usa 28/3

14.59 ( 19.59 svensk tid, :O robinsson borjar  )
Hejhej
jag har redan hittat en dator, jag kan lukta mig till dem.
Det blir inget longt inlagg och det e storande att jag inte kan anvanda a, a och o. (he he he)
Har e det asvarmt, idag e det 30 grader och sol emmelanat. Sypergott, och nu ska vi dra till poolen & bada loss. Jag skrivet mer om det nar jag e hemma, men det tar en stund ju.
Jag saknar mina buddysar redan. Och lova mig att lura nagon ordentligt pa forsta april nu da! haha. Och till er som ska det dar fula pisatestet den fosta april.. eggade.
Pa monday aker vi mot key west och nasta vecka blir det disney world och hela baletten.

Miss you peoples (L)
Ha det kul i kalla Sverige.
Pussen po hjartat !


sista inlägget

Nu är jag (snart) klar med packningen.
Imorgon åker jag. Alla där ute vet att det inte går en dag utan att jag tänker på er. Och mina trognaste fans kommer troligen att läsa det här inlägget i mer än 2 veckor.
Men kanske, kanske, hittar jag en dator i Usa. Då kanske jag proppar in ett litet inlägg, så bäst att ni har koll på mig ändå!
Men ha det bästast här i Sverige. För om några timmar sitter jag på ett plan mot Florida.
DEN STÖRSTA KRAMEN NÅGONSIN!

Dagen före.

Nu sitter jag då inte här och laddar inför morgondagens resa mot solen i Florida. Jag sitter här och döds-skriver på mitt U-land som jag måste bli klar med innan vi åker eftersom det ska vara klart när jag kommer hem. Annars hade jag tänkt att ta en paus lite senare och börja packa. Det kanske är bra att ha med sig lite grejjer när man är borta i mer än 2 veckor i alla fall? Verkar ganska smart faktiskt.
Men whata shit e det jag skriver? Nu ska jag skriva om min grymt roliga dag istället, det är säkert inte alls mer intressant, men ändå. Vad har vi för val liksom?
Jaha, dagen började med sovmorgon, living the dream (på riktigt!) och sedan drog jag mig upp till skolan och hade syslöjd. Jag hade lite rädsla för att det skulle bli lika illa som igår, men som tur var så lyckades jag sno åt mig en ny maskin och tvingade Lena att vi inte skulle lotta ut dem. Efter slöjden är det Mat, falukorv betyder konstverk vid vårat bord och maria lyckades idag med den här kreationen.

Najs.. vad det nu e för något.

Efter konstlektionen var det Teknik, där vi gör snygga saker i aluminium. Jag gjorde idag en vagn. Ganska stolt, men jag tog tyvärr ingen bild. 
Sedan var det No - the storaste Kemi prov in the history of time. Det gick inte skit, men jag kan inte säga att det gick dåligt heller. Vi får hoppas på Vg, så att jag håller det resten av terminen. Direkt efter att man komemr ut ur (ursäkta språket) helvetes-salen så möts man av Fredriks jobigga ansikte. Man är alltid lättpåverkad, som trött, men det är en helt annan sak efter ett stort kemiprov. han komemr fram och säger flinandes. Vad är ni så sura åt då (ni = jag & annie). Annie säger Håll KÄFT och bankar en bok mot skåpet. Fredrik börjar gapskratta på sitt så otroligt störande vis och går efetr henne. Jag varnar honom att Annie kan vara agressiv efter ett Noprov  men han bara skrattar fult och går till henne.
'' Hah? Annie, var det jobbigt, hehehehhehehehhehihihihiihhihhihihih'  *dunkar henne i ryggen*
Annie svarar inte och går vidare, jag kastar ett papper till honom och säger att det här var det vi skulle kunna till provet, kanske i hopp om att han ska bli lite medlidsam.
'' HAHAHHAHAHAHhahehehehehehhaehaheahahhaehhaeheheaheh. pr..pro..proto..proton! hahah är det grekiska eller? Är det någon slags sifferkod eller? hah? hah? Emma? hahahhahaha, sluta va så sur då? HAHHAHAHHAHAHHAH  *slår sig mot benet av skratt*
Jag väljer det kloka valet att låta bli att sparka honom mellan benen och går vidare för det vanliga ''efter-noprov-surandet''. Han går bara efter och skrattar åt oss medans han tycker att det ska bli så kul att ha oss sedan. Jag försöker att ignorora. Svårt, men jag lyckas.
Matten efter det minns jag knappt något av och sedan var det den efterlängtade Svenska lektionen med muntra mobbarfredrik. Jag varken orkar, vill eller hinner skriva något om det, men sedan sprang jag ut ur klassrummet och dansade lite och firade att nu var det lov. För min del då.

Jag lovar att det kommer minst 1 inlägg till innan jag går och lägger mig ikväll. Imorgon drar jag mig upp tidigt och drar direkt till landvetter för att flyga flygplan i 12  timmar. jag komemr sakna alla så mycket.
STORA KRAMAR!

nu ere klippt

Onsdag brukar betyda spanska, men idag hade vi engelska-nationellt prov.
Så vi slapp även gympan, yiihaa. Men vi slapp int matten, så vi hade rast i 1½ timma för att sedan ha matte. Men vi överlevde tills lunchen och fick i oss ett par portioner spagetti & köttfärssås. (köttfärs!) och sedan hade vi en timmas rast igen innan eget val. Då hade vi slöjd & det gick ju så himla bra för mig. Jag kom in i sysalen som en glad och allmänt galen tjej, men där inne förvandlades jag till ett hjärtlöst monster.
Det började med att jag tog ut min påse med mina delar till klänningen och tappar den framför mig.
I ett försök till att ta upp den så sparkar jag på den och sedan när jag ska lyfta upp den så får jag en nål i handen. Det gjorde mig mest lite småirriterad. Sedan märker jag att jag ligger grymt mycket efter i jakten på en ny maskin bland de 7 som fanns. Jag är helt enkelt försenad för att änns delta i jakten, så jag ger upp och börjar ta fram en gammal. Men så hör jag Lenas kråkröst halvskrika att vi ska rösta om maskinerna. Mitt hopp fanns då ännu kvar.
Det var 11 lappar i en hink, så fanns det 7 stycken med nummer på, som symboliserade maskinerna. Jag drog upp den första lappen jag får tag i. Jag sjunker ihop. En helvit lapp. Jag börjar dra fram den gamla maskinen igen, när jag än en gång hör Lenas kraxande röst säga att det fanns 2 maskiner kvar och att alla som inta hade fått någon skulle komma tillbaka för en andra chans. Jag släpper allt jag håller i och springer till lapp-hinken. Jag drar först av alla och drar upp lappen långsamt. 4, det stod 4 på den! Jag hoppar runt och dansar en liten segerdans medans Pauline får nästa nummer & blir kanske inte lika glad, men lycklig i alla fall. jag börjar se mig omkring efter min symaskin.
Min nya rena symaskin, en symaskin som inte hackar eller förstör tyget när man syr. Jag snurrar runt och frågar alla om de ser någon. Pauline fick Marias, eftersom att hon inte fick något nummer, men jag då? Stackars lilla mej fick ingen ny maskin ändå. Det fanns tydligen inte 7 maskiner. Så all min glädje blev som bortspolad och jag satt och surade en stund. Jag tog upp en gammal maskin för att få något gjort och sätter in alla sladdar. Trycker på ON och väntar på den klickande ljudet innan den börjar lysa. .. men inget ljud. Den funkade tydligen inte, jag suckar djupt och drar upp en annan gammal skrutten maskin. Sätter i sladdarna och trycker på ON. Inget klick.. Jag slänger en trådrulle i marken och skriker till. Drar upp en tredje maskin och sätter i sladdarna. Klickar på ON. ...... .... ... ... ... .. .. . .. . suck...... . . .. . . ... . . .. . ..  Klick! Yess! Äntligen. Jag sätter i trådar, och efter ett par försök till att spola en rulle med blå tråd så syr jag 2 sidor på en del av klänningen. Vänder på den och ser att allt har krullat sig och hela tyget är halvpajat. Restan av lektionen sitter jag och sprättar och tycker synd om mig själv. Älskar vi inte syslöjd?

Efter skolan drog jag till Kungsbacka för att klippa mig. Jag komemr något för tidigt, men det kunde behövas för att komma förbi alla småtjejer som stod och väntade på Måns Zelmerlöw. Jag satte mig vid frisören och väntade på att hon skulle bli klar med killen före. Då går en liten pojke förbi, kanske runt 3 år, och stannar upp när han ser mig och pekar rakt på mig´med sitt chokladiga finger. Jag ler mot honom, men då springer han iväg till sin mamma och börjar grina.
Undrar vad han tänkte på egentligen.
Mitt hår blev kortare (oväntat?) och jag kan äntligen se utan att få luggen i ögonen. Jag tog sedan kvart i 4 bussen hem och nu hade jag tänkt att plugga lite inför det stora kemiprovet imorgon. Dubbelsuck.
 
Ha det bra - trala la

rolig rubrik

Idag är det tisdag. Det betyder sovmorgon och idag blev det också en morgonrebus som du kan se om du skrollar ner till nästa inlägg.
Skolan är ju så grymt seg på tisdagar. Man vill bara hosta upp en groda med ett ben och kramp i hälsenan eller nåt. Svenska-Engelska-Matte-No-So. jag tycker inte att man ska sparka på någon som redan är trött. Taskigt värre. Jag ahr egentligen inta några kommentarer om dagen. Jag försöker bara fokusera frammåt, fredag, fredag, fredag. Fast dagarna innan det är inte särskillt roliga. Imorgon blir det nationellt prov i engelska och på torsdag är det världens största kemiprov som jag måste börja plugga till. suck.. Dessutom måste jag bli klar med mitt U-land innan jag åker. Yiiihaa. Men på fredag då drar jag bara ifrån allt och åker iväg till värmen i Florida.
Jag vet inte avrför jag skriver det här, det är så ointressant det kan bli verkligen..
Jag lovar att bättra mig. Men först ska jag träna.
Hejdå Lilltå.

MorgonRebus

DEN SOM LÖSER DEN FÖRST VINNER EN KRAM :

  - NNA +  - L + - TRÖ+

+  -  +  + A +  - SERV +

+  +
 - THE +   -   +

+  - UVOR +  - SL +  - RM +
 
 +  - J +  - XA + !FACIT FINNS I KATEGORIN : FACIT


Bruno

Det finns en lärare, en som slår alla möjliga gränser och håll. Bruno heter han och jag vet inte om han slog i huvudet när han var liten eller vad han går på egentligen. Idag stod jag och pratade med Olivia, Johanna och Sofie när jag råkade slå mig själv i ögat av misstag.
Då började Olivia skratta (oväntat) och Bruno kommer fram från ingenstans.

Emma(till bruno): '' Hon skrattar åt mig '' *pekar på Olivia*
Bruno: '' Nej, hon skrattar åt mig. ''
tyst..
Bruno: '' Jag skrattar alltid åt mig själv, när jag står vid spegeln så skrattar jag så mycket att jag måste flytta på mig för att inte skratta ihjäl mig. ''
Emma: '' Okej? ''
Bruno: Vet ni, att om man tar en tvättbjörn och en skosula. Om man sätter fast skosulan med tipex på tvättbjörnens nos så fastnar den inte, fast om man tar kalasklister så fastnar den lite och då om björnen går ut och har ont i fötterna, ramar heter deras fötter, visste ni det? .. Jaja, om björnen får ont i ramarna så ställer den sig på nosen och hoppar frammåt, den har ju ändå en skosula där!
Alla som hört: .......... haha?
[bruno går iväg, visslandes]

Han har inte alla tomtar hemma, den filluren.

mjao

tisdag, onsdag, torsdag, florida..
Ge mig fredag, you motherwanker.


så börjar en ny vecka..

Måndag igen. Alltid lika roligt att gå upp på måndagmorron och gå i skolan från 8.15 till 16. Living the dream skorpan, again and again. Det börjar med So, och sedan kör det på med Musik. Där håller Jag, Annie, Maria, Soffan & Emelie på att spela The final countdown. Annie på piano, Emelie & Sofie på Elgitarr, Maria på bas och jag på trummor är det tänkt. Jag vet, jag har skrattat över det lika mycket som ni. Jag - Spela trummor? Haha, jag visste inte ens att trummorna lät olika för några veckor sedan..
Efter den roliga lektionen var det Gympa, Yiiiihaaa för redskap. Man slår ju ihjäl sig. (jag är väldigt posetiv idag känns det som). Efter (jag hatar)pyttipanna lunchen så var det Spanska, redovisa och översätta texter är ju så roligt. Speciellt när det är svenska efter, som läraren har bytt ut mot engelska. Ingen fungerande pennväss heller. Sedan var det No. Annie sov lite och vi hade kul medans vi pillade på henne och skrattade.
Sedan fick vi äntligen sluta och nu har jag bara suttit här och druckit Oboy & ätit paj. Snart ska jag träna. Åååh, vad jag längtar..


Lisebergs nya attraktion - Hanghai


''Ett nytt vårtecken har vuxit upp lite snett bakom Flumeride. Årets nyhet Hanghai snurrar och gungar. Härligt? Ja, kanske.
Man ska nog helst inte lida av sjösjuka och måste vara minst 130 centimeter lång. Annars är det fritt fram att provåka den nya attraktionen Hanghai som under vintern satts på plats på Liseberg.
Hanghai är röd och svart och består av en 15,5 meter hög rälsvagga med en roterande platta, där 40 personer åt gången ska gunga och snurra sig fram och tillbaka under den kommande säsongen som öppnar den 25 april.''

Det var vad det stod i Göteborgsposten i Fredags, och jag väntar bara på att parken öppnas. Hanghai, here I come!

Grattis morfar ♥

Idag väcktes jag igen. Samma visa varje gång.
 Den här gången var det för att vi skulle dra till min mormor & morfar och käka lunch. Så jag hoppade över frukosten och ´åkte med och åt lunch direkt. Det blev massa god mat & fruktsallad + tårta! Mahaha. Tårta, jag bara älskar det, och så var det hallon i, I'm lovin it. Jag tog 1 stor bit & sedan blev jag proppmätt i en halvtimma och sedan tog jag 2 bitar till. 1 bit e ju för veklingar, eller anorexia-barn. Efter kalaset drog vi till Coop där jag köpte marabou med nonstop, som jag faktiskt har halva kvar på! Living the dream *host life host*. Just nu sitter jag här, äter en apelsin och snart ska jag ta sats upp för stolen för att hämta lite oboy. Jag har bara druckit en kopp idag faktiskt.
Men ha en vacker söndag, och njut nu. För imorgon börjar skolan igen. En vecka med Engelska nationellt prov, As-stort kemi prov & massa u-lands skrivande.
Och nu har min nedräkning börjat - 4 dagar till USA!
Jag måste packa.

Who let the dogs out?

firar mitt 200de inlägg med det här!

Annie - Pauline - Johanna - Emma - Olivia

Fetto-fredag med the girls

Skoldagen behöver vi inte snacka om, för det hände inget roligare än att wimar pajade Palles bild på bilden. Efter skolan så drog Jag, Olivia, Johannisen, Annie & Pauline in till storstan kungsbacka där vi började emd att gå till bamken och hämta pengar på alla möjliga ställen. Sedan drog vi till kungsmässan & Jag, Jojon & Olivia käka donken medans de andra 2 kulingarna gjorde lite konstiga saker. Efter massagestolarna på siba, så mötte vi Annie & Palle på Din sko, där Palle hittade ett par schnygga  blåa dojjor som hon köpte. Sedan drog vi såklart till Gina tricot för att prova fula kläder men det var så grymt lång kö så vi sket i det, men Annie hittade i alla fall en fin tunika & Olivia köpte gula vantar.
Sedan drog vi till stationen och åkte tåget till Ica Maxi där vi köpte godis för 49kr/kg. Det blev en del. Men kul hade vi på vägen både dit och tillbaka till tåget. Tills 100 meter från tågrälsen där Olivia skriker: '' DET KOMMER, TÅGET KOMMER! '', och vi sprang som stuckna grisar, under tunneln och till andra sidan och kom precis fram inna  tåget skulle gå. Skönt det eftersom att våra bussar gick en kvart senare.
Annie och Pauline åkte hem, medans Jag, Olivia & Johanna åkte hem till Johannas Place. Där hade vi skojj och vid 7 gick vi ner till campino & köpte en familjepizza som vi delade på medans vi kollade på några trevliga filmer, åt godis & drack cola som aldrig förr.
Efter filmerna så började vi göra oss iordning för att sova, allihopa i en bäddsoffa. Självklart fick jag mittenplatsen. Jag var glad först med när vi alla hade knött ner oss och berättat spökhistorier och pratat i timmar så ska vi sova och vi hade ungefär mindre än en halv-meter i bredd var och där låg vi och svettades. Johanna somnade först, jag kände hur hon ryckte till och började andras djupare, kanske 5 minuter senare så rycker olivia till 2 gånger och börjar snarka. Timmarna sömn för mig blev nog kanske 5 eller något. För att tjejerna sov med arbågarna i mitt ansikte och pratade i sömnen.. '' SKRIV DET , SKRIV DET '' .. snark snark.. '' SKRIV DET ''.  Jo men det är klart att man kan sova skönt då.
Haha. morgondagen kom och Joahnnas Mamma väckte oss vid 9 för att vi skulle till Borås & kolla på en internationell konståkningstävling. Men det skriver jag i nästa inlägg.
Här är bilderna:


Tjosan hoppsan .

Björn Gustafsson Favoriter

Här lägger jag in ett par Björnis-filmer, som  inte är så populära, så det är kanske en chans att du hittar något som du inte sett förut.

Efter 2.30 är roligast på den här.Bara se och njut, speciellt på deras kläder!


En av mina personliga favoriter..

Kolla speciellt på 0.40 & försök hålla in skrattet så att du hör vad han säger på 0.59.

Alltså. han är en Gud. 
Herre GUD 

imorgon är det fredag

Sitter här, med Oboykoppen i högsta hugg, så ska jag försöka skriva ett intressant inlägg denna vår(t)iga Torsdag. Skoldagen är som jobbigast på torsdagar, det är syslöjden som får mig att dra mig upp på morgonen, och såklart hade vi ingen slöjd idag, utan känguru-matte. JIIHA!
Men jag skriver dagen från början istället...
Klockan går lite innan 8 och jag kravlar mig upp ur den sköna sängen. Råkar fastna vid tvn och kommer inte ner till frukostbordet förrän runt halv 9. Men det är jag helt ovetande om, jag lallar runt och dricker oboy för fulla hinkar. Sedan drar jag mig ner till duschen och duschar riktigt länge. Jag kommer upp och kollar klockan lite snabbt. Det jag ser är 8.19 och det är ju helt lugnt eftersom vi inte börjar förrän 9.45. 5 Minuter senare får jag ett sms, jag dansar till musiken fram till min mobil & öppnar smset. Det är från Johanna och det står: '' Nu får du gå snart, så att du inte kommer försent ''. Jag tänkte 'Vah?' och kollar klockan igen, 9.25. Med lite finare ord så skrek jag DRATTANS och blåste håret samtidigt som jag borstade tänderna och tog på mig kläder. Det hela slutade med att jag halvsprang upp till skolan iklädd min gråa tjocktröja & med jackan i väskan. Men tro det eller ej så var jag i skolan 10 minuter efter att jag fick smset och då fick jag beskedet att vi inte änns skulle ha slöjd utan en mattetävling. Living the dream, or not.
Så dagen blev matte-teknik-no-matte-svenska. Vilken drömdag. Och de 4 sista lektionerna är efter lunch. Så det gick ganske segt på de sista där. Vad ska man göra då? Vi såg ändå på film så man kunde ta det lungt det sista ändå.
Efter skolan så stod jag som vanligt med mitt coola gäng och väntade på att deras bussar skulle komma. En efter en försvann de och till sist stod bara jag och Olivia kvar vid 3an. Klockan passerar 20 över 4 och vi står kvar. Ingen buss i syne. Till sist ringde Melin KE's bussar och de sa att han hade glömt av dem. Snäll busschaufför där. Klockan blir halv 5 och bussen kommer uppbrummandes för backen.
Först då kunde jag komma hem och uträtta mina behov, att dricka oboy och blogga.

Nu får du dela med dej

Av det här goda?

.


Åsnan vs Emma

Det där med att åka hem till någon, det sket sig. Men den här gången var det faktiskt inte mitt fel! Jag och Olivia pratade via sms och var mitt uppe i en konversation om att vi skulle se på film hos någon lite senare. Det lät ungefär såhär:
....
14.49, Olivia Åsnan:
Vi kan ta moppis till oss! :D
14.50,  Emma: Ja! Du åker till mej och jag åker till dej!
14.51, Olivia Åsnan: Yaay, det blir som i det där programmet 'poor little rich girl' x)
14.53, Emma: haha ja! men ska jag komma sen eller?
15.03, Emma: Hallo??
15.07, Emma: Vad ska vi göra.. jag är bara liten..
15.10, Emma: Sitter du å skiter eller, what a shit!
15. 20, Emma: hallå! är du död?
15.22, Emma: Jag kommer spama dej tills du svarar, HALLÅ?
15.22, Emma: Kom hit med papper!
...15 sms senare
15.58, Emma: Varför är du borta? :'(
16.24, Emma: menmenmen! Hallå... var är du? :(
17.05, Olivia Åsnan: Herregud, jag somna!
17.06, Emma: hahaha! men lille vän!

Så blev det med den filmen...

msn-språk

Ja, en bild säger ju mer än 1000 ord..
så varför inte prata bildspråk?pretty damn stolt.

idag är det onsdag

Jag har ingenting plannerat. Så jag kanske åker hem till någon och kidnappar henne/honom. För här orkar jag inte sitta hela dagen, tro det eller ej.
Nu ska jag dricka oboy.

en helt vanlig träning

Moppen startar förvånandsvärt på första försöket, och jag brummar iväg på den halvmörka vägen mot stallet. Det går segt upp för backen & jag var väldigt nära på att köra in i trottoaren ett par gånger.
Kommer fram till parkeringen och hittar en liten fin plats i kanten där jag lite smidigt parkerar. Jag hinner precis ta ut låset ur mpoeden när en blå bil tutar precis brevid mig. Jag hoppar till & tappar det tunga låset på tårna. tanten som satt i bilen pekar på mig och skrattar för att sedan åka iväg utan att säga någonting. Jag gör något mellan skratt och gråt när jag klappar mina fötter och tänker på den konstiga tanten i blå bil. Jag hade nog mött mig själv som gammal tror jag, det är nog så jag kommer bli, en rynkig retsticka. 
Efter att jag låst mopeden och kommit in i stallet så är det enda jag hör, Linnéa och Johanna som har fått i sig på tok för mycket socker och sitter och gapflabbar hejdlöst medans alla andra sitter trötta och tittar på. Själva träningen började halv 7 och det är bara så skönt att få rida lite, glömma bort allt annat för en stund & bara slappna av lite. Och samtidigt så är det ju en träning, så det passar perfekt för mig. Idag hoppade vi lite & det är ju alltid trevligt.
Moppen förvånade mig när den än en gång startade på första försöket när jag skulle åka hem.
Och nu sitter jag emst här och väntar på att The Mentalist ska börja.
Men ha det bäst, tjo.

en-veckas-period.

Dessa 3 bilerna togs under lite mindre än 1 vecka på samma ställe, hem från skolan.
Först i torsdags, sen igår, och sista bilden är idag.
Läskigt vad vädret ändrar sig hela tiden
 
Och jaa, det är min tjockistumme som är med på bild nr 2 i hörnet.
Det är faktiskt inte så lätt..

tisdag i ord.

Yo mannen.
 Idag är det tisdag, vilket betyder Tråkigaste skoldagen ever. Svenska-Engelska-No-Matte-So. Living the dream again and again. Men vi lever igenom den så bra vi kan & våran klass lyckas hyfsat ibland. Idag gick det väl sååådär, men hey det var ju någon kontig fisk i bamba & de billiga bullarna var slut, så vi hade i alla fall en ursäkt. Så det så.
Annars hade jag & johanna Bläckpenna-krig på matten & vi kollade bara på film på svengelskan så dagen fick sin lilla naturliga charm ändå.
Sedan ska jag iväg & träna, men först blire pannkakor med sylt så det sprutar ut ur öronen sedan. Ha det bra sålänge, så hörs vi troligtvis.
Tjosan.

bara måndag?

Japp, tydligen..
Segare kan inte tiden gå. Dagen började med den überinterssanta So lektionen som är mer beskriven i inlägget innan här. Sedan var det musik, jiiihaa, och sedan Redskap på gympan. Det går inte så jättebra för mig där, med tanke på att jag inte är speciellt smidig eller stark. Dessutom är jag höjdrädd & rädd för att vara upponer. Men annars klarar jag nog det mesta. Vilket är typ, eh, kommer inte på något just nu men det kommer ska ni se.
Efter den inte så mumsiga lunchen så var det spanska. Vi låter det tala för sig självt.
Efter det var det Svenska, jag är ju så bra på att schtawa & lesa så det är ju lugnt för mig. Vi sjöng för Jennifer också, som blir 16 bast idag. Gratis korv. Sista och flummigaste lektionen var No, där alla är så gått som stekta och syberhungriga, så alla lallar bara runt i princip.
Japp det var pretty much it.
Oboyen är slut, så jag är inte fullt sockerpåverkad så jag kommer inte på något roligt att skriva heller.. men det kanske kommer senare.
Den som väntar på något gott, väntar aldrig förlänge!
Okey, jag vet inte varför jag skrev det där, men skitsamma..


Yes. haha. Tjo sålänge :*

So med 9b1

Det är ingen bra kombination på en måndagsmorgon, i alla fall inte idag..
Då lät det bland annat såhär:

LärarMalin: ''Jag tror att jag kommer till en himmel där jag får bo med bara djur''
Mårlind: ''Men råttorna då?''
LärarMailn: ''Dom kan få en egen himmel''
Norman: ''Jag har läst att det var ett tempel där alla människor dyrkade råttor & de åt ur samma tallrik..''
Mårlind: ''Nej, det är hemma hos Dante du snackar om!''

eller såhär..

LärarMalin: ''..och den är skriven på vers.''
Hassan: ''Skriven Pervers?''
LärarMalin: ''Haha, nej! På vers''
Hassan: ''Jaha, kan man rappa den då?''

och tillsist:

Pauline: ''Trosbekännelsen? Finns det Kalsångbekännelsen då också?''

∫µηÐ∂Ψ

TjenaHejhallå Söndag.
Sitter här och lyssnar på lite trevlig musik.
En ganska chill dag har det ändå varit. Drog mig upp vid 11, efter att ha blivit väckt & åt en Javisst macka med ost & Oboy till det. Sedan var jag faktiskt ute en stund, tro det eller ej. Men jag tog lite bilder & syrran var min modell en liten stund också. KulKul. Det var ju varmt idag. Tänk att det var 2 dm snö i torsdags & idag var det sommarvärme, vi gick ju ute utan jacka utan att frysa. Det gillar vi. Jaojao. här kommer lite bilder som jag tog.jag måste ha världens sötaste syrra..


LaAaAa Voix


Okej. Svenska folket har talat. En liten skräll var det allt, men jag är mest glad att inte Snälla Snälla vann. Men den knep en andra plats & EMD tog en välförtjänt tredjeplats.
Jaha. nu får vi se om Europa gillar Opera.

farfar & final

Idag bar det av till Farfar & Marie-Anne. Fast först tog vi ett stopp vid Toys ''R'' Us för att köpa lite leksaker, det är ju alltid lika kul.  Trevligt hos farfar. Mumsig mat, glass, godis & rulltårta. Vem säger nej till det liksom? Och det var lika najs som det brukar. Femhundralappen som jag fick, gick direkt till mobilfonden & nu ligger jag bara på -200:- , living the dream skorpan! Sara och jag lekte på en lekplats utanför huset. Här kommer lite bilder från dagen:


Och sedan är det ju Melodifestival-final idag. För dem som följer det. Den här gången har jag ingen aning om vem jag änns tror kommer kamma hem segern. Visst kan det bli både EMD, Måns eller Alcazar, men lika troligt kanske det är att Agnes, H.E.A.T, eller Sarah Dawn Finer tr sig till moskva. Eller kanske Emilia, Sofie, Caroline af ugglas, Molly Sandén eller Malena. Vi får helt enkelt ta och se & hopas att Sverige väljer den bästa låten nu då. Klockan 22.05 ikväll vet vi svaret.
I Team vm så blev resultaten att Team Spirit kom 8a och Convivium 6a. Och av 20 lag, så jag tycker att den låter bra i alla fall. Men får se vad de kräsna ungarna säger sedan. haha.
Tjo sålänge !

webb-vm

Just nu är mina busfrön Johanna & Olivia i Schweiz och åker i team vm i konståkning. Jag sitter ju här vid datorn och kollar på mina duktiga tjejer. Joahnnas Lag åkte som nr 1 & Olivias Lag har inte åkt ännu. hon åker som Nr. 10. Så om du går in på www.wccj2009.com så ser du dem, väldigt suddigt och hackigt, men ändå. Jag tyckte att det såg ut som om det gick bra för Johannas lag, team spirit. Fast det var 1 som ramlade, drattans. Men vad vet jag? Jag ser bara blå-svarta prickar som åker runt. haha, jag måste vara deras trognaste fan.
Det står inte vilka det är som åker, men om ni ser några lila hattifnattar så är det troligtvis Olivias lag.  Go Go tjejer. Just nu är det startnummer 4 om jag inte har räknat fel.

Team Spirit. Lag of Johanna.

Så nu har tio lag åkt och jag har ingen aning om hur många det är, men skit samma. Jag tror att jag kunde spotta in Olivia där på den übersuddiga bilden. Bra jobbat båda lagen, yeey. Mina tjejer, i VM. Coolngar!

 
Team Convivium. Lag Of Olivia.

Taco-fredag

Yess. och äntligen kommer min uppdatering som ni alla har väntat på. Om min fantastiska fredag, som inte var så fantastisk after all. Men helt okej, helt okej.

Jag ligger i sängen, sover som ett litet barn, när plötsligt dörren öppnas och mamma sticker in huvudet.
mama: '' Emma, klockan är 7 ''
emma: '' hmmmmeeererreeyyi ''
Om 1 timma skulle jag vara påväg till skolan. Duschen fick vänta tills senare på dagen, nu var det bara att göra sig iordning för dagen som gällde. Jag var sen som vanligt, när jag skulle gå var klockan 5 över 8 och jag grabbade tag i närmaste klubba och drog till skolan. Jag var såklart i tid, med ungefär 3 minuters marginal kommer jag in i klassrummet där vi ska ha 3 timmars nationellt prov i engelska. Det var seegt. Svårt & jobbigt. På vissa sidor ville jag bara hosta upp något. Hörövningen ska vi inte änns snacka om. Med tanke på att jag satt vid ett fönster som blev bombat av snöbollar så kunde jag inte direkt koncentrera mig. Men jag gjorde i alla fall mitt bästa, hoppas jag.
Det goaste var ju att vi missade alla lektioner utom bilden under dagen. Så efter proven var det bara att dra till bamba, där det förövrigt var Tacobuffe. Det gick inte så lyckat för paulines andra taco. Det blev lite obehagligt. (bilden till höger) 
På bilden startade jag, sofie & maria en klubb. '' Hata-sin-egen-bild-klubben'' Om någon är intresserad av att vara med, så är det bara att säga till.
Jag lyckades komma hem, nästan helskinnad & har mest suttit och ätit efterblivet godis & kollat på roliga kattfilmer, som den nedan här. Nu ska jag ner ock äta tacos igen.  
Kul liv.

OCH IDAG ÄR DET 2 VECKOR TILL FLORIDA !

Talking cats and dogs

Jag var bara tvungen att dela med mig av den här katt&hundvideon. Med lite socker i kroppen så kommer du inte kunna sluta skratta. Det gjorde inte jag i alla fall. Vilket inte bevisar så mycket, men ge de stackars pratande djuren en chans.


Här är mina 2 katter by the way.
Annars kommer dem att bli avundsjuka.

mamma Pillan & sonen Sotis
mina bäbisar

Bengt har fått föräldrar!

(för er som inte vet vem bengt är så kolla in kategorin ''mina kreativa sidor'' så hittar du honom där någonstans)

Här ser ni ett par arbetande göbbar som tar vara på snön.
Härmed förklarar jag Astrid & Kurt, föräldrar till Bengt, Gifta.
You may now kiss the bride.

Okej, jag erkänner att jag inte gjorde så mycket av jobbet men jag satte dit Astrids näsa i alla fall. Och munnarna är helt min förtjänst! Och så var jag ju fotograf, på alla bilder förrutom denna ungefär. Så här är lite småbilder från den halvtimmen vi var ute:

Yes.
See you later krokodil.

hilarious

Jag finner de här killarna väldigt roande.
Hahaha, tröttnar aldrig på dem. Sången är ju en av mina favoriter också. Försök kolla genom hela filmen utan att änns le. Svååårt! I för sig så är min humor på nivå noll i vissa fall, men de flesta som läser den här bloggen ligger nog på samma antar jag. Haha. Titta här nu! På deras tolkning av..

..SHAKE IT - METRO STATION

never gets old.

ojskibojski

haha. det slog mig precis att jag hade suttit i någon sorts trans och kollat på disney-channel på danska i 10 minuter. bara om ni vill anteckna då..

12 mars och snöstorm?

Lilla jag som trodde att det nästan var sommar hade tydligen fel. Åh, vi vill inte ha någon mer snö nu, vi vill ha SOMAMR och sool! Punkt slut. Men så blev det ju inte såklart..

Skolan var ganska trevlig idag. Det var typ halvklass hela dagen eftersom väldigt många var sjuka eller bortresta. Jag vet inte om jag vågar skriva upp alla som var borta eftersom jag är rädd att glömma någon men jag gör det ändå för att fylla ut inlägget lite. Johanna, Olivia, Annie, Jennifer, Calle, Dante, Emelie & Therese. Fast de två sista tjejerna var på sista lektionen av någon anledning jag inte vet om. Om jag glömde någon så blir jag gärna informerad för att inte framstå som den guldfisk jag egentligen är.
Jag saknar Olivia & Johanna, de små fillurerna som ska vara borta tills Söndag. Jag ser dem varje gång jag låser upp mobilen. För min bakrundsbild är på dem och mig. Miss you hattifnattar

Ha en überbra
(snöig) dag nu folket!


mina flickor & ja i kba

Tjaaaaaaaaaaaa.
Skola igen då, seeg-onsdag. Men efter skolan drog Jag, Sofie, Pauline, Annie & Maria in till Kungsbacka. Och alla andra tjejer i klassen fast vi gick skillda vägar väl inne i stan.

Och en dag på stan med tjejerna såg ut som vanligt. Först Donken, med glass & hela köret och sedan in och prova roliga kläder på GinaTricot. Eller få Pauline att prova roliga kläder rättare sagt. Hon brukar vägra att vara med på bild, men idag var det inte så illa så jag passade på, eller så blir jag bara bättre på att fotografera snabbare. Massagestolarna inne på siba är ju också alltid en favorit när vi är på gång i stan. Shiiet vad de där stolarna är grymma, hahaha  jaja här är bilderna från dagen;Texten i sig blev ju inte så lång, men när jag fyllde ut med så många bilder så tycker jag allt att jag har fått ihop ett ganska långt inlägg. Sådetså.

Det roliga var att vi skrattade hur mycket som helst åt de där leggingsen som pauline har på sig på varje bild i mittenraden av bilder. Och sedan kom det in en annan tjej bland provrummen med likadana leggings. Hon satte på sig dom och hennes kompisar och tjejen var helt seriösa när de pratade om hur fina de var. Alltså, där fick vi oss en riktig skrattstund också, medans Palle försökte dra av leggingsen innan tjejen skulle se att vi hade likadana liggandes i ''oseriös högen'' med kläder..


Tisdag hemma

Ååååhhh. Vad roligt jag har haft idag!

jag var halft magsjuk igår & stannade hemma idag för säkerhets skull & för att mitt huvud gjirde ont, men detta vet ni redan så lets berätta om min dag som halvsjuk.
Från 11 - nu har jag;
+ Löst en halv sudoku
+ Läst serierna i Göteborgsposten, och samtidigt såg jag till min lilla förvåning att han som skriver 'Hagbard' heter Chris Browne. Det tyckte jag var cool. Så målade jag den här fina tolkningen på en serie också ----->

+ Lyssnat på musik, mest Eric Hassle & Metro Station (Shake it)
+ Druckit Oboy, Kolbitar, Vatten & Juice. Ätit yoghurt, en rak banan & lite schteek.
+ Varit ute i 10 minuter, tog dom här bilderna bl.a.


inget och skryta med men ändå ..

workin' 5-9

Yes. It's true, happy meal can beställas enligt tallriksodellen.
And. Yes it's true, my besökarantal has ökat från 5 till 9.

Grattis till mina 4 nya läsare, som jag har haft en tid.
Till er, och alla andra såklart, kan jag berätta att idag är det tisdag.

ÅÆØ

Hej svej
(men ingen leverpastej)

Man kan väl inte kalla mig sjuk precis. Bara extremt trött, ont i huvudet & ingen matlust. Jag behöver nog en dags vila efter de här 3 veckona jag inte har mått så jättebra.
Jag fick sova till halv 10 då min katt hoppade upp och anföll mina tår, men efter att jag hade lugnat ner henne & nästan somnat igen så kom pappa och väckte mig. Living the dream wooohooo.
Jaja, jag ska försöka ta det lugt idag så att jag kan vakna upp imorgon och må superb. Eller nåt.
Ha det gött, så hörs vi väl.♦

inte emmas dag

Vaknar upp, mår skitilla, men drar mig ner till frukostbordet för att käka frukost. Efter en seeeg matstund rullar jag ner till duschen och duschar på tok för länge i det varma brännande vattnet. Kommer upp 5 minuter innan johanna ska komma & får lite smått panik. Men ändå tar jag mig tiden att sminka mig, ta på mig klänning och hela rrubbet. Som tur var så var spillivinken 7 minuter sen & att jag var superförsenad märkte hon knappt av tror jag.
Vi kom up till skolan, jag mådde mer illa än förut, kände mig grön ungefär. So lekonen gick gansa fort eftesom att den bara är 50 minuter eller nåt. Sedan överlevde jag knappt Musiken innan jag var tvugen att gå hem, och tur det för ca. 5 minuter innanför dörren går jag från grön till alla färger samtidigt och hinner precis fram till toan innan jag .. ja.., blir av med in frukost igen, med lite finare ord.
Sen dess har jag bara suttit oh läst gamla skvallertidningar & smsat med mina åsnebarn som var i skolan, eller dom är fortfarande i skolan, slutar om 5 minuter eller nåt..
Jag fick precis ett sms från Oliven där det stod '' Kuk ''
och sedan ett till där det stod '' Det var Mårlind!! ''
Varför blir jag inte förvånad?

Jag funderar på om jag ska våga äta något, vad det än blir så lovar jag att aldrig äta jordnötter igen, för varje gång jag gör det så spyr jag. Hejdå jordnötter..

söndags-depression

Allltså Söndagar.
Vad är dom bra till? Man bara går runt och är trött, kollar på tv, äter efterblivet godis och sitter framför datorn. Fast det kanske är så att man behöver en sån dag också. Ibland.
Veckan som kommer är vecka 11, tror jag? Och den kommer inte att bli lika jobbig som förra veckan, men ändå så ligger det där engelska nationella provet och gnager på fredagen. men, vad ska man göra? Det är bara att ta sig igenom och göra sitt bästa, för man kan ju knappast göra bättre än sitt bästa. Inte vad jag vet i alla fall...


Jag känner att detta inlägget inte blev särskillt intressant.
Men å andra sidan, .. Brukar jag bjuda på intressanta inlägg?

den här låten gör mig glad & dans sugenbara så ni vet ..

gurgel

Jag har lust att skriva ett jättelångt & intresant inlägg, men jag är helt tom i huvet.
Jag vet, det är ingen nyhet..

makaroner, ketchup & lycka på burk

Det var min lunch idag.
IntresseSmurfarna hoppar, eller hur?

Annars har jag inte gjort så mycket, denna tråkiga söndag.
Jag mår inte 100% men jag tror att jag klarar mig, som vanligt.
Ha en kämpebra dag, en speciell hälsning till alla flickor och kvinnor, ha en bra Kvinnodag :)

Sunday?

Nej, men som en rainday tycker jag..

dikt till min lördag

Blä, jag har ont i min mage & det är inte kul.
Himlen är grå och solen är gul.
Idag är det lördag & jag har inte gjort nåt.
Bara ätit, suttit, gått och stått.
Köpte godis gjorde jag klockan fyra.
Herre min skapare vad godisbitar är dyra.

Sara, min syster har byggt en koja.
Där inne brukar hon sitta & hoja och skoja.
Det enda jag har byggt är ett godisförråd.
Och där inne ligger ingen rutten tråd.
Bara mumsiga stora choklader och snask.
Ingen får röra min godis-ask.

Så nu sitter jag här i min ensamhet.
Lyssnar på Erik Hassle, han är het.
Med ett plommon i handen är det underligt.
Att jag inte kan hitta ett slut på denna tråkiga dikt.
Men det finns inte mer tid att vara falen & galen.
För nu ska jag kolla på Melodifestivalen.

3 veckor..

21 dagar..
504 timmar..
30240 munuter..


Tills jag befinner mig i USA.
Tredje gången gillt. Jag längtar så att jag spricker, jag vill bara ha sommar nu! SOL, bli brun & bada utan att frysa det minsta. Vill ha vill ha vill ha!1900-talet

Tänk vad härligt det var...


Johanna - Jag


Tilda - Jag - Johanna


Pappa - Jag


Mathias - Jag                                                                                   Jag


jockes mammas fr♦dag

Hej alla barn nu blir det barnprogram ..
Hello your motherwankers !

Fredag, det gillar vi! Eller i alla fall jag...
Det började med klassråd. Där de flesta var lika seriösa som vanligt, med lan hos Dante och all included. Efteråt var det Engelskaprov, inte det roligaste som finns men jag tror att det gick ganska bra faktiskt så jag är ganska nöjd! Jiha. Dagen segade på med So & det var ingen som hade gjort läxan. Bra jobbat där.
Maten bestod av risotto & sås. Maaassssor med sås. Sedan innan bilden så lekte killarna en ganska rolig lek, som vanligt, där de skulle säga ett ord var (dom satt i en ring) och så skulle det blida en lång mening. Det roligaste var kanske att Sebbe inte fattade leken. Stackars liten.
Jag lyckades spela in lite ljud, men ochså ta den här bilden för att ni bloggläsare skulle förstå hur roligt de hade:

Jag tryckte in Olivia där också, när hon stog på huvet efter engelskaprovet.

Sedan var det bara bild kvar. Ganska chill ändå, fast Wimar kör hårt med oss. Nästa vecka ska vi vara klara med den första bilden, och ta med oss ett papper med dataskriven text på som vi ska ha till våran plansh sen. Suck..
Men men, vad ska man göra?


Jaojao, sedan när vi väntade vid bussarna så kom konversationen med Jonas upp, i inlägget innan. Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha! !


vem?

Fredag 14.26;
(Jag & Olivia sår vid bussarna, alla andra dissade)
Jonas (som kommer fram): Vem smsar du med?
Olivia: Christian..
Joans: Är det din pojkvänn?
Olivia: Hahaha, nej det är min tränares man!
Jonas: jaha.. Vem är din pojkvänn då?
Olivia: Det var Christoffer, men vi e inte tsm längre..
Jonas: Mhm, han förstår sig inte på dig bara.
Olivia: Näe, han är väl inget å ha typ..
Jonas: ... vem?
Emma&Olivia: ... hahahaHAHHAHAHHA! du e knäpp :)

5 minuter senare..


Jonas: Men vem smsar du med egntligen??
Olivia: Men Christian sa jag ju!
Jonas: ..vem?...... jahaaa, din killes pojkvänn!

Hahahahahahaha, den killen har koll!


It's Friday I'm In Lovehahhahah kolla han som sjunger! ;D

min middagoch för tillfället så sitter jag och lyssnar på
Bad - Michael Jackson
You know I'm BAD , I'm BAD , ah
ohyeah

Bengt, före-efter

Kalla kurviga gubben Bengt. Före & Efter värmen.

Stackarn, han som var så ung..


el torsdago

¡Tja baberiba!

Idag är det torsdag. Och det betyder Sovmorgon. Det gillar vi! Jag sov som en stock. Hahaha, det påminner mig om två saker som jag bara blev tvungen att skriva:
1:
Läraren: Har alla sovit gott inatt?
Pinoccio: Jag sov som en stock.
hahahahhahahhahahahahh! Jag dör.
2:
Mårlind: Jasså, du kallas Stocken? Är du Träävlig?
hahahahah, vilken humor! Den killen är för rolig.

Men tillbaka till dagen,
Olivia ringde vid 08.24 och frågade om hon kunde ställa moppen hemma hos mig, och jag svarade såklart '' Stick och brinn din fjant! '' haha, nej, så hon kom hit med moppen och just nu står det 2 moppar i garaget. En röd och en blå, intressant va?
Skoldagen började iaf med slöjd.  Balklänningarna börjar se mer och mer ut som klänningar istället för tygbitar. Efter maten så var det Teknik, där vi lyssnade på lite redovisningar och kollade på en sånhär intressant film: (Johannes huvvvvve är ivägen)


Sedan var det No, woooooooooooooooooooooohoooooooooooooooooooo living the dream! or not. Och efetr det, matteprov. ännu mer wooohoo, fast jag orkar inte skriva det, du skulle ändå inte orka läsa det. Svenska fick avslut dagen, fast det var engelska istället. Som vi har prov i imorgon. Ohnej. Och nationellt prov i om en vecka, dubbelt ohnej.

Det var det mst intressanta idag.
Så kör upp lite bacon så ses vi senare om ni har tur. Tjo :*


ONSDAGEN

okey, har varit lite dålig på att uppdatera så här kommer lite fakta om onsdagen & i nästa inlägg som kommer om någon timma så kommer det om idag. Fattar du? Om inte så är du troligtvis drogad, blond eller båda.


Dagen börjar med Spanska, eller nej, Dagen börjar med Ont i huvet.
Sedan gick jag till skolan med min kära vän Johanna och först där hade vi spanska. Massa glosor i läxa som jag inte hade pluggat så jätteflitigt på, så jag kunde kanske 14,3 av de 20  orden eller nåt. Vi får se.
Eftersom att jag hade ny fresh mobil så tog jag massor med kort under dagen. Kulkul !
Här är från spanskan ;

För er som behöver glasögon så står det ''Albino städerska'' på den sista bilden och den ska föreställa Norman! Jag tycker att det är ett ganska vackert porträtt :)

Efetr Spanskan var det Gympellligympa. Jag tog faktiskt en bild där med, eller 2, men Pauline vill kanske inte att jag lägger upp en bild på hennes rumpa, så jag lägger bara upp denna.;

Japp, ni gissade rätt, redskap. Tråkelllitråk.
Den andra bilden tog jag för att fylla ut raden, och för att Johanna ser så rologt bortkommen ut. ha-ha-ha.
Sen körde dagen på med Matteprov. A-delen. Vad ska man säga? Nä, inget, här kommer en bild istället..

nödvändigbild.se?

Dagen rullade på med mat, där Annie lyckades blåsa upp mjölk i hela ansiktet när palle sa något roligt. Jag tror att hela matsalen skakade när vi skrattade. Herre min skapare, det var kul.
Här är en stund efter:

Och på tröjan står det: Man får va som man e När man inte blev som man skulle.
Ganska passande för våran lilla Annie..

Sedan var det bara eget val kvar.
Det blev inte så mycket av den lektionen, men, varför inte ?


Efter Shcooolan åkte jag in till staden för att ta en spruta. Medans jag väntade på min mami så satt jag på torget och väntade, det var nästan lite vårkänslor i luften. Härligt


Sprutan gjorde ont, men vad kan inte lindra det mer än lite chinamat sen?
Mumma :)

hej alla fans

Jag uppdaterar om min onsdag imorgon.
Nu ska jag nana, för jag mår crap.

new mobil !

Bara min! Yeeeeeeeey .

hej alla glada

Sitter här, äter apelsin, mår apa & ska kolla på The Mentalist snart.
Nu vet ni.

Uppdatera för tusan!

Hallllå alla :-)
Kan ni inte börja uppdatera era bloggar lite bättre? Jag gillar att skriva själv men jag vill gärna läsa andras tankar också. Hallå? BLOGGA! Jag går in på allas bloggar varje dag, men nädå, ingen uppdatering. Högst 1 eller 2 per dag om jag har tur.

Ge mig ett B
Ge mig ett L
Ge mig ett O
Ge mig ett G
Ge mig ett G
Ge mig ett A
VA BLIR DET?


- ööhh.. Uggla?

En (mån)Dag

Hejhallå&Tjabbbba.
En hyfsat trevlig, men dock väldigt seg måndag. Skola från 8 - 16. Det kan man kalla sega takter. Men vad kan inte muntra upp en mer än Tommy Nilsson med ''En Dag''. Den sätter sig på hjärnan. Och det roligaste är att jag fick veta att det är Alexander Bard som har skrivit den! Hahaha! Jaha, han hade tydligen att ganska normalt liv för ett tag sedan.

Skoldagen bestod av So, där vi pratade mest tror jag, hänger inte med så bra på Måndamorron. He He He. Men Sedan var et något så roligt som Musikredovisning och min grupp redovisade tillslut efter 3 veckors framåtskjutning. Efter det var det Gympa som gällde. (och nej Olivia, inga hårda svettiga bollar idag tyvärr). Det var Annie och Maria som hade egenlektion i typ ''Döda en klass med hemska konditionsuppgifter''. Ja, som ni förstod där så var det ganska jobbigt. Men det är ju såklart man klarar att gå 30 meter skottkärra när man precis har Hoppat 180 varv på hopprep, Sprungit 15 varv på en tjockmatta, Gjort 45 armhävningar, hoppat upp & ner på en jävla bänk i 2,5 minuter OCH suttit i 90 garder i 8 minuter. Där tänkte dom smart ju!..
Men jag som är så stor och stark klarade ju det såklart utan problem.
I Bämbä blev det Köttbullar,som räddade min dag. Men kanske inte Paulines gaffels dag..(bilden) Sedan var det Spanska, Wooohooo Living the dream och Efter det, Svenska, och sist och minst No. Prov imorgon då, i Genitik. Jag har pluggat sååå mycket. Jag hade tänkt öppna boken för första gången idag. Det blir historiskt.

Här är våran lilla hyllning till Tommy Nilsson. You go Tommyboyy!


Ohyeah, rock n' roll!

Hola Sebbe

Idag stod jag och Olivia vid bussarna och Sebbe & Jonatan står en bit bort. Då råkar den här roliga konversationen komma upp;

Olivia: '' Hola Sebbe ''
Jonatan: '' Nu? ''
Olivia&Jag: '' HAHAHAHAHAHAH! ''
Sebbe: '' Va? ''
Olivia&Emma: '' HAHAHAHAHHAH!! ''

För er som inte fattar så uttalar man Hola [ olla ]
h-a-h-a-h-a-h-a-h-a-h-a-!!

snöig måndag

Det, snöar/regnar/slaskar.
Orka det, vi vill ju ha sommar nu! Attans väder.
Så jag sitter och sörjer med en stor kopp Oboy.
Ja, jag vet. Oväntat eller hur...

Soap

Hahah!
Bytt framsidan nu. Jag har jobbat hårt, så bäst för er att ni gillar den, för annars....
btw. älska photoshop!

Min fotograf:

dag 2 på SM

Då var tävlingen över.
Och herre min skapare vad alla är duktiga. Man får ju hjärnskakning..
Men resultatet blev ändå samma som igår.
Olivias lag, Team Convivium, fick guldet & Johannas lag, team Spirit, fick silvret.
Maria kom och kollade med mig idag också! KulKul!
Här kommer lite bider;Team Convivium
Team Spirit


Team Emma & Maria

PRISUTDELNINGEN ;


Nädå, de e inte bara åkarna som får presenter.
Tack Olivia & Sandra :-)

Mina flickor gjorde mig stolt. Alla var superduktiga!
Btw. Pauline spelade match idag(och vann!), och det var en jättestor tjej med. Hon ville att jag skulle skriva det här, hahaha. Varsågod Pallle, he he he he.

1 Mars

Idag är det mars, shiet vad tiden flyger iväg..