dessa pojkar, dessa pojkar..

Dessa sjukt roliga underbara pojkar.

Deras blogg finns länkad i menyn på värt att läsa. Och som det står där, Värt att läsa! Speciellt för folk med allmänt dålig humor. Det blir inte så mycket text idag, måste göra engelska (surläpp), men vi ses imorgon, nya äventyr, nya människor, ny dag & nya läxor. God Night everybody.


dagens fråga:

''Var ligger informationen?''
''Den ska ju ligga här någonstans!''
''Men det kanske är där inne?''
''Var?''
''Under det där stora I:et precis ovanför oss?''

hej jag är i skolan

Jag och frida har mvg i photoshop.

hit me kick me, u can never get me

Idag efter skolan, efter gympan, där jag även blev utnämnd till dagens poängkung i basket av läraren, så gick jag och matilda till gymmet som varje tisdag. Jag träffade Sofie, och sedan också Alex, min gamla classmate. Trevligt. Jag kämpade på idag, gjorde mycket mage och ben och sprang även 17 minuter på bandet, nytt personligt rekord, haha. Nästa gång kör jag på 20. Efter det så tog vi bussen till stationen och jag kände hur magen kurrade lite extra. Jag satte mig på bussen som skulle ta mig tillbaka till den bonnehåla där jag bor och tjejen jämte mig satte sig ner med ett stort varmt, ljuvligt doftande paket med kyckling och nudlar som hon satt och mumsade på hela vägen till stionen jag skulle av på, där hon lade ner paketet precis när jag tryckte på stoppknappen. Lite dålig stil tycker man ju. Jag satt och tänkte på hur länge sedan det var jag åt en fralla med kyckling och rödbetssallad. Jag kom inte på senast och satt och tänkte på det framför mig och hoppades på att nudelkvinnan inte märkte när jag drägglade.
När jag kom hem så stod det färdiga pannkakor på spisen och jag köttade upp 6 stycken med massa sylt på som jag sean åt upp framför Tvn som visade Americas Best Dance Crew. Shit de människorna alltså, helt sjukt hur bra de är. Nu ska jag titta på Idol och dricka smooooothie.


jjjjjjos

Jag kom precis hem från skolan och som straff för att jag inte gjorde klart mitt Multimedia arbete igår så sitter jag nu fast är i datastolen istället för att leka med mina vänner. Livet är hårt. Det här har inte riktigt varit min dag från början. Jag missade nästan bussen, var tvungen att stoppa det precis innan den skulle åka, sedan kom jag på att jag hade glömt min skåpsnyckel, frida var sjuk (som har min extranyckel) och jag var så trött så att jag somnade på bussen. Väl framme på stationen så hade jag vaknat till och så skulle jag GÅ hela de där 3-4 milen till skolan, och vi började om en kvart. Jag kom i tid, otroligtvis nog och knarkade tuggummi på hela första lektionen. Sedan var det mat och jag vaöde självklart inte dagens pasta, som den fegis jag brukar vara utan gick på en Kebabgryta, som fick mig att vakna i alla fall. Den var sjukt stark, så jag började knarka tuggummi igen för att få bort smaken. Sedan var det sista lektionen, där tiden segade sig fram ganska mycket. I för sig så är lektionen 3 timmar lång, men ändå, det brukar inte gå så långsamt. Men tillslut tog den slut och turligt nog så fixade jag skjuts tillbaka till stationen. Frida skjutsade mig och Alex samtidigt, trångt men det gick. Nu ska jag dricka min smoothie, som förhoppningsvis gör mig glad. Sedan ska jag skriva klart det där nedrans arbetet som ska vara inne imorgon. Jag hör väl av mig efter idol eller nåt. 
Rösta på Niklas nu Kungsbackalovers. Puss.


kanske jag ska sluta klaga på håriga jeans, och stänga garderobsdörrarna istället?


alltså, den här snubben


En av världens mest störda, korkade, skönaste & underbaraste killar.
Det går inte att inte älska honom!på tal om hål i väggen

Det har gått många diskutioner mellan mig och Johanna om den här posen.

Det är i en av 3s nya reklamer som den här dyker upp och varje gång vi ser den tillsmmans så ska alltid någon dra upp hur fel det ser ut. Jag menar vem står så? Nej, just det, ingen. Det var allt.

Reklamen

abc easy as 123

Ja, man önskar att det vore lätt. Men jag har i alla fall kommit fram till en del lättförståeliga saker idag.

1. Går man och läger sig tidigt på en lördag så vaknar man tydligen tidigt på söndagen. wow!

2. Man ska inte sjunga Seline Dion när man cyklar. Det finns risk att man cyklar ner i diket. (detta hände dock förra veckan, men var påväg att upprepas idag)

3. En markoolio som slår i huvudet i golvet när han hoppar, det är roligare än man kan tänka sig.

4. 35 kronor om dagen på ätbart, det sket sig, ganska hårt.

5.
Oavsett om du har ett stort arbete som ska in på tisdag så hjälper det inte att äta Ben & Jerry's och titta på tv. Arbetet blir inte gjort i så fall.


hål i väggen

Nu börjar hål i väggen! Underbart, vi älskar det.

i'll be your lover too

Jag försöker skriva på mitt designdokument, men det går inte så särskillt bra. Visst, det går ju fammåt, men det är ju inte så enkelt att bara skriva en hel film. Men introt är i alla fall klart, choklad är i alla fall gott & Robert är i alla fall snygg.


hahahaha

Jag skrattar lika mycket som första gången jag såg den. Ica reklamerna blir aldrig gamla, man är ju född till attt älska dem!

tankar kring twilight

Den andra april i år så såg jag Twilight för första gången. Jag hade hört många prata om filmen innan men hade förutfattade meningar om den eftersom att jag aldrig gillat någon vampyrfilm någonsin. Jag tänkte bara att det var en till av alla dem. Många började tjata på mig och de andra som inte sett filmen att se den, som argument hade de att filmen inte alls handlade om vampyrer, utan att det var mest kärlek. Jag var blind och döv och vägrade att lyssna ordentligt. Jag tänkte ''visst'', bland allt blod och vassa stora tänder så kanske det ligger lite kärlek, men det gör det väl i alla filmer? Hur många har liksom sett en film helt utan kärlek? Nej, jag trodde väl det.
Så jag hoppade över det och tänkte, visst, jag ska se den ''sen''. Jag satt på planet hem från Usa, där man hade en egen liten tv som man kunde välja tv, serier eller ett ganska stort urval av filmer att se på. Jag scrollade efter att ha sett två filmer och hittade inte riktigt någon som lockade mig. Längst nerpå listan såg jag twilight. Alla runt mig i planet sov, men jag kände mig inte särskillt trött så jag klickade helt enkelt på twilight och hade tänkt mig att somna till filmen.
I nästa ögonblick är jag fast. Fast för allt, precis allt. Jag satt och nästan gungade fram och tillbaka i flygplansstolen efteråt och kunde inte tänka på något annat än att jag var tvungen att se filmen igen. Men sedan kom skolan, jag slutade tänka på det och det gick bra. Sedan, en kväll så skulle jag och Johanna hyra film och så gick vi in på top 10 av mest uthyrda. Gissa vilken som stod högst på den listan? Jag frågade Johanna om hon hade sett den och hon sa nej. Jag nästan kastade mig på filmen och jag tror att jag till och med skrämde Johanna lite när jag började babbla på om hur mycket jag ville se den filmen. Hon gick med på det och vi satt sedan båda två och gungade fram och tillbaka i hennes soffa och log.
Sen dess har mitt liv varit ganska suddigt, jag tor inte att det går en dag utan att någonting påminner mig om twilight, eller någon av skådespelarna.
Jag blev sedan också ett väldigt stort fan av böckerna. Lästa ut samtliga nästan 2000 sidor på 32 dagar, och där var det 2 veckor som var helt bokfria. Allt styrdes av böckerna och jag och mina vänner tävlade om vem som skulle ha böckerna först, vi fick inte läsa före varandra. Ibland slutade det till och med i tårar. Helt sjukt för 3 tjejer som valigtvid inte läser så mycket.

Någon månad senare var jag som de flesta andra just då totalt förälskad i Edward, och det blev så väldigt länge. Sedan bev jag som besatt av bilder av honom, Robert Pattinson hette han tydligen. Istället för att googla Edward Cullen så började jag googla Robert och såg på klipp på youtube med honom. Tillslut var min kärlek till Edward genast lite mindre och mitt intresse för Rob blev allt större. I dagsläget så kan jag inte sluta tycka om honom. Killen har en så sjukt underbar humor, skrattar så att man dör, sätt att se på saker, hans roliga kommentarer och fraser som håller mig levade varje dag. Och utanför allt det där så finns det en kropp, en kropp som det gör ont att titta på för länge. Damn, den snubben är snygg! Nu lever jag och mina närmsta vänner i två världar. I verkligheten, och i den andra verkligheten där Robert finns, bara han och nästan ingen annan. Det känns konstigt att älska någon så mycket som vi egentligen gör men kan man styra över kärlek? Jag vet att vi inte är ''kära'' i honom som man kan bli i någon som man känner. Vi är liksom besatta, och ibland är det underbart , ibland är det pinsamt och ibland är det jobbigt på många olika sätt. Jag vet ju inte hur länge det här kommer att hålla på, jag menar någon gång kommer det ju att sluta, ellerhur? Jaja, det blir det fallet.

Hahaha, jag kan inte fatta att jag just skrev allt det där, och sedan dessutom publicerade det, jaja, nu vet ni i alla fall. Gilla det eller inte, men vad ni än säger så tror jag inte att ni kan ta det ifrån oss.


kanal 5 nu

bara slå på det, jag vet att du vill.


emma vill ha

idag är emmas vill ha lista ganska lång.

1.) en ipod. Jag vill slippa att bära runt på andras musikspelare och fråga ifall jag får lyssna på deras musik. Mobilen gör jag ju ändå bara sönder så där är ingen idé att lägga någon musik.2.) Biljetter till Paramore. Ett av mina favoritband just nu. Sjukt bra, jag vill ha vill ha vill ha 30 november i stockholm eller 1 december i köpenhamn. Varför kommer de inte till Göteborg? Liten diss där.


3.) Min mobil. jag visste inte att man kunde sakna något elekroniskt så mycket som jag gör. Min mobil (samsung touchwiz) var min bästa vän, den gjorde min dag ljusare. Jag vill ha den tillbaka, förlåt mobilen, jag ska aldrig mer tappa dej i toan.


4.) Kladdkaka. Fast när jag tänker efter, när vill jag inte ha kladdkaka?


5.) en laptop. och jag funderar också på att spara till en. Skulle vara mycket skönare och lättare på något sätt med en laptop istället för den här klumpedunsen.6.) Mat. Jag är hungrig.

fredagsmyset i bilder

dut dut duru

fredagsmys!

nu drar jag till Olivia, där Johanna och hon väntar på mig snart, eller klockan halv 5 ska jag vara där, men det är väl snart? Det kanske, med ganska liten sannolikhet med tanke på min begränsade videokameramobil, en film sedan. Men annars får ni nöja er med bilder. Jag tar med mig en riktig kamera idag. Godnatt, ta hand om er (garnier)
Pussis och kramis på er alla, det kanske kommer en uppdatering hos olivia, vem vet? Men annars kommer den väl imorgon kväll eller något liknande. Imorgon klockan 12 ska jag även ta emot mitt pris på kungsmässan, så det blir att ställa klockan ikväll. (lycka till)


här handlar jag och frida. eller vi springer runt och gör typ ingenting. men ändå, haha.


robert pattinson ♥ sweden

Vi hälsar sååå tillbaka! Jag lägger väldigt mycket märke till att han säger ''Se you soon'' !!

fredagsmys?

Sista lektionen var inställd idag så vi slutade skolan klockan 1. Härligt härligt (men farligt farligt) och jag och frida drog och handlade in lite nödvändigheter för fredagsmys. Jag ska till Olivia och vi ska ha tjockiskväll ikväll, som alla andra kvällar. Vi försökar dra ner på sötsakerna så idag var det bara detta jag handlade:

  • 2 liter cola (dricka måste man ju göra, annars dör man)
  • 1 dumlepaket (endast till bakning, troligtvis)
  • 200g mörk blockchoklad (till bakning endast!, och det behöver man ju)
  • 200g ljus blockchoklad (att äta, ifall man blir sugen mednas man bakar)
  • 1 mellan paket marsmellows (lägg märke till att det inte var det största paketet)
  • lösgodis för ca 50 kronor (till 3 personer!)

Gansk bra argument på en del av sakerna i alla fall. För några månader sedan skulle den där listan vara 3 gånger så lång, så vi gör framsteg. Det är ju trots allt till frukosten imorgon också, så vi kommer inte äta allt idag, ifall vi inte lyckas.

(det som inte är med på listan, men med på bilden är Fridas only.)


dagens bild

Idag ägnas dagens bild till Rasmus. Haha, utan den här så skulle ju livet inte varit fullbordat helt enkelt. Tack Rasmus för det gapflabbet!


..

det där med att vilja gå upp. det gick inte så bra.

klockan är 21.05 och emma säger godnatt

När hände det senast? Typ aldrig.
Jag ska sova och sova och sova, tills kroppen är så färdigsoven att jag ska vilja gå upp klockan 5.50 imorgon darn it! Godnatt, löve yall. (that includes this beautiful guy)

idol 2009

Årets slutaudition är i full gång och jag kan bara säga att någon av dessa fyra ska komma vidare, för annars. Helt klart de bästa i år. Jag sitter ju och lyssnar på deras auditions lite när som helst. Sedan måste man ju heja lite på kungsbackakillen Niklas, det känns lite som ett tvång. Men killen är ju sjukt grym också, go go!

  Calle                                                                      Niklas

Clara                                                                     Jon

Men nu börjar det! Peter Jihde har ju redan börjar tjata!


Fokis tävling

Först tänkte jag inte anmäla mig till tävlingen, men sedan så såg jag det här halsbandet och tänkte bara att jag måste ha det. Men som sagt, jag har inte råd med så här dyra saker, så jag får bara hålla tummarna i 2 dagar och hoppas hoppas hoppas att jag vinner, för jag läser Fokis blogg varje dag, en så sjukt underbar människa, helt klart läsvard blogg.  
I tävlingen så behöver man bara hitta ett smycke på Cocoo.se och lägga in bilden på sin blogg, och sedan länka till Foki och berätta för henne att man är med! Så sjukt många fina smycken!

Här är länken till halsbandet

fridas rumpa

Om någon vill ha en extra titt på Fridas rumpa så kan de bara gå till Kungsmässan på lördag, eller i veckan som kommer. Eller så tittar de bara på bilden nedan.frida made my day

Nu funderar jag på att sova, jag har ändå inget bättre för mig än läxor. Jag behöver verkligen sova mer än jag gör, och har gjort de senaste veckorna. Dessutom så är morgondagen inte så jobbig, eftersom att 1 av våra 3 korta lektioner är inställd. Självklart den i mitten, men vi behöver ändå plugga endel så det kanske är bra för oss. (vi = jag (& dom som orkar plugga)). Engelska redovisning på tisdag, Multimediaprojekt, samhäll. Ja, jag kommer nog inte komma ut ur pluggandet imorgon, i alla fall inte levande.
Jag har egentligen inte så mycket att säga. Onsdagar brukar inte vara de roligaste, men de är ju klart mycket bättre än tisdagar och Frida gjorde dagen mycket roligare när hon skvätte sås över hela sin skjorta precis innan skolfotot som sagt. Jag har nog inte skrattat så mycket på väldigt länge och jag tror att gubbarna i matkön tänkte ganska intressanta saker om mig när jag satt och dunkade huvudet i bordet och skrek av skratt. Men, det är sånt man får ta, när man e crazy.


medieproduktion

Hör har jag jobbat flitigt på lektionen, och tro inte något annat för det var det här vi skulle göra. Den här gången är jag helt ärlig. (inte för att jag inte är det alla andra gånger, hehe)

Annars rullar dagen på ganska bra, skolfotot gick väl okej och precis innan, när vi åt, så lyckades Frida skvätta sås på en ganska stor, synlig del på sin skjorta. Helt klart dagens när jag sprang, gapskrattandes till servetthållarna och tog en näve som hon sedan torkade sig med. Det blev en stor fet fett fläck, men då blir ju skolfotot minnesvärt i alla fall. Hahaha! Nej, jag tycker faktiskt lite synd om henne, fast ändå så var det så typiskt frida att göra något sånt.
Jag lägger in en bild när jag kommer hem, nu börjar lektionen igen.

godmorgon

Mmmmmarabou

Sitter i skolan. Börjar om 5 minuter. Det är skolfoto sen. Hejdå.

dagens bild

Alltså, Hubbe. Dagens bild blir generöst ägnad till dig från idag utanför gympan.
Jag kan verkligen inte sluta skratta.


happymoment

telefonen ringer
..
Emma: Ja, det är Emma.
Telefonen: Ja, jag är från kungsbacka fotoklubb.
Emma: Mmm, okej.
Telefonen: Jo, jag tänkte bara berätta att du får komma till Kungsmässan på lördag och hämta ditt pris.
Emma *happymoment*: Åh, jaha, hihi vad vann jag?
Telefonen: Eh, jag vet inte, men var där vid 12 så får du ditt pris, okej?
Emma: Okej!
Telefonen: Ja, hejdå..
Emma: va?
Telefonen: hejdå!
Emma: jaha haha, hejdå!

Okej, go me! 500 kronor rikare, happy happy face!
om jag inte vann det stora priset, då är jag 2500 kronor rikare!, me wantie!
Någon/några av dessa bilder vann då: (klicka för stort format)


adrokable

dagens prövning: försök se hela klippet utan att le eller dreggla.
Jag gav själv upp efter ett par tappra försök. Men jag är ju ganska svag.

tisdag 07:32

Då såg mina ögon bara det här, ingenting annat, bara det här.

Bara dofen efter en tidig sur morgon, att få känna den ljuva doften av att gå in på pressbyrån. Idag kunde jag och Frida helt enkelt inte hålla tassarna borta, det gick bara inte. Hon tog ut de nybakade bullarna från ugnen när Frida skulle köpa frukost, och hon sa att det var 2 för 25. Vi tänkte inte ens, bara upp med pengarna.

dagens köp

Kär vid första ögonkastet, och jag väntade egnentligen bara på att få pengar. Idag hände det, jag köpte min älskling. Pengar som jag säkert annars skulle spenderat på godis.


viktiga tankar

Jag har ju planer på att åka till Usa i 2an på gymnasiet (senior year på high school). Det betyder ju att det är redan nästa år och det skrämmer mig lite på olika sätt. Innan, när jag var liten så hade jag tagit det för givet att jag skulle åka till Usa, eftersom att min mamma hade gjort det. Men då kändes det som om jag aldrig skulle bli så stor. Och om jag någonsin skulle bli det så skulle jag ju vara så vuxen att jag skulle klara det. Visst, det är ett år kvar, så jag kommer vara 1 år äldre än nu, men jag känner mig ändå så liten.
jag trodde att man skulle vara vuxen när man var 17 år, men jag känner mig bara som ett litet barn. Usa är ju så långt bort, och så annorlunda. Klimat, språk, skolor, människor, regler, tid, ja väldigt mycket. Men det frestar mig på ett sätt. Jag kan nog knappats tänka mig hur mycket jag kommer att uppleva ifall jag åker och hur mycket jag kommer missa ifall jag inte åker. Samtidigt så vet jag nästan hur mycket jag kommer missa här ifall jag åker till usa i ett år. Eller ett år är det ju inte riktigt, man åker eftersommarlovet och kommer tillbaka när terminerna är slut, när man har tar studenten. Men det är ändå en ganska lång stund.
Jag är rädd för att lämna mina vänner och min familj här, för jag vet hur mycket jag saknar dem och hur jag blir då. Jag vet hur det blir efter 3 dagar utan mina vänner liksom, vi springer in i varandra och skriker. Visst, det är ganska oseriöst, men innerst inne så är det nog inte helt oseriöst egentligen, i alla fall inte jag.
Det som gjorde mig tveksam senast var klassen som jag hamnade i nu, den är verkligen underbar, och jag känner att jag hamnade precis rätt. Ja, jag vet, klassen finns kvar sedan när jag kommer tillbaka, men då kommer jag att få gå 2an ''igen'' och sedan gå 3an, så jag kommer alltså att ta studenten som 20-åring. Det känns gammalt. Visst, jag får gå på mina vänners stunentfest, och sedan min, men ändå, det känns ändå inte riktigt rätt. Fast visst, jag tror att det kan vara värt det, eller det är jag nästan säker på, om jag trivs i den familj jag hamnar i men eftersom att jag redan vet vilka de är och att de verkar snälla, så oroar jag mig inte så mycket för de, inte än i alla fall. Men jag vet också att min pappa inte vill att jag ska åka, och det får mig att få mer och mer beslutsångest såklart. Jag vet att jag ska välja för mig själv, det jag vill, men jag lyssnar ju till de som inte tycker att jag ska åka också. Och ibland kommer de med riktigt bra förklaringar till att jag ska stanna.
Det känns som om jag kommer ångra mig vad jag än väljer, men jag kommer nog ångra mig mer om jag väljer att stanna faktiskt. Visst, vissa gånger kommer jag ju självklart att vilja vara hemma, som på min födelsedag och nyår kanske, men jag vet innerst inne att mitt liv är byggt för äventyr. Och det kan du fråga varenda kotte jag känner, och jag tror de säger samma sak. Jag gillar nya saker, impulsiva saker som man annars inte skulle göra kanske. Jag vet också att det driver många till vansinne ibland, att jag inte nöjer mig med en filmkväll, utan vill ha mer. Jag vill alltid ha mer, och egentligen, är inte det här alternativet mer än mer? Man spenderar de första 3 dygnen i New York, för att sedan åka vidare till sin familj, där man ska bo och gå i skolan. Under de olika loven så åker man på olika resor med andra utbytesstudenter genom usa, tänka att få åka till Ohio, Kalefornien, Las Vegas och allt det där. Det måste ju vara mer än mer än mer än MER.

Som ni märker så känns det som om jag ligger mer på Ja-sidan just nu. Men det är olika för varje dag, vissa dagear känns det självklart och jag vill inget annat än att åka, men andra dagar så hittar jag bara jättemånga anledningar till att inte åka. Jag blir galen på detta. (det kommer troligtvis fler sånahär inlägg där jag diskuterar med mig själv) det är ju ändå ett ganska stort steg för en så liten tjej som jag. Eller?


snurrsnurr

Det är varmt, varmt, varmt! Jag sitter här i klassrummet, snurrar på min stol, är klar med uppgiften och väntar på nästa. Vi slutar om 20 minuter i för sig, men varför gå när man kan sitta i en het datorsal som luktar svettiga strumpor? Sedan ska jag troligtvis leka med Frida, Olivia och Johanna. Vi kommer antagligen att äta, som vanligt, innan alla de andra drar till träningen och jag drar hem och sätter mig vid datorn. En helt vanlig dag helt enkelt och nu väntar jag bara på att jag ska få börja andras igen, när jag kommer ut ur denna håla.
Tack för maten. Sedan lovar jag ett långt inlägg, med mycket text för er som är intresserade. Jag har ingen aning om vad det ska handla om än, ge mig inspiration folket.

bea-hampus-jack-rasmus-malin-emma, i fredags. (fredagsmys)

idag ser jag ut såhär

(när jag missade bussen och sprang hem till frida för att få skjuts)

taskigt läge

Det var en skåning med i ''Flickan som lekte med elden'', och de dubbade honom till stockholmare. Dessutom så visste han ingenting, utan det var när han såg filmen på premiären som han märkte att det inte var hans röst. Jag blev jättearg. Stackars stackars skåning, varför hacka mer på dem än vi redan gör liksom?
läs nyheten härkärlek på högsta nivå

hahaha, egentligen fattar jag nog inte hur mycket kul vi har haft!

ikea ♥

Om det nu är möjligt, så kommer jag antagligen sitta ännu mer vid datorn nu.Jag och mamma åkte till ikea idag och storshoppade lite. Haha, kan man säga så? Jaja, jag fick köpt ganska mycket. Som till exempel det här:


Sedan åkte vi vidare till kungsmässan, där jag fick tag på 2 par shoes. Så idag har det gjort ont i mammas plånbok. Haha! Men ett par av skorna var faktiskt på rea! Framsteg!


äsch nu ska jag sova, godnatt


lördagskväll

Och jag sitter bara här, men min nya kudde i knät. Idag ska jag sova, jo jag vet, det är lördagskväll. Men jag har förberett med godis och någon gammal goding till film som jag inte bestämt än. Eller så går jag bara och sover direkt? Skulle vara väldigt skönt, men jag tror inte att jag kommer kunna somna, med tanke på att jag vaknade 12 idag. I Johannas bäddsoffa. Av att Olivias mobil ringde. Och då gick vi upp, åt rostat bröd med skinka och tittade på hannah montana och andra program på Disneychannel tills klockan blev fyra. Sedan var Olivia tvungen att åka till träningen, och jag och Johanna tittade mer på tv, åt lunch och tittade mer på tv. Det blev mycket MTV VMA, där vi mest såg fram emot Robert Pattinson, som vanligt. Vi gick också iväg och köpte godis på gottegrisen och sedan tog jag bussen hem vid halv 8 och här sitter jag nu, med min kudde och mitt godis.
Jag meddelar er när jag vet vad jag ska hitta på sen.

älskling


tack mamma. ♥

I've got the power

Alltså, jag dör. Anders Bagge, du är så sjukt rolig. Jag höll på att dö första gånen jag såg det här. (när han mimar till sången i början) Det är egentligen bara de första 10 sekunderna av filmen som man måste se. Helt sjukt underbart!

tjatjaaa omg typ ah fett snyggt

Ska jag bli fjortis eller?
[ Ja, det är jag. ]

Tycker ändå att jag är väldigt het. Top notch typ, hihi.


dagens bild

Något jobbig att ta, men resultatet blev ju ballt.
Nej, vi är inte beroende av twilight.

bellingham

"a small town named Forks exists under a near-constant cover of clouds"

Jag har ju som sagt småplaner på att rymma landet och plugga i Usa nästa år och då tog jag och googlade staden som jag i så fall tänker bo i, Som heter Bellingham. Nej men titta vad som jag då fick reda på. Det liggar ungefär 3 timmar från den plats som jag avgudar mest just nu.
Detta gör att mina funderingar faktiskt lutar lite mer åt Ja-hållet just nu. Jag får skriva ett längre inlägg om mina tankar om det någon annan gång. För nu ska jag och Johanna leka lite.


Här är också en bild på Bellingham. Sjukt vackert, det slog mig precis när jag googlade det. Jag hade inte sett bilder på det innan.


hahahaha


... NÄSTA!


Den här mobilen tänker jag inte göra sönder. Jag tänker vara så snäll, så snäll. Sedan är mitt mål för veckan att försöka laga min touchwiz, men det verkar som om det kommer att faila. Det är ju redan fredag imorgon. Vi kör på det nästa vecka. Nu när jag har en kalender och allt.

peace

Idag hade jag på mig min nya tröja om jag köpte igår, på ZARA, jag kunde helt enkelt inte hålla mig så jag drog på mig den imorse och den passade som handen i handsken. Loove it.

såhär såg hilmen ut imorse

Helt oredigerade bilder.

ett inlägg

Jag sitter här i skolan i en datasal bland massor av
nördar som sitter och spelar olika spel. Allt från Tetris till WoW. Sedan är det jag. Jag, en liten tjej som sitter här och bloggar. Jag känner mig lite utanför men det var ju inget nytt. Jag bryr mig helt ärligt inte så mycket. Dom kan få nörda sig hur mycket de vill och skratta sina små nöffiga skratt, för jag kommer ändå att sitta kvar en stund till. Anledningen är att jag slutade för nästan 1 timma sedan och väntar på att Olivia och Johanna ska sluta där borta på MoveIT. Olivia slutar om 50 minuter så jag ska egentligen inte klaga, om det är det jag gör, när jag har en helt egen dator att fördriva tid framför. Jag ska idag få Johannas gamla mobil (anledning: inlägget under) och väntar på att jag ska kunna få den. Det är en spricka genom skärmen på den, men den funkar ju i alla fall. Jag ska verkligen hålla i den här mobilen tills jag har fixat min gamla, nya, förra eller vad man säger. Det är verkligen hemskt att leva utan! Jag googlade runt lite på mig själv och hittade en lite halvgammal bild som får förgylla detta väldigt intressanta inlägg.
Underbart. Imorgon är det fredag. Underbart. Imorgon får man pengar. Underbart.


det här är inte roligt..


2 mobiler på 3 veckor. Den här gången var det inte ens mitt fel på något sätt.
Mobilen tänkte bara ''nu ska jag jävlas med emma och göra så att skärmen inte funkar!''
Jag slår vad om att den skrattar för sig själv, skrattar åt mig.
Jag sörjer mitt hemska öde att leva utan mobiltelefon. Tyck synd om mig.

Connie Talbot

Alltså, den här ungen.
Hon vann Britains got Talent 2007, då hon bara var 6 år. Här är hon 7 och, herre min gud, hennes röst är ju galet bra. 7 år, folket, SJU år!


hold on and reach for the sun

Idag var det onsdag! (det känns som om jag börjar väldigt många inlägg så)
Väckningen gick igång som vanligt klockan 5.50 och där låg jag tills klockan närmade sig halv 7 då jag orkade mig upp för att äta frukost. Jag åt, som vanligt, till kvart i 7, då det är en halvtimma kvar tills jag ska sitta på bussen till skolan. Då gick jag upp, satte på radion, med Knappen och Hakim och satte igång att välja kläder. (Om ni väntar på att något intressant ska hända så kan ni ju sluta, haha) När jag väl hade sprungit till bussen som alltid kommer ut på vägen så att jag ser den precis när jag ser busshållplatsen, så satt jag där på bussen, med Frida och gjorde klart lite läxor. 
Vi tog bussen till skolan och sedan var det Svenska, Matte, Mat, Medieprodktion som gällde. Idag hände det dock inte lika mycket roligt som igår, men en del klockrena saker fick vi allt till. Sedan gjorde vi lite högar på gräsmattan utanför skolan och bildade lite fler gräsfläckar än vi redan hade för att sedan bege oss hemåt. Jag gick därimot till Kungsmässan med Frida och Nathalie och köpte en kalender som jag ska ANVÄNDA! Jag borde skaffa en kalender där det står att jag ska använda kalendern, men den skulle jag säkert tappat bort. Oj, vilket självförtroende jag har!
Sedan åkte Frida och Nathalie iväg och jag träffade istället Olivia och Johanna vid kungsmässan och vi vandrade några varv även idag. Skillnaden idag var att jag hade pengar (hade lånat pengar) så jag tog och köpte mig en tröja som jag läge stått och drägglat och surat över. Eftersom att jag aldrig haft pengar. Det är såklart ett England-flagga motiv på, men ni får se den när jag har på mig den nästa gång, för nu måste jag egentligen sitta med läxor. Vi tog också en fika, inte helt oväntat. Olivia hade en kupong på cafe trubaduren på 1 kaka och dricka och få 1 kaka och dricka på köpet. Så vi tre delade på det. Det är alltid lika roligt när vi ska dela på någo gott. Vi hotar nästan varandra till livet när det gäller milli-milli-mlillimeter av kladdkakan. Nej, nu får jag sätta igång med läxorna. Idol börjar ju trots allt om en halvtimma.

Detta är dagens bilder:


Emma, alltid lika fresht ansiktsuttryck.


h-h-hy-hy-hypervertilera


Alla 3 trailarna i 1, Så sjukt bra!

när mpk09 öppnar munnen

Svenskan,
Andreas: Men! IFK Göteborg är ju inte ens ett lag! Dom flyger ju bara in massa Turkar från Brasilien!
Emma&Malin: Turkar från Brasilien? Varför skulle dom vara där? Hahhaa!
Andreas: Ja! Dom kanske är där och gör Kebab eller nåt!

Engelskan,
Engelskaläraren: What's a peer? Richard do yuo know what a peer is?
Hubbe(richard): No.. eh..
Engelskaläraren: Everybody in here are peers, what is it Richard?
Hubbe: SMARTSKALLAR!

KLF,
Krille(Läraren): Wow, det tog bara 5 minuter för den här klassen att bli tyst..
Jack: GE MIG ETT K!
Alla: K!
Jack: GE MIG ETT L!
Alla: L!
Jack: GE MIG ATT F!!
Alla: F!
Jack: Vad blir det?!?
Alla: KLF!

KLF, (lite senare)
Andersson: Blir man engelsk av att dricka te?

Det här firar vi med en vacker bild på Frida,
tagen med min fantastiska kamera på mobilen!


london, tur & retur, 9 nätter, 1108:-

Detta dödar mig, att jag verkligen skulle kunna ha råd.
Ser ni?
Sextiofyra stinkande kronor, det är en bigmac plusmeny på mcdonalds!
Förstår ni hur lite pengar det är eller?
1108 för 9 nätter i stan, tänk då hur lite det blir med 1-2 nätter?
Jag blir ju deprimerad.
116 x 9 = 1044 + 64 = 1108:-bigmac & co

Idag efter skolan mötte jag mina favoriter på kungsmässan där vi gjorde det vanliga. Samlade ihop våra slantar till något att äta för att sedan vandra varv efter varv efter varv på kungsmässan utan att gå in i några affärer. (eftersom att vi då kommer hitta massa saker vi vill ha, och vi inte har några som helst pengar) Sedan tröttnade vi på det och gick istället och lekte inne på stadium. Vi mötte också Sara och Malin på Mcdonalds, alltid lika roligt att driva lite med dem, haha!

roligt, roligare, stadiums spegel

vi blir rika!

Studiebidraget ska höjas med 350 kronor nästa år!
Wiiiiiiie
Här är artikeln.

ge mig england

Jag har under de senaste månaderna gått och blivit förälskad i storbrittaniens flagga. Jag ser tröjor, väskor och skor med motivet på och fastnar direkt! Jag vet inte vad det är med mig men jag har nog blivit lite småförälskar i landet. Och vem är egentligen inte det? Engelsmän är ju snyggast i världen..
Jag skulle ge bort ganska mycket för att få en resa till london nu. Emma vill ha! Emma vill ha!

your like a drug to me

Idag, 13 september, fyller Bella Swan år, för er som inte är lika galna i twilight som jag och som kanske ville veta det. Vi firar det med en bild på hennes snygga skådespelare Kristen Stewart.
kramis :)


inflyttninsfest at embla's

Som vanligt är det svårt att skriva och beskriva hur en fest är. Men vi hade en underbar kväll, jag, frida, lina, bea & josefine hos embla. Det blev inte så många, men mycket roligt ändå eftersom att alla dessa tjejer är trubbel och skojmakare. Men vi spelade roliga spel och sjöng sånger. Sedan försökte vi tända engångsgrillar väldigt länge innan vi lyckades och brände några hamburare som vi sedan åt till ljudet av gamla godingar till låtar. Vi dansade och såg på filmer, tog roliga bilder och skrattade väldigt mycket.
Här får ni det i bilder, ni kan själva försöka lista ut vad bilderna ska föreställa att vi gör, tro vad ni vill, haha. Jag börjar med den bilden som fick utmärkelsen som ''dagens bild'' eftersom att linas huvud försvann helt och hållet på bilden. Helt crazy, här får ni den i orginalbild, jag har inte redigerat något av den! INSANE!

haha, ja ni kan ju titta på allt förrutom mig och embla som ser lite drogade ut.


min inflyttningspresent, haha!Och idag tog jag och Frida buss - färja - buss - tåg - buss hem och vi satt mest och tittade på roliga videos på hennes ipod så tiden gick hyfsat fort ändå. haha. Underbart!


lördag morgon

Oj, jag är uppe och klockan är bara 10. Haha, nej, jag vaknade av larmet på Olivias mobil. Idag ska jag till Öckerö på fest hemma hos Embla och måste iväg tidigt för att det är så långt bort. Kruxet ed det hela är att bussen går vid halv 12 och jag sitter här hemma hos Olivia (som btw fortfrande sover). Igår tittade vi på Pirates och åt pizza. Väldigt mysigt, glad gubbe på det. Men jag kommer nog inte att uppdatera förrän söndag kväll, då jag kommer hem och äntligen ska få sova i min egen säng igen.
Vad är det jag säger? Jag vill inte att det ska bli söndag kväll! Olivias säng är alltid lika go att vakna upp i, i alla fall om man är 2. När vi sover 3 i den så är det bara skönt att kliva ur sängen på morgonen eftersom att det är vääldigt trångt. Jag vet inte riktigt varför jag går in på det här ämnet här men det är väl lika bra att fortsätta. Ja tog en bild på Olivia och satte den som hennes bakgrundsbild på mobilen, haha, emma är busig! Jag ska se om jag kan få in den här också.

sweet dreams, men vad gör hon med armen? haha, det är och förblir ett olöst mysterium mna vänner, för nu ska jag ta och väcka ungen, vilket inte brukar vara lätt (kasta vatten på henne, dra i hennes hår, kitla henne eller skrika funkar inte!) Vi får se om jag hinner med bussen, annars får Olivia hlt enkelt skjutsa mig till Öckerö.  :)

omfmfg


alltså. detta dödar. jag lider nu av seriösa andningproblem..

jag har nog inte skrattat så mycket på väldigt länge

förlåt, tjejen, men du skadade dig ju inte i alla fall. Så jag gjorde en egen version av henne när hon ramlade på insprigningen på idol igårkväll i malmö.
Skadeglädje är ju som sagt den enda sanna glädjen!


multimedia

Jag sitter här på multimedialektionne och gör inte speciellt mycket. Vi ska fortsätta mer nästa gång så alla sitter och spelar farmwill, jesper eller sitter inne på bdb och facebook. Jag satt nyss med Malin, Issa och Hubbe och spelade lite Uno på facebook, då jag losade något totalt. Hubbe vann, och kommer aldrig att låta oss glömma det antagligen. Sedan började jag måla på denna fina bilden i adobe illustrator. (typ paint). Väldigt vacker och välkomponerad, tycker ni inte?

8 år


rest in peace

to dei is gonna be the dei

Idag var det torsdag, ifall du har missat det. Vi började dagen med Samhäll och fortsatte vidare med Engelska. Inte de mest intressanta lektionerna, men det funkar. Klassen gör det lite bättre, vi får varandra att skratta ganska ofta. Folk hör fel elelr säger saker som kan misstolkas på många olika sätt.
Usch, det känns så konstigt när man skriver saker om klassen, saker som är roliga. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna ha så roligt på gymnasiet som jag hade med 9b1, tiden på smedinge går såklart inte att slå, men jag trodde inte ens att gymnasiet skulle kännas som en klass eller skola. Inte så här snabbt i alla fall. Men det gör det, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta faktiskt, men det känns skönt på ett sätt, att vi har så roligt som vi har.
Jaja, nu ska jag inte hålla på att gå in på det ämnet igen, för det slutar oftast med att jag sitetr och läser igenom alla inlägg från smedingetiden, och det har jag inte tid med idag. Efter engelskan var det lunch, och som vanligt pannkakor på torsdagar. Det tackar vi för. Sedan var det bara Mediekunskap kvar och tadaaa, skoldagen slutförd och klockan stod på 13.10. Underbart. Då drog jag till hemmakväll med Frida och lämnade tillbaka lite filmer för att sedan dra mig till kungsmässan, mest i syftet att hitta något till Embla, som jag ska på inflyttningsfest till på Lördag. Men det blev ,inte helt oväntat, en meny på mcdonalds också. Jag har faktiskt inte ätit där på 2 veckor och kände att jag faktiskt var värd lite skräpig mat. (för jag brukar ju inte äta det?) Olivia var med mig på Kungsmässan, eller skrev jag det? Haha, jag orkar inte kolla. Men vi hade a great time i alla fall. Massa skratt, ståhej och busigheter på ica kvantum. 
 
Här är fresten en bild på mig och frida vid toaletterna. bara för att jag ska skriva mer texter så betyder det ju inte att jag ska sluta med bilder, absolut inte! Ni kommer fortfarande att få en daglig dos med bilder från min extremt skarpa mobilkamera.

var det bara jag som gick på detta?

Alltså, jag har nog inte skrattat så mycket på väldigt länge. Dock efteråt då, när man fick reda på att de bara skojade (förrutom när han sprang in i dörren, då började jag) Men efteråt, när de kom in igen, herregud vad lättad (och chockad!) jag blev. Hur kan man hålla sig så länge?
Jag hoppas verkligen att killarna tänker satsa på teater!Här har vi ju också Kungsbackakillen!
Som dessutom bor granne med min
klasskamrat, bara för att skryta lite extra.
You go niklas.
Guld åt kungsbacka!
.

text

Skoldag även idag, och jag har gått och grubblat över en del onödiga saker som harrypotter filmer och hur en hjärna funkar. Men det är inget intressant som ni behöver veta, ifall ni inte har lust då, i så fall så kan ni väl säga till. Jag tycker själv att jag fuskar lite med bloggandet. Jag lägger bara in bilder och ingen lång text längre, inte för att ni kanske orkar läsa mina långa texter om mörker eller mat, men det känns ändå inte som om det är en blogg jag gör när jag bara lägger in bilder. Då kan man ju lika väl ha bilddagboken, vilket jag då också har, fast jag nästan aldrig, updaterar den. Fast texter om texter kanske inte går hem i era intressen, eller vem vet, jag kanske ska skriva texter om texter om texter? Hur blir det då? En text som handrar om en text om texter, hängde du med? Det kanske till och med är det jag gör nu, eller faktum är ju att jag skriver en text om att skriva en text som handlar om text om text. Haha, okej nu fattar jag ingenting längre.

Okej, detta börjar ju urarta något gigantiskt. Det här kanske rent av är ett av de tråkigaste inläggen på länge, men text blev det ju tillslut i alla fall, inte den längsta, men text är väl text? Nej nu ska jag ine börja babbla om text igen. Text är ett väldigt fult ord egentligen, text, text, text..

jag vill att ni svarar

har menyn hamnat längst ner på bloggen igen? Hur ser ni det genom era datorer?, för förra gången så såg ju inte jag det själv, utan det var från ett par kompisar som jag fick reda på det. Här ser allt normalt ut, snälla sig att det gör det hos er också! Annars orkar jag inte.

update: det verkade som om allt funkade bra, jag har äntligen lyckats med något, och känner mig tillräckligt stolt för att äta lite kinapuffar. godnatt!

frida & emma diggar matte

Vi jobbar i alla fall intensivt. Har kommit fram till de svårare uppgifterna nu. Här är en paint-variant på våran konversation på ett papper (ni skulle inte sett vad det stått ifall jag tog ett kort) Jag är svart och Frida är blå och det började efter att Matte-John hade gått fram och hjälpt Frida utan att hon bett om hjälp.


09-09-09

det skulle varit klockrent om jag kunde få tillgång till en dator klockan 09:09 också, men eftersom att jag troligtvis inte kommer att ha det så får det här väl räcka. Det är den 9e i 9e 2009 ifall ni int redan hade listat ut det. Jag antar att jag får dra mig till bussen om någon minut. Den går ju trots allt 14 över.

Oj, det här va tider.

goodnight everybody


Alltså, raowr på denna bilden. Men det var ju inte det jag tänkte börja prata om, för ovanlighetens skull. Det är ju faktiskt onsdag imorgon, vilket betyder att om ett dygn är det onsdagkväll, vilket betyder att det bara är en dag kvar till fredag. Och sedan är det fredag och helg. Är inte livet underbart? Nu skulle man bara haft ett stort ben & jerrys glasspaket så skulle livet vara helt komplett.

våran fina gympasal


vi har döpt den till konsentrationslägret.

idol

det känns som om det inte var så länge sedan som man såg finalen av idol 2008, men antagligen så var det nästan 1 år sedan. Tiden går ju fortare än snabbt. Idag börjar idol 2009 och vem vet? Vi kanske får se årets vinnare redan ikväll. Men det återstår bara att se.
Här har vi några gamla godingar som vi minns så väl.

Nej, nu ska jag titta på Fucking Åmål först. Så länge jag hinner i alla fall. Ha det underbart!


alex p(r)ettyfer

Alltså, killen klättrar stadigt upp för stegen på snyggast enligt emma - lista. Jag menar, han är 19 år och hur rolig som helst. Han har ju för tusan en ''mr tickle'' tröja. Jag skulle då inte ha något emot att kittla den killen. Jag har försökt, men det går helt enkelt inte att titta på den här filmen utan att le och fnittra till eller dräggla. Ni kan ju försöka själva.


wild child

Nu blir det film, wild child, alex pettyfer, mums fillibabba.i don't care if monday's black

Tuesday, wednesday heartatack, Thirsday never looking back.
It's friday I'm in love.


Okej, det är långt bort till fredag men man kan väl inte hjälpa vilken låt man går runt och sjunger på hela tiden. Har nämligen haft denna låten i huvudet sedan jag kom hem från kungsbacka denna halvregniga måndag. Ifall ni vill veta, så har jag gått runt och sjungt på reklam-låtar hela dagen. Som de här till exempel.

  -     -   
Fastighetsbyrån               Dell datorer                    Apollo

Annars har dagen varit helt okej, måndagar är ganska lugna med sovmorgon och bara två lektioner, så det är inte så mycket att klaga på, förrutom att jag är pank och att min mobil är sönder. Men annars leker livet för mig.

creep school

Nu sitter jag här i skolan och väntar på min sista lektion som ska börja snart. Min mobiltelefon, som by the way är den gamla igen för att den vattenskadade ''nya'' har fått lite småryck, woho. Jaja, den är i alla fall död, och dog mitt i en konversation med Johanna, så jag vet inte vad den lille ungen vill mig. Men hon kommer säkert att vara lagom trevlig när jag får tag på henne på ett eller annat sätt, som vanligt.
bra att veta för idag: frida är kär i himlen


top model 12

Nu börjar den nya säsongen av top model. Hade tänkt mig att jag skulle bli en lika trogen följar som alla de andra åren även i år. Tjejer som bråkar och tjejer som tror att dom är något, och sedan blir ägda, det är ju bland det roligaste att följa. Varje år har jag haft en favorit och 2 v åren så har den tjejen vunnit. Men inte förra året, jag minns inte vad hon hette men jag blev så arg när hon vann. Och det vet jag att jag inte är ensam om. Detta året får någon bra vinna, annars tänker jag ställa upp själv. Haha, okej, det skulle jag inte, men ändå.

Nej nu börjar det, 3an nu allihopa. Jag vet att ni vill.

hur många rutor gör dig glad?

alla.
efter gymmet.

fezt ala annie

Igårkväll var det ös hemma hos anniegumman. Parteey. Vad ska man säga? Hade a wonderful time, även om jag var ganska mycket trött.


fick inga mer bilder, haha, men jag ska tigga lite fler ikväll. Nu ska jag ut och njuta lite mer av livet!


fotomaraton 2009

Förra året vann jag 1 bild, och jag antar att jag hade bättre chanser då, det blev inte lika bra bilder i år. Men vi får väl hålla tummarna. Det blev ganska dålig kvalitet på bilderna när jag förminskade dem här på bloggen, men ni ser ju vad de föreställer :)

tema: PAR


tema: BÄR


tema: MÖNSTER

 

tema: ORANGE


tema: BAK


tema: SEG


Man har bara 1 chans på alla bilder, dvs man får inte radera en enda bild, utan man får temat och 1 timma på sig, sedan ska man ha tagit 1 bild, EN bild inte mer, och de där teknikerkillarna ser om man har raderat en bild så man kan inte komma undan. Om man råkar ta 2 bilder eller får en suddig bild så får man inte radera dem. Det gör det hela väldigt mycket läskigare.


varför är man inte rik?

Jo, för då skulle jg ägt alla t-shirtar i världen!
Ny sida hittad, tack Foki, för den.
Emma ♥  Palmercazh

 


mörker

Jag skulle bege mig av från Johanna och hemmåt idag. Det var mörkt ute fast klockan bara var runt halv 9. Det var då det började, det kände jag. De mörka kvällarna då jag skulle gå ensam till bussen och titta mig omkring som en idiot. Jag undrar vaför man är mörkrädd. Är det för att man tror att det ska komma ut en mördare ur buskarna eller? Jag är ju inte direkt den som tror på monster, så det är jag inte det minsta rädd för, inte spöken heller. Jag tror på "verkliga" saker. Saker som skulle kunna hända. Fast egentligen är det ungefär 0,7% chans att det skulle hoppa ut någon ur buskarna precis när man gick förbi, i kungsbacka. Och 0.02% av dem kanske skulle vara mördare. Men ändå, det känns ju inte så när man är där, helt ensam när gatlampan blinkar och det är mörka träddungar på båda sidor av vägen. Då är det inte en fråga OM det ska komma någon ur buskarna, bara en fråga om NÄR det kommer och om man är tillräckligt snabb för att undgå dens attack. Egentligen borde man inte vara rädd för mörker, man springer till nästa gatlampa, men om man tänker efter så är det ju där som alla kan se dig och du inte se någon. Om man befinner sig i mörkret hela tiden så ser ju mördaren mig lika bra som jag ser honom. Bara för att det är en mördare så betyder ju inte det att han/hon har någon slags supersyn som ser igenom allt mörker och vet exakt vart man är hela tiden.
Och ändå blir man lika rädd när man går där, man hör saker, man ser saker, man känner saker. Saker som inte finns. Man blir galen och litar inte på något. Man hoppar 4 meter upp när en fågel flyger förbi och man funderar på om det är bättre att gå och sjunga för sig själv eller om bara den som tänker mörda en hör en bättre då.
Även fast jag skriver den här texten och tänker igenom det här lika många gånger som jag andas ute i mörkret så klommer jag alltid att vara lika rädd. Jag förstår inte vad det är med mig.
Jag tittar nog för mycket på tv. Eller?


ett mirakel

Jag är så lycklig, så lycklig! Jag kom hem och fick veta att de hade fått liv i min mobiltelefon. Det här är det bästa som har hänt mig på väldigt länge. Jag älskar allt just nu. Jag slipper leva med min ihoptejpade gamla mobil Som dessuton har världens minsta skärm, mitten-knappen (den viktigaste) saknas och kameran, vilket är det viktigaste för mig, är dammig och äger bara 0.2 megapixlar. Jag suckar av lycka var 30e sekund, min baby har återuppstått!

Jag vet, jag vet, rosa mobiler. I like it!

godmorgon

det känns som om jag börjar varje dag såhär..
försover mig 45 minuter och lägger in en bild. Jaha, godmorgon i alla fall :)

jag överträffade mig själv

I förra veckan hade vi ett arbete om våran mediekonsumtion (hur mycket vi använder media) och det är är ett utav styckerna som jag skrev, då helt ovetande om vad som skulle hända mig ett par dagar senare.

''Mobilen hänger med från att väckarklockan går igång tills nattlampan släcks på kvällen och ibland ännu längre. Smsen går i ett och det är som en del av livet, man missar hellre bussen än att åka någonstans utan mobilen helt enkelt.''

Jag överträffade helt enkelt mina egna tankar om mig själv. Jag levde helt utan mobiltelefon i 2 hela dygn, det är helt otroligt.


dubbel choklad & hitta nemo

Det var vad min kväll handlade om.
Jag och Olivia drog in på tempo och gissa vad vi såg? Nej, ni kan verkligen inte föreställa er! Ett glasspaket men mini-magnum glassar med 3 stycken dubbel choklad och 3 stycken dubbel caramell. (dom finns inte längre, och har inte funnits på 2 år!!) Vi köpte, under en viss tvekan (endast för pengarnas skull) och drog sedan hem till Olivia på min moppe i ösregnet. Jag såg absolut ingeting men ändå kom vi fram. Väl framme åt vi glass, spagetti, bacon och tittade på hitta nemo. Alltså, vi gjorde verkligen ingenting. haha! Men kul hade vi ändå, satt där och skrattade åt manetmannen, ponnyplutten, doris, brus och oaaaaaahhhaaaja! - Min. (hahaha)
Sedan skjutsade jag min lilla korvunge till bussen och åkte sedan hem i Olivias pyamasbyor i regnet. Kommer aldrig tröttna på den känslan. Här kommer 3 bilder jag tog med min (väldigt exlusiva) 0.2 megapixel-mobil-kamera.

dagens:

Engelskaläraren: Vet någon vem Jamie Oliver är?
Hubbe: Är det inte han som e den nakna kocken?
Engelskaläraren: Och om du tar det på engelska Richard..
Hubbe: Eh.. mm.. The nude cock?

 

ett vanligt misstag, men gud så vi skrattade.


hej gamle vän

nu finns jag på en mobil i alla fall. samma nummer.

pang

det åskar. jag hatar åska. inte hata, bara älska.
godnatt.

emmas förflutna

Jag tog lite inspriation från Tilda och letade upp mina gamla dagböcker från några år tillbaka. Det är sammarlagt 12 stycken, fullproppade med ord, bilder, kvitton på sakre jag köpt, godispapper och massor, massor av minnen. Jag hittade bland annat de här styckerna:


14 augusti 2004:
''Idag var vi i Varberg. Fast idad idag  va vi vid JoJos usvagn nästan hela dagen! Sen gungade vi på en slaks gunga som såg ut som en kårg som man sitter på som gungar. Det är skoj, mathias fick putta på mäst, haha. Men han fick åka ochså sen.''

16 oktober 2004:
''Idag avr vi på Vin och Godisprovning (barnen fick bara godisproving). Jag, Mathias och Julia gick en påäng promenad!! Jag vann men det är inte så konstigt för jag är ju äldst!!! Jag vann en tygfreesby och en liten röd studsboll. Det blev tacos till mat, ja åt 2 portskoner det var supergottit mumsimumsit hihi''

21 juni 2004:
''Fort gick det på bara 20 minuter att städa gör man om lek med johanna står på spel.''

13 september 2004:
''Idag är det 11 år och 7 månader sedan jag föddes och vi har inte mätt mig när jag var 11 ½ år!!!! Bara för att pappa och mamma glömmer hela tiden''


if looks culd killIntervju med Rob, killen har underbar humor.
(klicka på bilderna för att läsa)
  
taget från robertpattinson.se

ja vill ha action, ne glass, ne action

Okej, den här dagen har varit betydligt bättre än igår, visst, jag har fortfarande ingen mobil och hoppet verkar vara så gott som ute för min lilla stackare. Jag kommer få leva ett tag med min gamla ihoptejpade mobil, vilket jag inte trivs med, men det är ju bättre än ingenting. Ni kommer under en tid att få googlade bilder eller eventuellt en suddig bild här och där från mobilen jag håller på att försöka få igång nu. (som har den underbara, dammiga 0.5 megapixelkameran). Jag får inte heller ut minneskortet ur den söndriga mobile så alla bilder, filmer och telefonnummer riskerar att förja med ner i djupet.

Idag har det inte hänt så mycket över det vanliga. Skola, missa nästam bussen, köpte tuggummi, var i skolan, åt spagetti och köttfärssås, hade sista lektionen, fick sluta tidigare, träfafde Olivia och Johanna med Fedde, fikade för våra sista pengar, åkte hem, sitter vid datorn. Okej, jag ändrar det där ''inte så mycket över det vanliga'' till ingenting över det vanliga.


emma 28 april 2000


sitter här i väntan

och spelar lite data.
Jag orkar inte, men vi har bara en lektion kvar i alla fall. 3 timmar mediaproduktion. Jaja, det kunde ju varit värre, min mobil kunde ju ha varit helt vattenskadad och inte funkat.

Jusste.

Grattis Annie 16 år

Jag antar att jag inte år glömma en födelsedag till, så jag skiter i filmen i några minuter och ägnar en stund åt födelsedagsbarnet istället.

annie min lilla gullegris
som bara älskar ris
du brukar ju äta det hela dagen
så att du blir helt risig i magen
ibland har du ketchup på
men det brukar du bara tappa på din tå
så att den blir alldelles röd
men det torkar du lätt bort med lite bröd
sedan kommer svennis och skriker sig hes
men du bara skrattar och ropar mes
sedan välter du flaggstången med en stol
så att den landar rakt i olivias pool
sedan skrattar du och viker dig dubbel
som den gamla goa annie i trubbel
hon som sover på alla NO lektioner
och vinner brännbollen, då hon springer runt alla koner
annie, hon som älskar choklad och godis
hon som liknar en gullig lodis
hon som alla älskar mest
hon som tycker att hon är bäst
den tjejen som emma vill hoppa på magen
det största GRATTIS på födelsedagen :)

 


det här var inte min dag

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja, men jag antar att jag ska ta allt från början. Imorse var jag seg, jag orkade verkligen inte gå upp men tvingade mig tillslut upp i sista sekunden. Jag stredsade egenom hela morgonen och åt knappt någon frukost. Mitt hår stod åt alla möjliga håll och jag drog bara genom det med handen och låtsades att det var fint. Bussen skulle gå om 2 minuter och jag stod i några sekunder och funderade på om jag skulle hinna gå på toa innan jag skulle gå. Jag bestämde mig oturligt nog för att jag skulle hinna och med mobilen i bakfickan så drog jag ner byxorna och upplevde maximal otur när mobilen ploppade ner i toalettstolen. Jag stelnade till av ljudet och vände mig sakt om, följande sekund var den längsta i mitt liv. Huset skakade sedan av svordomar och skrik, blandat med gapskratt och stressande läten. Sedan kom reklexen att göra något och jag stoppade ner handen i den, väldigt turligt nog, rena toaletten. Jag drog upp det lilla av byxorna som jag redan hade hunnit dra ner och lindade i hela armen i en handduk som jag drog från kroken för att sedan springa till bussen med oknutna skor, jackan i handen och en handduk lindad runt min hand som höll i mobilen.
Jag tog upp mobilen och tittade på displayen, den funkade! Världens underbaraste känsla, slippa allt som ahr med ny mobil och söndriga simkort att göra. Jag skakade lite på mobilen och... poff.. helt död. Världens jobbigaste och mest irriterande känsla. Mobilen! Den absolut mest använda elekriska saken på hela dagen. jag slog huvudet mog stolen framför ett antal gånger och uttalade vissa ord som man inte borde kunna. Väl i skolan så halkar jag i trappan på vägen upp och vrickar foten, vilket ändå gick ganska bra och verken gick över efter några minuter. På gympalektionen, vilket var den sista lektionn, så var vi på en vindstilla fotbollsplan, ej ombytta, i jeans och tröjor. Vi orkade verken springa eller tänka och det slutade med att vi fick sluta 1 timma tidigare med ig-varnig allihopa. Så jag och Frida åkte och mötte Johanna på stationen, och jag och Johanna drog till kunsmässan där hon tröståt med mig, en blåbärspaj med vaniljsås. Sedan kom vi på att jag skulle träna med matilda och jag sprang ut till bussen som gick 3 minuter senare till friskis och svettis. Väl där, då jag hade trampat i en stor vattenpöl på vägen, så satt matilda och väntade åp mig sedan en halvtimma tillbaka. Själva gymmandes gick väl ganska bra, förrutom att jag avr tvungen tt ha mina uteskor för att jag hade glömt mina andra.
Efter träningen så havsprang vi till stationen för att hinna med bussen. Vi trodde inte att vi skulle hinna men så såg jag bussen där och kände min första pepp på hela dagen. Jag sprang och sprang med min tunga väska och vad händer inte då? Jo väskbandet går av och jag får bära väskan i händerna den sista biten. Men jag han med bussen, mot alla odds, och kom hem helt slut och arg på allt. Då åt jag pannkakor och mera paj och nu ska jag sätta mig i soffan, titta på en mysig film med ett duntäcke runt min kropp och tycka synd om mig själv.
En kram skulle sitta fint nu. Godnatt.


orka vara såhär snygg..