Där satt den!

Körteori fas B: 65 av 70 rätt. Nu somnar jag gott.

Love is when you want a kiss and you get bit

Hallå världen. Dagen började med en tandläkartid klockan 10 i 8 och sedan tog jag bussen halv 9 (börjar jag bli som Dagge nu och skriver alla tider?) in till Kungsbacka och gick till skolan. Samhäll B lektionen (som är 3 timmar) höll på länge och efter halva den lektionen så gick vi mot biblioteket för att låna böcker till samhällsuppgiften men biblioteket var stängt (bra koll där) så vi fick sluta den lektionen på plats och Niklas lovade att vi skulle få slå honom nästa lektion, OCH bjuda på kaffe.
Så journalisttjejerna (Jag, Frida, Thilda, Emmy, Olivia, Nathalie och Johanna) tog en sväng på kungsmässan och sedan gick vi och åt thaimat (oh ah ah) innan vi gick tillbaka till skolan. Då hade vi ett tretimmarspass till med textkommunikation men vi fick sluta en timma tidigare så jag tog bussen till Anneberg och hem till Marcus. Vi kokade korv och pluggade körteori i timmar och sedan kollade vi på TV med Victor tills det var mat. Efter maten åkte jag hem och kollade på Robinson med mamma och pappa och nu ska jag klara ett till teoriprov innan jag somnar.

Ha en trevlig dag, nu rullar vi. (Skattkammarplaneten)


Djungelboken är bäst.

Emma (äter en kiwi): Pappa visste du att vissa äter skalet på kiwin också?
Pappa: Nä..
Emma: Jo det är sant!
Pappa: Äta myrer?
Emma: Hahahahaha!

I love you - those 3 words have my life in them

Godmorgon tänkte jag nästan skriva men sedan tänkte jag efter (tur att det händer). Idag var det upp klockan 6 (snooza till 20 i 7) och sedan på 7:14 bussen mot Kungsbacka med Frida. Sedan på bussen mot skolan kvart i 8 och Matte C började klockan 8. Härligt! Sedan hade jag Matte igen eftersom att mitt schema är lite upfuckat just nu och sedan hade vi Engelska, Svenska C och Engelska C som sista lektion (awesome dag). Efter skolan tog jag bussen hem till Marcus och var där i några timmar innan pappa kom dit och vi övningskörde hem. Nu har jag halvkollat på Robinsson med mamma och pappa och ska skriva klart min Engslska C uppgift. Sedan ska jag sova och så tar vi nya tag imorgon! Tjohej!


Imorse hann jag bara fylla på muggen med juice men väl i skolan så fyllde jag på med massor av varm choklad.

(Hoppas ni skrev ner det där sista)

Ångest såhär en måndagskväll

Nu ska jag snart gå och duscha så att jag kan somna i tid.
Jag hann inte plugga någon teori, inte heller skriva engelskan.
Jag la all min tid åt Expo-uppgiften och nu är all tid slut och jag orkar inte mer.
Det blir mörkt ute klockan halv 9 och träden börjar snart ändra färg från grönt till höst.
Det ska regna hela veckan, jag har inget jobb, inget körkort, inga pengar.
Jag ska gå upp klockan 6 imorgon och ha Matte C, Engelska B, Svenska C och Engelska C. Slutar skolan efter 4.
På onsdag ska jag till tandläkaren för att jag inte ville gå idag.
Det är bara måndag.
Det är mindre än 9 timmar tills jag ska gå upp igen.
Jag saknar min pojkvän.
Tycker synd om mig själv.

Nej. Nu slutar jag skriva innan ni börjar få ångest också.
Godnatt. Håll tummarna för en bra morgondag.
Tycker om er.


Lite snabbt


Åkte hem till Marcus Lördag kväll. Det var mörkt. Jag stannade tills imorse. Vi kollade på film, åt mat och lite annat slappt. Mysigt.


Efter att ha tagit bussen från Anneberg till Kunsbacka, haft Matte C, Svenska (Kollade på Zombieland), Matte C igen, Engelska och sedan behövt gå för att ha körlektion köpte jag en negerboll. "Jag behövde det".


Körskola och McDonaldsglass med tjejerna.

Nu är jag hemma. Skall skriva Engelska, göra Expobloggen och plugga körkort. Hejdå.

Dansken kommer, dansken kommer

Hej bloggen. Jag var på ganska hyfsat dåligt humör förut (därav det korta inlägget) men efter en mysig tacokväll med Pappa, Sara och Djungelbokenlåtar så mår jag något bättre. Jag har också klarat ett utav de där 7 eller 8 fördömda körkortstesterna man behöver klara innan teoriprovet, fått ett paket på posten och skypat med Clarkarna!

Jag trodde att det var vardag och att bussarna skulle gå som vanligt så klockan 8 började jag göra iordning mig för att ta bussen 9 till Anneberg. Men nähä, så kom jag på att det var lördag och bussarna går inte hel, de går halv. Jag skulle inte hinna med halv 9 så jag tänkte att jag tar halv 10 bussen då. Men nähä då hoppar bussen öve att gå just den halvtimman så jag får vänta tills halv 11. Så... vid midnatt är jag nog där. Känns bra. (Eller jo det känns ju bra att jag ska dit men inte att jag blir så sen)

I alla fall. Arn går på TV (därav rubriken) och jag tänkte titta på den tills det är dags att gå för mig.

Igårkväll var jag också hemma hos Johanna om jag aldrig berättade det. Det var vi som bakade äpplepaj och den blev superdupergod! Vi åt också hur god mat som helst, Olivia kom dit efter träningen och vi kollade på Råttatouille, The Proposal och somnade till Bring it on.


Äpplepajsbakning igårkväll.


Övningskörning idag. (Bra att övningsköra och ta kort samtidigt, ellerhur?)

Kul.

Det åskar. Jag har övningskört i två timmar. Motorväg i ösregn. Köpt godis men vill inte ha. Trött. Mm. Hejdå.

Bakar äpplepaj!

foto0305 (MMS)

Bakar äpplepaj!


Skola, trötthet och varm choklad

Idag skjutsade snälla Anki mig, Frida och Joel till skolan klockan 8. Första lektionen var psykologi, det kan nog bli intressant. Jag tog samma kurs i USA (psykologi A) och den var ganska kul, dock inte lika rolig som sociologi. MEN i alla fall, vi satt och skrev och skrev och skrev och efter att jag skrivit 5 a4 sidor (tror jag) så var lektionen slut och jag var klar (passade ganska bra). Vi köpte också varm choklad under den lektionen (behövdes!).
Lektion 2 var Medie kommunikation och där gjore vi inte så mycket och sedan var det lunch och sist svenska i två timmar.

Efter skolan gick jag och Marcus och åt pizza och sedan åkte vi hem, han till sig och jag till mig, ja ni fattar. Jag åker nog till honom sedan men först ska jag plugga lite körkort hade jag tänkt. (Känns som om det är dags att börja nu när det är en månad kvar). Önska mig lycka till!När man inte orkar skriva


Vår kärleks sårbarhet är det vackraste jag vet

Godmorgon.

Det vackraste - Cecilia Vennersten

Det är ett KODLÅS

Hej och hå alla smarta. Jag försöker få tillbaka min bloggs browser-ikon men det funkar inte. Eller ser ni den? Annars kan väl de som kan snälla skicka koderna till mig så att jag kan fixa detta.

Pöss.

Don’t care about all the pain in front of me, 'Cause I'm just trying to be happy

Okej, kände att det blev väldigt negativt i det förra inlägget (sorry guys). Så nu tänkte jag göra en lista på några saker som har gjort mig glad idag:

1.) Vädret. Jag gick i t-shirt hela dagen.

2.) Anne-Marie fick mig att skratta. Flera gånger.

3.) Min hudkräm luktar jättegott.

4.) Mamma stekte pannkakor till middag.

5.) Jag hittade en halvliter cola på mitt rum. Avslagen, men ändå.

6.) Mathias är skylldig mig 100 kronor.


Här ser jag också ganska glad ut.

Så, genast mycket bättre.

Tisdag

Idag var en sådan lagom jobbig dag. Ni vet som när man sitter på bussen och kommer på att man har glömt ipodhörlurarna eller när man slubblar över en kant varje gång man går just den vägen under dagen, när inte en enda låt funkar att lyssna på, när man inte hinner äta eller när man missar bussen precis på sekunden.

Ni vet, sådär småirriterande.

Ja. Så just nu försöker jag hitta någon musik att lyssna på, för ingenting verkar stämma med min känsla just nu. Jag är också jättetrött (nu när jag ändå höll på att klaga). Vänta, jag hittar säkert något mer att klaga på..
Jo! Idag (förrutom Engelska B som jag ska gå någon vecka till) var det bara C-kurser, Matte, Svenska och Engelska C. Och, jag vet inte, jag mår bara allmänt smådåligt.

Fy och blä. Nu drar jag och gör något annat. Hejdå.

Rast

Har rast från 9 till halv 11 efter Matte C lektionen jag hade för två timmar sedan. Oj, hängde ni med? Nu har jag i alla fall ännu ett dilemma. Ska läsa en engelsk bok, har The Hobbit och The Naked Sun, om någon har en åsikt om de två böckerna kan ni gärna komma med den för jag vet inte vilken jag ska välja. Eller om ni har ett förslag på en annan bok kan ni gärna komma med det. Hejdå.

Årets första måndag

Eller ja, skolårets. Och det gjorde den inte direkt roligare. Jag hade svenska och sedan hade jag körlektion klockan 11.10 i en och en halv timma, sedan hade jag engelska och pratade med Anne-Marie om hur jag skulle tenta av den. Sista lektionen var Estetisk Verksamhet där vi inte gjorde så mycket och sedan var skoldagen slut klockan 4.
Jag ringde Johanna och hon sa att hon och Olivia var hemma hos henne så jag åkte dit med raketfart och ringde på dörrklockan, Johanna öppnade, Olivia hade somnat som en stock i soffan och det första jag frågar när jag kommer in genom dörren är "Har du mat?". Såklart Johanna hade mat, hon har allt! Jag fick kyckling, potatismos och vitlökssås (låter mystiskt nu, men det var supergott). Olivia fortsatte att sova och jag och Johanna kollade på några avsnitt av Hollys World på MTV i brist på ork och annat att göra. Vi väckte sedan Olivia och vi alla åt kladdkaka inna n Olivia åkte till träningen och sedan kollade jag och Johanna på ytterligare 2 eller 3 avsnitt av Hollys World.

Sedan hämtade Pappa mig och vi (jag) körde till mormor och morfar, där vi hämtade växelbilen, och sedan övningskörde jag och pappa i en timma innan vi (jag) körde tillbaka till mormor och morfar, lämnade växelbilen och hämtade volvon och sedan körde vi (jag) hem. Nu är det inte långt kvar till körkortet!

Snart skall Emma sova och det är en ny dag imorgon (no way?!). Och eftersom att alla (inklusive mig själv) tyckte att Matte C skulle läsas detta året så skrev jag in mig på det idag. Så hejdå tisdagssovmornar till halv 1. Hej 7:14 bussen. (Fast imorgon kör mamma mig och Frida)

GOD NATT


Hjälp

Okej, jag har ett litet dilemma. Typ dagens I-landsproblem.

Det är såhär att jag ska gå Matte C, antingen iår eller i trean. Det är inte det som är problemet, utan problemet är om jag ska gå det detta året eller vänta med det. Jag vill ju gå det nu, för det första för att några utav mina vänner går det detta året och för att det skulle vara så skönt att bli av med det. MEN, om jag ska gå det så offrar jag alla mina (2) sovmornar (varav en är till halv 1). Och så får jag en håltimma på över 3 timmar på tisdagar då jag redan har en håltimma på 4 timmar på måndagar.

Förstår ni? Är det värt? Vad ska jag göra?

Jag dansar men jag känner ingenting alls

Hej och hå! Igårkväll efter att jag varit i godisaffären (Tempo) med mina syskon så åkte jag till Anneberg med buss, tåg och cykel. Väl hemma hos Marcus så kollade vi på Johan Falk och Ringaren i Notre Dame (vi har nästan sett alla Disneyfilmer nu). Sedan somnade vi och vaknade idag vid 12, åt kaviarmackor och popcorn, kollade på nästa Johan falk film och hade det mysigt. Sedan följde vi finalen i League of Legends på något ställe i USA i flera timmar medans vi gjorde lite annat med. Efter det var det matdags och det blev grillat! Mums!
Vi hann nästan se en hel Johan Falk film till innan jag skulle åka hem och ja, sedan åkte jag hem. Haha. Nu ska jag duscha och sedan ska jag kolla vilken buss jag behöver ta till skolan imorgon. Då är det Svenska, Engelska och Estetisk Verksamhet som gäller. Godnatt!


Emma cyklar för första gången (med ett undantag förra året då jag försökte skjutsa Marcus) på minst 3 år!

Trevligt...

Igårkväll påväg till godisaffären:

Emma (tar upp mobilkameran): Le fint nu då!Mathias:
Oj! Hahahahah vad hände med ditt ansikte?
Emma: Hahahaha! Okej.. en gång till då.
Mathias: Okej!Emma:
Men WTF?
Mathias: Vad är det med kameran? Hahaha!
Emma: Nä vi skiter i detta!
Mathias: Jusste, vi SKITER i det! *Lägger världens brakare*
Emma & Mathias: Hahaha!

Fondue

Igår åkte jag och Marcus in till stan, beställde biljetter till Captain America och sedan bjöd han mig på massa köttbullar på köttbullecafét och vi kollade på ett par tjocka människor som satt och rökte cigarrer. Sedan gick vi och köpte popcorn och såg filmen (som man brukar göra på bio). Filmen var faktiskt mycket bättre än jag trodde att den skulle vara, så bra köp där (även om jag inte fick betala själv)!

Efter bion tog vi en promenad genom vackra Göteborg och sedan tog vi pendeln till Hede och gick/sprang till Maxi och köpte godis innan det stängde. Sedan började det pissregna och vi tog pendeln till Anneberg och gick hela vägen hem till Marcus. Helt galet. Sedan var vi, eller i alla fall jag, supertrött och somnade nästan direkt. Vi vaknade idag vid halv 12 och vi åt frukost och kollade på TV en stund tills jag åkte hem, och här är jag nu, och har varit hemma ett tag.
Nu är det snart mat hemma hos familjen Grann, men Mathias är ute i skogen och vandrar så vi vet inte vart han är. Sara har jag inte sett till och jag hörde just pappa ringa till mamma (han är i sovrummet och hon i köket) men jag hörde inte vad de sa. Mathias kanske hade hört av sig, vem vet? Crazy rockahula!

Helg!

Årets första helg! Nu sitter jag och väntar på min pojke och vi ska åka till Göteborg, äta och gå på bio. Mys!

But Friday, never hesitate...

God morgon! Inget näsblod denna morgon och då kan vi ju redan konstatera att detta är en mycket godare morgon än gårdagens. Nu ska jag försöka hinna ta med något att äta när jag springer till bussen.
Ha en underbar fredag allihop!


Goodnight Sweetheart

Billie the Vision & the Dancers - Goodnight Sweetheart

Catch the day make it stay never let it go away

Hej världen! Idag var det skoldag nummero två och vi gjorde inte så mycket, vi diskuterade regler och pratade om hur skolåret kommer att se ut. Sedan slutade vi vid 1 och jag och Marcus gick och åt pizza till lunch och efter det åkte vi hem till honom en stund. Jag var dock så fruktansvärt trött att jag somnade en stund. Men annars bara var vi, njöt av att ha varadra.

Imorgon är det fredag och då startar schemat. Så jag och fröken Liljeberg ska ta 8 bussen för att hoppas på att vi hinner med 717 som går 8:12 från stationen till skolan. Håll tummerna för oss!


Orkade inte vända bilden för min dator tyckte inte att den kunde det. Hoppas ni inte får nackspärr, godnatt!

Nu kör vi!

Efter en halvtimmas näsblod (som hamnade på hela golvet, i sängen, på kläder och i badrummet), lite avslagen cola och en alvedon så försöker jag tagga inför skoldag nummer två. Hejja!

Hejdå Sommarlov

Klippte ihop en ganska slarvig film med videos från i sommar, enjoy!


I wanna write his name in the sky

I Måndags.


Första skoldagen avklarad

Igår åkte jag och Marcus hem till honom och vi åt mackor, skrattade och kollade på Trassel (mysigt!). Sedan somnade vi någon gång på natten och väcktes av det förfärliga alarmet imorse då det var dags att gå upp och åka till skolan. Sedan åkte vi, omotiverade till 1000, halv 8 bussen till skolan som började klockan 9.
Skolan ja, gå i tvåan. Jag orkar inte klaga för det har jag redan gjort hela dagen så jag struntar i det nu istället. Vi hade tipspromenad i pissregn och sedan vid halv 11 åkte jag och Marcus hem till honom, jag hämtade grejer och sedan åkte jag och hade körlektion och nu sitter jag här med mjukisbyxor och huvudvärk.

Det här är mitt schema (regnskadat) så fort jag har fått tenta av Engelskan. (kommertera inte min underbara photoshoppning när jag tog bort engelskalektionerna)


Jag saknar sommarlovet redan.

Ha ha ha ha jack my swag

Igår efter att jag kollat på den underbara VHS-filmen Pippi Långstrump rymmer hemifrån, så kom Marcus hit och vi gjorde inte så mycket, vi spelade spel och pratade tills klockan 2 då vi bestämde oss för att sova.
Imorse vaknade vi vid 12 och drack juice och sedan åkte vi in till Kungsbacka, tog den överfulla pendeln till Hede och gick till Björkris där det finns en omtalad pizzeria som vi testade på sådär till frukost. Gott var det minsann och sedan gick i till Ica Maxi, men där hittade vi ingenting roligt så vi gick därifrån och tog bussen till polisstationen istället för att hämta Marcus kamera som någon hittat och lämnat där. Men det stängde klockan 4 och vi kom dit 4 så det gick inte så bra. Nu är vi istället hemma i Fjärås och hänger.


Åh så gott!

foto0240 (MMS)

Åh så gott!


Tja Bloggen

I lördags efter att vi åkt från Farfar blev jag avsläppt av familjebussen hos Marcus och när jag kom dit spelade vi spel och åt mat. Sedan kollade vi på The Nines, väldigt väldigt VÄLDIGT konstig film kom vi fram till. Sedan somnade vi till någon annan film och i söndags kollade vi på The Rise Of the Planet Of the Apes (tror jag den heter, men ni förstår nog, den där nya) och den var faktiskt bra. Sedan åt vi tacos och i regnet körde snälla Ulf och Mia mig till Johanna där jag spenderade natten i en soffa i hennes källare efter att ha kollat på Juno.

Idag gick jag och Johanna en promenad genom Kungsbacka för att Johanna behövde lämna lite papper och sedan åt vi köttbullar och potatismos och kollade på MTV tills Johanna skulle till träningen.
Jag missade bussen hem med ca 10 sekunder och satte mig i busskuren på inlag och åt godis i en halvtimma i väntan på nästa buss. Jag tog den hem och nu har jag verkligen superstädat här hemma. Dammsugit, tvättat toaletterna, putsat speglarna och sedan duschade jag mig själv ren också. Najs. Nu ska jag ta och äta något och sedan kommer Marcus hit. Mys!


Kalas hos Farfar

Igår var det kalas på Farfars sommarställe. Vi åt massa supergod mat, skrattade, åt tårta och för mycket godis i solen, spelade boule och öppnade paket. Jättemysigt!
Och vi såg den här killen på vägen hem i Göteborg, hur coolt som helst! Undrar bara hur man kommer upp på en sån cykel.. någon som vet?

Obligatoriska fredagslåten

Nu ska jag strax krypa till sängs och imorgon ska vi upp tidigt för Farfar fyller år så vi ska dit och ha lite kalas och äta gott (som man alltid gör hos farfar). Men först ska jag lyssna på den här låten ett par gånger till.

Billie the Vision and the Dancers - Friday I'm In Love (Cover)


Truth is, everybody is going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for.

 

emmagrann @ instagram

 


Vår handlarlista


Fattar inte ni heller? Nej, det är inte så mycket att fatta egentligen tror jag. Min familj är bara lite speciell.

Bakom mina solglasögon kan jag va mig själv!

Imorse kände jag den där underbara och helt fantastiska känslan av att veta att jag ska gå upp klockan 8 och vända sig om och se att klockan är 07:58. Det är verkligen det jobbigaste...
Jaja, Riskutbildning 1 är nu avklarad och nu har jag bara Risk 2an kvar som jag måste gå på (halkkörning). Efter kursen gick jag hem till Johanna och vi åt lunch och skrattade åt roliga människor i några timmar innan hon skulle iväg och träna och jag åkte hem och åt Tacos med familjen (eller Tak-Ko som vi kallar det nu). Nu sitter jag och lyssnar på Docent Död och kollar på dessa bilder som jag och Johanna tog idag när vi hittade (enligt oss) världens roligaste solglasögon i Johannas rum som en gång varit hennes.
Docent Död - Solglasögon

Hallå?

Någon där ute som har ett par fungerande apple-hörlurar som den inte använder? Mina är paj. Äpplepaj. Hahaha.

Kattpromenad genom stan

Fick i mig lite energi igårkväll och gick ut och fotade lite ändå. Här är några resultat.


19:53

Haha klockan är knappt 8 och jag är redan så trött så att jag skulle kunna gå och lägga mig utan problem. Jag som hade tänkt gå ut och fota lite faktiskt, med tanke på att jag bara kan leva X antal dagar utan att ta lite kort och min D3100 såg ganska ensam ut när jag såg den innan.

Men det blir nog inget fotande, jag vet inte vad jag ska göra för om jag sätter mig vid TVn eller sätter mig ner över huvud taget så kommer jag att somna.


Här är i alla fall ett foto. Från Spanien 2008. Jag tvingade pappa att stanna bilen så att jag skulle kunna ta ett kort.

Och med det säger vi godnatt tror jag. Får se hur länge jag lyckas vara vaken.

Maut & Dauta

Nu har jag ätit och suttit mer vid datorn. Ja. Ni antecknar va? Imorgon ska jag på Riskutbildning 1 (som jag hoppas är roligare än det låter) i 3 och en halv timma på morgonen. Allt man behöver göra för det där nedrans körkortet. Efter det ska jag träffa min minigris Johanna också en stund. Kul kul! Nu ska jag spela Tower Defence eller nåt.

Hejdå.

Vadå, och stal alla ännu större stenar?

Hej bloggen. Jag är superslö och lite hungrig men ändå tänkte jag blogga lite eftersom att det inte blev av igår. Jag har varit med Marcus under de senaste dagarna och vi har spelat massa tower defence, fruit ninja, sett på lite film, lagat mat, ätit mat (som man brukar göra när man har lagat den) och lite annat, har varit jättemysigt!

Nu har jag legat här i sängen ett ganska långt tag och funderar på att göra något. Plugga lite kanske, eller äta. Ja, jag lär väl höra av mig. Här är i alla fall en bild på min middag igår. Mat!! Mmmhh.


Vad är klockan?

Okej så jag vaknade imorse av Marcus väckning som han hade satt för att jag skulle vara på körskolan kvart över 7. Han själv hade inte sovit alls på hela natten men han cyklade mig till pendeln innan han åkte hem och somnade. Jag körde bil, vilket gick ovanligt bra, och sedan gick jag upp till mormor och morfar och åt frukost. Efter det gick jag till mammas jobb och hälsade på lite där, hämtade CV och sökte jobb i stan. Sedan satte jag mig och åt en kanelbulle på pressbyrån och höll på att somna. Sedan köpte jag glass med. Det var gott! Så jag åkte tillbaka till Anneberg och kom hit för några timmar sedan. Jag sov till 4-5 någon gång och sedan kollade jag och Marcus på Fucking Åmål innan vi åt massa god mat och nu är det istället han som ligger och sover så sött i sängen. Får väl ta tillfället att plugga lite i körkortsboken kanske? Om jag orkar ta mig bort till bordet.

Om. Om är bra.


Hej. Har varit på körskolan och efter det ...

Hej. Har varit på körskolan och efter det gick jag hem till mormor och morfar och åt frukost. Nu ska jag till mamma på jobbet och sedan ska jag söka jobb. Jag är trött. Hejdå.


Bagageloppis!

Vi skrapade ihop 811 kronor på skräp som vi inte ville ha på 4 timmar. Tycker ändå att det är ganska bra jobbat med tanke på att det dyraste priset vi sålde för var en karaokemaskin för 50 kronor. Det regnade i början och lite under dagen men det gik bra ändå med bara lite kaos när en klädhängare nästan flög iväg.

Läskig tant som förföljde oss i början när vi höll på att plocka upp. Vi är inte ens säkra på om det var en tant eller något annat..


I regnet!


Vi gillade att göra lappar på allt.


Som sagt..


Dagens

(Vi sålde en klocka med Johnny Depp som bakgrundsbild)

Gubbe:
Vem är det i klockan?
Matilda: Det är Johnny Depp!
Gubbe: Ja, nu ser jag.
Matilda: Ja, fast det är ganska lätt att byta bild i klockan om man vill ha någon annan bakgrund.
Gubbe: Ja, om man blir för deppig.

Om ni inte har något att göra idag..

Så kan ni alltid komma till Loppis i Göteborg! Där tänker jag, Johanna och Matilda tjäna stora pengar idag. Vägbeskrivning och info finns på hemsidan (klicka på bilden för att komma hemsidan). Ses där!


The Script

Cause I will take it on the chin, for you. So lay your cuts and bruises over my skin. I promise you won't feel a thing cause everything the world could throw, I'll stand in front. I'll take the blow for you. For you.


I'm Lily from the middleway street

I torsdags kväll åkte jag hem till Marcus och han mötte mig på järnhästen (cykeln) och vi cyklade hem till honom i mörkret. Sedan åt vi lite och somnade ganska tidigt till någon gammal Disneyfilm vi inte hade sett än. Vaknade på morgonen (som man brukar göra) och var med varandra hela dagen och bara åt, kolla på TV och film ungefär.

Idag var jag i stan med tjejerna och vi åt på Max och tog en promenad genom stan innan vi åkte hem skiljda vägar. Mysigt var det, längesedan som vi gjorde något alla tillsammans. Eller det kanske inte var såå längesedan men det kändes så. Olivia kanske lägger upp bilder sedan, hon var den som hade kameran idag.

Puss och Kram, hjärter dam.


Some people want it all, but I don't

Instagram.


Vad menar du med det då?

Marcus: Jag ska vara din manliga man nu och gå ut och göra lite sysslor, hämta posten och lite annat.
Emma: Okej då får väl jag vara din kvinnliga kvinna och laga mat då.
Marcus: Klarar du det själv?
Emma: Ja.
Marcus: Okej, brandsläckaren står i skafferiet!

Lite bilder med text


Det var mörkt när jag vandrade hem till Marcus i Tisdags kväll. Nödvändig bild och så vidare, och jag orkade inte ens vända den.


Sedan var det Disneymaraton! Gissa vilken film?


Vi drack fanta med supersugrör och åt kakor. (Nej jag orkar fortfarande inte vända bilden)


Sedan åkte jag och badade med Johanna, Matilda, Pappa och Sara. Kallt men superskönt!


Nu sitter jag och spelar kort med bästa lillasyster! Jag har ingen bild på det så här är en från badet som jag tog när jag väntade på Pappa och Sara.

På väg hem från sjön

Emma: Det där ser ju ut som våran bil.
Pappa: Men det ÄR ju våran bil, hahahaha!
Emma: Jaha...
Pappa: Sara! Emma sa att det ser ut som våran bil.
Sara: Meh, Emma det ÄR ju våran bil, hahahah!
Emma: Men dumförklara mig lite till då.
Pappa och Sara: Hahahahah!

Marcus sover

Hej här sitter jag i Marcus säng, han sover, men det brukar man ju göra vid den här tiden.
Igår hade vi Disney-maraton hela dagen. Vi såg Tarzan, Oliver och gänget, Atlantis, Skattkammarplaneten, Skönheten och Odjuret, Lilo och Stitch, Robin Hood och en bit av Djungelboken.

Och nu ska jag spela fruitninja tills sömntutan vaknar, tjohej!

Jag är kär i en ängel

Hej. Jag tänkte bara berätta att det är en sån tur att jag har dig. När jag ser på dig så känner jag mig hemma och när jag hör dig skratta så känns det som om all lycka i hela världen samlas i mitt hjärta.

Du är världens finaste.Ett och ett halvt år idag. Jag älskar dig.

Okay. My fingers are stuck.

Nu åker jag snart iväg till min pöjk. Ska bli mysigt!

wqyYaV on Make A Gif, Animated Gifs

Och häromkvällen satt vi och skrattade hur mycket som hels åt när den här lilla tjejen fastnade. (se videon här)

Where are you Pablo?

Nu, efter tre frukostar och en lunch, ska jag äta middag snart. Hemmagjorda köttbullar som pappa står och steker just nu. Det luktar så gott att jag håller på att springa ner och äta upp dem allihop!

Annars så har jag varit hemma hos Olivia en stund idag, som jag också skrev i inlägget nedan. Och när hon åkte iväg för att träna så åkte även jag och Johanna in till Kungsbacka och tränade (vi höll på att dö, i alla fall jag). Och nu är jag jättetrött, fast det kan bero på att jag bara sov knappt 5 timmar inatt också. OCH KÖTTBULLARNA LUKTAR SÅ GOTT! Nu går jag ner och hjälper pappa steka så att det blir mat någon gång!


Detta var dagens andra frukost (kanske var tur att jag tränade).

Revben är inga organ!!!!

Sitter hos Olivia och äter mormors köttfärssås. Asagott.

Sitter på trafikskolan

Jag gjorde ett utav de där testen man måste klara för att få ta teoriprovet senare. Man ska få 63 och jag fick 49. Haha. Men för en person som inte har pluggat eller använde boken över huvud taget så kanske det var ganska bra. Långt ifrån godkänt men ganska bra.

Vi säger det i alla fall. Nu kanske jag borde börja plugga om jag ska ta det där körkortet i september/oktober.

Imorgon ska jag gå upp klockan sex.

Såhär glad är jag.Fast nä.

You and I got the world at our feet

Imorse vaknade jag upp med sömntutan Marcus brevid mig, jag gick ner och duschade, fixade iordning mig och allt. Han sov fortfarande. Sedan vaknade han upp och jag föjde honom till bussen som han skulle ta hem.
På vägen tillbaka från busshållplatsen så mötte jag Olivia i hennes bil och jag sprang in och hämtade mina grejer innan vi åkte mot Kungsbacka och träffade Johanna och Dagge. Vi (jag och Johanna) åt på McDonalds och sedan fastnade vi i rean på Kungsmässan och alla gick hem med en påse eller två i händerna. He he he. MEN efter att Olivia och Dagge åkte och tränade och jag och Johanna ätit glass och druckit saft hemma hos henne så åkte vi hit och rensade hela min garderob och jag fick även städat lite! Nu när vi har ätit massa god middag som pappa har lagat och suttit här en stund så ska vi nog fortsätta sitta här och spela spel och lyssna på musik.


Hej bloggen

Igår vaknade jag upp hemma hos Marcus efter en hel dag av filmer och tacos. Då såg vi på mer film och sedan ringde pappa och frågade om vi inte skulle följa med ut och äta. Jo det är klart vi skulle så det blev fort in i duschen och fort på med kläder och sedan hämtade min kära familj upp oss och vi körde in till Kungsbacka och tog en promenad genom stan och åt på Harrys. Superdupergott var det! Och mysigt!

Kram på er.