Mitt 2011

Januari



Mitt 2011 började uppe i New York där jag och min amerikanska familj som jag bodde hos då firade jul och nyår. Det var snöigt och kallt men kändes också lite mer som hemma än Texas. Men, det tog inte lång tid innan skolan började igen så vi flög tillbaka till Texas där det var varmt och skönt. Eller ja, runt 15-20 grader i alla fall. Jag, Emily, Grace och några vänner till familjen åkte och campade i slutet på månaden uppe vid gränsen till Oklahoma där vi pysslade och hade oss i några dagar och det var ungefär det som hände i januari, förutom skola och andra saker.


Februari



Februari började varmt, det var 25 grader de första dagarna men sedan, BAAM, blev det minusgrader och snö runt den fjärde och femte februari. Då passade jag, Emily och Megans familj på att åka "pulka" i kanoter. Sedan fyllde jag 18 år och firade det på en superrolig restaurang med Kim, Grace och Emily. Det blev även mycket skola och för att fira min födelsedag så åkte jag, Maya, Jackie och Caroline på Drive-in bio som var svinkul!

Mars



Från snö (som dock bara varade i två-tre dagar) till blommiga träd och soliga vårdagar. Jag var och shoppade med Daliah i början av månaden och precis som resten av året så hade jag i princip obegränsat med pengar (som jag saknar lite nu..). Jag gick på mycket bio med Medina och helt plötsligt var det Spring Break i Texas! Då åkte familjen + Symphony ner till Huston och San Antonio, som båda är grymt fina städer i Texas. Vi gick också på Sea World. 

April



I april hände det mycket, så mycket att jag fick utesluta många bilder. Men det som hände var att skolan började igen. Vi som gick i kyrkan ordnade en loppis där vi tjänade ihop massor med pengar på hur mycket grejer som helst, till exempel de där gröna hängslebyxorna som Megan har på sig på bilden. Jag fick också besöka Six Flags där jag åkte några SJUKA berg-och-dal-banor och jag vann även priser i skolans Art-show för lite teckningar jag hade målat. Bilden högst upp på mig och två soldater är från en middag då jag fick träffa dessa två tjejer som var Graces kompisar och skulle åka till Afghanistan dagen efter bilden togs.
I April drog jag också på en jätterolig resa till Kalifornien i en vecka där jag träffade massor med roliga människor och såg otroligt coola och fina platser. Om ni vill se bilder därifrån så kan ni klicka på någon av dessa länkarna (Kalifornien, Los Angeles & Hollywood, Disneyland, San Francisco, Alcatraz, San Diego).

Maj



Maj bestod mest av skola och pluggande men det var också sista chansen att umgås med mina amerikanska vänner så det gjorde jag mycket. Även Maya, som var utbytesstudent från Tyskland umgicks jag mycket med eftersom att vi var nära vänner. Sedan kom den 27 maj då jag fick träffa min familj för första gången på nästan 10 månader! Åh vilken underbar dag det var! De kom över till Texas där de spenderade en och en halv vecka, både med mig och min amerikanska familj men de reste även runt lite i Texas på egen hand.
Skolan slutade i slutat på maj eller i början på juni (orkar inte kolla) och det var både jobbigt och skönt.

Juni



Sedan kom juni, då var jag fortfarande i Texas. Min familj åkte hem till Sverige två dagar innan mig och när jag kom hem efter en 22 timmars resa på fyra flygplan så var jag helt slut. Men mamma, pappa, Marcus, Johanna, Olivia och Dagge mötte upp mig på Landvetters flygplats och det blev tårar och kramar innan vi åkte hem HEM till Fjärås tillsammans. Tjejerna åkte iväg efter en stund och jag och Marcus somnade i soffan hela dagen och jag var bara glad, men otroligt ovan, att vara tillbaka i Sverige igen. Såklart var det jobbigt att lämna Texas också och jag saknar min amerikanska familj jättemycket!
Men sedan var det sommarlov som gällde, och det spenderades med mina nära och kära. Det blev mycket skräpmat, skratt och tacos!

Juli



Juli gick så himla fort! Men ändå hann jag med att åka ner till Halmstad och hälsa på Olivia som gick intensivkurs där för att ta körkort. Jag åkte till Danmark med familjen och det blev ännu mer tacos och korv med Marcus. Finns väl inte så mycket att skriva, jag bodde mest hos Marcus under dessa veckor, jag hade det himla bra!

Augusti



Haha det blev bagageloppis med Johanna och Matilda i regnet i början på månaden och vi hälsade på Farfar i hans sommarstuga. Sedan blev det mer tacos med Marcus och mycket övningskörande. Skolan började, vare sig man ville det eller inte, och även wordfeud blev populärt.

September



Nu började hösten, och vi började den med kräftskiva med Alsterbergarna. det blev mycket läsning i skolan, då jag skulle läsa ut tre böcker på en viss tid. Mörkret kom även och hälsade på men det fixade jag med att gå ut på Jensens och äta middag med Frida, Dagge, Thilda och Emmy. Sedan gick jag och Marcus på Håkan Hellström på Liseberg, vilket var jättemysigt och september slutade med att jag och Frida åt thaimat och sedan var vi och resten av journalistgruppen med på Debatt på TV. Mitt i allt detta pluggade jag som en galning med körkortet.

Oktober



Tog mitt körkort! Wiho! Och jag och Marcus bytte ut tacos mot pizza som blev våran nya favorit. Mörkt mörkt mörkt, läsa läsa läsa. Och sedan blev det höstlov och jag, mamma, pappa och Sara åkte till Turkiet där vi slappade i en hel vecka i solen. Jätteskönt! Det blev också en hel den fika med Johanna på Karma.

November



Förutom slappandet i Turkiet så hamnade jag på sjukhus i ett helt dygn efter en konstig attack som antagligen var en blandning av matförgiftning och uttorkning. Men sedan mådde jag bra igen och fick slappa lite till innan vi åkte hem till kalla mörka Sverige. Väl hemma så blev det mer fika med Johanna och Olivia, mattmackor med Marcus och ett besök till Mölndal där Mathias hade en basketmatch. Jag, Johanna, Thilda och Frida jobbade även på en firmafest där vi serverade för 1000 kr var och sedan vann jag en söndrig Iphone också (fast fick den lagad).

December




December började dåligt, då jag var sjuk i en vecka och allt var segt. Men sedan orkade jag upp igen och då blev det pepparkaksbak, jobb och skola som gällde. Men skolan tog slut tillslut, fast först fick jag träffa coola Egoina i Göteborg! Det blev fika även i december och en del pizza vill jag lova. Jag och Marcus gick på jul på Liseberg och jag och Frida åt sushi. Sedan blev det jul helt plötsligt och idag är det nyår. Så var hela 2011 slut.

Hoppas att ni hade ett bra år för det hade jag! Hoppas på att 2012 kan toppa 2011 dock!
Gott nytt år allihopa.

Lucka nummer 24

Hej, jag heter Emma och jag har inte ätit den sista chokladbiten i min chokladkalender än. Ingen vet varför.


Lite mer som jag har fyndat på rean


Den där väskaffären vid Handelsbanken i Kungsbacka som jag glömt av namnet på, 300:-


Zara, 299:-


Bik Bok, 199:-

Väskan köpte jag i onsdags och det andra köpte jag idag när jag, Dagge och Olivia sprang runt i Göteborg en stund och shoppade. Mys mys!

Är kärlek en sak bara för idioter som jag?

Hej. Idag har jag varit duktig ska ni veta! Jag vaknade upp hos Marcus vid 9-tiden och vi kom iväg till våra jobb vid kvart i 10. Sedan var det hårt arbete från 10-17 för mig. Förrutom en god lunch på Karma med mamma!
Efter jobbet åkte jag och mamma och handlade massor med mat och sedan åkte vi hemmåt och åt middag och ostkaka. Mums! Snart ska jag åka iväg och hämta bror min från träningen också!

Jag är på topp idag, som Olivia sa till mig förut!


Grattis Pappa på födelsedagen!

Hej pappa nu fyller du år
Och hoppas att du bra mår
Efter en stor födelsedagsmiddag med oss
Och massor av paket, tissel toss
Teater fick du också gå på
Och biblioteket lika så
Men det var bara vad jag fick höra
För gissa vad jag fick göra
Jo jobba och slita hela dagen
Tills jag fick ont i magen
Men det fixade sig sedan
På esters där vi åt men det visste du redan
Jag känner att mina rim inte är så bra idag
Det är ju synd men du kan ju komma med förslag
Om du vill såklart då
Jag vill ju inte tränga mig på
På wordfeud vinner du jämt mot mig
Fast just nu leder jag över dig
Och se till att spela för jag väntar nu
På att du ska spela lilla du
I alla fall så är du världens bästa pappa
Och du är också bra på att zappa
Här tror jag att min dikt tar slut faktiskt
Och det gick bara att ladda upp en bild, vilket inte var så praktiskt
Men det är i alla fall en bild på mig och dig, fast för länge sedan
Du har sett den redan
Men jag tycker om den på tok
För mycket så den sitter i min plånbok

Grattis på födelsedagen pappa!
Älskar dig.


Hejdå lov

Nu är jag på jobbet och ska vara här i sju timmar. Samma visa imorgon. Grattis pappsen i alla fall! Jag skriver en dikt till dig senare.

Förresten, regn suger.

Var är snön?

Hejdå.


Wake me up when December ends



Kamera: Nikon D3100
Objektiv: AF-S NIKKOR 55-300 mm 1:4.5-5.6 G

Frukost time!

Kom precis hem efter en mysig kväll, natt och morgon med Marcus och jag sitter nu och kollar på TV och äter mjuk pepparkaka (fast jag åt faktiskt frukost först).

Idag ska jag bara slöa! Verkligen ta det så lugnt jag bara kan. Jag kanske tar en promenad med kameran senare. Imorgon fyller min pappa år men jag får inte följa med familjen till Göteborg och på teater för att fira honom eftersom att jag ska jobba. Kul liv. Jaja! Tänk pengar!


Mellandagsrea!

Nu är jag hemma från en riktigt hektisk dag med Johanna plus familj. Igårkväll tog jag bilen till Johanna där vi kollade på film och mös och imorse ringde väckarklockan klockan 9. Urg. Men vi kom iväg ganska tidigt och alla fem (jag, Johanna, Matilda, Tiina och Jim) var i Göteborg och shoppade loss från klockan 11 till 4, eller nej, Matilda fick åka vid 3 för hon skulle jobba, men ändå!
Det var sååååå myyyyyycket foooooolk. Vi dog lite. Köerna till kassan var genom hela butikerna och man fick trängas och slåss för att komma fram men jag fick fyndat lite i alla fall! Fast såklart var det mesta jag köpte INTE på rea. Det blir oftast så för mig. Vet inte varför.


Bik Bok 100 kr.


Rut mfl. 299 kr.


Gina Tricot 75 kr.


Cubus 299 kr.

Sedan köpte jag lite leggings och strumpbyxor och annat trams med, men det var inget kul att fota. Men nu mår mitt lilla tjej-hjärta bra när jag ser alla påsar med nya grejer stå på golvet. Då mår man!

KAOS

Just nu är jag inne i vimlet på Nordstan med Johanna och hennes familj. Alla är galna. Men mellandagsrea är kul. En stund i alla fall. Folk överallt. Nu ska vi resa på oss igen. Hejdå.


Tro det eller ej, men jag blev hungrig

Så jag gjorde två mackor.



Och då blev katten helt plötsligt hungrig också.



Men hon fick inget! He he he he he he he he

Home Sweet Home

Nu är jag hemma igen och jag är tröttare än tröttast. Hur kan man bli trött av att bara ha suttit och ätit en hel dag? Egentligen är det underligt.

Ja, som sagt så fick vi mycket att äta hos Farfar och Marie-Anne. Julmat, efterrätt och kakor, skumtomtar och choklad. Behöver inte äta på ett tag nu i alla fall. Tog bara två bilder så det är två bilder ni får. Nu ska jag försöka bli pigg på något sätt. Ögonen går ju i kors.


Några julklappar jag fick igår


I en fullproppad bil

Sitter just nu i en bil på E6an tillsammans med mamma, pappa, Mathias, Sara, mormor och morfar. Tur att vi har en stor bil. Vi är i alla fall på väg till Farfar där vi ska fira lite mer jul och (helt säkert) äta massor av god mat.

Simma lugnt!


Julafton



God Jul igen allihopa! Hoppas ni hade en jättefin jul och att ni fick fina presenter, skrattade mycket och kände er omtyckta. Det gjorde jag i alla fall. Jag kan visa er lite av det jag fick någon annan dag. Puss och Kram!

God Jul

Här är år 2008s julbild. Fortfarande en favorit. Vi vet inte om den går att slå.


Ni minns väl Aladdin reklamen då alla slogs om den sista biten?

All I want for Christmas is you

Här kommer några snabba Iphonebilder från kvällen. Kommer ta finare bilder imorgon med den riktiga kameran lovar! God Jul om jag inte hinner höra av mig. Hoppas ni får det jättebra!





Och granen var det pappa och Mathias som högg ner ute i skogen vid våran sommarstuga. Sedan att paketen inte får plats under den... det är ett annat problem.

Ibland är det bra att glömma av

Ibland kommer jag på "Åh nej, jag har inte ätit från min chokladkalender". Haha! Men jag klagar inte, då blir det mer choklad de dagarna jag kommer ihåg. Idag fick jag fem bitar.


När livet var enkelt

Tänk hur lätt man hade det när meningen med livet var att skala en clementin så att man fick av hela skalet utan att det gick i flera bitar.


Jul på Liseberg

Igår åkte jag och Marcus in till Liseberg. Trots att det småregnade så var det mysigt att gå runt och titta på allt och jag fick lite julkänslor i alla fall. Efteråt tog vi pendeln till Anneberg där vi hade ställt bilen, vi tog den hem till Fjärås och kollade på Sherlock Holmes, åt popcorn, drack hallonsoda och fanta. Jättemysigt!

Idag är det dan före dopparedan, Marcus har åkt hem och jag måste städa. Sedan ska vi få upp julgranen som vi inte har pyntat än och så ska vi pynta resten av huset. Bättre sent än aldrig!

Här är lite bilder från Liseberg, jag tog inte så många eftersom att det småregnade men några blev det!


Instagram



Jag på instagram: emmagrann

Min myskompis ikväll!


Men det går ju inte att sitta vid datorn med honom eftersom att han ska klättra och skriva på tangentbordet och skalla mig i huvudet när jag inte klappar honom. Så vi går och ser på film nu istället. Ha det så bra!

På tal om ingenting

Jag klagade ju igår över att min 10 år yngre syster fick sin andra TV-apparat nu och att jag inte ens har fått min första.
Mamma har nu lovat att jag ska få min första TV när jag flyttar hemifrån. Hon lovade! Kanske får min systers första TV då? Men hon har i alla fall lovat mig en TV. Kom ihåg det.


Efterlängtade jullov!


För att fira det hela så träffade jag Johanna och vi köpte varma goda drickor på Espresso House. Chai!


Sedan gick vi till Aranäs där Olivia var med i juluppvisningen så vi gick såklart och kollade på henne. Här är hon och hennes dansgrupp, ni får lista ut vem som är Olivia själva. Men hon var jätteduktig!

Något helt annat än Ljud och Bildskolans juluppvisning men man måste älska lilla goa LBS, där dator-teknikern sjunger och folk får priser som "Årets Nelson Mandela". Haha, love that little place. Dock blir jag lite deppig när jag har tre terminer kvar och det känns som om hela världen ska ta studenten i juni utom jag.


Här är en trött Johanna hemma hos Olivia när vi svängde förbi där en liten stund.


Här är en Emma i en julkula hemma hos Johanna när vi svängde förbi där en liten stund.

Och nu är jag hemma, ska bara ta det superlugnt och njuta nu i början på lovet för sedan ska jag jobba och jobba och jobba. Tråkigt, men pengar är ju aldrig fel.

Glömde skriva

Min mormor fyller år idag! Grattis mormor!


It takes both rain and sunshine to make a rainbow

Hallå. Idag var det skola som gällde. Jag skulle kört dit egentligen men Marcus fick för sig att hämta mig hela vägen borta i Fjärås så jag lät honom göra det eftersom att det ändå var halt och eländigt. Frida hängde också med och vi åkte alla tre till skolan. Skolan gick hyfsat fort då jag fick sluta 1 istället för 4 så det kändes bra.
Jag och Marcus åkte till frölunda torg där han köpte en julklapp till sin mamma och sedan åkte vi hemmåt igen. Åt lite mat och såg på världens (jag skojar inte) sjukaste film. The human centipede 2. Seriöst, se den inte.

Nu är jag hemma, jag har slagit in julklappar och fått se min syster FÅ en platt-TV några dagar innan julafton. Det var alltså inte ens en julklapp. Hennes andra TV. Var är min första? Haha, livet är orättvist ibland.


Såhär såg det ut när jag och Frida väntade på vår skjuts. Hade haglat och grejer..

Två dagar kvar

Nu är det bara två dagar kvar till jullov! Jag har klirrat alla mina julklappar så det är bara att slappna av för min del. Och jag har fått (vad jag och mamma tror är) någon sorts träningsvärk vid revbenen eftersom att jag hostar så mycket. Jag kan knappt sitta eller stå ordentligt, det är skitjobbigt! Jag får ta och sluta hosta nu..

Annars så är det bra tror jag. Jag var med Marcus en stund efter skolan, dock somnade jag i några timmar, och nu är jag hemma och tänkte titta på TV tills jag somnar igen. Hejhej.


Min frukost i morse. Gratis kexchoklad säger man inte nej till!


Strax innan  klockan tre idag. Solen var så gott som nere...


Coolingen nummer 1

Skola

Igår efter farmor kom Marcus och hämtade mig på Anneberg station och vi åkte hem till honom en stund. Vi åt lite mat och hade det lite mysigt och sedan åkte vi hem till mig där vi spelade spel och kollade på Jersey Girl innan vi somnade.
Nu är vi i skolan efter att vi tog brumbrum bilen hit. Jag börjar min första lektion om ca 1 timma men det gör inget, jag fick en gratis kexchoklad av kafékillen! Wooooo!


Bilder från vår Farmor-tripp


It takes a fool to remain sane

Hej hej, just nu sitter jag på pendeln på väg från Göteborg. Jag har varit och hälsat på hos farmor idag och det var mysigt!
Igår åkte jag hem till Marcus och vi kollade på lite film och mös. Sedan tog vi oss en tripp till Marcus moster och var där en stund och hjälpte henne att sätta ihop stolar och sätta upp lampor. Sedan åkte vi och köpte pizza, åkte hem igen och såg på lite mer film innan vi somnade som små sömniga stockar i sängen. Och idag har jag varit hos farmor då.. Så nu vet ni!

Ha det så bra!


Godismonstret

Jag tillbringar lika mycket tid vid det här bordet som kunderna... Hehe.


Jobba jobba jo-o-bba!


Min dag

Idag gick jag upp 7 och ringde upp vårdcentralen för att få en tid att kolla mina lungor eftersom att jag har haft svårt att andas. De skulle ringa upp klockan 8 så jag somnade om och vaknade när de ringde vid 20 i 9. Fick en tid kvart över 9 så jag fick springa upp ur sängen och klä på mig och åka direkt. Doktorn lyssnade på mina lungor och sa att det lät helt okej men att min luftstrupe var infekterad... kul. Jaja, jag fick utskrivet lite hostmedicin.

Efter det åkte jag hem, duschade och åt lite mat innan jag åkte till skolan. Väl i skolan så hade jag missat första lektionerna så jag hade bara gympa och expo kvar. Jag var inte med på gympan så jag satte mig och skrev lite på mitt reportage i väntan på expo, men sedan behövde jag inte gå på expo heller. (nödvändigt att jag åkte till skolan?)
Så jag, Frida och Thilda åkte till kungsmässan där vi shoppade. Thilda åkte hem efter en stund men jag och Frida gick runt och fyllde händerna med påsar tills klockan 5 då vi åkte och hämtade Leia (Fridas hund) och sedan åkte vi hem. Nu är jag jättetrött och ska strax sätta igång en film att titta på medans jag dricker alla mina mediciner.


Vårdcentralen.


Jag och Frida tog en liten sushi-paus under vår shoppingrunda.


Några utav mina påsar. Oroa er inte, det mesta är julklappar!

Aldrig långt bort




Igår hade Sara en konstuppvisning där man fick komma och se vad de hade gjort under året i konsten och hon hade gjort jättefina ljuslyktor. Marcus förljde också med och tittade och sedan gick vi över till Fyren och kollade in pepparkakshusen för iår som också var fina!

Efteråt åkte Sara och jag med hem i Marcus bil och vi var här en stund och mös. Sedan åkte jag och Marcus hem till honom, såg på Ensam hemma och halva Forrest Gump innan vi gick och lade oss. vaknade imorse och ingen hade sovit alls mycket. Mest på grund av min jävla hosta. Hosta Hosta Hosta. Jag orkar inte. Jag blir aldrig sjuk, så jag vet typ inte hur man gör när man är det...

I alla fall. Jag slutade vid  11 idag och kom hem vid 1. Hade ingen nyckel så jag fick bo hod Frida tills kvart över fyra ungefär. Men det gjorde ingenting (för mig i alla fall). Jag fick kladdkaka och vi kollade lite på TV medans Frida försökte plugga lite körkortsfrågor och annat.

Nu ska jag dricka min tredje varma dricka idag. Varmt vatten med socker. Blä.

Egoina i Göteborg

Igår åkte jag, Olivia och Johanna in och träffade bästa Egoina på Gustav Adolfs torg och hon var en riktigt trevlig prick. Nästan precis som jag hade tänkt mig henne, fast kortare. Vi köpte en liten julklapp till henne också i form av mjölkchoklad med bubblor i (som vi vet att hon älskar) och hon blev jätteglad!


What is the opposite of two? A lonely me, a lonely you.



Antar att det inte bara är jag som är trött på mörkret och stormandet? Jag är inte det största fanet av snö, mest eftersom att jag väldigt lätt bli kall, men kan det inte bara lägga sig en centimeter eller två så att vi får lite mer ljus ute? Bara ett tips, om nu Moder Natur läser min blogg.

Såhär har jag firat min Lucia



Jag har också ätit! Riktig mat alltså! Så nu är jag jättesupermätt eftersom att min magsäck har krympt och blivit jätteliten men jag lyckades kanske förstora den lite idag! Bra jobbat, och så slipper man huvudvärken med.
Världens bästa pojkvän knackade på dörren vid kvart i 12 tiden och av mig en del kramar som jag verkligen behövde också. Kändes jättebra! Men han kunde inte stanna så länge eftersom att han bara hade rast i 40 minuter så han fick åka tillbaka till skolan. Tycker att det var jättemysigt av honom att komma och hälsa på!

Så nu mår jag rätt bra faktiskt!

Imorgon är jag ledig och jag borde verkligen åka in till Gustav Adolfs torg klockan 1 för Egoina kommer att vara där för musikhjälpen och man kommer att kunna få träffa henne. Jag har läst hennes blogg lite av och på sedan 2008 och förra året så började jag läsa den varje dag. Jag tycker att hon är en bra förebild, även fast hon säger att hon inte direkt försöker att vara det. Men hon är grymt rolig och har satt en guldkant på mina dagar rätt ofta.

Får se om jag orkar men jag vet att jag kommer ångra mig om jag inte åker.

11-12-13

Sitter och har lite ångest. Dels för att jag får för mig att jag är frisk men att jag vet att jag inte är det. Dels för att jag inte äter. Och dels för att jag har julklappar kvar att köpa (typ två) och att jag borde vara ute och köpa dem istället för att sitta inne i en vecka och vara sur över att jag är sjuk.

Brb, nu ska jag försöka äta frukost.

Hello, I miss you quite terribly

Började dagen klockan 11 med att gå upp, kräkas lite slem och tog mina morgon-shottar (hostmedicin och kan jang) och fortsatte med mina frukostdrinkar (c-vitamin och någon annan rosa brustablett). Annars? Jo jag har bara suttit här och hatat mitt liv lite, vill verkligen härifrån! Det är riktigt tråkigt och ensamt att vara sjuk.
Tillslut tog jag på mig min brors stora basketjacka och vandrade ute en stund i regnet, det kändes bra att få komma ut! Jag gick till Tempo och köpte lite mat som jag försöker äta just nu och sen ska jag väl försöka göra lite läxor och sånt. Kul liv. Hejdå.


Skyrim Yoghurt

Under mina sjuka dagar så har jag i princip bara ätit yoghurt. Mamma hade någon gång förra veckan köpt hem ett par nya yoghurtar som hon gärna ville testa men jag liksom råkade äta upp alla dem i torsdags och fredags. Så då stod hon och funderade på vad de hette eftersom att hon ville köpa fler och kom efter några sekunder fram till att de måste heta Skyrim. Haha. Jag tror min bror har pratat för mycket om sitt spelande. Så nu kallar vi dem för Skyrim yoghurtar istället.


All I want for Christmas is you



Tre gubbar tre gubbar från pepparkakeland

Idag ska det bakas pepparkakor i familjen Granns hus! Bilder sen!

Vad skulle jag gjort utan dem?

Tycker inte ni också att det är lite coolt att vissa djur vet när man inte mår bra? Idag har jag dock mått bättre och har inte feber längre men enda sedan i torsdags då jag började bli sjuk så har katterna hållt sig runt mig för det mesta. Och när jag mådde som sämst så gosade de sig mot mig som om de försökte trösta mig. Så söta.


Här kollade vi på TV igår.

Och här slog vi in julklappar idag.

Jag vet att det är idolfinal och allt men...

Jag har snart suttit vid samma TV i samma soffa i samma kläder med samma hosta i 12 timmar. Jag är så uttråkad så det finns inte. Ååååh!!!


Jag blir aldrig sjuk

Eller... nästan aldrig i alla fall.



Marcus körde hem mig från skolan igår för att jag inte mådde alls bra och jag hamnade i soffan hela dagen. Verkligen hela dagen. Jag gick och lade mig igår med 39.8 graders feber klockan halv 9 och vaknade imorse med lägre feber men en äcklig slemhosta. Och en utav mian fobier är slem. Jag tycker verkligen att det är jätteäckligt. Vidrigt. Jag får kväljningar varje gång jag hostar upp slem (haha, fick en nu när jag bara tänkte på det) vilket leder till min nästa fobi som är att spy. Två flugor i en smäll.

Usch. Har hellre sån hög feber, som jag hade igår, så att jag knappt orkade stå upp än att sitta här och hosta slem. Blääääää. Och jag har tappat rösten helt. Alltså helt! Jag är inte hes utan man hör inte vad jag säger. Så jag har inte kunnat sjukanmäla mig i skolan. Åh typiskt!

Dagens vänner


Fint

Kom hem för en stund sedan från en mysig eftermiddag på Karma med Johanna och Olivia. Två riktigt saknade ansikten!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer, jag kanske håller på att bli sjuk eller nått men jag försöker glömma det så kanske min huvudvärk och förkylning gör det också! Smart va?


We found dove in a soapless place

Just nu sitter vi och skriver reportage igen. De verkar aldrig bli klara. Börjar snart på min femte sida och jag har nog inte skrivit hälften än. Hjälp.


Hon kunde va någon annan, någon bättre. Om hon slöt ögonen.

Det här låten är så fin.


Håkan Hellström - Jag vet vilken dy hon varit i

Hej tisdag!

Marcus tog körkort idag! Så han skjutsade mig, Ryssen och Charlie till Valentin och vi åt pizza. Gott gottigottgott. Sedan bar det av mot Anneberg efter att vi lämnat av de andra, och jag och Marcus åt tårta och var hos honom en liten stund innan vi åkte och hälsade på Mocke och efter det skjutsade Marcus mig hem. Osammanhängande text? Haha, kändes lite så. Jag kom hem vid 6 tiden i alla fall och här sitter jag nu. Med min gosekatt.


Dagen hade visst en mening

Jag har nu fixat så att jag har sovmorgon till halv 10 på måndagar och tisdagar (istället för att börja klockan 8). Känns jättebra och det kommer kännas ännu bättre på söndag. För nästa vecka har jag då sovmorgon på måndag och tisdag, är ledig på onsdag och slutar vid lunch på torsdag. Sedan är det fredag och snart lov efter några onödiga dagar till! Yeees!


Från ingenstans

Sara: Jahaa! Jag trodde att det var en korv!
Mathias: Vadå?
Sara: Ditt finger.
Alla: ......?

Ett litet tips

Anna undrade vart jag hade köpt min ring, och den är köpt på Cocoo som är en fin sida, rätt bra priser också. Jag har köpt lite julklappar där jag med! De skickade med en liten lapp i lådan med sakerna jag beställde också.


Vuxenpoäng

Har betalat fakturor och ska strax gå och köpa mjölk. Vuxenpoängen bara rullar in. Om de nu är runda, det vet jag inte, annars skulle det ju bli svårt att rulla dem.

Igår var jag med Marcus hela dagen, vi var på adventsfika med hans familj och sedan åkte vi på julklappsjakt i Göteborg. Jag åkte hem och åt middag med min familj och vi retades som vanligt. Sedan på kvällen tog jag Marcus kalla bil tillbaka till honom och vi såg på film och sånt. Idag höll jag nästan på att missa bussen för det var så fruktishalt på vägen och som sagt så var jag ensam på matten (ifall ni inte hade fattat det än). Sedan var det massa lektioner och jag slutade halv 4, tog bussen till stationen och gick på Kungsmässan med mamma i en halvtimma innan vi åkte hem. Här sitter jag nu och pratar med mamma medan hon lagar lite mat. Men det ska jag inte göra nu för jag ska gå och hämta ett paket fullt med julklappar på Tempo. Och köpa mjölk.


Mysigt med fin himmel idag.


Min nya fina ring! (som jag tänkte önska mig i julklapp men jag orkade inte vänta så jag köpte den själv haha)

Vart du än befinner dig har du en famn för mig


Igår satt jag och Marcus i badrummet och spelade spel.


Imorse när jag skulle rusa till bussen hittade jag inte mina skor. Undrar varför...


FML


Och som sagt var det bara jag på Matte C lektionen, eller jag och fru Pärondryck då.

Värt.

Av alla 17 som läser Matte C är jag den enda närvarande på lektionen idag.


Botade min söndagsångest lite


Tredje December

Hejhej! Här sitter jag och Marcus med våra propods (ipods), spelar spel och lyssnar på Mumford and Sons medan kvällens film blir nerladdad till datorn. Idag blir det Grease.

Vi har varit på kalas idag och efter det åkte vi och Victor och köpte godis på ICA maxi, så nu sitter vi och frossar! Mumma kademumma! Hoppas ni har en mysig lördagskväll, tjolahopp!


Jaha..?



Min dator säger att mina iphonebilder är skrivskyddade och går därför inte att rotera. Någon som vet hur man fixar det? För övrigt tar den jättefina och skarpa bilder i alla fall, 8 Megapixel ligger väl den på om jag inte minns fel?

Den här jätteroliga bilden är tagen på jobbet imorse!

Nu har jag hämtat min nya telefonis

Ni kan nå mig på mitt gamla nummer tills jag skickar ett nytt till er! Woho!


Snabb bild på min nya Iphone 4S. Hejdå!

Nu är det fredag och livet leker

Hej hej, jag har varit hemma i snart en timma och ska snart ta bilen till Kungsbacka och hämta Marcus på skolan. Sedan blir det fredagsmys hemma hos honom och imorgon blir det upp tidigt till jobbet. Men det behöver vi inte tänka på nu! Ha en underbar fredag allihopa!

(Vi kan låtsas att jag tog den här bilden nu så kan ni sitta och tro att jag har pengar och jag sitta och önska att jag hade pengar. För er information så har jag bara två till julklappar att köpa också, jätteskönt!)


Vi ligger alla i rännstenen, men somliga av oss tittar på stjärnorna.

Hej. Här sitter jag och tittar på min gamla favoritfilm från när jag var liten. Cinderella Story,  som går på trean just i detta nu. Annars då? Jo, jag har fixat två julklappar till och trots att jag fryser lite om fötterna så orkar jag inte gå och hämta strumpor för om jag ser min säng kommer jag bara att vilja sova. Haha.

Godnatt, hörs när det är fredag och livet leker!

Första December

Och vad får man göra då? Jooo.... ÄTA CHOKLAD! Billig halvgod choklad. Men ändå. Det är choklad.



Nu är mjukisbyxorna på och jag ska fortsätta min julklappsjakt på internet. Tjo!

Torsdag

Väldigt kreativ rubrik. Idag är det December! Åh vad bra det känns att november är slut, jättebra verkligen! Jag gillar verkligen inte november. Det var nog allt.