Dricker te

Sitter och dricker te med Johanna och Olivia på Le pain francais i mysiga Göteborg.


Fredagsmys

Hej hallå i kalla Sverige. Fruktansvärt kallt. Hej till er utanför Sverige med, och kan ni be solen och värmen att komma hit en stund?

Jaja, jag har varit i skolan idag. Efter det åkte jag till Kungsmässan en stund med Stina för att sistaminuten-köpa kläder till imorgon (Stina och hennes tvillingsyster Elsa fyller år så vi ska dra ut ett gäng på kvällen). För ovanlighetens skull hittade både jag och Stina var sin topp som vi ska ha så då var det avklarat! Nu är jag på pendeln mot Göteborg där jag tänkte köpa en låda nuggets och åka och ha fredagsmys med Olivia.

Här är toppen jag köpte!


Dör

Om du har en dålig dag eller om du bara vill att din dag blir bättre så kan du kolla på denna roliga video som Olivia visade för mig igår. Så klockren kille. "Trust Fall" är ju en övning när man faller bak och litar på att personen bakom skall fånga en. Dock så gör den här killen trust fall attacker mot folk som han inte känner så de är inte beredda på att fånga honom. Hahaha.
 
 

Tjoho

Hallå hallå! Här sitter jag och skall strax duscha och gå och lägga mig tänkte jag. Jag har suttit i soffan hela kvällen och degat. Försökt göra en affisch som jag äntligen blev klar med efter många timmar, sedan har jag kollat på TV och Olivia kom förbi i någon/några timmar bara för att hon var ute och körde och inte visste vart hon skulle. Haha. Mysigt. Vi pratade och skrattade massor och hon fick min annars ganska sega dag att bli lite bättre!
 
Jaja, kul för er att veta haha. Godnatt.
 
Ganska söt (dock oredigerad) bild på Stina och Frida från idag. Hahah..

Gratis reklam

Så, nu har jag gjort klart dagens uppgift. I alla fall det praktiska. Två reklamblad, check! Blogg.se gjorde bilderna lite suddiga men you get the point. Nu skall jag bara skriva ett långt arbete om någon annans bilder. Längtar inte så mycket.
 

Fotografisk Bild

Idag är det foto hela dagen som gäller, just nu håller dessa två tjejer på att fotografera och sedan är det min tur. Woho. Vi har det mörkt med tända ljus här i fotostudion, myspys.


Taggar Afrika


Gymmar och kollar på Bonde Söker Fru


Bara så att ni håller koll på mig.


The Typical Emma

För att göra en ganska lång historia kort så skulle jag fotografera John idag, och skulle stanna vid vägkanten. Fastnade i lera så vi fick ringa på hjälp, Stina och Elsa kom till undersättning men det hjälpte inte ändå (vi försökte putta och det blev kladdigt osv). Efter ett tag stannade en snäll lastbilschaufför och hjälpte oss att få upp bilen tillslut. Efter 35-40 minuter i leran. Dock fick jag fotograferat lite ändå, medan vi väntade på Stina och Elsa så fotade jag och John lite medan vi ändå var där. Här är en bild, resten av dem ligger på Fotobloggen. Nu ska jag upp och träna bort lite av dagens ångest på gymmet. Hejdå.
 

Jaha

Trodde att jag trampade i bajs men det var bara en stor lerklump som föll fån min extremt rena bil.

Berättar mer om min väldigt roliga dag sedan. KÄNN IRONIN I MINA ORD.


Kalla nätter

Hej, nu är jag hemma, eller det har jag varit ett tag, efter en mysig fika i Majorna med Olivia. Vi pratade så mycket att vi glömde av tiden och hon blev lite sen iväg till träningen men det gick nog bra (hoppas jag haha). Det var riktigt mysigt! Jag drack ett te med julsmak. Det var riktigt gott faktiskt, längtar lite efter julen nu.
 
Eftersom att jag inte tog någon ny bild idag på mig och Olivia så bjuder jag på den här gamla som Johanna tog 2009.
 
På tal om 2009 så fyllde jag på min fotoblogg med några vattenbilder jag tog 2009, jag blev lite sugen på att fotografera vatten igen när jag gick ignom dem.

Bloggar lite i väntan

Det gick bra hos veterinären imorse, Sotis behöver antagligen inte ha tratt igen i alla fall, vilket han nog är glad över. Skoldagen var kort men intensiv (eller nått) omgjuts nu sitter jag i min bil, dricker Cola Zero och väntar på att mamma ska sluta jobba så att vi kan uträtta lite ärenden (=kod för köpa julklappar) tillsammans, och ikväll skall jag leka med Olivia! Det ska bli kul. See you!


Här sitter vi hos Vettris


Projekt Springiväg

Här sitter jag och kollar på Project Runway Sverige med en skål hallon i knät. Ganska fin måndagskväll sådär. Min kisse sitter bredvid mig, vi ska åka till veterinären imorgon på morgonen för han har lyckats fastna i något eller hamnat i slagsmål för han har ett varigt sår på halsen och något fel på ögat. Klantkatten nummer ett. Det var väl vara någon månad sedan vi var inne med honom för att han hade skurit upp magen på en glasflaska.


Skräckis

Modeller: Frida Oxelmark och Stina Magnusson
 

Photoshoot

Dagens modell gör sig redo för dagens photoshoot. Detta blir spännande.

 


#jagbordesova

Hej, här ligger jag i min säng och filosoferar, jag borde egentligen sova med tanke på att det är skola om ett par timmar men jag kan liksom inte. Så jag bloggar istället eftersom att det inte blivit så mycket bloggande idag. Anledningen till det är att jag bara har suttit på min rumpa och kollat på TV precis hela dagen (eller ja, de timmarna jag har varit vaken). Kommer tillbaka imorgon med roligare blogginlägg! Lovar!

Här är en bild på mina tre drömfångare som jag har vid min säng just nu. Den ljusbruna är gammal, som jag fick i present när jag var liten, den på armen är ett par månader gammal nu och den mörkbruna är nyast, kanske 1-2 månader gammal (superintressant).


Skrattar fortfarande

Sitter här och skrattar fortfarande åt den här bilden som Rockfoto lade upp från Swedish House Mafias konsert. Alla ser sjukt taggade och lyckliga ut förutom Frida (längst fram i högra hörnet) som ser jätteuttråkad ut. Hahaha!

 


En natt i Stockholm


Fotomässan

För att inte förvirra er så var vi på Fotigrafiska Muséet igår och idag var vi på Fotomässan. Mycket foto. På fotomässan fanns det mycket skoj, intressanta saker och fina bilder. Köpte även Gregory Crewdsons bok "Twilight" (som inte har någonting med The Twilight Saga att göra) eftersom att han är en grymt cool fotograf. Sedan testade vi grymt stora objektiv och pratade med några från Sigma bland annat, och fick testa det objektivet/objektiven vi antagligen kommer köpa därifrån snart.

Nu ska vi strax hoppa på tåget hem mot Göteborg. Det ska bli skönt.


Hejhej

Nu har vi börjat packa och ska strax skall vi bege oss mot fotomässan som håller hus i helgen. Ikväll går tåget hem mot Göteborg igen. Ska bli skönt att komma hem och lägga sig i sin säng. Vet inte om det ens är möjligt men min kropp är nog fortfarande helt seg från i Torsdags. Jaja, nu måste jag packa klart.


Fredag i Stockholm

 
Orkade inte redigera några bilder från dagen men här är några direkt från kameran från när vi besökte Fotografiska Muséet. Jag och Frida har idag shoppat lite i staden och sedan åkt ut till fotografiska muséet en stund och kollat på alla fina bilder. Mycket inspirerande och fint. Nu måste vi sova. Min kropp är fortfarande helt död sedan igårkväll.

En ny dag

Idag är en ny dag, med kramp i fötterna, ont i ryggen, spagettiben och tinnitus men vi är glada ändå!

Igår köade vi i någon timma utanför Friends Arena, sedan sprang vi in och fick platser längst fram, i mitten vid stängslet. "Perfekta platsen". Där stod vi i ytterligare tre timmar och väntade på att det skulle börja. Knuffades, armbågades, skrek på folk och ramlade nästan för det var sån kaos! Vi lyckades stå kvar tills de öppnade hela konserten med Greyhound. Då dog vi, tillsammans med alla andra (i raderna längst fram nästan bokstavligt talat förman kunde fokusera 50% på musiken och 50% på att överleva) så efter ett par låtar gick vi några rader bakåt, där man till och med kunde andas utan att få någon annans axel, armbåge eller hår i munnen. Och så dansade vi. Hela kvällen och halva natten och herregud vad kul det var. De var grymma!

Nu ska jag och Frida ut på lite äventyr i Stockholm under dagen. Får se vad vi hittar på.

 


DET VAR SÅ BRA

Herre min gud, om du nu finns så kanske jag började tro på dig ikväll. Det var så sjukt. Sitter just nu på T-Centralen och överväger att stanna här för jag tror inte att jag kan röra mig. Kan berätta allt imorgon.

 


Here we go

Nu åker jag och Frida mot Solna och Friends Arena efter att ha varit en tur på stan, träffat självaste Axwell (köade länge haha), ätit mat och åkt till hotellet med alla grejer. Nu ska vi åka och se Swedish House Mafia ikväll (som jag sagt 100 gånger). They're gonna save the world tonight.


Shit pomfritt


Snart framme

Väckning 04:15 imorse och här sitter jag nu, några timmar senare, strax i Stockholm. Har kanske sovit lite på tåget i alla fall, har inte riktigt koll. Frida sover/blundar nu.

Ikväll blir det i alla fall Swedish House Mafia och dagen till ära så fyller Steve (en utav medlemmarna) år idag. (Ni som följde Svenska Hollywoodfruar vet) Stort födelsedagskalas med 35,000 pers på Friends Arena blir det i alla fall. Vi hörs väl under dagen om jag känner mig själv.


Packar

Nu börjar jag packa lite smått. Vilket kanske är bra, för vi måste åka hemifrån 04:55 inatt/imorgon för att hinna med vårt tåg mot Stockholm. Tagga. Så jag ska väl bara packa klart här och så tackar jag för mig och går och lägger mig så att jag hinner sova en stund och orkar med en konsert imorgon! Det skall bli sjukt kul! Hejdå, hörs imorgon.


Hej från en trött tjej

Okej, så min telefon blev grön. Jättekul. Inte. Fick lite smått panik och ångest men gick till Telenor och stod och pratade med en kille där i över två timmar om hur vi skulle göra. Min försäkring gick ju ut för fem dagar sedan så det skulle kosta flera tusen att laga skärmen. Så där stod vi och babblade och diskuterade om olika alternativ för mig och tro det eller ej (nej, jag blev inte lurad, jag charmade skiten ur killen och han vågade knappt säga emot mig haha) men det blev billigast att köpa en y telefon och binda den till ett nytt abonnemang. Och sänka priset på det gamla abonnemanget och bara betala av det tills det är slut. Så här sitter jag nu och säkerhetskopierar min telefon och skall snart starta upp min nya.
 

Sånt som bara händer mig

Tappade min telefon (inte ens långt eller hårt) och nu är den grön. Min försäkring gick ut för fem dagar sedan. Skjut mig.

 


Broder natur

Modell: Mathias Grann
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: AF-S NIKKOR 18-55mm

Ballonger växer tydligen på träd

Igår morse kollade jag ut genom fönstret och såg detta träd. Pappa hade tagit alla ballonger från kalaset vi hade från någon vecka sedan och hängt upp dem i trädet utnför i trädgården. Eftersom att ljuset var så fint ute på morgonkvisten så var jag ju tvungen att ta fram kameran.
 
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: AF-S NIKKOR 18-55mm

Småtankar

Hey everybody. Här sitter jag och kollar på Top Model och önskar att jag var en utav de där coola fotograferna som är med. Maybe someday. Sedan är det Project runway som gäller efter det och sedan skall jag sätta mig och kolla på lite olika serier som kommit ut. Idag eller imorgon måste jag packa till Stockholm i helgen också. Och imorgon skall jag fotografera en kompis, så det kanske får bli idag då. Om jag orkar. Mitt och Fridas tåg går klockan 6:00 ifrån Göteborg Central på torsdag så det blir upp vid fyra-halv fem tiden. Men det kommer bli kul!
 
Jaja, babbel babbel babbel. Nu ska jag fortsätta att slöa i soffan i några timmar för jag är så trött och seg så det finns inte. Bla bla bla klaga klaga klaga. Här är några bilder som gör mig glad.
 




Ego

Fler bilder från gåradgens fotograering.
 

Modell: Jag
Fotograf: Stina Magnusson
Kamera: Skolans Nikon D90 + Objektiv
Redigering: Jag

Jag skaffade en tidsmaskin (Tradera)

I veckan hittade jag film till min Polaroidkamera (vilket pappa trodde var omöjligt om jag inte reste tillbaka i tiden). Nu hoppas jag bara på att de fungerar! Får testa någon dag.
 

Rumour has it I'm the one you're leaving her for

Modell: Jag
Fotograf: Stina Magnusson
Kamera: Skolans Nikon D90 + Objektiv
Redigering: Jag
 
Vi hade en timma kvar av skoldagen och ingenting att göra, så jag smetade guld i hela mitt ansikte och på min överkropp (syns inte så mycket kanske, men det är anledningen till att det blänker så). Och sedan fotograferade Stina mig till sin fotouppgift som sagt. Ibland är det kul att inte bara stå bakom kameran tycker jag. Jag tog mig friheten att redigera några utav bilderna själv, men tycker det skall bli spännande att se hur Stina redigerar dem. Det kommer bli något helt annorlunda!

Agerade modell idag

Kom hem för en stund sedan efter en liten photoshoot där Stina fotograferade mig för ett skolarbete. Frida höll i fläkten som vi hittade och använde till några bilder. Kanske lägger upp några bilder sedan om det blev några bra. Ser fram emot Stinas klara bild (hon jobbar nu med kollage/montage uppgiften där jag fotograferade henne till min)
 

Allergimottagningen / Min kropp reagerar lite

Sitter just nu och väntar på svar men det ser ju ut som att jag reagerar lite på några av de drygt 20 stick jag gjorde i armarna. Vi får se.

 


Måndagsångest osv

Sitter nu i skolan. Är väldigt hungrig för jag hann inte med frukost imorse, skall till allergimottagningen vid lunch så jag kommer inte hinna äta då heller. Där skall jag ta flera stick/småsprutor för att testa min nötallergi. Förhoppningsvis ger det inga biverkningar, de där sticken. Just nu sitter jag i alla fall och skriver en lång analys på ett fotografi. Den tråkiga delen av att läsa Fotografisk bild, men jag antar att man lär sig av det med. Jaja, det var dagens klagoinlägg. Här är en random bild från arkivet för att göra detta inlägget lite roligare. En bild som jag och John tog någon gång i början av terminen.
 

Skapade en fotoblogg

Hej bloggen och ni som läser den. Som ni vet, om ni har följt mig längre än några dagar, så har jag ett stort intresse för fotografi och har länge funderat på att skapa en fotoblogg där jag kan lägga upp lite fler foton än jag gör här. Så att de som bara vill se mina bilder kan gå dit och så vidare. Kanske lite för mig själv också, för att ha ett galleri någonstans.
 
Min fotoblogg finns i alla fall att hitta om ni klickar här. Eller så kollar ni under mina "länkar" längst upp.
 

I have died everyday waiting for you

Tredje gången gillt! Nu med mamma. Hejdå verkligheten, ses om ett par timmar igen.

 


Olivia #3

Eftersom att det var såpass mörkt ute så fick jag använda en väldigt hög ISO på kameran för att få det skarpt och ljust. Dock gör det bilderna lite brusiga efteråt (samt att blogg.se gör att bilderna blir suddigare än vad de egentligen är).
 

Kamera: Nikon D3100
Objektiv: AF-S NIKKOR 18-55mm och AF-S NIKKOR 55-300mm 1:4.5-5.6 G1:4.5-5.6 G

Hejhej

Imorse jobbade jag och slutade två, då åkte jag iväg till Göteborg med Frida för att kolla objektivet vi har tänkt köpa igen (vi tänker nämligen köpa likadana). Vi fick testa det med våra egna kameror osv och det kändes bra. Så det blir nog bra! Hoppas!

Nu har jag varit hemma en stund, ätit mat och ligger för tillfället och gosar lite med min katt. Skall strax åka hem till Johanna tror jag, om jag orkar resa på mig.

 


Olivia #2

Kamera: Nikon D3100
Objektiv: AF-S NIKKOR 18-55mm och AF-S NIKKOR 55-300mm 1:4.5-5.6 G1:4.5-5.6 G

Nu blir det biomys

Efter en mysig kväll och god middag på O'Leary's så blir det nu Breaking Dawn Part two, second time! Med Olivia, Johanna och Jocke. Brb fangirling.

 


Mellanlandar

Nu är jag klar med skolan för den här veckan och sitter hemma och äter lite innan jag ska in till stan ikväll och träffa Johanna, Olivia och Jocke! Vi ska äta på Hardrock och sedan gå på bio senare ikväll! Det skall bli kul! Vi kanske hörs.

 


Olivia

Igår åkte jag in till Göteborg och fotograferade min fina Olivia. Som de tidsoptimister som vi är så hann det ju nästan bli mörkt innan vi kom ut men det blev många bra bilder ändå! Och det var mysigt. Jag lägger nog upp lite bilder i taget under en tid framöver så att jag kan redigera dem lite olika och så vidare. Vi var i alla fall vid Röda Sten, eftersom att Olivia bor nästan där så vi gick dit.
 
Modell: Olivia Hartman
Kamera: Nikon D3100
Objektiv: AF-S NIKKOR 55-300mm 1:4.5-5.6 G

De kalla vindarna

Kamera: Nikon D3100 - Objektiv: AF-S NIKKOR 55-300mm 1:4.5-5.6 G

The typical Emma

Hänger upp mina bilder jätterakt och jättesnyggt. Sedan förstör jag med namnlappen. Haha, orkar inte.

 


Kollage / Montage

Modell: Stina Magnusson

Nu är jag klar med mina Kollage/Montage bilder (uppgift i skolan), där man skulle sätta ihop många olika bilder till en. Den första bilden är uppbyggd av sex bilder och den under är uppbyggd av åtta bilder. Gissa vilka? haha. Nej men det blev ganska bra tycker jag. Tänkte göra e tredje men den blev inte så bra så jag nöjer mig med två.

Standard LBS

Sätter mig till rätta, bestämmer mig för att jag ska plugga och jobba ordentligt idag. Så funkar inte internet. Jaha.


Trött

Efter ca fem timmar sömn inatt (är van vid mycket mer) och ett träningspass på gymmet så tänkte jag duscha, men jag landade i min fåtölj av utmattning och en katt kom och satte sig på mig så jag sitter nog kvar här en stund.Hej från mig och Sotis. (sorry för dålig kvalitet)


Framtiden

Jag sitter här i min lilla gymnasieskola och funderar på vad jag ska göra efter detta. Vad jag skall hitta på. Vad ska jag bli när jag blir stor? En del av mig vill stanna här i Sverige en stund till, kanske plugga nära, i Göteborg. En annan del av mig säger LEV och vill att jag skall resa och ta vara på tiden innan jag blir gammal och grå och fast någonstans med en familj osv. Jag vill jobba och sedan använda pengarna till att backpacka genom Asien, jag vill plugga fotografi i en storstad, jag vill göra så mycket. Och varför skulle det inte kunna bli verklighet? Jag kanske vill hinna göra något stort innan jag vill bestämma vad jag skall göra i hela mitt liv. Alla dessa frågor utan svar. Vet man någonsin vad man vill bli när man blir stor?

Breaking Dawn part 2

Åh. Jag säger bara åh. Jag tror att jag på riktigt känner lycka inom mig. Men ändå tomhet när man tänker på att det är slut nu. Sjukt. Herregud. Jag vill berätta ALLT men det skulle inte vara snällt. Så jag ska hålla tyst, drömma mig bort, sova och drömma om Robert. Som de hade gjort sjukt snygg i denna film. Åh. Ja, jag säger bara åh.

 


Biomys

Nu sitter jag på Max med Johanna och taggar bio inatt. Sista smygpremiären på en Twilightfilm någonsin (vi har varit på alla haha, utom första). Vi ska strax bege oss mot bion och möta Frida där. Har inget mer att skriva just nu. Den lilla femtonåringen i mig börjar växa fram nu när en Twilightfilm kommer ut. Dör lite av fangirling inombords. Hejdå, måste tagga.


Frukost

Började dagen med en god frukost och nu sitter jag och skolan och pluggar i sista minuten till ett historiaprov. Så jag borde inte blogga. Så hejdå.
 

Sigma 150-500mm

Innan jag åker till Afrika om en och en och en halv månad (!!!) så skall jag köpa mig ett nytt kameraobjektiv. Det är ju inte hur billigt som helst (tyvärr) men det kommer det att vara värt när jag får grymma bilder sedan (fast få inte för höga förväntningar, för det har redan jag). Objektivet går till 500 mm (vilket är väldigt lång zoom, min längsta zoom nu är 300, vilket det redan är långt). Det gör ju dock objektivet superstort och tungt men det kommer med ett inbyggt handtag för att det ska gå att bära på. Men det får det som sagt vara värt!
 
Här kan man se ungefär hur stort det är.

Måndagsmys

Idag åkte jag till skolan imorse och stannade där till lunch ungefär. Sedan åkte jag hem och lagade mat, åt maten och har legat i soffan sedan dess med min myskatt. Funderar på att ta en tupplur.

 


Stay Strong

Fotograferade Thilda och hennes nya tatuering för några veckor sedan. Visade aldrig bilderna dock. Tror hon har lagt upp den här bilden någonstans men inte jag. Så here. Fina Thilda.
 

Söndagstjöt

Hej. Jag har inte direkt något att blogga om. Jag vaknade vid 12, satt vid TVn till tre, drog till gymmet till halv fem, stod i duschen till fem, åt middag och nu sitter jag här vid TVn igen och taggar EMA på MTV ikväll som jag ska kolla på tänkte jag. Får väl blogga om något mer intressant senare. Hejdå.


Stekte bacon och åt det

Det var gott.

 


Kalasbra

Idag vaknade jag vid 12. Klockan 12:25 bestämde jag mig att jag skulle till Kunskap och Framtids mässan (eller vad den hette) och klockan 12:47 satt jag på pendeln mot Göteborg. Har nog aldrig varit så snabb i mitt liv. Haha. (Det tar 10 minuter med bil till pendeln). Där inne träffade jag på Frida och hennes mamma. Och sedan träffade jag Olivia och Jocke en stund och vi kollade runt lite på mässan.

Dock var jag tvungen att åka hem väldigt tidigt för att hjälpa till med Saras kalas. Och så missade jag pendeln hem även om jag sprang. Men jag lyckades få skjuts till Kungsbacka av Frida och hennes mamma (så snälla!) och kunde ta mig därifrån hem med min bil. Sedan var det kalas (med utklädningstema) med 14 småbarn (8-9 åringar) och kaos i vårt hus i två timmar. Jag och pappa "gav upp" efter en timma men vi kämpade oss igenom det. Fick lite medlidande till mina föräldrar som höll både mina och brorsans kalas när vi var små. Här är pappa som var utklädd till skäggiga damen.


Berättar mer sen


Hallå hallå bloggelibloggen

Nu är jag hemma efter en GRYM bio (En oväntad vänskap) (SÅ BRA FILM)! Och sedan blev det lite mys på en bar i några timmar i Linné med Johanna, Olivia, Jocke, Mårlind och Tobbe. Det var kul. Nu vet ni. Här är en bild. Godnatt.


Gjorde en Thilda?

Kände mig lite som Thilda när jag publicerade det förra inlägget och glömde texten. Dock är det tvärt om som hon gör kanske? Eller så har jag blandat ihop allt.

Jaja! Jag glömde i alla fall skriva. Så hejhej. Idag har jag min äta-vad-jag-vill dag på LCHF! Det äger. Jag fick äta mackor till frukost. Det var gott. Hittade en tub med messmör i kylen och tog det på eftersom att det var ca 7 år sedan jag åt det sist tror jag. Det är gott.

Nu är jag i alla fall på min väg till Göteborg för att fika med John. Han har bakat en kladdkaka till mig!! (Hur grym?) Det ät ganska bra att ha en hotellkock som vän ibland hehe. Sedan ikväll skall jag gå på bio med bästa tjejerna! Ska bli mysigt!

Ha en trevlig fredag allihop!


Min äta-vad-jag-vill dag än så länge


Fredag

Jag är lika seg som den här snigeln som någon har målat på bordet i skolan.

 


Kul liv

Jag hällde upp ett stort glas med kall god mjölk. Satte mig i soffan. Sedan gick jag och hämtade min laddare till telefonen och när jag kommer tillbaka ett par sekunder senare så ser jag detta.

Varför?!

 


Instagram

I brist på annat att blogga om så lägger jag upp lite instagrambilder. (Härmar Frida). Jag gick igenom min instagram och såg att jag startade den för 92 veckor sedan. Det vill säga när jag var i Texas någon gång. Mina första bilder är från Texas och när jag gick igenom dem så växte den där lilla bollen i magen av saknad lite. Lite sorgligt. Saknar fina Texas och alla människor. 
 
Jaja. De har nu också gjort instagram så att det är tillgängligt via dator. Vet inte riktigt varför men det är väl kul när det går bra för andra. Här kan ni se min instagramprofil på datorn. 
 


Så, nu blir det frukost innan skolan.


Orka

Så jag vaknade sent. Skulle vara på Allergimottagningen för att ta tester (kollar äntligen vilka nötter jag är allergisk mot och hur allvarligt det är osv). Men ja, jag vaknade sent. Skulle vara på Allergimottagningen halv nio och vaknade kvart över åtta. På något mirakulöst sätt var jag i Kungsbacka 8:32 men då kom jag på att jag inte hade en aning om vart Allergimottagningen låg. Haha. Och när jag ringde mamma så kom vi på att jag hade glömt papperna som jag skulle ha med mig. Så jag åkte hem för att hämta dem och på dem står det att jag kan göra testerna på närmaste vårdcentral (alltså 2 minuter hemifrån). Så jag gick dit istället. Och nu sitter jag här. Lagom irriterad på mitt liv och mig själv. Så jag lägger upp denna bilden på mig och pappa. För den gör mig glad.

 


Hej från mig

Idag har jag varit i skolan en stund och sedan åkte jag in till Göteborg och träffade fina Olivia. Vi åt lite mat och pratade massor. Sedan åkte vi en bit och jag hängde med Olivia och kollade katt med henne. Så himla fina katter och kattungar. Det blev dock ingen katt idag. Kanske någon annan gång! Efter kattbesöket satt vi på spåris jättelänge och pratade mer. Mycket mysigt tycker jag. Så fyra av fem toasters. Woho.

Nu ska jag hitta på något att göra för det går ju inget bra på TV. Kanske kollar på någon film. Tips skulle vara trevligt.


Nykomling i familjen

Igår fyndade jag denna vackra (fungerande!) Polaroidkamera på Erikshjälpen här i Kungsbacka för ynka 65 kronor. Jag vet inte ritkigt hur stor min kamerafamilj är nu men jag borde ta en familjebild snart kanske. Nu måste jag bara hitta film till den här kameran så kan jag fotografera med den. Några tips på var man kan hitta det?
 

Hallå Brus

På tal om little things så blir man ju så himla glad av småsaker som påminner en om att folk tycker om en. I alla fall jag. Idag fick jag en present från Frida som hon köpte i Finland under förra veckan när hon var i Haparanda. Det var en haj (eftersom att hon vet att jag är fruktansvärt rädd för hajar) och jag döpte den till Brus. Måste erkänna att han inte är så skrämmande. Detta kanske hjälper mig med min fobi.

 


All you need is Zayn

Bror: De enda jag kan i One Direction är Harry och Liam.
Jag: Haha. Men Zayn! Zayn är är så snygg.
Bror: Pfft visst.
Jag: Men kolla på den här videon!
*Visar "Little Things" videon och pekar*
Bror:....
Jag: Kolla nu när han sjunger "I'm in love with you" och kollar in i kameran.
Bror: Oh My God.
Jag: Ja!
Bror: Det är ju inte okej att vara så snygg!
 
Sedan satt han och jag och fangirlade lite över Zayn. Haha. I never thought...

Studiobilderna från Halloweenkalaset

Idag släppten fotografernas bilder som de tog på Halloweenkalaset i lördags. Man kan se alla bilder HÄR men jag har sparat de bästa och lägger upp dem här.
 


 

Hard work

Jag har nu suttit och redigerat om och redigerat om och redigerat om och om igen. Jag skall nämligen bygga upp en bild med hjälp av många andra bilder. Som nu såg så fotograferade jag Stina idag i fotostudion och tanken är att hon skall hamna i en lite finare miljö. Just nu har hon bytt hår och kläder. Men vi får se hur det blir sedan. Jag bara testar lite nu och Frida smsade mig och sa åt mig att blogga. Så here you go. Nu vet ni vad jag gör igen.
 

Standard

Blir lite jordgubbar och mjölk nu och strax ska jag åka iväg och fotografera lite mer till projektet. Lägger upp bilderna någon gång i veckan eller nästa vecka när det är klart. Tror det blir coolt om jag får till det som jag vill.

 


Fotograferar lite till ett projekt


Lyckat

I Lördags innan jag åkte iväg på festen så småregnade det lite så mamma gav mig ett paraply och sa "Bara ta detta och tappa bort det sen ikväll för det är sönder". Så lyckades jag inte ens tappa bort det för idag hittade jag det i väskan.


Bildbomb / Awesome

Här började det. Hemma hos Olivia i Göteborg där det hölls en liten förfest för vårt gäng (Jag, Johanna, Olivia, Jocke, Mårlind, Patrik och Tobbe). Cruella, Jokern och en häxa utan hatt.
 
 
Killarna skulle klä ut sig till Björnligan och två tredjedelar av förfesten gick åt att göra deras kostymer. Hej planering.
 
 
"Mårlind om du ska halsa får du stå i badkaret". Ja. Mysig spindel på bilden med.
 
 
Patrik.
 
 
Tobbe, Mårlind, Patrik och Jocke (aka Björnligan/Björnbröderna)
 
 
Olivia är läskig och Johanna är bara allmänt grym.
 
 
På väg till Chalmers.
 
 
På spårvagnsstationen. Grymma gänget.
 
 
Olivia, Emma och Tobbe i en soffa.
 
 
Johanna fixar sista-minuten smink innan vi tog gruppbilder med fotografen.
(Lägger upp de bilderna när de har kommit ut)
 
 
Johanna hittade en kille utan kostym så hon målade ett sår i pannan på honom. Patrik smyger bakom. Inte första och inte sista gången som ni kommer märka om ni inte redan märkt det. Och andra bilden föreställer mig och en Batman jag hittade och drog med till fotostudion där vi tog kort. (Jag tog ganska många bilder där. Får se hur många bilder som kommer upp på hemsidan och som jag sedan lägger upp här dock).
 
 
Vi träffade snygga Thilda/Alice i underlandet. Undrar om Olivia har pussats med en viss björnbroder med svart nos?
 
 
Johanna träffade på en läskig snubbe.
 
 
Snyggingar.
 
 
Jag och Thilda. Och Patrik. Haha.
 
 
I want to play a game.
 
 
Hittade ett grymt litet rum som spelade massor med Dubstep och house. Vi döpte det till "grymma rummet" och återvände ett par gånger sedan. Ibland var det så mycket dimma att man inte såg någonting men jag passade på att ta lite bilder när man kunde se.
 
 
I grymma rummet. Vi fastnade i spindelväven på väggarna. Det var väldigt roligt.
 
 
Einstein, Jokern, Cruella och Häxan. I det grymma rummet ser det ut som.
 
 
Vi träffade Maria Montazami och fick hennes autograf.
 
 
Grymma rummet igen. Så grymt. Träffade Shrek.
 
 
Johanna och en Baby Boy. Han var 26 år. Inte så bebis trots allt.
 
 
We are the three best friends...
 
 
Sötaste björnligan.
 
 
Vi träffade även två engelsmän. De var utklädda till apor. Här är en utav dem. Luis har jag för mig? han gillade kanelbullar.
 
 
Helt ärligt så vet jag inte riktigt vad som hände här. Olivia var med i alla fall.
 
 
Jag träffade en Batman till och en Joker.
 
 
Jag började bli lite trött så jag lade mig på en soffa full med maskerade killar.
 
 
På väg hem. Lite mer trött.
 
Som sagt. Riktigt riktigt grym kväll. Nog en utav de bästa jag varit med om. Längtar redan till nästa år!

Dagens Outfit / Bilder från natten kommer strax

Bjuder på en dagens outfit innan jag orkar lägga upp bilderna från inatt. Idag körde jag mjukisbyxor, kängor, en blå tröja som jag lånade av Johanna, grönt hår, ICA-kasse och scanner från Maxi. Hade även en lila kavaj över detta men den lämnade jag i Fridas bil när vi gick in på Maxi. (Frida hämtade mig från Johanna där jag sov inatt).


Helt galen kväll

Jag finner faktiskt inga ord just nu när det gäller igår kväll och natt. Bara Oh My God vad kul det var. På väg hem avslutades kvällen med alla i en knökad spårvagn full med konstiga figurer och Olivia sa/skrek/mumlade att den här kvällen till och med nog var bättre än studenten. Och med det så behöver jag nog inte säga mer. Jag har massor av bilder som jag tänker lägga upp när jag får tillgång till dator sedan men nu får ni nöja er med bara några bilder. Jag försökte få bild med alla som klädde ut sig till Batman igår (även några som var Jokern) och här kommer de tre bästa Batman/Batmangrupper jag hittade.


The Joker / Chalmers halloweenkalas

Hallå (Brus). Nu kanske ni tror att det är Emma som skriver, eftersom det är hennes blogg osv, men så är det inte! Emma är på fest (eller förfest i skrivande stund). Det är i alla fall halloweenfest (fast Chalmers kallar det kalas, men eftersom de har nio barer så är jag lite skeptisk till om det verkligen får kallas kalas) och hon har klätt ut sig till Jokern. Hon och jag tog några bilder förut som jag har redigerat lite smått så där (aka gjort det mesta av håret grönt eftersom hennes spray bara räckte till luggen).
Ja ja, enjoy dessa fina bilder. 




Hänger lite med Cruella DeVil / Jokern


Hon har gjort det igen

Jag brände aldrig deras biljetter. Jag kände att jag är för ung för att dö helt enkelt. Om jag hade gjort det så hade jag haft två alternativ. 1: bli halshuggen eller 2: fly landet, byta identitet och starta ett nytt liv. Och jag orkar liksom inte det just nu.

Nu har jag och Johanna i alla fall kollat klart på X-factor (för länge sedan haha) och suttit och målat mina naglar. Johanna är grym på det. Hon målade mina inför imorgon då jag ska gå som jokern på en halloweenfest. Blir hur bra som helst!


Ljuset bara råkade stå där. Ooopsiii


Erkänner

Sitter och kollar på X-factor där One Direction gästar idag. Jag måste erkänna att de har börjat vinna över mig lite de där killarna. (Nej, inte tillräckligt mycket för att betala över 2600 för en biljett att se dem, ni vet vilka ni är haha). Men de är så charmiga så man kan ju inte låta bli att gilla dem liksom.

Jaja, nog om dem. Jag ska nog hem till Johanna men jag har glömt av när hon slutar jobba så vi får se när hon hör av sig haha. Jag jobbade också idag, nio timmar med lunch. Ska jobba imorgon också. Pengar pengar. Bra att ha. Nä nu ska jag snart duscha och byta om till mjukisbyxor innan Johanna hör av sig.


Skalman

Tummen ner för att skada sig på jobbet. Tummen upp för att Frida precis kom förbi och hälsade på jobbet och hon har massor av fina plåster. Ödet.

Längtar tills mat och sov klockan står på sov. Eller mat. Det funkar med.


Påväg till jobbet / Hittade min vän


Cola Zero

Här är jag och min vän Cola Zero idag på jobbet. Dock är hen borttappad nu. Lite synd, hade vart gott. Får leta vidare och nöja mig med mjölk så länge.

 


Måste bara dela med mig av denna

Stina: Okej nu tar jag en bild på er när ni dricker era drinkar!
Frida: Emma drick inte så mycket, den är väldigt sur!!

 Tror jag drack för mycket, ser lite surt ut.


Goddag

Som jag redan har delat med mig på andra sociala medier så blev det kanske lite för mycket för mig igår. När man vill bli full och rolig så går det liksom inte men när man verkligen inte behöver det (som när man ska jobba morgonen efter) så blir man det. Jag förstår mig inte på världen ibland.

Här kommer i alla fall fyra bilder. Har 237 bilder på telefonen från igår kväll och natt. Jag kanske lägger upp fler senare, när jag kommer hem från jobbet. Hare!