She expected the world

Här sitter jag, pluggar matte och äter frukost samtidigt. Är jättetrött, eller så kanske jag bara är seg. Lite nere. Vet inte varför, det bara blev en sån dag. Man vaknar upp och känner inte för någonting. En sån dag blev det.


Vart är världen påväg?

Läs Artikeln Här


Fotoblixtar skar ut små skivor av evigheten


Fotografi

Jag har varit ute och fotat lite i mörkret. Jag sitter nu och redigerar bildera. Med en katt på mig. Får se hur detta går.


Dying from these exit wounds

"Denna utställning genomförs av elever från Ljud & Bildskolan i Kungsbacka. De läser skolans journalistprofil och har helt fritt fått tolka begreppet 'Alla goda ting är tre' eller siffran '3'. Det ni ser är resultatet"





Grejerna sitter uppe hela den här veckan på Fyren för er som vill gå dit och kolla.

Vy vecka, nya möjligheter

Jag ska strax åka iväg till skolan (men väntar på Frida så att hon får hjälpa mig att skrapa bilen.. hehe). Idag börjar jag med mitt nya schema som jag fick i torsdags. Det är inte så stor skillnad, men ändå. Känns lite bra, för det förra schemat fungerade inte alls för mig. Hoppas detta blir bättre!

Ha en underbar dag!

I wanted words but all I heard was nothing

Här sitter jag med mitt rum fullt av tända ljus. Det är så det brukar bli på kvällen här. Jag trivs med mina små ljuslyktor. Imorgon ställer Expo-gruppen ut sina projekt på Fyren (och de ska stå där i en vecka). Det ska bli spännande! Mitt projekt är totalt nio bilder, bland annat den översta av dessa som jag har på mitt skrivbord. Bilden under är också med i utställningen, dock är den klippt på ett annat sätt. Men det ska bli kul, jag kanske lägger upp samtliga 9 bilder på bloggen någon dag i veckan. Har dem på skoldatorn.


Internetshopping




Nu har jag beställt hem lite kläder och annat från H&M. Jag köpte även en klänning/tunika som jag visar när paketet kommer tänkte jag. Ha en trevlig kväll allihopa!

Mellanmål


Släng ner nyckeln min fina, och få mig av den här jävla gatan

Igår var jag ju som sagt och hälsade på Matilda i hennes nya lägenhet. Det var jättemysigt och fick mig att vilja flytta lite jag med. Jag fick en besökskaka ur den kända "besöks-kakburken" och efteråt åkte jag och Johanna till Kungsmässan en stund, vi hittade ingenting och gick bara därifrån med chips, dipp och en chailatte. Men det går ju också bra!

Efter att vi hade kommit hem, åkt tillbaka till Kungsmässan igen (för att köpa saker till middagen), och kommit hem igen så kollade vi på film och TV tills vi var så trötta att vi bara mumlade. Idag kollade vi på Keeping up with the Kardashians (som vi jämt gör när vi vaknar upp på söndagar) i några timmar innan jag åkte hem. Och här sitter jag nu. Hejhej!


And I will hold on hope



Nu ska jag ta tag i min lördag hade jag tänkt. Så nu ska jag äta min lunch (som var menat som frukost först, tills jag kom på att jag redan ätit frukost idag...). Sedan ska jag ta en snabb dusch och ta bilen och hälsa på Matilda och Johanna i Matildas nya lägenhet som jag inte har sett än. Spännande!

Ny musmatta

Eller ja, jag hade ingen musmatta innan. Men ändå. Den är ju ny.



Beställde den från smartphoto.se.

Lördagsmorgon

Hade det mysigt hemma hos Marcus igår med film, pizza, skratt och godis. Imorse skulle han till jobbet så jag åkte hem och här sitter jag nu med TVn på, datorn i knät, frukost brevid mig och H&Ms nya katalog i händerna.



Och en konstig katt som ligger i min säng...

Fredag

Hallå allihopa! Idag är det fredag vilket känns superskönt. Det var typ det jag hade att säga.

Mysig och min för 50 riksdaler



(Ja, jag gillar cardigans, borde kanske räkna alla jag har någon gång igen bara för skojs skull)(Och ja, igen).

Hur coolt är inte det här då?

Jag såg den här artikeln i Tisdags och tänkte visa den då, men glömde av. Tyckte att det var lite tufft.

Läs hela artikeln och se fler bilder här.


Don't stop til you get enough

Jag hämtade två paket på posten igår och jag hade ju faktiskt lovat att visa er sakerna när de kom, så här är det som kom igår:

En förstorad bild som jag satte i min tomma ram på hyllan över mitt skrivbord. Det är en bild på Dallas som jag tog i Juni förra året. Bilden beställde jag från smartphoto.se.



Sedan anläde också min nya favoritmugg. En objektivmugg från roligaprylar.se. Dricker oboy ur den just nu!


Plötsligt händer det

Det är inte ofta, men ibland får Emma för sig att baka. Idag blev det kladdkakemuffins. Jag hittade dock inte receptet jag brukar använda utan jag tog ett annat recept från Tovas Bakblogg, receptet hittar ni här.



De ser inte jättefina ut men de var i alla fall goda, och det är väl det viktigaste?

Men håll med om att de ser godare ut innan de åkte in i ugnen än efteråt?

Jag flyger högt och det känns som jag faller igenom igen


Thaimat Oh Ha Ha

Idag slutade jag strax innan lunch, och jag och Frida tog vägen förbi Fjärås Centrum hem efter bussen, köpte thaimat och begav oss hemmåt. Så åt jag min mat medans min katt satt och tyckte synd om sig själv för att hon inte fick något att äta. Japp. Nu har jag betalt fakturor, och sitter och redigerar lite bilder på fåglar som jag tog nyss.


Jag ser domen i dina ögon, jag ser domen i dina ögon

Få mig av den här jävla gatan.





Försenade julklappar

Idag hämtade jag ett paket på posten. Det var dock ingenting jag hade beställt, utan mina borttappade julklappar från Texas! Bara en månad (exakt) försenat, hehe. Fick en supermysig pyamas (över och underdel) och den största påsen som finns med Jolly Rangers! (och ni vet hur mycket jag gillar dem).


Sedan fick jag en liten fin julkula också.

Thank you so much, love the gifts! Miss y'all!

Nu hamnar ni i Danmark också!

Sålde precis bilden till samma företag igen, fast nu ska reklamen upp i Danmark med samma syfte. Wiho!


Här är bilden i tunnelbanan i Stockholm, sommaren 2010.

Årets fattigaste dag

Idag är det årets fattigaste dag. Den 24e Januari. Alla har handlat upp sina pengar på julklappar, mellandagsrea och i mitt (och säkert många andras) fall också födelsedagspresenter. Så idag är jag jättefattig. Jag har en 20-lapp i plånboken i alla fall men den kommer jag inte långt på. Min bensinmätare står nere på det röda fältet och 20 kronor är inte så mycket om man vill köpa bensin. Men jag är typ 70% säker att jag kommer hela vägen hem så det är det jag får leva med. Sedan hur jag kommer till bensinmacken nästa gång är ett annat problem.

Just nu sitter jag, sedan en halvtimma tillbaka, i New York (klassrummets namn). Helt ensam. Och här komemr jag att sitta helt ensam i minst en halvtimma till, tills min lektion börjar. Engelska jävla C.

Jo, jag tycker engelska är roligt, men inte nu när jag ligger såpass efter som jag gör och måste göra klart en uppsats innan jag kan börja skriva på mitt 10 minuter långa tal som jag ska hålla nästa vecka. Som jag inte vet vad det ska handla om. Kul.

Jaja, jag hade råd med en varm choklad i alla fall. Så nu ska jag och min varma choklad sitta och vänta en stund till.



God Morgon



Ska försöka vara positiv idag. Det kommer kanske gå sådär med tanke på att tisdagar brukar vara värre än måndagar. Men jag ska försöka. Börjar dagen med en god frukost i alla fall.

Det är värt att leva fattigt ett tag om man får vara kung för en dag.

Ja, eftersom att lönen rullar in på onsdag så passar jag på att beställa lite saker som jag har velat ha ett tag. (Och nej mamma, jag shoppar inte upp hela min lön). Som tjej så mår jag lite bättre varje gång jag får nya grejer så jag har terapishoppat lite igårkväll och nu ikväll. Visar er grejerna när jag får dem!

Sometimes I feel like Im waiting for something that isn't going to happen

Måndagar suger. Så det betyder att den här dagen suger. Så jag har inget roligt att säga mer än att jag var och klippte mig idag och efter det fikade jag och Johanna i några timmar. Det var mysigt dock.

Så nu ska jag gå tillbaka till TVn hejdå.


Projekt i Estetisk verksamhet som jag verkligen bara vill bli klar med för jag orkar inte med det längre.


Smart där

Okej, så jag har klipptid klockan fyra idag. Visst, tänker ni. Såhär tänker jag:
Min sista lektion slutar 16:10...
Kollade precis i plånboken och hade 140 kronor...

Och mamma, om du läser detta innan du kollar din telefon så har jag försökt ringa dig så du kan gärna ringa upp mig.

Drar om 1 min

Idag är det måndag, det blir första måndagen i skolan på hela året för min del. ade gärna sluppit alla måndagar men då skulle jag inte klara Matte, Svenska och Engelska så det kanske inte blir så bra i slutändan.

Det är just nu tre veckor kvar tills jag fyller år också. Om jag räknade rätt haha. Nitton? Det låter så gammalt.


Standard smutsig-spegel-bild.

Ha en trevlig dag!

Det nya hörnet

Jag gjorde inte om hela mitt rum, utan bara halva (eller nåt). Det hörnet av mitt rum som aldrig någonsin blev använt är nu det hörnet jag kommer använda mest.

Så här såg det ut igårkväll:


Och såhär ser det ut just nu:


På den tomma väggen tänker jag sätta en tavla så småning om, måste dock bestämma en bild först. Och den större tavlan som står på hyllar har inte heller någon bild i sig för tillfället, men jag klippte in en så att det skulle se finare ut haha.

Och katten hittade sin nya favoritplats, vi får väl slåss om den..

(Och som ni ser på klockan så tog det inte lång tid från att jag hade lämnat stolen tills att han hoppade upp i den)

Med tiden kanske man vänjer sig vid tiden



Foto + Redigering:
Emma Grann Kamera: Nikon D3100 Objektiv: NIKKOR 55-300 Modell: Sara Grann

?

Ute i det kalla vädret.

Sara: Burrr, när jag kommer hem ska jag äta glass!
Emma: Sa du inte precis att du frös jättemycket?
Sara: Jo, det är därför jag ska äta glass!
Emma: ?????

Nu börjar det likna något

Sotis tyckte att det var jätteroligt att riva sönder lådor idag klockan halv 10 på morgonen så att jag vaknade. Jag tyckte inte att det var lika roligt dock.

Jag gick upp och gjorde frukost, zappade runt på TVn tills jag hade ätit klart och sedan dess har jag gjort lite småsaker bara. Målat över en fläck på väggen, skrivit ut lite bilder och satt i dem i ramar, hängt upp en klocka och skruvat ner lite annat jag inte ska ha på väggen längre. Nu håller jag på att städa. Fast det är inte så kul så jag sitter vid datorn istället och spelar Bloons Tower Defence.

Just nu:


Har monterat möbler sedan sju och börjar bli klar



Jag ska fixa resten imorgon hade jag tänkt. Sätta upp lite nya tavlor och måla min missfärgade vägg. Så jag får vara nöjd för ikväll. När jag blir klar imorgon så lägger jag upp lite för- och efterbilder.

Jag vet att ni längtar.

Det är lättare att veta hur man ska gå om man vet vart man är på väg.


Min kille är lampexperten

Marcus svängde förbi mitt hus alldeles nyss. Han lämnade och hängde upp min nya lampa som jag beställde på hans jobb för två veckor sedan. Den passar jättebra och jag slipper nu slå huvudet i min lampa hela tiden (SKÖNT).

Iphonebilder:

En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket.

Åt lite sen lunch efter jobbet.



Jag gick även ut en stund med kameran och fotade lite grann i den fina snön. Redigerar dem och lägger upp dem senare tänkte jag.

På tal om ingenting

Min grannes katt försökte följa med mig in igår. Han är så söt så jag gav mig nästan när han kämpade för att komma förbi mina fötter.


It's friday I'm in love



Idag är det fredag och livet rullar på. Det var svinigt halt ute idag så jag var lite rädd för att köra imorse, men det gick bra. Jag och Frida spenderade också typ 10 minuter och skrapade isen av min bil. Älskar vinter!

Klockan 12 börjar min gympalektion och efter det är det bara en Expolektion kvar till helg. Skönt!

Projekt på gång

Japp, Frida hade rätt, jag var på IKEA. Jag och mamma kom hem för en timma sedan med bilen packad med nya grejer! Så spännande. Jag älskar nya grejer! Ska möblera om lite i mitt rum och kasta ut lite av det gamla och bära in det nya. Känns jättebra, jag har behövt en förändring ett tag och det får börja där.



Gissa vart jag är?

Blev just 17 kronor fattigare och en köttbulletallrik rikare.

Pannkakor med sylt och varma hallon



Åh så gott! Tyckte allt att jag förtjänade det.

Thursday I don't care about you

Sitter på en tråkig rast som jag alltid har på torsdagar. Har två stycken långa raster på torsdagar, en på 40 minuter och en på en timma. Känns så onödigt. Men men, vad ska man göra?

Efter skolan tänkte jag gå (läs: köra bil) till frisören och beställa en tid eftersom att mitt hår verkligen behöver klippas. Jag vågar knappt berätta för frisören när jag klippte mig sist nu (det brukar vara ett tecken på att jag behöver klippa mig). Om 20 minuter börjar min svenskalektion, hoppar inte direkt av glädje. Men men, vad ska man göra?

Just Little Things

Följer den här sidan sedan en tid tillbaka, den får mig att le ibland. Klicka här för att komma till den.


Köttbullemackor och psykologi

 

 


Sometimes I want to Avada Kedavra everyone

Hellu. Idag efter skolan åkte jag och träffade mina favorittjejer på Kungsmässan. Vi fikade på Espresso House och höll oss från att gå in på rean. Och det gick bra! Vi köpte bara fika och tjatade i en timma ungefär innan vi åkte hemmåt/till träning. Tankade på vägen hem och det svider lika mycket varje gång man lägger massa pengar på bensin och mätaren knappt rör på sig.


Chai latte och choklad-cheesecake (Jobbiga dubbelord både två! Hur skriver man dem ens?)

Hade min mysiga tröja från Rut m.fl. idag



Den tycker jag om. Nu vet ni.

Om jag var rik

Källa



Vill ha vill ha vill ha vill ha

Livet är för viktigt för att tas seriöst



Sitter i skolan nu. Jag är stel i hela kroppen och känner mig seg och trött. Men min pärondricka är god i alla fall. Och Thilda hade bakat goda muffins som jag fick smaka på så nu är sockret på topp. Får se hur det känns om någon timma.

Hej igen

Igår tog mitt liv ett litet varv. Eller ja, några varv faktiskt. Vi vet inte riktigt hur många men på något sätt låg bilen upp-och-ner långt ute på en åker.

Jag vill nog inte skriva mer än så. Vi är okej, och det är det som räknas. Idag åkte vi tillbaka till platsen, plockade upp lite saker från åkern och sedan åkte vi och hälsade på den stackars bilen också. Kändes ganska jobbigt men ändå bra att se allt igen så att man på något sätt kunde förstå.



Men nu lämnar vi det bakom oss och imorgon ska jag försöka åka till skolan igen.

Hejdå lilltå, ta vara på er och kör försiktigt!

Hur gamla är vi nu igen?

Här är Mathias tårta som vi åt idag. Det blev en liten diskussion över om han fyllde 16 eller 91. Haha. (det var roligare när det hände)


Ice Ice baby

Åkte lite snabbt och kollade på mina duktiga vänner som tävlade i Teamåkning idag. Sedan var jag tvungen att springa ut igen och åka till Mormor och Morfar för att äta födelsedagsmiddag. Nu sitter jag och småsover i Mormor och Morfars soffa.

 


Grattis Mathias på 16-årsdagen!



Nu blir min bror 16 år
Första födelsedagen iår
I alla fall i familjen
Och det kommer fler sen
Det här är i alla fall din sextonde födelsedag
Och den har du kanske väntat på ett tag
Nu kan du helt plötsligt övningsköra
Vilket känns väldigt konstigt att höra
För även om jag är mycket mindre än dig
Så kommer du alltid att vara liten för mig
Idag ska vi äta god mat och tårta
I veckan fick Sara frysa sin vårta
Jag hörde att det gick fort
Fortare än fortens portvakts lort
Och då är det verkligen på riktigt
Men det är ju viktigt
För idag fyller min bror 16 år och det kommer han bara göra en gång
Så nu firar vi med sång
Klockan halv 10 imorgon väcker de mig
Så att vi kan sjunga för dig
Så håll utkik efter ett litet rosa paket
Det är från mig, bara så att du vet
Så vi ses om några timmar på andra sidan våra dörrar
Då står vi där, familjen Grann, och hörrar (hurrar)
Hoppas din dag blir jättefin
Och att jag snart kan tanka för jag behöver bensin..
Det kommer du ju aldrig behöva för du ska ju alltid bo hemma
Puss och Kram från din syster Emma!



Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en rolig kväll med Frida. Vi satt på Siam i några timmar, sedan åkte vi till Maxi och köpte lite godis, dricka och vindruvor. Efter det åkte vi in till Göteborg där vi skulle se på filmen. Vi parkerade precis brevid Bergakungen och Frida stannade vid bilen medans jag skulle köpa en biljett. 24 kronor i timmen tar de jävlarna så jag stoppade i alla mynt jag hade (vilket var typ 60 kronor) och det skulle räcka i två timmar efter att filmen hade startat så jag nöjde mig med det och tog biljetten.
När jag kom fram till Frida berättade jag detta och hon sa "Filmen är två och en halv timma". STOR SUCK. Men vi struntade i det först och tänkte att ingen skulle kolla bilen ändå, fast sedan, när det var tre minuter tills filmen skulle börja så blev vi lite för paranoida och gick och köpte en ny biljett som skulle räcka en timma till. Hejdå pengar!!

The girl with the dragon tatoo var bra tycker jag, nästan identisk till den svenska versionen förutom lite saker som de hade dragit bort och lagt till såklart. Jag tyckte i alla fall att den var sevärd! Tycker det är mysigt med amerikanska filmer där de pratar lite svenska.


The girl with the dragon tattoo



Nu ska jag och Frida äta Thai och gå på Bio! Ska bli jättegott med mat faktiskt så jag längtar lite.

Life's under no obligation to give us what we expect.

Hej hej! Igår blev det mys med älsklingen hemma hos honom med tacos, spel och film. Imorse vaknade vi vid 9, tog pendeln in till Göteborg där Marcus skulle jobba och jag skulle hämta lampan jag beställt. Lampan hade dock inte kommit men jag tog en runda på stan istället och shoppade lite till mig själv och till min kära bror som fyller år imorgon.
Sedan gick jag tillbaka till Marcus jobb och hängde där tills han slutade och vi åkte hem. Han körde mig hem och väl hemma så har jag inte gjort så mycket, men tiden lyckades gå ganska fort ändå!



Sol i staden och nyköpt chailatte.

Purple Rain



Två bilder från min och Mathias utflykt igår.

Fredag den trettonde

Vem vet vad den här dagen har för hemskheter att erbjuda? Jag hoppas på inga alls, men man vet ju aldrig.

Vi har vikarie. Igen. Men jag har jobbat på bra ändå faktiskt. Efter lunch har vi gympa med någon ny gympalärare och sedan har jag expo som vanligt på fredag eftermiddag. Jag kan ju hoppas på att någon har bakat, men jag tror inte det, för de som brukar baka är på konstiga dieter så jag får väl klara mig utan fika idag.
Efter skolan ska jag vara med min fina pojkvän och jag vet inte vad vi ska hitta på men det blir säkert bra som vanligt.

Hej hå hej då.

Om jag kunde drömma






I know you wish you never met me, I just hope you never forget me.

Tjejer är så jävla konstiga. På riktigt. (Inte för att killar inte är konstiga men nu tänker jag skriva om tjejer).

Jag vet inte ens vart jag ska börja. Tjejer (och nu menar jag i allmänhet, inte alla tjejer, så skriv inte hur annorlunda ni är för det är inte det jag är ute efter), tjejer kan vara de lömskaste varelserna som finns. De är hur bra som helst på att; ta illa upp, överreagera, fejka, dra vita lögner och vara sura och avundsjuka. Men de är ännu bättre på att dölja allt det så att ingen vet hur dåligt de mår eller hur ful de faktiskt tyckte att din tröja var. En tjej kan vara sur på dig under hela ditt liv utan att du får veta det.

Och hur söta de än kan vara så sitter de sedan där och viskar elaka saker om varandra bara minuter efter att de träffats. De är beroende av att höra hur bra, fina och duktiga de är HELA tiden,om inte det händer så tvingar de fram orden från någon genom att säga hur fula och dåliga de är och förväntar sig att någon ska säga "nej, du är ju jättefin".

Vet inte, det var bara en sak som hände idag som fick mig att tänka på detta. Jag säger inte att jag inte är och gör allt det här, utan tvärt om, jag undrar varför jag och de andra tjejerna beter oss såhär och gör såna här saker.


Tell a girl she's beautiful and she'll believe it for a moment.
Tell a girl she's worthless, and she'll believe it for the rest of her life.
Tell a girl she’s pretty, she'll believe it for a moment.
Tell her she’s ugly and she will believe it forever.


Inte för att jag är vuxen, men jag tycker att det liksom har gått över lite, allt det här, nu när jag har blivit lite äldre. Kanske man börjar förstå att det inte hjälper att vara sur på någon eller så märker man att man faktiskt är fin precis som man är. Men allt det här finns liksom kvar fortfarande.

Jag stör mig i alla fall på det. Och tänker ibland på vilka man egentligen kan lita på. Nu ska ni inte tro att jag inte litar på någon. Det är klart jag litar på folk. Jag kanske till och med litar på fler människor än jag borde.

Men jaja, jag kanske borde lämna in detta till min psykologilärare? Haha. Jag ville bara skriva av mig för jag kunde inte sluta tänka på det. Nu kan ni få fortsätta vara lömska små tjejer, tjo!

Foto



Hämtade Mathias när han slutade skolan och han hängde med och hjälpte mig att fota lite till ett projekt jag har i skolan. Det var svinkallt och jag var svinkall så nu ska jag sätta mig och äta mina mackor med skagenröra och dricka min saft framför TVn och redigera bilder i värmen.

Tog lite bilder igår med, laddar upp några senare!

Dagens i-landsproblem

När man inte kan sätta på sig sina nya strumpbyxor eftersom att larmet sitter kvar på.



Det roliga är att jag inte vet vart jag köpte dem och jag har inte kvar kvittot. Det enda sättet att få av larmet är med en magnet-grej i affären. Ska jag gå in i en random klädaffär och fråga ifall de kan ta bort larmet?

"Jag köpte de här, men jag har inte kvar kvittot och larmet är kvar, kan du ta av larmet åt mig?"

Hmmm? Inte alls misstänksamt.

Mitt hjärta är ditt att förstöra


Mellanmål och ny bloggdesign



Mums!

Och om ni inte ser den nya designen, eller om min blogg ser helt galen ut på grund av de nya koderna så klicka på f5 så ska det lösa sig. Så, vad tycker ni?

Ju mer dom spottar på mig desto snabbare kommer jag blomma

Imorse körde jag och Marcus hans systrar till skolan vid tio i åtta. Sjävla började vi halv nio så vi körde runt i Kungsbacka fram och tillbaka ett tag innan vi tillslut åkte till skolan. Nu sitter jag här på den första av två tretimmarslektioner idag och vi har vikarie. Lärarna behövde ju tydligen inte komma till skolan idag utan bara vi och vikarierna. (Läraren är i Stockholm, säkert av viktiga anledningar, men ändå, jag är så trött på att ha vikarier).

Igår var jag med Marcus hela dagen och vi gjorde inte så mycket men det var bara skönt. Marcus skulle köra sina systrar även då  vid åtta, fast då låg jag kvar och sov. När han kom hem igen hade han köpt godis och chips och var inte alls trött. Då var klockan 20 över åtta. Jag var förvånansvärt inte heller trött så vi såg på två filmer. Mitt i den andra filmen blev vi trötta igen och somnade, haha. Vi vaknade igen vid 12-tiden och åt lite frukost, spelade spel och såg på nårga till filmer. Vid fem beställde vi pizza och åkte och hämtade den. De som jobbar på Valentin vet vilka vi är nu, deras favorit stamkunder hehehe. Vi såg på The Change Up och Bridesmaids, spelade lite tower defence och sedan somnade vi vid midnatt någon gång.

Sitter i skolan nu.

Vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte vill inte


Januarimys

Igår gick jag, Marcus och Sara på bio och såg Lejonkungen i 3D. Det var jättemysigt och roligt! Efteråt hade det snöat ute också = dubbelmys. Vi köpte lite mat på McDonalds och sedan tog vi pendeln till Anneberg där Marcus hade sin bil. Därifrån åkte vi hem till Fjärås och var där en stund. Sedan bar det av till en standars-mys-kväll hos Marcus med pizza och film.

Tro det eller ej men vi har varit vakna sedan 8-tiden haha! Eller nej, vi somnade nu för en timma sedan en stund till till en film men ändå. Galet.


Nu åker jag på bio


Mitt senaste dygn

Igår vid den här tiden hade jag varit inne på Elboden i Göteborg och hittat en lampa jag gillade, så jag beställde den eftersom att jag verkligen behöver en ny lampa i mitt rum. Jag åkte hem med Marcus hela vägen till Fjärås då jag upptäckte att jag behövde hämta ut ett par biobiljetter SAMMA DAG i Göteborg. Så några svordomar senare så satt jag i bilen påväg till Göteborg igen.

Ett par timmar senare, när jag hade hämtat Olivia i Majorna och vi hade kört tillbaka till Kungsbacka så åt vi middag, jag, Olivia och Johanna, på Karma och mös. Det behövde jag!

Sedan spenderade vi natten i Johannas källare där vi såg på film och somnade.
Nu är jag hemma och tänkte kanske ta och äta lite lunch snart.


Men jag har fått sålt min ipod i alla fall!


Najs.

Klockan är bara strax efter tio och jag har redan...

...varit nära på att döda hundratals fåglar (som satt på vägen och vägrade flytta på sig när Marcus körde mig hem)

...tappat min mobil i min frukost (då kunde man ju hoppas på att det var mackor, men nej, det var yoghurt)

...satt mig på min katt, som låg så osynligt i min säng

Men jaja, vad ska man förvänta sig? Mobilen lever än så länge i alla fall och katten med.

Sitter i Anneberg med min kärlek



Snart skall vi åka och köpa pizza. Hejdå.

Tjabba

Nu är ÄNTLIGEN arbetsveckan slut och jag har ÄNTLIGEN en lön att verkligen se fram emot eftersom att jag har jobbat supermycket den här månaden redan!

Nu känns det bra, för imorgon ska jag få sova hur länge jag vill i armarna på min pojke istället för idag, när jag fick köra upp honom och tvinga honom att köra mig till jobbet halv 9 (hade ingen egen bil med mig). Ska bli såååå skönt att inte göra någonting alls imorgon. Åh, längtar lite redan.

Under dessa dagarna jag har jobbat så har jag ätit lunch med mamma och det blev på Kungsmässan både igår och idag. Så såklart lyckades vi inte komma tillbaka till jobbet med bara mätta magar. Utan även lite rea och icke-rea kläder som vi köpte. Hehe.


Den här tröjan kommer från Lindex och kostade 199 kronor. Den är dock inte riktigt så rosa som den ser ut, utan mer åt det rosa/orangea/persika/korallfärgade hållet. (tjejer fattar).

Och nej, jag har inte ätit upp den sista chokladbiten på min chokladkalender än (till vänster) och min kalender från 2011 hänger fortfarande uppe. Vadådå? Sue me.


Och här är en till stor påse fylld av tre linnen och en stickad tröja från Gina Tricot.

Om du dör så dör jag med dig

Nu kommer Marcus snart och hämtar mig vilket ska bli mysigt! Åker hem till honom ikväll så hejdå! Nu ska jag iväg och hitta livslusten igen.


Här är vi för snart två år sedan. Då var jag hur lycklig som helst för att jag levde!

Tacos

Är rätt seg idag med. Känner mig inte peppad alls.

Idag när jag åkte hem från jobbet så åkte det en polisbil efter mig nästan hela vägen hem vilket gjorde mig lite nervös. Men det gick bra.

Nu ska vi äta tacos här hemma.
(oj vilket otroligt roligt inlägg)


Kände att jag behövde skriva ett positivt inlägg

Hej. Jag sitter och tittar på TV med min katt. Älskar henne himla mycket. Även fast hon är gammal, senil och tigger mat stup i kvarten. Idag gjorde hon min dag i alla fall. Hon är som en sån person som man bara kan umgås med utan att prata eller göra något speciellt, men ändå får en att må bra.


Puss och Kram från oss två!

Orka

Åh. Om jag inte somnar inatt vet jag inte vad jag ska göra. Höll på att dö ett tag på jobbet idag för att jag mådde så dåligt. Men när mamma och brorsan bjöd på lunch och fick mig att skratta lite så gick det lite bättre sedan. Jag vet inte om jag har sagt det men det är inventering på jobbet den här veckan. Det finns så mycket skit att räkna ska ni veta. Stod i timmar med de här o-ringarna igår. Dels för att det finns 67 olika sorter, dels för att det kom kunder och frågade frågor så att jag tappade bort mig och dels för att hälften av dem inte hade artikelnummer så jag var tvungen att hitta dem också.


Kul.

Kunde inte sova inatt heller. Bra där.


Remember when you use to call me every night?

Jag kunde verkligen inte somna inatt. Klockan blev halv tre sista gången jag kollade på den, och då hade jag ändå försökt sova i några timmar. Det sög. För mitt alarm gick klockan sju och jag har jobbat hela dagen.

Just nu är jag så trött så att jag är sur. Så jävla sur. Vill inte prata med någon egentligen. Är jättedryg mot alla som försöker få mig att må bra och sedan får jag dåligt samvete för att jag är dryg och då blir jag sur på mig själv och det leder till att jag blir mer sur och mer dryg. Ingen bra cirkel.

God natt eller nått.

Nyår



Har inte bloggat på hela året!

Jag vet, jag vet. Jag är lame. Men det är ju sant, inte sant?

Jag lägger upp bilderna från nyår imorgon om jag inte har något annat för mig. Idag har jag bara slöat med Olivia! Vi har kollat på två Harry Potter filmer, sedan beställde vi pizza klockan 6. Klockan 19:44 fick vi äntligen våra pizzor som vi stått och väntat på hur länge som helst. Sedan åkte vi hem igen och såg på två till filmer och nu ska vi sova!