nej men va tusan

Jag orkar inte sitta här och göra ingenting så jag avslutar dagen ungefär som den startade, med en skön och rolig  klassiker till youtubeklipp. Godkväll.


mitt liv rullar på

Jo, jag vet att jag kommer att komma på massor av saker att skriva när jag ska sova senare, så ni får nöja er med detta tråkiga snack ikväll. Här har ni den mest spelade låten idag. Ger mig massor av glädje i vardagen. Tack för den!


haha

Jag har suttit i ca 3 timmar och försökt komma på något intressant att skriva om. Men jag har fortfarande inte kommit på något, kul liv. Nu läste ni de här tre helt onödinga meningarna. Roligt.

godmorgon


jag kommer inte ens på någon passande rubrikOj.
Jag orkar inte tänka. Jag hade det svårt idag. Jag visste verkligen inte vad jag skulle välja och även om något alternativ kanske har kännts självklart för er så har det verkligen inte varit så för mig. Jag ville stanna lika mycket som jag ville åka.
Men det gick sedan upp för mig att jag ju verkligen ville åka lika mycket som jag ville stanna. Och jag ville stanna så sjukt mycket, så då måste jag ju ha velat åka så sjukt mycket också. Jag menar, det är 10 månader. vad gjorde vi för 10 månader sedan? Det var Januari, visst mycket har förändrats, ny skola, nya vänner, men inget har förändrats till det sämre. Inte sådant som vi inte redan visste skulle hända ändå, som att 9B1 skulle splittras och så. Men jag tror att jag var väldigt olorig för mina vänner först. Jag tänkte mig in i en värld där jag skulle komma tillbaka hit efter 10 månader och att mina bästa vänner inte var vänner längre, att något hade fått dem att inte umgås längre. Men efter helgen nu, med dem, de underbaraste människorna jag vet, så fattar jag att det är en ytterst liten chans att det skulle kunna hända. Då såg jag istället Johanna och Olivia , m.fl. stå där på landvetter och vänta på mig i anländningssalen och sedan, när de såg mig skulle skrika Där kommer hon! och sedan börjat gapskratta, och vi springer in i varandra skrikendes, skrattandes, gråtandes och vi ramlar ihop i en hög av allt det där. Ni måste bara lova mig att finnas kvar, det kanske inte blir samma sak som det var när jag åkte, men att ni inte försvinner någonstans, att ni inte glömmer mig, för jag skulle aldrig kunna glömma er, jag kommer att tänka på er varje dag. Och min familj. Jag vet att ni inte kommer att splittras, men om ni bara lovar att finnas kvar när jag kommer tillbaka så är jag redo nu. Med huvudet högt och gråten i halsen så tar jag den jobbiga vägen, inte den enkla säkra stigen.
Det här är det jag vill, och även om jag kommer att sakna alla, och då menar jag alla, er där ute, så sjukt mycket så att jag inte ens kan tänka på det nu utan att börja lipa så är det tydligen det jag vill. Fråga mig inte varför, för jag har inget bra svar. Men 10 månader kan ni ju klara er, det vet jag. Ni är så starka.

Jävlar. Min mage värker.

mina strumpor idag


Det finns inget som kallas färgblind, allt hänger på hur lat man är.

asfjärt

Jag får inte till någon film, ingen som har bilder loggar in på datorn och den enda bilden jag har är på en säng. Så jag antar att jag inte kan låtsas att uppdatera mycket genom att fylla på med massor av bilder som jag faktiskt brukar göra. Så jag får väl helt enkelt berätta lite.
Igår tog jag mig hem till Olivia på min moppe, vi såg på mr bean och väntade på att Johanna och Dagge skulle anlända. När de gjorde det så åt vi pizza och spillde sås över Olivias syster (dock var det hennes eget fel) Sedan såg vi på män som hatar kvinnor och pratade tills öronen blödde innan vi såg på klättertjuven. Shit vad Kristen Stewart var lik sig själv, rösten, hållningen, sättet, allt.
Sedan gick vi och lade oss i Olivias mammas och pappas säng, alla 4!, och där låg vi och hade allmänt ryck tills vi tillslut bestämde oss för att sova. Dagge däckade som vanligt först och började snarka direkt. Sedan, när jag precis hade slumrat till så hörde jag Olivia prata. Jag vände mig om jag såg åt hennes håll. Hon sa hela tiden Fedde, fedde, fedde, fedde (dagge) och sedan fortsatte hon..
Olivia (i sömnen): Fedde... fedde... du e rolig.
Sedan blev det tyst ett tag men det var långt ifrån över.
Olivia (i sömnen): .. glass.... glass.... fisk!.. glass som smakar fisk.. nej.. EMMA! emma emma!.. emma.. släpp den!.. emmaaa.. släpp.. alla.. braa... jag vill peka... jag vill peka åt hö.. h... höger.. ja.. du pekar fel.. vänd på armbågen.. du pekar fel... .. aha..

Sedan blev det tyst en stund igen och jag tror att jag somnade en stund innan det började igen.

Olivia (i sömnen): Fedde.. Fedde...

Dagge (även kallad fedde): Ja..
Olivia (i sömnen): Fedde..
Dagge: Mmm.. Jaa!
Emma: Hon pratar i sömnen..
Dagge: Jahaa hahaha.
Olivia (i sömnen): Fedde.. du e rolig.
Och sedan fortsatte det i säkert en timma.
Olivia(i sömnen): Glass... glass.. nej du får ingen glass... det blir som förra året, som jultomten.. fedde.. god jul.. korv.. jag e en mask... fedde... fedde... fedde... kom...  ..  det va inte kul... fedde.. fedde... du e rolig.. jag e en geting.. ron weasley.. .. häst.. spring spring spring! .. lasso.. godnatt.. (10 sekunders tystnad) .. god jul..
Emma: Olivia! TYST!
Olivia (i sömnen): Själv!

Det tog en stund, men sedan fick jag väckt henne på riktigt och vi kunde sova de sista timmarna innan vi skulle upp. Nu är jag riktigt trött, och längtar verkligen till måndag morgon imorgon. Mums.

Här sov vi 4. (johanna på bild, trött?)


Don't .. get me upset.

Nu blir det till att vända på steken. Dagen har varit ganska tråkig än så länge, men nu är det bara att ta på mig jättemycket kläder och åka iväg mot Olivias hus långt borta med en stor maraboukaka i handen. Som sagt tidigare så gillar jag inte mörker så det blir till att sjunga väldigt högt och bara fokusera på vägen. Tänk Marabou, tänk Marabou..


your butt is mine

Todays Song.


Lördag

Jag sitter här, nyduschad, fresh och funderar på vad jag ska klä på mig för kläder idag. Jag vaknade lite på fel sida, men det är ju inget som en lördags tjejkväll hos Olivia inte kan pigga upp.
Nu ska jag äta en avokado och sedan gå ut och ta lite kort på omvärlden, efetrsom att en fotouppgift ska vara inne på måndag så kanske det är bäst att börja nu, med tanke på att jag oftast inte hinner göra så mycket på Söndagar innan det blir mörkt. Undrar varför.

00.47

Hur gått skulle det egentligen inte vara med ett stort glas mellanmjölk nu?

ibland blir jag bara så arg

Först så tyckte jag att det var konstigt att det vad 15 årsgräns på New Moon, men ikväll ändrade jag uppfattning om det. Jag kan verkligen förstå varför de inte ville släppa in en massor av barn inne i biosalongen. De kan ju inte sitta still, vara tysta, sluta kommentera eller sluta smsa. Okej, visst att man kanske säger något men man behöver ju inte babbla på som om man satt på någon restaurang och hade släktmiddag. De som satt framför oss (oss = Johanna, Olivia, Jocke, Jag, Frida, Dagge), de hade verkligen problem. Jag vet inte hur många gånger vi sa HÅLL KÄFTEN eller shhhh! till dem, men de svarade i alla fall lika tyket varje gång tillbaka. ''Vadå, du kan hålla käften", "Vem shhyshhade migghhhh O M G !". Antingen så kan man ju gå ut och prata, eller åtminstonde lyssna om någon säger till, eller så kan man ju skita i att gå på bio om man inte ens kollar på filmen.
Det värsta var ju när det var de där 30 sekunderna innan slutrepliken och en av de framför oss säger repliken som gör hela filmen hel, den repliken som alla väntar på i tystnad, och så säger hon det högt, flera gånger. Jag kunde just då se mig själv ställa mig upp, börja gallskrika, och sparka på hennes huvud/ryggstöd. Jag ville bara tejpa för hennes mun och få henne att förstå att det inte är coolt att prata på bio så att alla stör sig på en. Att ingen där inne var avundsjuka för att de vågade prata högt på en bio.
Vissa stunder tyckte jag faktiskt synd om Johanna, Olivia och Jocke (och alla andra där inne som såg den första gången). Kan man inte bara skärpa sig nu när åldersgränsen har sänkts för att de tror att 12 åringar och uppåt är tillräckligt mogna för att gå på bio. Tydligen inte.

Jag orkar inte.


emma och johanna

Det var inte igår.

Inte i förrgår heller.

new moon - again

Och lika bra fortfarande.

Jag fick känslan igen. Den där tomma som ändå känns så full av känslor. Det där som man har suttit och dött för hemma i stugan, det där man har längtat efter så länge. Nu är det över. Förra gången så spängdes jag nästan, det blev som en bomb hade laddat upp inom mig under mer än ett halvår, och sedan gick allt lös och alla känslor kom på samma gång. Den här gången var det bara hur bra som helst.
Det känns som om jag bara sitter här och sluddrar, men kanske säger jag något intelligent? - minst troligt. Nu är det 215 dagar till Eclipse, det är bara att vänta och vänta nu.


(sitter vid en dator med brist på bilder och trögt internet) Men, fortfarande snygg. Tungan ut och allt, haha nej men han är jättesöt.

min morgon

Jag sitter här i skolan och funderar på min morgon och har kommit i underfund med en del saker som ingår i mina morgonrutiner.

1.) Min väckarklocka går alltid igång 5.50, men jag vaknar aldrig förrän 6.14. (Dock går jag oftast inte upp förrän halv)

2.) Jag Sätter mig alltid upp i sängen när jag ska gå upp men sedan lägger jag mig ner och räknar till 10 några gånger innan jag sätter mig upp igen.

3.) Jag är inte den som missar frukosten och de gånger jag missar frukosten så blir jag oftast deprimarad enda tills lunchen.

4.) Jag kan ärligt säga att det ingår i min vardag att springa till bussen på morgonen. De få gånger jag inte gör det är det för att jag inte har hunnit knyta skorna och är rädd för att ramla om jag springer. Då stoppar jag bussen i backen i värsta fall.

när rob gästade ellen

Frida önskade den här, som jag berättade om innan, hon kunde ju sökt upp den själv, men jag känner mig förvånandsvärt snäll idag. Och så är den ju så kul. När han blir generad och börjar fnittra. Haha, alltså Robert Pattinson, min bästa bästa vän, Love ya!

E!

Slå på E! på din TV vet jag. Det är där jag ska hänga ett tag nu. De har Twilight dag, och visar bara Twilight och New Moon hela dagen, inte filmerna utan intervjuer och extramaterial bakom kulisserna på twilight som man tydligen inte har sett innan ska jag ha hört. Det är ju inte fel.

Jag har lärt henne allt jag kan


torsdag (woho pannkakor!)

Idag var det torsdag. Eller sist jag kollade så var det fortfarande det but who's counting? Det var samhäll först, där vi, som förra veckan, såg ett nytt avsnitt av "mamma till en mördare". Hemska de där avsnitten, de har verkligen tagit de jobbigaste fallen. Men sedan hade vi matte och efter lunchen (pannkakor woho!) så var det mediekunskap och efter det så drog hela klassen och dansade lite streetdans vid Kungsbackas Brottningsklubb. (det var obligatoriskt, ifall ni började undra) Det var ganska kul, speciellt att se alla andra dansa. Haha, vissa hade ju inte rytmen så att säga. Jag erkänner inte själv att jag har det, eftersom att det gick väldigt fort med armar och ben och bak och fram men det viktigaste är väl att ha kul right?

Oliver och en något rädd Ryssen.


Jag och Dagge Daggelito i danssalen.

Ny Kristen Stewart film?

Jag och Frida hittade den på Hydro (frendo) idag efter att vi hade dansat med klassen. Dock så är den från 2002 men både Kristen Stewart och Corbin Bleu är med i den. (Kristen var år 2002 13 år, haha) Nästa måste-film stavas alltså nu Klättertjuven.


det här är bara obehagligt

Oliver och hans jävla träben. Nu har han en träfot också.

vad är det för dag? ..

Jag satt i ungefär 1,5 minuter och fundarade på om det var tisdag eller onsdag. Jag blev lite lagom glad när jag upptäckte att det var onddag. För det betyder ju att det blir pannkakor imorgon i skolan. Jag hade faktsiskt bara tänkt sammanfatta dagen med några bilder. Så here goes.


Bra musik kan ju alltid höja stämningen på en seg mattelektion.


Vi väntar på att Frida ska klippas klart hos frisören. Jag har redan klippt mig och Olivia har redan åkt till sin mormor, efter ett litet tag med henne. Trevligt att träffa henne igen, längesedan senast.


Åker tåg. Mot Göteborg.


Frida lyssnar på Bankomaten. Men det gick inte.


Mcdonalds kvart i 8. Behöver jag lägga till något?


Sekunderna innan jag nästan blev påkörd av en cykel. Men jag överlevde, och jag tror att cyklisten gjorde det också. Jag kom hem vid 9, och tänkte nu gå och sova. Duktigt va?
Godnatt.

HAHA

Den här var jättekul ju. Jättekul!

nu är det officiellt

Jag kan inte rå för att jag inte tänker efter. Ibland kanske man bara har lust att filma sig själv underifrån när man mimar/sjunger på en låt som man lysnar på. På någon annans mobiltelefon. Det är väl helt normalt? Det tog ett tag, men jag visste att det skulle hända. Här är den.
Tur att inte det riktiga ljudet är med.jag var inte tillräckligt stark

Utan under skoldagen fick jag feber och var vid vissa tillfällen väldigt snurrig. Den där sprutan fick mig allt, som alla andra. Men till skillnad från de andra så stannade jag kvar i skolan på grund av att jag skulle till tandläkaren under eftermiddagen så jag såg ingen mening med att åka hem och sedan tillbaka igen.
Så där satt jag under mattelektionen (då det var värst) och försökte överleva genom att lyssna på musik och .. jobba? Ja, det här är vad jag ådstakom i alla fall. Ja, något blev det ju.

Sedan kollade vi på Little Brittain på engelskan så det var inte så jobbigt, förutom att min huvud dunkade hårt när jag skrattade och att Hubbe petade mig på armen hela tiden (min onda arm) Men efter tandläkaren så var det illa, så jag köpte mig en chokladbit för att inte somna på bussen och väl hemma så såg jag en mysig film under mitt gosiga täcke och sedan hamnade jag här. Nu mår jag bättre, som tur är och är bara allmänt glad eftersom att jag inte orkar vara sjuk.
Vem orkar frysa, sen svettas, sen frysa, sen svettas och sedan frysa igen. Och så tappar man aptiten. Jag som älskar mat, vill ju inte slösa bort god mat, det hade ju varit onödigt.


Tänkte först förklara, men ni vill nog inte veta.


gårdagens skratt


Glömsk som jag är så glömde jag bara att lägga in den. Men lika roligt idag som igår.


jag är ett päron

Idag hade vi bara en lektion i skolan. Sedan slutad vi och jag åkte hem. Till min fasa så kom jag på att jag skulle ta min svininfluensaspruta idag, så det blev på nästa buss till stan tänkte jag. Men nej, den missade jag precis i farten och var istället tvungen att åka moppe i 17 minuter in till Kungsbacka. Kallt. Jag fick min spruta och sedan begav jag mig till Kungsmässan där jag träffade på Dagge och Stekis, som jag tog en glass med och sedan tog vi några varv runt ibland affärerna innan jag åkte hem, i regnet, mörkret, blåsten och med mina underbara tunna leggings på mig. Det var ju inte precis höjdpunkten på dagen, och nu sitter jag här och hoppas på att inte bli sjuk av den där sprutan som många har blivit har jag hört och sett.
Imorgon ska vi simma sista lektionen. Simma med en arm?

''He was asking me to bite him aswell.. so I did''

Bite me.
Den här är ganska kul, Rob har ju riktig humor när han vill. Eller jag tycker att det är kul i alla fall, but then again, vad tycker jag inte är kul? Jag såg hela den här intervjun innan, och den när han gästade Ellen förra veckan. Jag hade knappt våga gästa Ellen, haha, hon ställer så konstiga frågor och det blir oftast lite pinsamma tystnader. Men det är sånt som är kul. Skadeglädje som sagt.


nu behöver jag skratta

så vad sägs som lite riktigt dålig bra humor?

Den här får mig alltid på bra humör.

om mina tårar var guld så skulle jag varit rik nu.

Jag måste bestämma mig. Denna veckan, innan nvember är slut ska papprerna vara inskickade. Men jag vet ju inte. Hur ska jag kunna bestämma mig? Men vad kommer att ändras ifall jag bestämmer mig senare? Ingenting. Det är USA jag pratar om, ifall ni undrar. Och jag måste bestämma mig.

Om någon skulle tvingat mig att välja för ett år sedan så skulle jag svarat nej. Om någon skulle frågat mig för 3 månader sedan så skulle jag svarat ja. För tre veckor sedan hade jag svarat ja. För 1 veka sedan hade jag svarat nej och nu vet jag inte längre vad jag ska ta mig till.
Det är jättejobbigt att tänka på det, och utan att överdrva så gråter jag varje gång jag försöker komma fram till ett beslut (som nu). Idag såg jag min mamma gråta för att hon ville att jag skulle åka. Hon förklarade hur mycket hon skulle sakna mig om jag åkte och att hon stöttade mig i vilket beslut jag än tog. Hon var osäker på att hon skulle klara sig ett år utan mig. Mig. En person. Jag fick henne att gråta.

Tänk er att ni står i mitt perpektiv istället. Jag vill åka på ett sätt. Men jag ska i så fall klara mig utan ALLA i ett helt år. Ni här hemma kommer i alla fall att ha varandra. Och jag vet inte om jag kommer att klara att vara ensam. Om jag är tillräckligt stor för detta, för varje gång jag börjar gråta så känner jag mig som ett litet barn igen.

Hela den här veckan har varit så känslosam på olika sätt. New Moon, Det här och jag har inte mått så bra, med förkylning och ont i huvudet och halsen. Jag har inte orkat tänka på det förrän mamma kom fram till mig idag och bad mig säga 5 positiva och 5 negativa saker om att åka. Jag kunde inte. För så fort jag tänker på att lämna allt det trygga här och åka långt bort så länge så kan jag inte hålla tårarna tillbaka längre. För 3 veckor sedan, när jag nästan var säker på att jag skulle åka så kunde jag se avskedet framför mig. Min familj, Johanna och Olivia var med i det. Hjälp, nu när jag tänker på det så kan jag inte tänka klart. Tänk den sista kramen, de sista orden, att den sista bilden av varandra kommer att vara fylld av tårar och att man ska bära med sig den bilden som det sista man såg av varandra i nästan ett helt år.

För en vecka sedan, när jag helt plötsligt ändrade uppfattning om det så tänkte jag från det andra hållet. att jag skulle stanna kvar. Det enkla alternativet, det trygga. Det alternativet som jag alltid tar, det fega. Jag kände mig så bra, som om jag redan hade bestämt mig för att stanna kvar i Sverige, regniga underbara Sverige. Men då började istället tankarna fara omkring ändå.
Skulle jag istället behöva leva hela mitt liv och undra hur det skulle ha varit? Önskat att jag hade åkt? Alltså jag fattar inte hur det kan vara så svårt? Betyder det att jag egentligen inte vill åka? Eller att jag bara är rädd för att berätta att jag egentligen vill åka?

Det är erat fel. Varfr ska ni vara så hilma underbara, varför ska det vara så svårt att lämna er? Det blir bara så jobbigt. Kunde ni inte bara varit några vanliga människor som man kollar förbi på gatan? Varför ska ni vara så förbaskat bra så att jag verkligen inte vill lämna er.
Jag kan inte enns tänka mig in i en hel värld utan alla er och allt som finns här. Maten, Godiset, De dåliga busstiderna, skolan, svenska, kungsmässan, Mamma, Pappa, bor, syster, Johanna, Olivia, Mpk09, min säng, min dator, min tv, mitt hus, era hus, mitt liv.

För er är det i så fall bara en sak som försvinner. För mig försvinner allt.

nu är det elit att gymma


mamma och pappa är ute

mathias: Emma, vad gör du?
emma: Steker hamburgare?

Och sedan fortsatte det såhär.


Nu kom Johanna och Dagge daggelito. Dom hade massor med Godis och Cola med sig. Sötbarnen och jag ska nu sätta oss någonstans och titta på tv. Men vi får se hur de planerna slutar.

november

Det är inte särskillt vackert ute. Tråkigt om man får säga så. Men man försöker ju ändå hålla fotointresset uppe, så det blev lite bilder idag när jag gick ut. Oredigerade.I'm to sexy for my shirt


Såhär går det när Emma och hennes bror har tråkigt. Riktigt mysig backslick, hittade en gammal waxburk som jag nästan använde slut på. Så kul har jag.

vad var det jag sa?

Jag är en spågumma.
Erik hängde löst i idol. Vad säger ni nu då? Alla små gråtande fjortisar, skaffa egna näsdukar och vattentäta mascaror, Erik kommer inte att vinna idol och nu har folk börjat förstå det. Tack för mig.

4 mest spelade denna veckan

Den här. Höj till det högsta ljudet, blunda och känn musiken. Man får gåshud.

Jag har vaknat

Och jag har tittat på Idol, som den svennen jag är.
Alla var väldigt bra idag och jag frukar att Erik kan ligga risigt till ikväll. (vilket jag egentligen hppas eftersom att jag inte gillar honom) But Nobody knows. Everything can happen now.


Idol Tove när hon var liten. Världens sötaste bild, var bara tvugen.
Fler bilder på dem som små finns på hemsidan.

35 timmar - 1 timma sömn

Ja, som rubriken beskriver så har jag nu varit vaken i 35 timmar med endast (nästan) 1 timmas sömn. Jag ska med det här förklara hur trött jag är alltså. Så jag går och lägger mig nu, för annars kommer jag att däcka i datatolen vilken sekund som helst.

för er som undrar hur det gick i skolan idag, när 5 tjejer inte hade sovit under natten innan.


bilder från igår/inatt


Jag och Frida på färjan. (Kommer troligtvis en film på detta också när Frida orkar)


Frida & Emba, @ Emblas kök.


Emma @ Emblas kök. Redan trött?


Påväg..


Där, 1 timma till Twilight börjar.


Twilight slut. En kvart kvar.


Innan.


Innan. Åh så lite jag visste. Åh så fejkat mitt leende är (kanske inte syns). Kunde egentligen inte andas.

Remember Me


Alltså, (ursäkta) JÄVLAR.

jag har sovit max 1 timma i natt

så skolan kan ju bli intressant. X-ray och Dextro knarkning idag troligtvis.
Får se om jag hinner uppdatera innan jag däckar ikväll/eftermiddag.

New Moon

Det står ingenting om handlingen i filmen i detta inlägget, så det är helt okej att läsa för er som inte vill veta något.

10 minuter kvar, de ropar upp vinnarna i tävlingen och jag inser att om de ropar upp mitt namn så skulle jag inte kunna ställa mig upp. Jag tog Mathildas Loka flaska och höll den mot pannan och blundade. Jag andades så djupa andetag att de som satt brevid mig tog mina händer eller lugnade mig. Jag visste inte vad som skulle hända, jag var helt borta.

 

Jag har tjatat om att ni inte förstår hur mycket det här betyder för mig och att ni aldrig kommer att förstå. Jag hade nog själv inte insett hur stor den här delen av mitt unga liv var. Jag gav Mathilda tillbaka sin flaska och salongen blev plötsligt mörk. Ingenting syntes. Sedan bara texten, new moon, på skärmen och man hör alla bara sucka, skrika, eller chippa efter luft. Helt ärligt så mins jag inte hur jag själv reagerade, jag koncentrerade mig antagligen bara på att inte dö.
Under filmens gång så hände detta ett antal gånger och jag tog Emblas hand och klämde den så hårt jag kunde. Jag hade inga förväntningar förutom att den inte skulle vara dålig.
Och det var den inte.
Det var precis som med Twilight, man förstod inte hur bra den var förräns efteråt. När skärmen slocknade och alla började skrika och applådera.
Då bröt mina känslor ut och jag kunde knappt gå ner för trapporna, men väl nere så halvsprang/haltade jag ut ur Bergakungen och ut på asfalten. Där klarade inte mina ben längre och jag satte mig ner på den blöta, kalla marken och chippade efter luft medans jag hackade tänder något fruktansvärt.
Sedan drog Embla upp mig och vi gick in istället eftersom att Fridas pappa inte hade kommit dit ännu. Benen vek sig och jag var tvungen att sätta mig ner på en bänk. Sedan satt jag där, hackade tänder, andades så djupt att ni där hemma kanske till och med hörde det i sömnen och skakade så att jag fick ont i hela kroppen.
Jag förstod inte var som hände och jag orkade inte tänka på det då, jag tänkte bara på filmen, läget och tiden. Eller ingenting. Jag bara skakade och det lät nog som om jag grät eftersom att flera frågade om jag gjorde det hela tiden. Men det gjorde jag inte.
Allt var bara så perfekt att min kropp inte orkade med det helt enkelt.

Jag säger bara till er där ute att se filmen. Jag kan, med lite tanke bakom det, säga att den var bättre och mer baserad på boken än Twilight. Och det gör ont att säga att något är bättre än Twilight, tro mig, , så mycket som det betyder. Men jag är här för att säga er sanningen till er.


nu åker vi snart


ses på andra sidan.

nehe

jag fick inte sjunga längre.
nu ska jag skala potatis.

Hemma hos Embla

Najs. Sitter här vid hennes dator och Frida får inte va med.
Embla är och duschar och sedan ska vi äta matmat, och vi alla vet vad som händer sedan. Ikväll. Midnatt. Jag kommer seriöst att antingen svimma eller gråta. Och då är jag inte oseriös.
Jag tror inte att det finns så många där ute som förstår hur det här känns. Det betyder verkligen så mycket, när jag läste hur de som såg den på Galapremiären i tisdags tyckte och tänkte så fick jag så ont i magen att jag var tvungen att tänka ut hur man andades.
Jag vet inte om jag kommer att klara det. Eller jo, det kommer jag göra, när jag sitter där innan och tittat på Twilight med 500 andra personer som också kan alla repliker genom filmen och vi kommer säkert sitta där och säga de högt för varandra. Jag vet också att jag säkert inte är det värsta fanet, fast säkert att jag är ett av dem.

Nu minns jag knappt vad jag pratade om innan men det får bli bra. Jag lägger in ett inlägg innan vi åker sedan. Innan domedagen, dagen D, stunden är kommen, tiden håller på att rinna ut, ja allt det där.

Frida har laddat sitt skåp i skolan med energidrickor och dextro till imorgon så vi ska nog klara 33 timmar dygning. Underbart, nu ska jag sitta och sjunga med Frida tills Embla är klar i duschen.

tom torsdag

Det är tomt, även om jag tänker mest på vad som händer ikväll så kunde jag inte lägga märke till att vi bara var 16 pers på samhällslektionen idag nu på morgonen. Och igår var det nästan full klass (32 elever i hela klassen). Det var ganska tyst och tomt för en gångs skull och med tanke på min magverk och huvudverk så var det ganska skönt.
Just nu är det rast till 10 i och jag sitter och toklyssnar på Paramore på Fridas Ipod.

Ignorance, is your new best friend.

om 17 timmar


det är på ju riktigt


Alltså, jag kommer ihåg när jag satte in den här. Då stod den på 167 dagar. Nu står den på 1. Jag har följt den och suttit och gjort långa inlägg om att det är 150 dagar, 100 dagar, 50 dagar, och 34 dagar kvar hela tiden, men jag har aldrig riktigt tänkt mig att det verkligen är på riktigt. Att jag verkligen ska gå och se den här filmen imorgon natt.

Jag kommer ihåg när vi stod där på smedingeskolans parkering när alla (jag johanna och olivia) hade läst ut första boken och att vi lovade varandra att vi inte skulle läsa den andra förräns vi hade sett New Moon på bio. Lite skrattretande just nu när man tänker tillbaka, ungefär 20 dagar efter det så hade vi läst ut alla böckerna, vi bestämde tillochmed dagar då vi fick börja läsa och tog knappt kontakt med omvärlden under de få dagar det tog för oss att läsa boken. Man reserverade boken på alla språk som fanns på biblioteket för att bara få läsa, och vi ''Hatade'' varandra när någon annan låg före några sidor. Jag kommer ihåg nätterna  när man skulle upp till skolan nästa dag, då man låg och läste tills ögonen verkligen hade gått ihop 100 gånger och man verkligen inte såg bokstäverna längre. Sedan gick man upp, klädde på sig och gick till skolan med boken i handen. Mötte upp Johanna och Olivia, de hade också böckerna i handen, vi tittade hur långt de andra hade kommit och sedan satt man där på rasterna och var allmänt osocial när man satt och läste.

Jag kan tänka tillbaka till första gången jag såg Twilight, på flygplanet hem från Usa, då jag valde mellan att se en film eller att sova. Jag orkade inte sova så jag skulle välja en film. Jag bläddrade ner bland filmerna och såg Bl.a Marly and me, Bolt och någon annan som inte var bra. sedan scrollade jag ner längst ner och där var den, jag hade hört Olivia prata om en film som hette Twilight och att den var jättebra så jag tog den filmen och satt som fastklistrad under den. Men det var först efteråt som man förstod hur mycket man ville se den igen.
Det var först en månad senare som jag såg den igen och sedan, efter det, så slutade jag hålla räkningen. Jag minns en So lektion på smedinge där jag och Olivia satt och tittade på den på hennes ipod och sa alla replikerna tillsammans.
Det har verkligen varit våran grej, det är vi tre som har byggt upp detta tillsammans. Det är en del av våra liv nu. Och imorgon ska jag göra det som vi har gungat fram och tilbaka för i flera månader. Utan dem. Det känns så konstigt, och på ett sätt så vill jag inte gå. Bara för det. Ett tag funderade jag faktiskt på att vänta på dem. Att gå med dem, men jag kunde helt enkelt inte hålla mig och jag ogillar mig själv starkt för det. Jag vet att jag sviker dem och att jag kommer att ha svårt att få kontakt med dem under nästa vecka, tills de har sett filmen, men jag antar att det är en smäll som jag får ta. Det är mitt fel.

Jag såg trailern på TV alldelles nyss och jag kan verkligen inte andas när jag tänker på det. Ont i magen, ont i huvet, hela kroppen skakar. Jag undrar hur det blir sen, imorgon, när jag sitter på bion..

you're like my own personal brand of heroin


Jag vet vad ni tänker. Hannah Montana? Men den här låten är faktiskt värd 4 av 5 toast. Me likie!
Säkert ca 509onde gången den sätts igång på min dator.

little girls depend on things like that

Ja vad ska man säga om dagen. Jag gick och lade mig ganska tidigt igår så jag är inte så trött än, men jag har fruktansvärt ont i huvudet, fick det precis. Och när jag tänker på vad som händer imorgon så skakar hela min kropp. Jag kan inte förstå det.
Idag var det skola (nähä?) och i gjorde inte så mycket över det vanliga. Svenska - Matte - Medieproduktion. Slutade 3  men stannade kvar och väntade på bussen till stationen med Frida. Det var det värt för det regnade som tusan ute och det blåste minst lika mycket. Sedan lånade jag fridas paraply när jag skull bege ig till kungsmässan, jag kan ju inte direkt påstå att det hjälpte för jag hann gå ungefär 3 meter, sedan vände det sig ut och in. Som tur var så var det redan sönder så hon märker kanske inte om det är lite mer sönder än innan. Frida, om du läser detta så kan du låtsas om att du inte gjorde det. Sedan så var jag på kungsmässan tills min kära 17.47 buss gick och jag åkte ifrån mina vänner Johanna och Olivia.
Jag har väl inte så mycket mer att tillägga.

Pussla en kram.


Arne och Ernst. (Frida och Dagge)

såhär tänker mpk09

Läraren: Okej, kan någon säga en mening där man kan hitta ett subjekt och ett predikat?
Anton: Vem vare som kasta!?

såhär tänker min familj

Mathias: Är chorizo en hundras?
Mamma: Nej, det är en slags korv..
Pappa: Hotdog!!


damn he's beautiful


den berömda blicken

Johanna har två berömda blickar. Den ena kallas mördarblicken, och den kan få vem som helst att knäböja för henne. Den andra blicken är den här, som jag tydligen lyckades fånga på film under en vanlig dag på mcdonalds. Den kallas ''Blicken långt borta'' och man kan ju nästan se tankarna flyga runt i huvudet ibland, och ibland ser det bara ut som om hon är i ett stadie mellan vaken och sömn. Döm själva, här har ni Johannas berömda borkomna blick.

bilder och text (påhittig rubrik)

Jag sitter här, äter avokado, dricker oboy, och försööker komma på en bra rubrik som ska beskriva dagen men jag lyckas inte särskillt bra.
Så jag får väl komma på det sist, vilket jag inte brukar göra så det kommer säkert ta extra lång tid att skriva detta inlägget och jag vill faktiskt dricka min oboy nu. Så jag lägger bara in lite bilder med text.

Så här går det när man är sen till bussen. (har fortfarande inte klippt färdigt dem)


Random bild tagen på matten.


Marcus (verkar tycka att mobilspel är roligt?), Hubbe (ser ut att dreggla över något), Oliver (linslusen)


Sedan drog jag till madre på jobbet och jobbade en timma innan jag tränade med Tildur Vildur. 20 minuter på bandet idag med, jag är lite stolt. Även om jag fick håll efter de där 2 mackorna och den varma chokladen. Och då har vi inte ens snackat om vaniljdrömmen som jag fick också.

vi startar dagen med en klassiker


moahaha

Jag sprang just ner och tog ut en diskmaskin. Nu leder jag med 3.

one peace or two?

Louis hade lite problem med att förstå det här inlägget.
Så jag ska nu förklara det på enklaste sättet, så att hon ska förstå. För det första så är det två olika halsband, ja, det ena är ungefär 10 gånger större än det andra och det var det halsbandet som hon köpte på glitter, som det står i texten. Så ja, du kanske borde sjaffa glasögon, vad man nu gör då. Jag föreslår hellre att du skaffar glasögon och att du stavar ditt namn rätt, för jag har för mig att du stavar Louise, eller hur?E den inte fin?


jag vet två som tyckte de va kul i alla fall.

these words are my heart and soul

Skola idag. Måndag. Jiha.

Sedan drog jag och Dagge till Kungsmässan och tog en macka på Linneas och väntade spänt på att våra vänner skulle sluta skolan/praktiken. Det tog inte så lång tid för Olivia att komma dit, men ändå så hann jag slumra till lite på bordet av trötthet. Vi satt och gjorde fula miner tills Johanna slutade och då gick vi till Glitter där de båda rikmansbarnen (jag kommer få kommentarer på det där) köpte var sitt halvband för över 260 tillsammans. Själva stod jag och Dagge kvar och såg på. Sedan drog vi oss ner till Mcdonalds dä Olivia köpte 2 glassar och Dagge 1. Jag och Johanna satt där och tittade på, men mycket skratt blev det som vanligt. Och vi blev lite ägda av några killar som var kanske 8-9 år som härmade våra skratt och kommentarer. Snacka om att de blev utpekade när vi såg dem senare efter mcdonaldsturen. Vem var det som blev ägd nu då?
Jag klippar nog ihop en film med bara Mcdonalds när den här terminen är slut, jag tänkte först när hela 1an är klar, men man kan ju bara lägga upp 10 minuter på youtube åt gången.
Nu ska jag faktiskt göra läxor och lyssna på musik för att sedan gå och lägga mig tidigt. Ingen vet när vi hörs igen. Godnatt.

vem ser mest efterbliven ut? - går inte att svara på.

mmmmåndag

nej vad sägs som mmmmmarabou?
Mycket bättre.

det är ju skönt att det finns någon som är vaken där ute

Jaha, jag antar att jag och Olivia har rätt trots allt. Som alla gånger vi har tjatat om att Johanna bara kommentarer våra bloggar ifall hon har något klagomål. Här har vi det första lilla beviset. Haha, nej men vi gillar dig ändå Johanna, och tack för klagomålet, allt är ändrat till det normala, och såklart skulle det stå minuterna och inte sekunderna. My bad.lördagskvällen i ett nötskal

Jag åkte hem till Olivia, och ahde till och med dratt upp min tjocka jacka ur källaren, så jag frös inte ett dugg när jag åkte, trots att klockan närmade sig 7. Jag kom dit efter en stor middag här hemma, men de insisterade på att jag skulle äta med dem, och såklart kunde jag inte säga nej till mat. Speciellt inte så goda hemmagjorda hamburgare. Sedan var jag väldigt mätt, men lyckades ändå klämma i mig lite godis, det var ju lördag trots allt. Sedan tittade jag och Olivia på Disneychannel och på hennes datorskärm ungefär hela natten tills vi tillslut låg halvdäckade i hennes säng och tittade på TV (fortfarande disneychannel) och vi satte igång sleep, att TV ska stängas av om 30 minuter. Jag somnade någonstans i mitten av ett sune-avsnitt där vi låg och babblade om vem som var vem av karaktärarna. Det är alltid ett lika roligt samtalsämne.
Jag tog lite bilder också, här är de som klassas som OK att lägga upp, antar jag.


haha det var inte så många.

jag var jättepepp på att träna idag


låt inte bilden och rubriken lura er. nej nej, som vanligt så ville jag helst av allt bara stanna hemma framför min älskling till dator och nörda bejeweled hela eftermiddagen. Men icke, här har vi en tjej som sprang 20 minuter på bandet idag.

vad är det för mening med söndagar?

Jo, det är det jag ska berätta nu.

Ingen.

Man vaknar upp hamma hos Olivia, äter godis och 4 rostmackor till frukost, åker hem på moppen tar en banan, åker till Kungsbacka, tränar i 1 timma, åker hem, äter, duschar, tittar på TV och glor på datan. Och detta har ändå varit en relativt händelserik söndag. Jag orkar inte söndagar. De är ju oftast värre än måndagar.

nu far jag till olivia

Min uppgift att ta med mig något kul, vi får se vad jag kan hitta på..


shoppat loss på ellos.se

Ibland är det bra att ha en pappa som jobbar med kläder. Speciellt när man får utnyttja hans stora rabatter. Kläder, kläder kläder, kan man få nog av det? Detta vad det jag fick tag på idag.

råttan

Lisas jättesöta katt, tror ni.
Men faktum är att han var ganska störd rent ut sagt. Och han blev ju inte mindre störd när Anna ver så livrädd för honom att hon skrek som, jag vet inte vad, när den kom närmare henne än två meter. Den hade inget namn, men Anna började kalla den Råttan, och det var antingen det eller Katten som den fick heta under kvällen. Ingen hade kamera igår, så det hä var ungefär den enda bilden tagen, men det var mysigt, en del skratt och prat. Vi åt massa god pizza och kladdkaka så att vi nästan sprack. Men vad gör det? det är ju det som vi alla är vana vid. Idag ska jag väl hitta på något med Olivia, jag får bara vänta på att ungen vaknar.

nu på disneychannel

En av världens bästa filmer.
A Goofy Movie.
Den här scenen var precis, näst bästa i filmen. Tröttnar aldrig. Haha, så grym.

tjejmiddag

Tjo bre.
Nu får jag gå in i dushn så att jag är freaky freaky fresh när jag ska hem till Lisa vid halv 7 på tjejmiddag. Supernajs, kommer dock inte lika många denna gången som förra, men vi får ju göra det bästa av situationen. Jag orkar inte ta med mig någon kamera, men jag litar på att någon av de andra har med sig det, så jag snor lite bilder av någon annan sen.
Nej, nu ska jag ju åka om en timma så jag får öka nu. See you tomorrow broos.

Förra tjejmiddagen hos Lisa. (som senare kom att kallas huliganfesten) 

skevt


Idag, Dagge ligger underst, sen kommer jag. Och sedan hoppade även Anton och Hubbe på. Då var det inte lika mysigt längre. Men tydligen roligt. Herregud vad jag och Dagge skrattar, eller vi kanske shippar efter luft? Hm..

Mjauf

Jaha, då var mina sista pengar slut. Men det är bara en vecka tills jag får nya den här gången, och de sista 30 kronorna gick ju till något bra. 15 till lösgodis och 15 till en upplaga av Klick. Det var ju inte bara för att det var en lite fin överskrift på tidningen, nejdå. Eller jo, kanske, dårå.


idag åt jag frukost

precis som den här tjejen.

silence is a scary sound

En utav mina droger idag. Så himla skön e Danny när han kysser Dougs kind. Det ser ju ut som om Doug ska skita på sig. Eller det kanske han gör? Ännu ett olöst mysterium.

Låten är så sjukt bra i alla fall. Och då behöver man ju inte bry sig om han skiter på sig eller inte.

min smaskiga middag

på bilden


i verkligheten

pauline andersson 16 år

Pauline Palle Rödhaken Andersson
Du är inte bara nån
Du är en väldigt udda och speciell sak
inte precis något man hittar på sitt tak
där jag hittade en femma igår
jag blev så glad att jag fällde en tår
och sprang och köpte en köttbulle
som jag ju egentligen skulle
ha gett till dig som en present
men det var inte jag som åt den, det var Kent
Den lille ungen, han stal min cykel och min spade
och han pekade på mig och sade
"Jag spottade i din coca cola"
och "kolla in ditt rum vad fint jag måla"
men sedan grävde jag ner hans kaka
så att han fick nya baka
jag fick faktiskt smaka på en
och den var en riktig goding den
jag tog en till dig som en present
men det var inte jag som åt den, det var Kent
så nu hade jag inget att ge till dig
så jag tog mig betänke tid och kliade mig
på huvudet, för då ser man väl smart ut?
jag kliade för hårt så jag fick åka in på sjukhuset, akut
På sjukhuset fick man tårta och glass och hoppla hej
Såklart så började jag tänka på dig
Så jag tog med en bit som present
men det var inte jag som åt den, det var Kent
Han som bara förstör och förstör
sist han car hemma hos mig så slog han på mitt rör
allt vatten rann ut på golvet och ner för trappan
till och med på markoolio, den rapparn
han gav mig en chokladbit som jag stoppade i min ficka
och sedan såg jag på klockan som ticka
paulines födelsedag är snart slut
Men den chokladbiten får inte Kent
för den ska du ha som present
för du är den bästa tjejen jag vet
även om din högra arm är fet
nej det är den inte alls de, hahaa
men trallalalaala, hipp huraa
för idag är det din födelsedag !


alla olika alla lika

Idag fick MPK09 intatuerat det i armen.

jag tror att mitt spelberoende har lugnat sig lite

Bejeweled, inte ens hälften av gångerna.


zzzz

Nu ska jag sova. (emma duktig)

småarga snickaren som klagar lite

Arga snickaren.
Programmet borde egentligen döpas om. Jag har dock bara sett 1 eller 2 avsnitt men snickaren blir ju aldrig arg på riktigt. Jag menar, han klagar lite och skäller på personerna men kan han inte bli riktigt arg? Han slänger ju inga saker omkring sig eller blir ens röd i ansiktet av att han skriker. Han är bara allmänt arg. Man kan ju likaväl göra ett TV program om våra aga bambatanter då, fast de är ju till och med argare än arga snickaren.
Om jag skulle varit arga snickaren så hade jag ju sparkat på väggarna och skrikit mig blå. Det är DET jag kallar underhållning. Klaga kan väl vem som helat göra? Alla gör det varje dag. Arga snickaren är trots allt inte så arg ändå, när jag såg programmet första gången så hae jag ju tänkt mig något sånthär.


alltså, dom är kungar!

Judit och judit. Kan inte bli bättre.

dagens tre snyggaste t-shirtar
anti diskrimeinerings dag

Ungefär den bästa rubriken jag någonsin haft, eller snarare den med minst betänketid bakom, men det struntar vi i här, tänka är ju överskattat. Idag hade vi en temadag med temat anti diskriminering och vi gick en lång poängpromenad och såg på en film så det var ganska lugnt. Jag snodde Hubbes fanta under filmen (som hämnd för gårdagen) och han gick verkligen ut och letade efter den utanför rummet där vi kollade på film. Där vart han lite ägd faktiskt.
Vi gick även till ÖB idag, där Oliver hittade sina nya glasögon. Jättesexiga.


JAG GLÖMDE

Det här förklarar hela min gårdag i en bild.

Vi slutade tidigare och trodde att bussen skulle gå 13.48, men så var klockan 13.38 och bussen åkte förbi skolan. Frida börjar gallskrika och det lät som om våra liv gick sönder. Men så sätter Hubbe fart och börjar springa mot en säker undergång, och på vägen tappar han alla papper. Han försöker springa till bussen, men busshållplatsen är flera hundra meter bort och bussen har redan stannat där för att plocka upp en person. Sedan börjar jag och frida också spring, men vi kommer bara några meter innan fridas paraply vänder sig ut och in och jag börjar gapskratta. Efter den skrattattacken så tittar jag bort för att se Hubbe. Men så ser jag att bussen står kvar där och att Hubbe precis blir insläppt innan den åker iväg.
Då förstördes våran dag en gång till, och vi fick traska i regnet tillbaka till stationen. Nej nej, där är det inte slut, utan Hubbe ringer till mig och berättar hur skönt det är på bussen. HAHA, han ska få igen idag ska jag säga er. Vänta bara..

Kan han inte bara dela med sig av sina talanger?


Robert Pattinson playing the piano.


sudda sudda bort din sura min

Nej, nu måste jag börja bli lite mer positiv tycker jag allt. Det ända jag gör hela dagarna är ju att klaga. I alla fall på dessa jävuls-tisdagar. Nu får vi skratta lite.

se klart hela också, jag höll på att dö sista sekunderna.


0.13 & 0.30. Jag ramlade bokstavligen av stolen. (skrattet kan ha att göra med oboyen, but still funny!)


En klassiker som aldrig blir gammal. Aldrig.

åh dessa tisdagar

Jag hör de välbekanta stegen i trappan och jag vet nästan redan att jag är sen. Jag hör väckarklockan i bakgrundenoch stegen kommer närmare. Jag tar mig en titt på klockan och sedan går tiden förvånansvärt fort efter det.
Jag såg upp på klockan som precis slog om till 6:48 och börjar jämra mig själv samtidigt som jag ränkar minuterna jag hade på mig innan jag ver tvungen att springa till bussen. Jag fick fram det till ungefär en kvart och funderade på att strunta i allt efter att jag hade kommit på att det var tisdag dessutom. Jag är inte ett fan av tisdagar, som jag har nämnt ett par gånger innan. Men adrenalinet började pumpa och jag satte mig upp i sängen. Sedan drog jag upp rullgardinen och såg regnet. Det var mörkt och det pissregnade. Ursäkta mig, men där hade jag släpat mig upp ur sängen, mot alla odds att hinna till bussen, och så kan jag inte ens få en molnfri himmel och lite fågelkvitter? Jag blir så förbannad.
Men sedan klädde jag på mig och borstade tänderna och en kvart senare satt jag på bussen med en liten bit choklad-frukost i handen. Men hindrar det mig från att ha en bra dag? Nej nej, det var nationellt prov i matte-historia, köttferslimpa med intryckt bacon i, grammatik på svenskan och en flyttad gympalektion till på torsda, så att vi får sluta 13.38, när jag har träning 16.00 så jag får sitta på kungsbacka station i 2 timmar ensam och hungrig. Jo, jag har ändrat mig. Jag ÄLSKAR verkligen tisdagar.

Nu ska jag dricka oboy.

lite mer rolig humor

Som väldigt många verkar blanda ihop med dålig humor. Men nu behöver ni inte oroa er för att blanda ihop sakerna längre. Mina damer och herrar, låt mig presentera ROLIG humor.

plugga

Vad kommer det ordet ifrån då? Och vem uppfinner egentligen ett ord som alla hatar att använda? Jag förstår mig inte på folk.

å sen .. slabbalsjsjahas OJ

(rubriken får tala för sig själv, okej, det var ett av Johannas försök till att prata idag)

Jag har egentligen inte så mycket att säga men jag tar det här som ett försök till att undvika pluggandet. Idag är det måndag och det suger ju lite, men det är ju bara 4 dagar kvar till helgen så varför klagar man egentligen? Vi tog lite foton som sagt på medieproduktionen och annars har det bara varit en helt vanlig måndag.
Jag skulle vara lite smart sedan och åka bussen till fjäråsoch sedan tillbaka till kungsbacka direkt, alltså sitta kvar på bussen. (för er som undrar s gjorde jag detta för att jag inte hade något att göra i 45 minuter, medans jag väntade på att mina vänner skulle bli lediga) Men så reser sig Busschauffören, när vi är i Fjärås, och säger att jag måste gå av för att bussen till Kungsbacka redan har åkt. Så jag blir tvungen att vänta på nästa buss, och blir därför sen till min lilla träff med mina polare Olivia och Johanna, som jag inte helt oväntat, sedan hittar på Mcdonalds.
Det blev en del skratt där, åt allt från Johannas citat (rubriken) till hörfel och annat som vi brukar hitta på. Jag tror att Personalen på Mcdonalds börjar känna igen oss. De ger oss de där irriterade blickarna varje gång vi är där i alla fall. Jag menar, vill de inte ha kunder eller? Då kan vi få sitta där och skratta, det är väl vårat problem om vi blir uttittade? Jag orkar inte.
Men, som Hakim skulle sagt. Livet är en Potatis!

fotouppdrag i skolan

Dessa bilder är de bilder som bara råkade tas, de (flesta) tillhör inte uppdraget.

vi kallar den hubert

för den är lite lik hubbe.

en gammal goding

idag blev dagens låtdrog en gammal goding från kanske 2002? Haha, att jag minns det. Jag minns när jag och Johanna dansade runt till den här låten i mitt rum som småungar. Vi fattade nog knappt vad låten handlade om, men, som jag har sagt många gånger. Jag tröttnar oftast inte på en låt som varit min favoritlåt. Kanske en stund, men sekunden som man dammar av cdfodralet och sätter igång låten så pumpar blodet till max. Jag bara älskar den känslan.


min middag idag

Det här projektet i idrotten, om sin hälsa. Det går bara bättre och bättre.

Saltimbanco

Jag var, med familjen, och kollade in Saltimbanco idag. Sjukt coolt, fick både hjärtklappning av rädsla och skrattattacker. Den här killen var ju showens stjärna. Han fick mig att börja skratta i alla fall. Han gör verkligen nästan alla ljud själv. Här är den bästa delen, i 2 olika klipp. När han kastar boll och sedan låser in sig själv på en toa som blir översvämmad.

gotta live to party

Kom just hem från Olivia och ska strax dra och sova. Men jag kände att jag inte hade fullbordat mitt spelmissbruk riktigt idag så jag fick sätta mig här och spela lite Bejeweled först. Sedan fick jag för mig att uppdatera och här sitter jag nu, med min snygga elvis lugg och kommer int på något särskillt nödvändigt att skriva. Imorgon, eller senare när jag har vaknat, eller blivit väckt, så ska jag och failjen dra iväg till någonstans och fira lite farsdag.
Vi ses väl imorgon då? Ifall jag inte får en komet i huvudet.

gud vad cool jag är

Nu åker jag hem till Olivia igen

17:57Emma
men jag äter lite mat, så kommer jag sen. fundfera ut en bra film sålänge ;);)
ahahahhahaha
17:57Olivia
du e konstig
17:57Emma
ska jag ge peacemärkerna till pappa eller?
17:57Olivia
NEJ
17:58Emma
sluta mobbas då :O
mohahahaha
17:58Olivia
.........
17:58Emma
HAHAHAHHAHAHHAHAH I feel the power of the candy .. MOHAHAHHAHHAA
18:03Olivia
hahahahhahaha

ja, det handlar om att han har lagt i lite alkohol..


Av alla idol auditions jag har sett, folk som fiser, folk med extrem basröst, falsksång, folk som har börjat gråta, folk som har fått jurryn att gå därifrån. Så kan jag aldrig få nog av den här killen. Killen med stil, den coola killem. Som han själv säger.

nu går det för långt

nu går det för långt helt enkelt.
Kom hem från Olivia precis och möts av Mathias som öppnar en nydiskad diskmaskin, som han satte igång själv. Det såg ut såhär, när han inte hade börjat plocka ut ännu.


haha

ta av dig strumporna
jag har inga på mig
bra

idol tove

Så sjukt fint. Tove, you go girl!

friday

Egentligen låter det konstigt att läsa Fridag. Eller så passar det ganska bra, jag kommer inte ihåg vad jag tänkte. Man blir ju trots allt fri på fredagar.
Herregud, vad jag babblar på om ingenting. Jag sitter hemma hos Olivia och vi väntar på att Idol ska börja så att vi kan occupera TVn. Vi har bestämt att vi ska göra något roligt också, men ingen vet vad ännu. Idag gick skolan fort, vi började 12 och hade datakunskap och samhäll. Vi slutade även en halvtimma tidigare, så vi var bara i skolan i 2,5 timmar sammarlagt.
Nej, nu ska jag sätta mig och kolla på disneychannel med Olivia.

Btw. Den här fick mig att börja gapskratta innan. Kvällen kan ju sluta intressant.

det blir ett beroendeJag har spelat det här spelet, i mer än 2 veckor varje dag. Jag ser mönstret när jag ska sova, jag hör ljuden när det är tyst, jag klarar inte av att någon liger över mig på listan på bästa-den-här-veckan (till höger) och jag klarar definitivt inta av att sluta spela. Det går inte.

om alla ändå klagar.

Alla klagar hela tiden, jag också ibland. Eller det händer väl ganska ofta när jag inte får som jag vill, men västtrafik var ämnet som jag tänkte ta upp, och alla klagar ju på dem så så kan ju jag bara följa stömmen lite den här gången.
Det är inte busskorten som stör mig den här gången, det har jag redan klagat klart på. Nej, det är att i de nya bussarna, om man trycker på stoppknappen så börjar ett rött ljus blinka STOP längst fram. För det första, vi bor i Sverige, det kan stå stopp, till och med utan att utlänningarna blir förvirrade. För det andra. Innan stod det ju Stannar, och då fattar man att den stannar på näst station. Nu, när det först kommer ett ljud som liknar en trasig ringklockan och sedan att det blinkar rött i hela bussen (ifall det är mörkt ute) Och det står Stop. Borde inte DET förvirra utlänningar om något? Jag skulle ju blivit rädd, det ser ju ut som om det är ett nödanrop eller något.
För det tredje, så på utrymningsplanen, och instruktionerna till hur man slår sönder fönstrena med hammaren står helt och bara på Svenska. Är inte det viktigare att utlänningarna fattar?

Jag blir bara så irriterad ibland. Fast jag inte behöver bli det. Nu har jag skrivit av mig det, känns otroligt skönt att klaga ibland. Medans jag ändå håller på så kan jag också klaga lite på min dator. Den hackar när jag spelar upp musik, och ibland driver det mig till vansinne eller nervsammanbrott. Jag hatar ogillar det.


mazemaster

Såhär kan det gå, om man heter Emma och hennes vänner får tag på videon.

kakmonstret förföljer mig

Man kan inte ens googla något längre utan att man blir sugen på kakor.
Livet är ju inte rättvist.


dagens trudilutt


Kör den acustiska versionen idag. Inte så stor skillnad, men sjukt bra.

torsdag morgon

Jag stod i mitt rum med jackan på mig och tittar ut genom fönstret i min stress. Jag ser bussen långsamt rulla ner för backen och jag grips av panik. Jag rusar ut genom dörren och upp för backen och lyckas stoppa bussen i sista sekunden.
Mats vet allt var på bussen men han var ganska tyst idag.

Det var allt.

oh no she didn't


''Vill ni testa en sak?''

Eller egentligen så hände det många konstiga saker. Till exempel att vi hällde salt i Emmys mat när hon var och hämtade en macka och i hennes glas, så när hon skulle drick för att få bort smaken så blev det bara värre. Men nog om det, även om det var roligt. Det var ju något annat jag tänkte berätta.

Jag, Dagge, Andersson och Andreas stod utanför Fyren och funderade på hur livet skulle gå vidare där ifrån. Jag skulle hem till Johanna och leka med henne och Olivia och Dagge skulle hem. Vi stod mitt upp i ett intressant samtal om att kissa på Dagges moppe när en liten spinkig man kommer fram till oss. Han frågar om vi har slutat skolan oh jag tittar runt mig. Ser det här ut som en skola, tänker jag, men jag säger artigt JA, och vänder mig sedan mot de andra, i hopp om att denna mannen ska gå. För om sanningen ska fram så skrämde man mig lite. Men istället frågar han på.
Mannen: Vill ni testa en sak? 
alla tittar på varandra.
Mannen: Det tar inte så lång tid..
Emma: Vad är det då?
Mannen: Eh..
Emma: (puttar till frida som har vänt sig åt andra hållet, ett desperat rop på hjälp) Eh, Frida, han vill något.
Andreas: Men vad är det då?
Mannen: Det ligger här i ryggsäcken. (boxar till sin ryggsäck på ryggen)
Vi tittar en stund på varandra.
Mannen: Jag har hyrt ett rum här inne (pekar på fyren), så vi kan vara där inne. Följ med mig!
Vi tar en snabb titt på varandra igen innan någon tar första steget efter honom och alla hänger med. Mannen sprang nästan genom fyren, upp för trappan och in i ett avlägset rum på baksidan. Men man såg ut genom ett fönster på biblioteket och jag satte mig närmast fönstret. Rummet varungefär lika stort som en väldigt liten toalett, så vi fick precis plats.
Sedan tar mannen upp en liten låda ur sin väska och ställer den på bordet. Han öppnar och man kan se små bitar rfån ett flingpaket utklippta och målade på. Det såg lite ut som spelpjäser och rutor. Han berättade att det var ett spel och att vi skulle spela det. Vi fick också skriva på papper så att han skulle få filma och ta kort. Så vi skrev på, sedan öppnade vi lådan och tog ut pappret som låg överst. Efter en del fajtande så fick jag läsa och förklara hur man gjorde. Även om vi tog det försiktigt, ett steg i taget så fattade vi ingenting. Men, vi satt där inne i 1,5 timmar. VAd hände egentligen med ''Det går fort'' Vi skrattade mycket, men det var nog inte för att spelet var roligt, utan av lite andra anledningar. Herregud, sedan flydde vi nästan därifrån men fick med oss 50 kronor på Kungsmässan i ett presentkort var.

Jag kan lova er, det var inte värt 50 kronor.


dagens lunch


mpk09

Så var det dax igen.
By Grannis, herself.


singingbee nästa

Dagge & Emma: Bom Bom Paooow Bom bom paooooooow gotta get get
Dagge: Har du hört om de där nya bandet?
Emma: Vilket?
Dagge: Abba, jag tror dom e svenska.
Emma: Hmm... e de hon där.. Ont det gör ont? (börjar sjunga)
Dagge: Nej, det är ju hon där Lenny.. (slutar med töntrösten) Nej Emma Jag orkar inte!
Båda: HAHAHAHA

det var tydligen kul.

jag ogillar tisdagar

Men den här funkade faktiskt ganska bra. Jag väcktes av mamma klockan halv 7, en halvtimma efter att jag ska ha gått upp. Så jag hann inte duscha, äta eller lyssna på Knappen och Hakim. Jag gjorde mackor som jag skulle ta med mig men glömde dem förståss precis innanför dörren när jag sprang till bussen. Frida var sjuk idag, så jag åkte själv, sedan väl framme i skolan så var det svenska, där vi har grammatik. Efter det så var det matteprov, nationellt, i statistik och sånna där linjer och prickar. 
Sedan var det lunch, lasagnen var stark, men gick ner ganska lätt eftersom att jag inte hade ätit någon frukost. Sedan satte jag, emmy och mathilda oss på några röda kuddar och hade ryck i ungefär 1 timma, innna vi gick in på engelskan. Där vi skrev lite papper och snackade om danska och norska. Sedan var det dax. Vi, en dag efter alla andra, fick skolkatalogen. Även om man redan har sett de flesta bilderna på facebook så är det ändå en speciell känsla att få skolkatalogen. Vi han kolla igenom den lite, men sedan skulle vi ha gympa och det var volleyboll som stod på shemat. Mitt lag förlorade alla matcher, men OM vi hade roligt i alla fall. Efter gympa så skulle jag till gymmet. Matilda, min träningspolare, har opererats så hon kunde inte vara med. Så jag fick ta mig igenom allt själv. Trevligt. Nej inte särskillt, det var ganska ensamt, men strunt samma. Jag missade bussen till stationen, men det kom en till, som inte stod med på listan. jag kom till stationen vid halv 6 och det går ju en 742 då. Det var dagens roliga. Förutom att jag träffade på John på bussen. Trevlig grabb det där. Rolig också, vi satt och tittade igenom skolkatalogen under hela resan och hittade nästan alla från våran forna klass. Det kändes lite sorgligt ett tag där. Att alla hade gått skiljda vägar. Men, livet går tydligen vidare. 
Sedan sa vi farväl och jag hoppade av bussen, åt middag, duschade och nu sitter jag här, beredd att springa och ta ut diskmaskinen när som helst. Jag SKA ha de där 50 kronorna!

Det här är Oliver. Jag orkade inte vända bilden, så ni får helt enkelt vända på huvudet.

färdigduschad och klar

Men klar för vad? Det får vi aldrig veta.

I can't help myself. He's just so damn freaking beautiful.

Kom ihåg. Andas. Andas.


dagens citat

Olivia: Men, vi har ju inga Happy Meal Muggar?


mitt horoskop för november

"Nyckeln till goda resultat i skolan/ på jobbet är att du dels redovisar dina uppgifter ordentligt och att du inte gör allt i sista sekunden. Stjärnorna varnar för missförstånd som kan orsaka furror på tråden mellan dina vänner, så tala hela vägen ur skägget. Du borde hålla koll på dina pengar, vart tar dem vägen? Håll bättre koll på dem nästa gång du får pengar, det blir snarare än du väntat dig. Tur dag: 19 november."

Kan det bli mer klockrent än denna månaden?

1.) Jag gör alltid allt i sista sekunden, väntar in i det sista med att göra minsta lilla sak. 

2.) Det där med att skaffa skägg, får tetsta det nästa månad istället. 

3.) Missförstånd mellan mina vänner? Händer varje dag. 

4.) Att jag borde hålla koll på mina pengar? Hahaha, har inte ungefär varannat inlägg på sistone handlat om min klagan över att jag är pank?

5.) Turdag: 19 november, behöver jag säga mer??

den här dagen vill mig något


edward finns på riktigt

haha

Här kan ni läsa nyheten.
gå och lägg er nu

Godnatt. Det är skola imorgon igen. Jag är extremt taggad. Jiha.
Det är ju faktiskt sovmorgon till 7, underbara, underbara sovmorgon. Och på fredag har vi sovmorgon till 12, är livet inte underbart? Och vad är det jag hör? Det regnar, åh, jag älskar regn när man ska sova, så otroligt mysigt.


- Juli. bräckan med olivia, minuterna innna hennes moppe fick punka.
Good times, good times.


åh herre min gud!

Det här är inte bra, jag borde inte titta. Men det går inte, jag kan inte stå emot det. Det går inte! Emmet haha, killen är ju störtskön, älskar han i böckerna, här visar han ju ett litet smakprov på hans humor i new moon.

kampen om de 50 kronorna

Varje månad finns det en chans att tjäna 50 extra kronor. Den av mig och Mathias som tar ut diskmaskinen flest gånger under månaden får 50 kronor. Det började bra i Augusti, med att jag vann, men september och oktober har jag torskat ordentligt. Denna månaden satsar jag hårdare och ska för tusan kamma hem de där pengarna. Det hela var först en liten lek, som ni ser på hur diskmaskinerna har ökat. Men sedan efter att jag vann med 1 disk i augusti så har det varit blodigt allvar och inget annat är det. Vi ställer klockan, alarm på mobilen, slåss om vem som kom först fram till köket och pixpaxar diskarna innan de ens har torkat. Det är sjukt.
Men, nu måste jag sluta skriva, larmet på min mobil gick för 1 minut sedan, jag måste skynda mig ner.

new moon

Jag har suttit och lyssnat sönder på den här låten idag. Den är så fin, passar perfekt in i New Moons soundtrack. Jag tog bort låten från min Minipod i menyn när jag rensade den, men ska nog lägga in den igen så fort jag orkar. Det vill säga att det kan nog ta en stund, men här har ni den sålänge.

Stephenie Meyer har gjort det igen

Jag har inte läst ut den, men är nära på nu. Och herre gud, jag börjar känna lukten av riktigt bra bok här, vilka känslor! Hon skriver ju som en gud, kvinnan. Jag blev tårögd flera gånger och nu vågar jag inte läsa slutet, vad ska vi göra? Jag är bara liten.

mitt senaste dygn i bilder


Redo att åka till Olivia, Godis, Mixer och en stor väska med hemligt material.


Den e grön 


Är ute och hämtar Frida, gjorde ett misslyckat försök till att skrämma henne, eftersom att hon körde fel. Klant.Frida och Johanna, .. gör nåt. Ute på promenad med zorro.


Och här är samma ställning från ett annat perspektiv.


Frida berättar hemska historier. Riktigt läskigt flera gånger, kvinnan vet hur det ska tas.


Olivia är rädd.


Filmerna för kvällen. Kenny, fortfarande bäst. Vasaru? Bäst. ååh, ja vet!


?


Vi är ute och hämtar extrasängar.


Går in med sängarna. Frida är så matcho att hon bär en helt själv.


Frukost


Frukost


Frukost


Lunch