Birthdays

Idag fyller Olivia år och det firades ordentligt inatt (tillsammans med att Johanna fyllde år i måndags). Vi hade roligare än vi haft på länge! Haha! 


Hahaha

Kund: Åh, du var så himla trevlig, det är så annorlunda här på västkusten!
Emma: Jaha, haha! Tack så mycket!
Kund: Jag är från Stockholm och det är så kul att komma hit och möta så trevliga människor! Flytta aldrig till Stockholm!


Hej världen, här är jag

Är hemma hos Philip och packar grejer. Helt sjukt hur mycket saker som är mina här haha. Det känns helt tomt nu när jag plockat ner mina saker. Undrar om det var såhär tomt när jag "flyttade in" för ett år sedan ungefär... 

Jag ser ut som ett troll just nu för har städat hela stugan (så är dammig och känner mig smutsig) och mitt hår står åt alla håll, så här är en bild på dörren. Skojigt. 


Packar till Midsommar


På väg till jobbet

Lite ovant att åka ända från Stockholm till jobbet på morgonen. Två timmar kvar till Göteborg nu, dricker juice och funderar på om jag borde ta tillfället och sova lite. 


Försöker skaffa mig lite sol

Fotojobb klockan 13. Förutom det är jag ledig och vilken härlig dag att vara ledig på! Sitter och njuter av värmen och de sköna vindpustarna innan jag måste åka iväg med kameran.. 


Så kommer la han

När jag ska sätta mig och redigera bilder så kommer han (nästan) alltid och bestämmer sig för att HÄR är bästa platsen att sova just nu... 


Gött väder

Och helt plötsligt blev det supersommar. Får kanske lägga mig och jobba lite på det som är kvar av brännan från Australien. 


Magiskt

Lilla lilla Håkan slog publikrekord och jag hann se några låtar av den fina konserten när jag tog en liten rast från kiosken. Det var väldigt mäktigt att heeela Ullevi var så fullt med människor! Och alla sjöng med. 


Today

Idag var det ett år sedan jag tog studenten. Tiden går superfort, fast det känns ändå väldigt avlägset. Här är de två favoritbilderna på mig från den dagen. 

På bild 1 ser vi mig efter champagnefrukosten när jag försöker äta en bubbla. På bild 2 ser vi Mig efter flaket, hemkommen och har fått min första studentpresent från Johanna och Olivia i form av cheeseburgare. Så lycklig. Haha. 


Den sista melonen

Idag ska jag fota min sista (inbokade) studentfotografering! Måste sticka nu men håll tummarna för vädret!! Känns lite risky.. 


Hej people

Efter två dagar av dans och dyr alkohol så vilade både jag och plånboken hela dagen igår. Och idag är jag ledig, skall ut och fota lite om jag hittar ork snart. Jäkla hosta och ont i halsen släpper ju aldrig. 

Här är vi som gick på Summerburst i alla fall. (Sedan tappade ju alla bort alla i princip men vi hade ju en trevlig förfest i alla fall).