Working Class Hero (som pappa brukar kalla mig)

Då var denna jobb-dagen slut på min sjätte heltidsvecka. Känns rätt bra att jag bara har en och en halv vecka kvar tills jag får sova ut och börjar orka hitta på saker igen. Nu ska jag hem och äta tacos. Hejdå.


Gott


Hej

Förlåt för sämst uppdatering på sistone men jag har verkligen ingenting att skriva om. Hur kul är det att läsa: " Hej! Idag har jag druckit tre koppar varm choklad på jobbet. Hejdå! "?

Jaja, ska hämta min fjärde nu.


Foto

Om ni inte tittat in på min fotoblogg det senaste så kanske ni har missat de bilderna jag har tagit på Stina och Elsa. Ni kan ju gå in och titta om ni inte har annat för er, nu ska jag sova. Skall försöka bli bättre på att uppdatera. Godnatt. 
 
(Klicka på bilden för att komma till fotobloggen och skrolla ner längre ner för att hitta de första bilderna på Stina)
 

Njuter av den svenska sommaren

Eftersom att jag inte har så mycket tid att sitta ute i solen på dagarna pga av jobb hela tiden så besöker jag nu solariet för att koppla av en stund på lunchen. Och bli brun som alla andra är.

(Ja jag ska laga min tand också. När jag har lust att betala för det)


Söndag

Idag har jag mest legat i sängen och degat. Jag har dock träffat brorsan som kommit hem från tre veckor i Tokyo och sedan tog jag och Philip ett kvällsdopp i Lygnern för någon timma sedan. Nu tänkte jag sova snart (när jag ätit upp mina popcorn). Godnatt.


Ullevi

Hej. Nu bär det av mot jobbet igen. Idag är det fotboll som spelas på Ullevi. Real Madrid möter Paris. Hejdå.


Tar en drink eller två eller hundra med dessa goa


Hej alla

Idag är det fredag vilket gör att man kanske får lite mer energi, även om det står jobb på schemat imorgon också. Jag kom tillbaka till jobbet efter en mysig lunch med Johannisen på Tullen precis, supermysigt även om vi båda var lite sega. Ikväll skall jag nog hitta på något kul! Mer om det senare, nu måste jag jobba!
 

Pengar 💰

För att fira att lönen trillat in på kontot så köpte min kollega Ulrika med sig bullar till jobbet idag. Snacka om glad Emma.


Lite foto

Igår fotade jag Elsa och det ligger uppe lite bilder på fotobloggen (länk i menyn högst upp). Har dock inte redigerat klart alla bilder men det ligger uppe fyra stycken än så länge i alla fall om ni vill kika.

Nu ska jag bege mig till jobbet. Tjo.


Jobbar på jobbet


Vad är mest okej?

Jag och pappa går till gymmet, jag i bara strumpor och pappa i strumpor och sandaler. Sedan började vi diskuterades som var mest okej. 

 


Kan det inte regna?

Alltså den ångesten jag har över att jag jobbar heldag VARJE DAG när det är sånt här super-väder är inte kul. Jag vill inte ens gå in på Instagram eller Facebook och se allas strand/solbilder. Njut lite där ute för mig också.

Här är en bild från en mysig kväll med Olivia för ett par veckor sedan.


Matbild

Eftersom att jag inte hänger så mycket på instagram (jo hela tiden, men lägger inte upp så mycket vardagliga bilder) så får jag väl gå mot strömmen och blogga min mat idag istället för att instagramma den. Intresseklubben antecknar säkert.

Trevlig dag på er. Tre veckor kvar av hårt arbete nu!


Kvällsmys

Efter middagen Åkte vi ner till Åsa och myste lite med dessa tjejer.


Söndagsmys

Det blev en söndagsmiddag på Hamnkrogen ikväll med Philip. Supermysigt, jättegod mat och en fin kille, känner knappt av söndagsångesten alls idag.


Grekland

Inatt blev det en liten halvspontan bokning av resa till Grekland dit jag (med Philip, Stina och Robin) skall åka om ca en månad när jag slutat jobba. Vi hittade ett grymt pris (4500 kr per person för 1 vecka i Grekland,Kefalonia, flyg, femstjärnigt hotell och all-inclusive). 
 

Och ännu mer folk och en Robbie Williams


#folk


På plats, nu börjar kaoset. Jobba jobba jobba.


En update från forever-alone-Stina på Mingel


Jobb jobb jobb jobb jobb och kanske nått annat

Känns som att jag jobbar hela tiden, vilket jag i princip gör. Men ska nog hitta på något kul ikväll så då har ni något roligare att läsa om än en trött Emma i alla fall. Ska försöka ta lite bilder! Här är en bild på blandade termometrar.


Hej från överexponerade mig


Say hello to my little friend

Hej, här sitter jag på jobbet och knaprar Dextro och funderar på att flytta hemifrån (hej mamma och pappa). Men vi får se. Idag ska jag gå och lägga mig så tidigt som jag bara kan och sova hela natten. Jag längtar.


Dessa tjejer gör mig så glad


FML

Detta sitter jag och äter på just nu på jobbet och mår egentligen skit men orkar inte bry mig. Har jobbat ihjäl mig och sovit för lite den senaste veckan så nu är jag inte mig själv känner jag. Men strunt i det nu. Min mobil dör nu.


Åh herregud

Trött Emma är snart på väg hem efter en lång arbetsdag med 9 timmar på Aderbys Rör och 4 timmar på Ullevi. Imorgon är det upp och hoppa och jobba igen, ska vara på Aderbys igen om 10 timmar.

 


Efter jobb kommer mer jobb


Avslutar dagen såhär


Bättre sent än aldrig

Nu har jag lagt upp lite bilder på fotobloggen som jag tog på Kolmården under förra helgen. Klicka på bilden för att komma till fotobloggen och alla andra bilder.
 

Inte nog med det

Inte nog med att det är en god morgon, så har Philip gjort våfflor till mig till frukost.


Godmorgon


Äta jobba sova dö

Hej bloggen, har visst inte bloggat idag. Kan bero på att jag sov halva dagen och har hängt lite med Philip och Olivia. Men här är en bild från gårkvällen som var mysig. Mycket jobb, men vi hann också se lite av konserten.


Då var det dax, jobba jobba jobba

Om ni är här och är på den skuggiga läktaren så kom och köp öl och godis från mig vettni!


Hihih

Äter lite nostalgi-glass och hänger med denna mörkhyade varelse som kom hem från en månad i Kalifornien imorse. Har dock bara en kvart kvar på min lunch nu så hejdå! Vi hörs!


Hej blogg

Just nu ligger jag hemma hos Philip och har lite ångest över morgondagen. Börjar 9, slutar någon gång mitt på natten. Känns bra osv. Men jag och Frida ska klämma in en tur till Max och ta en hamburgare så att jag hinner äta middag i alla fall. Vi ses på Gyllene Tider om ni är där, jag står och säljer Öl och chips till er där hela kvällen.

Här är en bild från igår då jag var nyklippt och hade mittbena och allt. Det ser ut som att jag har världens utväxt men det har jag ej. Inte än. Nej, nu måste jag sova. Big day tomorrow.


Jag har en räv på mitt plåster


Hej på er

Har haft en mysig kväll till med Olivia. Vi gick på ännu en superlång promenad i ett par timmar, men denna gång genom lilla Fjärås. Hade supermysigt! Nu säger vi godnatt.


Två flugor i en smäll

Här sitter jag och äter lunch och klipper mig samtidigt. Multitasking.


Kvällspromenix

Igår gick jag och Olivia världens längsta (okej kanske inte världens längsta) promenad genom hela Kungsbacka på kvällen. Upp till fors, ner till Tölö, nästan till Hede och tillbaka till innerstan. Här är en bild vi tog utanför Johannas hus.


Godmorgon

Hej världen. Ledsen att jag inte bloggar så bra, önskar att jag kunde skylla på att jag är på stranden och njuter av sommarlov så mycket att jag glömmer blogga. Men så var det ju så att jag jobbar 9-18 varje dag. Wiho. Och på fredag jobbar jag först 9-18 här på Aderbys och sedan 19-mitt på natten på Ullevi. Hoppas jag hinner klämma in ett besök på Max där mellan. Någon som vill köra mig från Kungsbacka till Göteborg?


Taggad

Nu kör vi, tredje arbetsveckan. Det firar vi med en ordentlig frukost.


Här är några bilder från inatt haha

Vi hamnade på Push där vi pratade och hade det roligt hela kvällen. Hade det skittrevigt och vi satt verkligen och pratade och pratade och pratade heeeela kvällen och vi har fortfarande int pratat klart haha.

'

 


Våfflor till frukost.


ÄNTLIGEN!!!!!


Lördag på Kolmården

Jag och Philip hamnade på Kolmården idag och vandrade runt bland alla djur och åkte Safarigondoler och allt möjligt. Det var väldigt mycigt och nu sitter vi i Supervolvon på väg hem till Göteborg där jag ska träffa på Olivia som har kommit hem efter två veckors semester iväg från mig!
 
Här har ni tre bilder jag tog idag på Kolmården, lägger upp resten imorgon. 
 

Polkagrisar

Vi tog en sväng förbi Gränna innan vi nu drar högre upp i detta land.


Här sov vi inatt


Full fart framåt Frasse

Jag och Philip fick för oss att åka iväg på en spontantripp uppåt i Sverige nu så här sitter vi i bilen och har precis passerat Borås. Vi får se vart vi tar vägen, madrass, täcke och kuddar och en stor bil så vi klarar oss nog. Hör väl av mig om jag känner mig rätt. 
 

10-års kalas

Idag hade vi kalas för min lillasyster för hon fyller tio nästa vecka. Hon fick en IPhone och efter det var inget annat så väldigt intressant. Men söt är hon i alla fall!
 

Äter min knäckis med för mycket smör. God morgon.


Torsdagstrött

Idag är det torsdag och jag är trött. Vilket man kanske kan beskriva som torsdagstrött. Räddar mig själv med en RedBull jag köpte igår på Ica. Där jag fick visa legitimation för att jag köpte den. Ska man ta det som något bra eller dåligt när någon tror att jag (Emma, 20 år) är 14 år?

Jaja. Imorgon är det fredag i alla fall. Då tackar vi för det.


Idag


Jag har en tratt-katt


Hello Not so Slim Shady

Är dötrött och ligger och kollar på 21 Jump Street och skrattar för mig själv. Den är så rolig. Orkar inte ens. Blir roligare varje gång.


Fridas Äpple


Stina och hennes chips

Känner att jag mest lägger upp bilder och ingen text nu för tiden men bättre det än text och inga bilder kan jag tänka mig. Just nu är jag med denna goding.


Jobbar förfullt