Ibland Amerika... vet jag faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta.

Miss Grieb: What happend in America in the 1860s?
Nicola: Um.. World War Two!!
Miss Grieb: Oh lord, help this child.
Nicola: Oh wait, 1860s? I thought you were talking about the 1960s!
Miss Grieb: Nick! World war two was 1915, you should know that!

Miss Knox: So, I watched Titanc this weekend. It's one of my favorites!
Khia: Oh my god, I just found out yesterday that Titanic was real!! Did yall know?

Coach Barcheski: So you're an exchange student from Sweden?
Emma: Yep!
Bailie: Oh really? Have you ever been there?

May the force be with you

Nu har jag sovit en stund, ätit ett helt paket med Samoas (den bästa typen av girlscout coockies) som jag by the way måste betala för kom jag på nu. Jag har tvättat och ska snart stoppa in den tvätten i torktumlaren, jag har hittat min karta som jag behövde och studerat den ett tag nu. Jag har satt alarmet på 5.30 imorgon (eller snarare inatt) och jag har laddat min ipod, min mobiltelefon och mig själv (med kakor). Jag kanske borde sluta äta kakor nu så att jag kan sova senare och slipper rulla till skolan imorgon men de är bara så fruktansvärt goda.


My fourday weekend's almost over..

Nu är det söndag. Det var ju tragiskt. Imorgon är det måndag, som det brukar vara efter söndagar, och jag ska börja om på nytt med min sista termin av tre på Sachse High School. Så det blir nytt schema och helt nya människor IGEN. Får hoppas på bra klasser. Den här terminen ska jag ta Fysik, Algebra 2, US History, Art 2 och Engelska 3, fast inte i den ordningen tror jag. Jag får ta och leta upp min karta över skolan ikväll så att jag kan hitta vart jag ska gå imorgon när jag får mitt nya schema. Great.

Igår klockan 2 hämtade Jackie och Maya upp mig och vi åkte till Yogurt Land där vi träffade Nicole. Vi hängde där ett tag och sedan gick vi till en bokaffär där vi hittade roliga böcker och Maya blev kär i en gosedjursapa som hon nästan köpte.
Sedan åkte Nicole hem och jag åkte med Jackie och Maya hem till dem. (De bor tillsammans, men de tror jag att jag har sagt?) Vi såg filmen The Crazies som var rätt bra men den skrämde livet ur både mig och Maya. Jackie bara skrattade som vanligt. Sedan, vid 6, åkte vi till Down Town Garland och såg en Komedi Show som några Sachse människor var med i. Den höll på i 3 timmar och någon känd komiker (som jag inte kommer ihåg namnet på) kom dit också, men jag hade aldrig hört talas om honom, men tydligen var han känd. Vi skrattade tills vi inte kunde andas och det var verkligen bra och värt varje liten penny vi betalade (5 dollar). Sedan åkte jag, Maya, Jackie, Caroline och Tiffany till The Generator, vilket är en "känd" coffie shop i Down Town Garland. Med där firades det en Barmitzvah (?? Stavade säkert jättefel men orkar inte kolla hur det stavas) Så vi gick in, köpte nått att dricka och gick ut och satte oss utanför istället. Sedan åkte vi till burgerking för vi kom på att vi inte hade ätit något förutom frozen yogurt på hela dagen så vi åkte dit och köpte nuggets och bbq sås. Vi (Jackie) testade också ketchup med socker i vilket hon inte kunde bestämma sig var gott eller inte.
Efter det åkte vi hem till Jackie och Maya och såg på Devil (trailer) och det kanske inte var så smart för folk med cellskräck att se den men Jackie tyckte att den var rolig i alla fall. Efter filmen körde Jackie mig hem och jag var hemma runt kvart i 1 och somnade nästan på en gång.

Jag vaknade idag och gjorde mig iordning, efter att vi åkt till kyrkan så åkte jag, Emily och Grace till Down Town Dallas, eller lite utanför, och åt lunch med Emilys kusiner för en utav dem fyllde hela 9 år. Vi grattade henne och sedan åkte vi tillbaka, fastnade såklart i trafiken, som alltid är galen i Dallas, men kom hem nu för ett tag sedan och nu ska jag nog ta och ta mig en tupplur i soffan och äta girlscout coockies (vilket är gudomliga kakor bara så ni vet).

Hej och hå lingon tå.

Här är några bilder från mitt senaste dygn:

Jackie kör till Yogurt Land.


Tiffany ligger före på vägen till the Generator.


Jag vet inte ens vad det här är en bild på men tydligen så tog jag den.


Maya ser jättegul ut.


Jackie och hennes socker-ketchup.


Jag vet inte varför vi visar tungorna på alla bilder...Emily på Starbucks imorse.


Fast i bilkö i Down Town Dallas. (Det rödaktiga huset allra längst till höger på bilden som man bara ser halva huset av är huset som John F Kennedy var skjuten och dödad ifrån.)


Mer Dallas.


Emma & Emily på väg hem.

Rebus(Så gjorde jag det ändå...) Tjoho njut av livet nu gubbar. (Och gummor).

Mirrors don't lie


Mina gula skolbuss buddies

Nu lät det som att jag sa att alla var gula på min buss, vilket inte är fallet. Men jag hittade den här videon på min ipod, tror den är från förra veckan eller kanske veckan innan det. Och i brist på saker att blogga om idag så lägger jag upp den istället.


Pretty pretty please

Don't you ever ever feel, like you're less than f-ing perfect.

Känner att jag härmade Dagge lite nu men jag har lyssnat på låten, dock orginallåten, hela dagen för den gör mig glad. Jag är inte riktigt säker på varför jag började ett blogginlägg för jag har inte direkt något intressant att berätta. Jag lärde mig precis att man bryter sina tår runt 10 gånger i sitt liv utan att man märker det. Intressesmurfarna hoppar av glädje ellerhur? Nej jag får väl ta mina funderingar för mig själv och försöka sova snart kanske. Eller se på någon bra film. Same difference. Godnatt!

Smells good

Medina och jag drog och köpte biobiljetter till Gnomeo & Juliet och satt sedan ute en stund innan bion skulle börja. Det var verkligen sjukt skönt väder ute idag. Regnet från imorse bara försvann och jag tror det blev över 20 grader runt 3 när vi kom ut från bion. Filmen var riktigt fin, jag gillade den verkligen.
Efter filmen drog vi på en rundtur genom Firewheel, vilket är ett utomhus-köpcentrum och vi blev så varma att vi gick hela vägen till Yogurt Land och åt gudomligt god frozen yogurt. Den är så god, det går inte ens att beskriva. Vi kollade på folk och pratade om allt och inget. Från hur konstiga amerikaner kan vara till om glass eller frozen yogurt är godast.
Om jag inte hade berättat det så är Medina från Kosovo, flyttade hit när hon var 10 tror jag. Men hon snackar bättre engelska än jag och kan flytande Albanska vilket är ett väldigt intressant språk vad jag hörde när hon pratade med sina föräldrar. Fattade verkligen ingenting! Kanske är så min amerikanska familj känner sig när jag pratar med folk från Sverige haha.
Vi gick igenom ett par affärer och luktade på parfymer och diskuterade skor och fula handväskor innan hennes bror kom och hämtade oss och släppte av mig här och sedan åkte de hem.

Jag hade det i alla fall skoj idag och nu ska jag se på TV med Emily, tjoo.Nu drar jag på bio

Jag och Medina bestämde oss för att det var för tråkigt att sitta inne hela dagen så vi ska gå och se på Gnomeo and Juliet nu. (Vi har sett alla andra filmer som visas idag) Den verkar faktiskt ganska mysig och bra för oss 18 åringar. Haha jag är osäker på om jag någonsin kommer bli vuxen.


Kalifornien

Okej, så jag vet inte när det var jag berättade att jag skulle åka till Kalifornien i en vecka i April men jag minns att jag sa att jag skulle berätta mer i alla fall. Så jag tänkte göra det nu (mest för att undvika att städa).

Det var en julklapp från min familj, och det var verkligen inte gratis men det är en 7 dagars resa i Kalifornien med andra utbytesstudenter från runt om i USA (vad jag vet så känner jag ingen av dem än så länge) men när ja läste namnen på de som ska bo i samma hotell och göra samma rundtur som jag ska så hittade jag några svenska efternamn så jag kanske hittar några svennar där, annars var den en hel drös med tyska namn och franska tror jag. I ALLA FALL.. så åker vi i början på April och detta är vad jag ska göra i Kalifornien:

Dag 1:
Santa Monica Beach / Pier
Madame Tussauds Hollywood
Overnight in Orange CountyDag 2:
San Diego Zoo
Old town San Diego
Overnight in Orange CountyDag 3:
Hollywood Guided tour
Universal Studios
Universal City Walk
Overnight in Orange County
Dag 4:

Disneyland Park
Disney's California Adventure
Overnight in Orange CountyDag 5:
Travel to Northern California
San Francisco Golden Gate Bridge
San Francisco's Fisherman's Wharf
Chinatown
Overnight in San Francisco
Dag 6:
Alcatraz Island / Prison Tour
Pier 39
Bay Quackers Land and Sea Duck tour
Overnight in San FranciscoDag 7:
Tillbaka till Texas!


James Brown hjälper mig att städa

Det är därför inte jag behöver göra det....... he he he. Nej men jag ska faktiskt städa idag. Det ska jag. Eller imorgon för jag är ju ledig då med. Jag vaknade för ett tag sedan i alla fall av att städerskan ringde på dörren så jag släppte in henne. (Ja det hade ju varit taskigt om jag inte hade gjort det). Nu sitter jag här och äter resterna av min Marabou Mint Krokant till frukost. Känner att jag behöver ett glas mjölk också. Annars är det rätt fint idag.


Några (eller rätt många) bilder från idag.


Hello, I miss you quite terribly

Jag och Medina kom undan med att inte göra någonting på Journalistiken idag vilket var rätt skönt eftersom att jag inte sov så gott inatt så jag tog igen lite sömn där. Dock vaknade jag med massa ränder i pannan och över näsan för att jag somnat med huvudet mot ärmen på min cardigan (Som är ny från Forever 21). På sociologin fick jag reda på att jag är befriad från det nationella provet där med eftersom att jag har 97 i betyg (även om jag inte behövde det för jag fick mina exemtioncards idag). Vi var i datasalen och efter att ha skrivit en halv sida på mitt arbete så märkte jag att någon hade möblerat om tangenterna på tangentbordet. Någon hade haft riktigt roligt där.
På engelskan kollade vi på film och på matten hade vi ett jobbigt prov. Fast jag klarade det nog, men det vr bara jobbigt. Sedan var det lunch och jag åt pasta alfredo från den italienska kön. Sedan delade jag och Nicole på en varm chocolatship coockie från bageriet och min mage var nöjd.
Okej, så på fysiken, ni vet hur galet det är där inne, eller nej ni kan inte ens föreställa er, men ni vet att jag pratar om det. Så tydligen så kastade någon ett ihopskrynklat papper på Dr Capps (och vi snackar alltså om en lärare som nästan gav mig en kvarsittning för att jag kallade honom Mr Capps istället för Dr Capps). I alla fall, någon kastade en pappersboll på honom. I vanliga fall brukar jag se när sånt händer men idag var jag upptagen med att måla på Cindys armar för hon hade somnat så perfekt med dem liggandes brevid mig och en lila penna. Jaja, Dr Capps fick i alla fall ett anfall och skrek i ett par minuter och sedan frågade han vem det var som kasta (haha). Ingen svarade och han blev så förbannad att han skrek i några minuter till. Sedan sa (eller skrek) han att om ingen erkände så skkulle ingen få chansen att använda ett exemtioncard i den klassen och därför bli tvungen att ta nationella i Fysik. Herregud vilket liv det blev, och jag kan inte säga att jag inte var en del av det för jag blev arg jag med. Ingen erkände så han skrek att alla var tvugna att ta nationella, även de som har över 95 i betyg och automatiskt blir befriade från testet. Tillslut sa en utav de lite tysta personerna i hörnet av klassrummet att det var han som hade gjort det även om alla (inklusive Dr Capps) visste att det inte var han. Så han fick 3 kvarsittningar och blev sänd till rektorn, bara för att liksom rädda alla andra från tönten som kastade pappret från början. Ibland blir jag bara så förrbannad på omogna människor. Det var nog första gånmgen NÅGONSIN som det var helt tyst i den klassen, när killen kom tillbaka med en bunt papper som hans föräldrar skulle behöva skriva på.
Cindy vaknade efter allt det där, haha hon sov verkligen jättedjupt. Men ja, jag ville bara skriva av mig lite av min förrbannadihet (..?) så nu vet ni. Nu ska jag gömma mig bakom min Marabou Mint Krokant som jag fick på posten idag från Lady Gaga (6767). Tillsammans med en cardigan, ett halsband, en gnu och ett roligt kort. Haha. tack så mycket Frida! Du vet hur man gör mig glad.
Testar, testar, 1, 2..Jag gick ut när det var rätt dåligt ljus men jag fick testkört min kamera i alla fall. Och Angel gör sig fin på bild om hon bara vill. Jag orkade inte redigera men det kanske är bra om någon ville veta vilken kvalitet det blir på bilderna eller något. Dock drar blogg.se bort massa av kvaliteten vilket gör mig lite ledsen. Men dessa bilderna är tagna med mitt Micro objectiv AF-S Micro NIKKOR 60mm 1:2:8 G. Nu ska jag sova, godnatt!

Love is when you want a kiss and you get bit!

Hej världen. Hej bloggen.
Idag mina vänner är det måndag vilket är en rätt tråkig dag. Vi hade prov i 3 av 5 klasser och imorgon har vi fysikprov på jag vet inte vad. Men det ordnar sig. Det gör det ju jämt. För övrigt hände det inte något speciellt denna dag, jag vaknade lite försent och fick springa runt som en galning för att vara klar tills bussen skulle gå. Men den var sen ändå så jag hade tid över trots att jag försov mig.
Jag borde städa mitt rum igen (och ja, igen) men sedan kom jag ju på att jag är ledig på torsdag-fredag så det får jag ta då helt enkelt. NUUU ska jag ut och testköra min kamera alldeles snart. Mina flingor är slut igen förresten, jag åt upp ett helt stort paket på 3 dagar helt själv... Ibland vet jag inte riktigt vad som händer. Det kanske är katten som äter halva paketet, hon gillar ändå att äta allt.
Nu kör vi!

Och med vi menar jag Mig, Jag och Mig själv. Denna veckan är bara tre dagar skola och sedan är det 4 dagars helg för min del eftersom att jag är en av många som har varit i skolan varje dag den här terminen (som startade i november) och som får 4 exemptioncards. Vilket betyder att jag kan lämna ett kort till 4 lärare och slippa ta slutprovet (typ som nationella) i den klassen. Och den femte klassen behöver vissa ta men jag är automatiskt exempted (befriad) från Algebra 2 för att jag har över 95 i betyg. NAJS.

Det firar vi (Mig, jag och mig själv) med att sova! ... tills klockan slår 5.30.
Godnatt!

Födelsedagspresenter

Här är de födelsedagspresenterna jag har fått än så länge, jag har hört att det fortfarande är paket som är påväg! (Alla bilderna är tagna med min "gamla kamera" D60) Får testköra min nya när den har laddat klart hihihi.

Från min familj:
(dock är tusenlapparna från Mormor, Morfar, Farmor och Farfar också, och det (och lite av mina pengar) var det jag betalade kameran + kameragrejerna med)


Mamma & Pappa:


Från min Amerikanska familj:Från Johanna:Från Frida/Dagge:


(frödinge kladdkaka)

Från Thilda:


Från Familjen Hugosson:


Från Shari, Robert & Lauren:


Från Farfar & MarieAnne:


Från Daliah:


Kattkortet är från Mormor & Morfar, nästa kort är från Carina, Per, Hanna och Rebecca, Det röda är från min Sara och det med fåglarna på är från Farmor.


Tack igen för allt, verkligen jättetack! Ni gjorde Emma jätteglad på hennes födelsedag... och veckan efter då de flesta av paketen rullade in. Tack tack tack tack!

Jag är nog rätt glad nu


Nikon D3100 och objektivet NIKKOR AF-S DX 55-300 mm f/4.5-5.6G ED VR.

Mine! Mine mine mine!


Sundaymood

Jag började lyssna på den här låten i veckan för att min mamma och min bror sa att låten påminde dem om mig. Haha, vet inte om det är bra eller dåligt men jag gillar den. Bra söndagslåt.


Dagge är i alla fall avundsjuk

Emma kommer hem från sitt äventyr med Jackie idag:

Emma: Hey!
Emily: Hey, so what movie did yall watch?
Emma: I am number four and Jost go with it.
Emily: I was supposed to go watch I am number four..
Emma: What DID you go see?
Emily: ...
Emma: Oh no...
Emily: Oh yes! We watched the Justin Beiber movie.
Emma: Hahaha you're going to be scarred for life..
Emily: IT WAS 3D!
Emma: Oh my god, I am so sorry.. You need a hug don't you?
Emily: Yeah..

You have to live to be alive

Okej så igår hämtade Jackie mig och vi åkte hem till henne en stund och spelade biljard med Maya och Becca. Sedan kom Caroline dit och hon hade med sig ett gulligt födelsedagskort till mig och galningen hade stoppat 20 dollar i kortet. Crazy Caroline. Sedan skulle vi tydligen åka iväg och vi plockade upp Brooke som följde med oss på våran lilla roadtrip. Det tog oss en timma (pga att Caroline inte är så bra på att läsa kartor, haha) men vi kom fram till mitt i ingenstans där det fanns en Drive in Bio. Ni vet som i Grease (bästa exemplet jag kunde komma på). Eftersom att vädret var jätteskönt så hade vi med oss stolar som vi satte på gräset och därifrån såg vi filmen. Vi såg I am number four och Just go with it. Sedan tog vi lite galna bilder under den gigantiska skärmen och märkte sedan att alla antagligen hade sett oss. Det var riktigt mysigt och kul och stackars Jackie fick köra hem i en bil med 5 däckade tjejer klockan halv 1 på natten. Vi var verkligen jättetrötta. Men jag och Caroline vaknade till ibland och frågade om Jackie var okej och hon hade druckit så mycket Dr Pepper att hon var klarvaken hela vägen hem. Vi kom hem vid halv 2 och jag vann soffan att sova i i tumbrottning så Jackie och Caroline fick sova på golvet hehehe. Vi vaknade nu imorse och Caroline var tvungen att springa ut och åka till jobbet för hon hade glömt av att hon skulle jobba, men jag och Jackie kollade på 3 filmer innan vi åt frukost och sedan åkte vi till hennes brors fotbollsmatch (soccer, inte amerikansk fotboll) och där åt vi pizza och det är alltid kul att umgås med familjen Zapata för dom är så roliga.

Nu är klockan snart 6, och jag kom precis hem, så nu ska jag duscha och sedan ska vi till kyrkan för Saturday Night Alive. Ha det så kul på restaurangen hejdååå.


Jackie!


Caroline!


Maya!Emma, Maya, Jack & Caroline!


Vet inte hur Maya lyckades med detta..


Caroline står under skärmen, ser ungefär hur stor den är.

Sleepyheads Maya och Caroline efter den andra filmen.


Och här sov vi.

När ni läser detta..

...Så är jag antagligen kidnappad av Jackie. För hon ville hitta på något för min födelsedag förra helgen men det passade inte då så hon har plannerat något för Fredag kväll istället. Alla vet vad vi ska göra.. utom jag. KUL. Vem vet vad den kvinnan kan hitta på, det kan sluta med att vi spelar volleyboll mitt på natten eller att vi tar en tur runt stan och lyssnar på Miley Cyrus låtar på högsta volym. Båda sakerna har ju faktiskt inträffat. Men som sagt så vet jag inte vad vi ska hitta på, så det får förbli ett mysterium for now. 

Fast när ni läser detta så vet nog jag det redan men inte ni hihihihi. Vi hörs när jag återvänder från vad jag nu gör helt enkelt.


Här är en random bild på mig när vi var på Orange Julius i Branson, Missouri, i September. För att göra inlägget lite roligare liksom. Jag har klippt mig nu förresten också (Med tanke på min långa lugg på bilden). Gjorde det klockan 9 igårkväll om ni ville veta, det tog 15 minuter och det kostade 15 dollar. Haha, det är så sjukt billigt att klippa sig här borta.

Nej ni får ha en trevlig kväll helt enkelt så ska jag nog ha det också,
Nu ska jag ställa in detta inlägget på att uppladdas klockan 4 min tid imorgon, vilket kommer vara 23 er tid. Inte för att ni kommer se det innan det men ja, när jag endå började babbla onödig information så hittade jag ingen anledning till att sluta. Förrutom att jag ska sova nu (och ni vet aldrig när jag gick och la mig he he he). Kanske bra det förresten. Eh jag menar.. Klart att jag gick och la mig i tid. Precis som varje dag.

Bieber FEVER?

Mr Taylor var nog ganska trött idag, men det är då det blir som roligast.

Mr. Taylor:
So, class, what do you get if you cross a skunk with a bear?
Klassen: What?
Mr. Taylor: Winnie the Phieew! HAHAHAHAH!

Lite senare..
Mr. Taylor: You know what class? I think I've got the Bieber Fever..
Klassen: Hahahah WHAT?! Why?
Mr. Taylor: Cause every time I see him I throw up! HAHAHA!

Den Svenska Utbytesstudenten

Förresten, jag har det högsta betyget i min Engelska klass. Lite sorgligt faktiskt.

Nu ska jag äta kladdkaka

Idag var en seg och allmänt jobbig dag tills jag fick prata med min mamma, min fina pojke och tills jag öppnade 2 lite sena födelsedagspaket från Farfar & MarieAnne och från Dagge. Det var annat fint i paketen med men som sagt så lägger jag upp bilder på allt någon annan dag. I Dagges paket låg en allmänt mosad Frödinge Kladdkaka som inte kommer att existera så länge till. Tack, ni är så fina!
I ett av världens hörn

Jag vet, jag borde sova vid det här laget. Jag vet inte riktigt varför jag inte kan sova, det är väl ännu ett av mina olösta mysterium som jag hade fler av förr i tiden. Istället för att sova så sitter jag här och tänker på helt onödiga saker, typ som att jag måste klippa mig och på hur livet fungerar. Jag har enn uppsats i Engelskan som ska vara klar på måndag, där jag ska skriva om meningen med livet. Så här sitter jag och funderar på vad meningen med livet egentligen är. Är det inte i Liftarens Guide Till Galaxen som meningen med livet visade sig att vara 42 i slutet? Hur nu det funkar.
Jag pratade med Cindy idag på fysiken och hon lärde mig lite Koreanska (hon är från Korea) och det enda jag kommer ihåg är annyeonghaseyo, vilket betyder hej. Jag fick i princip kramp i tungan när jag försökte uttala det korrekt men hon sa att jag fick till det bra ett par gånger. Men när hon sedan berättade att det var ett utav de lättaste orden så gav jag upp.

Jag ska nog försöka sova nu. Det är nog bäst så. Glöm inte lunchpengar imorgon Emma, och mamma, kom ihåg att vi ska skypa imorgon.

Godnatt

Jag kan inte leva utan mitt liv

Det blev alldeles för lite sömn inatt så jag ska nog försöka sova en stund nu. Kanske. Om jag orkar. Maddie klättrar på mig och försöker äta allt i sin väg. Söt men lite blåst katt det där.

Här är Medina, jag, Abraham Lincoln, Nicole och Fatface-Nicole.Och här är en bra låt. Led Zeppelin påminner mig om min fina pappa.


Hippie with a ginger fro

Idag är det tisdag. Det känns aldrig som tisdag, har ni tänkt på det? Eller det kanske bara är jag.. Men idag kändes det som fredag och jag blev lite irriterad varje gång jag kom på att det var tisdag. På Journalistiken sov jag brevid Medina som gjorde sin del av arbetet klart (jag är klar) och på Sociologin skrev vi ett arbete om arrangerade giftemål. Engelska och vi skrev massa saker och sedan var det Algebra-time. Vårat test för idag var att göra en bild av minst 2 circlar, minst 2 ovaler, minst 2 paraboler och i alla fall 1 linje och sedan skriva ekvationerna på ett papper brevid. Typ ovalen (x-1)^2/4+(y-3)^2/16=1 Haha jag vet inte varför jag skrev det. Jag fördröjer lite tid här. Jag gjorde en oval katt som stod brevid ett träd medans Nicole gjorde en hippie med en orange afro. Jag tog en bild på den som ni ser här nedan. På fysiken hade vi ett prov, underbart. Och nej, det är inte ens tyst när vi har prov, det är huvudvärksnivå då med. Great.
Tog bussen hem och här sitter jag nu, jag ska nog äta Special K för det är gott och jag tror att jag är beroende av det. Hejdå lilltå.


Konversation jag hörde på bussen imorse

Kille 1: So did you hear about Danny and Alexis? I heard they're dating now.
Kille 2: No way! I give them a month.
Kille 1: Haha, I give them four weeks!

1 minut senare:

Kille 2: Wait, isn't four weeks a month?
Kille 1: No it's not! .... Oh.. wait .. I think it is.

Valentines Day

Hysteri hysteri hysteri. Skolan var fylld med choklad, ballonger, enorma nallebjörnar och rosa fluffiga saker. Små gulliga par som gullade sig och Vallo-grams. Four for you Glen Coco, you go Glen Coco. De delade ut vallogrammen (man kunde skicka små hälsningar till varandra i skolan) i 4th period och Ashley fick 4 (därav Glen Coco citatet, som även tjejen som gick in skrek till Ashley) Rosie fick ett och jag fick ett från "Sjöhäst", som det stod "Hur mar du Sverige?" (vilket är det enda hon kan på Svenska) på. Haha, den kvinnan.
Daliah sprang in i mig på morgonen också och gav mig en hel påse med saker. Godis, en stor klubba och en söt liten apa. Hon är en grym kvinna hon med. Som tur var så hade hon berättat för mig att hon skulle köpa något så jag köpte lite choklad och ett kort till henne. (Och ja, här ger man alla hjärtansdag presenter till alla man gillar, på ett ungefär) Jag fick också ett kort av Nicole och igår när Shari kom hit så fick jag ett stort chokladhjärta. Och Grace, Kim & Emily hade köpt och gjort en stor glasburk med grejer. Här är alla hjärtans dag blodigt allvar serni.


Från Grace, Kim & Emily.


Från Daliah.Miss my true Valentine. Som ringde mig nyss och då blev jag glad. Jag älskar dig!

Sweet Eighteen

Dagen började med att jag skypade med min fina familia klockan 8 på morgonen, vilket dock var 3 på dagen i Sverige, men jag öppnade paket och de sjöng för mig. sedan pratade vi och skrattade en stund innan jag fick ta och göra mig i ordning för kyrkan. Väl i kyrkan fick jag godis från Mr Gary och blommor från en hel drös med människor som hade bidragit med dem.
Vi åkte hem och slöade en stund innan vi åkte till The Magic Time Machine, vilket är en rätt cool restaurang som jag bara hade hört talas om innan. Vi åt en Roman Orgy, haha, och det var mycket gott. Alla servitörer och servitriser var karaktärer från filmer och vi fick Askungen. Det visade sig att Askungen var en född komiker och hon fick oss att garva ett antal gånger. Jag hade det roligt och sedan fick jag och Emily våra porträtt målade av en man i lobbyn, vilket var lite coolt, tog bara honom 3-4 minuter.
Seddan åkte vi hem och köpte tårta på vägen som det sedan satt 18 ljus i och vi åt den och kollade på Stand by me (gammal film). Miss Shari och Mr Robert kom över en stund också.

Jag hade en fin födelsedag.

Ja, man ser inte så bra, eller inte alls bra, men här sjöng Askungen, Jack Sparrow och två andra skummisar för mig att jag inte skulle spotta på min tårta.Och förresten TACK, TACK, TACK, TACK, TACK och TACK, ni är så fina! Och tack Mormor & Morfar, Farmor och Farfar & MarieAnne för de fina mejlen och korten. Och tack för alla presenter jag har fått (och de som är påväg), jag lägger upp mer bilder på det någon annan dag!

Grattis Emma, åh tack så mycket Emma.

Köpte precis lite födelsedagspresenter till mig själv från Forever21.com. Japp. Jag hade ju ändå inte spenderat så mycket på sistone så jag blev precis 100 dollar fattigare men 3 cardigan/koftor och två tröjor rikare = Glad Emma. Men nu får jag ta och spara lite pengar tills April då jag drar till Kalifornien (Los Angeles och San Fransisco) i en vecka. Har jag ens berättat det förresten? Jag vet inte, vi får ta det en annan dag, men ja det ska jag i alla fall. Nu ska jag somna till Kenny Begins i min röda fluffiga pyamas med glada apor på. Japp, jag tror bannemej att jag är vuxen nu.


Här hade jag ganska långt kvar till 18 år.

Post

Fick två paket på posten för ett par minuter sedan, ett från Johanna och ett som det bara står "Öppnas på födelsedagen" på. Jag kanske kan vänta tills det är den 13e i Sverige i alla fall... kanske.

Hoppas att du har bra också

Min lillasyster är världens bästa lillasyster.

Kaffe

Filmen jag, Grace och Emily såg, Just go with it, var faktiskt mycket bättre än jag trodde att den skulle vara. Det var faktiskt riktigt rolig på riktigt. Mycket riktigt här..
Nej men den var värd att se, verkligen, det var inte (som jag trodde det skulle vara) en av de där töntiga filmerna som man ändå gillar och är roliga att se en gång, den var .. bra helt enkelt. En bra "sån där" film. Alltså jag vet inte om jag får fram något på ett logiskt sätt här men den var bra helt enkelt. Punkt slut.
Efter alldeles för mycket smöriga popcon och en "liten" sprite åkte jag hem till Jackie och såg på Case 39 med henne, Maya och Tanner. Trevligt trevligt, fast filmen var rätt konstig, tydligen var jag och Tanner efter som inte hade sett den men jag tyckte att den var rätt bra i alla fall. Jackies mamma ville inte att Jackie skulle köra i mörkret så hon körde mig och Tanner hem och nu ska jag byta om och sova, goder natter.


Jag och Emily på bion, det var mörkt. (Nähä? På en bio?)

Fredagsmys

Det är dags för fredagsmys. Även om de inte finns något som kallas det här i the Amerikat och det blev bara krångligt när jag försökte förklara det. Tycker det är synd att de missar fredagsmys känslan ju, men nu ska vi ut och äta middag och se på bio. Ha det bra!


Jennifer Aniston är grym by the way, always has been and always will be.

Glömde av vad min rubrik skulle vara

Kom in i journalistik klassen och Medina ger mig ett stort paket och ett kort som det står "Sverige, Emma Grann, 18th Birthday!" på. Jag kanske har berättat det med hon kallar mig Sverige och jag kallar henne seahorse. Jag minns inte riktigt hur det började men den kvinnan är lite besatt av sjöhästar och jag är från Sverige, så det är rätt logiskt. Jag fick massa och massa med godisar (som hon brukar ta med till mig på morgonen) och en tröja som hon hade gjort och ett halsband med en sjöhäst på (haha) och lite andra fina småsaker. Jag blev jätteglad på min 2 dagar innan födelsedag. Sedan lyckades såklart Mr Thrasher höra att jag fyllde år på söndag så först fick han upp mig på katedern, och ja jag stod uppe på den, och sedan sjöng alla för mig. Haha, vackert vackert.
På engelskan, där förövrigt 17 elever av 23 har IG, var vi i datorsalen och jag skrev klart mitt arbete precis som de andra 5 eleverna som klarar kursen. På matten gjorde vi inte så mycket och jag och Nicole satt och funderade över om Eminem gillar M&Ms. Sedan var det lunch och sedan var det galenskap i fysiken.
Det är fredag och ... ja det är fredag. Tjoflöjt.


Om jag kunde drömma, skulle jag drömma om dig.

Gick upp i tid, kom i tid till bussen, glömde inte lunchpengar, postade mina försenade brev, somnade inte på någon lektion (nästan), ipoden sammarbetade med mig idag och valde precis rätt låtar, när jag stoppade i pengar för 1 dricka i autoamten fick jag två och jag hann med bussen hem och fick till och med en fönstarplats. Väl hemma dock så kom jag inte in, koden funkade inte och jag fick skypa med mamma i en halvtimma i -8 grader utomhus i min tunna cardigan. Hon gjorde mig glad som vanligt så jag glömde att det var kallt efter ett tag. Sedan kom Kim hem och släppte in mig och jag skypade lite till med mamma innan jag värmde upp mig och skypade med Marcus en stund. Nu ska jag somna i soffan tror jag. Hejdå.

Are you trying to say something?

Nicole: Emma! I thought about you yesterday!
Emma: Aww, why?
Nicole: I tried on my little sister's shoes.

Kanel Kanel

Det börjar ryka lite från den öppna spisen.

Megan: Have the fire alarm ever like gone off when that happens?
Grace: Nope, never.
Megan: Good cause last time I was home when that happend in my house, the alarm went off.
Brandlarmet: IIIIIP IIIIOOOO IIIIP IIIP IIIIOOOO IIIIIIP IIIIIP.
Megan: .....

Ni kanske redan hade märkt det

Men jag och Emily dog precis av skratt när vi märkte att killen i bakgrunden som kallar Justin Bieber tjej i slutet på Best Buy reklamen ÄR Justin Bieber i förklädnad. Hahaha. Titta bara.

Guess what?

Snowday ... again!


Vi är redan uttråkade.

I'm gonna yell it from the roof topsBelief makes things real, Makes things feel, Feel alright. Belief makes 
things true, Things like you, You and I.
You stood by me and I'll stand by my belief

Vad vill du? Men kom då.

Hej och hå världen.
Jag vaknade när klockan ringde och frågade mig själv om det var fredag. Jag kom fram till att det var tisdag och låg kvar en stund i sängen i strejk. Månen var inet ens uppe när bussen kom så det var bäcksvart när jag försökte halvspringa över vägen till den där gula brummande saken som väntade på mig. Men jag satte igång ipoden och Markus Krunegård berättade för mig att hela världen är underbar på bussen in till stan så då bestämde jag mig för att försöka hålla med honom.
Väl i skolan så hade vi journalistik, där Medina hade med sig godis så jag vaknade till lite och gjorde faktiskt ett bra jobb där inne idag. På sociologin chattade vi i datorsalen (vilket var en del av uppgiften) och på engelskan skrev vi alldeles för mycket för att jag skulle hänga med. Algebra och prov prov och prov, men jag tror att det gick bra och sedan sov jag i en halvtimma innan lunchen då jag, Ana och Jackie hade russinfajt som alla gånger som Jackie tar med sig russin. På fysiken hann vi inte med någonting alls idag för alla bara skrek och var jättejobbiga, inklusive läraren.

Nu sitter jag här och är lite ledsen över att mina Special K är slut så jag ska ta och hitta något annat ätbart nu. Och se ett nytt avsnitt av Castle eller Bones, minns inte vilket som blev inspelat igår.

Och igår fick jag ett pussel och ett kort på posten, från min lillasyster och min mamma. Då blev jag glader choklader.

Inget viktigt egentligen

Kom hem från middag på Chilis för ett tag sedan, så min mage är glad nu. Förresten så är det fortfarande lika underhållande att det står "Mens" på killarnas toaletter.

Super Bowl reklamerna

Som jag berättade så var det en del intressanta reklamer igårkväll och här kommer några.

För Best Bye, med Ozzy och Justin, som jag bverättade om, det är mest roligt att de verkligen säger att Justin Bieber ser ut som en tjej, och att Ozzy är lika förvirrad som vanligt.


Pepsi Max, vi kom fram till att denna var väldigt realistisk. På riktigt alltså.


He he he. Och den här lilla killen är tydligen redan jättekänd och ska vara med på morgonnyheterna i veckan och prata.

Go Packers

Okej, The Packers vann The Super Bowl.. japp. Så nu vet ni. Det roligaste med det hela var ju reklamerna som de visade i pauserna. Företagen betalar alltså 2-4 miljoner dollar för 30 sekunder i allas TVrutor. Så det var några riktigt bra reklamer, och ett par riktigt dåliga och överdrivna men jag lägger upp de bästa här när de kommer upp på Youtube. Det var en med Darth Vader som vi alla kom fram till att vi gillade, och en helt och hållet random med Ozzy Osbourne och Justin Bieber, tillsammans, som gjorde massa saker, ja, jag vet, helt galet, jag lägger upp dem senare, nu ska jag sova, hejdå.Emma: So, Megan, what does KU stand for?
Megan: Um.. I honestly don't know, I just found this shirt and I thought it was cool.
Emma: It's probably something cute.. like K... Eh...
Megan: Kill You.
Emma: Yep! That's it!

Superbowl Sunday

Idag är dagen som slår julafton här i USA. The Superbowl. Alltså finalen i football den här säsongen. Det står mellan The Packers och The Steelers idag klockan 5.57 pm, då hela den amerikanska befolkningen sitter framför sina TV apparater. Förutom de lyckliga som fick de ca 200 dollar billiga biljetterna som var slutsålda på en timma.

Vi ska spendera kvällen hemma hos familjen Eisenbeck (Robert och Shari), mycket troligt också med familjen Heiner (Tom, Becky, Megan, Nick och Cole). Får se hur detta går. Galna football fans är vad de är.


Church time!

Nu är det äntligen söndag! Eller vad säger jag? Det är väl aldrig äntligen söndag direkt, men alla dagar denna veckan, förrutom måndag när vi var i skolan, har kännts som en söndag. Fast inte fredag faktiskt för det kändes som en lördag hela dagen. Men hur som helst så ska jag till el kyrko nu, men först... Starbucks!


"Have you ever tried them?"

Så.. Jackie och Maya plockade upp mig vid 7 och vi åkte till AMC (bion) direkt för att få biljetter till The Roommate. Kön var superduper lång och vi halkade ett antal gånger på isen medans vi väntade. Tracy och hennes syster fick såklart de sista biljetterna till filmen så vi köpte biljetter till The Rite istället, Tien och Caroline följde också med. Efter filmen sa Tien att hon skulle döda personen som bestämde att vi skulle gå på The Rite (För vi höll på att kissa ne oss flera gånger av skräck) och vi hade världens snöbollskrig utanför bion som inte gick så lyckat men det var kul.
Efter det åkte vi till Starbucks och satt där och pratade om allt och inget och skrattade åt det mesta i någon timma eller två. Jackie och Caroline fick för sig att dansa runt en stopskylt precis utanför Starbucks och det slutade med en utskällning från en tant som gick förbi.
Sedan åkte jag, Jackie och Maya till Walmart för att köpa kakdeg till en kaka de skulle göra tills på måndag. Jag utmanade Maya till att göra något galet inne på Walmart och Jackie sa att hon antagligen inte skulle våga. Men Maya är verkligen ingen fegis, haha, hon tänkte inte på om hon skulle göra det utan på hur hon skulle göra det. Så vi hämtade kakdeg och sedan drog Maya med oss till den lite privata delen av Walmart. Hon hämtade ett stort paket med kondomer och vi bara följde med när hon gick till kassan för att köpa dem. När hon kom fram till kassörskan så började hon fråga en massa frågor om just den sorten till kassörskan, och herregud vad jag och Jackie dog av skratt men Maya bara stod där och frågade om kassörskan någonsin hade provat dem och massa annat med ett helt seriöst ansikte. Det slutade med att hon faktiskt köpte dem och kassörskan önskade henne lycka till. Hon tackade så mycket och sedan körde de mig hem och jag kom väl hem för snart en timma sedan.

En fin kväll med en tysk, en mexicanare, en amerikan och en asiat. Tjohej.The Roommate

Snart drar Jackie med mig på en lagom läskig film... igen. Haha, jag vet inte hur hon lyckas ta med mig för jag är verkligen inte tjejen som ser på skräckfilmer (om denna nu räknas som en skräckfilm vet jag inte, men den verkar ju lagom läskig) Men jag har haft det tråkigt idag så det var nog därför jag blev övertalad så lätt, och Maya kommer antagligen med, och Haley om hon kunde, och kanske Tracy men hon kanske skulle någon annan stans. Intressant att veta menar jag, haha. Godnatt!Emma & Jackie.

Hoppas ingen ville ha den sista bullen

He he he


Kayaking in the snow.

Megan ringde mig och sa att de skulle åka ner för en backe med sina kajaker, hon och hennes lite galna vänner. Och hennes pappa, haha. Så jag åkte över dit med Emily och Kayleen och vi joinade dem i deras lite udda planer. Det hela slutade med att vi sprang in och gjorde galet mycket varm choklad och tittade på en lite läskig film.


Här är det vad de kallar snökaos

Jag kan i och för sig förstå när de säger så för de har inga snöplogar, inga vinterdäck, inga snöskrapor till bilarna och det är 7 inches (18 cm) snö ute idag när de får ett totalt medelsnöfall på 2 inches (5 cm) per år. Och det är fullt med is under snön just nu så vi ramlar hela tiden.. haha. Jag fick tyvärr inte med när någon ramlade på film, men det var nära ett par gånger.

Vi åkte till Dunkin Donuts och åt frukost med Mr Robert, Miss Shari, Mr Tom och Megan, och det är ungefär vad den här videon föreställer. Den är inte särskilt intressant, men det är det mest intressanta som har hänt de senaste dagarna i alla fall.


Texas var det ja?.. Eller?


Nu vi har varit lediga från skolan 4 dagar i rad på grund av snö, vilket är ett rekord.
Såhär ser det ut idag.


Makaroner och ketchup

Okej, så folk slänger konstiga blickar på mig när jag skär grönsaker för att jag skär dem på ett annorlunda sätt än de gör här, de kommenterar på hur jag viker min taco och de fattar inte hur å ä och ö funkar hur mycket jag än försöker förklara att det bara är tre fler bokstäver.
Men när de frågar mig varför jag ibland äter makaroner, eller pasta över huvud taget, med bara ketchup. Då blir jag nästan lite ledsen, för det är ju något utav det bästa som finns.

Ja, jag ville bara berätta det.

Idag satte vi ihop en möbel

Och jag och Emily funderade lite över hur de tänkte där...


Oboy you make me feel like oboy

Hej, nu sitter jag här och dricker något som liknar oboy.
Igårkväll hade vi Make your own burrito kväll här och jag gjorde kyckling och avokado, gräddfil och hela köret. Mumsigt blev det. Sedan kollade vi på Bedtime Stories och Salt. Båda var bra filmer. Mycket bra mycket bra. Idag ska jag städa och skriva klart det jag kan på projektet. Men först ska jag kolla på ett nytt avsnitt av Toddlers & Tiaras, haha, det programmet är egentligen inte okej men jag och Emily har fastnat för det.

Gomorrs!

School's closed tomorrow ... again !


Snowday

Precis som min mamma listade ut så har vi en snowday idag med och är lediga från skolan. Det är isigt på gatorna och jag och Emily kunde halka enda ut till brevlådan för att kolla posten igårkväll.
Klockan 5 imorse, eller inatt?, så gick strömmen och brandlarmet gick igång i hela huset. Jag har aldrig hört något så högljudt och irriterande i hela mitt liv. I alla fall inte klockan 5 på morgonen. Så på något sätt så hittade vi nya betterier till ficklampan (som vi också fick hitta) och hämtade en stege och fixade de förrbannade brandlarmen. Ingenting verkade funka och brandlarmet slutade inte tjuta förrän 6.02. Då la jag mig med världens tinnitus och försökte somna igen. Jag lyckades tillslut somna efter att jag satt igång lite musik i öronen, och vaknade vid 9. Strömmen hade fortfarande inte kommit tillbaka och jag tog mig ett halvvarmt glas mjölk och räddade lite glass från frysen (så snällt av mig).
Efter ett tag (ett gaska långt tag) kom Emily och Kim hem från Walmart, där de tydligen också hade galna problem med strömmen, och vår ström kom tillbaka ungefär när de kom hem. Sen dess har vi förlorat den i en kvart varje timma så jag antar att vi förlorar den snart igen..

Väldigt konstigt.

Nu ska jag jobba lite på mitt och Medinas projekt som ska in på fredag. Visst är jag bra? Och nej, jag har inte städat mitt rum än.

What has no beginning, end or middle?

Emma's breakfast!


Alla drömmer om fåglar även du även jag

Inget är logiskt.


Snöstorm!

Kim knackade på min dörr vid 5 imorse och sa att skolan var stängd på grund av snö. Jag njöt när jag stängde av mitt alarm och jag vaknade för ett par minuter sedan nu, kollade ut genom fönstret och skrattade lite. Farligt farligt mycket snö alltså.


Fast det är minus 19 grader ute... så det är rätt kallt.

Duktig tjej

Engelska projekt - Check! Mejla Expert - Check! Ladda min kamera - Check! Jourlalistik intervju - Check! Göra min lunchpåse tills imorgon - Check! Räkna pengar för Januari - Check! Städa mitt rum. - .. eh.. hmm..  jag tror att någon ropade på mig nu.. måste gå, hejdå!