A Thousand Years

Frida ville att jag skulle påpeka att det var hon som hade köpt den goda mums-juicen i det förra inlägget. Så nu gjorde jag det. Och tack Frida.

Jag sitter här med journalistgruppen och väntar på att onsdagen ska vara över. Det ska bli skönt. Det här är min näst sista onsdag i skolan det här året. Wow. 2011 gick fort. Riktigt fort. Men det kan sakta ner lite så att jag hinner skriva ett kick-ass reportage innan deadline den 21 december.


Jag och Thilda just nu! Skönt att vara osminkad idag. Så att man kan klia sig i ögonen. Hehe.

Mums


Is there a ghost in my house?


Hallå Onsdag

Nu är det skola igen. Jippi. Igår åkte jag hem till Marcus efter skolan och vi åt mackor, kollade på film och TV. Mys mys. Idag tog vi bilen till skolan och här sitter jag nu. Jag har knipsat mitt lås eftersom att jag inte hade nyckeln med mig och kaféet är inte öppet så jag får ingen frukost. Det går bra nu.


Frida is at the samhällslektion.

Päron och Apelsin

Nu sitter jag här och väntar på att Matte C ska börja (eller helt ärligt så väntar jag på att Matte C ska sluta). Jag har två drickor, en apelsin och en päron festis. Fast det är inte festis, det är eldorado.
Idag är det tisdag, vilket är den absolut segaste veckodagen som finns. Bläääääääää. Nu ska jag dricka mina eldoradofestisar och kanske börja räkna något mattetal. Hoppas ni har det bra nu när ni ligger och sover i era mysiga sängar......


Nu börjar det

Köpte nyss julklappar för ca 600 kronor på internet. Tänkte att det var lika bra att börja!

Life is hard but at least you know you will die trying to succeed

Hej, här kommer bilderna från helgen jag lovade innan.


Kom till jobbet på Lördag vid halv 5. Vi hängde upp kedjor för att det skulle se läskigt ut (fast jag kunde inte nå upp så jag tog en bild istället)


Såhär såg det ut.


Här gick jag och Frida och snodde jordgubbar... hehe


Vi satt och åt här. Fast vi hann inte äta klart. Men ändå.


På Söndag morgon, efter ca 4-5 timmars sömn åkte jag hem till Marcus.


Våra fina nattmackor.


Imorse körde jag systrarna Hugosson till skolan innan jag själv åkte till LBS. I mitten på första lektionen gick solen upp....


Jag och Johanna fick nummer 23 när vi tog våran måndagsfika på Karma.

Forever alone



Källa

Jag har ju en blogg också

Hej, nu tänkte jag ju sätta mig och skriva ett långt inlägg med bilder och allt men när jag hade packat upp datorn och satt mig ner så märkte jag att jag hade glömt min USB-kabel till mobilen i skåpet (och alla mina bilder ligger på mobilen) så jag kan upptdatera senare med bilder och text från i helgen. Typ om någon timma eller så. Nu får ni nöja er med denna mesiga uppdatering och så får jag väl räkna matte ändå dådå. (Har mattelektion för mig själv)



Ipod-bilder från imorse (ja, jag har matte två gånger på måndagar, och tisdagar också)

Damn you autocorrect

Nu kommer snart Frida trippandes över vägen och sedan tar vi bilen till Johanna. Skorta kavaj och röda byxor.



Och just det, jag har förgat håret för er som inte visste det, eller tonat det. Emmy did it!

Lördag morgon

Tjaaaaa! Igår slutade vi 2 på praktiken och jag och Johanna tog en runda på Kungsmässan, åt lunch och shoppade lite. Sedan åkte jag hem med mamma och åt god middag med min mysiga familj. Efter det tog jag brumbrumbilen till Marcus och vi kollade på Cowboys vs Aliens och hade det mysigt.

Imorse vaknade vi lite sent så Marcus missade pendeln till jobbet så jag körde in honom till Göteborg. (min första stadskörning haha). Nu sitter jag hemma och äter frukost. Ikväll ska jag jobba med Johanna, Frida och Thilda på en personalfest och servera mat och sånt och tjäna grymma pengar!


Hahaha


I'll catch you

Hej. Det är fredag. Vet inte än om den kommer vara bra eller inte, är lite orolig. Men snart ska jag ha en intervju med en annan feriearbetare, en tjej den här gången. Frida säger at hon är pratglad så det blir nog bra. Hejdå.

Det ser mörkt ut

Ni fattar rubriken senare. Hehe. Men jag orkar inte uppdatera just nu så här får ni lite instagrambilder.


Mysigt

Den här mysiga hunden låg i mitt knä imorse när jag var påväg till praktiken.


Allt dom bygger upp ska vi meja ner

Inte för att klaga men... (okejdå) .. Det är kallt, mörkt, tråkigt, jag är avundsjuk, jag har variga äckliga skavsår, jag vann en trasig telefon som ska vara inne på lagning i två veckor, jag längtar till julen (fast mest till våren), jag saknar min pojkvän och imorgon ska jag upp halv 8 igen.

SÅ, då var det avklarat så slipper jag klaga mer på ett tag!
Idag hade jag sovmorgon, vilket var skönt, dock glömde jag datorn (som sagt) så jag kunde inte direkt göra någonting alls idag. Fast jag och Thilda sammarbetar så vi jobbade på hennes dator. Vid 4 hade vi en intervju med en kille som var feriearbetare i Kungsbacka i somras och det gick bra så nu känner jag mig lite mer peppad att skriva någonting faktiskt. Och pepp är vad jag behöver. Woho! Vid 5 kom jag äntligen hem och om en stund ska jag äntligen sova!


Dagens klantigaste

På praktiken sitter vi bara framför en dator hela dagen. Även om vi jobbar eller inte så sitter vi där i 6 timmar och stirrar på skärmen.

Idag glömde jag min dator. Vad ska jag göra hela dagen nu? När jag inte ens kan fördriva tiden på något sätt? Kul liv. Nu ska jag äta min frukost, väldigt långsamt.


Dreaming is free


Bik Bok 399:- (köpte en large bara för att höja mysfaktorn lite, hehe)

Det som har gjort mig glad idag:
Mitt engagemang på praktiken, så att jag äntligen fick något att göra (ja, det gjorde mig glad)
Min nya tröja
Mina gamla skor (som är snälla mot mina skavsår)
Min Marcus som ringde och fick mig att skratta och vara kär och glad
Min buss som tog mig hem ganska tidigt
Min nya telefon (ja, jag var glad en stund tills jag insåg att den inte funkade...)
Min pappa kom hem med pizza (...all better)
Min pumba Olivia som fick mig att bli glad
Min sovmorgon till 9:30 imorgon (längsta sovmorgonen jag haft sedan skolan började)
Min grymma familj
Och! Min dusch som jag ska besöka nu,

Hejhej.

Meanwhile at Elektronen



Shoppade på lunchen



Köpte den tröjan jag ville ha på lunchen. Så nu är jag glad. Visar den sen. Hejdå!

Tisdag



Hej alla tisdagsbarn. Idag köpte jag, Frida och Thilda var sin Brämhults Hallondryck till frukost. Och det är väl bara det som har hänt idag ungefär. Tack och hej sålänge!

Man ska inte klaga jämt

Imorgon ska jag hämta min nya Iphone 4s som jag vann för en och en halv vecka sedan (11-11-11). Eftersom att min nuvarande mobil håller på att ge upp så ska det bli skönt (dessutom har jag velat ha en Iphone ett tag).



Gratis är gott!

Kontraster

Känns fint med mina kontraster på inläggen, ett inlägg med fina bilder och sedan ett inlägg med en bild på mina äckliga sår. Roligt. Jaja, jag har mutat Emmy och Frida att gå ut och köpa skavsårsplåster till mig så att jag ska kunna gå på lunch sedan (idag är det kebab som gäller). Just nu väntar jag på att Thilda ska svara och berätta vart hon är för jag behöver henne. Annars väntar väl en till vecka på praktiken, längtar tillbaka till skolan faktiskt...


Kul liv.

Här är mina nya fina skor!


Och här är mina nya fina skavsår!

Dom dimmiga dagarna


Försöker bota novemberångesten (och söndagsångesten)

Tog med mig kameran ut på en promenad (tog bilen hehe) och kom hem med en dyngsur strumpa och en kamera full med massor av konstiga bilder. Man får hitta på mycket för att november ska se roligt och färgglatt ut. Nu ska jag redigera bilderna lite, så får vi se om jag bara var jättekonstig eller om några faktiskt blev som jag hade tänkt mig. Lägger upp dem ikväll i så fall. Hej hej.


Ipod-bild från igår morse.

Novemberångest

Ja, rubriken säger väl det mesta. Jag gillar inte november, det är nog den jobbigaste månaden. Det är varken varmt eller jättekallt. Eller så är det jättekallt och ibland helt okej. Det är grått, mörkt och alla verkar vara ganska nere. Ingen verkar ha tid för något. Eller så har man all tid i världen till att göra ingenting. Det finns ingen balans och man har inga som helst förväntningar på någonting för man orkar inte. Allt är bara tråkigt.

Hittade den här bilden...



...och skrattade lite. Haha. Det är Johanna, för er som inte såg det, och den är tagen igår eftermiddag då vi tog en fika på Linneas och sedan shoppade lite på Kungsmässan. Fast jag köpte inget för den enda tröjan jag verkligen ville ha kostade mer än vad jag hade (dagens fml). I alla fall, på kvällen åkte jag hem till Marcus och vi mös, kollade på TV, åt mat och lite sånt. Älskar att ha fredagsmys med honom, det gör mig så glad.
Idag därimot så var det jobb som gällde, och efter det blev det skoshopping med mamma och sedan lunch och bio på det också. Mysmamma. Sedan köpte vi med oss Thai och åkte hem till våran goa och glada familj (förutom kanske Mathias som har lunginflamation och är ganska seg). Men han var med och åt och kollade på Så Mycket Bättre ändå. Vi satt alla fem nere i soffan, drack juice, hostmedicin och åt after eight och alvedon (Mathias var alltså den som drack hostmedicinen och åt alvedon för er som inte förstod det). Nu är klockan 22 och mitt varnliga 22-alarm gick igång precis. Haha. Ljusen är tända och det doftar lite värmeljus i hela rummet.

Här är lite andra bildeer som ni inte har sett:


Dagge skrapar Olivias bil med ett skivfodral. Tisdag 23:58.


Paprika inne på ICA Kvantum. Torsdag 17:19.


Varm choklad på jobbet. Idag 13:05.

Fick min chai! Glad tjej.

foto0536 (MMS)

Fick min chai! Glad tjej.


Äntligen fredag

Hej fredag, jag har saknat dig. Jättemycket. Hela den här veckan med praktik har varit jättetråkig och jobbig. Längtar inte till nästa vecka börjar igen (men vem brukar längta tills måndag?). Idag ska vi få sluta tidigare och lunchen blir på Fyren har vi bestämt. Vi har ätit ute varje dag hela veckan, kanske får bli en lunchlåda någon gång nästa vecka i alla fall. Kanske. Just nu finns det inte så mycket att göra här på vår redaktion. Jag vill ha en Chai Latte. En stor.

Vi hörs!



???

Ray William Johnson följer mig på twitter. Frågan är bara, varför?


Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Har egentligen inget att säga. Är på ett hemskt humör. Vill skrika eller gråta men jag orkar inte.

Idag har det varit praktik och ingen gjorde någonting alls, precis som alla andra dagar. Sedan träffade jag mamma och vi dödade tid tillsammans på Kungsmässan och sedan hämtade vi Sara på konsten och åkte hem. Japp. Hejdå.

Hej bloggen



Jag borde nog lugna mig, dom kommer döma mig.



Usch och fy och usch igen vad seg jag är. Seg seg seg seg. Trött. Väldigt trött. Bla bla bla. Osv. Min brors radio är på dygnet runt även om han inte är i sitt rum men jag orkar inte tjata på honom för han är ganska sjuk. Jag kan väl lika väl gå in och stänga av den men jag orkar inte. För jag är trött trött och seg. Seg trött trött. Ååh. Nu ska jag slå nävarna och huvudet i tangentbordet.

kjdkl/5801fghuss7u6

Så. Nu känns det lite bättre.

Life is really simple, but we insist on making it complicated.

Hehe, somnade förut innan lunchen, med huvudet pladask på bordet. Det var skönt och jag behövde nog det. Och bli inte sura nu (mamma) för jag har jobbat precis lika mycket som alla andra och nu med min Chai Latte i handen (eller på bordet) så känner jag mig lite mer peppad att göra en research om feriearbete. Hejhopp.



Gött

Sitter på praktiken och ögonen går i kors. Jag fick sovit fyra timmar tror jag. I alla fall nästan. Filmen var jätte bra inatt och gud vad bra vi hade det. Vid två inatt gick vi igenom innerstaden och Olivia skrek för fulla muggar av lycka. Det var ett fint ögonblick även om det kanske låter ganska konstigt. Jag tror att jag och mamma ska gå på filmen i helen igen och jag längtar lite redan. Hihi.

Men herregud vad trött jag är just nu. Johanna var i alla fall snäll och körde mig hit imorse i en helt frostig bil oh det var minus 5 grader ute. Burrrr. Kan det inte vara höst en liten stund till innan det blir vinter?

Forever is Only the Beginning



00:04 inatt gäller det.

Sånt kan hålla mig vaken om natten

Pappa: Nu ska jag ta och äta mögelost!
Emma: Okej.
Pappa: Men hur vet man att en mögelost inte är gammal och möglig?

Hej praktik



Det här är Emmys kopp som jag tycker är söt. Idag är vi inte mer taggade än igår här på Elektronen. Om någon timma ska jag och Thilda intervjua en politiker som vi inte ritkigt vet vad han gör. Kan bli intressant.

Praktik, ångest och rå fisk.

Japp. Rubriken säger allt om min dag tror jag. Nu ska jag åka och träffa min kärlek i Kungsbacka och sedan somna hos honom (vilket jag antagligen kommer ångra imorgon då jag ska upp 7 och han ska upp typ 12). Men det tar vi då. Sedan ska jag se Breaking Dawn part 1 imorgon natt med järngänget (som är jag, Johanna, Olivia och Dagge för er som inte visste det) och sedan kommer jag sova hos Johanna (vilket jag antagligen också kommer tycka är jättejobbigt för jag ska upp 7 och hon är ledig på onsdag).

Kul liv.


Praktik

Sitter just nu på Elektronen och vi har planerat hela dagen, jornalistgruppen alltså. Bara halva dagen har gått och jag känner mig redan helt proppfull med ny information och prestationsångest. Imrogon ska jag intervjua Kungsbackas ordförande för fritidsnämnden och jag sitter just nu (eller inte precis just nu eftersom att jag bloggar) och försöker förstå vad det är han gör. Annars blir det svårt att skriva frågor. 


Två jättetaggade tjejer.

Fullt upp



Imorse väcktes jag av att mamma viskade in i mitt rum att klockan var kvart i 10 oxh att vi skulle åka halv 11. Jag drog mig upp ur sängen, åt frukost och sedan åkte vi mot Mölndal där Mathias hade basketmatch idag. Efteråt åkte vi till IKEA där Mathias fick köpt en ny bänk till sitt rum, jag fick köpt en klocka och vi samlade såklart på oss lite annat som man brukar göra. Vi kom hem vid halv 5 och nu är jag trött. Jag brukar ju bara sitta ner och slappa på söndagar. Jaja, jag borde väl röra på mig jag med.
Nu börjar det lukta potatisgratäng nerifrån köket och efter maten så åker jag hem till Marcus och söndagsmyser. Imorgon börjar två veckors praktik där jag och journalistgänget ska göra ett magasin för Kungsbacka kommun.


Söndag i Mölndal

Kamera: Nikon D3100
Objektiv: AF-S NIKKOR 55-300 mm



I'm smiling but I'm dying, trying, not to drag my feet .

Hallå hallå. Efter en mysig tacokväll så sitter jag här nu och är jättetrött. Kanske ska jag sova. Jag vet inte riktigt. Mina ljus är tända och kag är redo att bara krypa under täcket och somna men jag känner för att sitta här en stund till och fundera. Blombuketten som jag fick från Marcus familj när jag tog körkort är inte så blommig längre (kan vara för att det var en och en halv månad sedan). Jag borde kanske ta bort den men det har liksom inte blivit av. Annars är det städat i mitt rum och det känns väl bra. Haha, gud vad tråkig jag är nu, jag går och lägger mig istället. Godnatt.


The desire to reach for the sky




Funderar...

Sådär ja

Nu har jag städat och det ser mycket bättre ut, lovar Frida. Men jag har också lyckats tappa min mobil i tangentbordet så att shift knappen ramlade av. Suck. Den vill inte fastna igen heller. Dumma knapp. Jaja, nu ska jag gå och somna i soffan framför TVn en stund. Ikväll blir det tacomys med Marcus, Mathias och Sara. Häjdå.


Jag och Mathias i Florida 2002.

Ibland är en dröm det finaste man har

Idag har jag verkligen bara varit lat och seg. Jag har kollat på TV, ätit varma hallon med yoghurt, mamma gör sig i ordning för att hon och pappa ska på konsert snart, pappa är glad för att Black Sabbath ska återförenas och Mathias väntar på att jag ska hämta honom på basketträningen. Sara vet jag inte riktigt vad hon gör men jag hör henne i alla fall. Jag tror hon pratar med mamma.

Nu ska jag köra mamma och pappa till Kungsbacka och sedan hämta Mathias. Så nu var det slut på slöandet. Suck. För när jag kommer hem igen ska jag städa. Det känns liksom som att det behövs.


Eller vad tror ni?

The only guy who deserves you is the one who thinks he doesn't



Hej. Idag var det en seg dag, trots den vunna (säger man så?) telefonen. Den sög. Dagen alltså. Har spenderat hela eftermiddagen och kvällen i min källare framför TVn, med en filt runt mig, popcorn i en skål och min katt i knät (som jag nu har bytt ut mot min dator). Fredagsmys typ. Nu ska jag kolla på Hellenius hörna som gästas av Magnus Uggla. Hejdå värld.

11-11-11

Dagen började med att jag spillde ut saltet. Sedan fortsatte den med att jag tappade min frukost i golvet, var försenad till bussen och har haft en jobbig huvudvärk under hela morgonen. Jag tänkte shit, jag orkar inte med en sån här dag. Jag letade upp det tystaste stället på skolan och satte mig där för att huvudvärken skulle försvinna. Klockan slog 11:11 och jag kom inte på något annat att önska än att dagen skulle bli bättre.

11:12 ringde en glad man till min mobil och sa att jag hade vunnit en sprillans ny Iphone 4s. Värt.

Nu ska jag sova så att det blir fredag någon gång

Haha. Jag stod upp i min säng för att ta bilderna på ljusen i det förra inlägget. Jag hade mitt zoomobjektiv på, orkade inte byta och sängen var så långt bort jag kunde komma från min byrå med ljuslyktor. Så kan det gå. Nu har jag kollat på Robinsonfinalen (vilket var det enda avsnittet jag såg av Robinson), mina ljus har snart brunnit ut, min väggalmanacka visar oktober och min sängklocka visar 23:09. Så bra koll har jag. Godnatt.

Det här är vad man ser när man tittar ut över mitt kvarter


Ingen lever ditt liv och luften är fri, Allting är upp till dig



Efter den sega skoldagen åkte jag och Marcus hem till honom och lekte en liten stund. Drack kaffe och oboy, åt mackor med prickigkorv och skinka (inte på samma macka). Jag tog bussen hem klockan 5 och det var helt mörkt ute vilket får mig att bli så trött. Jag vill sova. Kanske ska vänta en liten stund till dock.




Blä

Körde till skolan imorse och nu har jag varit här i några timmar. Vet inte varför men min dag är inte så bra. Är seg och omotiverad. Blä. Jag orkar ingenting.


Men du sätter höstsolen i eld

Hej bloggen. Uppdatera kanske jag ska göra också. Fast jag har verkligen ingen lust idag. Inte för att det har hänt något eller för att jag är ledsen eller nåt. Nejnej. Jag mår bra. Jag orkar bara inte. Jag är verkligen hur trött som helst. Ingen vet varför. Det är ett olöst mysterium.

Men nu när jag ändå satte igång datorn och började på det här meningslösa inlägger så kan jag väl berätta lite ändå bara för att få någon mening med det här och för att fördriva tiden lite.
Så, hej! Haha. Emma heter jag och idag är det onsdag och det var varit 6 timmars intensivt (hehe njaa) reportageskrivande i skolan idag. Ganska tråkigt att hålla på med samma sak så länge men vad har vi för val? Efter skolan åkte jag, Marcus och Frida till Kungsmässan där vi skiljdes åt och jag och Marcus gick runt och fördrev tid tills klockan halv 6. Vi åt mat, jag klippte mig, vi satt på en bänk och träffade Mamma en liten stund. Men tillslut var klockan halv 6 och Marcus hade sin optiker-tid som han skulle gå på och efter det skjutsade jag honom hem och åkte sedan hem till mig. Här åt jag varma hallon med lite yoghurt på och kollade på TV tills nu när jag satte mig vid datorn.

Så. Nu vet ni. Och jag har ingen bild från dagen heller så här är en från igår! Tjo!


Steker pannkakor


Nuff

Igår åkte jag in till Kungsbacka vid åtta och träffade Marcus på McDonalds där han åt middag och jag drack hans fanta. Sedan körde vi hem till honom och sov där. Mys.

Två grader och lite småhalt faktiskt när jag körde till skolan idag. Men jag överlevde och här sitter jag nu på Matte C och undrar varför.


Anybody? No? Dust.

Hallå alla glada! Och ni som inte känner er glada kan också få ett hallå.

Jag kom hem i Lördags, på morgonen, och satt och åt frukost tidigare än vanligt vid matbordet i köket. Sen åkte jag iväg till Anneberg och väckte Marcus och sedan hamnade jag där hela helgen. Det var jättemysigt och vi gjorde inte så mycket på lördagen. Vi såg på film och jag somnade tidigt eftersom att jag inte hade sovit, mer än på flygplanet, sedan natten till fredag. Igår, söndag, åkte vi iväg på en liten upptäcksfärd till Kungsbacka och köpte lite kläder och åt mat tillsammans. Jag hittade en mysig halsduk också som jag har letat efter (eftersom att nästan alla halsdukar som finns är stixiga) (och ja, stixiga är ett ord). Så den köpte Marcus till mig bara för att han är så himla snäll. Han fick köpt några tröjor och sedan hittades det en födelsedagspresent till ingen mindre än Dagge Daggelito också. Efter det bar vi oss iväg mot Anneberg igen och kollade på lite svenska filmer som Hipp Hipp Hora och 1000 gånger starkare, åt godis och mös. Vi somnade någon gång och det är ganska sjukt hur mycket man hatar ett alarm klockan 7 på måndag morgon. Speciellt när Marcus inte behöver gå upp utan har sovmorgon till halv tio. Fast jag fick ta bilen så jag slapp gå till bussen i alla fall (inte för att det är så långt).

Sedan har jag segat mig igenom hela dagen men efter skolan fick jag träffa mina tjejer Johanna och Olivia på Karma en stund med där vi köpte gofika och skrattade åt allt och inget. Bästa tjejerna verkligen.

Nu har jag kommit hem, eller det var väl en och en halv timma sedan, och jag har ätit och fått träffa min bror som jag inte har sett sedan fredagskvällen den 28 oktober!! Vi började retas direkt. Haha. MEN! Nu ska jag läsa ut min bok och sedan ringer Marcus någon gång ikväll och vill bli hämtad från Kobacka, så jag ska vara redo!

Simma lugnt!


På pendeln mot Anneberg i Lördags.


Ett projekt i skolan.


CrazyRockaHula.


Myshalsduken, min fina kameratröja och min alldeles för långa lugg haha.

Där var det lovet slut

Och det firar jag såklart med Matte C klockan åtta (döda mig). Men snart är lektionen slut och då ska jag köpa frukost. Längtar!!!



Grattis Dagge 18 år!



Hallå Frida Gustafsson även kallad Dagge
Hoppas att du inte dricker så att du får ölkagge
Nu idag när du fyller 18 år äntligen!
Jag skulle köpt något till dig i Turkiet egentligen
Men nu glömde jag det
Så jag ska snart och fixa det (ja, man kan rimma på samma ord)
Jag har haft så mycket skoj med dig
Allt från djupa samtal, gapskratt och att fjanta sig
Haha jag skrattar fortfarande för att Dagge och ölkagge rimmar
Men annars brukar ju du vara bra på att skratta så att du svimmar
Åt det lilla barnet som låg ner på golvet på KLungsmässan den gången
Eller åt Na Na Na - Johan Glans sången
Och nu har jag den låten i huvudet, bra
Nu och här på din födelseda'
Vi har gjort endel konstiga saker med
Fast vi har aldrig varit på Ullared
Jo, fast aldrig tillsammans
Men när vi gör det kan vi ta med en schimpans
Så kan vi springa runt och tävlas
Bara för att jävlas
Men Dagge nu måste jag avrunda
Inte för att jag ska på en golfrunda
Utan för att affärerna stänger klockan 17 på söndagar
Och jag måste hinna hitta något som du behagar
Men jag vill att du ska veta att du är så hilma bra
Och du är en tjej som alla skulle vilja ha
Du kan få vem som helst att le
Och det hoppas jag att du kan se
Så nu, din lilla underbaring där
Ska du se till att du får en födelsedag utan besvär
Även om imorgon är en skoldag
Så ta i hårt och ha det så galet kul på din födelsedag!

Turkiet dag 7

Idag har vi verkligen bara slappat och shoppat. Så mycket att det bara togs tre bilder under hela dagen.


Turkiet dag 5 och 6 (och anledningen till att jag inte bloggade igår)

Åh herregud vilka dygn och nu ska ni få höra.

Onsdag morgon:

Sara tappade en tand.


Sedan åkte vi båt och där fanns det fåglar.


Där fanns också en Sara.


Och en Emma (och mamma och pappa som inte kom med på bild)


Vi stannade på en halvö där man kunde köpa jättegoda pannkakor av den här tanten.


Och ungefär 15-20 minuter efter att det här kortet togs så gick allt käpprätt åt helvete...

Jag vill inte ta det hela i detalj men ja ni kan väl ungefär gissa vad som händer om man lider av vätskebrist och blir matförgiftad på det med. Eller nej, ni kan inte föreställa er det, verkligen inte, inte ens stackarna på båten som fick se mig rulla runt och skrika som ett litet barn. Men frusen och stinkande av spya blev jag upphämtad av en ambulans som körde mig och mamma till sjukhuset i Side och där fick vi spendera resten av dagen och hela natten och morgonen. Jag mådde helt bra efter kanske två timmar på sjukhuset men vi fick ändå inte åka hem och de satte mig på dropp och körde upp mig i en rullstol upp till mitt och mammas rum där vi fick spendera natten.
Det värsta med det hela (förrutom kanske kramp-och-spy-delen) var att sitta på det rummet från 4 på dagen onsdag till nästan 11 på dagen torsdag. Utan någonting. Verkligen HUR TRÅKIGT SOM HELST! Och med den där droppen som de hade satt fast i handen på mig så kunde jag inte ens röra mig. Mamma fick hjälpa mig att gå på toaletten och jag kände mig lite jobbig när jag körde upp henne klockan 6 på morgonen för tt jag behövde kissa.
Under alla de där timmarna så kom det in doktorer med lite jämna mellanrum och tryckte in sprutor i händerna och armarna på mig och gav mig något äckligt att dricka.




Där dropp-nålen gick in, det är den lilla pricken i mitten på handen. Det röda ömma som går neråt där, mot handleden, det är där nålen satt. Japp. Så lång var den och jag blev lite skakis när de tog ut den imorse och jag såg hur lång den var, och jag visste att den hade suttit där i handen i nästan ett dygn.

MEN, tillslut kom vi äntligen därifrån och vi fick skjuts tillbaka till Alanyadär vi kom lagom till lunchen idag. Och sedan gick vi ner till stranden igen.


Onsdag

Idag ska vi på en båttur ut på Medelhavet hela dagen. Vi blir hämtade om en timma så nu blir det frukostbuffén!


Turkiet dag 4


Maut