Turkiet dag 3


Dallerkaka

Det här har jag och pappa suttit och skrattat åt i två dagar nu. På buffen på hotellet finns det många olika dallrande kakor att välja mellan men den här var den dallrigaste vi kunde hitta just då.


Måndag

Ligger i solen, once again, fast den här gången spelar jag Temple Run som jag inte har lyckats tröttna på ännu. Slog precis mitt rekord ... med tre poäng haha. Så nu är det istället 3,578,609 (inte för att ni visste vad det var innan men jaja)

Nu ska vi beställa en båtresa och sedan drar vi ner till stranden och myser. Hejdå.


Turkiet dag 2

Hallå där hemma! Klockan är halv 9 här i Turkland och vi håller redan på att somna. Idag har vi varit ute hela dagen, hela hela dagen. Varmt och skönt har det varit också, och hur god mat som helst!


Varmt

Ligger i värmen och läser en bok. Jag visste nog inte själv hur mycket jag hade saknat solen. Pappa och Sara har badat, maten är jättegod och jag är jättetrött. Skönt att jag bara ska slappa hela veckan då.


Turkiet

Fyra timmars flygresa, två timmars bussresa och vi kom hit. 20 grader och soligt har det varit idag, så skönt att få se solen ordentligt igen!



Nu ska jag ut och spela kort med pappa och Sara!

Jag tror också att du är trött

Pappa: Jag är nog väldigt trött.
Emma & Mamma: Jaha?
Pappa: Jag skulle ta på mig läppglans så tog jag min roll on istället!!
(Pappa går iväg)
Emma: Sa han läppglans?
Mamma: Jag tror han menade läppsyl.
Emma & Mamma: Hahahahha!

Brb Alanya


Här ska jag bo i en vecka.


Bilder från google

Nu när det håller på att bli vinter och allt

Här är lite mys från H&M som jag hade haft i min garderob om jag hade pengar.


If you want to feel rich, count the things you have that money can't buy.

Hallå fredagskväll! Sitter här med datorn i knät framför TVn och har lite små-ångest för att jag måste packa. Åker till Turkiet imorgon klockan 6 nämligen, det ska faktiskt bli skönt att se solen i en vecka och ha det mysigt med min familj (utom brorsan som ska på basketläger istället hehe).

På lunchen idag åkte jag och Marcus och åt pizza också. Det var riktigt galet gott.


Äntligen Hemma

Nu efter nästan 6 timmars jobb (Comfortbutiken) efter skolan så fick jag åka hem, det har mölats information in i mitt huvud och nu är jag trött som jag vet inte vad. Men jag tror jag lärde mig någonting om alla rör, blandare, skruvar och mojjs som alla ville köpa.

Det är mycket nytt, alltså väldigt mycket nytt. Men jag hoppas att jag lär mig ju längre jag jobbar där eftersom att jag idag stod som ett frågetecken när folk frågade efter 22 invända rör och 90 graders stumpar och allt vad det var. Tidigare har jag bara jobbat på kontoret men nu ska jag ut i butiken och det ska bli roligt bara jag lär mig lite. Haha. Men nu ska jag äta min tacorulle om ni ursäktar mig!

Ha det så himla bra. Och imorgon lovar jag er att det faktiskt är fredag!


Mitt ben, Marcus hand och Sotis igårkväll. Och en fin tapet inne på Comfort idag.

Fixar lunch. Najs.

foto0493 (MMS)

Fixar lunch. Najs.


Hej fredag

Fast så är det inte fredag. HAHA, hoppas jag lurade någon. (För jag lurade nämligen mig själv)

Idag är det torsdag så det är inte så långt till fredag i alla fall. Jag slutar skolan om en och en halv timma och då ska jag till mitt framtida jobb (förhoppningsvis) och lära mig lite saker innan jag kan börja. Annars då? Jo jag sitter här med en pärondryck bredvid mig och nu slutade den här lektionen så hejdå. Haha.


Jäkla onsdag


Random konstig bild från Öppet Hus i helgen (som jag hittade på slask (skolans nätverk))

Jag brukar gilla onsdagar i skolan men den här onsdagen måste vara den segaste på väldigt länge, om inte den segaste hittills. Samhäll B tre timmar på morgonen och Textkommunikation tre timmar på eftermiddagen. Idag är det reportagejobb hela dagen och jag börjar liksom bli trött nu. Det regnar ute. Min näsa rinner. Osv osv.

Imorgon slutar jag i alla fall klockan 12.10 så då har jag något att längta efter! Nu blir det mer reportage i en och en halv timma till. Kaféet är öppet så jag kanske smyger dit snart och köper mig något att knapra på. Hehe.

Samhäll

Nu har vi lite rast på samhällslektionen så då passar jag på att blogga lite. Igår åkte jag hem till Marcus och vi spelade spel och kollade på film hela kvällen tills vi somnade i höstmörkret. Nu sitter jag och skriver ett reportage med mina mysiga journalisttjejer, men det är bara Thilda som vill vara med på bild.


Här tittar hon lite mystiskt på Frida.

I skolan

Är det sorgligt att kafékillen vet precis vad jag vill ha till frukost?


Jag var nog trött

Det tog inte lång tid efter det att jag publicerade det förra inlägget innan jag somnade pladask i min säng. Jag vaknade för en kvart sedan med kläder på och smink utkletat och jag är fortfarande riktigt trött. Haha. Vad händer? Nu får jag sätta mig framför TVn en stund innan jag går och lägger mig, hoppas att jag inte vaknar i fotöljen imorgon (sätter mitt alarm nu för säkerhets skull). 6.15 woho!

0FnuSk on Make A Gif, Animated Gifs
Och ja. Jag borstar tänderna.

Detta mörker gör mig galen

Igårkväll, efter att jag hade tagit mig igenom den där boken, åkte jag hem till Marcus. Vi såg på film och åt popcorn tills vi somnade och jag vaknade någon gång på natten och tittade ut för att se till så att det fortfarande var natt. Det var helt och hållet bäcksvart så jag gosade mig in under täcket och var glad över att få sova en stund till. Då gick alarmet. Det var helt svart ute. Helt svart. Usch vad jobbigt det är att gå upp då.
Jaja, jag kom upp i alla fall, och älsklingen fick ligga kvar under det varma täcket för han har sovmorgon på måndagar. Suck. Jag kom i alla fall till skolan, fick i mig frukost och hade mina måndagslektioner. Sedan tvingade jag Johanna att komma ner till stan och fika med mig så vi gick till Carma och åt kaka och mös en stund.

Nu är det mörkt igen och det känns som om klockan är tio på kvällen eller nåt. Men jag får nog allt hålla mig uppe en stund till. Japp. Här ska ni få se massa bilder jag har tagit också!


Igår på min väg till kärleken.


Imorse när jag gick till bussen.


Fika med Johannisen.


På väg hem.

Kul liv.


Måndag

Linjära funktioner, Andragradsfunktioner, Exponentianfunktioner, Tredjegradsfunktioner, Potensfunktioner osv osv osv... Jag älskar Matte C.

.

Min kompanjon idag


Söndagsångest och så vidare.

Igårkväll var järngänget samlat igen och vi hade det supermysigt hemma hos Olivia. Åt massa god mat, skrattade och pratade i timmar och såg på film. Jag drog hem vid midnatt och det är ganska roligt (fast inte just då) hur mycket man känner sig som den första scenen i en skräckfilm eller en kriminalserie när man kör hem genom den bäckmörka skogen helt själv med superhög musik på. Men! Jag överlevde! Och tack bästa tjejer för en jättebra kväll!

Idag måste jag läsa. Jag läste ganska mycket igår men idag får jag nog sitta och läsa väldigt länge. VÄLDIGT LÄNGE. Suck. Nu ska jag duscha.. eh jag menar LÄSA såklart.

Idag gick jag upp 8.40 för att gå till sko...

Idag gick jag upp 8.40 för att gå till skolan!! "Vadå?" tänker ni. "Det är väl inte så tidigt?" Eh jo, säger jag. PÅ EN LÖRDAG är det tidigt.


It's fredag fredag

Sitter på en mediekommunikationlektion (jobbigt ord). Har en team sportia flaska med juice i handen och är allmänt fredag-glad. Dock har jag glömt min skåpsnyckel hemma så min dator är inlåst i skåpet, men jag får klara mig med penna och papper idag! (helt galet).


Matglad

Hej världen. Idag var det en kort dag i skolan eftersom att jag inte behövde gå på den sista lektionen så jag och Marcus drog till Wallys (w rärkas som v) och Marcus bjöd på pizza! Åh så gott. Där satt vi och hade det mysigt en stund och sedan tog vi halv tre bussarna, jag hem till mig och han till Anneberg.
Jag kom hem vid kvart i 3 och jag satt och kollade på tråkiga TVprogram tills mamma kom hem med mat vid 6-tiden. Då var jag fortfarande ganska mätt efter pizzan men jag kunde inte motstå den underbart goda räkmackan som mamma hade köpt till mig så nu sitter jag här och är proppmätt.

Och så har jag ångest över att jag måste läsa. Jävla engelskabok från 1600-talet som måste vara utläst på måndag. Men enda sättet att bli av med ångesten är att läsa, så jag får väl göra det nu då. Åh.

Suck.



Sant

Källa

Tossdag, som pappa brukar säga.

Jag sitter i skolan och undrar varför jag startade ett inlägg när dagen precis har börjat och jag egentligen inte har något att berätta. Haha. Nu ska jag ha psykologi i alla fall. Mössan är på mitt huvud idag! Tjoho. (Intressant inlägg).

Onsdagsbabbel

Jag kom inte alls långt på min bok igår. Jag tror att jag somnade med den på mig och vaknade någon gång inatt för att lägga den på bordet bredvid sängen. Eller, där låg den i alla fall idag när jag vaknade.

Just nu sitter jag i Paris (klassrummets namn), Thilda har min mössa på huvudet och jag skriver på min 8e sida på min Samhälls essä som ska lämnas in för feedback om en timma och 10 minuter. Stormen utanför  har i alla fall lugnat ner sig lite sedan imorse då jag sprang till Fridas hus (som bara är rätt över gatan) i regn, rusk och vind.


Mysiga Thilda.

Höstmys (.... eller?)

Efter dagens tråkiga skolgång åkte jag med min man hem till honom och vi åt gammal pizza och tittade på Transformers. Sedan vid sju fick jag skjuts hem och här hemma har jag nog bara suttit och kollat på dumburken hela kvällen. Nu ska jag sätta mig med min bok, ha lite tända ljus och lyssna på musik. Hejdå. (Och jag vet, det låter rätt mysigt men i själva verket så vill jag verkligen inte ens läsa den här boken, den är för engelska C och är skriven på 1600 talet. Dessutom började jag idag och har prov på den på måndag. Flyt.)




Men det är bara regn hos mig

Idag regnar det bara. Regn regn regn. Mamma körde mig i alla fall till skolan imorse vid 7 så att jag slapp regnet. Sedan har det varit som en helt vanlig tisdag med hyfsat tråkiga lektioner. Just nu sitter jag här på Svenska C och hör regnet utanför, ingen direkt lust att gå ut men här innifrån är det ganska mysigt.

Charmtroll


Jag tror att ni har fattat

Jag har läst idag. Läst och läst och läst. Sedan åkte jag hem till Johanna efter en onödig Estetisk Verksamhet lektion och bara mös lite i höstvädret. Vi försöker fortfarande bli av med massor av saker från loppisen men hittar INGEN second hand butik som köper in saker, det finns bara en massa butiker som man skänker saker till. Någon som vet om det finns någon? Alltså till och med i Göteborg? Tacksam för tips verkligen!

Så vi gjorde inte så mycket, kollade på TV och sedan tog jag bussen och var hemma klockan 18:04 (se till att ni noterade det). Nu vet jag inte vad jag ska göra, slöa tills klockan blir för mycket och jag får ångest över att jag ska upp 6:20 imorgon? Jag antar det. Hejdå!


Läsa läsa läsa läsa läsa läsa läsa läsa läsa läsa läsa läsa läsa



Blöta brallor

Om en halvtimma går bussen mot Kungsbacka som jag ska ta, för att sedan ta pendeln till Marcus. Jag har verkligen inga, och då menar jag INGA rena byxor. Inga alls. Inte ens de där som brukar ligga och samla damm längst in i garderoben som man egentligen inte använder fast de ändå ligger kvar.

Nepp. Så jag håller på att tvätta mina jeans nu, och får hänga dem på tork hemma hos Marcus i hopp om att de torkar tills imorgon.

Planering har aldrig riktigt varit min grej.

I'll be here when you come back.

Hade en mysig kväll med Johannisen igår! Kollade på TV hela kvällen och bara hade det bäst. Imorse drack vi oboy och kollade på fyra eller fem avsnitt av Keeping Up with the Kardashians. Nu är jag hemma och ska storstäda.


If you can't change your situation, change your attitude.

Hej svej. Idag åkte jag hem från Marcus vid halv 10, efter en mysig fredagskväll hemma hos honom. Jag kom hem vid 10 och drog ut och fotade i den mysiga morgondimman.

Vid 12-1 tiden tog jag bilen hem till Johanna och vi har sorterat saker hela dagen (från den där loppisen vi sålde grejer på för ett tag sedan). Vi åkte även ner till Game Stop och sålde några utav Mathias spel som hade blivit kvar och fick ihop nästan 300 kronor på det! Sedan slängde vi alla de kläderna som vi trodde att ingen skulle vilja ha (I en välgörenhetscontainer såklart) och jag skjutsade hem Johanna och åkte sedan hem. Här sitter jag nu, ska bara duscha och fixa lite, sedan åker jag tillbaka till Johannisen igen, så har vi myskväll där.

När vi väl var på Kungsmässan så kunde vi inte låta bli att kolla lite i affärerna också så jag hittade en tröja. Surprise surprise! Nu är det inte mycket pengar kvar den här månaden men tröjan var så gosig att jag bara var tvungen.



Hur mjuk som helst!

Skulle vara snällt.

Hej. Ni kan väl gå in på Metro Photo Challenge och söka i sökrutan på "emmagrann", sedan kommer ni att se mina bidrag till tävlingen. Om ni "gillar" eller kommenterar de bilderna ni tycker om så har jag en större chans att komma längre i tävlingen. Tack så mycket!

Jag ger dig min morgon



Hur kan du få mig at känna sån lust till att leva?



Igår var det lite galet. Jag slutade skolan vid tre och jag och Marcus gick och åt pizza. Mumsigt! Fast Marcus märkte att hans telefon var borta så efter pizzan gick vi jätte jätte jätte jättefort tillbaka till skolan för att hämta den (vilket i vanliga fall tar 20 minuter men det tog 8). Det gjorde vi för att hinna med bussen, vilket vi gjorde med en väldigt kort marginal.
Sedan var vi hos Marcus i en timma innan vi tog bussen hem till Fjärås. Vi kollade på Snabba Cash och jag åt knäckebröd (som jag har lyckats bli beroende av). Sedan pluggade jag till provet som jag hade idag. Vi somnade tidigt och vaknde tidigt, tog bussen till skolan och här sitter jag nu ett par timmar senare. Japp!

Ha en underbar helg nu. Bara för att ni kan!

Då mår man

Köpte precis den sista nybakade kanelbullen. Åh så gott!


I tunga vintrars mage

Så, nu har jag läst ut min svenskabok, I tunga vintrars mage, vilket låter som en skittråkig bok, och jag lovar er, den ser tråkig ut också. Men den var inte tråkig, utan ganska intressant men ändå väldigt konstig och sorglig. Ja, ni får läsa den för att förstå (inte för att någon kommer att göra det men..)

Jag har också städat lite så att man nu ser att jag faktiskt har ett golv i mitt rum. Känns bra. Imorgon är det åttabussen som gäller med Liljeberg, och nu ska jag sova tror jag, godnatt!


Katten, musen och boken.

Lista

Saker jag borde göra:
- Läsa ut min bok till Svenskan.                               
- Läsa ut min bok till Engelskan.                              
- Rätta min talanalys.                                             
- Samhäll.                                                             
- Städa mitt rum.                                                  
- Duscha.
- Söka jobb.

Saker jag gör istället:
- Spelar Temple Run.
- Bloggar.
- Instagrammar.
- Kollar kläder.
- Äter.

Alla bilder

I det förra inlägget berättade jag att jag inte kunde få tag på alla bilder jag hade tagit i tisdags eftersom att de låg på min telefon, men nu är jag hemma och har lagt in alla bilderna på datorn. Alla bilder jag tog i tisdags var en bild. En bild var alla bilder. Ja ni fattar. Här är den i alla fall, på min mat hemma hos Johanna framför TVn, i fåtöljen som jag, lite senare, välte över mig själv.


Onsdag

Som jag förutspådde så blev det ingen uppsatering igår. Surprise surprise! Istället hängde jag med Johanna efter skolan, åt potatis och köttbullar framför TVn och hade det bra. Tror vi satt och tittade på TV från tre till sju, haha, och det var knappt någor bra på TV heller (kommer inte ens igåg vad vi kollade på, eller jo My Life As Liz på MTV men det var väl bara i en halvtimma av de fyra timmarna?) Jaja. Sedan skulle Johanna åka och träna så jag fick skjuts ner till stationen där jag satte mig på pressbyrån och läste i 45 minuter innan Marcus kom springandes så att vi skulle hinna med pendeln kvart i. Vi hann och sedan satt vi vid kiosken i Anneberg och väntade på skjuts hem av Marcus mamma.

Idag vaknade vi (no way?) och tog bussen till skolan halv 8. Här sitter jag nu, ett par timmar senare, och har Samhäll. Projektet som vi jobbar med är jättejobbigt och stort och det är inlämning nästa vecka så jag borde egentligen inte sitta här och skriva, men jag tyckte att jag behövde en liten paus. Eller nåt.

Alla mina bilder som jag tog igår (vilket inte var så många men ändå) ligger på mobilen och jag kan inte lägga in dem på skoldatorn men här är en bild ifrån Marcus ipod igår när vi väntade utanför kiosken.


Hunden katten glassen hunden katten glassen

Så. Nu tycker jag att det räcker med onödigt TV-tittande och annat som man hittar på när man har tråkigt, så nu ska jag nog gå och lägga mig snart. Och när man säger så så brukar det ändå ta minst en timma innan man faktiskt går och lägger sig men den här gången menar jag det! Det ska gå!


Och om jag inte hör av mig imorgon kan det bero på att jag inte har tid eller helt enkelt för att tisdagar suger!

Människor ramlar runt på stan

Hej världen. Just nu sitter jag och dricker mjölk, tittar på "Pengarna på bordet" och får bara ångest av hela programmet. De som spelade nyss förlorade 900 000 kronor av sina 1.8 miljoner och man blir ju bara så ledsen när pengarna försvinner. Men mjölk är ju i alla fall gott och då blir jag lite gladare.

Imorgon är det väckning 6:30. Kul. Taggar redan.

True

Having a sister is like having a best friend you can't get rid of.



Är det inte måndag onödigt ofta?

Hej. Här sitter jag med Matte C och lite måndagsångest. Idag ska vi i alla fall få våra datorer i skolan vilket känns bra eftersom att jag är trött på att skriva allt på papper. 
I lördags var jag, Marcus, Sara och Mathias ensamma hemma i Fjärås och vi åt tacos och mös. Sedan hade Mathias basketmatch igår så jag åkte och kollade på den, där jag även fick träffa Farmor som jag inte träffat på över ett år (!) så det var mysigt, även om de förlorade matchen.  Sedan vid 3 åkte jag och tankade Marcus lilla älskling (bilen) och sedan åkte jag dit och var där hela kvällen. Jag somnade med kläderna på jättetidigt (typ vid 8 haha) så jag är i alla fall inte trött nu.

Trots det vill inte matten lösa sina egna problem.

image descriptionimage description

Vad skulle vi annars gööööööraaaa?

Sitter och lyssnar på höstregnet och Håkan Hellström med världens mysigaste kille. Bra söndag ändå. 

Lördagslunch

Idag är jag barnvakt för min kära lillasyster och vi har fotat och ätit lunch. Vi har även fotat våran lunch. Haha.

Emmas Lunch


Saras Lunch

I don't want this moment to ever end.

Hej, igår blev klockan äntligen fyra och Marcus kom ut ur filmstudion, vi tog bussen hem till honom och bestämde oss för att inte gå på bio utan bara ha en pizzakväll framför TVn och datorn istället. Så efter att vi kollat på Monsters Inc (hon ska tillbaks annars får du med mig att göraaaa) så tog vi bilen till Kungsbacka, köpte lite gott på Maxi, beställde pizza, åkte och hämtade den och sedan åkte vi hem och åt för fulla muggar och tallrikar!

Mysig kväll och imorse åkte Marcus till jobbet och jag fick ta hans bil hem. Så nu sitter jag och myser med Sotis och har lust att fota. Fast jag borde läsa. Det borde jag verkligen. Vi får se.


Fridas söta hund Leia, i väntan på att åka till skolan igår.


Marcus och hans söta hund Bella, på Marcus köksgolv igår.


Superpizza och TV.


Min gosekatt.

Här sitter jag

Jag slutade för mer än en halvtimma sedan och börjar nu bli så rastlös så att jag påbörjar ett inlägg till min blogg utan att egentligen ha någonting att skriva. Men hej ändå och hoppas att er fredag har varit bra än så länge. Marcus slutar fyra och jag har spelat Temple Run i snart en halvtimma i väntan på att klockan ska gå fortare. Sedan ska nog jag och Marcus gå på bio och sover hemma hos honom ikväll. Mys.

Jag har på mig min nya tröja från En mix (dock finns den inte på hemsidan, men den är grå och har knappar, eller det är väl mer en blus, jaja den är fin i alla fall).

Ehm.. jag har väl inget mer att säga direkt. Så nu ska jag fortsätta med att spela templerun, ha en trevlig helg!


 


Hej och hå

Det var när jag var och handlade mat med mamma som jag kom på att jag hade lovat er bilder. Så då tog jag den här bilden, bara för er vet ni.



Det blev även lite shopping med mamma på Kungsmässan och det är ju alltid mysigt!

Mer orkar jag faktiskt inte skriva men imorgon är det fredag och det ska bli skönt. Ha det så himla bra för det kommer jag att ha. Hejdå!

Skola

Det är mycket nu. Förlåt att jag inte uppdaterat, jag ser att ni har varit inne och kollat ändå (kul att ni inte ger upp). Just nu är det skola och skola och skola och skola. Det är det jag har att säga. Lovar er en uppdatering ikväll istället. Med bilder osv.

Och här står Emma Grann med ett körkort i ...

Och här står Emma Grann med ett körkort i handen!


07:36

Jag är i skolan. Jag är trött. Kaféet är stängt. Matte C är svårt. Jag börjar bli nervös.

Nu vet ni.


Dan före dopparedan (eller något sånt)

Idag missade jag som sagt min körlektion så jag och pappa åkte ut och hade egen körlektion nu ikväll (hoppas att det var sista gången övningskörningsskylten användes). Innan det åt jag yogurt och jordgubbar och drack ett halvt paket juice. Och efter övningskörningen åt jag köttbullar, blomkålsmos och fyra knäckemackor. Vad skulle vi göra utan mat egentligen? Dö antagligen. Verkar ganska logiskt.

Nu ska jag nog snart sova för mina ögon går i kors och jag orkar inte sitta upp längre. Matte C imorgon klockan 8 igen, (försöker) tagga!


Måndag all over again.

Hej. Började morgonen med att missa min körlektion som tydligen var innan skolan vilket jag inte hade fått någon information om. Suck.
Men jag får väl skylla mig själv och hoppas på det bästa imorgon.

Annars? Jo jag har inga pengar till frukost och jag verkar inte förstå Matte C idag. Det tog bara stopp.

Jaja jag hade en fin kväll igår med Marcus i alla fall och vi får hoppas att det bara är den här dagen som inte gillar mig och inte hela veckan.


Love is friendship set on fire



Åker hem till min favorit nu! Hoppas att ni har haft en bra söndag allihopa.

Själv har jag skrivit klart min talanalys, lämnat in den, min favorittröja ät tvättad och jag är på bättre humör än jag har varit de senaste dagarna! (Får se hur det känns imorgon klockan 8 på Matte C, men det tar vi sen!)

Dimma

Vaknade imorse av Sotis som krafsade på dörren. Kollade klockan och insåg att den bara var 9. Jag suckade, släppte in katten i rummet, gick och lade mig och sov men blev konstant väckt av Sotis som korvade sig och ville bli klappad. Vid 10 gav jag upp och gick och åt frukost.
Sedan övningskörde jag och pappa i två timmar mitt på dagen, jag har också testfotat lite i den här sjuka dimman med Mathias inför ett projekt i skolan. Han är riktigt söt min bror. Här är en bild sålänge, direkt från instagram.



Sedan har det inte hänt så mycket, jag har ätit och sovit, kollat på TV (det är ganska galet att det inte går NÅGONTING alls på TV på lördagar) och suttit vid datorn. Ni vet. Sånt som man gör när man inte har något bättre för sig.

Imorgon hoppas jag att jag får sova utan katter som stör. Godnatt och ha en fin lördagskväll!

Morgonbilder

Gick ut barfota i dimman och fotade lite imorse.





Kamera: Nikon D3100
Objektiv: AF-S Micro NIKKOR 60mm

Det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort

Fick ett mail från Medina igår, min bästa vän i Texas. Jag blev nästan tårögd faktiskt, även om hon inte skrev något annat än roliga saker. Jag har faktiskt tänkt på henne ganska mycket i veckan, det har liksom dykt upp ovanligt många saker som har fått mig att börja tänka på henne.

Och så fick jag det här mailet då, och jag blev bara så glad och ledsen på samma gång. Jag vet att ni inte känner den här tjejen och att det inte räcker med att jag säger att hon är en utav mina bästa vänner för att ni ska kunna förstå. Men om jag säger såhär då; utan Medina så hade jag inte stått här idag. Jag hade inte klarat mig utan den tjejen där borta i fjärran land. Så ni som tycker att det är bra att jag nu sitter här, ni har henne att tacka. Hon tog hand om mig när jag inte kunde göra det själv och tvärt om.

I miss you ♥