varsegod

Johanna ville så gärna vara med på min blogg så hennes önskan ska bli uppfylld just denna kväll. Visst är jag en ängel? Varsegod Johanna!

hosthosthämndenärljuvhosthost

efterlysning

Mina jeanshotpants är borta.
Om du ser dem så ring mej, jag saknar dem.

inte världens bästa bild, men men.

lol asgarv roflmao asgav

Hej svej konnyrej.

Idag var det varmt, åh så varmt. Den perfekta dagen på stranden helt enkelt! Så jag Johanna och Olivia åkte till Liseberg och var där hela dagen. Eller vi trodde att vi var där i 1-2 timmar men när vi kolla på klockan va den halv 6. Inte konstigt att vi var hungriga med bara frukost och slush i magen.
Så vi tog ett par åkturer till innan vi gick ut och åt på Mcdonalds. Vi satt där i mer än en timma och åt plusmenyer och glass.
olivia: Mm
johanna: Mm
haha jag var bara tvungen.
Olivia: mh
Johanna: mh
(2 ggr annie)
Vi satt nog där och gapflabbade i flera minuter och norrmännen brevid bara stirrade. Haha, och det fick oss bara att skratta med och mer, jag blev förvånad att vi inte blev utslängda fafktiskt.
Sedan tog vi våra glas (som man får med plusmeny) med oss och gick vidare genom stan, mot 19.21 tåget. Vi hade ungefär en kvart på oss så vi gick långsamt och hann kasta glass i ån och på varandra lika mycket som Johanna & Olivia hann slåss i en svärm av norrmänn, det var sjukt hur mycket norrmän det var överallt. HandbollsCup på g.
Sedan gick vi en genväg där vi hittade en svängdörr. Som vi gick genom, Johanna var i en av ''dörrana'' och jag & olivia var i en så gick vi runt hela tiden tills någon skulle ge upp. Sedan kollade vi på klockan, 19.22! Jag och Olivia sprang ut genom dörren och Johanna avr i den bakom så hon kom lite efter men hann ikapp oss snabbt, sedan skrek vi bara och sprang enda till lisebersstationen och skrek lite till när vi såg att tiden blinkade. Vi rusade ner för rulltrpporna och genom tunneln, ner för trapporna och upp för trapporna och där stod tåget. Härligt. Vi hann med, och satt i tåget och försökte vara seriösa, det gick inte så bra.
Sedan åkte vi hemmåt och nu sitter vi alla här och laddar inför morgondagens fest. Här är musiken på hög volym, ohyessohyess.

 
Slush!

 
Pomfritt pomfritt!

 
Slåss bland Norrmän.

intressesmurfarna hoppar av glädje

johanna lyssnar på min ipod.

här va de fest

Oj, haha, jag skrattade nog så mycket under den sista meningen i förra inlägget så att den knappt går att läsa. Men de får ni leva med.
Jag kom precis hem från Olivias fest, där jag stannade kvar. Hon lovade ju tårta så det var inte så svårt att övertala mej, hehe. Det blev också kött & potatis. Möms.
Men innan det så började dagen faktiskt med att jag och johanna åkte hem till Olivia, vi träffades lite innan huset där jag var tvungen att leda moppen den sista biten för att vi inte skulle bli uppäkta. Inte för att hon någonsin upptäcker mej när jag kommer hem till henne annars och tutar som en galning men men, vi tog den säkra sidan idag.
Vi kommer in genom dörren, och möter Olivias mamma som var lika glad som vanligt. Hon berättade att Olivia var i duschen så vi gick in på hennes rum och väntade. Vi tände Ljuset på muffinsen och la presenterna på bordet.
Sedan när vi hörde henne komma så gömde vi oss bakom sängen och inväntade en Olivia i handduk.
Haha, och där kom hon, chockad och stod stilla tills vi inte kunde hålla oss för skratt längre. Då hoppade vi fram och hon öppnade presenterna, helt blöt, haha. Det verkade som om hon gillade armbandet och klänningen. De va ju skoj =)

Sedan hoppade vi i poolen och badade tills tårna blev skrynkliga och vi fick russin i håret (hahaha). Mysepyse, och sedan åkte johanna hem och jag stannade och partajade med Olivias släkt. Haha, jag kan bara säga att de kan göra roliga miner och kasta i varandra i poolen fint.
Sedan blev de tårta som sagt och sen var jag tvungen att åka hem. Men hindrar det mig från att ha skoj, nejdå, jag satt och sjöng för full hals medans jag åkte mot den fina solnedgången.
 

What a beautiful world..

oliv-update

hejhej, hemma hos olivia, födelsedagsbarnet och ska strax ta del av festen här. Tänkte att ni kanske ville veta att jag lever bara. Och det gör jag, tro mej.Nä nu år ajg kanske hjlpa olivia med håretm innan hon får ett anfall.

Här vare fest!

olivia hartman 16 år

jag hade inget bättre för mig så jag skrev en dikt.

olivia hartman din lille köttbulle

idag fyller du år och får en kram av skogsmulle

16 år har du levt nu

tänk då att skogsmulle är 148,12 år äldre än du

coolt att han har levt så lång tid

ta nu din bil och rid

rid ut på vägarna min vän

men glöm inte bältet sen

annars kommer farbror polis

tro mig han halkar på is

så kör ut på isen för där ramlar han bara

så vitt jag vet heter han inte sara

men han heter definitivt per

så se på honom lek och lär

en gång tog han en leksak från ica

hans mamma och han blev rika

på den värdelösa leksaken

som de sedan gav till maken

men han var död

så dom målade om den till röd

sedan gav dom den till dej

för du fyller år idag

grattis grattis (når som rimmar på idag)

för nu ska jag sova

men du måste lova

Att du gillar min dikt

för de känns som min plikt

att skriva något fint till dig idag

för att du fyller år idag (haha, samma ord)

olivia hartman ditt hår är grönt

men fortfarande lika skönt

som bommul eller sandpapper

papper? vi har inter papper sa jag ju, och jag var tapper

för ibland äter jag lök

då kommer det från mina öron rök

okej det var inte sant

men jag kan singla en slant

på att du är glad

för jag har aldrig skrivit en sån här lång dikt om blad

vänta den handlar om dej

för du är en underbar tjej

kram och puss på din födelsedag

gissa vem som har skrivkramp, jo jag..


Jeflar, de var lång. Grattis på födelsedagen.


många gula blommor

Jag och min bror bestämde oss för att ta en liten fototrip till vallby, där det är en jäääättte stor åker fylld med gula blommor. Finfin emd solnedgång till.
Se och bedöm själva, vissa blev ju mer lyckade än andra..

 
 
 
 
 


puss på alla.

trip to farfar

Idag, söndag, drog jag mig upp ur sängen (blev väckt) av en anledning i alla fall. Farfar & MarieAnne stod på shemat och dit åkte vi någon stans vid 12.
Vi åt massa mumsig mat och tårta, glass & jordgubbar. Mh Mh Mh. Mycket babbel och kurragömma, till och med lite trolleri. Sedan begav vi oss hemmåt vid 4 och stannade i Lindome och badade på vägen innan vi tog bilen förbi kinarestaurangen och köpte möms-mat. Mh Mh Mh. Vi åkte hem och åt möms-maten och nu sitter jag här och önskar att jag hade godis.
I hope my dreams come true tonight, godis skulle ju inte vara dumt.
Mh Mh Mh.

finns det ens någon mening med att försöka?

jag tror inte det, ingen kommer någonsin slå mig, moahahaha.

Och då menare jag ju inte 10 utan det oändligt långa numret som står under där, 19.207.015.700, jag har guldet. 19 miljarder, jag känner inte längre fruktan över att bli slagen.
peace out.

who's tha geek now?New High Score Jocke!, mehehehe, nu e da jag som leder. 1121 miljoner!

lördag & emmas godis är slut

ungefär 2 sekunder efter att jag hade skrivit överskriften så kom jag på att vi har 10 marabou-chokladkakor där nere, jag får väl gå och sno en sån senare. Mehehe.
Jag drog till Johanna och var där iprincip hela dagen, men jag kan inte säga vad vi gjorde för det är hemligt ser ni. Ja, visst är vi änna busungar som hittar på hemligheter, men men, det är ju trots allt emma & johanna som vi snackar om. Man vet alldrig va de kan hitta på, right?
Oj, vilket intressant inlägg, Fy på mej, jag måste hitta något att skriva om.

I'll be back..

det är slut

för 37 dagar sedan böjade jag läsa en bok. Det var den bästa bok jag någonsin läst och jag läste hela boken på 48 timmar. Ungför n vecka senare så börjde jag läsa andra boken, det chockade mig att 2an kunde vara bättre än 1an, men det var den.
Ännu en vecka gick och sedan hade jag bok numemr 3 i handen. Jag blev som besatt när jag märkte att den här boken var ännu bättre än de två första.
Sedan fanns det bara en bok kvar, den allra sista, sutet, 554 sidor av skratt, gråt, förvåning och lycka. Den dr sista boken, den tog över min hjärna och gjorde mig galen.
Så mycket som jag har skrattat och velat gråta bara under den sista boken hade jag aldrig gjort under de första 3 böckerna tillsammans.
      
Nu när de här 37 dagarna är över, så undrar jag vad jag ska göra med mitt liv..

in memory of michael jackson

The way you make me feel when you Beat it..
You rock my world
Michael, all the time, now or then, Black or white.
You were the Dangeorus and Smooth Criminal, you were the Man in the mirror.
you told me, Don't stop 'till you get enough, and to Rock with you.
I can't help it
but I think you are Too young to go now, Heaven can wait.
Billie Jean and Dirty Diana are gonna Cry there Lonley teardrops.
I thought you were Unbreakeble but I guess it's Human nature.
It's to late to change the time
now and You can't win everytime.
But You really got a hold on me michael and you'll always be Bad in my eyes.
I guess you were a man in Trouble and that your life was ment to be a Thriller.
I think you would want Everybody to Wanna be startin' something new
and to stop Doggin' around, right?
So I promise I'll Remember the time cause Whatever happens
I just can't stop loving you.


jordgubbar for the win

Jaha, jag antar att jag får berätta om min dag eftersom att jag inte har så mycket mer att bjuda på idag. Jag vaknade upp imorse hemma i johannas bäddsoffa vid halv 1 av att Olivia drog i min läpp och släppte. aj. Men sedan satte vi oss upp och då kom johanna ner och frågade vilken vecka det var.
Vi kom fram till att det var vecka 26, och då berättade johanna att Maxi sålde jordgubbar för 10 kr/ litern denna veckan så dagen gick mest ut på att åka till maxi oc köpa jordgubbar. Vi köpte 2 liter var och nu håller jag på att äta de sista jordgubbarna i den sista lådan. Mumma.
Jag köpte även godis, men det är snart slut också. Doh.

Jaja, nu ska jag inte sitta här längre för då börjar jag bara spela Winterbells. Jag orkar verkligen inta att jag är beroende av det. Men jocke, en vacker dag så ska jag slå dej...

rip min mobil

min mobil dog just, precis när jag fick ett sms.
jag gick runt och letade efetr laddaren och efter ett tag kom jag ihåg att jag inte tog med mig den från olivias båt när jag hade sovit där.
Jag får en jävla ångest nu, ingen mobil - inget liv.
Jag sitter här och tröstäter jordgubbar och godis nu, och det borde ni också gra för om jag inte får igång mobilen så får ni tyvärr inga coola bilder från min dag.
Äsch jag kan kanske hitat bilder på johannas blogg, eller olivias.
jaja, ses när jag orkar, för vet ni? Jag sover hemma ikväll!

rest in peace michael jacksonIgår avled michael jackson av hjärtstillestånd.
Jag har alltid lyssnat på michael jackson, hans låtar kommer aldrig att bli gamla, och nu avled han utan orsak bara några dagar innan sin sista turne.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. 
r.i.p. michael jackson - king of pop.

snabbinlägg

hejåhå.
hemma från olivia och jag har nog solsting.
herregud, jag kan inte tänka klart.
Men snart drar jag in till kungsbacka och lever livet hemma i johannas källare. Bussen går om 20 minuter och hä står jag med blött hår och blöta käder. Kanska ska dra då,

uppdatering kommer när jag är hemma, nån gång.
haha, det händer ju så ofta..

13.37!

Nu när jag har ätit frukost så antar jag att det inte finns någon anledning att inte åka hem till Olivia och bada. Jag hörde att de va uppe mestadels av natten där borta och själv satt jag och läste till 3 så vi kanske är ungefär på samma nivå idag. Någon gång får vi testa, alla 3, hur många timmar vi orkar vara uppe i sträck..
Det kommer att begövas mycket cola...
klockan e 13.37, elliiiiiiiiiiiiiiiiiiit!

en normal kväll med tjejerna

och det här är inte så ovanligt, faktum är att de flesta kvällar brukar sluta någonstans åt det här hållet. Men lägg nästan 3 minuter av ditt liv till den här filmen, speciellt om du gillar tjejer i morgonrockar med ett ögonbryn.. 

vem vare som missa?

haha. i ett försök till att göra en egen ''Vem va de som kasta?'' film hemma hos olivia så målade vi ihopväxta ögonbryn och hår på johannas ben med hjälp av en mascara. Så dansade vi runt med morgonrockar med ett ögonbryn resten av kvällen.
Jag tänker klippa ihop lite filmer som vi lyckades med och kanske lägga in den här, det vore ju skukt roligt. Men johanna kommer troligtvis döda mej eftersom att det var hon som var ''morgonrocks-turken''. Vi hittade även en mobiltelefon i gräset och använde den som stuntmobil i våra tricks. haha, den funkade alltså inte, men det berättar vi inte för någon. .. Doh.

Jaja, nu antar jag att ni är nyfikna på filmen, det är jag också, men ni får nöja er med lite bilder sålänge.
 

här har ni en som lever livet

idag har det inte varit någon större förändring på vadjag brukar göra.
Imorse drog jag och johanna till Göteborg och shoppade loss. Jag fick köpt en klännng och lite annat hrmhrm. Mcdonalds var ju ett måste, som vanligt och utan att veta det så gick hela dagen där inne i nordstan. Så vi flydde med 15.47 tåget hem, men tåget var tvunget att stanna i kållered för signalfel och jag missade bussen hem. Men det gick en en halvtimma senare så jag tog den. Woho. Sedan åt jag grillat hemma, fixade glass och brummade iväg till Olivia, där jag är nu.
Jag gick in genom den öppna dörren och hälsade på zorro medans jag skrek HAAAAALLLLLEEEIIW men inget svar. Jag tänkte att hon var ute vid poolen så jag gick ett varv runt huset, ingen olivia. Jag gick in igen och lade glassen i frysen medans jag ropade på olivia.  Tillslut hittade jag henne liggandes  fosterställning på studsmattan och gjorde att halvmisslyckat försök till att skrämma henne.
Nu är Johanna här också och jag ska hoppa i poolen inann jag jag blir iputtad. Så jag drar nu och hoppar i, är det inte underbart med Sommarlov? Speiellt när de e såhär härligt väder!

läs och häpna gott folk

Idag, den 24 juni 2009, har jag duschat.
Senast jag tvättade ut det där håret var för exakt en vecka sedan.
Jag antar att nästa gåg blir om exakt en vecka igen,
för då är det klassfest!

fortsättning på förra inlägget - grattiz johanna 16 år!

Idag vaknade jag upp, 2 gånger (annie), i olivias båt. Ena gången lyckades jag inte gå upp men sedan vid 11 så drog jag mig upp ur sängen. Vi satt i solen och år frukost medans en snubbe fixade med larmet på båten. Vi gick ut med Zorro och han badade och åt ananas. Sedan skulle vi åka till Johanna och fira hennes födelsedag men vi kunde inte åka förräns larm-snubben var klar. Men det fixade sig och vi brummade iväg vid halv 2 mot kungsbacka. Där svängde vi förbi ica och köpte tårta och ljus innan vi åkte till Johanans gata. Vi stannade moppen inann henens hus och ringde på massor med dörrar för att fråga om de hade tändare till ljusen. Men det var inte många hemma så efter 4 hus, tror jag, så hittade vi en dam som troligtvis rökte som hade en tändare på sitt utebord. V fick låna den och tackade så mycket medans vi gick mot Johanans hus. Ljusen slocknade innan vi änns hade kommit ut på vägen igen, emn det är väl tanken som räknas?
Vi rusade in till Johanna sjungandes på Ja må hon leva och sedan blev de tårta så det stod härliga till. Hon fick också sina presenter och vi löste korsord.
Grattis på Födelsedagen igen Johanna, om du nu läser detta.
 
 
 

okej, det här blir nog ett långt inlägg..

för jag tänker gå tillbaka så långt som till i måndags efter att jag och johanna hade kommit hem från våran mcdonalds & biblioteksrutt.
Då satt vi här ett tar, vid datorn alltså och hade lite roligt tills Olivia smsade att hon var på stationen. Vi skulle till Göteborg och leta present till Johanna som fyller år idag, (imorgon just då) och så väntade jag hemma hos johanna tills jag fick ett sms att Olivia var på stationen. Oj, jag satt där och slöa hemma hos Johanna medans stackars Olivia skulle få vänta på stationen tills jag hade gått dit.
Jag mutade Johanna med 15 kronor och fick henne att skjutsa mig ner på cykeln, haha. Men när jag väl hade kommit ner till stationen så var inte Olivia där, så jag satte mig ner och skulle precis ta upp boken när jag hörde ''Haaaaallleiw Emma'' och där stod hon. Det hade gått 4 dagar sedan vi hade setts innan så vi började med en kram. Fast det gör vi ju alltid ändå, men nu var det ju lite mer känslosamt. 4 dagar är mycket.
Vi köpte busskort, fritidskort och hela tjabalolo innan vi hoppade på tåget mot gamla goa göteborg.
 

Okej, mina ögon har fått ryck på bilden men skit samma, jag får väl bjuda på allt i denna otroliga bildtorka på bloggen. Vi hoppade av på Centralen och gick in i nordstan direkt, tror jag. Där vi sprang runt lite här och var efter presenter till johanna. Vi blev sugna på mcdonalds (2a gången för mig den dagen) Men vi stod emot frestelsen av hamburgare och fick istället den brillianta iden att vi skulle köpa ett presentkort på mcdonalds till johanna i födelsedagspresent. Woho, så vi tankade på ett kort med 120 spänn och gick vidare för att hitta något mer fint till min vän vår. Vi hittade tillslut en jättesöt rosa väska på Monki som vi köpte. Där i lade vi presentkortet på donken och vi gick vidare och kom förbi en Mcdonalds på vägen där vi köpte mat. Köpte även plusmeny så jag fick ett jättecoolt cocacola glas för er info.
Sedan satte vi oss på halv 7 tåget och åt upp våra bigmacs.
 
Vi gick av på Liseberg och skulle precis gå ner för trappan när vi ser Pauline och Maria springa upp för den från andra hållet.
Det blev lite skrikande och  kramar innan vi fick tillbaka medvetandet, men då hade de redan missat tåget hem. haha, men vi fortsatte samtal, spottane och skrattande tills vi dog enda tills deras andra tåg kom, en halvtimma senare. Helt underbart att träffa dem igen, som jag hade saknat den. Jag märkte nog inte hur länge sedan de var förräns vi var i varandras famnar. Åh, det får inte gå så lång tid igen.
Men, när de hade hoppat på tåget så fortsatte vi mot liseberg där vi mötte massa snälla folk från olika delar av olivias släkt. Trevligt! Vi tjeckade in Lotta på Liseberg, nannegrönvall, brolle jr, christer sjögren(våran favorit), Ola,  och åkte lite kul grejer, som ponnykarusellen, innan vi åkte iväg med tåget kvart i 10. Vrför skriver jag dessa tider, det är väl ingen som bryr sig?
 
Vi hoppade av tåget på kungsbacka station och jag tog Olivias moppe hem till mej för att ta med mig lite kläder och lämna lite använda kläder. Sedan brummade jag in till kungsbacka igen, även nu på olivias moppe. Klockan var vä runt halv 12 innan jag kom fram, sjungandes på Heaven's on fire ifall någon ville veta. Vi drog in på Donken och köpte matmat, kanske Malins sista kunder den dagen. Förrutom Drive in, herregud varför skriver jag detta?
Vi drog i alla fall vidare på moppen mot sandö, där olivias familj har sin båt. Det var mörkt och kallt och skogigt och vad ser vi inte då? Jo, ''edwards bil'' (silvrig volvo c30) kommer förbi med en ganska snabb hastighet och allt blev som i filmen! Kallt och skogigt och lite dimmigt så kommer hans snabba bil där körandes. Herregud, vi hoppade och skrek så att vi nästan hamnade i diket. Jag ska så ha en sån bil.
Vi ängnade resten av ''dagen'' i båten och skrev födelsedagsdikter till Johanna och åt våra kalla bigmacar. Tummen upp för mcdonalsd 3 gånger 1 dag.

*suck*

Är det måndag?

Läskigt, det känns som .. nej jag vet inte vad det känns som elt ärligt. Är det inte bara underbart med Sommarlov? Som sagt så skulle jag till tandläkaren klockan 13.30 och som vanligt blev vi lite sena. Klockan passerade 10 över 1 innan vi hade lämnat huset men de fixar väl vi? Självklart.
Jag kom i tid och var tillochmed färdig innan klockan var halv. Så vi åkte till Biblioteket och hämtade och lämnade lite böcker som var utlästa, sedan fortsatte vi mot kungsmässan och där tog vi var sin cheeseburgare på donken innan vi begav oss hem igen och åt glass. Trevlig lunch.
Snart ska jag och Olivia dra och shoppa loss. Om vi nu kommer fram, vi brukar ju alltid stöta på problem, eller arga japan-kontrollanter. Hmm..
Ni får det äventyret ikväll antar jag.

Tjosan!
[bildtorka! jag lovar att ta bilder idag..]

GODmorgon?

''bäpidäbi bäpi bäääbääää bääääb  bäböböbööbäböäbä''

johanna: Emma! Stäng av väckningen!
emma: uuuuuurrrrrkkkkkk stäng av den ..
johanna: de e din mobil
emma: hrm hrm..

10 minutr senare:

emma: neeeej stäng inte ögonen..
johanna: liten stund.. nej emma stäng inteeeee
emma: jag har inte stängda bara väldigt lite öppna
johanna: ÖPPNA ÖGONEN!
emma: jag läser här, konståknings Sm, kristoffer bertsson, biljetter 60..

en timma senare:

Sitter jag här. Lyckat, nu ska vi äta.
Tack för maten och god natt.


maby baby

hahaha, jag råkade just skriva maby baya istället för maby baby. Så johanna ligger och skrattar på golvet. Men det var inte det jag tänkte skriva.

Om 12 timmar så ska jag vara hos tandläkaren, läskigt, och jag glömde mina gummiband hemma så jag ska komma fit utan dom.. Hmm. ''Hej, jag använder gummibanden varje dag, de e därför jag inte har på mej dom..''? Jag känner mig lyckad.
Men, jag antar att vi behöver sova, jag är hemme hos johanna om jag inte har sagt det tidigare.., men vi är rädda för eventuella spindlar som kan gömma sig under bäddsoffan. Jag antar att vi får tejpa fast den på väggen ifall den kommer fram, som vi gjorde förra gången.
Jag ska nog sluta skriva och försöka hjälpa johanna upp från golvet.
Godnatt

göteborg in my heart


hahaha, mårlind ruben sitter och skickar lite roliga youtubeklipp, den här var ju helt enkelt bara föör klockren för att inte läggas upp här. Btw, ja jocke, vi SKA sova, inget annat...

a true story

En något desperat Emma sitter och äter en ganska kall färdigrätt när hon bestämmer sig för att få tag på den ssta twilightboken idag.
Hon tog upp telefonen och rotade fram Olivias nummer, Olivia var nämligen en av hennes vänner som hade boken, och de visste Emma mycket väl. Hon skickade iväg ett snabbt sms och frågade om Olivia var vaken och fortsatte att äta och grubbla över sina problem. En stund senare ropade mobilen Oink Oink! och det betyder att Emma har fått ett sms. I smset stod det något i stil med:
Boken ligger där ute på Saras bord.
Emma börjar tänka, vilket av hennes bord var Saras bord när hon skulle åka hem till Olivia och leta etter den? Men sedan slog det Emma att hon hade en syster som hette Sara. Hon srtällde sig upp, förvirrad och galen. Tittade ut genom fönstret och just i det ögonblicket så visste hon precis vilket som var Saras bord. Det är ett på framsidan där Emmas syster brukar ha en affär.
Emma rusade genom dörren, endast iklädd en tröja och underkläder och gick över det otroligt äckliga fältet av nerfallna körsbär som låg överallt på gräsmattan tills hon såg den.
Den låg så prydligt lagd på Saras bord att Emma nästan blev tårögd.
Åh vad hon älskade den där Olivia just då.


jag är kidnappad

kidnappad av en jävla bok. en BOK.
Eller 4 böcker, 4 underbara böcker som bara har tagit mig, jag hittar inte tillbaka till verkligheten. Jag måste skärpa mig, find the will to stop.
Nej, nu gör jag de igen, drar upp meningar från boken eller filmen. Jag är störd, jag har nog stoppat huvudet i tvättmaskinen och blivit hjärntvättad. Jag måste vänta tills imorgon med att få börja på den sista boken, jag tänkte Okay, 1 dag överlever jag väl, men sedan läste jag de sista sidorna i trean.
Jag måste ha boken .. nu.
det finns nästan inget som håller mig tillbaka längre, jag vill läsa, jag vill.

Herregud, jag sitter här och gungar fram och tillbaka för en bok..

Midsommar bilder åt folket

   
 
  
 
 
 

(hon kommer strypa mej, hahaha)
 
 
 
 

Lika kul som vanligt, haha, tjo!

hjälp jag är en fisk

en fisk inne i världens minsta akvarium som bara bubblar om twilight.
Twilight, New moon, Eclipse och Breaking dawn. Robert attinson, Edward Cullen, Bella Swan, you get it..
Herregud, jag vet inte hur jag ska klara av den dagen då jag läser ut den enda bok jag har kvar. En bok, EN bok, det ekar i mitt huvud. Vad ska man göra med sitt liv sen då?
När jag väl får tag på den sista boken, på måndag, så kommer jag inte att kunna tygla mej själv. Jag vill så mycket att den inte ska ta slut, men jag vill ändå, mer än allt annat, veta vad som händer i slutet. Hur får man ihop det?

Åh, jag överlever inte.

GLAD MIDSOMMAR

På er.
Pösspöss :*

18. 52, update: flyr lite från förberedelserna till middagen medans jag inte hör vad jag tänker av all hög Tomas Ledin musik. Detta är midsommar!

19.42, uptade:
Jim: Ge mej ett AAAAA
Tony: GE MEJ ETT BEEEEEEEEEEE, VA BLIR DeEEEEE?
Jim & tony: AAABB!!
Inte alls påverkade..

20.16
, update: VI E PÅGÅNG.. VI E LADDADE VI E TÄNDA! WOIIIIIIIIII

22.12, update: Herre min skapare, hahaha, det låter galet men vi har spenderat nästan 2 timmar med att springa en jäla hinderbana om och om och OM igen. Tony körde den på 1.32 minuter och hoppade runt, sedan kom mathias och körde den på 32 sekunder och jag på samma tid. Johanna, som ''bara'' hade fått 41 sekunder blev galen och efter ett par misslyckade gånger så klarade hon den på ynka 27 sekunder. Ett krig utspelade sig och fram tills nu har jag och johanna, de enda 2 som orkade fortsätta, tävlat om förstaplatsen. Vi slutade på 25 sekunder, båda 2 och funderar på att slå det imorron på morgonen. (eller dagen, när vi har vaknat helt enkelt) Får se hur detta går...

22.19, update: OBS jim ville att jag skulle skriva att hans tid var 32 sekunder och han är jättestolt.


r-u-b-r-i-k

om 12 timmar så kommer johanna & hennes familj hit. Jag borde dra och sova, men om du vill stanna uppe så kan du ju klicka HÄR och se vad spännande som väntar!

jag vet, det funkar inte. jag är misslyckad..

godnatt.

Oj vilken lång dag!

Herregud, jag skulle kunna skriva ett superlångt inlägg med otroligt många detaljer och skoj. Men hela dagen har gjort mig helt slut och jag är verkligen huuur trött som helst.
Men jag ska göra så gott jag kan.

Olivia kom hit med moppen vid 12 och då drog vi till bussen som tog oss till kba station. Marcus hoppade på någonstans på vägen och vi hittade Johanna på stationen inann vi gick på tåget mot *trumvirvel* LISEBERG. Woho! Där åkte vi det mesta man bör åka antar jag, Balder, Kanonen, Höjdskräcken, Spinrock, Kollerado, Kaninresan och så vidare. Det vad ganska folktomt, vilket är bra och vi han åka mer än vi hade behövt tror jag. haha. Vi hälsade även på kaninerna, bild där nere, och raggade på massa utlänningar på styltor.
Vi tog 19.21 tåget till Kungsbacka och drog direkt till bion. Baksmällan, hahaha, asså så sjukt rolig, men jag fattade nog aldrig meningen med filmen. Men skit samma, kul var det. Måste göras om.

Haha, jag är usel på att skriva när jag är trött..


Living the dream!

lisebrg for the win

haha, här har ni en tjej som använder sitt guldpass, blir liseberg idag med.
Med Tjejerna och Norman, stackarn ska få uppleva sin första åktur i höjdskräcken, mjehehehe. Jag räknade ut att sedan i tisdags förra veckan så har jag varit på liseberg 4 gånger med idag.

Liseberg ftw!

Liseberg 17 juni

Okey, jag säger bara LISEBERG med min familj.

 
 


Nån som vill komma på chokladfest? Mehehehe!

@ Olivias place

Igår drog jag och johanna hem till Olivia och härjade.
Vi lekte lite och sedan gick vi ut och då fick jag för mig att hoppa på pooltäcket och gå runt lite på vattnet som låg där på, typ till knäna på mig.
Men, smart som jag är så räknade jag inte ut att jag skulle bli nerputtad och hamna med kläderna på i det kalllllla vattnet. Vilka snälla vänner jag har, inte sant? Det blev lite lagsmål på pooltäcket innen de åkte av och vi hoppade i i poolen istället. Fortfarande med kläderna på, haha, vi e kanske crazy, men vi har i alla fall kul.
Sedan blev klockan mycket och vi var inne en stund och det slutade med att vi tittade på film, Sex and the City, och jag blev 50 minuter sen hem. Yiiha. Men det var de värt.
Here's some pics:Oj Oj Oj

sämsta uppdateringen någonsin?
Kommer genast med ett inlägg, ska bara få in lite bilder på min tröga dator..

oj, det här inlägget behövdes ju?


haaaaalleeuuw

hallåhejsan alla där ute.
sitter här i olivias rum, dricker cola och busar på hennes dator, mwehehe. Idag har det väl inte blivit så mycket gjort, men vem vet vilka faror som väntar runt hörnet?

Uppdaterar när jag är hemma igen, tjo sålänge :*

 
här har ni något att dregla över sålänge =)

hjälp..

i den här takten läser jag ut boken imorgon, det får inte hända.
underhåll mig så att jag inte går tillbaka.
find the will to stop.

Oj dom meningarna hjälpte verkligen mig att glömma, hjälp, jag är hjärntvättad. Jag dör, och jag dog ännu er när jag hittade den här bilden för ett par dagar sen.
Ååh. känns som om inläggen blir väldigt långa idag..

dräggelvarning..

hej alla som har saknat mej

och alla andra hjärtlösa fånar.
haha, nej men jag kommer vara djupt försjunken i min bok de närmaste dagarna så jag finns på mobilen troligtvis. Om jag inte svarar så är jag antagligen mitt inne i något underbart kapitel. *suck*

Johanna kom hit idag, efter ett misslyckat försök till att kontakta Olivia och fråga om vi kunda bada i poolen. Men det funka lika bra att äta glass och ha vattenkrig med johanna. *ler* 
Det slutade med värsta wet t-shirt contesten, men jag tog tyvärr inga bilder, hö hö hö. Jag kan ju bara säga att den som hade vattenslangen hade ganska stort övertag, hmm..
Jaja, vi ses väl när jag har lyckats slita mig från boken. 

Tjosan ♥ 

jag är strax tillbaka

ska bara ta en snabb tur till kungsbacka..


ooooohja!


_____

Ohja! Helt utan tvekan, han vinner med milslängder efter milslängder..
Han någon en biljett till London så tar jag den gärna NU!
*dräggel*

HÄR kan du läsa hela artikeln.

Idag har Håkan namnsdag

Grattis Håkan.
 
[Inte för att jag ens gillar håkan hellström, men jag har inget att göra för tillfället..]

hallå söndagsbarn

(och alla andra)
Jag vaknade upp vid 11 efter en lång sömn, gick till sängs tidigt igår av någon konstig anledning. Jag tror att jag var ganska trött, men jag är fortfarande trött, jag måste sova mer. Dessutom så drömde jag konstiga saker inatt, det kanske var för att NÅGON hade lagt en bild under min kudde med Ryan Sheckler på. Jätteroligt Johanna..

Jag satte mig fridfullt och tittade på tv medans jag åt frukost då johanna skickade ett sms där det stod något i stil med att jag skulle ta nästa buss till kba för att gymma med henne och matilda.
A dream come true, verkligen..
Så jag kastade i mig maten och drog på mig kläder och halvsprang till bussen. På bussen satt också min förföljare som inte gjorde morgonen något bättre direkt. Åh, gubben satt och stirrade på mig hela tiden. jag blir ju bara räddare för varje gång jag ser han. *rysning*
Men vi gick till gymmet och gymmade i 1 ½ timma, det trodde ni inte om mig va? Det är sant, ni kan fråga den flåsande gubben på rullbandet som sprang 4 gånger längre än vi orkade gå. Haha, han var nog i bättre form än han såg ut. Efter gymmandet så drog vi tillbaka till stationen där jag, i desperat behov av mat köpte en bulle på pressbyrån. Gottigott. Sedan tog jag 15.47 bussen hem till fjärås city och här sitter jag med en tallrik med uppvärmda köttbullar och mos i knät. Namnam.


jag får väl göra som de flesta andra också och göra reklam för en ny blogg.
våran egen noris har skaffat blogg nu också, se till att uppdatera nu, för annars..

marcusgoeswild.blogg.seSimma lugnt, så hörs vi.

frågan är varför jag gör det..

Jag satt, helt oskylldigt vid matbordet och åt korv när jag såg en penna och ett partysnöre, och vad gör jag då inte? Varför inte skriva världens längsta mening som täckte hela snöret? Det här står nu på snöret;

'' hej jag har ett liv eller nej det kanske jag inte har eftersom att jag sitter här och äter denniskorv klockan 13.38 på en lördag i början av sommarlovet på en trästol i mitt kök med en knöl av hår på huvudet som jag inte får bort, inte ens med hjälp av hammare och spik i det starkaste balsamet på ica kvantums lager som övervakas av gunde svans hundpassare som i sin tur har snokat upp 3 påsar med sega råttor i olika färger som skulle passa till julgransbelysningen som i själva verket morfar satte upp för att han inte skulle gå vilse när han var påväg mot sin karate-grupp som ligger på ölands västra sida där även farfar växte upp som 16åring men nu är han lite äldre och frågan är då istället varför jag sitter och skriver den här helt onödiga texten istället för att äta min kära denniskorv med ketchup men jag antar att det, som så mycket annat i mitt otroligt spänannde liv, är och förblir ett olöst mysterium... // Emma ''


Liseberg 12 juni, i ÖSregn.

Det regnade verkligen konstant heeeela dagen och då bestämmer vi oss självklart för att åka till liseberg, regnet gjorde verkligen ont när man åkte snabba saker som ballder och spinrock.
Vi gick tillochmed in på toorna och torkade oss lite i handtorkarna, för att vattnet bokstavligt rann ner överallt! Herre min skapare, det var en upplevelse! Men det var ju knappt något folk i alla fall, hö hö hö.
Efter ett par timmar på liseberg blev vi kalla och åkte hem och tillade på Twilight istället, johanna sov här, men Olivia åkte hem vid halv 12 -12.
 
  
 
 
 

haha vilken dag!

det kanske bara skulle kunna hända mig.

men jag hällde just ut världens största oboyglas över hela tangentbordet, men det verkar ha klarat sig med bara några yttre skador. Till exempel så fastnar mina fingrar på vissa av tangenterna pga kladdighet men jag får väll helt enkelt skylla mig själv som fåglarna i ice age skulle ha sagt.
Jag han tyvärr inte ta någonbild, så ni får nöja er med bilden i huvudet av mig när jag desperat försöker rädda ett par droppar av min dyrbara oboy utan att lyckas, och när jag tar upp musmattan som nästan ramlar sönder och är helt brun. Just nu hänger den där ute, så jag får nog leva ett tag utan musmatta.

Det börjar bli bildtorka här på blogge, inte bra, inte bra, jag får väl bjuda på lite bilder från ett väldigt ergnigt liseberg igår liet senare, men nu ska jag gå och hänga upp oboyhaddukarna innan någon hittar dem där nere..

hmm..

Nu har min mamma och min vän johanna tydligen dragit in mig i någon sorts cirkel jag inte kan hitta ut ur. Nu ska jag börja gå på friskis&svettis enligt dom, 2-3 gånger i veckan, för att jag sitter stilla för mycket. Nu när det är sommarlov och allt, men johanna och matilda har friskis-kort så jag får väl följa med den, för ingen chans att jag drar till friskis&svettis ensam..
Jag som tycker att jag har så grym kondition och hälsa.

om ni ursäktar mig så ska jag dra och göra en stor kopp oboy och sätta mig vid datorn där uppe istället, för den har en skönare stol.
See you soon brothers and sistrs.

inget stoppar oss

jag, johanna och Olivia drar till Liseberg nu.
I ösregn och allt !
See you later, if I survive.

godmorgon

det ösregnar, living the dream,
hejdå.

dagen efter

första dagen på sommarlovet, och vad hittar man på?
Jag och Johanna väcktes vig halv 12 av min just då extremt irriterande bror. Vi låg och skrattade åt allt möjligt tills vi orkade upp och åt frukost.
Sedan satt vi och läset upp roliga saker för varandra från olika tidningar och annat onödigt tills vi bestämde oss för att göra något annat. Och om man ska göra något annat så varför inte bara sätta sig och dreggla lite extra över Robert Pattinson?
Vi satte igång Harry Potter 4, där han spelar Cedric Diggory. Halleluhja.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske tar min första kopp Oboy under sommarlovet 2009. Jag borde egentligen räkna ihop hur många det blir, men troligtvis så är jag för lat..

Balen

Johanna, hennes mamma och Olivia hämtade upp mig och min mamma och vi körde upp till skolan. Väl där så tog vi ännu mera kort än innan och sedan gick vi för att hälsa på killarna och då parkerar en bil på parkeringen och Sebbe kliver ur. Sebbe, killen som svor på att inte följa med till balen.
Snacka om att alla blev glada. Happy, happy.
Vi tog ännu mer kort, fast då med nästan hela klassen och alla var så fina, så fina. Sedan åkte bussarnamot Varberg där baleb skulle vara och vi gick ut, tog mer kort, hälsade på alla som jobbade där och sedan fick vi välkomsdrinkar. Mumsigt. Vi gick in för att sätta oss och äta och jag hamnade brevid Johanna, Olivia, Calle, Hassan och några riktigt skruvade killar från frillesås. Haha, ja, dem fick mig att skratta i alla fall.
Sedan gick i ut och tog ännu mera kort, oh sedan in igen och år kladdkaka med grädde. Mm Mm Mm! Vi gick ut igen efetr det och *trumvirrrrvel* Tog kort! Vi pratade lite och slog varandra i magen innan vi fick gå in igen och dansa till Livebandet som spelade massor med bra musik.
Vi lyckades göra 2 tåg under kvällen där många hängde på och dansade, det första tåget var dock inte så lyckat, när nästan bara klassen hängde på. Men det andra, lite senare på kvällen lyckades locka i alla fall halva lokalen.
Killarna lyclades också göra årets böghög på dansgolvet, med kavajer och slips på och allt. Haha, inget kan stoppa dem.
Vi fick dansat ordentligt under kvällen, vissa av killarna visade grymma talanger på dans som vi inte hade sett innan, sjukt roligt!
Efter en grym kväll så gick bussarna hem, men våran klass fick inte plats i smedingebussen så vi fick en egen buss som kom lite senare.
På bussresan hem satt vi och njöt av de sista minuterna som klass genom att sjunga Rosa Helikopter och Girlfriend. eller sjunga kanske man inte kan kalla det direkt. Hmm..
Och efter massor med kramar uppe vid skolan så lunkade jag och Johanna ner för backen i smått duggregn och alldelles för höga klackar. Det gick extremt långsamt eftersom att våra fötter hade väldigt mycket kramp och vi skrattade samtidigt som vi klagade. 
Vi somnade tillslut vid 1.23, efter en låååång dag. 

Ni kanske tycker att jag borde haft mer bilder att bjuda på med tanke på min text men jag kanske tigger till mig lite bilder från dem jag vet tog mest bilder så får ni dem bilderna sen. 
Om det var någon som fattade den meningen så ring mej..
 
  
 
 
  
 
 
  

[här ska det ligga en bild från hemresan som jag inte fått tag på]


En oförglömlig kväll, sjukt roligt!

3 timmar

Om 3 timmar så borde man vara påväg upp till skolan igen för att ta bussen till balen. Då ska vi inte gråta, vi ska inte minnas balen som stället då vi grät, vi ska minnas balen som något bra.
Vi måste skratta och vara glada nu. För vi borde vara lyckligast i världen över att få ha haft dessa 4 åren. Men somsagt, I don't see the good in goodbye.

Bild från någon regnig dag i början av 9an efter stt ha sprungit stora & lilla slingan.
Här rann sminket av helt andra anledningar.

<3

nu är det tomt

tårarna är slut, för tillfället.
jag känner ingenting förutom ett hål i hjärtat, någon har tagit ut svärdet men hålet vill inte läka. Undrar om det någonsin kommer att läka ordentligt.
Det är bara tomt, jag känner ingen sorg eller glädje, som om allt var en dröm, jag försöker känna, men allt jag känner är tomhet och uttorkade svidande ögon.

aldrig mer..

aldrig mer smedinge
aldrig mer bamba
aldrig mer springa slingan
aldrig mer klappa händerna när någon krossar något
aldrig mer jjjjjjos
aldrig mer en grupp som stirrar ut en person tills den märker det
aldrig mer det runda bordet i b
aldrig mer kinkey
aldrig mer brännö
aldrig mer nakna friluftsdagar
aldrig mer skratta med er
aldrig mer gråta med er
aldrig mer i tunnan i tunnan inte utanföör
aldrig mer spela fotboll med er
aldrig mer spela basket med er
aldrig mer raster med er
aldrig mer bullar i cafeet
aldrig mer tidningsleken på So
aldrig mer böghög
aldrig mer wimar
aldrig mer fredrik
aldrig mer vi
aldrig mer 9b1

Jag skulle aldrig kunna tänka mig att det skulle vara såhär jobbigt, men när det väl gick upp för en att det aldrig mer skulle vara 9b1 så kändes det som om världen rasade.
Att säga hejdå är svårt, jag hatar hejdå. Att säga hejdå till 27 personer går inte. Att se wimar börja gåta när han berättar hur mycket vi betyder var hårt. Hjärtat bänner i bröstet som om någon har stuckit in ett svärd i mig. Att säga hejdå till 27 personer man älskar borde ingen få gå igenom.
Olivia grät, Malin grät, Johanna grät, Annie grät, Sofie grät, Stephanie grät, Sara grät, Carro grät, Jocke grät, Maria grät, Pauline lipade lite, Jennifer grät, Petter grät, Mårlind grät, Wimar grät, jag gråter...
Den här sortens sorg borde inte finnas.

omöjligt

Dagen är här, det är den 10 juni 2009.
Dagen som inte finns, dagen som inte borde existera.
Den dagen är nu.
Det här kommer bli en jobbig dag för hjärtat.

Markoolio På Liseberg

Satt i 1½ timma längst fram och åt burgerking.
Men det var det värt, åh så värt.
Längst fram på en markoolio konsert, det är de inte alla som har varit vettu.
Ni får text imorgon, nu får ni nöja er med bilder.
 
  
 
 

En i publiken: Eru go eller?
Markoolio: Ja jag är go.. tror jag.. 

lilla efterblivna jag

Johanna hittade mitt önskade Best-kiss klipp och då är hon värd en rad här på bloggen. Johanna I love you.

På länken här nedan kan du se Mtv movieawards när Robert Pattinson och Kristen stewart vinner best kiss. Herre min gud, jag *trumvirrrrrlvel* döör!
''I just need to remove my gum''
http://www.mtv.se/mtv/?StoryId=70780&playlistId=123020&vid=396740


The Best Kiss

sitter här i väntan

och spelar lite data.
Och såhär kan de gå när man lämnar Emma & Photoshop & inget att göra i samma rum. Jag vet att det redan finns liknande bilder men men, jag tänkte; what a heck, och gjorde min egen ultimata version.
Ja, jag vet att den inte är perfekt.

Nu vill jag ha 2 saker.
1. Markoolio på Liseberg om 5 timmar
2. Ljudet av ditt hjärta, nr 3 i twilight böckerna.

Nödvändigtvis inte i den ordningen..

Niornas Lunch

Jag gjorde precis ett misslyckat försök till att lägga ut ett inlägg klockan 13.37. Bara för er information, om ni ville anteckna eller nåt.

Idag var det sista dagen inann skolavslutningen imorgon. Det känns tugnt att prata om det, fast det borde kännas skönt. Jag vill säga som Patrik att det bara ska bli kul med något nytt, men jag säger också som Malin. Vi är en familj våran klass, och familjer bildas inte för att splittras.
Jag kommer sakna alla så sjukt mycket, inte en och en kanske, utan alla som en familj. 
Idag var det i alla fall sista lunchen på Smedingeskolan Någonsin. Varför lägger jag allting så negativt? Nej, men det var trevligt, vi åt ju tårta och allt. Myspys. 
Vi kollade också på filmen jag har jobabt med ett tag nu, jag hoppas att den gav det om ni förväntade er. Jag kunde inte direkt göra något mer med den, men den blev väl som våran klass. Så tråkig att den var kul.
Vi upplevde också ett nära-döden-moment då i nästan blev splashade av en vattenballong. haha. Det var ju nästan sorgligt att säga hejdå till alla idag, hur i helvete ska vi klara det imorgon? Det kommer inte gå.
Vi blev ju tårögda när wimar sa någon mening och imorgon ska han hålla ett tal till oss om våran tid, herre min skapare, jag blir ju nästan tårögd av att bara skriva det här.
Jag tog tyvärr inga bilder idag men jag vet några som gjorde det, så jag kanske komemr med lite bilder senare, vem vet?
Ikväll ska jag och några tjejer i klassen dra på Markoolio på Liseberg. Klockrent, vi behöver bara glömma det sorgliga ett tag och dansa med marko.
..Och vi vill ha dej! Jag vet Jag vet Markoolio De e ja!

Brännö 09

Skojdag med klassen på brännö idag, trots att jag stekte pannkakor inatt och försov mig 45 minuter så lyckades jag olivia och hennes pappa komma i tid till pendeln som tog oss till göteborgsstationen som tog oss via spårvagn till saltholmen som via båt tog oss till brännö rödsten som via gångväg i 30 minuter tog oss till vårat badställe. Yeey!

Det var ju inte så mycket stek som vanligt som gällde. Alla andra 3 åren har det varit huuur varmt som helst, men idag satt många med filtar runt sig och armarna runt knäna med tjocktröjor på sig. Wimar ooch fredrik hade tillochmed mössa på sig.
Men det hindrar väl inte 9b1 från att ha kul? Absolut inte, Några killar körde vad de kallade ''mans-testet'' då de skulle simma från en brygga till en annan. Vattnet var isande kallt med det var 4-5 grabbar som klarade det. Hårdingar. Jennifer och Maria badade också, men det blev mest hoppa i, klättra upp, hoppa i, klättra upp, slut. Sen åt vi glass 2 gånger också, båda gångerna slutade det med att jag gav helva min glass till olivia för att jag frös.
Olivia och Calle fick tillomed till en så kallad vals på fotbollsplanen och tränade till balen på onsdag. Vi andra kastade freespee (stavning??) och spelade fotboll när killarna inte gjorde högar på john eller satt och frös.
Det är ju omöjligt att ha tråkigt med klassen, men jag kan ju erkänna att det skulle ha hjälpt med fint väder. Haha, men varför inte? Vi kanske behövde lite omväxling.

 
 

 
  
 
 
 
  
 
   
 
 
 

Haha, hur skall vi klara oss utan varandra sen?

det kallas planering

imorgon är det brännö som gäller för 9b1. Eller Lerum, men vi får hoppas på fint väder och brännö! Sista året och allt. Ni som känner mig vet att jag kan plannera superbra inför sånthär och har självklart fixat allting en vecka innan. Inte, nu är klockan 21.11 och jag ska dra ner till köket och steka pannkakor i sista sekunden.

Ha de bäst - fjollig präst.

Jag tror bestämt att någon har namnsdag idag

Vem kan det vara?grattis på namndagen pöjkar!

dagens filmutbud

såg den första gången igår, och den är så värd att vara här inne på bloggen!
Sara & Malin
Anonyma fjäråsbor.

lägg 2 minuter och 20 sekunder av ditt liv till att kolla på den här.

hulliganfest med tjejerna hos barkman

Vi åkte tutandes på mopederna med sverigeflaggor i händerna mot lisas hus. Sjukt roligt bev det, men det skulle ju ha verit lite bättre om Sverige vann mot danskjävlarna!
Vad kan vi göra åt det då? Jo, varför inte slå halvdansken Malin som hejade på danmark. Det hjälpte lite. Efter matchen, den goda middagen, kladdkakan jordgubbar, vattenmelon, chips och massa godis och dans så körde vi irländsk julafton ute på gräsmattan. haha, herregud, finns det något snurrigare och roligare än att stå och titta på någon som försöker snurra runt en sverige-oeruk med sidenmorgonrock och moppe-hjälp på sig? haha!
Vi fortsatte med godis och dans, massor med dans och sedan lite singstar. Efter det så tror jag att alla däckade i soffan riktigt ordentligt och jag kom hem någon gång vid halv 1, trött som tusan.
Men olivia var ensam hemma och vi höll kontakten på mobilen för att hon inte skulle dö och det böev en liten konstig konversation. Jag vaknade imorse med mobilen i handen och pompomsnören runt handleden efter en rolig kväll med alla tjejerna i klassen!
De 11 vännerna och dansken!

 

  

Alltid lika roligt med mina tjejer, puss påt.

mer bilder kanske kommer, så var beredda.. 

här va de fest här va de fest här va de fest !

Idag blire fäst hos Lisa.
Det är något man inte får mis(s)a.
Alla tjejerna från nio-be-ett.
Att ha skoj kommer att bli så lätt.
Man vet aldrig vad ni kan hitta på.
Kanske slicka på någons tå?
Det skulle inte förvåna mej..
Om vi anfaller dej.
Och pillar bort ditt skink-ludd.
kanske med hjälp av ett sudd.
Festen börjar klockan 6.
Och jag kan redan nu utlova massor med spex.
hela natten lång.
ska vi äta tång.
nej det ska vi inte men vi hoppas på att danmark får noll.
Ikväll när sverige möter dem i fotboll.
jag har köpt godis för fulla muggar.
som vi kommer äta medans vi buggar.
och vi får inte hoppas på fight
när vi sedan dansar till Stay The Night.
Nu börjar mina ord rinna ut.
Så hejdå, nu är dikten slut.


Imorrn komemr bilder och skoj från lisa.
Promise.

jag blir galen

''Är det det du drömmer om? Att bli ett monster?''
''Jag drömmer om att vara med dig, föralltid''

Asså jag måste finda the will to stoppa. Jag överdoserar mig själv av denna twilight-drog. It's like a drug to me. Ååh, jag måste sluta. Jag behöver en paus, men jag funderar på hur. Jag antar att ni inte har några förslag..


det tog mig 51 timmar

att läsa ut boken.

När jag hör din röst, eller new moon som den heter i orginalet. Under de här dagarna har jag dragit mig in i en slagt deppresion tills jag satte mig ner och läste den sista halvan av boken precis. Jag tror att jag fällde ett par glädjetårar där i slutet, men jag kunde inte hålla mig.
Jag ska inte avslöja något ifall du som läser inte har läst boken eller håller på att läsa den men herregud vad jag älskar böckerna. jag kan knappt bärja mig tills jag får lägga vantarna på tredje boken. Fast jag är nästan lika rädd att läsa den för att jag aldrig någonsin vill att det ska ta slut.

för alltid som sagt.


nuuuu duuuu

nu ska jag sätta mig i en mysig fotölj med massor av kuddar, en kopp oboy och läsa min bok. idag ska jag inte jobba på något sätt med det jag inte vill göra. jag ska bara sitta här och ta det lugnt.

Skolan va lika skoj som vanligt, fast kanske roligare än vanligt. På So-lektionen lekte vi älskade älskling och tidningsleken för sista gången någonsin. Sorgligt!
Men ändå lika roligt som vanligt, om inte roligare. Herregud vad kul man kan ha med er people. Ni är kärlek. Sedan gjorde vi inte så mycket mer än att busa och måla våran sista bild till wimar. Jag tog en bild på min, men den kommer senare för nu skriker boken efter mig.

Simma lugnt - som sebbe skulle ha sagt.


jag orkar inte

Jag orkar inte att jag nästan var klar med klass-filmen och att programmet stänger av sig så att jag får börja om från där jag var igår. Jaaaaaa, och jag som inte har så mycket att göra idag. Jag är lyckligast i världen.

er önskan är min lag

jag har fått några önskemål på den här klockrena filmen och som vanligt så kan jag inte säga emot. här har ni den ökände.... *trumvirvel*

Sebbe Goes Wild!
 

C A T W A L K 2 0 0 9

Fotograf : Olivia Hartman

 


 
 
 
 
 
     


Tack och bra jobbat Olivia !

kameran är på laddning

Hejsvej på denna underbara torsdag.
ingen vet varför den är underbar, men än så länge har det väl inte varit några större fel på den. Vi började skolan klockan 12 imorse och då skulle vi bara gå catwalk till klockan 2. Det var roligare än jag trodde, fast jag blev lite rädd där ett tag när jag inte såg något för alla blixtrar samtidigt som jag koncentrerade mig på att inte ramla.
Men det gick bra, jag fick tillochmed till en liten avslutnings-pose sista gången vi var uppe. Jag antar att någon fick den på bild i alla fall, så lägger jag upp den här bland alla andra bilder sedan i ett nytt inlägg.
Jag antar att jag blir överfallen ikväll av alla som vill ha bilder, samtidigt som jag måste göra klass-filmen och läsa. Help me jesus. (eller kanske cheesus)
Jaojao, jag har inga bilder ännu, för kameran laddar men ni får dom först. Exkusivt bara här på bloggen, haha. Vi fortsatte dagen med den ABSOLUT sista No-matte lektionen på smedinge och avslutade den med en halvlyckad svenska-lektion med en vikarie för vikarien.
Alla andra klasser åkte hem med tidiga bussen, men näjdå, 9b1 stannar kvar. Fast vi hade väldigt roligt när vi lekte på den då tomma catwalken i musiksalen. Både killarna och vi tjejer visade våra moves.
Här är jag och Olivia som exempel på ett par super-moves i 7 sekunder.

oooooooh you like it.

jag är kluven

idag börjar vi klockan 12 i skolan så jag sitter här halvfärdig framför datorn för att hålla mig borta från min bok. Det har gått bra än så länge, jag har inte öppnat den på hela dagen. Men jag ryser när jag ser den och därför håller jag den (nästan) utom synhåll.
Jag vill läsa, men jag vil inte att boken ska ta slut, fast jag vill läsa till slutet, fast då tar ju boken slut. Jag överlever inte det här. Allting tar bara slut nu för tiden. Om en vecka så är skolan slut, då är 9b1 slut.
Nej nu ska jag inte bli sån igen, inte gråta emma.
Det är catwalk idag i skolan, det är väl ganska roligt förutom att jag ska gå i världens högsta skor och är rädd för att ramla av scenen. Men vad gör det i sånna fall då? Folk kommer ju komma ihåg mig då i alla fall. Jag vet inte vad det är med mig, men jag ä helt plötsligt inte stressad eller rädd över någonting. Den där boken måste ha psysiska förmågor att manipulera hjärnor.
Nu är det 1½ timma tills vi börjar och huuur ska jag kunna stå emot bokens krafter så länge? Jag får försöka hålla mig i en kvart till åtminstånde. Föresten så måste jag börja fixa iordning mig sedan också. Man vill kanske inte se ut som ett vandrande lik på sin första catwalk..

ses senare aligator.

9b1

Det kom som en spontan grej att bara välla ut känslorna. Så här har ni dem.

Jag kommer ihåg första dagen som om det var igår. Wimar var sen som vanligt och kom långsamt utlunkandes ur dörren när alla klasser redan hade samlats. Jag kan fortfarande höra hans röst ''6b1 här ÖhÖh'' Det starkaste minnet från den morgonen är konstigt nog när Wimar sa ''Kan du hålla den här, jag måste bara knyta skorna'' till John och gav honom 6b1-skylten. John tog precis emot den när han märkte att Wimar hade sandaler på sig. Det var nog första gången som klassen skrattade tillsammans.

Sen dess har det varit många gånger, vi har gjort så mycket roligt.

Johan Hulten, våran andra klassföreståndare gjorde dagarna till lekar. Jag minns fortfarande en lektion där vi bara pratade om gamla roliga saker som vi hade varit med om. Alla började med ''Eeen gåång''.

Simon, vad vi störde oss på den killen, nästan lika mycket som vi älskade hans kommentarer och roliga påhitt. Jag kommer ihåg när han sniffade krita och mosad godis för att sedan gå runt och nysa hela dagen. haha.

Jag minns första gången på brännö, nästan ingen badade och vi hade egenligen inte så roligt om man jämför, men ändå så pallrar vi oss dit varje år. Eller pallrade, nu är det ju slut. Det är något med den ön som alltid kommer att påminna mig om klassen.

Efter sjuans avslutning kommer jag ihåg hur alla tjejer satt och grät för att Johan skulle sluta och jag kommer fortfarande ihåg första skoldagen i åttan när vi fick Camilla istället. Camilla, hon som gav oss så långa raster men svåra uppgifter. Jag kan fortfarande se klassen sitta och hets-läsa Sandor Slash Ida på hennes lektioner.

Sedan kom Fredrik. Jag tyckte egentligen synd om honom först för att vilken lärare det än skulle kommit så skulle vi ogillat honom/henne eftersom att vi skulle jämföra personen med Johan. Men på ett sätt hjälpte Fredrik det då 8b1 att växa upp. Vi tog hand om varandra i alla lägen och kramade om varandra i svåra stunder. Jag minns friluftsdagarna med klassen då vi alltid sammarbetade och hade otroligt roligt trots att allt gick åt skogen, om carro fick ett ägg på sig eller petter fick en freesbee i huvudet. Jag kommer nog aldrig glömma när Patrik frågade ledaren om man fick extrapoäng om man sparkade på fotbollarna naken och lika väl kommer jag kanske tyvärr minnas synen av en naken patrik inne i skogen som sparkade tillbaka fotbollar till oss. Han har väl aldrig svikit vårat lag den gentlemannen.

Jag kan förtfarande inte beskriva min och troligtvis alla tjejers förvåning över att se våra små datanördskillar uppklädda i kavaj och fluga på julavslutningen förra året. Man fick nästan en liten tår i ögat.

Det finns inga bra ord för att beskriva hur mycket roligt vi har haft tillsammans eller hur mycket jag tycker om er. Jag menar, vem skulle i 6an kunna gissa att Malin skulle gå med Mårlind på balen till exempel? Vilken av alla fjortistjejer i sjuan skulle kunna gissa sig till att det skulle se ut såhär i nian? Att alla var med alla och att wowkillarna skulle visa så roliga sidor. Jag önskar så att jag hade tagit vara på tiden så mycket bättre.

Att det är först nu, med bara några få dagar kvar tillsammans som man förstår hur mycket alla ni 25 personer betyder för mig. Klassen är perfekt, vad skulle den vara utan Sebbe eller Pauline? Eller Norman eller Sara till exempel? Det skulle inte vara samma sak.


Egentligen borde vi fira de åren som vi har haft tillsammans istället för att sörja över att de är över. Men tyvärr så hänger sorgen tygnst just nu. Sorgen över att gå upp till skolan på morgonen och träffa en helt annan klass än er, sorgen över att aldrig mer få höra ''Plast-dante! plast-dante! plast-dante!'' eller ''lan lan lan lan LAN LAN LAN LAN''. Sorgen över att aldrig mer få höra en ensam oskylldig hostning snabbt sjungas upp till en hel orkester av alla möjliga hostningar och harklingar i ett innan tyst klassrum. Sorgen över att aldrig mer få höra ''helt jävla crazy'', ''du rööör inte skorpan'' eller ''i tunnan i tunnan'' av killarnas pipiga röster. Sorgen över att aldrig mer leka tidningsleken med er på so-lektionerna.

Bara sorgen över att kanske ett år efter skolavslutningen se någon från klassen på kungsbacka station och man inte har pratat med personen sedan sista dagen. Sorgen över att den enda konversationen just då kanske blir ''åh vad vackert väder'' eller ''vad har du gjort i helgen då'' eller bara ett enkelt ''hej'' för att sedan gå därifrån.

Men en sak är säker, vi kommer alltid att minnas våran klass som den bästa, jag kommer alltid minnas den som en stor gemensam skrikig och rolig böghög.

John kommer alltid att minnas som stefans Johan, Annie kommer alltid att vara Wimars Annelie, Carro kommer alltid att vara CrazyCarro och Sara kommer alltid att ha lika mycket skinkludd.

Vi kommer alltid att vara svettiga och allmänt korkade.

Livet var så mycket enklare och roligare med er, men alla bra saker har väl ett slut.

9b1, ni kommer alltid att finnas kvar i mitt hjärta.


när jag hör din röst

Jag sitter här och hyperventilerar. För 5 timmar sedan så hade jag roligt med mina vänner och skrattade. För 4 timmar sedan så köpte jag en bok. När jag hörde din röst (new moon) och jag sitter nu här och tvingar mig själv att skriva ett inlägg. På 4 timmar har jag läst mer än 80 sidor och jag tror att jag tar livet av mig. Den ääär så sjukt bra. Den första boken, om jag kunde drömma (twilight), läste jag ut på 43 timmar. (där inräknat 3 nätter). Men jag kan verkligen inte släppa den här boken, den är så sjukt deprimerande bra att jag snart skriker högt. Det går inte att beskriva det här. Men håkan har gett mig en ganska bra rad som passar in.
Jag hatar att jag älskar dej och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.
Passar perfekt. Men herre gud, jag sitter och bölar för en bok, vad är det med mig, jag är helt hjärntvättad av det här. Jag måste slå mitt huvud i väggen för att jag ska kunna lyssna på vad någon säger, jag måste ha boken inom synhåll heeela tiden och direkt när jag vaknar på morgonen så är det första jag gör att sätta mig och läsa. Sån här har jag aldrig varit. Det hjälpte inte så speciellt mycket att efter 2 timmar av läsande i biblioteket så skulle jag och johanna ha pianoavslutning och var tvugna att släppa böckerna. Kommer man inte in där då och har precis lugnat ner sig när en tjej glider fram till pianot och börjar spela River flows in you? Jodå!
Varför inte strö lite salt i såren när vi ändå håller på? Hon spelade sjukt fint och både jag och johanna höll på att dra sönder stolarna vi satt på.
Herre gud, nu har jag inte tid att skriva, ni får info imorgon, eller nästa dag eller dagen efter det. men jag lover att uppdatera varje dag. Ett löfte som kommer bli svårt att hålla antar jag.
Nu mååste jag läsa, fast jag vill inte, fast jag vill, fast jag vill inte, fast jag vill..
åååhh.

tisdag och betygen är satta

Häärligt, det betyder inget mer pluggande förräns om 3 månader. Grym känsla. Dagen var i sig ganska trevlig, vi började med att spela in reklamfilmerna på svenskan. Där min grupp såklart gör reklam för ett anti-våldtäckts-kit. Där det ingår Pepparspray, stekpanna, elpistol och frätande syra i en spann. (beställ nu så får du även en guide-bok!) Näj, emn det var roligt att bli inslängd i buskarna av en så läskig våldtäcktsman som caroline. Nästan lika läskigt som att se John (småpojken) kasta frätande syra *hostvattenhost* i hennes ansikte.
Dagen fortsatte med lunch och sedan No, där vi.. kollade på film tror jag, men jag var allt för upptagen med att akta mig från jocke som försökte slå mej. På matten snackade vi betyg och jag fick den otroligt chokerande nyheten att jag tydligen har mvg i matte. läskigt, jag som trodde att det var helt fysiskt omöjligt. På tal om fysik så ahde jag även höjt mig där, yeey me!
So-lektionen ägnade vi åt att spela basket och mitt och marias lag (vi+norman&petter) ägde ut de andra. Inte för att de försökte, men det behöver man ju inte nämna. (doh).
Trevlig dag med klassen, jag blir mer och mer deprimerad för varje dag som går för att jag bara kommer närmare alla nu i slutet. Buuhu, 1 vecka kvar imorgon..

det här avr tyvärr de enda 2 (intressanta) bilderna jag tog idag.

ännu mera twilight, men vem vill inte ha det?

'' Allt mer tyder på att Twilight-stjärnorna Robert Pattinson och Kristen Stewart är ett par även privat. Natten efter gårdagens MTV movie awards så kunde man se paret checka ut från samma hotell efter en hel natt tillsammans i samma rum. Efter gårdagens MTV succe så hade paret firat med en romantisk middag för två på restaurangen Chiconice i Hollywood. Filmen twilight belönades förövrigt med 6 av 7 nominerinar på MTV movie awards. ''

Vad ska man säga? Dra ut ringen Robert och hon är din föralltid.
Här kan ni se en film där man även hör en berättarröst säga samma sak som jag just skrev, fast lite mera. Exclusive!

Walk This Way

Walk this way by Calle, Mårlind, Putte, Jocke and Johnnyboy.Aerosmith - släng er i väggen.

oh my shiiiiiit

den officiella new moon trailern!!!!
åååååååååååhhh jag döööör mer än vanligt. 
klump i magen..och hur exakt ska vi kunna vänta tills november?

dagens:

på spanskan sitter vi och pratar om oss själva.
Sara: .... y mi hermana se llama johanna         [..och min syster heter johanna]
Sara: Nombre.. Mi nombre es Sero.                  [ Namn.. Mitt namn är noll]
..
Sara: .. tres, zero, zero, cinco, cuatro..                [ tre, noll, noll, fem, fyra..]
Emma: Du vet att nombre betyder namn va? 
Sara: jahaaa..

minuten som följde ägnade vi åt att skratta.

helt crazy

Haalliiiuuu.

Idag har det varit ganska crazy. Dagen börjde med So, .. varför minns jag aldrig den so-lektionen? Jag tror att vi pratade om något. Jaojao, sedan var det musik och Walk this way gruppe dredovisade. dvs Calle, Mårlid, Putte, Jocke & John. Grymma var dom! Haha, jag fick det inspelat men vet inte om jag vågar sätta upp den på youtube, och om jag inte vågar så kan jag tyvärr inte lägga in den här. Dohh.
 Dagen fortsatte med gympa, där vi dansade med Therese och Emelie. Det var ganska skoj får jag allt säga, att dansa e skojsigt.
Sedan var det pyttipanna, inte min personliga favorit direkt men dagen fortsatte ändå med spanska, där sara satt och skrev en massa ord som rimmade på oki. doki, loki, moki, soki, xoki, nokia osvosvosv. Svenska stod next på shemat och där så kunde inte våan grupp börja filma för  att våran våldtäktsman var på KM. det lilla peddot.
No lektionen var.... intressant.
Det började med att hassan petade på john med pekpinnen och det slutade med att jag hade tipex på knäna. där emellan så hände det endel saker, saker som lim på stolar och tejp på skorna, men det skulle självklart sluta med att jocke höll mig medans mårlind kletadetipex på mina knän. Dom e vita och det går inte bort! Darn you guys. Jag säger bara häääämnd, moahahaha. Lycka till att jag ska kunna slå ner dom men det ä värt ett försök.
Nu ska jag dricka upp min oboy och seda ska jag försöka få bort tipexen. Tror ni det går med nagellacksbortagningsmedel? (oj vilket långt ord..), annars får jag ta nacklafta.

önska mig lycka till...

det gååår inte booooooort..