Summerburst!

Nu åker vi snart in på dag två av Summerburst! Musik, vänner och massor av glada människor. MASSOR. Här är några bilder jag tog igår. 


Ready to party
Precis ett år efter min bal

Skall strax fotografera snygga och uppklädda balmänniskor ute i Särö. Ska bli superkul! Det är jättefint här, så hoppas på fina bilder. Nu ska jag sätta mig vid havet tills alla kommer! 


"Ta fisksoppan!"

Åt på Tullen igår med bästa Johanna och Olivia. Det var himlans humlans gott! (Ja man kan säga så). Efter det köpte vi massor av godis och tittade på Pitch Perfect innan jag stack iväg för nattens jobb på Ester. 


Jaha där ser man

Försökte ta en bild och försökte se glad ut. I själva verket är jag supertrött efter att ha tränat, och skakar (därav suddig bild). Men nu har jag gjort det svåraste. Att BÖRJA.... igen. Vi får se hur det går! 


Hej världen

Känner att jag är rätt dålig på att uppdatera den här bloggen. Men okejdå, här kommer lite info. Jag kom hem från Stockholm natten mellan tisdag och onsdag. Jobbade hela onsdag och idag och nu ska jag däcka hade jag tänkt. Eller eventuellt gå till gymmet om jag hittar motivation! 

Dagens duckface. Hejdå. 

Dagens lunch

Har haft fullt upp hela dagen idag med massor av spännande och läskiga saker! Men jag hann ta kort på min lunch i alla fall. (Bild) 

Nu ska jag strax tillbaka till hotellet och skypa med min fina mamma som fyller jämt idag! Hon är i London och gottar sig utan mig men det är hon värd! 


Framme i Stockholm

Nu är vi framme i Stockholm och skall strax ut och ta en runda på stan. Ikväll råkar Steve Angelo ha en gratiskonsert i Kungsträdgården också så vi kanske går dit sedan och kikar lite. 


Bakar


Busigt

Har precis kommit till mammas jobb och lämnat massor av kul grejer som hon snart skall få på sin överraskningsfika med jobbet om några minuter! Mohahaha.... 


Hej världen

Mycket på gång och lite till! Och så jobb på det. Då hamnar denna bloggen tyvärr lite i skymundan. Men nu är jag på jobbet. 


Bäbisläppar

Sedan jag var i Stockholm för en vecka sedan och jag fick (bland annat) den här i en goodiebag på eventet så har jag blivit lite smått beroende av den. Både för att den är grym och för att den luktar supergott! Måste testa de andra "smakerna". 


Tja tja bloggen


Bästa Philip

Efter en lång dags jobb och helt trött i huvudet så bjuder Philip mig på Tapas-middag. Ha en trevlig Lill-lördag allihopa! 


Hon e hä nu


Har haft en sjukt rolig dag ned dessa två! Äntligen återförenade!! 

Jag var den enda som visste att Olivia skulle komma hem så vi har gått laget runt idag och överraskat alla! En riktig glädjerunda! 

Hej hej bloggen

Nu skall jg snart ta en timmes powernap eller något innan jag drar till Varberg och fotar på en nattklubb där ikväll/inatt. Är supertrött! Jobbade 4 timmar idag och kom hem sent från Stockholm igårkväll. 

Men jag hade en trevlig dag i huvudstaden i alla fall! Många bilder togs det, det ligger några uppe på fotobloggen redan om ni vill kika. 


Här kan man va
Och helt plötsligt blev det maj

Hade en enkel och mysig Valborg igårkväll med Stina, Elsa och company i Kungsbacka. Vi var bara där i någon timma men det var lagom och mysigt! Nu kan väl sommaren komma också?