Saturday

Hej. Idag vaknade jag hemma hod Dagge Daggelito av mitt larm klockan nio. Då hade jag sovit dryga fem timmar men kände mig oväntat (tack och lov) pigg. Så var det jobb 10-14 och sedan hem på kalas för min lillasyster som fyller år snart. Ikväll tror jag att järngänget (+ några extra) ska ut och fira Johanna och Olivia som är nyblivna 19-åringar.
 

Last Night / This Morning / Black & White


Fredagsmys

Idag fyller fina Olivia år. Så vi försökte fira henne. Det gick inte riktigt som vi ville haha. Vi (Jag, Johanna och Dagge) köpte frukost och tårta på ICA tidigt (för oss) imorse. Sedan tänkte vi överraska Olivia men hon var tydligen i Göteborg, så vi tänkte åka dit, men vi åt våra gifflar först. Sedan var vi fortfarande hungriga så vi åkte förbi McDonalds. Fast Dagge fick inte sin hamburgare naturell (med endast ost) så vi fick åka tillbaka. Fick ny burgare och nya pommes, sedan skulle vi bege oss iväg, men då smsade Olivia och sa att hon var påväg till Kungsbacka redan. Så vi åkte hem till Dagge och sov en stund. Sedan kom Olivia dit och vi firade henne, åt kladdkaka/tårta och pratade om livet. Eller typ Alanya, och alla deras äventyr därifrån, bilder och roliga historier. Det var kul. Nu är jag hemma igen en stund, och ikväll ska vi hem till Olivia och ha lite födelsedagsparty.
 

Ibland är en dröm det finaste man har

Efter sushi-middagen med Frida åkte vi hem till henne och åt popcorn och kollade på film. Det var mysigt! Och filmen var bra. Och vi drack Capri-sonne. Standard. Nu ska jag snart sova. Kanske. Bara några Criminal Minds avsnitt till?
 

Kokoskakor

Jag och Sara bakade lite kokoskakor. De smälte ihop till en enda stor kaka. Sedan delade vi på den. Den var god.

Did you get my last call?

Idag har jag gått utanför dörren. Förbättring. Jag åt lunch/frukost med mamma och efter det köpte jag en glass innan jag åkte hem. Nu ska jag kolla på TV och slöa tills jag ska träffa två pepparkakor som kom hem från Turkiet idag. (Alltså inte två pepparkakor bokstavligt utan Oliva och Dagge) Efter det ska jag äta shushi med Frida och min dag är gjord!
 

Jag lärde mig vad lurad betyder och hur ont det gör

Slutade kolla på mina Criminal Minds boxar för en stund. Satte på TVn istället och gissa vad som gick på TV? Criminal Minds. Trevligt.
 
Nej. Jag har inget liv.

What if I don't make it, would it still be worth it?

Idag har jag inte lämnat huset. Jag gick inte upp ur sängen förrän sent och har spenderat hela min dag i min extremt rosa fotölj vid TVn. Det beskriver min dag ungefär. Mår lite småkasst men vafan. Ska sitta här och tycka synd om mig själv lite till nu. Haha. Hejdå.

I can spend my whole life hiding my heart away


Sommar

Ikväll åkte jag och Frida ut på ett litet fotoäventyr. Frida hjälpte mig att ta en ny bild till headern här på bloggen, jag ville ha en mer somrig och färgglad bild och det tycker jag att hon/vi lyckades med! Cred till Frida Liljeberg, min egna personliga lilla fotograf.
 

Beach

Idag åkte jag och Thilda till stranden i Åsa. Vi åt frallor med skagenröra, jordgubbar och drack juice. Thilda badade men jag hoppade. Ett, för att jag inte gillar att bada i havet och 2, det var riktigt kallt.
 

Sydafrika!

Nu har jag och Frida bokat! Sydafrika 12 dagar i Januari 2013. Nu väntar bara ett halvår av olika sprutor man måste ta, jobba och att spara pengar. Önska mig lycka till typ haha.
 
Det här är vad vi kommer att göra under vår resa! (Alla bilder och texten är tagen från hemsidan)
 
Dag Ett:
Resa hela dagen. 
 
Dag Två:
Efter en härlig frukost kör vi ut i det vackra afrikanska landskapet, mot det som ska bli vårt hem för de kommande nio nätterna. Vi anländer till Nkambeni Tented Lodge framåt eftermiddagen. Efter att vi checkat in i våra lyxtält och hunnit vila oss lite kliver vi in i våra safaribilar – öppna Land Rovers – och ger oss ut på upptäcktsfärd bland Afrikas vilda djur. Mot kvällen kör vi upp till toppen av en vacker kopje (klippformation) för att njuta av en klassisk sydafrikansk Sundowner och en fantastisk panoramautsikt över den mäktiga Krügerparken. Efter solnedgången tänder vi vår safaristrålkastare och sätter kurs mot Nkambeni, där en härlig middag väntar oss.
 
 
Dag Tre:
Efter frukosten ger vi oss ut på heldagssafari i våra öppna Land Rovers. Alla typer av vilda djur finns här i Sydafrikas mest berömda och djurrika nationalpark, som till storleken motsvarar Jylland. Den här delen av Krügerparken är bland annat känd för sin stora koncentration av elefanter och lejon, och både svart och vit noshörning finns här. Titta lite extra efter den otroliga kuduantilopen med dess fenomenala vridna horn. Mitt på dagen stannar vi på en av rastplatserna för att köpa en härlig lunch. Sedan fortsätter vår game drive i den fantastiska naturen, där The Big Five – elefant, buffel, noshörning, lejon och leopard – är ett vanligt inslag. Vi kommer tillbaka till Nkambeni framåt eftermiddagen. Kanske hinner vi med ett uppfriskande dopp i swimmingpoolen före middagen.
 
 
Dag Fyra:
Det är något särskilt med en morgonsafari. Ljuset är fantastiskt och savannens alla yrvakna ljud är magiska. De många fåglarna i alla färger sjunger, och de vilda djuren är vanligtvis som mest aktiva vid den här tiden. Nkambeni-området är känt för sina afrikanska vildhundar, på lokalspråket kallade "den målade vargen". Det gäller dock att vara uppmärksam, för de är svåra att hitta. Men det är ju precis det som gör safaris så spännande. Man vet aldrig vad dagen kommer att bjuda på. Efter en händelserik morgonsafari besöker vi en skola i ett samhälle utanför parken. George Mhaule School stöds av Nkambeni Lodge, och barnen gläder sig alltid åt besöken från de nordliga breddgraderna.  
 
 
Dag Fem:
Ännu en stor upplevelse väntar oss. Idag ska vi ut på bushwalk, d.v.s. vandringssafari. Vi beger oss ut på upptäcktsfärd i den vilda afrikanska naturen till fots, följda av en beväpnad parkvakt. Nu är vi helt överlämnade åt våra sinnen. Vi lär oss att spåra de vilda djuren – det som kallas tracking. Vi försöker tyda de många spåren på marken, och vi lyssnar intensivt till de många främmande ljuden. Vi rör oss lugnt och stilla framåt, och ju tystare vi är, desto närmare kommer vi djuren och fåglarna, innan de blir störda. Det är en utmärkt idé att ta med sig en kikare. Vår lokala ”spårhund” är synnerligen skicklig på att avläsa naturen. (Vandringssafarin är inte tillåten för barn under 12 år). Middagen intar vi under den vackra afrikanska stjärnhimlen i Boma. Det blir en spännande buffé, en stor lägereld och exotisk lokal underhållning. 
 
 
Dag Sex:
Idag får vi vara med om en upplevelserik heldagstur. Vi ska åka båt på Blyde River, och vi kan se fram emot en spektakulär utsikt från bottnen av denna fantastiska canyon, som är en av världens största raviner. Dessutom kommer vi att köra längs den berömda panoramarutten och genom de fantastiska landskapen runt Drakensberg, God´s Window, The Pinnacle och guldgrävarstaden Pilgrim`s Rest och mycket mer. Vi anländer till Nkambeni Tented Lodge sent på dagen.
 
 
Dag Sju:
Den här dagen väljer vi själva vad vi vill göra. Kanske slappnar vi av vid poolen, som har ett fantastiskt läge med utsikt mot den vilda naturen. Ofta ser vi hankudun med de vackra vridna hornen, och med jämna mellanrum även flodhäst, giraff, vildhund och elefant… Kanske unnar vi oss en drink på utsiktsterrassen, eller så smyger vi runt i lodgen med en kikare, på utkik efter färgglada kungsfiskare, nattskärror eller ugglor. Det finns också ett stort utbud av aktiviteter för den som vill satsa lite extra. Några exempel är elefantryggssafari, quadbike (fyrhjuling), White River Rafting, rappelling, trekking, helikoptertur, extra safari och mycket annat.
 
 
Dag Åtta:
Efter mörkrets inbrott tar de nattaktiva djuren över. Djur som sällan syns i dagsljus kan vi i stället ha turen att stöta på under nattsafarin. Leoparder och lejon jagar som regel på natten, och nu har vi chansen att vara där när det händer… Med vår öppna safaribil kör vi långsamt ut på upptäcktsfärd i natten, och på vår önskelista har vi bland annat de stora flodhästarna, som betar nattetid. Ingen vet vad vi kommer att få uppleva under denna nattsafari, men det är lika spännande varje gång.
 
 
Dag Nio:
En av de viljestarka kvinnor som gått i bräschen för att skydda de vilda djuren i Afrika är Dr. Dame Jane Goodall. Hon föddes 1934 i England, och hon är berömd för de schimpansstudier hon bedrivet under sina 45 år i Gombe Stream National Park, Tanzania. Goodall har utnämnts till engelsk fredsrepresentant för FN, och hon är fortfarande ett tungt namn i världen när det gäller skyddet av natur och djur. Idag ska vi besöka Jane Goodall, Chimpanzee Eden, en av de avdelningar som hör till Jane Goodall Institute. Vi kommer att få se schimpanserna i deras egna vackra omgivningar. Här kan de nu, efter att de räddats från en mer eller mindre bekymmersam tillvaro, njuta av livet. Det är en mycket rörande upplevelse att komma så nära dessa våra närmaste släktingar, vilkas existens hotas av skogsskövling och jakt. Med vårt besök bidrar vi till kampen för schimpansernas överlevnad.Efter denna upplevelse ställa in kursen för Riverside Mall, ett modernt shoppingcenter med massor av spännande och exotiska butiker.  Vi är hemma i Kruger sent på eftermiddagen. 
 
 
Dag Tio:
Denna dag disponerar vi hur vi vill. Kanske får vi tid att njuta av en god bok på terrassen framför tältet, eller av naturen runt lodgen. Extra aktiviteter går att köpa till på plats. Ja, det är faktiskt bara fantasin som sätter gränser för vad vi kan uppleva i Sydafrika. Kanske tar vi en gin & tonic, den klassiska safaridrinken, vid poolen eller i baren, samtidigt som vi en sista gång försöker insupa alla intrycken från den afrikanska naturen – innan det är dags att styra kosan norrut. Kanske ryter lejonen för oss i natt.
 
Dag Elva & Tolv:
Hemresa.

Crazy Catlady


Jag ger dig min morgon

 
Regn regn regn. Man blir inte direkt på bättre humör av det här vädret. Tråkigt tråkigt tråkigt. Har ingen lust med någonting så nu ska jag kolla på Criminal Minds. Hejdå hejdå hejdå.

Blurr

Kamera: Nikon D3100 - Objektiv: AF-S NIKKOR 55-300mm 1:4.5-5.6 G

Horrible Bosses

Jag och Frida åt indisk mat till middag idag, och hyrde ett par filmer (ja, folk hyr fortfarande filmer haha) (i alla fall jag och Frida). Vi såg Horribla Bosses, som var hur rolig som helst. Vi dog lite. Sedan drack vi också Capri-Sonne, som man alltid gör hemma hos Frida. Så värt. Så gott.
 

Dagens Outfit

T-shirt köpt i Texas, byxor hittade på golvet i mitt rum, säsong 5 & 6 av Criminal Minds och Oboy i handen.

Nitton

Jag spenderade det mesta av min lördag med Johanna, hon fullde nämligen nitton år. Vi fikade/åt lunch på ett jättemysigt nytt ställe som heter Bomans gård. Det ligger vid utkanten av Kungsbacka och de hade sjukt god kladdkaka. Så dit måste vi tillbaka! Resten av kvällen och dagen spenderade vi hemma hos Johanna, vi åt god mat, efterrätt och kollade på How I Met Your Mother (sju eller åtta avsnitt säkert).
 

Frukost/Lunch

Herregud. Det blev en liten spontan utgång till Trädgårn igår. Det var kul, kunde ha kommit ut tidigare dock för vi hann inte dansa (pausa) så länge. Jag somnade klockan halv sju imorse, vilket betyder att jag är förjäkla trött just nu. Men ska bita ihop. Just nu: Frukost/Lunch och Criminal Minds.
 

Svensk Midsommar


MTV World Stage Göteborg

Igår var jag och Thilda på MTV World Stage, några av hennes vänner var också med. På konserter är det bra att vara lång. Men musiken var bra för det mesta. Publiken var dock ganska torr och tråkig. Efteråt gick jag och Thilda en liten promenad genom staden, satt och mös vid hamnen och så. Sedan åkte vi hem till Thilda och sov, det var mysigt!
 
Ungefär det jag såg.

Mamma Mu

Kamera: Nikon D3100 - Objektiv: AF-S NIKKOR 55-300mm 1:4.5-5.6 G

Now I'm tryin to make sense of what little remains

Jag vaknade vid nio imorse av att Mathias stod och hostade upp slem. Yes, min favorit! Han kan väl inte hjälpa att han är förkyld och jag kan väl inte hjälpa att en utav mina fobier är slem. Mår faktiskt lite illa nu när jag skriver om det haha. Så jag slutar nu.
 
Det går verkligen ingenting roligt på TV idag. Seriöst. Skärp dig TVn. Har haft ganska tråkigt fram tills nu men nu ska jag iväg och äta och senare ikväll ska jag på MTV world stage i Göteborg. Det blir nog kul!
 

Lead me to the truth and I'll follow you with my whole life

Jag och Frida tog en liten fotopromenad i Tjolöholm denna vackra kväll. Här är lite bilder från kvällen.
 
 Plats: Tjolöholm 20 Juni 2012 - Kamera: Nikon D3100 - Objektiv: AF-S NIKKOR 55-300mm 1:4.5-5.6 G

Jeansklänning

Min lilla dagens outfit. Klänningen köpte jag i Stockholm på Monki. Klockan är från London.
 
 
(Hade även ett par solglasögon innan men lyckades göra sönder dem)

Allt kommer till den som vågar vara rädd

Instagram: emmagrann

För du var solskenet. Och jag var ensam.

Idag har jag hängt med Frida mest. Hon är nu, efter en vecka i Turkiet, brunare än mig. Vilket nu lämnar mig till att vara den blekaste, haha. Jaja, vi åt lite sushi, testade på det nya stället i innestan. Det var gott! Sedan var vi på Freeport en stund och efter det var vi på Kungsmässan också. Frida shoppade loss och jag höll i mina pengar ganska bra tycker jag, är lite stolt. Vå åkte sedan hem, Frida färgade mitt hår och vi åt hallon och jordgubbar och drack juice. Gott! Dock hände det inte så mycket med mitt hår mer än att det blev lite jämnare i färgen, men det blev bra tycker jag. Om jag vill att det ska bli ljusare så måste jag antagligen bleka det.
 

Trött kille

Brorsan kom hem från Dreamhack precis. Då fick jag ur honom att han hade sovit två timmar de senaste fyra dygnen. Jag frågade då om han var trött, vilket han borde ha varit. Han sa "Nej, jag känner mig faktiskt ganska pigg".

En stund senare hittade jag honom här:


Då frågade jag om det inte var bättre om han lade sig i sin säng. Fick mest ett grymtande "Jag orkar inte" som svar. Dock lyckades jag lite senare lura ner honom på nedervåningen, där han satte sig ner i mammas och pappas säng för att fixa örngottet till sin egna kudde. Han kom inte så mycket längre. Så nu ligger han i alla fall i en säng och sover. You're welcome Mathias.

Liseberg

Idag var jag på Liseberg med Johanna och Sara. Vi hade massor med kul trots det eländiga regnet. Johanna langade ett par grymma poser också haha!


Criminal Minds

Ja. Jag kollar på Criminal Minds. Har gjort det nästan hela dagen. Värt har det varit också. Vi hörs imorgon.


The less you care, the happier you will be

Igår gick jag, Dagge och Johanna ut. Det var segt och inga roliga människor ute men vi gjorde det bästa av situationen så gott vi kunde. Och nu när jag tänker efter så hade vi ganska roligt trots allt. Kvällen hade sina moments.

Idag vaknade jag klockan två av att Johanna ringde mig. Så nu har jag gått upp och ikväll ska jag träffa Thilda, men först tänkte jag kolla på Criminal Minds. Standard.


Hej

Jag ska på bio nu och blogg appen funkar fortfarandeinte så det är lite jobbigt att blogga. Men jag gör det nu bara för er. Bra va? Idag har jag jobbat, sedan åkte jag hem, kollade på Criminal Minds och sedan träffade jag Johanna och Dagge i Kungsbacka. Vi spontanshoppade och fikade. Mys. Sedan åkte jag och Dagge vidare till Göteborg, åt på köttbullekafeet och nu ska vi se på bio. Den börjar nu, LOL (filmen heter så alltså).

Sverige - EnglandNu är det fotboll som gäller. Jag och pappa sitter laddade i källaren.

När man släpper taget tar man steget

Ni får skylla på blogg.se appen att jag inte har bloggat (okej, lite på Criminal Minds också). Men blogg.se appen har inte fungerat för mig på ett par dagar. Funkar den för er som använder den?

Igår var jag med Johanna, Olivia och Dagge under kvällen också. Vi körde. Körde hur långt som helst, på vägar jag aldrig sett eller ens visste om. Vi åkte nog i två, tre timmar och vi såg sjöar, rävar, rådjur och katter. Rävlanda tror jag det hette, ett utav ställerna vi åkte igenom. Mysigt var det i alla fall men sedan var vi tvugna att åka hem dock, för Olivia skulle iväg. Men jag och Dagge stannade hos Johanna och kollade på film och åt chips.


Här är Johanna brevid en söndrig bil vi hittade vid en sjö.

I'm crazy but you like it!

Jag , Johanna och Olivia träffades utanför Johannas hus. Sedan tog vi bilen till ICA, köpte rubbet, och då menar jag rubbet. Kyckling, potatisgratäng, pannkakor (med sylt och grädde), chips och dipp, godis, bullar, kladdkaka, kakor, cola, fanta exotic, vattenmelon. Kanske glömde något, vet inte. Sedan åkte vi iväg. Herregud vad vi åkte. Hittade alla möjliga små vägar och tillslut hittade vi en liten väg som vi parkerade bilen vid, sedan gick vi och gick och gick tills vi kom till en sten på en åker. Då satte vi oss på den och åt. Åt och mös. Så himla random men så himla mysigt. Sedan åkte vi hemåt och nu är vi hemma hos Johanna och kollar på film!


Olivia på äventyr.


Vi älskar kladdkaka. Så är det bara.

Matkoma. Gånger 1000.


Söta vänner.

Somnar 07 vaknar igen på natten

Har spenderat de tre senaste dagarna med att titta på Criminal Minds. Trodde inte att det störde mig tills jag skulle hämta min bror nu inatt ute i skogen. Blev allt lite paranoid där ett tag. Inte bara lite heller. Jag stod och väntade på Mathias utanför huset, hade stängt av motorn och spelade lite på min mobil i väntandet. Sedan, utan att ha hört eller sett någon komma fram till bilen så rycker någon i handtaget, rycker och rycker. Jag höll ju på att dö! Såklart var det Mathias och det var bara jag som hade låst dörrarna av ren rädsla. Men SHIT. Jag var så rädd!

Bal Smedinge Juni 2012


Höjden av lathet

Mathias ska på bal klockan 5, så han ska träffa sin klass uppe vid skolan som ligger tre minuter bort om man går.

Mathias: Julle ringre precis och frågade om jag skulle HA SKJUTS TILL SKOLAN!
Emma: Ska du åka nu då?
Mathias: Nej jag ska gå! Det ligger ju bara ovanför backen!
Emma: Jaha, ja annars kan du åka med mig, jag ska åka upp strax och fota er.
Mathias: Ska du köra upp?!
Emma: Ja, kameran ligger ändå i bilen.
Mathias: I don't wanna live on this planet anymore.

Hej, jag lovar att blogga om något mer intressant snart.


Kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva.


Vad vet du om månljuset, förrän du blivit sönderslagen under det. Och vad vet du om gryningen förrän du mött varje morgon med sömnlösa ögon. Vad vet du om solen förrän nån släckt alla ljusen och vad vet du om att inte vilja vakna längre. Och vad vet du om kärleken förrän du förgäves hatat den och vad vet du om när hjärtat kan bränna för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva.

Det är mitt eget fel, vad som än hände med mitt hjärta. För jag har alltid vetat att du inte skulle stanna. Jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan.

 

Håkan Hellström kan sin sak. Undrar om han läser tankar.


Grovt

Nu har jag kollat på Criminal Minds hela dagen, tror det blev totalt 14 eller 15 avsnitt, vilket är ganska sjukt. Just nu tar jag en paus och tittar på Top Model, Projekt Springiväg och äter kaviarmackor. Standard. Dock var kaviaren nästan slut och det är därför det ser ut som att det ligger maskar på mina ostmackor, haha.


Criminal Minds

Detta är anledningen till att jag inte har bloggat så flitigt det senaste. Är långt ifrån klar men ska försöka blogga. Igår somnade jag och Johanna i källaren till Easy A och vaknade imorse på den mysiga madrassen, jag körde henne till ett möte med jobbet (vuxenpoäng) och sedan åkte jag hem till mina Criminal Minds boxar. Hehe.


Jag och Johanna kollar också!

Och tur att det bara är vi och inga fotbollsfantaster för vi skrattar till och med själva åt våra egna frågor. Haha. OCH NU GJORDE SVERIGE MÅL!!!

Och nu gjorde Ukraina mål... Vafan.

 

Och nu gjorde de mål igen, precis när jag publicerade det här inlägget. Korv.


Lets go to the beach

Eller så åker man ut till havet på natten. Det gjorde jag och Dagge i alla fall. Inget märkvärdigt direkt. Bara för att. Det var rätt mysigt, dock blåste det så vi höll oss i bilen det sista. Men vi tog en fin promenad bland klippor och myggor en stund medan det fortfarande var ljust. Pratade om allt mellan himmel och jord. Här är en bild från Röda Holmen (tror jag att det hette?). Nu har jag precis kommit hem och tänkte sova. Så godnatt.

 


Sorry for Party Rocking

Igår fastnade kameran i Dagges bil, dock hade jag min telefon som jag fotade lite med under kvällen. Vi hade en kul kväll hemma hos Emmy, folk kom och gick men jag hade det roligt i alla fall. Dansade och sjöng. Vid tre fick jag och Dagge skjuts hem till Kungsbacka med Alex och Samuel och vi sjöng Yeah Yeah Wow Wow så att det stod härliga till.


Avskedsfest

Nu ska jag dra på Emmys avskedsfest, hon ska nämligen dra och bo i Ananya väldigt snart. Och då kommer jag inte att få träffa henne på länge! Så ikväll kör vi hårt i Emmys spökhus. Tar nog med mig kameran så att vi kan få lite roliga bilder.


Klänning från Zara

Jag skulle låta blicken möta andra ögon


9 juni 2012

Idag är det ett år sedan jag kom hem till Sverige från Texas.

Tänk hur mycket ett år kan förändra saker. Shit alltså. Det får mig att tänka på vart jag kommer vara om ett år. Vilka personer jag kommer hinna träffa, vilka nya vänner jag har, vilka vänner jag kanske inte träffar lika ofta. Vad jag har lärt mig, vad jag har upplevt, hur jag är. Det återstår bara att se antar jag. Om någon hade berättat för mig för ett år sedan hur mitt liv skulle se ut nu så vet jag inte hur jag skulle reagerat. Men jag antar att det inte är meningen att man ska veta. Det skulle väl bara bli tråkigt att leva om man visste vad som skulle hända. Då blir ju ingenting spontant längre, och jag som älskar spontana grejer! Jaja, jag behövde bara skriva av mig lite. Hej hej!


When the night has come and the land is dark


Plats & Tid: Fjärås 8 juni 2012 klockan 22:38 - Kamera: Nikon D3100 - Objektiv: NIKKOR 55-300mm

Normal fredagskväll


Throw your soul threw every open door

Hej bloggen. Idag har jag inte gjort så intressanta saker. Jag vaknade upp klockan halv 2 (haha) med Johanna i Olivias säng. Luktade rök och hade sand i hela håret. Mysigt. Vi (Jag, Johanna, Olivia och Jocke) kollade på Toy Story 3 och åt frukost. Sedan var klockan så mycket som halv 6 och jag åkte hemåt. Åt thaimat och kollar på lite film. Hoppas ni har haft en bra dag.

Lite mer bilder från igår!

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Dagge tog bilderna (förutom de som hon själv är med på), så cred till henne! Min mobil var nämligen stendöd.

02:51

Har precis kommit hem till Olivia efter en mysig kväll med järngänget och grabbarna grus (+några extra grabbar). Spelade volleyboll på stranden och gjorde upp en väldigt varm (you dont say?) eld. Sjöng lite och mös.

Nu målar vi naglarna och stinker rök från elden. Det stinker verkligen.

 


FML

Sitter i skolan på sommarlovet. Jag fick dock inta Krilles kontor och sitter nu här och jobbar. Min bil är jätteensam på skolans parkering och den ser ledsen ut. Försöker jobba med min essä men det går inte så bra. Skriv något uppmuntrande?

Den här lappen på Krilles vägg var ju inte särskiljt uppmuntrande liksom.


Studentfest

Nu kommer de mer osmickrande bilderna från igår/inatt på den grymma studentfesten. Hade riktigt roligt och dansade som tusan. Vi spillde ett par drinkar men det var bara Dagge som lyckades få en lakrits-shot över sig. Sedan luktade hon lakrits hela kvällen. Mys. Efter att trädgårn stängde gick jag och några andra till Max tillsammans och åt riktigt god mat (eller somnade). Träffade även Anton Hysen på Max. Lite random. Och vi sa precis som Egoina sa för någon vecka sedan "Det är typ elakt att Anton Hysén är gay".


Studenten 2012


Fullspäckat schema!

Nu har jag varit på LBS, gråtit lite för mina fina vänner i MPK09, sedan drog jag och mamma till Aranäs och hittade tillslut Olivia i vimlet av folk, sedan bar det av till Lindälv där vi stod och grät med Johanna en stund. Så himla fina var alla! Kände mig lite som en mamma till alla mina studenter!

Nu är jag hos Frida, ska strax sticka till Olivia, sedan är det Johanna och efter det ska jag till Dagge. Fyra studentmottagningar räckte tyckte jag. Och kommer nog inte vara klar med dem förrän ikväll. Sedan är det förfest och studentfest som gäller, även för mig, icke-studenten. Det ska bli riktigt kul hoppas jag!

Lägger upp riktiga bilder någon annan dag, här är några som jag fuskat och tagit kort på systemkameran.


Jag vill också

Den här dagen gick fort. Klockan är redan nio och det känns som om jag inte gjort så mycket idag. Kan kanske bero på att jag vaknade halv två. Hehe.

Just nu sitter jag och dricker juice och försöker intala mig själv att jag ska klara morgondagen. Att jag ska hålla humöret uppe. Får ta in glädje från alla andra antar jag, så det blir nog kul!

Förlåt för min torra uppdatering de senaste dagarna, lovar mer uppdatering imorgon, fast då kommer väl ingen läsa ändå haha. Nu ska jag vänta på att Criminal Minds ska börja.


Äntligen hemma

Åh, den här fåtöljen jag sitter i varje dag framför TVn har aldrig varit så skön som idag. Jag kom just hem från Liseberg med min familj. Jag åkte ingenting, vilket nog var ett smart drag från min sida. Dock fick jag en god bakisfrukost/lunch i form av kräftor. Åh. Sedan såg vi en del av HBTQ-konserten på stora scenen och efter det spenderade jag ganska mycket pengar då jag försökte vinna plopp i plopphjulet. Det slutade med att jag gick och köpte en plopp i kiosken istället. Haha.

Nu är jag hemma och tänkte däcka i den här fåtöljen nu. Här är ett par bilder från festligheterna igår.


Mår jättebra osv

Nu åker jag in mot Liseberg för att träffa min familj. Nog en jättebra ide att åka karuseller när man mår illa. Men jag gör det för min lillebror.


Ska på klassfest nu


På tal om mat

Idag var det ganska mycket folk på jobbet. Men bara ett tag, sedan var det knappt något under nästan en timma och då hittade vi en morotskaka och en prinsesstårta i kylskåpet. Sedan satt vi där med var sin gaffel i handen och mölade i oss tårta och kaka. Det var en bra ide först, men efter en halv morotskaka så mådde man lite sådär, dock var sockerkicken ganska rolig, haha! Ni kan ju tänka er vilka roliga skämt man kan komma på när man är mitt i en sockerkick och sitter i en toalettbutik.

Vafan?

Skalade mitt ägg. Inget gick sönder eller något sådant som det kan göra ibland.  Såhär såg det ut. Haha.

 

 


Min kamerautrustning

Hejhej! Jag lägger ju upp mycket fotografer här på bloggen som jag själv tagit. Därför tänkte jag presentera min kamerautrustning för er som är intresserade. Det är inget proffesionellt eller så, men ändå.
 
Tyvärr är den här bilden tagen med min Iphone 4S men det är den här kameran jag använder. Det är en Nikon D3100 och den fungerar även som en utmärkt videokamera.
.
Det här är min Nikon D60 som jag använde innan jag köpte mitt nyaste kamerahus.
.
Nikon objektiv: AF-S NIKKOR 18-55mm 1:3.5-5.6 G (Jag har två identiska av detta)
 
Nikon teleobjektiv: AF-S NIKKOR 55-300mm 1:4.5-5.6 G
 
Nikon Macroobjektiv: AF-S Micro NIKKOR 60mm 1:2.8 G

PromFotografer: Johanna Alsterberg, Matilda Alsterberg och Olivia Hartman.

Hahahahahahaha

Gissa vilka jag mötte på Donken då? Hahaha! Jag fick min lilla egna student i år ändå.


Skolavslutning

Måste erkänna att det är ganska skönt med sommarlov. Sov inte så mycket inatt så kom några minuter försent till min skolavslutning imorse, hehe. På LBS delar de alltid ut diplom som "Årets Nelson Mandela" och "Årets dreamteam". Jag fick äran att bli uppropad av rektorn, precis i tid med att jag hade gosat ner mig i stolen längst bak i klassrummet. "Årets comeback" vann jag. Fram och krama rektorn och grejer! Jaja, nu har jag sommarlov, och ska fira det med ett besök på Donken tänkte jag.