om det så är det sista jag gör

Den där förbaskade spindeln som bor i våran dusch ska dö. För så många gånger som den har skrämt livet ur mig är den värd det. Se upp spindel, snart bussar jag min pappa eller bror på dig. Grr.

Bryan Adams Och Choklad Räddar Min Söndagskväll

Jag har gått och blivit lite svag för Bryan Adams gamla låtar. Man kan hela texterna i huvudet redan och jag sitter och sjunger med i låtarna som om jag alltid har kunnat dem. Man får ju rysningar av hans fina texter och hans underbara röst. Oh, han gillar vi!
Sedan Chokladen har jag väl alltid varit svag för, men jag tänkte skriva med den i rubriken för att inte göra den besviken, för trots allt så räddar den ju min söndagskväll också.

                               


det kom några skinheads

Jag spenderade gårkvällen hos min fina Marcus och vi kollade på TV och åt tacos. Det var jättemysigt eftersom att vi inte hade träffats sen i onsdags. Helt galet. Haha, Marcus har riktiga talanger när det gäller att öppna ananasburkar - vi fick hämta konservöppnaren.

tummen upp

Bra mat efter träning, mycket energi och sånt ska det väl vara?

tänk om man kunde spela piano


jag kanske ska testa knölval?

Jag har precis sett Hitta Nemo och ätit en god frukost. Jag vet att jag har lagt in den här videon innan men den är så klockren att jag gör det igen. En dag mina kära vänner, så kommer jag att spela in en egen.


(det är nu 100 inlägg kvar till 1337 vackra inlägg på denna blogg, då ska det firas)

Ojojoj vad händer här?

Jag vet, jag är så otroligt rolig när jag är trött.


frida gör underliga mackor

Så vill jag bara berätta att jag och frida alnände till Göteborg vid 4 och där stoppade vi till på Subway och köpte mackor. Jag tycker att jag är lite konstig när jag har kyckling, skinka OCH kalkon på min, men då ska vi inte ens snacka konstig för när Frida gör Subway mackor då kan det inte bli konstigare. Okej, häng med nu och håll i era magar. Ljust bröd börjar det med, än så länge okej. Sedan lägger hon på ost, skinka, och salami. Visst, helt okej. Sedan slänger hon på skagenröra på det (nu börjar det bli läskigt), värmer den och lägger på tomat, gurka och svarta oliver, sedan avslutar hon med en rejäl klick vitlöksmajonäs. Hahaha, det här är något för speciella människor ska jag säga er. Haha, Frida är speciell. Jag gillar henne, fast jag skulle kanske inte smaka på hennes mackor, men vad gör man inte för en vän?

Sedan träffade vi på Embla och hennes kusin och hennes vän. Och vi racade nordstan och pratade om mycket trevliga saker. Frida gav bort sin amcka till en tiggare och jag fick köpt en ny väska och nya ipodhörlurar. Ganska bra jobbat. Mycket bra dag.

Frida och hennes konstiga macka.                           Jag och Frida är vackra på Rut mfl.


Frida blev kär i ett par skor som var för små för henne.


Embla provar kläder. Spännande.


Frida var lite vänlig idag.

Vi var i Göteborg idag, och Frida kände sig helt enkelt lite extra snäll som jag visar här i min video. Den kvinnan alltså, hon är så underbar.

Kattjävel

Jo, men jag bloggar ett fins inlägg till er (föregående) och sedan går jag in i mitt rum igen och ser att min katt ligger och vrider sig på golvet. Jag skrattar lätt och ser sedan något lila ligga mellan hennes tassar.

RIP mina hörlurar till Ipoden. Som tur var (för katten) så klarade sig Ipoden helskinnad.

PRATAR DU MED MIG?!

Godmorgon!

vi får inte ha parfym i skolan..

..Och imorgon ska vi ha en 3 timmars lång genomgång om spel. Det är något lurt pågång, jag tror att de vill att vi ska bli som spelklassen. Så måste det vara. Det finns ingen annan förklaring. "Vissa är allergiska" - Yeah Right.


jag gillar skadeglädje

Jag hämtade min syster på fritids idag som alla andra torsdagar, och det brukar sluta med att jag får snöbollar i nacken på vägen hem, men idag var det min systers tur att känna på snön. Jag vet att det kanske är övedrivet, men ni skulle bara veta hur många isbollar hon har träffat mig i nacken med dessa torsdagar. Detta känns bra. Haha, på ett läskigt taskigt sätt.

Reta inte mitt skratt.

äpplejuice?

Påväg hem från fritids.

Sara: Kolla Emma! Kiss!!
Emma: Hur vet du att det inte är äpplejuice?
Sara: Men Emma.. *suckar* .. ingen spiller ju äpplejuice, alla gillar ju äpplejuice.


dagge och jag trotsade snön idag

Lika bedårande som vanligt.

online

Olivier: .. Jo, jag visste det först när jag fick veta att de åkte skridskor med typ lejonkungen!
Frida: Menar du Disney On Ice Oliver?
Oliver:
Ja precis, Disney online!

Zzz

Haha, jag somnade just en stund med huvudet på tangentbordet. Klockan är inte ens halv 10 än.

nu ska jag och min bror spela guitar hero för att vi är så tuffa

Här är vi också lagom tuffa utanför Miamis flygplats i  mars förra året i våra glansiga (och såklart alldeles egna) bilar.  


Jag kände att det var lite bildbrist på bloggen.


kreativa familjen

Mamma: Emma, har du några bra ideér på vad vi kan äta i helgen?
Emma: Nepp.
Mamma: Mathias? Vet du något bra som vi kan äta i helgen?
Mathias: Näe, vet du?
Mamma: Nej..

My thoughts are so tempting

Jag brukar gilla orginallåten mer än den acustiska versionen men den här är riktigt nära på att slå orginalet. Men bara nära, för orginalet är fortfarande ruskigt bra.

Sum 41 - Pieces (Acoustic)

mysigt


Jag blir så förrrrbannad

Jag orkar inte med snön längre. Först var jag bara irriterad på den men nu orkar jag verkligen inte längre, jag vill se gräs, blommor och solen. Värmen. Jag vill gå utan jacka och jag vill kunna ligga på gräset och se upp i den blåa himlen. Jag vill känna lukten av vårregnet och jag vill att det ska vara ljust när jag drar upp rullgardinen på morgonen. Men först och främst å vill jag bara ha bort snön. Är det egentligen så mycket begärt?

Japp. Nu fick jag skrivit av mig lite. Känns skönt.

Nu är det såhär.

Jag gjorde inte klart Engelskan igår. Jag kan ärligt säga att jag vill slå mig själv för det skulle ha varit väldigt skönt om jag bara kunde sova idag för jag är så sjukt trött. Men nej, så smart är ju då inte jag. Så nu ska jag ta mig en stor kopp Oboy och göra klart detta. För när bussen går till skolan imorgon klockan 7.14 så ska det vara klart, utskrivet och i min väska.

Haha, lycka till.

Alla skolor är stängda imorgon.

Alla utan min. Men här har vi inga sura miner! .. Eller?

Mathias: Ska du till skolan imorgon?
Emma: Jaa..
Mathias: Hahahaha!
Emma: Käft.
Mathias: Du har i alla fall sovmorgon!
Emma: Till 7. Jippie.
Mathias: Jag får sova hur länge jag vill!
Emma: AAAAAAAAH!
Mathias: Oj.
Emma: Låt mig va. Jag vill sura ifred.


Okej, nu ska engelskan bli klar!

Jag har stängt ner Facebook. Tur att ingenting distraherar mig nu.

vissa dagar blir inte som man vill.

Vi hade det mycket trevligt hemma hos Oliver i Vallda igår, trots snöovädret och en lång väg från busshållplatsen. Idag vaknade (väcktes) vi och skulle gå till bussen vid 10 i 12. Vi gick då och kom fram till busshållplatsen några minuter innan bussen skulle gå, vilket var ungefär halv 1. Men bussen var sen och Oliver var tvungen att gå hem igen så jag och Marcus stod kvar där ensamma i den kalla busskuren. En halvtimma senare hade bussen fortfarande inte kommit och vi var ganska genomfrusna 10 minuter senare när en buss äntligen kom förbi och plockade upp oss. Det vet inte ens den bussen som vi skulle med men busschauffören sa att bussen skulle gå till Kungsbacka så vi tvekade inte ens med att få komma in i en varm buss och tina fötterna.
Vi kom till Kungsbacka station klockan 20 i 2 och skiljdes åt där för att min buss hem skulle gå 13.47. Klockan 10 över 2 hade bussen inte kommit dit och jag orkade verkligen inte med de där bussnara längre så jag satte mig för att sura på pressbyrån precis när Marcus ringde och sa att de kunde skjutsa hem mig. Räddaren i nöden för både mitt tålamod och mina tår skulle jag tro.

Nu har jag tagit min katt i famnen och ska gå och se en bra film under en tjock filt med varm oboy i handen. Mmmm, värme.

frukost vid datorn

Nu kanske ni hoppades på ett roligt inlägg om när jag berättar att jag spillde ut all min frukost över datorn som de flesta "mat vid datorn" rubriker brukar handla om, men nej. Jag har inte spillt något över datorn eller tangentbordet på länge (kanel kanel).
Idag är det snö ute. För er som inte har vågat kolla ut genom ett fönster så är det galet mycket snö ute. Men bussarna verkar gå som vanligt ändå så jag ska ta och möta upp Marcus i Kungsbacka för att sedan dra med mig honom hem hit om han vågar. Jag funderar på om jag ska ta ner tvätten tills dess. Och kanske duscha. Och plocka upp min brors smuttstvätt från hela övervåningsgolvet.

Hjälp det lät som mycket att göra.


seriöst.

Jag vill inte ha mer snö nu. Vill INTE!

Bilder från gårkvällen.

Jag, Frida, Emmy och slutligen också Dagge samlades hemma hos Thilda igår och hade det mycket roligt. Vi hoppade i snön, sjöng, åt tills det inte fick plats mer, busade och skrattade tills magarna krampade. Shiet vad roligt det var. (Dagge kom dit efter att min kamera hade dött, så det är därför hon inte syns till på bilderna) 






Tack för allt, det var galet roligt!


jag och kameran är laddade

För en mycket trevlig kväll hemma hos Thilda den vilda. Bussen går om 10 minuter, och jag har till och med städat. Jag känner mig bra. Nu blir det bara till att skrapa ihop lite saker och sen ska jag springa till bussen, hoppas inte att Frida missar den, haha, men om jag känner henne rätt så vet jag att det finns en risk.

jag och min syster är söta



Städa.

Okej, jag antar att det är sen nu. Vare sig jag vill eller inte. Åh typiskt.

nattmusik


jag har tänkt

Jag skrev den rubriken för kanske en halvtimma sedan och sedan var jag och gjorde andra saker en stund. Så jag har inte alls tänkt, eller jo kanske, men inte vad jag kommer ihåg.

Jag har inte städat och min katt sitter och dreglar på mig, så det här har väl utvecklats till en sån där tråkig kväll då jag inte gör någonting bra. Men imorgon ska jag hem till Thilda med lite tjejer från klassen, ska bli mycket trevligt. Jag ska antagligen träffa Stekis, Dagge och Marcus innan det också, så det blir en mycket bra dag hoppas jag på. Kameran får jag ta och ladda också, för jag har blivit ganska dålig på att ta kort på sistone, så det får vi allt ändra på.

Oj, städa var det ja

Jag gör det sen.

ut och lek med er

Ojojoj, jag har egentligen ingen tid för det här men som ni vet så får jag bloggabstinens om jag inte får bloggat, så here goes.
Jag ska ta bussen till kungsbacka om lite mer än 1 halvtimma och jag ska duscha och äta innan det (jag vet att mamma kommer att skratta när hon läser detta eftersom att hon inte tror att jag skulle klara det) Och jag är inte så säker själv, så varför sitter jag ens här då?
Jag ska träffa Johanna och vi ska skrapa ihop lite pengar till fika och sedan ska jag ta och träffa Marcus efter det, så det blir galet hela dagen lång. Men, det är ju lov människor, det är väl meningen att man ska ha kul då också, eller är alla inställda på att sova bort lovet? Haha, skit samma jag måste verkligen springa in i duschen nu.

klockan är 00.17

Och jag funderar starkt på att sova. Låt inte bilden lura er, jag är mycket tröttare än den avslöjar.


jag är DEN stora feta pandan

Nu ska jag se på film. Hoppas att jag inte blir blind av asgrymhet.


Oj

När blev klockan halv 9? Somnade jag eller nåt? Klockan var ju 7 precis.

lite underligt. eller?

Jag kollade igenom bilderna som togs under det senaste dygnet och det var bara två bilder av mat. Jag trodde att det var när det var mat på bordet som jag blev som mest fokuserad på att äta, men tydligen så tar jag bilder också. Jag antar att jag är så huingrig så att jag måste ta en bild på den vackra maten för att den ser så vacker ut. Nej, jag har ingen aning, men det kanske ska tänkas över nästa gång jag tar en bild på mat. För egentligen är det ju helt onödigt, man blir bara hungrig när man kollar på bilden sen.


haha



Det roligaste är ju när vi pratar i början och slutet, men jag kunde inte klippa bort det på den här datorn så ni får dras med det helt enkelt.

johanna leker med camen

fortfarande..

Vi ha varit vakna ett tag nu, eftersom att vi däckade ganska tidigt inatt. Olivia har åkt hem och nu sitter jag och Johanna här och tittar på lyckohjulet på TV. Det är jättetråkigt så vi funderar på att trotsa våra hatkänslor för snön och kasta oss i den i hopp om att den ska få ont och försvinna.
Ja, det är ju värt ett försök.

vi har kul







Och JA, det är kul. Man tröttnar aldrig på alla dessa cam funktioner. Sjukt roligt.

hej alla barn

Igår var en mycket bra alla hjärtans dag som jag spenderade med min Marcus. Vi kollade på film, lyssnade på bra musik och åt chips med ost på söndriga tallrikar. Det blev också kaka, och en del cola på det. Så mätt blev man ju och dessutom trött. Jag tror att vi somnade vid 11 halv 12 kanske, och det var ju mycket tidigare än vad jag har somnat de senaste dagarna.
Vi vaknade vid 9, fråga inte varför, för jag har ingen aning, och spelade lite guitarrhero, checkade facebook och hade det allmänt trevligt. Jättebrah. Vi tog bussen in till Kungsbacka och skiljdes åt vid halv 3 då jag åkte hem. Nu sitter jag här i Johannas källare och här blir det inget sovande före tolv kan jag nog gissa mig till. Så vi lär höras av under kvällen/natten. Haha.

alla hjärtans dag


haha, vi ses på andra sidan.

13 februari 2010

Jag har haft en bra födelsedag. Mycket fina presenter och roliga skratt. Jag orkar inte lägga upp bilder på alla presenter just nu, men det är riktigt finfina saker kan jag lova er, för mina vänner och familj känner mig så väl. Frida kom hit under förmiddagen och gav mig pengar, money baby. Jag gillar pengar.
Sedan kom Olivia hit vid fyra kanske och gav mig två skitfina tröjor, som jag måste visa er sen. (jag känner mig lite hemlighetsfull). Jag och Olivia träffade även på Jocke som gav mig en present i form av en film. Men inte vilken film som helts utan, New Moon som jag och Olvia sedan såg på. Jag har fått jättefina saker under dagen och veckan också kan jag lova. Men jag är verkligen dödstrött och orkar inte hålla på att ta kort på allt och lägga in det på datorn, redigera och lägga upp på bloggen som den duktiga bloggare jag egentligen är. Jag kanske låter negativ, men jag ska nog ta och sova istället, efter en bra födelsedag med jättegod tårta och mat.  
Imorgon är det alla hjärtans dag också. Det vore ju dumt att missa.

Godnatt.

min mage!

Alltså, om man inte skrattar då har man verkligen INGEN humor. Olivia sitter här brevid mig och kan inte andas. Jag ska magpumpa henne nu. Haha.


Sjutton

ett, två. tre, fyra.
alla byxor äro dyra.
fem, sex, sju, åtta.
det ju bra att ha en potta.
nio, tio, elva, tolv.
annars får man skura golv.
tretton, fjorton, femton, sexton.

Sjutton.

Det tråkiga är dock att det verkligen inte händer någonting när man fyller 17. Men, 1 år äldre och något mer matcho känner man ju sig faktiskt. Ikväll kommer Olivia hit och vi ska väl skojja till det lite. Annars blir det ju mormor och morfars tårta och god mat. Och glöm inte presenterna..  

Olivia ♥

Den här vackra texten har Olivia skrivit. Det var nästan så att jag grät en smula. Både av skratt och kärlek. Olivia Hartman, du är så sjukt bäst!


jag tittar på gamla bilder

Och jag kan knappt fatta hur mycket jag har hunnit med. Jag fyller ju 17 år om 2 timmar liksom.

- johanna och jag.


min mamma läser tankar

Mamma: Jaha, varför är du mätt redan?
Emma: ....
Pappa: Vad åt du på Kungsmässan egentligen?
Emma: Hahaha.
Mamma: Hon åt 3 hamburgare!

Följande minuter gick åt att skratta och fundera över hur i hela världen mamma kunde veta det.

morgoninlägg

Jag sprang till bussen idag. Jättefort. För att min bror sa att klockan var 10 över när den egentligen var kvart över. Kul, Mathias, kul.

Hubbe är söt. (han ville ha sina 15 minutes of fame)

man ska visa det man har

Frida jag vet att du gillar rubriken. Och jag vet att du älskar att vara med på bild. Allt på samma gång också, detta måste ju vara din turdag!

idag på bussen.


Okej. Nu ska jag ta itu med det här.

Allt har varit ganska positivt de senaste veckorna. Jag har kanske verkat väldigt glad, och visst finns det många anledningar till det men det finns en känsla där nere i hjärtat som gör ont hela tiden också. Något som jag antagligen inte visat er.
Ja, det var begraning idag. Rasmus Lilleman Johansson kommer aldrig mer att vistas i solljuset över ytan på jorden. Det var som ett sista farväl idag. Man grät de sista tårarna. Men att se den där lilla kistan, prydad med rosor och blommor som folk som brydde sig om honom har lagt där, det gjorde ont. Det var högar av blommor. I olika färger. Kort, texter, kransar och så kistan. Och att se så många männiksor gråta och må dåligt. Det gjorde ännu ondare. Fy, jag hatar sånt. HATAR HATAR HATAR.
Men nu är det över, och jag vet att männiksorna runt omkring mig tar hand om varandra. Håller om varandra och hjälper varandra upp när vi faller. För det är så man gör mot dem man älskar.

Rest In Peace Rasmus. Jag glömmer dig aldrig.

Till Rasmus. En av dina favoriter.

Vadå? Är han cool?

Jag och min syster är på väg hemmåt.

Sara: Vem är det? (pekar på bakgrundsbilden på min mobil)
Emma: Min kille.
Sara: Är det din pojkvänn?
Emma: Ja. Haha.
Sara: Är han cool?
Emma: Hahaha, ja det är klart att han e cool.
Sara: Vadå? Är han coolast på hela din skola?
Emma: Haha, ja!
Sara: Woow. Coolt!
Emma: Vadå, är inte jag cool?
Sara: ... jo. Fast inte hela tiden.
Emma: Nähä, vad är jag när jag inte är cool då?
Sara: När du är arg så ser du farlig ut!
Emma: Hahahah!
Sara: Det är ju sant!


är det här straffet för att man inte pluggar?



Känns en aning tasktgt men tanke på att det tar så lång tid att starta min dator.

ett avbrott från pluggandet.

Jag tror att jag har något slags myggbett på kinden. Det kliar i alla fall. Min teori är att det är ett spindelbett och att jag kommer att vakna upp imorgon och vara Spiderman.

Hah, aldrig mer åka buss. Jag svingar mig i spindelväv till skolan.


rubrik

Film idag på Svenskan, vilket ledde till att det inte var någon matte, velket ledde till en bra start på dagen. Jag gjorde även klart min slutuppgift på medieproduktionen idag och känner mig stolt att erkänna det. Efter skolan gick vi igenom snön och kylan (som jag verkligen är trött på nu) till Kungsmässan och sedan tog jag och Marcus bussen hem till honom en stund. Mycket trevligt. 

Nu har jag lovat Frida att skriva klart ett internetarbete som vi gör tillsammans så jag hör antagligen inte av mig mer idag, om jag inte blir klar (vilket jag såklart blir Frida!) 

4 tips om man ska koncentrera sig på något

1.) Ha inte igång TVn precis brevid dig, dessutom inte något roligt program.
2.) Var inte inloggad på Facebook, du fastnar, vare sig du vill eller inte.
3.) Ha inte lampan släckt. Då kan man inte ens lura i någon som tittar in att man läser sina papper.
4.) Blogga inte helt i onödan mitt i den redan rubbade koncentrationen.

Och om man nu, under några som helst omständigheter, gör allt detta samtidigt medans man egentligen ska skriva ett arbete. Då går det inte bra.

jag borde egentligen skriva arbete

Men jag kunde bara inte hålla mig borta från bloggen. Jag har egentligen inget intressant att skriva men jag känne på mig att det kan bli en lång text idag, för att jag ska slippa att skriva arbetet.

So here goes.
Telefonen ringde imorse och jag svarade trött. Det var pappa som sa åt mig att jag var tvungen att gå upp, och jag kravlade mig segt upp ur sängen några minuter senare. Men, som vanligt så hann jag med bussen, som jag turligt nog har gjort varje dag sedan vi började skolan.
Väl i skolan så får vi veta att vi egentligen skulle haft sovmorgon och alla sätter sig i ett mörkt kök och halvsover eller surar i 1,5 timma istället. Sedan var det två väldigt aktiva lektioner följt av att många från klassen drog och bowlade, mycket trevligt. Jag vill säga att jag kom 2a, men jag tror att Dagge kommer att slå mig då, men jag är redo att ta den risken.
Jag kom 2a, av de i min grupp i alla fall. (höhö) Och Frida vann. Nathalie varkade ha bowlat innan om man säger så, tjejen slog antagligen banrekord, helt sjukt bra var hon. Min pojk var också mycket brah på bowling, fast han vågar inte erkänna det själv.
Hjälp den här texten blir ju inte alls så lång som jag hade hoppats, så det kommer säkert att publiceras ett till inlägg inom kort.

Jag menar, nej, jag ska skriva mitt arbete.

Måndag

Kreativ rubrik, jag vet.

Jag vaknade av att larmet gick igång. Nej. Nej. Nej. Jag ville verkligen inte vakna. Men sedan, 17 minuter senare när jag sneglar på klockan så ser jag att den står på 6.17 och blir då ganska lycklig eftersom att jag har sovmorgon på måndagar och jag ställde då om klockan till 7 (ja, 7 är sovmorgon för mig) och sov en stund till. Klockan kvart i 8 tittar jag på klockan och upptäcker att larmet har varit igång i 45 minuter. Jag ställer mig upp och öppnar dörren. Där ute står min bror och borstar tänderna. Jag slänger ur mig något i stil med "Jag är sen" och han nickar. Jag ger honom en så arg blick jag kan och går förbi honom för att få i mig lite juice.
1 timma senare är jag i skolan, trots omständigheterna, och dagen funkade ganska bra även om jag var trött. Jag fick mig några skratt, kramar och kul.

Efter skolan träffade jag mina buddys och vi åt på McDonalds, där blev ni förvånade va? Nej, antagligen inte, men kul var det. Mathias! *snap snap snap* Haha, kul att bara 2 pers fattade det där sista.

Oliver filmade även in en film, idag,  på min mobil som jag tänkte dela med mig av. Enjoy!

min katt är söt


Enda tills att han börjar kliva på tangentbordet..

26 minuter senare

Okej, NU går jag och dushar!

ɹǝu ɥɔo ddn

Frida visade mig precis hur man skriver en text upp och ner och det har fångat mitt intresse lite grann nu denna söndags afton. Jag skulle egentligen duscha nu, och minuterna flyger iväg, så här kan jag ju inte sitta. Let's go and take a varm lång dusch.

Spara vatten var det ja.


min kreativa frukost

på det otroligt rena TV bordet.

Last Night @ Emmys House.








Och bilderna tackar vi så snällt Thilda och Emmy för. Puss på en bra kväll!

Nämen kolla.

Tilda säger:
Har du sett att din bild är med på reseguidens hemsida??

♥emma säger:
What? nej det har jag inte

Tilda säger:
Haha det är den där ni gör ett hjärta! 




Haha, där ser man, det är ju du och jag Olivia. We're gonna be famous!


Jag tänkte att ni ville veta.

Flicka kär i pojke, Pojke kär i flicka. Kram, Kyss, och vips så har man en pojkvän. Men inte vem som helst, utan Marcus Hugo Boss Hugosson. Världens goaste pöjk.


Whoups

Haha, oj jag glömde helt av att uppdatera. Har det någonsin hänt förut? Men just nu vill jag inte uppdatera. Så ni får en bra låt idag istället. Hope you don't mind.


Tjobre

Tisdagen, vilket brukar vara den jobbigaste dagen på hela veckan, funkade väldigt bra idag. Allting verkar fnka bra helt plötsligt, talet är talat, det är sovmorgon imorgon, alla mina vänner är så underbara och så mycket pengar som jag har på mitt kort just nu har jag aldrig någonsin haft på det innan. Cashen rullar in, haha, nej men det rullar väl inte lika mycket ut som det brukar antar jag. Jag vet inte om det här hänger ihop eller något, men var du än är och hur du än mår så hoppas jag att livet går såhär bra för dig också just nu.

idag drog vi bort dagges stol när hon skulle sätta sig på den.

Det var kul.

idag vet jag inte om jag hinner uppdatera

Men om jag hinner, så vet ni att det är det jag gör först av allt.