Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

mina flickor & ja i kba

Tjaaaaaaaaaaaa.
Skola igen då, seeg-onsdag. Men efter skolan drog Jag, Sofie, Pauline, Annie & Maria in till Kungsbacka. Och alla andra tjejer i klassen fast vi gick skillda vägar väl inne i stan.

Och en dag på stan med tjejerna såg ut som vanligt. Först Donken, med glass & hela köret och sedan in och prova roliga kläder på GinaTricot. Eller få Pauline att prova roliga kläder rättare sagt. Hon brukar vägra att vara med på bild, men idag var det inte så illa så jag passade på, eller så blir jag bara bättre på att fotografera snabbare. Massagestolarna inne på siba är ju också alltid en favorit när vi är på gång i stan. Shiiet vad de där stolarna är grymma, hahaha  jaja här är bilderna från dagen;



Texten i sig blev ju inte så lång, men när jag fyllde ut med så många bilder så tycker jag allt att jag har fått ihop ett ganska långt inlägg. Sådetså.

Det roliga var att vi skrattade hur mycket som helst åt de där leggingsen som pauline har på sig på varje bild i mittenraden av bilder. Och sedan kom det in en annan tjej bland provrummen med likadana leggings. Hon satte på sig dom och hennes kompisar och tjejen var helt seriösa när de pratade om hur fina de var. Alltså, där fick vi oss en riktig skrattstund också, medans Palle försökte dra av leggingsen innan tjejen skulle se att vi hade likadana liggandes i ''oseriös högen'' med kläder..


Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-