Förlåt att jag inte har bloggat idag

Hej från en nyårsfest


Sitter och kollar på Pokémon med Olivia


Extra cash

Okej, så ni vet projektet jag, Frida O och Stina körde i början på månaden? När ni skulle klicka på annonserna? Såhär var det i alla fall, Frida berättade att hennes kompis tjänade ca 500 kronor i månaden på att ha annonser uppe på sin blogg och att jag också borde ha det. Jag sa att det nog är omöjligt för mig eftersom att jag "bara" har ca 60 unika besökare per dag men då slog vi ett litet vad och jag testade att lägga upp annonser.
 
Såklart kan jag ju inte förvänta mig att alla skall trycka varje dag, men tydligen så gjorde fler folk det än jag trodde haha. Och jag förlorade det vadet ganska stort.
 
Detta är alltså det jag har tjänat denna månaden hittills. Jag menar WHAT? Varför gjorde jag inte detta för länge sedan? Jag är nu skylldig Stina och Frida en fika men det kan det ju vara värt!
 
Så hallå! Lägg ut annonser på era bloggar, för även om man bara skulle tjäna en liten slant så är det ju värt. Tack till alla som har klickat och fortsätt gärna göra det för att hjälpa denna stackars fattiga student.
Om ni klickar på den här lilla mini-annonsen ---> <--- så kan ni registrera er gratis genom att trycka på "publisher" och sedan gå längst ner på den sidan. Säg till om ni gör det så går jag in och klickar på era annonser. Det känns jättetöntigt som svensk att be andra om hjälp ibland, för det är en slags tabu här i detta land, men jag tycker att det är viktigt att kunna göra det. Vi kan hjälpa varandra här!

Buffelibuff

Hej bloggen, idag var jag och träffade Stina och Frida, här är Frida med hennes pizza. Hon slog på stort!

 


Just nu


Hej på er mina små gosegrisar

Igår hade jag en mycket trevlig kväll med mycket trevligt sällskap. Allt gick kanonbra tills jag och Johanna gick hem i snö/regn/blåsten imorse vid fyra-tiden och jag lyckades halka på en stor isplätt och hamnade på rygg. Och eftersom att vi lever år 2012 så var ju inte Johannas första reaktion att hjälpa mig, utan att ta kort. Haha. Här kommer lite bilder, några är Johannas, några är mina.

Bilderna kanske inte kommer i rätt ordning men det får ni leva med.


Saknade galna brudar


Fredagsmys/dans

Nu är jag äntligen på min väg för att träffa två pinglor som flytt från Göteborg men återvänt! Nämligen Emmy och Thilda. Thilda träffade jag strax innan hon flyttade till Norge och det var dock inte så länge sedan men Emmy har ja inte sett sedan långt tillbaka nu! Sedan är det massor av annat folk som jag inte träffat sedan i början av sommaren också, och Johanna kommer, som jag inte har träffat sen igår! (Omg).

Erkänn ni tycker att det är himla intressant att läsa om vilka jag ska träffa? Haha. Nej. Så hejdå.


Oh you, bubbelplast, you so tempting.


#jagbordesova

Imorgon blir det mer jobb hela dagen lång! Nu ska jag och min bebis (katt) sova, godnatt. Och för att detta inlägg skall ha någon som helst mening: här är en bild på vad jag ser just nu. (Som om det gjorde inlägget SÅ mycket mer intressant hahaha).


Hej jag jobbar, hejdå

Idag har jag jobbat hela dagen, förutom på lunchen när jag åkte och åt hemma hos Johanna med henne och Olivia.

Annars har det inte hänt så mycket på jobbet, ni vet, det vanliga. Toaletter, badrum, muttrar, jag halkade på en tvålpump, slog huvudet i en dörr och fastnade med håret i en badrumskrok när jag letade efter något annat. Japp.


Girlsnight: expectation and reality


Mys


Från en väldigt random natt

Fakta: Det går aldrig bra när man säger "vi tar det lite lugnt ikväll". Men vi hade kul!


Hej min kära lilla blogg

Hallå i stugorna! Idag kom Farfar och Marieanne på besök i Fjärås och vi hade julmys idag också. Spelade spel och åt gott!

Nu är jag på väg till Olivia för vi tänkte nog bege oss ut i vimlet idag för ett glas eller två. Vi får se hur det slutar!


Story of my life


Några julklappar

 
Här var några (de flesta) utav mina julklappar iår. Plus att jag fick pengar som jag använde till att köpa mitt objektiv häromdagen, vilket räknades som en julklapp det med. Sedan fick jag även en jättefin väggklocka, lägger upp en bild på den när jag har satt upp den. Och godis, och lite ljus och kameravantar. Ja, det var en bra jul.

Hej hopp i natten

Här sitter jag i min säng med en skjorta jag köpte på Röda Korset sommaren 2009. Om ni undrade eller så. Det är ju typ ingen som läser bloggar på julafton men tänkte blogga ändå. FÖR DET ÄR JU JULDAGEN NU. Woho. Det gick snabbt. 365 dagar kvar till nästa julafton. Hoppas att ni hade det fint på jul bla bla vad man nu brukar skriva. Och om ni inte hade det bra så ring mig så fixar jag det. Haha. Jag lovar. Kommer över med nuggets på nolltid, för det blir alla glada av.
 
Känner att det här inlägget inte direkt kommer någon vart. Så jag slutar skriva nu och kanske sover istället. Kanske.
 
Hittade den här gamla bilden (2010) nu när jag gick igenom min dator lite. LOL. Vilket fluff. Och myströjan, bodde typ i den tröjan.

Julafton 2012




Syns det någon skillnad?


God morgon och God Jul

Idag är det julafton och det firar vi med den här ganska juliga och mysiga bilden. Dock var det inte så mysigt att ta bilden haha. Det var svinkallt, mörkt, trångt och alla gnällde jättemycket. Sara grät. Vi tog bara två bilder totalt, detta är den första. Haha, jaja, man behöver inte veta storyn av en bild alltid men tyckte att det var lite kul kanske. Vi är inte alls lika lyckliga som vi ser ut att vara.
 
God Jul på er alla där ute och hoppas ni har det jättemysigt!
 

Före och efter

Det behövdes ett ordentligt julstäd i mitt rum om man säger så..
 
(bilderna är tagna med min Iphone 5 medan jag hållet ett fisheye framför haha. Lat)

Dan före dopparedan

Idag har jag städat (kan visa före och efterbilder sedan) och köpt mina sista julklappar. Nu skall jag strax äta middag och det snöar för fullt utomhus. Det blir nog en vit jul. Här är två bilder jag tog precis med mina syskon ute i snön.
 

Vem behöver en öppen spis år 2012?


Abbey Road

Så, nu ligger bilderna uppe som jag tog i fredags på det duktiga bandet Abbey Road när de spelade på Black Pearl i Kungsbacka!
Klicka här för att se alla bilder.
 

Mysdag

Hej blogg. Idag har jag jobbat och sedan hängt med mina tjejer Johanna och Olivia. Haha, vi är nog helt seriöst som en familj, vi kan allt om varandra. Vi har ätit kakor, lunch och klätt granen. Just nu är jag och köper nuggets och de andra är och köper chips och dipp.

Det ligger en ensam nugget på golvet här på McDonalds. Tycker lite synd om den.


Myser med bästa


Två tior?

Ibland undrat jag hur klantig man kan vara på en skala. Ikväll har jag varit iväg och fotat Abbey Road (ett band) på Black Pearl, så körde i princip dit då de spelade och körde hem efteråt. Ändå, 100% nykter, lyckas jag riva sönder en 20-lapp. Jahopp. Godnatt. Imorgon väntar mer jobb.


Nu ligger ett par bilder från dagen på fotobloggen

Klicka här för att se alla bilder. Det kommer fler bilder imorgon.
 

Hej hej

Jag och Mathias firade att vi överlevde idag med att gå ut och fota med mitt nya objektiv (eller ja, jag firade och han blev mest medtvingad). Dock var det julavslutning i skolan först imorse, dit jag och Stina gick som tomtar. (Ska det va så ska det).

Här är en bild jag tog med iPhone nu när vi var ute. Lägger upp de "riktiga" bilderna sedan.


Dagens Outfit


20 December 2012

Hej. Här sitter jag och kollar på film och funderar på vad jag ska göra med mina sista 30 minuter innan jorden går under. Filmen slutar 00:10 enligt TVn så jag kommer ju ändå inte hinna se klart den.(höhöhö). Fast de där indianerna som gjorde kalendern bodde i Mexico så då går jorden under ca 06:00 vår tid om den går under 00:00 där. Så då hinner jag se klart filmen. Skönt. Och hinner sova lite också. Jaja, om detta blir mitt sista blogginlägg innan jorden går under så vill jag bara hälsa er hejdå. It was nice knowing you.


Say hello to my new friend

Inte så billig men jag ska älska den för alltid har jag bestämt. Säg hej till nykomlingen i kamerafamiljen. Sigma 150-500. Fyra kilo väger hen, och stor som ett as (hur stort det nu är).


Godmorgon

Idag får jag sova till 11 om jag vill men Sotis kom och väckte mig vid nio. Så vi ligger här och gosar lite nu.

Idag skall jag till skolan och redovisa en uppgift och sedan skall jag träffa pappa i stan. Jag skall köpa "mitt" objektiv idag och lite annat som jag behöver innan Afrika.


Här kan man va / Godnatt


Här kan man va


Här kan man va


Det blev inte så annorlunda


Dagens i-landsproblem

Jag skall till frisören i eftermiddag och jag funderar på att klippa av mig mitt långa hår men jag vet inte om jag vågar! Jag kommer nog bara sakna det. Kom gärna med förslag. Hejdå. 

 

Om man kollar snabbt på bilden så ser det ut som att jag har en jättestor underläpp. Haha.

True Story


Hej bloggen

Idag har jag haft fullt upp! Därför har jag inte bloggat. Jag har vart i skolan, hos tandläkaren, på möte med SYV och sedan har jag träffat bästa Olivia och Johanna. Vi satt och mös på McDonalds, sedan fixade vi så att Olivia hade en telefon igen (med snälla Jonatan! Haha) och sedan satte vi oss på Condeco och skrattade och pratade där tills det stängde klockan 22. Sedan åkte vi hem och här ligger jag nu i min säng med Sotis. Vi ska sova nu för imorgon har jag också massor att göra!

Hejdå och godnatt. Här är en bild på min chailatte från imorse och Espresso House nya vintermuggar.


Nostalgi på hög nivå såhär på kvällskvisten

 

Öppet brev till jultomten

Hej tomten, om du inte redan har köpt en julklapp till mig så skulle ev av dessa två jättefina kameror (helst den första) från Urban Outfitters passa perfekt. Tänk på att jag fyller 20 år om två månader också, om du har lust att hälsa på då så är det lugnt med mig.
 
Vet inte hur bra du är på datorer och maskiner tomten men om du klickar på bilderna så kommer du till hemsidan där du kan hitta dem.

Såhär känner jag idag för övrigt

Draget ur min skoldagbok från år 2000


Svårt liv

Förra veckan var jag i skolan i ca 6-7 timmar sammarlagt och den här veckan blir nog inte så mycket mer. Jag har slutat nu, och imorgon har vi en eller två timmar, på onsdag också och på torsdag behöver jag knappt komma och på fredags är det skolavslutning. Så hektiskt är mitt liv just nu. Nu skall jag åka hem och sova. Imorgon skall jag träffa Johanna och Olivia med, vilket skall bli mysigt. Hejdå alla bloggläsareeeeeeeeeeee cha chaaaa.
 
Gammal konstig bild från början på skolåret som Stina har tagit. (i brist på nyare bilder)

Memfis

Här är fyra bilder från Memfis spelning igår på Elektronen. Fler bilder ligger uppe på fotobloggen, klicka här för att komma till det inlägget.
 

Kom ihåg!

Vet att jag tjatar lite med kom ihåg att klicka på annonserna längst upp och även den längst ner om ni orkar. Jag kommer att redovosa resultatet av det projektet den 27 december så stay tuned.

På väg till Farmor

Igår efter jobbet så julhandlade jag och Johanna lite tillsammans i Göteborg. Det var... Intressant hahaha. Vi var båda två de bittraste tjejerna i världen igår så vi gick runt och klagade på allt och alla tillsammans. Men det var kul! Efter det skulle jag fota Memfis på Elektronen så jag åkte hem, åt och hämtade kameran. Sedan fotade jag och John kom dit och höll mig sällskap. Efteråt mötte vi upp Stina och Daniel och tog några öl/cider på Harrys och hade det allmänt kul och mysigt. Snälla Frida kom och hämtade mig och körde hem mig (eller ah, vi bor grannar så hon körde hem). Idag skall jag till Farmor med familjen och hälsa på, så är på väg dit nu.

Här är en bild från igårkväll.


Jaha okej


Groupie

Agerar just nu groupie/fotograf med ett band inne på elektronen i Kungsbacka. Kom hit om ni kan. Det börjar 19:30. På väggen hänger affischen som jag gjorde. Jag är trött. Hejdå.


Arg

Läste om massakern igår, och ligger och läser om den nu när jag borde gå upp och åka till jobbet. Hur kan man vara så sjukt jävla hjärtlös. Orkar inte. Förlåt för dålig bild, men jag måste åka till jobbet. Och om ni inte förstår vad jag snackar om, öppna närmaste tidning.


Bara jag och plogbilen är vaken. Och mina tvivel.

 
Hallå alla där ute. Här sitter jag i soffan och dricker oboy efter en ganska rolig dag. Jag och brorsan fotade förut ute i den kalla natten. Bilderna ligger på fotobloggen och ni kan kolla in dem HÄR. Annars har det inte hänt så mycket sedan jag kom hem från skolan. Mamma och pappa är iväg så jag, bror och syster åt thaimat och mös. Nu skall jag snart sova för jag skall upp och jobba imorgon. Gud vilket roligt inlägg haha.
 
Juste. Bytte header också, för den andra kändes alldeles för somrig nu haha. Jag skall ta en ny bild i Afrika tänkte jag så den här får bara stanna över jul och halva januari eller något sådant. Färgerna får jag fixa imorgon, det passar inte så bra just nu.

Krull

Okej så med tanke på det förra inlägget och mitt hår på den bilden så ser det nästan rakt ut. Jag gjorde ett experiment igår och lät mitt hår självtorka med bara lite mousse i för att se hur lockigt det verkligen är. Det är ju lockigt, men inte krulligt längre. Jag hittade ett par bilder från 1-2 år tillbaka och jämförde. (För 4-5 år sedan var det ännu krulligare) Första bilderna är gamla och den nedre är från idag. 

 


På en filminspelning i skolan

Jag och Stina håller på att göra en film om astronomi för att vi inte orkar skriva ett arbete om det. Vi hyrde in John idag som skådespelare.

 


Lite bilder från min mysiga dag

Här kommer lite fotografier från min dag med ett par lågstadieklasser i Fjärås. Jättesöta barn verkligen, och på tal om dem så sålde jag en bild som jag tog under deras Luciafirande igår (via Scoopshot-appen). Gjorde ett blogginlägg om det på foto-bloggen. Kolla in det här.
 

Tio år tillbaka i tiden

Idag hängde jag med en klass med treor. De var jätteroliga och kunde förvånansvärt mycket om livet och världen. (Och Iphones och TV-serier typ). Vi såg på film och sedan på fritids målade vi teckningar och var ute i snön. Det bar faktiskt kul. Tänk när skolan var så enkel. Jag kan lägga upp bilder sedan, här är en, som jag möttes av när jag kom dit idag. De hade målat på tavlan till mig.


Flashback

Nu skall jag strax bege mig till min gamla grundskola där jag gick "nollan" till "femman" och hälsa på där under en utav min systers lektioner. Lite konstigt och litet kommer det kännas men det ska bli intressant.

Här är en text jag skrev för nästan exakt 13 år sedan. Den 17 December 1999 på Bräckaskolan.


Luciafirande i Fjärås

Nu har jag kommit hem från min systers och hennes skolas Luciafirande som hölls i kyrkan ikväll. Det var riktigt mysigt och jag paxade en utav de bästa fotoplatserna så knäppte en del bilder med kameran. Jag lade upp dem på fotobloggen och ni kan klicka här för att komma till det inlägget.
 
Sara och hennes kompis Ella.

Business

På vårt luciamys hemma hos Stina förut så diskuterade vi två projekt som vi håller på med nu i dagarna. Ett utav dem är fortfarande lite hemligt men det andra har dykt upp här på bloggen idag faktiskt. Ett utav projekten är nämligen att få så många som möjligt att klicka på annonserna längst upp på sidan här. Så om ni inte redan fick mass-smsen som Stina, Frida och jag skickade ut förut idag så klicka gärna på alla tre längst upp och även den allra längst ner på sidan (om ni orkar och vill, såklart inget tvång)(om ni vill kan ni klicka så många gångerm också). Vi skall nämligen kolla hur många som kan klicka under en månads tid, men än så länge tror jag att det bara går att klicka en gång per annons per ip-adress per dag. Om ni förstår. (Såklart kostar det inget och ingeting händer om ni klickar, ni kommer in på en hemsida som ni kan stänga ner direkt sedan).
 
Så om ni vill så kan ni bidra till projektet och klicka en gång varje dag så skulle vi bli glada!

Funderar på att investera en sån här


Luciamys

Just nu sitter jag hemma hos Stina och äter lussebullar med henne och Frida efter en stund i skolan. Mysigt mysigt. Ikväll blir det luciafirande på Bräckaskolan där syster ska sjunga.


Bild från i fredags

Här är en ganska rolig bild från i fredags. Bara för att den är rolig. Det ser ju ut som att vi har kul i alla fall!

 


Två av sakerna från Nasty Gal

Klänning $51.00 (=340 kr) och Halsband $6,30 (=42 kr).

Stor låda från Nasty Gal = glad Emma


Massor av brev att hämta på posten!

Jag har massor av brev att hämta på posten nu innan jul. Dock är två av de tre paketen till mig. Hehe. Men ett utav dem är julklappar i alla fall. Jag skall strax åka till vårdcentralen med Frida och hämta ur våra malaria-tabletter inför Afrika (22 dagar kvar!) och sedan skall jag hämta ut det sista utav mina paket som jag har att hämta just nu. Hämtade ett (som hamnade på jobbet) idag efter skolan och det var mitt nya mobilskal! Vilket är bra, för jag behöver skydda min stackars telefon haha.
 

Ni kan se bättre bilder på skalet om ni klickar här.

Idag har jag lekt med Olivia

Vi har mest pratat om allt mellan himmel och jord, letat lite julklappar och ätit mat. Vi hittade en jättemysig marknad med olika försäljare från massor av olika länder. Riktigt mysigt, kändes som att man kom ifrån Sverige en stund. Det var en himla mysig dag och kväll. Jag har väl inte så mycket mer att skriva nu, haha. Jag är alldeles trött och skall krypa upp i min fotölj med täcket på mig. Om någon timma skall jag koka pasta och äta det med ketchup.
 
Olivia vid den Brittiska delen, där de sålde massor av gott och fint.

Precis som förra året

That moment när man är för kort för att skrapa hela framrutan själv.

 


Jul på Liseberg

Hade det himla mysigt och roligt med Thilda på Liseberg idag. Det var kallt men det gick ändå! Vi åt mini-donuts,  drack varm choklad, kollade på djuren, åt middag och såg på is-showen.
 
 
Kommer sakna Thilda när hon flyttar till Norge nästa vecka!

Söndagsmys

Blogg.se appen är helt galen så jag får skriva ett snabbt inlägg här utan bilder. Jag och Johanna hade myskväll igår, vilket slutade som det brukar, att vi somnar jättetidigt och vaknar sent. Men det är mysigt ändå! Just nu är jag på väg in till Göteborg där jag skall gå på Jul på Liseberg med Thilda. Bilder kommer ikväll! 

Stammisar

Efter fotorundan idag så åkte jag och Frida till McDonalds och köpte fyra cheeseburgare i McDrive. Dock var Fridas bilruta fastfrusen så hon var tvungen att öppna dörren och gå ut för att beställa, betala och få maten, haha. Och när vi hade ätit upp humbugarna så blev vi törstiga så vi tog en runda till och köpte cola också. Haha.


Fotorunda

Åkte iväg med Frida i eftermiddags och terapifotograferade lite i vårt vackra land. Två bilder ligger uppe på fotobloggen, så ni kan kolla in dem där. Det kanske kommer fler sedan. Klicka här för att komma till inlägget.
 

Lite bilder från igår kväll och natt

Här kommer ett bildregn från inatt, det var riktigt kul och John fick sig en galen födelsedag!
 



Tja tjaaaaa


Dagens födelsedagsbarn

Nu åker jag iväg på födelsedagsfest för John. Det skall bli kul, killen fyller 18 år idag (känner mig så himla gammal som snart fyller 20) och det blir hans första utgång! Så kul! Här är en grym bild på oss. Hejdå.
 

Iskallt

Var ute en runda med Mathias efter skolan och fotograferade. Det var jättekallt, så vi åkte hem ganska snabbt. Förutom dessa två bilder så finns det bilder på fotobloggen. Klicka här för att komma till inlägget.
 

Födelsedagslunch

Segaste dagen i skolan är fredagar. Det fixade jag och John med att ta en födelsedagslunch på Kungsmässan över lunchen. Han fyller ju år idag! (Ledsen att det inte har blivit så mycket text på bloggen det senaste, mest bilder. Fast bilder kanske är roligare än text?)

 


Ur mitt perspektiv

Det är så sjukt fint ute men jag är fast i skolan. Jag vill ut och fotografera! Har lite ångest faktiskt.

 


Suddig men söt


Hallo

Det är minus 15 grader ute och jag känner inte riktigt för att gå ut alls. Tänkte bege mig till gymmet men jag stannar nog här under filten istället. Här är två bilder från idag istället, tagna med iPhone.

 


Busfrön

Så igår kväll busade jag och Sara lite. Mathias har en kalender (precis som mig och Sara) där han får en present varje dag fram till jul. Så igår tog jag och Sara ner hans paket som han skulle öppna idag och slog in en toapapperstulle istället och hängde upp. Imorse blev han lite chockad när han öppnade hahaha!

 


Bild från igår


Jahopp

Tänkte gå och lägga mig nu men så kom The Mentalist på TV. Bra serie. Ska nog ladda ner... eh jag menar köpa.. den serien någon gång och se hela.

Så varför satte jag mig och startade ett blogginlägg egentligen? Ingen aning. Jag har verkligen inget intressant att berätta tror jag. Imorgon är det torsdag och foto hela dagen i skolan. Sedan har jag inget planerat, på fredag fyller John år så då blir det lite festligheter, på lördag skall jag fotografera ett band i Göteborgstrakten och sedan skall jag hem till Johanna och mysa och på söndag skall jag till Liseberg med Thilda. Busy life. Men gillar det så (i perioder).

Jahopp. Här är en bild jag tog idag (stannade bilen) för att piffa upp detta inlägg lite. Godnatt!


Fotosession

Jag hade en liten fotosession nyss med lillasyster. Det var kallt, det snöade i ansiktet och vi pratade om pruttar men det blev några lite mysiga bilder. De ligger på fotobloggen, så ni kan kolla på dem där! Klicka här för att komma till inlägget.
 

Soffmys

På onsdagar är det kort dag i skolan vilket betyder mer soffmys för mig! Sitter under en filt i soffan just nu och äter lite sushi (okejdå, jag har redan ätit upp och glömde blogga om det först haha). Det känns liksom så mycket mysigare att sitta i soffan när det är vinter ute. Så ser jag solnedgången och TVn samtidigt från min plats. Så himla mysigt!

 


Blir snygga @ Gymmet


Min dag

På tisdagar börjar jag först klockan 12 i skolan så jag får en mysig sovmorgon vilket alltid är skönt! I skolan hade vi religion och sedan projekt och företagande. Superintressant, jag vet. Sedan åkte jag och handlade lite och körde sedan hem min bror och hans snälla kompis som gav mig en kexchoklad som tack! Så himla snäll. Så fick jag sålt en bild idag med (eller jag fick hem den i brevlådan och gav den till hon som köpte den). Alltså den bra karman bara väller över mig idag. Känns bra! Så jag drar nog till gymmet ikväll också och gör av med lite energi.
 
Mysig snölykta i vår trädgård.

Istället för chokladkalender

I lördags fick jag denna coola kalender från mamma och pappa. Det är en The Body Shop kalender där man får något från butiken varje dag. Hittills har jag öppnat tre luckor och har fått en handsprit som luktar citron, en mangotvål och en nagelknippsare. Lite roligt och spännande! Överväger dock att köpa en chokladkalender också!

 


Mysmåndag

 
Idag har jag mest myst i soffan. Det blev en kort sväng till skolan imorse men eftersom att jag är klar med projektet för denna veckan så stannade jag inte så länge, utan åkte hem och stekte bacon och har myst med min katt framför TVn.

10 veckor av LCHF

Idag har jag hållt på med LCHF i 10 veckor totalt. Tanken var att jag skulle hålla på i tio dagar till men imorse insåg jag att JAG HAR HÅLLT PÅ MED LCHF I 10 VECKOR, och hur duktig jag hade varit som inte gett upp! Visst har jag fuskat kanske fem-sex gånger men det var också första gången jag var på någon diet över huvud taget. Och på tio veckor, på 70 dagar, fuskade jag sex gånger/dagar högst! Tycker jag är bra i alla fall haha! Så idag avbryter jag dieten och åkte och köpte en kanelbulle för att fira både att jag får äta som jag vill men också för att jag har varit duktig!
 
I vår tänkte jag köra tio vckor till av någon diet kanske, får se om det blir samma, eller om jag ska testa på någon annan. Tips?
 
Så här är min LCHF check up efter tio veckor
Viktminskning mellan vecka fem och tio: -2,5kg
Viktminskning totalt: -7 kg
Måttförändringar mellan vecka fem och tio: Mage -1 cm / Lår -3 cm / Rumpa - 5 cm
Måttförändringar vecka tre och framåt totalt: Mage -3 cm / Lår -4 cm / Rumpa - 6 cm

Lite blandade snöbilder

 
Fler bilder finns på emmagrannfotografi.blogg.se

Vinter

Jag och bilen åkte ut på ett snöigt fotoäventyr, bilder kommer snart!
 

Systers dansuppvisning / Darin

Idag hade Sara dansuppvisning med sin dansgrupp. Darin var där och uppträdde också, det var kul. Jag fick dock inga bra bilder på när Sara dansade men knäppte ett par på Darin.
 

Helt galet

Jag orkar inte gå in på detaljer men gårkvällen var väldigt bra! Jag stod mellan två par tvillingar under olika stunder av kvällen, så det kanske var därför! Jag höll igång hela kvällen (förutom när jag somnade på bussen in till Kungsbacka) och det var Åsa, Berså, Bryggeriet, gratis champagne, dans, DANS, dans och efter att jag och Olivia hade gått vilse i Göteborg någonstans och tillslut hittat en spårvagn så satt vi och pratade och åt Ben & Jerrys med två irländare på spårvagnen. Och så gjorde vi toast när vi kom hem vid fem-tiden. Det var jättegott! Här är lite bilder!
 
 
LEGENDARY

Nu blir det födelsedagsfest

Idag fyller fina Stina och hennes syster Elsa år (ja, de är tvillingar). Jag blir strax upphämtad för lite middag och sedan ikväll blir det lite mer festligt med utgång lite senare och så. Så det ska bli roligt!
 


The day of otur

Så jag vaknade imorse och så hade en del av min lagning på tanden ramlat av (har halva framtanden lagad eftersom att jag slog i den i en pool när jag var liten, det började redan då). Så nu går jag runt med en tandbit som saknas på den mest synliga tanden man har.

Jag ringde tandjouren för att jag ville fixa den men de enda tiderna de hade nu i helgen var under mina fyra arbetstimmar idag. Haha. KUL. Så nu får jag gå med söndrig tand.

Dessutom så tror jag att Erik har hängt lite för mycket med mig för han har nu (på jobbet) lyckats tvätta en bläckpenna och nu är hela tvättmaskinen blå. Hahaha. Åh. Lite får man glädjas av andras problem också. Skadeglädje är ju tydligen den enda sanna glädjen.