What is going on?

Jag rapade just McDonalds.

Visst tänker ni, det är väl helt normalt för en tjej som Emma, men faktum är att jag inte kan rapa. Och då menar jag inte bara låtsasrapa, utan jag kan inte rapa på riktigt heller. Jag kan dricka en två liters cola utan att rapa. Jag vet verkligen inte hur man gör. Den andra lite läskiga saken med den helt oväntade rapen var att jag åt på McDonalds senast i måndags. Hmm....

Det är sånt här som håller mig vaken om natten..

Han är så cool


Oboy! Vilket vackert väder!

Ja, som ni förstår (om ni har läst föregående inlägg) så har jag på något sätt tappat eller glömt mitt busskort någonstans där det inte hör hemma. Så oboyen som jag dricker nu säger vi är tröstätande/drickande. Nu ska jag sätta mig framför TV:n och titta på Disney Channel.

8 tankar som går igenom huvudet när mobilen är död

1.) Vad är klockan? Kollar mobile... tusan.
2.) Men, jag smsar och säger att mobilen är död... tusan.
3.) Åh vad fint, det tar jag kort på... tusan.
4.) Vad är klockan? Kollar mobile.... tusan.
5.) Jag smsar Marcus och frågar om mitt busskort är hemma hos honom... tusan.
6.) Jag smsar en busbiljett!!... tusan.
7.) Jag smsar Johanna och säger att jag kom på bussen... tusan.
8.) Vad är klockan? Kollar mobile... tusan.

Man är verkligen beroende av den där.
Men nu sitter den på laddning, so don't worry, I'm alive again!


för att jag är så biff

Jag har tränat två gånger under de senaste 8 dagarna (har inte hänt på väldigt länge) och det har fått mig att tänka på att det finns några låtar som jag bara lyssnar på när jag tränar eftersom att de påminner mig om gymmet. Det är bland annat dessa två. Jag ryser verkligen nästan när jag hör dem, jag ser friskis och svettis framför mig. Burrrr!


six a clock

Idag är det tisdag, haha jag börjar ofta inläggen så, och det var skola. Jag var dock lite mer pepp eftersom att vi slutade tidigare. Då gick jag, Frida och Marcus med Dagge hem och vi var där en stund och gjorde ungefär ingenting, fast samtidigt gjorde vi en del. Haha, vi satt mest och pratade, skrattade och Dagge sjöng och spelade gitarr. Det var mysigt.
Sedan drog jag till gymmet och jag och Tilda gymmade en stund och sedan drog jag hem på min skumpiga moppe, sjungandes på massor av bra låtar. Nu har jag ätit köttbullar, makaroner, en avokado, en kiwi och druckit en glad med alvedonbrus. Min rygg gör verkligen så ont att jag inte orkar röra den. Funderar på vad jag har gjort de senaste dagarna, men kommer inte på något speciellt som hade kunnat skada min rygg. Om det fortsätter att göra såhär ont så kommer jag inte att kunna somna inatt. Jippi.

Juice är så fruktansvärt gott!

Haha, ja. Mycket nödvändig information idag.

rund och hårig

Nu ska jag äta kiwi, som jag förövrigt tror att jag har blivit beroende av, och titta på top model. Trevligt för er att veta tänkte jag.

Jiha

Jag bestämt mig för att använda mina klänningar som bara hänger i garderoben och samlar damm. Så jag började idag, och vi får se hur lång tid det tar innan jag har gått igenom dem.

Jaaaaa, jag ska tvätta spegeln. Sen.

nu kommer ett sånt här tråkigt inlägg med musik igen, i brist på fantasi.

Your Call - Secondhand Serenade


Jag Är En Vampyr - Markus Krunegård


Pokerkväll I Vårby Gård - Florence Valentin


Stolen - Dashboard Confessional


When You Love Someone - Bryan Adams


min helg (kreativ rubrik)

Som ni vet så åkte jag till Olivia i fredags kväll och vi tittade på Dear John och pratade massor. Filmen var inte lika bra som jag hade hoppats, men vi får se den någon gång när man hör vad de säger ordentligt. Sedan somnade jag när vi kollade på Walk the line, men när jag vaknade på morgonen så tittade jag klart på den efterdsom att Olivia är svårare att väcka än skalman själv.
Vi åt frukost och tittade på Disney Channel lite innan vi drog hem till Dagge. Och på något sätt så var klocken helt plötsligt halv 6 när vi var hemma hos henne. Hela dagen hade gått. Men trevligt var det där, det var en stund sedan jag hälsade på Dagges hus men det såg lika dant ut som vanligt och hon hade juice hemma så då blev Emma glad. Sedan efter ett tag hos Dagge med Olivia så tog jag pendeln till Anneberg och till Marcus. Vi åt god mat och såg på TV tills jag tillslut somnade i soffan. Haha, men Marcus bar mig så fint till sängen och sedan somnade jag och sov riktigt gott hela natten tills larmet gick igång vid halv 9. Vi gick upp, och vid halv 11 blev vi skjutsade till pendeln som tog oss till Göteborg. Där såg vi på Toy Story 2 i 3D tillsammans med Frida och Embla. Haha, det var väldigt längesen jag såg den filmen, men den var fortfarande bra och det var mysigt.
Sedan tog jag en subwaymacka och vi drog hem. Nu vet jag inte riktigt hur jag mår, men det går över. Hoppas jag. Mår bara allmänt illa. Oboy hjälper som Johanna tipsade mig om för någon timma sedan.


Drog med ett par filmer till Olivia


Olivia bönföll mig att köpa lösgodis, så det blev en del..


Hemma hos Dagge!


Hos Marcus, haha. Fråga inte.


Embla och Frida (Lady Gaga!) på bion.


Haha, och jag och Marcus på bion. Och Fridas tummen upp..

på spårvagnen

Ja, det finns hemsidor för det mesta nu för tiden..

At Olivias place

Olivia hoppade in i duschen precis så jag tänkte att jag kunde passa på att uppdatera lite. Jag sitter här och tittar på TV och vi åt frukost för någon timma sedan.
Vi ska hem till Dagge Daggelito snart, titta på film och ha det mysigt och ikväll ska jag hem till min älskade Marcus. Imorgon ska vi på Bio på morgonen, haha. Så det blir upp tidigt. Det kommer nog inte bli någon uppdatering förrän imorgon kväll då, men ni kan ju alltid hoppas. Inget vet var Emma kan hitta en dator.

Hare Bästhäst.

det är dags för fredagsmyyyyyyyys

Japp, idag är det fredag folket, för er som hade missat det, och min väska är fylld med lösa pollys eftersom att påsen var öppnad och upp och ner vänd i den. Men livet leker ändå.
Efter skolan idag träffade jag och Dagge på Olivia utanför MoveIT och vi gick till kungsmässan en stund och tjattrade. Trevligt trevligt. Men sedan skulle Olivia åka och Dagge skulle träna så det blev till att åka hemmåt. Jag tänkte åka till Olivia sedan också om min moppe strartar, det ska gå! Så nu ska jag äta något så att jag kommer iväg någon gång! Hörs imorgon då antagligen, eller senare, eller något. Någon gång, det har ju aldrig gått mer än två dagar utan att jag har bloggat, om jag inte har varit utomlands, så om det är söndag kväll och jag inte har hört av mig så kanske ni ska ringa polisen om ni saknar mig.

Haha, jag fattar knappt vad jag själv skriver längre. Nu ska jag äta istället. Tjo!

på en bänk i köket


123456789 .. hej

Imorgon är det fredag och det tycker jag är bra. Och eftersom att min snälla mamma ska skjutsa mig och Frida till skolan så kan jag sova en halvtimma extra. Emma gillar detta.

idag köpte jag en kavaj

Fin rubrik, jag vet.
Jag åkte in till Göteborg för att köpa biljetter till bion i helgen med Frida och Marcus. Det visade sig sedan, när vi var på bion, att det var gratis för Silvermedlemmar, vilket jag och Frida är. Så det var ju mycket trevigt, gratis bio är ju aldrig fel.
Sedan följde vi med Marcus när han åt på McDonalds och vi satt och skrattade pt både det ena och det andra. Efter det så åkte jag och Frida till nordstan och Marcus drog och skäjtade med Mocke. Frida hittade en fin skjorta och jag en kavaj på rea och allt. Najjs Prajjs.

Ja, det fanns väl inte så mycket mer att säga om dagen.
Jo, Olivia och Dagge har kommit hem!!! Sverige äntligen! Jävlar vad jag ska klå upp dem när vi ses, haha, nej, jag ska vara så snäll så!

- bilden vill inte ladda upp sig, så den läggs upp senare -

update 23/4:
- bilden försvann från datorn, det var sågot seriöst fel med den, så här är en ny, från idag, när jag har kavajen på mig, dock syns den inte så bra, men strunt samma, det är en bild i alla fall. -



hej


Jag är så trött

Men ni kan få en liten sammanfattning av dagen i 24 små fina punkter.

  1. Jag vaknade.
  2. Jag somnade.
  3. Jag vaknade igen.
  4. Jag gick upp och åt, ganska motvilligt, frukost.
  5. Jag klädde på mig, sminkade mig och sån skit.
  6. Jag sprang till bussen.
  7. Jag köpte 2 paket tuggummi.
  8. Jag åkte till skolan.
  9. Jag var i skolan.
  10. Jag gick till Willys med Marcus, Frida, Thilda och Oliver.
  11. Det haglade.
  12. Vi gick till skolan igen.
  13. Jag gick till Ica Maxi med Marcus, Ryssen, Oliver och Alex.
  14. Vi gick till skolan igen.
  15. Jag, Marcus, Oliver, Frida och Ryssen gick mot Kungsmässan.
  16. Vi stannade och kastade sten, blev rädda för nyckelpigor och skrattade.
  17. Ryssen gick, vi andra fortsatte mot Kungsmässan.
  18. Vi var på Kungsmässan.
  19. Jag gick till gymmet, gymmade, gick tillbaka.
  20. Vi sa hejdå vid stationen och sedan åkte jag hem.
  21. Jag åt pannkakor. 5 stycken.
  22. Jag tvättade av min katt, som varit i slagsmål och fått örat sönderslaget.
  23. Jag pratade i telefon med Marcus i nästan tre timmar, samtidigt som jag kollade på southpark och dating in the dark.
  24. Nu ska jag nog sova. Det lät jätteskönt.

Godnatt.  


Nej, vet ni va?!

Nu ska jag sätta mig och göra uppgifter jag inte har lämnat in under året. Jag börjar med den ökanda uppgiften "Yrkesroller" i Mediekunskap som Frida alltid tjatar på mig för. Den skulle vara inne senast den 10 september 2009. Haha, bättre sent än aldrig.

Västtrafik lurade mig!

Jag blev ju nästan glad....


Emma fotar med macro-objektivet

Dock är de två första bilderna tagna med det vanliga objektivet 18-55.

Här är bilderna från idag. Bloggen älskar för övrigt att döda kvaliteten på bilderna så skärpan och färgerna är inte den samma som i verkligheten på några utav bilderna.
























Lite bilder blev det allt

Jag gick ut, tro det eller ej. Jag sparkade liv i min moped som stod så snällt i garaget, och körde iväg på ett litet fotoäventyr med kameran i högsta hugg. Det fanns inte mycket att fota ute just nu under den tråkiga delen av våren. Men eftersom att jag redan har avslöjat att jag har tagit lite bilder så ska ni väl få se några.

Så jag ska bara gå igenom dem lite och klippa och ha mig, eftersom att jag är så väldigt kreativ och inte har så värst mycket för mig. Ni kan få två mobilbilder som jag tog sålänge, bara för att jag känner mig snäll idag. De är från Bräckan, för er som inte ser det.




Nej, jag har inte rört på mig än.

Jag kom bara att tänka på att Scrubs måste vara något av det roligaste som finns!

Det var allt.

godmorgon

Jag funderar på att gå ut med kameran idag, för det var längesedan. Och det håller mig undan från att tvingas träna denna ändå väldigt tråkiga söndag. Ibland är jag väl smart?
Annars är jag sjukt bio-sugen. Jag brukar vara på bio minst 1 gång i månaden, men jag har inte varit det sen den 6e januari nu, vilket är ganska sjukt. Om Frida fick mitt meddelande så ska vi nog gå på 3D versionen av antingan Toy Story 1 eller 2 nästa helg. Alltså, de där filmerna är skitgrymma.
Men, nu ska jag äta upp min marabou, vilket jag chockerande nog inte gjorde igår, och sedan får jag se om jag orkar röra på mig. Have a nice day.

Mot oändligheten... och vidare!

Det är väl dax nu.

Okej. Jag kan väl inte ignorera det så mycket längre. Jag behöver lätta min tankar, och såg det här som ett bra sätt.

Det är den 17 idag. Den 17 april. Om fyra månader är det den 17 augusti. Fyra månader. 16 veckor. Och jag har hur mycket som helst att säga, hur många tankar som helst. Men jag vet inte hur jag ska börja. Det är såklart USA resan som jag pratar om, för er som inte hänger med här.

Oj hjälp, det är jättekort tid. Jag är rädd, tror jag, eller min känsla går inte riktigt att beskriva. Jag vill åka, det vill jag, men det finns massor av anledningar till att jag inte vill det också. Alltså det börjar redan låta suddigt det här men det är bara att sluta läsa om det blir för jobbigt. 

Jaja, hej jag heter Emma, jag är förrvirrad och jag blir galen av det. Dem jag vill prata med det här om, är dem som betyder mest, vilket också är dem som är jobbigast att prata med detta om. För varje gång jag tänker på det så fylls mina ögon med tårar som bara dyker upp, och de slutar inte rinna förrän jag slutar tänka på det.
Jag menar visst, jag kommer säkert att ha hur roligt som helst, skaffa nya roliga vänner, som jag kommer minnas resten av mitt liv, jag kommer att bo med en annan familj, ha andra husdjur, en annan skola, en annan tid och ett helt annat liv.
Men det betyder inte att jag kommer att vilja ha dem mer än er förstår ni väl? Jag kommer att tänka på er varje dag. Jag kommer ju aldrig glömma av er, precis som att jag hoppas att ni aldrig kommer att glömma av mig. Jag är en tjej bygd för äventyr, och eftersom att jag inte visste vilket äventyr som var mitt att leva så valde jag det här. Och det kommer att bli ett äventyr, jag kommer att lära mig så sjukt mycket och speciellt hur mycket ni betyder för mig. Allihopa. Mina gamla vänner, nya vänner och alla.
Det är klart att jag kommer att förändras, förhoppningsvis till det bättre, och det är klart att det kommer att förändras här hemma också när jag inte är här. Det kommer inte vara sig likt när jag kommer tillbaka. för jag menar, hur såg mitt liv ut för 10 månader sedan?
Det var juni, vi hade precis slutat skolan. Jag trodde att mitt liv gick under tillsammans med den klassen jag hade gått i, eftersom att den bestod av så många grymma människor, som jag aldrig kommer att glömma. Det var Jag, Johanna och Olivia under de dagarna där efter skolavslutningen. Vi gick till Liseberg typ varannan dag och höll oss vakna hela nätterna och gjorde allt från att handla XXXL skjortor på röda korset på morgonen till att kasta i varandra i poolen med morgonrockar på oss. Livet lekte och det var sommar.
Nu har jag så många nya ansikten som jag inte ens hade sett då. Min nya klass, en galet bra klass, med männiksor som jag kommer att komma ihåg ersten av livet också. Jag kan knappt fatta att vi inte ens kände varandra för ett år sedan. Eller, jag kan inte fatta det.
Jaja, det blev väl inte så mycket känslor nu, för jag orkade inte börja gråta kände jag, men jag får börja skriva mer om det här, eftersom att jag tänker på det varje dag, så kanske det är bäst att dela med sig av några tankar lite då och då, för det är ingen idé att inte låtsas om det längre.

Weeeeeeeiii !


Det SKA gå!

Jag ska nu hinna städa mitt rum, dammsuga det, duscha, och klä på mig igen för att hinna till 14.28 bussen. Haha, jag vet att ni tvivlar på mig, men det SKA gå!

Gran Canaria 2010 !

Dag 1, Lördag.
Upp tidigt, okej, inte lika tidigt som det brukar vara när man ska åka till landvetter, men att vakna klockan 6 är lika jobbigt ändå. Vi kom fram till flygplatsen, och... jag minns inte så mycket. Vi åt frukost på "våran frukostreataurang" som vi kallar den. Sedan köpte jag och mamma billig parfym och sedan bar det iväg mot Gran Canaria i lite mer än fem timmar frammåt. På planet visade de Upp och sedan somnade jag halvt i min flygplansstol och vaknade igen en stund senare. Då trodde jag att vi snart skulle landa, men det visade sig att det var 3 timmar kvar. Roligt. Men när vi väl var framme så tog vi och hittade våra väskor, hittade rätt buss, väntade på några segisar i 45 minuter och sedan kunde vi åka till hotellet, vilket också tog ungefär 1 timma.
Sedan drog vi ut på stan, vid stranden och åt god mat och njöt av att semestern bara hade börjat. Aaaah, livet är underbart!







Dag 2, Söndag.
Det blir en dag på strandeeeeeeen! Ja, till Amadorez stranden blev det och varmt var det, god mat åt vi och varmt var det. Jag brände mig på ryggen och rumpan denna dag, vilket sedan gav konflikter på min sömn och kläderna jag fick bära de närmsta 2 dagarna, men vad offrar man inte för en litet tupplur på stranden i solen? På kvällen/eftermiddagen firade vi påskafton (en dag efter jag vet), och tror ni inte att självaste Emma tar hem segern om titeln som ÄGGMÄSTARE 2010. Helt fantastiskt.


















Dag 3, Måndag.
Denna dag började med att vi åkte ut med en båt på det vackra blåa havet och iväg till en stad lite längre bort på ön vid namn Puerto de Mogan. Där matade vi fiskar, gick vid havet och vid alla båtar. Jag fick också besöka den otroligt kända platsen, där jag, för väldigt många år sedan, åt min första godisbit. Aaah, det är som om jag nästan kan komma ihåg det själv. Vilket jag inte gör eftersom att jag var såpass liten.
Men i alla fall, vi fick ätit god mat och sedan begav vi oss mot stranden där vi låg och pressade en stund innan vi tog bussen hem till Puerto Rico. Väl där, så bytte vi om, duschade och drog ut till ett ganska stort shoppingcenter utomhus där vi åt middag på en god restaurang och hittade en och en annan spelhall och väskaffärer. Mycket trevligt.














Dag 4, Tisdag.
Idag tog vi oss till ett annat hotell och lånade deras pool. Men det var inte vilket hotell som helst, uten ett som jag praktiskt taget har växt upp på under min lilla barndom på 7-11 år. Då vi åkte dit säkert 3 år i rad eller något liknande. Så poolen hade jag badat i innan, haha kändes nästan lite hemma att vara där, på något konstigt sätt, men vi tog en cola i baren också och sedan traskade vi vidare till stranden. Där åt vi god mat och stekte oss en stund i solen innan vi gick hemmåt en stund och tog siesta innan kvällens strapatser som vi också spenderade på shoppinhcentret där Sara fick en fin fläta i håret också, efter att vi snabbt hittat en restaurang eftersom att pappa var tvungen att kolla på fotboll. Haha.









Dag 5, Onsdag.
Idag blev det en dag på stranden, igen. Haha, men det fanns inte så mycket annat att göra och det var så sjukt varmt, så det var ju väldigt passande. Fint blir det när man ska sola och har bränt sig också, med olika klädesplagg på de brända delarna av kroppen, eller i vissa fall, få sitta under ett parasoll. Haha, men vi har ju roligt i alla fall!
På kvällen åt vi vid en restaurang precis vid havet. Det var sjukt mysigt, och god mat också. Sånt gillar vi. På menyn hittade vi även rätten "Skrynklig Potatis" vilket väclte många konstiga tankar i Familjen Granns huvuden. Det visade sig sedan att det var Kanariska Potatisar, haha, översättaren hade väl haft ganska roligt.












Dag 6, Torsdag.
Vi besökte också Puerto de Mogan, precis som under måndagen. Det var lika fint som när vi lämnade det och vi matade fiskarna i hamnen igen, haha dom måste gilla oss.
På tal om fiskar så beställde mamma och pappa in Tapas, viket är spanska smårätter på en fin tallrik, och där fanns en smårätt som vi alla var tvugna att testa. (Eller, jag ville inte, men ville inte helelr klassas som en fegis) Det var småfiskar, typ grillade, med ögonen och skinnet kvar och allt. Man skulle tydligen äta upp alltihop, jag tog ett bett på haöva bakdelen av fisken, typ dränkt i vitlökssås. Men jag testade i alla fall.
Sedan åkte vi hem och badade vid poolen en stund innan vi drog ut på stan och åt middag. Även denna dag hittade vi något lite läskigt på en meny. Oxfile med blåbärssås. Vi testade det inte, men det verkade ju ganska mysko.
När vi begav oss hemmåt så gick vi vid stranden, där vi tittade ner och såg ett sjukt galet coolt sandslott, eller vad man nu ska kalla det. Som föreställde Jesus och Maria, vad vi trodde. Orka att folk gör så fina saker av sand. Jaja, det finns väl kreativa människor i världen också.















Dag 7, Fredag.
Åh, sista dagen, vad ska man hitta på? Pappa, Mathias och Sara åkte till ett vattenland hela dagen, medans jag och Mamma gick till stranden och njöt det sista av solen och värmen. Vi åt übergod mat och sedan gick vi hemmåt igen efter en liten stund till på stranden. Väl hemma, så låg vi vid poolen en stund innan de andra tre dök upp vid 6. Då gick vi ut på stan för sista gången och åt på köpcentret igen. Mycket trevligt, mycket god mat, och efterrätt för de som orkade. Mmmm! Nördarna hittade ju självklart en spelhall också. Haha dom luktar sig till dem.







Dag 8, Lördag.
Lördag, dagen D, vi tog ett sista farväl av den vckra utsikten från hotellet och sedan bagav vi oss mot flygplatsen. Där åt vi på Burgerking och tittade lite i dyra affärer innan vi satte oss på planet och åkte och åkte. På hemresan visades det Ice Age 3 och Natt på museet 2. Haha, roliga filmer, mycket skratt. Jag tror jag också kanske, lyckades somna en stund också, efter att ha sett solnedgånngen från ovan molnen.  










Nu gäller det!

Tagga, Gran Canaria inlägget inom de närmsta 30 minuterna. Och nu lovar jag. För tekniskt sätt så har det ju inte gått 1 vecka än, det är inte förrän ikväll. Hehe.

Självklart bror min, allt för dig!

Mathias: Emma, jag ska dammsuga hela övervåningen innan jag åker, så du får städa ditt rum.
Emma: När åker du?
Mathias: Vid 12 typ.

Hahaha, tror han på det själv eller?


HAHAHAHAHA


Om ni undrade ..

.. Så kommer antagligen Gran Canaria inlägget att laddas upp under denna kväll. Så spänn fast säkerhetsbälterna och håll i er, för detta är grejer det. Ja, jag ville mest förvarna er.

update 20.43:
Hepp, inte det heller, nu funkar det inte att ladda upp bilder längre. Men jag fick upp många idag, så det är inte mycket kvar nu. Vi taggar på imorgon, för jag tänke inte låta det gå en vecka!

1337

Eftersom att det här är mitt 1337e inlägg på den här bloggen så tänkte jag skriva något alldeles speciellt, och har suttit hela dagen och funderat på vad. Jag satt och funderade så att det nästan började lukta bränt här uppe och min syster kom upp och frågade vad jag gjorde.
Jag förklarade för henne att jag skulle göra ett roligt inlägg, och hon började genast tänka. Sedan sa hon till mig att vi kunde ta kort och lägga in dom på min blogg. Haha, min syster är så söt så jag bestämde mig för att hålla mig till hennes idé och fira mitt 1337e inlägg med henne. Hon har trots allt inspirerat mig till många inlägg här på bloggen. Härlig unge det där alltså.




Idag har Emma varit duktig !

Bra saker Emma har gjort idag:

1.) Köpt jeans. (eftersom att jag inte äger ett enda par som är hela)
2.) Köpt minneskort till min mobil. (som jag har tjatat om i ett halvår att jag måste göra)
3.) Köpt en majblomma. (och på så sätt skänkt pengar till rörelsehindrade barn och gjort en liten söt flicka glad)
4.) Skänkt 50 öre till Rädda barnen. (.. jag ogillar 50-öringar)
5.) Lånat en bok på biblioteket för att skolarbete.
6.) Köpt en födelsedagspresent.
7.) Köpt toffsar (vilket jag också har tjatat om, länge!)
8.) Lämnat tillbaka en handduk som jag lånade av Familjen Alsterberg för kanske 3 veckor sedan.
9.) Betalat tillbaka de 2 cheeseburgarna jag var skylldig Johanna.
10.) .. Och tagit 2 foton som jag ska lägga upp här på bloggen från min dag på stan med Johanna.

Jag är på G idag alltså! 10 bra saker, nu behöver jag inte vara snäll på hela veckan.



Ajustejuste

Roligt när folk vill gästblogga (inlägget nedanför). Som Marcus så vackert skrev, på lektionstid. Busigt. Haha, för det är inte lektionstid nu..........

Cha CHAA BLOggEN

Häej jag sitter här med min älskling och schteker..................................................... vi har medieprod............ JÄÄÄÄÄTEEROOOOOLIGT jag jobbar på bäst av alla för jag är bäst....... hehehehehehehe tycker Marcus iaf :):):):):):):):):):):):):):):):):)

Haha...

Jag funderade just på om det är höjden av virrighet när man går för att hämta toapapper och senare när man sitter på toan, märker att man hade hämtat sin mobil istället.

kiwi är ju ändå rätt gott!


emma gillar detta idag

       

Allt för er, right?

Haha, jag visste redan igår när jag skrev det där med att ni skulle få alla bilder och det idag från resan att jag aldrig skulle klara det. Men bilderna är påväg att laddas upp, och allt är fixat, tro mig. Bilderna är jääääättestora så det tar ju tid när det är över 100 stycken som ska laddas upp. Jag laddar upp det så fort jag hinner, promise!


Äsch, det är ju ingen big deal.


och ni säger att vi har kass humor?

Emma: ..To ten million fireflies!
Johanna: ... I'm weird 'cause I hate goodbyes! .. HAHA! Goodbyes! Good Bajs!
Emma: HAHAHAHAHAHA!
Johanna: HAHAHAHHAHAH!

Sverige! ... haha lite efter

Vi landade planet för lite mer än 24 timmar sedan och efter det så har jag hittat på lite allt möjligt som vi får ta en annan gång tycker jag. Imorgon får ni alla bilder och det som jag inte orkar lägga upp idag i ett bamse-inlägg som ni antagligen bara kommer att scrolla igenom bilderna på men ändå. Godnatt, imorgon börjar det roliga skol-livet igen. Jag längtar verkligen.....................

Familjen Grann pratar ju även på semestern!

Emma stoppar in en boll innanför tröjan..
Sara: Hahaha! Vilken stor tutte!
Emma: Hahahahaha! Sara... man säger inte tutte när man är så liten som du!
Sara: Varför?
Emma: För att du bara är 6 år.
Sara: Jaha...
Emma: Du kommer fortsätta säga det va?
Sara: Jaaa.... hehehe.

-

Mamma: Emma, vi går och sätter oss längre bort.
Emma: Jag vet, jag hörde när ni sa det, jag sitter här.
Mathias: Emma är läskig, hon hör liksom allt man säger, alltid!
Emma: Va sa du?

-

Emma: OJ, vad jag känner mig tuff i den här hatten!
Mathias: Den passar faktiskt dig!
Emma: För det var nog ingen ironi i det jag sa..
Mathias: Ne, men ellerhur! Den passar jättebra på dig!
Emma: ....
Mathias: Det var ironi i det du sa va?
Emma: .... ja.


Live from Spain!

Jodå, Här finns dator. Kostar dock 4 € för en timma, så jag kommer nog att spendera mestadelen av den tiden jag "köper" till att prata med mina nära och kära istället, men lite uppdatering kan ni väl få.

Idag har vi varit mest på stranden, eller vi har bara varit där så det finns inte så mycket att säga om dagen, mer än att jag har bränt min rumpa och det har varit väldigt varmt. Imorgon därimot ska vi åka till Puerto de Mogan, en jättemysig stad, och på vägen dit ska vi kolla in delfinerna i havet. Ska bli mysigt.

Hare gött tills vidare.

Jag ger upp

Vi får väl se om jag har något i min väska imorgon när jag vaknar. Annars går det väl att ha samma kläder på mig i en vecka? Alltid värt att testa. Skor har jag ju i alla fall.

Såååå... Hejdå Sverige! Jag antar att jag hittar något inernetcafé på Gran Canaria, men jag vet inte när ver eller hur, så bye bye for now, så hörs vi någon gång, när jag är i värmen, solen och slipper jacka, långa byxor och snö. Godnatt!

Kolla en alpacka

Undrar om dom är bra på att packa? Antagligen bättre än mig. Planet går om 10 timmar nu...

Framsteg!

Jag har nu börjat packa. Om man nu kallar det när man har packat ner 5 par skor att "Börja Packa". Och nej, jag kommer inte använda 5 par skor, jag skulle bli förvånad om jag ens använde 2 par, och ja, jag måste ha med mig de andra skorna också. Jag vet ju inte vilket par jag kommer att använda..

okej NU ska jag börja packa

Och det är sant också. Okej, bara Facebook en gång till..

Hmm....

Om 13 timmar går planet till Gran Canaria, som jag ska sitta på. Jag har nu börjat fundera på att packa upp från resan till Norge förra helgen och packa ner kläder till en en-veckas solsemester till Spanien istället.

Ja, det är väl tanken som räknas?

Bra där..

Angående det förra inlägget.



Det är bra att han har haft godisuppehåll så länge att han nu har glömt av att marabou inte är gjort på kossor. Haha, jag gillar dig ändå bror min.

hur många rutor gör dig glad?

Mathias: Kolla vad jag har! *Håller upp en maraboukaka*
Emma: ÅH! Jag får, jag får en!
Mathias: Haha, nej den än min.
Emma: 1 ruta? 1 RUTA? SNÄLLA?
Mathias: Hehehe Nej.
Emma: Du är världens bästa bror om jag får 1 ruta!
Mathias: Emma, ta det lugnt.. Andas. Du får inget.
Emma: MEN GE MIG EN RUTA NU! EN ENDASTE LITEN RUTA MED CHOKLAD?
Mathias: Nej.
Emma: Men... jag.. alltså.. snälla....
Mathias: Haha.
Emma: EN RUTA?!
Mathias: Okej, ta en ruta då, men håll tyst.

Hehehe, tjata lönar sig alltid.


idag åt jag INTE den här.....


Pffff... gick ni på det eller? April April.