Time for a break

Efter att faktiskt ha jobbat i tre timmar, till och med mer, utan raster så tycker jag att jag behöver en rast nu. Jag har gjort mer än hälften men har mycket kvar. Får väl se till att göra det imorgon eller senare idag. Hade helt glömt av att det var Halloween idag och att vi ska åka iväg och göra "Trunk och treat" med massor av vänner från kyrkan om några timmar. Så jag tar min rast i några timmar nu.. hehe. Och sätter mig och äter en Marabou Nonstop (Tack Dagge) och dricker mjölk.

Bevis på att jag jobbar


Hej rolig söndag


Rufsigthår-Emma (som har klippt sin lugg ja) ska göra sitt Historiaprojekt nu. Lycka till med det...

Halloween paintings


Megan vet inte om att hon kommer med på bild.


Min, Megans och Sharis konstverk.


Emma kladdig.

Dream until your dream come true

Eh.. Jag vet inte ens vad jag skulle skriva, jag bara skrev en rubrik från sången jag lyssnar på och nu har jag suttit här en stund och funderat på vad jag ska skriva.

Jag vaknade nu. Har inte gjort så mycket sen dess. Funderar på att äta frukost. Det kanske finns donuts, får kolla det. Annars ska vi (Jag, Grace, Miss Shari och Megan) åka iväg på någon "Painting class", vet inte riktigt vad det går ut på men blanda färger och måla är ju kul.
Sedan måste jag göra mitt Historiaprojekt. Verkligen. Det går inte så mycket frammåt med det. Ja, jag hade inte så mycket intressant att skriva nu, så jag hör av mig senare när jag har det helt enkelt. Ha det så bra.

Såhär ser min kväll ut

Jag och Grace åker snart och hämtar Emily på hennes skola, sedan åker vi till Valentinos (Italiensk restaurang, mums mums) och äter middag med Miss Shari och Mr Robert. Efter det åker jag direkt iväg och ska vara barnvakt med Megan och Nick för småbarn från kyrkan. Tema och Danny kanske kommer också, jag vet inte, men det ska vi göra i tre timmar så det kan ju bli intressant. Speciellt när alla småbarn kan prata bättre engelska än mig. Men jag tycker om små barn som pratar engelska, det låter så gulligt.

Och om min pojkvän vill höra av sig så kan han väldigt gärna göra det, saknar dig isbjörn. Och pappa, hej, jag saknar dig med, saknar när vi kittlar varandra i händerna när vi säger godnatt, haha.

Ibland undrar man...

Faith: Hey Girl!
Emma: Hey Faith!
Faith: Wait, you're from Switzerland right?
Emma: Haha, No Sweden!
Faith: Oh right, Cause Switzerland isn't real..
Emma: What?
Faith: Switzerland isn't real right?
Emma: Hahaha Faith, yeah it is, I've been there..
Faith: What?! Oh my god, I have to call my sister.
Emma: Haha why?
Faith: To tell her that Switzerland is real!!

Och ibland funderar man verkligen vad Amerikaner lär sig i skolan. Och ja hon ringde sin syster, och de båda var väldigt glada och exalterade över att Schweiz faktiskt fanns på riktigt.


Schweiz 2007.


Schweiz 2010.

Hej hej på dig min bror

Jag saknar dig plutten. Jättemycket!

Paul Bowen

Skulle vara förvånad om någon visste vem det var men så var det ju så att jag är en liten fotograf-nörd så idag tog Leslie med mig till en av Paul Bowens föreläsningar. Alltså, den gubben, han har tagit så sjukt coola bilder ska ni veta, bilder jag bara kan drömma om att få ta. Hans passion är flygplan, alla sorters flygplan och han tar bilderna sittandes i ett annat flygplan, utan dörr, precis vid kanten. Gubben är alltså inte höjdrädd inte. han visade oss jättevackra och coola bilder och hur han gick till väga för att ta dem och massor av historien genom sitt liv.

Paul Bowen har varit på tusentals tidningsomslag, fått massor av priser, träffat massor av kända människor, speciellt piloter och en del andra fotografer. Pratade nästan en halvtimma med honom efteråt också och det visade sig att han var en mycket trevlig man. Rolig också. Alla på föreläsningen fick en almanacka med hans bilder och jag fick min signerad efter att vi pratat. Glad Emma.Han tar fortfarande bilder runt om i hela världen på flygplan och här är två av hans bilder, ni kan klicka här för att komma till hans hemsida också. Där finns det ännu mer bilder, på stridsflygplan, äldre flygplan, riktigt stora plan och allt mittemellan.


Ingen vet varför

Jag sitter och rullar en dollar runt fingret och finner det roligt.

Never mind...

Nash: You know what? I'm so excited!
Emma: Why?
Nash: I'm going to a concert next week in Dallas!
Emma: Okey, cool, who are you going to see?
Nash: You probably know!
Emma: Why would I know?
Nash: Common, guess! He is from Sweden!
Emma: ....
Nash: BASSHUNTER! Are you jealus?
Emma: Not really...
Nash:
But he is from Sweden!
Emma:
Well I went to a Jonas Brothers concert, and they are Americans, are you jealous?
Nash:
You went to a Jonas Brothers concert?!
Emma:
Yes.
Nash:
OMG how did you get tickets?
Emma:
My hostmom won them.
Nash:
Aww I wanted to go...
Emma:
....

Hej hå lets gå

Hej alla barn. Och vuxna, och alla mitt emellan.
Idag var inte min dag riktigt, men har ändå humöret uppe trots dagens äventyr. Jag vaknade klockan 5.30 av att radion började spela någon mysig lugn låt som jag tror fick mig att somna om. Jag vaknade med ett ryck en halvtimma senare och förstod att jag behövde gå upp. Jag hann inte äta frukost, jag fick den kallaste platsen på bussen och min ipod hade slut på batteri, vilket jag såg först när jag satte mig på bussen. Någon väckte mig när vi var framme vid skolan och jag satte mig i gympasalen och halvsov i 45 minuter innan klockan ringde för första lektionen. Skrev ett långt arbete på Journalistiklektionen, var tvingade att jobba i grupper med 10 pers i vajre på psykologin, gick inte så bra, alla tyckte olika, vilket inte var meningen. Historian gick segt, vi jobbar om Första världskriget, men allt vi lär oss är hur många amerikaner som dog och vad USA hade med kriget att göra. Vi gjorde ett prov på mattelektionen, jag fick 100 (alla rätt) och sov i 40 minuter medans halva klassen försökte göra klart matteprovet och andra halvan var klara. Lunch, köpte kyckling och en kaka för att jag tyckte att jag behövde det. Slutade med att en annan vid bordet råkade äta upp min kaka. Mitt lim på Art lektionen funkade inte och allt ramlade ihop när jag väl var halvklar.

Men detta ska inte låta mitt humör förstöras inte, nepp. Nu ska jag dricka oboy.

Tag äl fölkyltNU är det torsdag. Iprincip hela gårdagen trodde jag verkligen att det var torsdag. Men nu är det torsdag på riktigt. Jag har kollat flera gånger. En förkylning smög sig på mig igår någon gång också, antar att det är ganska lätt gjort när man går i en skola med 3000 människor. Men ändå. Snuva inte roligt. Nu måste jag gå till bussen också. Roligt inlägg. Haha.

Fick ett kort från min mor idag med

Blev jätteglad. Jag älskar dig också mamma!

Och ja, min lugg är lång, min fot är liten och jag har ett oboyglas på hyllan.

Jag var på dåligt humör

Enda anledningen till att jag säger såhär är på grund av det här. Har alltid velat testa liksom. Samtidigt som klockan var halv 7 på morgonen och jag hade huvudvärk.

Irriterande kille på bussen: Say something in Swedish!
Emma: I'm tired..
Killen: That's not Swedish, say something in Swedish!!
Emma: Låt mig va.
Killen: What does that mean?
Emma: ... Have a nice day.
Killen: OMG that's so cool! Lut may va Bussdriver! Lut may va everybody!

Okej, ni får ursäkta mig

Men efter middagen så fastnade jag helt (har ingen aning om varför, det är väldigt mystiskt) i ett skolarbete som ska vara klart på Tisdag. Alltså, Emma Grann, börjar med ett skolarbete som ska in 6 dagar senare.. Tror faktiskt att det aldrig har hänt förut, inte vad jag minns i alla fall. Och speciellt inte i Historia.
Vi ska göra en stor posterborad med bilder och text från 12 olika personliga händelser i mitt liv och 12 olika historiska (inom USA) händelser när jag har levt, alltså från 1993 tills nu. Tro mig det är svårt att hitta 12 tillfällen i USAs historia som jag känner till. Tur att jag känner några amerikaner, haha. Jag får visa er när posterboarden blir klar kanske.


Emma besöker Storbritannien för första gången, London 1998.


Två flygplan krashar in i World Trade Center tornen, 2996 döda, av dem var 343 brandmän och 60 poliser, 11 september 2001.

Typ något sånt. Fast på engelska, mycket längre text och 12 av varje, jag vet vad jag kommer göra i helgen..

Emma är duktig på att visaEn säng i en säng

Och här är min papp-säng jag gjorde klart igår på Artlektionen. Man fick inte använda en enda rektangel eller fyrkant, så det var lite trixigt. Benen och stolparna är gjorda av flera ihopsatta trianglar och parallellogram.

Under mattelektionen idag

Det var Rosa dagen idag på Sachse (För att stödja kampen mot bröstcancer). För det första har jag nog aldrig sett så många killar bära rosa kläder på samma gång, lite läskigt faktiskt, sedan för det andra så hade jag inget rosa så jag fick låna en tröja av Grace, ja i alla fall. Här var två utav diskussionerna på mattelektionen idag.

Coach Bruehl: I think it's unfair that we have a breastcancerday but no prostatacancerday. We should have prostataday!
Colunga (efternamn): What do you mean by prostata?
Coach Bruehl: You know, the girls have one day and the guys have one, that seems fair.
Colunga: I don't get it..
Coach Bruehl: You know.. prostata?
Colunga: But girls can be prostituted too?


Coach Bruehl:
Okey every body, what is 27 divided by 3?
Random personer ropar ut: 8!... 7!!.. 24! .... 7! .. 7!.. 8!
Coach Bruehl: Oh Lord..
Cain: Oh my god, yall suck at multiplying!
Coach Bruehl: Exept that we're dividing now Cain..
Cain: Oh..


Min måndag:

Missade bussen som sagt, blev körd till skolan, First period - Journalistik, skulle skriva en två sidors uppsats om baseball på 40 minuter, på något sätt lyckades jag, Second Period - Psykologi, skrev även där ett arbete men nu på 4 sidor, vi hade en vikarie och Khia var hög, Third period - US History, massor av skrivande och pluggande, Fourth period - Algebra 2, prov och matteläraren pratade om sin helg och visade några roliga videos, Lunch, Fifth period - Art, gjorde klart min säng av papp, bussen hem.

Hörde på radion:


"The Sachse officers spotted the young man coming out of a wooded area alongside some railroad tracks at Murphy Road and Highway 78, near Firewheel Center, which is in the Garland city limits.

Harn said the teen pointed the gun at the officers and did not respond to commands to drop the weapon. Officers, who were in fear for their lives, opened fired on the teen.

The teen was later identified as Ryan Cole, a senior at Sachse High School. He remains in intensive care at a local hospital with life threatening wounds."


Blev någonstans mellan rädd och ledsen på samma gång, och arg. Åkte till Fort Worth, till Grandma & Papa, åt middag där, tittade på Dancing with the stars och åt jordgubbar. Åkte sedan hem och jag gick nästan direkt och la mig och sov för klockan var kvart i 11.

Ja, det var ungefär min måndag. Typ snabbspolat.


Skönt

Alarmet gick inte så jag har missat bussen, Grace kör mig till skolan snart. Fick sova en timma extra, skönt.

Goodnight Everybody

Nu ska Emma sova (som om hon inte har gjort det hela dagen) och imorgon ska hon vakna upp och älska att det är måndag. Lycka till med det Emma, det kan du behöva..
Och bli inte rädda om jag inte uppdaterar imorgon för vi kommer åka till Grandma och Papa igen och komma hem sent, men man vet ju aldrig med mig, jag luktar mig till internet. Haha. Godnatt!

Where troubles melt like lemondrops

Tänkte göra någonting av dagen så jag tog med mig kameran på ett varv runt huset efter att det hade slutat regna. Här har ni lite av resultaten.
Min söndag i ett nötskal

Efter att ha kommit hem ganska sent två kvällar/nätter i rad så behövde jag en dag av sovande och lite onyttigheter framför en av mina bästa vänner - datorn. När inte internet ville fungera så fick jag panik men satte mig med den i knät ute vid TVn och tittade på massa konstiga amerikanska program med Emily samtidigt som jag försökte få igång internet. Jag åt lite flingor till frukost och tog ett glas mjölk till det också. Och nu efter att vi har suttit och tittat på gråtade brudpar, stora tårtor och hur man bygger en järnväg genom ett berg på TV så tror jag att jag ska ta mig en lunch och fortsätta titta på TV. Låter som en bra Söndag.


Internet!

Det är läskigt hur mycket man är beroende av internet egentligen, vaknade klockan 11 och hade inget internet någonstans i hela huset förrän nu. Det vill säga att jag levde drygt 4 timmar utan internet. Och jag var, efter 2 timmar, nära på att kasta min dator i golvet. Men som tur är så höll jag mig och kastade en penna istället. Väldigt hårt.

Jag clownade mig liteJag kommer vara läskigast av alla

Jackie tar med mig på Shelbys Halloweenparty ikväll. Åkte i ösregnet till Halloween City där jag hittade den läskigaste kostymen av dem alla. Jag blir ju nästan livrädd för mig själv. Får ta en bild när jag har dräkten på mig också sedan, men vi ska till kyrkan först så jag tror jag byter om efter det, hehe.

1. Ja, Halloween är nästa vecka men folk mjukstartar redan denna helgen här i USA.
2. Nej, jag har inte plattat mitt hår, det är fönat.
3. Ja, om man trycker på min näsa så tutar den.

Gillar reklamerna i USA


Hahaha

Paranormal Activity 2

Okej, kom hem precis (00.53) och jag ska vara helt ärlig med er. Jag är en lättskrämd tjej okej, skräckfilmer är inte riktigt min grej om man säger så, jag tittar hellre på töntiga tjejfilmer med lyckliga slut och lite små gråt-scener här och där.
Klockan 22.45, när filmen startade så var jag trött, jag kunde ha somnat i den där biostolen, och Caroline och Jackie sa samma sak. Och ni som har sett första filmen vet att början inte är så läskig, man får lära känna karaktärerna lite och så, och något lakan rör sig här och där och en stekpanna ramlar ner (även om sånt gör mig livrädd också). Okej, sedan.. seriöst, jag tror verkligen inte att jag har varit så rädd i hela mitt liv. Jag och Jackie praktiskt taget klättrade åvanpå varandra och skrek och höll i varandra som jag vet inte vad. Jag ska inte säga några detaljer om filmen för jag antar att det är någon eller några som vill se den (personer som vill få psykiska problem). Men den är lite kopplad till den första filmen så man borde se den först (för att bli ännu mer livrädd). Jag menar, i första filmen handlar det om en kvinna och en man. Och jag höll nästan på att kissa på mig. Men när det i den här filmen börjar handla om en bäbis och en hund som det händer läskiga saker med, då är det illa. Sånt skrämmer mig så sjukt mycket. Alltså, jag låter kanske lite överdriven nu men det har inte ens gått en timma sedan den slutade så jag andas fortfarande lite tungt och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.
Åh herregud, bara jag tänker på vissa scener så vill jag börja skrika. Seriöst, ni som vill se den, gå och se den då, men ni som är osäkra och inte direkt gillar skräckfilmer, haha, jag tor ni klarar erat liv utan att se den här filmen. Den skrämde livet ur mig, verkligen. Men jag lever ellerhur?.. Än så länge.Nu ska jag se på Sunes Sommar (vilket är typ den gladaste filmen i världshistorien)
i hopp om att jag kanske kan somna sedan...

To the movies tonight

Vi ska snart åka hem till Mr Robert och Miss Shari och se på en väldigt viktig Baseball match och någonstans där ska Jackie hämta upp mig och ta med mig på bio. En skräckfilm, klockan halv 11 på kvällen. Och efter att ha sett trailern på TV så är jag ganska säker på att jag kommer kissa på mig. Filmen hade premiär idag men vi ska gå på den senare filmen, bara för att retas med mörkrädda Emma som är rädd för skräckfilmer.


Emma var trött igår

Efter att jag la in inlägget neda igår så åt jag och sedan somnade jag i soffan tills klockan var halv 10, då drog jag mig upp, drack ett glas vatten och gick och la mig. (Nödvändig infornmation där med vattnet). Så jag var verkligen trött, det konstiga då är att jag har kunnat sova ganska bra länge nu så jag förstår fortfarade inte varför jag var så trött. Jaja.
Idag vaknade jag, mycket piggare (efter en stund, liksom vem är pigg klockan 5.30 på morgonen?) och hann med bussen, satt i skolan, hade mina lektioner och lunch och lektioner och sedan kom jag hem. Ingen hemma, vilket jag tycker är lite märkvärdigt eftersom att Kim alltid brukar vara här men han är väl ute och far någonstans. Nu ska jag ta och äta något, hör knappt mig själv tänka med allt det här kurrandet..

Stackars katten..

Såhär går det när en Amerikan (Cain), en Mexikanare (Alejandra) och en Svensk (Emma) försöker prata med varandra.

Cain: So Mexico, how do you say cake in Spanish?
Alejandra: Pasel.
Cain: I have always thought cake in Spanish is El Cako.
Emma & Alejandra: ......
Cain: Okey Sweden, how do you say.. I'm eating a cake, in Swedish?
Emma: Jag äter en kaka!
Cain: Jå öte ea kata!
Emma: Very good Cain.
Cain: Really?
Emma: No, it sounded like you said I'm eating a cat.
Alejandra: Hahaha!

Ost

Nu ska jag äta frukost. Och nej, jag ska inte äta ost.

Rest In Peace

En utan de underbaraste hundarna som vandrat på denna jord hette Zorro. Zorro Hartman rättare sagt. Kommer ihåg första gången jag såg honom. Jag och Johanna skulle åka hem till Olivia för första gången och vi tappade bort oss totalt när vi skulle hitta huset efter att ha gått av bussen. Vi hamnade någonstans ute på ett lerigt ställe, det var väldigt dimmigt dessutom. När vi ringde Olivia visste hon inte ens vart vi var någonstans, så hon gick ut och letade efter oss. Efter säkert en timma borttappade i landet ingenstans såg jag och Johanna en vit prick långt borta i dimman. Det var Zorro, när vi kom närmare såg vi också Olivia.

Jag har många fina minnen med den hunden och han kommer jag aldrig glömma. Så mycket som han har busat med mig och jag har busat med honom. Han åt till och med upp allt mitt godis jag hade köpt en gång. Jag var ju tillräckligt korkad att ställa påsen på golvet, men ändå. Jag bara skrattade. Och det är inte många som hade kommit undan med att äta upp Emmas godis inte. Kommer ihåg en gång när han skvätte ner Olivia totalt i duschen när vi duschade honom mitt i natten. Det var kul.
Även om du inte finns med oss längre, och även om jag aldrig fick chansen att säga hejdå eller se dig en sista gång. Så vet jag att du kommer vänta på oss alla i himlen. Tittar ner på oss och vakar över oss precis som du gjorde på våra nattpromenader när alla var livrädda, alla utom du. Du bara gick där och undrade antagligen varför vi skrek hela tiden.

Nu fäller jag en ensam tår för dig.
Hoppas det finns godis så det räcker i himlen, jag kommer sakna dig. 


Jag har likadana strumpor på mig

Ja, det har inte hänt på väldigt länge, så jag tänkte bara berätta det.

We're smiling but we're close to tears

Hade svårt att komma upp ur sängen imorse, funderade en stund på att göra köttbullen (ungefär hälften av er förstår säkert) men ångrade mig sedan när jag kom på att mitt golv är fyllt av saker jag borde städa upp. Jag tände lampan och kämpade mig upp när det var en kvart tills bussen skulle gå. drog på mig närmaste kläderna och gick ut till köket och åt frukost. Sedan sprang jag ut när bussen kom och somnade där. Vaknade upp någon gång under min fjärde lektion då jag fick nästan alla rätt på ett Matteprov. Sedan var det Art, och jag sov på bussen hem. Är fortfarande trött. Så jag tror jag ska ta en tupplur snart. Väldigt intressant inlägg, jag vet.

Tänkte att jag skulle presentera...

...Min Amerikanska syster Emily. Som är en väldigt speciell och knäpp 12 åring. Jag har inte berättat så mycket om familjen, som är en riktigt fin familj och jag gillar dem väldigt mycket. Jag och Emily har växt närmare varandra lite mer nu och vi gjorde en video idag, och jag tror den visar våra personligheter ganska bra. Sänk ljudet om ni är lättskrämda, haha.


Bästa Dagge någonsin!Nej jag är inte död..

Jag vet att jag inte bloggade igår, och några verkade till och med bli oroliga. Pappa, det är lugnt, och alla andra som frågade efter mig, jag mår bra. Igår åkte vi direkt efter skolan till Fort Worth där Bob & Gayle bor (Grandma and Papa) och vi var där, åt god mat, kaka, frysta vindruvor och såg på TV. Emily och jag hittade på lite bus med kopieringsmaskinen också. Kopierade både saxar, fötter, näsor, tejp, fingrar och ögon bland annat. Vi kom hem vid 11 så jag somnade nästan direkt, och där har ni historian om varför Emma inte bloggade på 40 timmar. Inte ens det. Haha. Ni kan börja oroa er om det tar två-tre dagar, för det börjar klia i fingrarna efter 24 timmar oftast.

Idag var det en vanlig hederlig skoldag. Gick upp 5.30, var i skolan 6.50, lektioner från 7.30 till 14.30 och sedan kom jag hem och här sitter jag nu. Levande. Och nu har jag bloggat till och med, så det känns bra.

Söndag i Texas

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att skypa med min syster & min bror, pratat med min pojkvän, sovit 1 timma på en stundsmatta med en sjuk tjej, skjutit 29 skott med en softairgun (och med ungefär 20 av de skotten gjort hål i ett staket), ätit kycklingsoppa utomhus klockan 7 på kvällen och tagit en dusch.
Intressant Söndag, nu ska jag sova för jag ska upp med tuppen imorgon. Eller, före tuppen till och med. När tuppen vaknar är jag redan i skolan faktiskt. Önskar att jag var en tupp...
Godnatt.

Hmm.. lite shoppingsugen.

Och om en månad måste jag börja skicka hem julklappar. Så om ni önskar er något speciellt från USA så är det på tiden att ni säger något. Annars får jag väl överraska er antar jag. Gillar de här tröjorna från Forever 21. Får kanske köpa någon av dem i julklapp till migsjälv.Skypar med min syster

Undrar vad hon får allt ifrån.

IHOP

Efter Saturday Night Alive åkte Jag, Kim, Grace, Emily, Tom, Becky, Megan, Nick och Robert till IHOP. Älskar det stället, de har de bästa pannkakorna någonsin. Och när alla vi är ute någonstans (och speciellt när vi får bordet i mitten av hela restaurangen) så tror jag att alla lägger märke till oss. Medans alla andra sitter och njuter av en god lördagsmiddag med familj och vänner så sitter vi och häller kaffe i vatten och kallar det IceCoffie, kallar Emily Robert och Robert Emily (vi gjorde till och med namnbrickor), gör fula grimarser, hittar på konstiga smeknamn, mobbar varandra till max, speciellt Tom idag, och råkar glömma av att man har ett sugrör i glaset så att man lyckas träffa överläppen med det så hårt att man börjar blöda. Haha, det var längesedan jag skrattade så mycket, tror jag behövde det.

Fall Festival

Efter Youth Group åkte jag och Grace till en Fall Festival i närheten där Emily och några av hennes vänner jobbade idag. Vi stannade inte så länge, men jag hann äta 2 påsar popcorn och dricka en fylld vattenflaska. Det är varmt ute idag må jag säga. Jag hade inte min kamera med mig men jag fick låna Emilys så jag tog lite bilder i alla fall.


Texas Rangers vs. New York Yankees

Jag förstår mig verkligen inte på Baseball. Men det är bara att klappa händerna och skrika när alla andra gör det. Tom, Nick och Cole är här också och här sitter jag och grabbarna och tittar på en sport jag inte förstår mig på. Men jag finner det ganska intressant. Pringles är jättegott.

Okej, här är min mattelärares humor

Det här såg vi idag. Ni måste se det första klippet innan ni ser det andra. Vet att det är nästan 3 minuter, och det andra är nästan 4, men ändå, det är värt det. Om du har ganska kass humor som jag eller bara vill skratta åt ganska korkade amerikaner. Några av er har säkert redan sett det här på Youtube, för det är ett känt klipp, men ändå. Jag skrattade i alla fall. Killen, hennes bror, är seriös också, det är det som är det roliga....Och nu, titta på detta klippet. Klockrent.


Jag som hade tänkt mig en lugn fredag

Kom fram till skolan vid 6.50 som vanligt. Jag gick in i gympasalen för att vänta på att klockan skulle ringa till förszta lektionen, satte mig ner, halvsov. Sedan började två killar skrika på varandra längre bort så jag vaknade. Ett slagsmål bröt ut strax efteråt, och det hela slutade med att den ena killen blev förd till sjukhus och en lärare moppade bort allt blod från golvet. Trevligt. Några elever som var tillräckligt nära hade blodfläckar på sina kläder till och med, ingen vacker syn alls var det. Sedan hade jag journalistik och vi gjorde inte så mycket. Fredagar brukar vara ganska lugna där inne. Vi lekte lite på psykologin och sedan hade vi ett dödsstort prov på Historian med 60 frågor.
På matten hade läraren skjutit upp provet till tisdag så vi gjorde inte så mycket där heller. Kollade på en del kostiga videoklipp som läraren tycker är skitroliga och sedan lyssnade vi på Spice Girls, för en kille hade med sig en skiva med typ alla deras låtar. Mysko kille.

Lunch, jag åt två nybakade varma coockies, och det var faktiskt längesedan jag åt det, brukar hålla mig till friterad kyckling varje dag som jag inte tar med mig lunch. Sedan var det Art, jag gjorde klart min totempåle och vi ska börja göra möbler av papp nu. Har inte pratat om Art på så länge kanske, tog med mig 3 keramikskålar hem förra veckan och tror vi får ta hem våran lilla tavla av lera som vi gjorde förra veckan imorgon. Vet ej. Tog en liten snabb, väldigt dålig, bild på min drake om ni undrade vart den tog vägen. Jag fick A på den så den hamnade i glasskåpet i mitten av skolan tillsammans med min fågel av tändstickor.


Typ inga av detaljerna syns på bilden men ändå. Min fågel syns lite och suddigt, den blå-gröna saken en hylla över med röd-vita vingar. Får ta en bättre bild på den senare.

It's friday , I'm in love

Hej. Bussen går snart. Klockan är natten. Som vanligt. Jag är hungrig. Ska äta frukost. Hejdå.

Hello BruceEmily hade en körkonsert som vi åkte och kollade på denna kväll. Mycket vacker musik från både hennes kör och 2 eller 3 andra körer. Sedan åkte vi och köpte 2 fiskar och ett piratskepp och här sitter jag nu, precis tillbaka till min säng, fylld med massor av grejer så att jag inte kan gå och lägga mig.

Lite frågor igen

Hur friterar man cola?
Okej, jag testade inte den friterade Coca Colan men jag såg några som gjorde det. Det var liksom som bollar. Har ingen aning om hur de smakar men jag frågade en tjej i min Journalistik klass som hade testat och hon sa att de smakade som friterat och cola, haha, smarta amerikaner. Googlade fram en bild, klicka HÄR.

Om föreläsningen om att köra bil när man har druckit som vi hade i skolan förra veckan.
Var det Amandas mamma som pratade om "don't drink and drive"? Jag fattade det som om ni såg en film. Eller..?
Förlåt, jag är lite trött
Först såg vi en film där Amandas närmaste pratade om henne och sedan att hon hade dött och hur det var. Den filmen var kanske 10 minuter högst. Sedan pratade kvinnan, som visade filmen, i kanske en timma om allt som hände, hela historian, rakt framför näsan på nästan 1000 personer. Först de sista 5 minuterna fick vi reda på att kvinnan som pratade var Amandas mamma. Jättesorgligt. Det blev dödstyst.

Pastaälgar?
Ja, haha blev nästan kär i dem när jag såg dem där på IKEA hyllan, vill knappt äta upp dem, har aldrig sett dem i Sverige dock.

Om mitt första McDonald's besök i Texas. Köpte en BigMac.
Nice! Smakar den annorlunda ? (:
Smakar samma som alltid. Vilket gjorde mig glad. Burgarna har mer fett här, det typ rinner ibland, men annars smakar det samma som hemma.

Om inlägget när jag missade bussen.
Hur kom du till skolan då?(:
Grace är så snäll så varje gång jag missar bussen (har hänt 3 gånger) så kör hon mig till skolan. Vilket tar 10 minuter högst, och med bussen tar det mer än en halvtimma.

TUR att du inte tog så många bilder då ;) walmart.. jag känner igen de.. jag har nog alltid velat åka till en walmart... undra varför?? vet du? hahaha <3
Walmart är USAs mest kända mat-och-allt-möjligt affär. Ungefär som Ica Maxi eller Coop. Finns med i sjukt många Amerikanska filmer och TV-serier. Så kanske därför?

Ååh choklad♥ Åh Walmart♥ Åt ni chili, eller på chili? Haha♥
Vi åt Chili, inte på Chilis, vi gjorde egen. Gottinamnam.

Emma och Chokladfabriken

Hej bloggen. Efter att jag lagt ut det förra inlägget kom Miss Becky och hämtade mig, sedan plockade vi upp Megan och Cole följde också med. Vi åkte till Russell Stover (Choklad outlet) och köpte massor av godis. Tog inte så många bilder, faktiskt bara 2 om jag inte minns fel, jag var alldeles för upptgen men chokladen. Men jag kom bara hem med 2 små paket med choklad. Ett för att det var små fotbollar, vilket jag tyckte var kul, och det andra paketet med choklad köpte jag för att Megan sa att det var så gott att jag verkligen inte kunde missa det. Hon hade rätt, det var faktiskt väldigt god choklad.
Sedan åkte vi till Walmart där jag och Megan hittade en tandborste som kostade 70 dollar (medeltandborsten kostar runt 2 dollar). Vi tyckte det var väldigt intressant. Sedan åkte vi hem till deras hus igen, åkte runt i en rullstol på gatan, gick ner till sjön och pratade, åt chili och tittade på små ödlor som fångade småkryp genom fönstret. Hade kul och kom precis tillbaka. Är jättemassatrött så jag orkar inte redigera bilderna tyvärr, men de är bättre än inget. Ellerhur?
Och chokladen tar inte slut heller

Ska strax åka med Miss Becky, Megan och kanske Nick om jag minns rätt, till en chokladfabrik. Haha tror människorna här börjar lära känna mina intressen när Becky blev jätteglad över att ta med mig till en chokladfabrik. Och jag är nog minst lika glad, för all choklad man kan köpa där är nedsatt pris. Hehe. Inte för att jag behöver choklad eller så, men det finns ju en liten chans att jag kommer tillbaka med lite till. Notera att jag skrev liten chans och lite till. Får se hur det går med det. Och förlåt Olivia som antagligen blev ännu mer sugen på choklad nu som du alltid skriver att du blir varje dag när du läser min blogg. Du får blunda när jag lägger upp bilder från fabriken sen.


Hey baberiba

Hade tänkt somna lite tidigare idag så jag hoppar in i duschen nu och ska sova sedan.
Sjukt intressant information, jag vet. Känns som om det är torsdag, vilket skulle betyda att det var fredag när jag vaknade upp. Men det är tisdag och imogon är det onsdag om jag inte räknar fel. Håll tummarna för att jag inte missar bussen imorgon också. Som jag gjorde idag. Och imorgon ska vi se på film på Historian, första slöa lektionen någonsin det här läsåret, känns skönt. Fast vi får ju frågor efter filmen som vi ska skriva en uppsats på men det är ju inte förrän på torsdag. Och då är det en dag till fredag. Och sedan är det helg. Fick det att låta ganska bra där även om det bara är tisdag. Nu vet jag inget mer som kan tråka ut er som verkligen läste allt det här så nu ska jag duscha. Hejdå Lilltå.

I'm forever yours, faithfully.

Highway run into the midnight sun, wheels go 'round and 'round.
You're on my mind. Restless hearts, sleep alone tonight.

Jag kommer rulla tillbaka sedan

Fick ett paket på posten idag från Farfar och Marie-Anne. Och i helgen hade Robbie köpt en Marabou till mig från en Skandinavisk affär där han bor. Chokladen rullar in, och jag tackar verkligen inte nej. Tack så jättemycket.

"... Ett tips, ät inte allt på en gång. Fast det skulle jag göra. En liten hälsning från en annan godisgris, många kramar Marie-Anne"


Vet inte riktigt vad som hände där.


Emma Är Glad!


För hon har Choklad!

Sedan har jag 2 från IKEA också och den jag fick av min familj åt jag upp igår, eller det kanske var i söndags.. Jag vet inte. Men jag förstår inte hur det kan vara så gott. Tänk om jag är en av de människorna som får Diabetes om jag äter för mycket socker.. fast då skulle jag antagligen vart körd för länge sedan.

Mycket bra...

Ett tecken på att jag var trött imorse..

Mark: Godmorning Emma!
Emma lyfter upp huvudet från bänken. Tittar omkring sig. Förvirrad.
Mark: Are you okey?
Emma hittar inte personen som försöker prata med henne.
Mark: How are you Emma?
Ser personen, försöker koppla sladdarna rätt i huvudet.
Emma: Bra!
Mark: ....... Bra?
Emma: Oh, ehm, good, I'm good, I'm fine!

Hej jag har inte bloggat idag

Förutom en liten musikvideo jag stoppade in här efter att jag kom hem från skolan. Imorse vaknade jag av att hela rummet lystes upp. Jag blev klar fort och satt länge på trappan utanför dörren och väntade på bussen medans regndropparna bara föll och föll och föll någon meter ifrån mig, det blixtrade något så sjukt mycket, det var bara himla vackert att titta på. Ungefär i sista sekunden kom jag på att jag kunde spela in med min ipod, lyckades fånga någon blixt, men inget jämfört med det jag såg där ute på trappan. Ni kanske får en film till och med om den vill funka. Godnatt, nu ska jag sova.

We are Stigmatized


Is it friday yet?


Going to the movies again!


Och efter 55 dagar..

Åt jag en BigMac igen. Åt jag på McDonalds igen. Tror faktiskt aldrig att det har gått så lång tid. Någonsin. Ganska sjukt. Det brukar normalt inte ta mer än högst en vecka mellan mina McDonalds-mål. Nej, faktiskt, när det var nästan aldrig så mycket som en vecka mellan mina donken-besök där de sista.. månaderna. Jaja. I alla fall. Det var gott. Jag blev glad.

Shh! Maddie's sleeping


10.10.10

Om jag missar att titta på klockan 10:10, kommer jag bli ledsen.

Emma gick lös på IKEA idag

Först var det födelsedagskalas som gällde, där Emilys kusin fyllde 5. Tjejen brevid mig på bilden. Den andra lilla tjejen är hennes syster.


Och sedan åkte vi till IKEA, där jag blev väldigt glad. Svenska grejer gör mig glad. Smakade på pepperkakor och knäckebröd. Hittade en del saker som bara fick mig att le av namnen och hur svenskt det låter. Hittade även en svensk bland maten. Gjorde mig ännu gladare. Hörde henne prata och kunde verkligen inte koppla det först att det var svenska hon pratade men sedan (efter typ 1 minut) förstod jag att hon faktiskt sa lingonsylt och pannkakor och jag bara sprang fram praktiskt taget och frågade om hon var från Sverige. Hon tittade på mig.. Tog nog några sekunder för henne med. Sedan sa hon ja och pekade på sin pojkvän/man och berättade att han var från Norge och att de bodde här men kom förbi varje vecka för att köpa godis, lingonsylt och köttbullar för det mesta. Vi pratade lite till och sedan sa vi hejdå, trevliga människor svenskar är ändå, haha. Det hela IKEA-handlandet slutade med att jag gick hem med godis för mer än 15 dollar. Och det mesta av det var faktiskt Made in Sweden, vilket gjorde mig ännu gladare.

För er kanske det här bara är bilder på mat, vilket det egentligen är, men ni kan inte förstå känslan av att läsa "Svensk Senap" eller "Bryggkaffe mellanrost" på matvaror i en affär när du har gått utan det i nästan 2 månader. Det är liksom.. en glad känsla. Inte för att jag saknar det direkt, men det var mysigt.Maraboun och kexchokladen är gjord i Sverige och Bilarna också. Vilket gjorde mig glad.


Eller.. rören med Marabou var gjorda i Norge.. okejdå.. Skandinaviskt i alla fall.


Ni vet fiskar man köper bland lösgodiset, det är tydligen väldigt kända fiskar för väldigt många här har frågat mig om "Swedish Fish" faktiskt kommer från Sverige. Alla äter fiskarna här. Jag gillar dem bland lösgodiset hemma och det var därför jag tog en påse, och för att de är coola och svenska och jag vill veta om de smakar samma som hemma. Folk här blir väldigt fascinerade när jag berättar att det faktiskt finns gula, oranga och gröna fiskar i Sverige också och inte bara röda. Haha, visste inte att de var så populära.

Det roliga är att dem är gjorda i Canada.

Hej Lördag

Igår åkte vi på bio som sagt, tycker det är så himla amerikanskt att man inte har bestämda platser i bioslongen, utan sätter sig där man vill. Och att man häller smör på popcornen (Ni som är Disneychannelnördad som jag själv kommer kanske ihåg That's so Raven, där hon inte fick stopp på maskinen som hällde smör utan började fylla muggar, koppar, sina skor och allt, haha ja en sån maskin, fast man fick hälla själv) Oj fin och lång parantes där. Jaja, filmen var bra, jag gillar filmer som är baserade på en sann historia.
Efter bion hämtade vi mat från Chipotle och åt det framför TVn hemma som alla Amerikaner äter mat. Sedan jag kom hit så har vi ätit vid matbordet 1 gång tror jag. Men jag gillar att äta vid TVn så det är lugnt med mig. Vi tittade på Dancing with the Stars och CSI och sedan somnade jag nästan så då gick jag och la mig och sov tills nu. Japp japp. Godmorgon, och idag ska vi på 5-års kalas.Going to the movies!

Åker på bio med Grace, Kim, Emily och Alex för att se Secretariat som har premiär idag. Bio betyder popcorn, och bio i USA betyder väldigt smöriga och salta popcorn. Mmmm...

Så himla söta


Jag borde göra en lista på alla konstiga frågor jag får här borta..

Sätter mig ner vid lunchbordet.

Caroline: Hey Emma your little Swede.
Emma: Hello Caroline.
Kille vid bordet (som jag inte minns namnet på): Wait, you're from Switzerland?
Emma: No, I'm from Sweden.
Killen: Wooohw Duuude!
Steven: But do you like go to Switzerland all the time cause it's so close?
Emma: It's not that close..
Killen: Duuude, so is it wierd for you here? With like clothes and stuff?
Emma: Clothes?
Killen: Yeah, don't people go around naked all the time in Europe?

Alltså..

Jag måste bara skriva ner detta innan jag glömmer bort det

Läraren: Hey boy, you got a little drule there. [Pekar på sin egen kind för att visa]
Killen stirrar rakt ut i luften, helt borta.
Killen: YEAHH , I rule!
Läraren: No, you've got DRULE on your face.
Killen stirrar rakt ut i luften, förstår ingenting. Helt borta. Dregglar lite till.
Läraren säger hans namn flera gånger.

Killen: What did we talk about?
Läraren ger upp.

Ibland undrar jag vad folk gör med sina hjärnceller.

Jag har inte direkt något att skriva

Vaknade 5.30, bussen var sen som vanligt så jag stod utanför huset i minst 10 minuter (som jag hade kunnat spendera till att sova lite till) och frös faktiskt. Det var bara runt 15 grader ute imorse vid 6. Vad hände? Tog bussen till skolan, satt i gympasalen i 40 minuter, klockan ringde, gick till speciella klassrum vi fick information om igår och satte oss där. Blev uppropade och sedan förda till Cafeterian där alla Juniors velade runt för att hitta någon stans att sitta. Vi lyssnade på en historia om en tjej som hade druckit och sedan kört ihjäl sig för 3 år sedan. Ja det var lite mer detaljerat än så och de visade en film där hennes vänner pratade och hennes pojkvän grät osv. Många gät faktiskt i Cafeterian, det var en riktigt sorglig historia, kvinnan som pratade om tjejen pratade länge och precis när alla började tröttna och småprata lite med varandra så sa hon: "The mom and Amanda (tjejen) were like best friends, she told me when I interviewed her. Oh, no that's a lie, I didn't actually interview her. I am her. I am Amandas mother". Alla blev helt tysta. Efter den historian om tjejen, gud jag ville nästan bara gå fram och krama om henne.
Sedan blev vi förda till the Auditorium där vi lyssnade på ett mycket tråkigare föredrag om internet. Ungefär halva Junior klassen somnade. Och klassen är alltså runt 500 människor, antagligen mer. Efter det så åt vi lunch och sedan blev vi förda tillbaka till vårt klassrum där vi fick sitta och göra vad vi ville i 2 timmar utan anledling. Jag somnade och sov nog en timma och slummrade den andra timmen. Sedan hade vi 5th period som vanligt, då jag har Art och sedan åkte jag hem med den gula skumpiga bussen och här sitter jag nu och nördar.

Hörs senare kanske, nu ska jag dricka oboy.

Det här gör mig lite mörkrädd här borta

1.) När killarna inte vet efternamnen på sin flickvän, och tvärt om.

2.) När någon (14 årig tjej) verkligen är jätterädd för en tjej i samma ålder med en banankostym, där man till och med ser ansiktet på tjejen innanför kostymen.

3.) När de tror att war och was rimmar.

4.) När tjejen brevid mig i psykologi sitter och fnissar och viskar för sig själv "I'm on drugs".

5.) Om man köper en läsk är storleken Medium större än den största i Sverige.


Japp. Godmorgon, nu måste jag äta frukost. Hmm... undrar om det finns någon tårta kvar.

Emma är trött efter födelsedagskalas

Men tårtan var väldigt mumsig. Grattis på 12 årsdagen Emily! Hope you had a great day. Det har blivit mycket tårta på sistone. Emilys kalas var i lördags, Megans födelsedag var i söndags, Robbies och Temas födelsedag var igår och idag är det Emilys födelsedag, och imorgon är det Miss Sharis födelsedag. Mycket födelsedagar på en gång här borta. Och nu ska jag sova, upp 5.30 imorgon. Yey.


Angående det förra inlägget.
Okej, jag visste att jag skulle få frågan men hade sån huvudvärk igårkväll att jag helt enkelt inte orkade skriva så mycket utan bara la ut bilderna. Den friterade chokladen smakade som... hmm.. En brownie med lite knaprig deg runt om. Det var gott men jag gillar allt som har med choklad att göra så det var väl ingen nyhet att jag gillade det. Men vanlig choklad är godare!

Och ja, Fried Coke är Friterad Coca Cola. Här i USA säger alla Coke, aldrig Coca Cola.
Ingen aning varför.

Friterat och karuseller


Morgonpigg (?) Emma dricker Starbucks Strawberry blended Cream påväg mot The Fair.


Emilys kompis Kayleen och Emily.


Man ser Downtown Dallas vid horisonten.


Emma är högt uppe..Mycket väldigt speciella friterade saker....

En stor gris, haha.


Friterad Choklad


Texas State Fair

Åker mot Texas State Fair och kommer tillbaka ikväll med tjohejsan massa bilder hoppas jag.

Google bild.

Lycka i en låda


Måndag, to do

Jag skrev en lista på vad jag skulle göra idag, igår innan jag somnade. Tror jag hoppar över punkt 2 och 3 och går direkt till punkt 4.


Alla vill se dig dala nu Håkan Hellström


Sjukt vackra bilder från min favoritstad i hela världen tillsammans med vackra ord från Håkan Hellström. Jag fällde en tår utan att jag vet varför. Det var bara så fint. Saknar Göteborg.

Svar på lite frågor.

Gjorde badrumsgolv?
Ja, vi hjälpte några kompisar att göra iordning deras badrum. Det blev jättefint!

Nice med massa halvnakna killar inne på hollister? (;♥
Det var bara i New York det var halvnakna killar på Hollister, och när jag var där gick jag inte in.

Nästa gång du kommer i kontakt med fortunecookies, vill du köpa en till mig och ta med till sverige oöppnad?
No problemos Thilda!

Är inte de typ mint kyssar? :D♥
Chokladkyssarna var bara mjölkchoklad, ingen mint här inte.

Vad är twinday för något då? (:
Twinday var att man klädde ut sig exakt lika dant som någon annan, men det var inte så många som gjorde det, och många klädde bara ut sig till något roligt (som en banan eller en av the ninja turtles).

Coooola svampbob :D :D Vad är de för lappar som hänger över bilden.. ? Puss ♥
- Dagge menar sladdar, inte lappar. Hon vet inte varför hon skrev så. Haha (:
Sladdarna är från datorn som jag håller upp för att ta ett kort med webcameran.

En av få tillfällen då det är tomt i korridoren?
När vi tog de här bilderna var det lektionstid, alla har ju lektioner samtidigt i hela skolan så ingen var i korridoren då, så vi fick ta några bilder för läraren om vi var tysta.

Kan du inte göra ett videoblogginlägg där du pratar "med" oss? :D
Hahaha... jag säger inte nej, men mest troligt inte. Vad ska jag säga liksom?

Är dom grejerna Ashley har silly bandz..? :o
Är de alltid sånna "köer" överallt.. I koridorerna och så..?♥
Sitter alla på typ speciella läktare...? hahah ^^
Jävlar va coolt.. Jävlar va seriöst.. Wooow..
Allt är så anorlunda från Sverige.. ♥
Japp Ashley har nästan 300 silly bands totalt, hon är galen. De hon har på sig på bilden är bara hennes oranga och hennes blåa..
Det är alltid fullproppat i korridorerna mellan lektionerna. Det är ju bara 5 minuter mellan varje lektion så alla måste skynda sig till sitt nya klassrum.
Ja, såklart, det är USA vi pratar om, här är man så sjukt stolt över allt man har att göra med, så alla 4 klasser har sin egen läktare. Det är sjukt seriöst, ingenting jämfört med Sverige där vi skriver Mpk09 är bäst på bilddagboken eller nåt, haha. 

Varför säger alla One Two?
För på min sida av läktaren sitter One Two. Class of 2012.

Bra start på dagen


Söndag på marknaden

Vaknade upp hos Jackie vid 10 när hennes mamma väckte oss och vi åt donuts till frukost. Amerikaner verkar verkligen se donuts som frukostmat, intressant..
Men det har jag inget emot så jag åt 2 och sedan bytte vi om och Jackie, hennes familj (mamma, pappa, syster Becca, bror Nick) och systerns kompis Brook tog med mig på en marknad 1 timma därifrån med bil. Det var en galet stor marknad där man kunde få tag på allt möjligt vad man nu skulle vilja ha. Det var coolt. Åt friterad paj, Turkeylegs, tittade på alla olika saker man kunde köpa och träffade en jätteläskig Clown som Jackie slog vad med mig om att jag inte vågade gå fram och ta kort tillsammans med.

Hade en rolig dag även idag, och direkt när jag kom hem igen så åkte vi till The Heiners för Megan fyller 15 år idag. Jag glömde såklart kameran när vi åkte till kalaset men jag tror Grace tog några bilder så jag kanske kan få visa er dem senare. Det blev tårta i form av en GIGANTISK cookie (dräggel) och god mat, presenter och roliga historier. Sedan åkte vi hem, jag har bloggat och nu ska jag snart somna för mina ögon går i kors då och då. Kom ihåg att vi ska skypa imorgon mamma, klockan 18 Svensk tid. Godnatt!


Väldigt random hemma hos Jackie

Ha-ha Jackie.

Wait a minute..

Igårkväll; Spelar volleyboll och Jackie slår bollen så att vårat lag vinner medans Daniel är på andra sidan nätet i det andra laget.

Steven: Ohyeah Daniel! Jackie is my favourite Asian now! How about that!?
Jackie: Ohyeaah! I'm his favourite Asian now Daniel.... wait.. I'm not even Asian!

Homecoming

Okej, runt 6 (efter lite av Emilys födelsedagstårta som gjorde min klänning ännu mer tajt runt magen) så åkte jag hem till Jackie där hon och hennes date Daniel gjorde sig i ordning. Vi åkte därfrån till en tjej som heter Emilys hus och där togs det bilder efter bilder efter bilder. Hon hade en fin trädgård så vissa bilder människor tog blev riktigt fina. Jackies mamma tog mina bilder så ni får ge all credit till henne.
Efter den timman där så åkte vi till dansen där jag fick köpa en biljett för 5 dollar mer än orginalpriset för jag glömde köpa en under veckan.. hehe. Men jaja, vi stannade ungefär en timma som högst, jag tog inga bilder där inne för jag ville inte tappa min kamera bland alla fötter. Men om ni har sett en enda High School film från USA så vet ni hur homecoming ser ut ungefär, en scen längst fram och musik, runda bord på sidorna av dansgolvet och riktigt fina dekorationer. Jag fick 2 bilder från Tiffany som hon tog inne på dansen men man ser inte så mycket mer än oss.
Sedan åkte vi därifrån och hem till en kompis som vi äter lunch med i skolan. Vi spelade pingis, åt brownies (jättegoda..) och satt vid en eld där några spelade gitarr, det var mysigt. Sedan spelade vi volleyboll (vi hade alltså bytt om från våra klännigar nu) till långt in på natten och när Daniel körde hem mig och Jackie till Jackies hus så var allas armar helt svullna från volleybollen. Sjukt. Men det var kul, och sedan såg jag och Jackie lite från filmen The Blind Side (riktigt bra film) och sedan somnade vi, helt döda.


Jackie & Emma


Morgan, Shelby, någon, Daniel, Jackie & Emma


Gayle, Jackie, Tracy & Emma


Emily, Jackie & Emma


Alla tjejerna som åkte till Emilys hus för att ta kort.


Daniel, Jackie & EmmaEmma & Crazy Tiffany


Tiffany, Jackie & Emma


Jackie


Emma målade en ond prick på Jackie


Väldigt inzoomad Emma


Och i USA har ungdomarna som skämt att de skriver på varandras bilar när den som äger bilen inte ser, här är några dekorationer från de bilarna som var där. (Färgen var tydligen jättesvår att få bort)


Daniels bil, haha.


Väldigt snällt...


Jackiegirl


Jackie hade stjärnor i sitt tak som lös i mörkret när vi skulle sova. Busigt.

By the way så fick jag många kommentarer att jag såg ut som Bell, från Skönheten och odjuret. Ja, jag antar att klänningen har samma färg, och vi är båda brunetter. Men annars.. ?

Homecoming om 2 & ½ timma

Såhär klar är jag.. Har inte ens provat den omsydda klänningen än.


Skadeglädje som sagt...


Hahaha, sista snubben är ju hur rolig som helst.

Frukost


Ja, så länge jag kommer i min Homecomingklänning ikväll så..

We got them!

42 - 17

Fullständigt dödade motståndet. Jag kommer i och för sig aldrig förstå mig på amerikansk fotboll men när alla andra klappar händerna och skriker något bra så gör jag det med. För att det ska se ut som om jag förstår liksom. Haha. Men det är en rolig sport för människor med mycket skadeglädje, för alla ramlar och drar ner varandra och halkar och allt möjligt. Jag åkte dit med Grace, Kim och Danny följde med också (en vän till familjen). Väl där mötte vi upp Jackie också som satt med mig och försökte förklara lite i halvleken. (Eller vad man kallar det i amerkansk fotboll). Förstår fortfarande ingenting, haha. Men jag vet att man inte får ramla om man håller bollen (som inte är rund, så för mig är det ingen boll, haha).
Sedan åkte vi hem och jag har precis spelat Air Hockey med Danny i en timma. Så nu ska jag dricka oboy, vänta på att min sockerkick går ner och sedan somna och inte vakna förrän riktigt sent imorgon. Hoppas jag.Smooth..

Jag och Jackie sätter oss längre upp på läktaren, nedanför en kille som Jackie tittar två eller tre gånger på.

Jackie: Did you know there is a Norwigan guy at Sachse? He looks just like him, above us.
Emma tittar på killen
Emma: Jackie.. that is him.
Jackie: HAHAHAHA!
Emma:
HAHAHAHAHA!

Och ja han hörde oss, och ja det var mycket roligare när det hände. Och ganska pinsamt.

Sachse Spirit !

Spiritdag i skolan, tog med mig kameran och ipoden fick filmat lite med.

Emma klockan 6 imorse. Med skoltröjan och mum, redo att springa ut till bussen.


Journalism people!Ashalyn & Ashley.


Kristen, snäll tjej i Art.


Daliah från Art.


Emma!


Pepp Rally!


Lärarna dansade, han med röda hängslen är rektorn på skolan.


Cheerleaders.


The swingsters.


Pajkastning på lärarna.


Daliah hittade ballonger.
Klockorna man hör är från mummarna (?)/The Mums, Snövit och Shrek och alla dekorationer är där på väggarna inför dansen imorgon, och jag vet att jag inte är ett geni när det gäller att filma men ni får en liten ide om hur allt funkar. Och hur sjukt mycket folk det är överallt. Om ni inte vill se folk utan bara Pepp Rallyt så börjar det på 4.17 . Good luck have fun, nu ska jag äta och sen måste vi skynda oss till fotbollsmatchen.


DacadeDay

Ungefär halva min Journalistik klass på bilden nedan. Det var DacadeDay idag och jag var tråkig som inte klädde ut mig, men jag vaknade sent och hade ingenting speciellt att ha på mig så jag fick leva med den större delen av skolan som inte klädde ut sig. Men några var riktigt utklädda vilket gjorde mig glad, ingen aning varför, men det var bara roligt att se. Imorgon är det SpiritDay så då ska ni få se på spirit. Homecomming tröjan på och min Mum. (Googla homecoming mum, så ser ni vad det är),(jag ska lägga in en bild på min imorgon) Jackie gjorde en till mig, jättesöt med skolans färger och allt. Hon är så snäll. Men nu ska jag sova, fredag imorgon och sedan 4 dagars-helg. Najs.


Amy, Ashalyn, Mae, Khia, Sara, Emma, Sabrina, Ashley C, Erin, Ashley S.

Har kännt mig stressad länge nu

Så jag bestämde mig för att göra något som gör mig avslappnad och rensar huvudet på alla tankar. Såklart så dog kameran efter 10 minuter men här är det jag hann fånga på de 10 minuterna.