder när jag inte orkade gå. Kameran gör mig lugn på något sätt också.


You won't find heart and soul in the stars

Hallå. Tänker vara lite kortfattad och tråkig idag men det får ni leva med. Dagen var seg, jätte jätte jätte seg. Och det hjälpte inte att Coach Barcheski visade en timmas typ dokumentär liknande film om 9/11 som verkligen fick nästan alla att börja gråta, inklusive mig själv. Jag menar, vi alla har väl sett bilder och videos, själv minns jag att jag såg det andra planet flyga in i byggnad nummer två, live på TV i mammas och pappas sovrum. Men de videorna som han visade har jag aldrig sett förut. Ni har väl antagligen sett bilder och videos på folk som hoppade från de högsta våningarna men dessa videorna var från helikoptrar som försökte komma närmare byggnaden för att kanske rädda någon och de filmerna från helikoptrarna var så nära att man nästan kunde se ansiktsuttrycken på de som stod i fönstren och tittade ner mot friheten men visste att de aldrig skulle vara där nere igen. Och sedan hoppade. Nej fy, det var jättehemskt. Så jag blev halft deprimerad efter det och sedan tog jag bussen hem och nu ska jag väl städa eller nått annat roligt.

Svarar på lite frågor också eftersom att jag inte har hunnit göra det i kommentarerna som jag brukar.Svar: Både Anonym och Lina, och ni andra som missade det eller vill se igen, kan klicka här.Svar: Hej Linnea, ja jag är utbytesstudent i Usa just nu. Jag pluggar inte till något speciellt här borta utan lever bara ett Amerikanskt liv kan man väl säga. Jag bor med en Amerikansk familj och går i High School med alla andra ungdomar.Svar:
Yes ma'am, jag gick från 900 till 1000 i pixelstorlek när jag bytte design. Anledningen var för att jag vill att mina bilder som jag lägger upp skall vara större/synas bättre.Svar:
Det kan du väl få göra. Det var nämligen så att jag tog bilder för att visa Maya eftersom att hon inte fick gå med in i provrummet. Tur för dig för annars hade jag nog inte orkat ta bilder.


Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for.

Godmorgon. Eller ja, jag vet inte riktigt om den är god ännu för snoozeknappen på min väckning funkade inte så jag var tvungen att gå upp 40 minuter för tidigt. Jaja, bättre än 40 minuter för sent antar jag? Idag är det tisdag och nu ska jag på strumpjakt. Jag funderar på att inte sminka mig idag heller. För det första för att det är jobbigt och för det andra för att jag ändå fick tvätta bort det mesta igår i 3rd period för att Medina fick mig att skratta så mycket att jag grät i flera minuter. Det var jättelängesedan jag skrattade så mycket, och det kändes bra även om magen gjorde jätteont. Jo förresten sist jag skrattade så var för några veckor sedan, kanske till och med månader, inne på Chilis när Mr Tom gjorde nått, jag minns inte vad, men roligt var det.

Jag antar att det här inte är så intressant för er med tanke på att ni inte känner personerna jag pratar om men ja, så nu ska jag borsta klart mina tänder och dra till skolan.


Vi tog oss ett kvällsdopp

It was very much nice! Och det kalla (pga regnet) vattnet fick mig att vakna till vilket jag behövde. Men nu ska jag ta en varm dusch och somna hade jag tänkt. Ha en trevlig dag. Nu rullar jag.


Man vet aldrig med den här tjejen

Emma ligger med huvudet mot bordet i Cafeterian på morgonen. Medina kommer till bordet.

Medina: I'm Blue.
Emma (lyfter inte huvudet): Da be di da bi dam ..
Medina: No, forreal Emma, I'm blue, look!Jag fattade ingenting. Men hon berättade att hon färgade ett par skor blåa och att hon sedan hade stoppat händerna i färgen och att det inte gick bort. Smidigt där...

Fun fun fun

Jag vaknade upp för kanske 10 minuter sedan, ganska pigg och rätt glad. Tar upp mobilen från bordet brevid mig, ser att jag har ett sms och läser; Hey girl we have that stupid 6 hour physics test today, don't we? - Nicole

Japp. 6 timmar Fysik. Där gick min dag i väggen. Önska mig lycka till, jag lär ju behöva det.

Åskan och regnet fortsätter natten ut


Världen är så underbar bara man får ett svar

Okej, nu är jag lite mer sugen på att skriva, uräkta mitt lite dåliga humör förut. Nu har jag gjort min CD till Coach Reza, hoppas han blir glad, och jag fyllde den med de mesta låtarna (som jag kunde få plats med) som ni gav som förslag. Tack för det. Blev ju skylldig folk kakor nu, hoppas ni hinner glömma av det innan jag kommer hem he he he. Annars har jag bara sovit, skrivit annat och gjort ett engelskaarbete som egentligen är försenat men jag hoppas att hon tar emot det ändå, jag har ju liksom det bästa betyget i klassen så Miss Grieb kanske är snäll mot mig (mest troligt inte, men jag kommer ändå vara den första som lämnar in arbetet så...) Herregud vad ointressant det här är. Men ey, det är ju min blogg så jag bestämmer vad som skrivs.

Det är många tornados som håller på just nu i Texas, as we speak, men jag har ju överlevt såhär länge så det skulle bara vara onödigt om en kom och hälsade på nu ju. Så jag njuter av åskan och regnet istället för det får mig att sova bättre.

Den här veckan så måste jag börja sortera grejer vs. börja packa lite eftersom att jag inte kommer att ha någon tid med det under mina sista två helger. (Oj vad lite det lät nu) Jag har inte heller förstått, här inne (pekar på mitt hjärta) att jag komemr få träffa min familj på fredag. Kommer nog inte fatta det förrän jag ser deras fina ansikten på DFW (flygplatsen) om ca 115 timmar (nu lät det långt helt plötsligt). Men ändå, åh vad konstigt det känns. Jättekonsigt. Och faktiskt lite läskigt. Vad ska man säga liksom? "Hej pappa fresten", "Hej Emma fresten" (Vi brukar säga så) Haha okej nu har jag nog tappat bort många men jag tänker bara högt nu.

Klockan är bara 9 och jag vill gå och lägga mig, känns konstigt. Jag är inte ens trött. Inte alls trött faktiskt. Och jag kan knappt höra vad jag tänker för denna åskan. Herre min Leif. (Vet inte om du säger så fortfarande mamma men jag säger så ibland och det får mig att tänka på dig).

Svettig och rädd på präriens vida vidder, Kände mig less på allt cowboy jidder, Jag ser röksignaler uppe på ett berg, Kalla kårar gick ner i min märg, Där finns galna indianer som vill kapa min lugg! Då bakom min rygg hör jag någon säga: "Ugh!" Där stod en röd indian jag tänkte: Å nej! Han sa: "Vit man, varför du kissar på dig?" Han e en cowboy kille som blir rädd för varje grej, Han e en cowboy kille som gråter som en tjej, Himlen är hans tak och prärien hans golv, Han är tjugotvå år gammal men beter sig som tolv, Haha! Jag är tjugofyra dumskalle, Det fanns en gång en cowboy som inte var så bra, Det fanns en gång en cowboy som knappt var nåt att ha, Han är knappast värd att nämnas i denna cowboy sång,
Varför ska jag sjunga? Nej, jag slutar med en gång.


Haha, hängde ni med där eller? Markoolio ju.

"This is getting recorded so we can't say hell or shit or anything"

Orkar inte skriva så ni kan ju typ kolla på bilderna och gissa vad jag har gjort idag.Goin' to church

I'm wearing my wHOLY shirt.


Ni har säkert sett denna vid det här laget

Men den är så fin. Och låten. Och allt. Har lyssnat mycket på den den här veckan."One day I'm gonna whistle?"

Och du tror att jag inte vet, men jag vet precis vad du gjorde igår

Nu har jag vaknat och ätit frukost och choklad. Nej, inte choklad till frukost utan frukost och sedan choklad. Vitig detalj där. Sedan pratade jag med min kära mamma en stund men mitt internet ville inte funka hela samtalet ut så vi hann inte prata klart. Men vi får prata på fredag igen!

Annars? Jodå. Jag har ju inte gjort så mycket idag så jag har väl inget att berätta. Igårkväll så kollade jag på säsongsavslutningen av Bones (dog lite) och No strings attached och somnade efter det någon gång på natten. Nu ska jag leta mer godis. Ha en fin lördag hejdå.

Bara för att inte ni har en cool Star Wars M&M maskin.


A long lonely lonley lonely lonely lonely time

Hej världen. Hur mår ni? Lite random att fråga men ja.

Här i Texas är det fortfarande fredag och jag sitter här ensam i huset. Har preics kollat på det senaste avsnitten av Glee och Raising Hope och någon gång efter det så somnade jag i sängen jag låg i och så vaknade jag nu också klockan är snart åtta och jag är fortfarande ensam hemma. Jag vet inte vart alla tog vägen riktigt, man kan aldrig vara riktigt säker när de säger "Five Minutes" eller "Be right back", men jag har inget emot det, att vara ensam nu menar jag. Det är tyst och min huvudvärk är borta. Inte för att jag har något emot att ha de här heller, fina är dem och jag kommer sakna dem när jag åker.
I helgen har jag nog inte något planerat vad jag vet så jag får väl se vad som händer. Dina pratade om att hon kanske skulle spontanringa mig imorgon också och åka någonstans men att det skulle vara en överraskning. Jag sa att det kanske inte var en överraskning längre och då sa hon åt mig att glömma av det.. så.. öm.. jag ska inte göra något imorgon, och på söndag så skajag nog bara vara. Kanske börja sortera grejer som jag behöver göra.

Just nu så regnar det mysigt utanför här och åskar som bara den. Det dundrar och blinkar. Och här sitter jag i ett tomt hus och äter choklad och har lite fredagsmys för mig själv - och skrev precis ett väldigt ganska ointressant inlägg. Sorry, ska försöka komma med något roligare nästa gång.

Här är en bild på mig och Maddie från igår eller i onsdags som aldrig blev bloggad.


Jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan

Medina ringde mig när jag satt i soffan, slöade och såg på den gamla filmen Rudy. Hon sa åt mig att ta och flytta min vita rumpa upp från soffan och gå och äta middag med henne och hennes syster. Jag åkte såklart med och vi hade det jättetrevligt. Hennes systerdotter var med också, Feliz kallar de henne, jag är inte riktigt säker på hennes riktiga förnamn men det är jättefint. Hon är så söt så. Vi åt pizza och pratade om allt möjligt och sedan körde de hem mig igen och idag hade jag faktiskt tänkt (och ska) sova tidigt. Så jag säger godnatt nu och så hörs vi imorgon, och då är det freeeeeedag.


Grattis på födelsedagen Mamma!

Idag är det den nittonde Maj
Och då är det partaj
För min fina Mamma fyller år
Och jag fällde en liten tår
Precis efter att vi skypade idag
För jag har ju inte sett henne på ett långt tag
Och saknaden är större än jag själv kan förstå
Men även om hon är långt bort, bra hon kan få mig att må
När jag var en liten tjej
Fanns mamma alltid där för mig
Och det är samma sak nu som förut
Mamma hjälper mig alltid att hitta ut
Ut ur problem och sura humör
Och mamma lyssna nu och hör
Du är den bästa mamman man kan ha
Och jag skulle aldrig någon annan mamma ta
Till dig vet jag alltid att jag kan gå
Oavsett om det är jobbigt eller om jag en kram vill få
Jag älskar dig till stjärnorna och tillbaka
Och jag hoppas du, på din dag, åt en kaka
Mamma, jag saknar dig så att det gör lite ont
För utan dig så blir allt lite tomt
Men av glädje kan jag springa över 2000 hagar
För vet du vad mamma, vi ses om åtta dagar
Och då ska jag få se min mamma igen
Efter nine months eller snart till och med ten
Min mamma är i alla fall bäst
Och för det behövs inga undersökningar eller test
För jag är helt säker på det ska ni veta
Mamma du behöver aldrig leta
För om du saknar mig så känn ingen smärta
Jag är alltid där, i ditt varma och kärleksfulla, fina hjärta.

Älskar dig mamma, Grattis på födelsedagen!
Hej

Okej, jag hade en - kan väl säga det rakt ut - skitdag igår och ville helst inte veta av något eller någon men idag mådde jag bättre och fick några välbehövda skratt och leenden. Jag började dagen med att faktiskt vara ute vid bussen när den kom till mitt hörn där den hämtar upp mig. Busschauffören nickade till och med till mig, tror hon var lite stolt över mig. Sedan mötte jag Medina i skolan, den ungen som var "sjuk" igår. Och här i USA blir man inte bara "sjuk" en dag, för då förlorar man alla möjliga sker som man kan göra och allt. Eller det händer väl om man är sjuk också men det är det ästan ingen som är för man kommer till skolan ändå, och om man är borta i två dagar i rad så måste man ha ett papper påskrivet av en doktor osv osv.. I alla fall så var Engelskan lätt och Art var bra, mår bra där inne där jag bara kan sitta och måla, dock vet jag inte riktigt hur det går med min bild just nu, allt ser ganska konstigt ut, förrutom hunden som är på ena sidan av bilden. Den ser fin ut, än så länge. Nej men det blir nog bra! Sedan var det fysik och ja.. det är väl som det är, jag har i alla fall Medina där inne och hon satt och viskade lite random ord på svenska som hon hade pluggat in under sin mattelektion 2nd period. Sedan var det matte som gällde för mig och vi gjorde säkert massa bra saker men jag minns inte just nu, tror jag sov en del av den lektionen med. Och efter historian så var det hemgång och jag kom hem, pratade med Marcus, tog ut diskmaskinen (som i princip bara var fylld med glas av någon andledning) sedan åkte jag och Grace till Walmart, spontanköpte billiga bikinisar också som vi inte alls åkte dit för att köpa. Och sedan hade jag tänkt att jag skulle sova ungefär men Dear John var på TV så jag satte mig och kollade klart på den, snyftade lite, sedan kom jag på att jag behövde duscha så jag gjorde det och nu blev det sent ännu en kväll. Inte bra. Inte bra. Men men, det är livet, och min mamma fyller år imorgon så om ni springer in i henne så krama om henne från mig 100 gånger okej? Bra.

Fin rubrik jag lyckades med också där.Nej nu måste jag sova om jag ska orka upp imorgon 5:30.

Godnatt!

Yearbook

Japp, där har ni lite från min yearbook tillsvidare.


Ibland är det jag som är trög

Emma: Faith, I saw you and Hope in the yearbook!
Faith: Yeah, We're on the page with all the siblings.
Emma: Wait? You and Hope are sisters?!
Faith: Emma, you're kidding right? We are twins?
Emma: What? I didn't know! But y'all do look alike, now that you mention it.
Faith: Hahaha, Emma, I know you're not American but sometimes you can actually be just as slow as one.

Sådär ja

Tryck f5 om ni inte ser det.
Det blir nog lite andra små justeringar men ni märker säkert inte av det ändå.

Hejdå.


Its all on you, darlin'. You took me when my eyes were turned.

Hej där. Jag vet inte riktigt idag, är inte på humör direkt. Tror jag behöver en kram. Johanna sa åt mig att ända min design så jag kanske gör det senare. Hoppas ni gillar den. Här är ett fint klipp jag tog från hennes blogg också, bara för att det är fint och Robert är bra på att sjunga. Pusshej.


Syttende mai

Jaha, då jar jag varit här i 9 månader. Och jag tror bestämt att det var syttende mai som jag var på Liseberg för två år sedan nu. Den där fina sommaren 2009. Och min buss går om circus 3 eller 4 minuter till skolan. Klockan är 13:37 i Sverige nu. Det här blev ett ganska random inlägg..


Då vet jag att jag är trött

Jag skulle tvätta bort sminket och tog tandkräm i händerna istället för sminkborttagningsmedel. Sedan tog jag nästan sminkborttagningsmedel på tandborsten. Och sedan la jag mig i sängen, jättegosigt och hittade den perfekta platsen, kom sedan på att jag hade glömt att släcka lampan. Hate when that happens.

Hej måndag, sova, äta, fåglar, yearbook, hejdå.

Jahopp, idag är det måndag - IGEN. Det blr bara fler och fler av dem liksom.

Jag kom till skolan lite innan 7 som vanligt och köpte mig en flaska vatten att dricka för att jag var törstig efter mina pop-tarts som jag mumsade i mig på bussen. Sedan var det Engelska och vi läste och svarade på frågor (låter kul va?) och sedan var det Art och jag fick ett litet utbrott på min bild men det ordnade sig tillslut. Fick även ta men min fågel som jag gjorde i.. Augusti/September förra året. Fint fint, den som fick en tredjeplats i Artshowen för någon vecka sedan. Sedan var det fysik och mitt i den lektionen så hade vi ett möte för alla fick sina Yearbooks, eller ja, de som hade köpt en och hade sitt ID med sig. Jag hade såklart glömt mitt ID men som tur var så känner jag halva yearbook klassen så de kunde ge mig min ändå. Najs! Så resten av dagen, förrutom Algebra och Historia (gjorde klart mitt historiaprojekt btw, och gjorde det bra) så hade dagen bara varit till för att signera folks yearbooks och få sin bok signerad av sina vänner. Woho. Så mycket skrivande och stress, missade nästan min buss också men Medina hjälpte mig att hitta den i tid. (Lite svårt att springa till en speciell buss när det är ca 50 bussar på parkeringen och de står aldrig på samma plats). Jaja, jag han med bussen och kom hem. Och nu ska jag inte göra någonting tror jag. Jag läste på Facebook att alla har det nationella provet i Matte B imorgon men jag (och johanna) kan ju skratta lite åt dem för vi har redan gjort det och ägde det också om jag inte minns fel! Nördiga som vi är, jag och min bästis.


Svårt att hitta mig bland alla 3500 elever, även om det var i bokstavsordning haha. Kan visa er mer, bättre, bilder på yearbooken senare om någon är intresserad. Hajdo.

Skål för choklad och ett (nästan) städat rum!

..Och hår åt alla håll?


Jag städar faktiskt - på riktigt nu

Jag har fyllt 3 sopsäckar, en papperskasse och en låda med skräp och skit, men är långt ifrån klar som ni ser om ni kollar in i rummet på bilden..


Call I'm sick call I'm angry call I'm desperate

Här sitter jag i min ensamhet, hatten på också av någon anledning, och funderar på hur galet det är att jag endast har tre söndagar kvar i Texas efter att denna är slut. Jag funderar också på att städa eller skriva mitt historiaprojekt men det verkar liksom inte lika lockande att tänka på just nu. I wonder why?

Jag kanske går ut och fotar om inget intressant händer idag. Vilket det inte verkar som om det kommer att göra. Jag borde klippa mig också, och tvätta kläder. Slänga den halvfulla flaskan med apelsinjuice i som har stått på min hylla ett tag nu, skicka min hög med brev som inte blivit skickade, göra en CD till coach Reza och ta en powernap för att orka med veckan. Ja, skriver ni ner detta eller? Jag menar, det är ju väldigt intressant.Jag är nästan klar med den nya designen också men jag tror inte jag lägger upp den än, för det första för att den inte riktigt är klar och för det andra för att jag inte har lust med det.
Ingen vet varför.

Who are you? who who who who

Skulle skriva på ett papper i kyrkan och tog en närmare titt på pennan...????

Bestämde oss för att gå ut ur huset

Jag satt med pyamasen på tills klockan slog halv 6 på kvällen och sedan bestämde vi oss för att gå ut och äta i alla fall. Jag vann argumentet över vart vi skulle åka och äta och vi åkte till IHOP precis som jag ville. Åh jag är bra. jag lovar er, IHOP:s varma choklad.. det finns ingen godare choklad i världen (och tro mig, jag har testat det på många ställen i världen). Så om ni åker till USA och äter på IHOP så måste (ja måste) ni testa deras varma choklad. Just sayin'. Annars så åt jag frukost hela dagen då iprincip, donuts imorse, en skål med flingor någon gång vid 4 och sedan pannkakor till middag. Najs.Och servitrisen kollade konstigt på mig när jag "bara" beställde 4 jordgubbs & banan pannkakor. Jag orkade liksom inte ens äta upp alla, och de andra beställde dubbla portioner av ägg och bacon och sallad och .. okej inte sallad.. men hashbrowns, sås och allt det där. Tydligen är jag knäpp som "bara" äter 4 tjocka pannkakor med sirap, jordgubbar och bananer till middag.


Åhh...

OCH btw, påminn mig om att jag ska börja med mitt historiaprojekt imorgon okej? Det ska nämligen redovisas på måndag. Tack på förhand.

you're the one who holds the key to my ♥Thinking of you is easy - I do it every day. Missing you is the heartache, that never goes away.

- Michael Pryce

Eurovision

Jag läste att det är Eurovision song Contest idag, så jag tog mig friheten att lyssna på några av bidragen. Efter att ha lyssnat på säkert hälften av alla låtarna så får jag väl ändå säga att jag gillar den här bäst. Och det var väldigt många konstiga bidrag med, men det brukar det väl vara, haha.

Finland


Update 00:27: Jamen hallå! Sluta klaga Sverige, tredje plats är ju faktiskt det bästa vi har lyckats med på väldigt länge. Och speciellt med den texten till låten så kanske vi bara lurade i folk att vi var populära? Tredje plats är bra så sluta sura. Punkt slut. Jag lovar er att min syster blir glad när hon får reda på det imorgon i alla fall och börjar sjunga Manboy eller något. Haha.

I love the smell of donuts in the morning

Gomorron gomorron gomorron! Sov som en stock inatt och drömde konstiga drömmar om Afrika, helikoptrar, männiksor som bodde i fel hus och pariserhjul. Jag vaknade nu för snart en timma sedan och kände doften av nyköpta donuts så jag sprang ut och hämtade två.
Sprang så fort att den ena donuten tappade ett hål? Hm..


Hahaha


There is nothing that I wouldn't do

Fick ett brev från den här söta tjejen idag. Då blev jag glad. Dock är den här bilden flera år gammal, och hon har säkert växt nonstop sedan jag såg henne sist, men det spelar ingen roll hur mycket hon växer och om (eller snarare när) hon växer om mig, för hon kommer alltid att vara min lillasyster. Världens bästa lillasyster också. Jag saknar dig Sara-bara. Bamsekram på dig, vi ses om två veckor och då ska jag mörbulta dig så se dig för!

Du måste va blind, blind blind blind

Så.. jag började min Fredag den trettonde med att vakna för sent och knappt hinna med bussen (som, som tur var, var sen). När jag hoppade av den vid skolan så hoppade jag sjutton meter upp i luften då en kackerlacka sprang framför mig, så nära att jag var va 2 decimeter från att trampa på den. Jag vaknade till i alla fall och hittade Medina och Trini i cafeterian och satte mig där och pratade tills klockan ringde. Sedan var det 1st period och vi hade en vikarie för Engelskan, hon lät oss göra lite vad vi ville, vilket är väldigt ovanligt, men Brooke, Lydia och jag gjorde klart vårat projekt ändå duktiga som vi är. På Art fick jag tillbaka mina bilder som har hängt i South Garland biblioteket i en vecka och på fysiken så jobbade jag och Medina faktiskt med något (som till och med hade med fysik att göra). På matten tog vi ett långt men superenkelt prov och sedan var det lunch, studyhall och Historia. Trevligt. Ikväll ska jag bara lata mig hade jag tänkt, kanske börja skissa på en ny design för bloggen? Jag menar, det var över ett år sedan jag bytte nu och jag ser liten ut på bilden. Det får nog bli mer somrigt nu här på bloggen tycker jag, nu när det är Juni om lite mer än två veckor och allt.


När du vill dricka nåt gott i nåt riktigt flott


Fast den är inte riktigt klar än...

Det är smart att vara smart

I Miss Knox klass, Algebra 2, hon har precis ställt en fråga till klassen som ingen verkar veta svaret på. Och jag orkar inte svara även om jag vet att jag har rätt.

Miss Knox: Seriously? People, what is the answer?
Emma (tyst för sig själv i bakre raden): Add..
Miss Knox: Miss Grann, what did you say?
Emma (överraskad över att hon ens hörde): Add?
Miss Knox: Miss Grann!
Emma: Yes..
Miss Knox: Do you want some cookies?
Emma: Um.. yeah.
Miss Knox (ger mig ett paket Oreos): Here have some cookies Grann! Good job.

Jaha. Kakor säger man väl inte nej till.


Dansa min docka, medan du är ungerNär du står i solens sista andetag
Och inväntar slutet på en vacker dag
Se till att hitta en lika vacker vän
Så att du i mörkret inte går ensam hem


Amerikaner....

Nu finns det glass med bacon och colasås på Denny's. Låter det inte hur äckligt som helst?


Mamma, Pappa, barn

Jag ville gå ut och fota men det regnar och Familjen Kameraprylar gillar inte vatten så vi får väl vänta ett tag. Jag kanske går ut sedan när det blir mörkt och har slutat regna. Men det är svårt att fota i mörkret. Deprimerande. Jag som var på fotohumör. Darn.Like my own personal brand of heroinHej regnig onsdag. Det läskiga var väl att när jag hoppade av bussen så var det soligt och 34 grader men när jag hunnit gå på toaletten, satt igång datorn och loggat in på skype så ösregnade det så mycket ute att jag inte såg grannarnas hus. Och det åskade jättemycket. Eller, det åskar aldrig lite här, det blinkar i rummet var fjärde sekund åt minstonde och det låter som om någon övningskör ett jetflygplan utanför mitt fönster, men inga tornados i alla fall. Och... nu gick strömmen i två sekunder. Kanske ska sätta igång TVn och se efter om det är några tornados pågång ändå, eftersom att det är helt vindstilla ute - vilket inte är ett bra tecken.

Love in her eyes and flowers in her hair

Jag tänkte sova men regnet smattrade så fint mot fönstret och musiken tog över mig lite tror jag. Dessutom blev jag lite glad precis när jag upptäkte att det var tisdag, då jag trodde att det var måndag. Nu börjar det åska också, vilket jag har lärt mig att tycka är mysigt. Japp. Det var allt.


Yiruma - Kiss the Rain

800 grader, du kan lita på mig

Rubriken fick mig att tänka på Kenny Begins haha. Ja, om nu någon kommer ihåg den scenen från den filmen. Såg den häromkvällen, eftersom att någon (Tror närmare bestämt att det var Frida) som skickade den filmen till mig för ett tag sedan.

Jaja det var inte det jag tänkte skriva om, jag tänkte berätta att det är 29 grader ute och det är tydligen "kallt" jämfört med vad det ska bli under veckan nu. Jag menar, i lördags när det bara var 19-20 grader så tyckte jag att det var lite kyligt (vilket jag borde sluta med nu eftersom att 19 grader är sommar i Sverige) men över 30 grader tycker jag inte att det ska bli (inte för att det är jag som bestämmer sånt), nu, vid 28-29, då är det skönt ute. Då blåser det ju till och med varmt.

Jag kommer faktiskt inte ihåg om jag började det här inlägget med en baktanke om att jag skulle skryta lite om värmen, men det verkade bli så i alla fall. Så.. ja, det är varmt. Men jag har också hört att det är ganska skönt i Sverige nu med. Nu vet jag inte ens vad jag skriver om längre, jag pratar liksom med mig själv mest.

Hej Emma.

Hej Hej.

Okej, nu håller jag på att bli schizofren här också, så det kanske är bäst att jag går.


Instagram


Middag


Bugger King.

Jag ät trött

Så nu ska jag dra och sova. Efter att jag ätit mina Special K såklart.


Här sover jag i Johannas källare.


Här sover jag och Olivia, alldeles blöta, på pendeln från Göteborg.


Här sover jag på soffan, första dagen i Texas.


..Och här sover jag och Emily i soffan som jag nu ska somna i hade jag tänkt. Mobba inte våra fina helkroppsdräkter. Hejdå.

Daybreak in May

Blogg.se ville inte funka igår så vi får se om det funkar nu? Testing.. testing.. 1.. 2 .. testing? Jag tror att det funkar. Bra. Jättebrah. Nej men åh vad trött jag är. Jag borde börja leta efter strumpor i denna röran bland mina kläder som inte får plats i lådorna längre men jag lämnar det till de sista sekunderna då jag hör bussen komma runt hörnet på kvarteret tänkte jag. Igår gjorde vi inte så mycket här, firade mors dag som var igår i USA (är den 29e i Sverige, så oroa er inte, ni missade det inte) Sedan sprang vi och hyrde tre filmer och såg en av dem, Morning Glory, jag hade redan sett den på bio för ett ganska långt tag sedan nu, men filmen är sevärd, så se den om ni inte gjort det. Nu ska jag på strumpjakt! Hejdå!

 


Take these broken wings and learn to fly


The Beatles - Blackbird

Det är bara såhär på natten som jag egentligen lyssnar på The Beatles, deras musik blir liksom bättre på natten. Ingen vet varför. Det är kanske ett till av mina olösta mysterium.

Efter kyrkan idag så kom The Heiners och Mr Robert och Miss Shari över till vårat hus och vi åt middag här. Killarna kollade på Star Wars och tjejerna satt och pratade om blommor (Kod för tjejprat) Dock smög jag och Megan ut en stund och kollade på Star Wars med killarna men sedan så blev det sent och alla åkte hem. Jag och Grace kollade på film nu precis, Seconhand Lions, fin film, tydligen så bra att jag lyckades hålla mig vaken också. Men nu ska jag ta och försöka sova faktiskt. Mm ha det fint!

Lyckan att ha en vän från Taiwan

Får då får man söta taiwanesiska paket på posten!Kan det bli gulligare? Hon kommer ju till och med ihåg mitt hjärt-halsband och så har jag en kamera i handen på tredje bilden. Tack så mycket Shao-Wen!

謝謝紹文 我愛你 !By the way så försökte jag läsa innehållsförteckningen för att se vad som var där i, men min kinesiska är ju lite ringrostig så det gick inte så bra, haha.

LunchAt Walmart

Emma: Haha! Emily look at this!
Emily: It's the American version of a monkey!


De senaste veckorna har jag...

... lärt mig att, i Tyskland, när något typiskt händer, när vi i Sverige säger Gammal Goding eller något liknande, så säger tyskarna "Alte Schwede" vilket betyder gammal svensk.

... tydligen varit med på ett helsidas repotage i Norra Halland. 30e april tror jag det var, har inte ens sett det själv ännu men Johanna sparade tidningen om ni missade det och vill se.

... ätit sju eller åtta lådor med jordgubbar (de senaste två veckorna).

... äntligen fattat att jag har tappat respekt för pengar. Så jag ska försöka hitta den igen. Spenderade närmare 7000 svenska kronor i månaden April utan att egentligen ha köpt något väldigt viktigt.

... fått ett väldigt stökigt rum, så stökigt att jag inte ens vill visa en bild, så nu ska jag städa. Skype är igång om någon vill prata, eller störa mig från mitt städande, eller båda helst.

You're a coward.

Åkte hem till Maya vid 6 och åt pizza, pratade, spelade kort och lyssnade på musik ett tag. Sedan poppade vi popcorn och såg The Dilemma och Black Swan i deras hemmabio på övervåningen, hade redan sett Black Swan men den är ju så bra så vi såg den igen. The Dilemma (vet inte om den har en annan svensk titel) var okej, jag tror jag hade för höga förväntningar på den filmen men den var bra, ganska rolig och så. Efter Black Swan så blev jag körd hem och nu ska jag försöka sova.


Grattis Matilda 20 år!

Bästaste Matilda Alsterberg fyller hela 20 år idag! Hallå? Vart tog tiden vägen?
Vilket är helt sjukt för jag minns när vi var säkert runt 5 och 7 år och det känns inte som så längesedan. Det här är i alla fall min storasyster, om man kan säga så, och jag hinner tyvärr inte skriva någon dikt till dig men jag hittade massor av bilder (dock är de flesta av dem dina Tilda hehe)
Saknar dig Vilda Tilda!
Hoppas du har en jättefin dag, pussar och kramar från andra sidan planeten!

Lose footloose kick off your sunday shoes

Hej och hå, idag är det fredag och jag kom inte ihåg det efter 5th period idag så när Coach Barcheski hälsade alla en trevlig helg så hoppade jag upp och ner lite för att jag blev glad. Vet inte ens om ni hängde med i den meningen men ja, hej fredag. Och välkommen.
Idag hände det väl inte så mycket i skolan, fick reda på att jag har bästa betyget i min Engelska klass igen, och detta är en ny klass. Jag vet inte riktigt hur alla lyckas faila engelska då det är jättemycket lättare än engelska i Sverige. Och det är ju ändå deras första språk? Jaja, annars då? Jo vars, vi kollade på mer Forrest Gump på historian och Ashley och jag delare på en tallrik med "Spicy Chicken" när vi hade skrapat ihop våra sista pennys för att få råd med något till lunch.

Och om någon timma eller så, kanske mer, så ska jag ha duschat och ätit mina jordgubbar för då ska jag åka över till Maya eftersom att hon är alldeles ensam hemma ikväll. Så vi ska beställa pizza och se på skräckfilm eller något sånt mysigt hade vi tänkt.


EARTH without ART would be EH

Ägda av en svensk tjej.
Första plats i bildkategorin: 6 squares
Andra plats i bildkategorin: Black & White/Dots and lines
Tredje plats i skulpturkategorin: My Totem Pole (Lägger upp en bild senare)
Hedersomnämnande i skulpturkategorin: Toothpicks (Lägger upp en bild senare)

Faktiskt min första bild jag gjorde i Art den här terminen, man skulle rita 6 olika rutor men på något sätt koppla ihop dem på kanterna av dem så att alla sitter ihop. Man kan dock inte se alla detaljer på det här fotot.


Händerna ja, bilden är bara byggd på prickar, inga linjer alls, bara prickar.
Gud vad lång tid det tog..


Man kan knappt se den minsta prickarna där men ja, många prickar var det. Speciellt i den där muskel-handen. Den tog föralltid att göra.

Thursday, never looking back

Idag är det torsdag, som jag även nämnde i rubriken där med en rad från låten Friday I'm In Love. Det har väl inte hänt så mycket denna torsdag, skola skola och åter igen skola. Såg på Forrest Gump på Historian i alla fall och det gillade vi för vi brukar oftast få jobba ganska hårt där inne. Faith somnade på bussen hem, så snäll som jag är så tog jag en bild på henne i brist på annat att göra. Och om ni kollar hur hon sover så är det det bekvämaste sättet som man kan sova på i den där attans skolbussen för det skumpar så mycket. Det är alltid intressant att se hur alla försöker hitta något sätt att sova på morgonen i bussen, de gångerna som jag faktiskt är vaken då vill säga.

Nu om circus trettio minuter så åker jag iväg på The Art Show där två av mina bilder kommer att hänga. Intressant. Och som jag sa till mamma så ska jag åka och vara lite kurtullel nu. Hejdå.


MatkrigOm ni var här så kunde ni ju ha varit med i min Youth gruops Food Fight Fundraiser som är om ca 3 veckor, eller är det två? Den 21 Maj i alla fall så smäller det. Erkänn att det låter roligt? Ja, det tyckte jag med, tills Mr Tom sa att jag var modig som tyckte att det verkade roligt att få potatismos, överkockt spagetti, krossade tomater, majonnäs, ketchup, ägg, chokladpudding med mera över hela mig, i håret och så vidare. Sedan tappade jag min inspiration lite haha, men det behöver jag ju inte säga till de jag ska försöka sälja biljetterna (tröjorna) till.

Life is messy. Love is messier.

Hej alla. Idag var jag trött, som jag redan nämnde imorse, och nej det var inte på grund av dig Dagge, det var en blandning av massa saker som håller på just nu. Jag vill egentligen springa ifrån det för en stund men har märkt att det inte går. Men nog om det, och mer om bra saker. Medina var den första som fick mig att skratta idag, då hon pluggat i sin ordbok hon fick i söndags och sa saker som "Emma är kuslig" och andra lite underhållande saker. Annars hade jag ett uppsats-prov i engelska 1st period. Vilket dödade mig lite, uppsats-prov är aldrig roliga. Sedan håller vi på med ett nytt projekt i Art som är ganska intressant, och på fysiken... har vi prov imorgon juste. Attans. På matten gör vi så mycket arbete så att jag somnade av utmattning på studyhall som är precis efter lunchen, och jag brukar slumra till där, men jag somnade verkligen, miss Knox fick väcka mig för tydligen hörde jag inte ens klockan ringa. Bra där. Sedan på historian kollade vi på massa videoklipp IGEN om Osama Bin Ladin och att han är död och så vidare, vilket är det ända folk pratar om här just nu. Igår nör vi kollade på nyheterna så var det 1 timma om Osama och sedan innan nyheterna var slut så var det någon nyhet om en kvinna som hade hittat en okänd naken man i sitt kök, och där satt han och åt rå kyckling. Amerikaner..Och det avslutar vi med ett citat från den fina filmen Captain Corelli's Mandolin

"Love is a temporary madness. It erupts like an earthquake and then subsides. And when it subsides you have to make a decision. You have to work out whether your roots have become so entwined together that it is inconceivable that you should ever part. Because this is what love is. Love is not breathlessness, it is not excitement, it is not the promulgation of promises of eternal passion. That is just being "in love" which any of us can convince ourselves we are.
Love itself is what is left over when being in love has burned away, and this is both an art and a fortunate accident."

hej onsdag

Somnade alldeles för sent igår så nu känner jag mig lite... trött? Tror det är det det kallas.


Sedan att jag har ett åskmoln i ansiktet, den historien kan vi ta någon annan dag.

Grr

Jag är på väg att hugga huvudet av min dator. Bara så att ni vet. Nej men seriöst (inte för att jag inte var det i den första meningen) så tror jag att jag har införskaffat mig något elakt virus för åh vad trögt det går nu alltså.

Hjälp? Någon?

$para pengar?

Det är roligare när det finns mer pengar än kvitton. Men jag antar att man inte kan få allt här i världen. Alla kvitton (som är från bara April btw) kom inte ens med på bilden... Fast alla pengar jag har kvar kom inte med heller så det jämnar väl ut sig? Jag hittade nämligen några mynt i backfickan efter att bilden togs.


En pappa och en två-årig Emma kom med där på ett hörn också.

Blitt sparkad runt några gånger. Som en del måste bli.

Hej bloggen och alla som nu läser den.
Idag har det regnat precis hela dagen, så det är blött ute. Och där sprang jag med mitt självporträtt - som inte ser ut som mig - i händerna. Och nej, ni får inte se hela för jag vill inte. HAHA. Ägda.


Ipodbilder for the win. Ser jättegult ut också. Even better.

De andra bilderna jag har gjort vet jag inte när jag får ta hem för de har alla hamnat i Artshowen (en tävling som lärarna nominerar bilder till) Men när dem kommer tillbaka så kan ni kanske få se hela de bilderna i alla fall. Om kag känner mig snäll den dagen. He he he.
Nu ska jag sätta mig ner i soffan och halvsova och vara sugen på Yogurtland hade jag tänkt.
Godnatt.

Fina Lauren

Jag har inte bara talangfulla vänner i Sverige, utan här med. Lauren Eisenbeck mina damer och herrar! Och ja, hon är lika söt och jättesnäll som hon ser ut. Så himla fin tjej!


Bilden: Jag och Lauren för snart nio månader sedan då hon mötte mig på flygplatsen.
Videon: Lauren sjunger den fina låten Home av Edward Sharpe & the Magnetic Zeros.
Klicka här för att komma till hennes Youtubekanal där hon har lite fler låtar.

Medinas födelsedag

Kvinnan ringde mig vid 2 eller 3 och sa åt mig att åka till Firewheel och se på bio med henne, Trini och Trinis kompis som jag har glömt av namnet på redan (bra där), så det gjorde jag minsann. Man kan ju liksom inte säga nej till ett födelsedagsbarn. Så jag tog med mig födelsedagspresenter och Grace körde mig till biografen. Vi såg på film och sedan var Trini tvungen att åka hem men jag och Dina gick till ett cafe och köpte massa kakor som vi åt, vad annars gör man med kakor liksom? Sedan kom hennes syster och plockade upp oss och körde mig hem, i bilen var också Medinas syster-dotter som är ca ett och ett halft år och hon var så himla söt och jag var glad att äntligen få träffa henne efter att ha hört så jättemånga historier om henne.

Nu ska vi äta middag och se på Sweet Home Alabama här borta. Ha det mysigt.


Jag ger dig min morgon


Work in progress..


...that's not even half done yet. Och Medinas födelsedag är imorgon. Kan bli en lång natt detta - planering är min starka sida som sagt - men jag har ju presenten som (jättesnälla) Johanna skickade också.

Oh dear, it's been hardly a moment and you are already missed.

Pratade precis med min fina pojkvän ganska länge och blev glad. Så nu känns det fint alltså. Annars har det väl inte hänt så mycket, jag åt Special K och halvsov innan det (inte samtidigt dock). Och om en timma eller något sånt så ska jag åka iväg till kyrkan får Saturday Night Alive. Hoppas ni mår prima ballerina.


Om ni glömde av vad jag hette eller nåt.