Pub Crawl, Surfers Paradise

I fredags gjorde vi en så kallad "pub crawl" i Surfers. Vi betalade en bra summa pengar för att (med typ 300 andra) få komma in på fem olika klubbar, bowlade (fick en shot för varje strike!) och dansade tills vi inte kunde stå upp längre. Vi var ute i totalt nio timmar (17-02) och hade så kul!! 


Snabb uppdate

Frukost i Byron Bay. Äggmästaren Olivia. 

Innan utgång i Surfers. 

Smoothie på stranden i Surfers. 


Lite mobilbilder från resan

Här kommer några mobilbilder till från resan, om någon ens kollar in här längre. Hehe. 

Torkar tvätten på hostellet i Sydney. 

Hissbild. Ca 2-3 timmar senare satt vi jättefulla i hostellets kök med några andra. Vi kom inte ens ut den kvällen, bara åkte hissen upp till rummet igen och däckade. Tur att vinet är så billigt haha. 

Jag och Albert. 

Middag igårkväll här i Byron Bay.

Hej mamma

Skrev på fotobloggen att vi bara ätit kex och bananer i ett par dagar. Det var väl delvis sant, vi har ju faktiskt ätit nudlar också! Och idag hittade vi ett ställe där man fick en gratis pizza om man köpte en öl (ja tack!) 

Här är några bilder från Sydney so far. 

St. Patricks Day i måndags. 

Frukost på hostellet i tisdags. 

Nudlar. Ser så frestande ut! 

Onsdag vid Operan! 

Jättetrött men på väg till Sydney!


Några bilder från natten


Fredagskvällen, natten och början på morgonen spenderades i Melbourne City och på några mysiga gator lite utanför stan. 

Vi kom hem vid 7:30 på morgonen tror jag (runt 7 i alla fall) efter en jättekul kväll! Och idag har vi bara slappat som tusan. Så skönt! 

Australien

Solen skiner så varmt och skönt och strax tar vi en promenad till tåget som i sin tur tar oss till Melbourne City! 


AUSTRALIA HERE I COME

Nu sitter jag antagligen (förhoppningsvis) på ett utav alla plan som kommer ta mig till Melbourne.
 
Jag har alltså ingen aning om när och kommer att ha wifi och inte men jag lovar att uppdatera när jag kan! Om jag inte uppdaterar på en stund kan ni ändå hålla någorlunda koll på vart jag är för här är den nuvarande planen! (alla bilder är tagna från google, men snart har jag mina egna bilder att visa er! Iiiiip) 
 
Jag landar i Melbourne imorgon kväll och träffar Olivia på flygplatsen, vi kommer att stanna i Melbourne fram tills den 16-17 mars. Under vistelsen i Melbourne kommer vi att såklart besöka staden och se vad den har att erbjuda men också åka på en utflykt och se Great Ocean Road. 
 
Melbourne och Great Ocean Road. 
 
Efter det far vi vidare med bussen till Australiens huvudstad Canberra över dagen och på kvällen tar vi bussen vidare till Sydney! I Sydney kommer vi att stanna i en vecka ungefär och där kommer vi att besöka det berömda Zoo:t, såklart kolla in operahuset och njuta av den vackra staden!
 
Canberra - Sydney - Sydney Zoo - Sydney
 
 Nästa stopp blir Byron Bay där vi stannar i 2-3 dagar och efter det åker vi vidare till Surfers Paradise! Här hittar vi mycket stränder och mycket nattliv! Och det är så fint!
 
Byron Bay och Surfers Paradise. 
 
Nästa stopp är i Brisbane. Det är runt här som Olivia har hängt de senaste månaderna så här kommer vi nog att besöka hennes favoritställen och så i ett par dagar. Vi stannar antagligen i två dagar. 
 
Brisbane
 
Nu är vi framme i April och då kommer vi att befinna oss på Hervey Bay där vi bland annat skall åka på en tredagars-utflykt ut till Fraser Island. Men vi skall också kolla in staden och vad den har att erbjuda hade vi tänkt oss!
 
Hervey Bay och Fraser Island
 
Efter Hervey Bay kommer vi att fortsätta till Airlie Beach där vi också kommer göra en två eller tredagars utflykt med segelbåt ut till Whitsundays-öarna. Så spännande! 
 
Airlie Beach och Whitsundays
 
Sedan har vi tänkt att vi skall åka till Cairns, och stanna där tills jag åker hem (ungefär en vecka). Vi kanske hittar på något skoj, hyr en bil och utforskar, tar en dykkurs i Great Barrier Reef (garanterat). Och framför allt, tar det lite lugnt!
 
Carins - Great Barrier Reef - HAVET
 
Jag vet ju som sagt inte när och var jag hittar internet men håll ett extra öga öppet på fotobloggen (klicka här för att komma dit). Jag kommer ju ta så mycket bilder och eftersom att det just nu är fler som läser den bloggen så kommer jag antagligen att prioritera den. (Att uppdatera två bloggar dagligen med intressanta grejer kommer inte vara prio ett känner jag). Det blir väl lite mer personligt och mobilbilder här när jag hinner och lite mer äventyr och foto på fotobloggen så ofta som möjligt. 

Morgonsolen strålar in här i Amsterdam


Står i kön för att komma på första planet

Vi hörs snart igen hoppas jag! Under tiden får ni ha det superbra. Tänker på er (you know who you are). 


En liten uppdatering

Sitter nu och packar det sista i min väska... Det är så svårt att välja kläder! Skall vara borta i 6 veckor och allt skall få plats i en handbagage-väska. Vill ju ha med mig så mycket! Men samtidigt har jag ingen aning om vad jag skall ha på mig under flygen haha. Åh.. 
 
Jag uppdaterar imorgon innan jag sätter mig på planet, men nu skall jag umgås med min familj och Philip så mycket som möjligt. Stackarn skall ju köra mig till flygplatsen klockan 4 inatt. Haha. Kommer dö. Hejdå sålänge!

Min lördagskväll

Sitter och kollar på mello-finalen i en gympasal. 


Mysmiddag med Philip

Philip bokade bord ikväll och nu sitter vi supermätta och belåtna här på Tullen och bara njuter av fredagsmyset. 


Tjabba tjena hallå

Sitter hyfsat dopad på jobbet (alvedon, hostmedicin osv) och försöker att använda hjärnan så gott det går men det känns som att den är fylld med snor. 

Hejdå 


Nya Loka-smaken var mycket god


Timing is everything

Jag ligger här i sänder, snörvlar som en... jag vet inte vad och hostar snart ut min hjärna. Önskar att jag var så rik att jag kunde snyta mig i mina Australienska dollar som ligger snällt bredvid mig och väntar på att få åka till Australien på måndag. 

Bra timing där basillerna. Minns inte sist jag var sjuk ens, typ vintern 2012? Kanske. Eller var det 2011? Det var i alla fall flera år sedan och NU väljer min kropp att kollapsa och bli sjuk? Dålig stil kroppen, dålig stil! 

Här är två som är taggade för måndag i alla fall! (Jag är såklart också det, men just nu vill jag bara sova bort denna huvudvärk, hejdå). 

Fotografering i kylan

Kom precis hem efter en gravidfotografering ute i skogen vid Lygnern. Hoppas att bilderna blev bra, håller på att lägga över dem nu.. Spännande! 


Världens slappardag nummer ett

Vaknade runt niotiden imorse och kollade på Trassel och redigerade klart det sista från helgen. Efter det har jag inte gjort så mycket haha! Nu äter jag en macka och skall kolla på någon mer film tänkte jag! 


Jobbigt läge

Skall sova men det är en Philip i vägen. Så hoppar i sängen nu i hopp om att det skall störa honom. Hejdå, godnatt. 


Frozen

Har varit på IKEA efter jobbet idag och åt god mat med Philip. Nu ligger jag och kollar på Frozen, skall sova någon timma efter det och ikväll skall jag på två fotojobb. 

Fick en mysig nalle av Philip idag också!