Jordgubbssaft

Lunchbordet sitter och diskuterar alkohol.

Randy:
So Emma, what do you like?
Emma: Me? Oh we have some good stuff in Sweden!
Randy: Really? What?
Emma: Yes, my favourites are called Jordgubbssaft, Mjölk and Oboy.
Randy: Oh wow, that is so cool.

I'm a size 5

Och då är det skor jag pratar om. Och de hade bara 6 som minsta storleken överallt. Så från att vilja ha silvriga homecomming skor blev det svarta pumps som var det enda som fanns i min ministorlek efter att ha letat efter NÅGOT i size 5 i timmar. Och de var ändå lite för stora så jag fick köpa klet (fint ordval) att sätta vid hälen så att de passade bättre. Inte för att det direkt spelar någon roll för jag kommer bara använda skorna en kväll, och antagligen inte ens hela kvällen för jag kommer få ont i fötterna. Men skorna är fixade nu i alla fall.

Diggar mina nya svampbob-pyamasbyxor från Walmart också. Jättemjuka och mysiga. Godnatt.


Is it friday yet?

Onsdagmorgon klockan 06.07 är väl rätt nära?

Okey

Jag har precis spenderat timmar med att sitta och förklara 65 psykologiska termer i minst 2 meningar var, på engelska. Det var ... kul. Men då var jag klar med den läxan, bara matte och historia kvar. Men där är det inte lika mycket, och matte är ganska lätt.

Denna veckan är Homecomming vecka i skolan, eftersom att det är Homecomming till helgen. Så det är temadagar hela veckan fram tills fredag då det är Pepp Rally (Alla bär skolans färger och det är en sjuk stämning, ska filma denna gången om jag kommer ihåg). Idag var det Westernday, så många var utklädda till cowboys, imorgon är det Twinday och på torsdag är det Decadeday, då man får klä ut sig till sitt favorit årtionde, som 60talet eller 80talet till exempel. Vet inte vad jag ska hitta på, har ju en begränsad garderob men kanske hinner ut och köpa något till decadeday i alla fall, för det verkar kul.
På fredag är det homecomming matchen och homecomming king och queen utses, och de som vinner får köra några varv med en Mustang runt fotbollsplanen. Sedan på lördag är det Homecomming dansen och på söndag ska jag sova! På måndag och tisdag är vi lediga från skolan, jag vet inte varför, men det ska bli skönt med en 4-dagars helg där. Nu ska jag göra min historia, tror jag struntar i matten, jag klarar det ändå.

Jag äter min sista gigantiska jordgubbe nu. Hejdå.

Kyssar
Jag vet att det bara är Tisdag men jag tycker jag förtjänar lite choklad idag. Den bästa chokladen jag har hittat i USA än så länge är dessa små chokladkyssar. Vi köpte massa i Branson och jag hittade några som blivit över när jag städade igår så då blev jag lite glad. Och innan jag får kommentaren, ja de ser ut som små hundbajsar. Men är jättemumsiga.

Vet inte om jag sagt detta

Men en av gympalärarna på skolan ser precis ut som Rob Corddry. Det är antingen han eller så är det hans bror. Jag skojar inte. Det är lite läskigt.

Oooh flied lice

Ingen kinamat utan en fortioncookie. Och en som fick mig att le lite denna gången.

Kinamat

Kinamat påväg hem för att ätas vad jag har hört och jag har 100 läxor jag måste göra. Så ni hör nog inte från mig så mycket mer idag. Jag borde städa också.

Måste fixa min sömn

Somnade 3 inatt, vaknade minst 4 gånger, väckningen gick igång 5.30, måndag. Great. Men jag är pigg, jättepigg, hoppar upp och ner och skakar mitt hår fram och tillbaka. Äsch vem försöker jag lura? Hoppas jag håller mig vaken på bussen i alla fall, så att någon slipper väcka mig när vi kommer till skolan. Igen.

Nudu!

Nu har jag suttit och ätit jordgubbar och choklad och gjort klart mitt Psykologi arbete som försvann i fredags. Jag stänger inte ner det förrän jag har det utskrivet på papper i handen. Och en extra kopia eller två. Eller tre.

Emh......

Mamma, jag behöver mer pengar. "Råkade" spendera nästan 300 dollar på kläder idag.. hehe. Lauren tog mig till Northpark, vilket är ett jättestort köpcentrum, vi hann inte ens med hälften. Men vi hade det kul och jag blir alltid glad av nya kläder. Så... jag borde vara väldigt glad just nu.


Det var tungt i slutet..


Delias.


Forever 21.


Forever 21 & Anthropologie.


Anthropologie.


Strumpor, haha, vilket jag verkligen behövde, från Journeys.


Hollister.


Urban Outfitters.

Sedan köpte jag födelsedagspresent också men det tänker jag inte säga från, till eller vad det är. Mohaha. Men jag hade det roligt, vi spenderade bästan 5 timmar där och jag är helt slut nu. Efteråt åkte vi hem till Lauren och jag provade klänning inför Homecomming nästa helg. Hittade en jag ska låna från henne, en typ gul-guldig aktig. Jag gillade den, så nu behöver jag bara hitta skor i veckan att ha till. Mer shopping.. hehe.

Den här låten gör mig glad


Igårkväll


Igår var det kyrkogruppen på morgonen hos Mr Tom and Miss Becky och när det var klart så stannade vi där en stund och åt mackor, ost och jag och Megan grillade marsmellows över spisen. Sedan åkte vi hem och vilade, såg på film och sedan bar det av mot Saturday Night Alive med allihopa. Efter det så åkte vi (jag och Clarks), Mr Tom, Miss Becky, Megan, Lauren, Miss Shari, Mr Robert och Robbie och åt på Babes Chicken (bilderna är utanför restaurengen). Det blev ganska sent så vi åkte hem, jag Grace och Emily tittade klart på filmen vi såg på (Letters to Juliet) och sedan somnade jag ganska direkt!

Mamma, bli stolt över mig!

41 dagar och jag har tvättat min första tvätt, är ändå ganska bra för att vara jag.

And I'm going to church


Bilder från igår och allt får ni ikväll!

Last night

Emily: Miss Shari, do you want to see mine and Emmas secret handshake?
Miss Shari:
I would love to girls!
Emma & Emily:
Jellyfish [konstig rörelse med händerna mot varandra], Bigger jellyfish [Gör rörelsen större], Ginormous JELLYFISH! [gör rörelsen så stor som möjligt].
Miss Shari:
.... Haha okey.
Kim:
I am embarrassed..
___

Emily:
Oh my gosh Dad, you should cut your hair like Justin Bieber!
Kim: .... Ehm maybe not.
Emily: I always call him Justin Beaver! Haha!
Emma: Yeah I used to do that to, but I'm not anymore.
Emily: Why?
Emma: You're insulting the beavers!
Emily: Oh you're right! Sorry beavers!
___

Emily:
Oh look it's a nerdstore lets go there!
Emma: What?
Emily: Over there, the Comics store!
Megan: So really, you are insulting nerds now?
Emily: Yepp!
Emma & Megan (precis samtidigt vilket gjorde det läskigt): [Lägger handen på hjärtat] I am hurt!
___

Emily:
Euw.. It smells like sweat in here!
Emma: ...Sorry..

Godnatt!

Jag berättar om min helg imorgon.

We have to follow through

Det blev ingen fotboll för Emma, men det var nog kanske bara bra för hon var så trött ändå. Och Sachse förlorade vad jag har hört så det kanske inte var så värt att gå ändå? Istället hängde jag med galna familjen till The Heiners och spenderade kvällen där med the Heiners, Mr Robert, Miss Shari och The Clarks. Vi åt glass och gjorde badrumsgolv. Det var mysigt och när de här 3 familjerna är tillsammans så blir det helt galet, alltid. Dom är roliga och hittar alltid på något bus eller liknande så jag var underhålld hela tiden.
Vi åkte hem vid 9, stoppade vid Sonic för något att dricka och nu ska jag sova snart hade jag tänkt. Så sjukt skönt att slippa gå upp 5.30 imorgon. Lördagar gör mig glad.

Godnatt !

Google?

Megan: Who comes up with this names like Skype and Google? It doesn't make any sense.
Emily: Google is actually a number.
Megan: It is?!
Emily: Yes.
Megan: Oh Cool! I'm gonna Google it!
__

Megan: Emma do you want any ice cream?
Emma: Sure, as long as it's without nuts.
Megan: Well okey, we have peanutbutter crunch, peanutbutter chocolate...
Emma: Megan.. ?
Megan: Yeah.
Emma: You know there is peanuts in peanutbutter right?
Megan: .... Oh. Hahaha.

Det är ju trots allt fredag.

På grund av min dåliga morgon (2 inlägg ner) så tyckte jag synd om mig själv och gick direkt till skolans bageri på lunchen och köpte två cookies. Mådde lite bättre efter det. Och nu är det helg dessutom och ikväll ska jag på en fotbollsmatch. Trevligt trevligt.

Hehe

Stod uppe och pratade med läraren på mattelektionen och helt plötsligt börjar alla fnissa och skratta i klassrummet. Både jag och matteläraren tittar och förstår ingenting när alla tittar på oss. En tjej pekar på mig och sedan på matteläraren. Jag tittar på mig själv och skrattar till då min lärare står på "rätt" sida av min tröja.

Och ja jag vet att det är spegelvänt..

Emma har i MORGONENS mörker insett:

Att hur många gånger man än sparar ett dokument, och extrasparar och extraspapar. Tittar igenom det igen och rättar lite. Sparar 3 gånger till för att vara på den säkra sidan. Går och lägger sig och vaknar. Så kan risken finnas att bara 4 av 7 sidor sparades ändå. Kul. Ten points of and turn it in monday. Great.

Emma har i kvällens mörker insett:

Att hon kan skriva klart ett 7 sidigt arbete på engelska i psykologi i tid, även om hon börjar två dagar innan. Dock fick hon sitta nästan 5 timmar efter skolan med det idag men hon hann klart och det är det viktigaste. Nu är denna Emma så trött att hon måste sova. Godnatt världen.

Emma i mörkret.

"Detta tycker jag är kul"

Fick mail från pappa idag, han får mig alltid på något sätt att skratta. Här är slutet på hans mail.Haha älskar dig pappa !

Frågor & Svar

Är det så att cherleaders är de populära? Haha, jag som trodde amerikanska filmer bara var en massa fördomar och steriotypiskt...
Jag kan helt ärligt säga att jag trodde det med, men det mesta verkar stämma i alla fall. Eller hittills har jag inte hittat något som inte stämmer med dem. Det är samma par som vinner Home Comming och Prom King och Queen varje år, det är olika plaseringar vid borden i cafeterian, de tjocka vid ett bord, de coola vid ett, fotbollsspelarna vid ett och cheerleaders vid ett osv. Man måste ha ett korridorspass för att kunna gå på toa under lektionstid, man får inte ha på sig vad man vill, man får inte pussas inom skolans område, inga mobiler (ALLS) inte ens under lunchtid eller på raster Och Så Vidare... En värld full av regler.

Ös gärnet! Är det bara jag som tycker det är lite roligt att tvätta?
Antagligen Frida. Ja. Jag kan skicka hem kläderna så kan du tvätta dem åt mig?

Jag har 2 frågor till dej! (Hej förresten...)
1: Äter amerikanare med kniv för jag har hört att de inte gör det...?

2: Har ni samma Schema varje dag i skolan?

Ha det BÄST!!!

1. Jag brukar inte äta med kniv över huvud taget så jag kanske inte märker det. Men när det gäller T-bone stekar eller någon form av köttbit så används även kniv.
2. Ja samma schema varje dag i skolan, utan undantag.

kommer du åka hem till jul och fira den hemma? :) vet att det är många som gör så :)

Det går tyvärr inte, inte med den organisationen jag åker med i alla fall, vet inte vad de som du har hört om har åkt med. Man får inte åka hem under året, bara om man vill åka hem permanent och inte komma tillbaka alltså. Föräldrar och vänner får komma och hälsa på först de sista veckorna, några eller någon vecka efter påsklovet tidigast. Men de måste få tillåtelse av organisationen så att de vet att de kommer över till USA.

Torsdagspost


Kort från mamma när hon var i Stockholm i helgen. Glad Emma.

Vindens ängarSakta men säkert

Nu har jag i alla fall skrivit snart 3 sidor av 7 på Psykologiarbetet. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva mer men det låter jag faktiskt morgondagen avgöra för nu är jag för trött för att tänka på det. Jag behöver en paus (som om jag inte har tagit 10 minst). Men jag har städat mitt rum lite också, vilket verkligen behövdes. Annars har det inte hänt så mycket mer speciellt idag, gjorde klart min drake på Artlektionen och får antagligen ta hem den imorgon eller på fredag så då får ni se den för er som vill det.

Nu ska jag äta snart. Och somna framför TVn. Godnatt, och klockan är bara 19.05?


Haha, Smokey och Maddie, lika mysiga som alltid.

Ironiskt nog

Jag har svårt att somna och är stressad över ett psykologi arbete på minst 7 sidor som ska in på fredag. Som handlar om stress och sömnproblem.

Jag tror vi flyr rakt in i solen

Håkan Hellström - Jag ger dig min morgon

Godmorgon världen, älskar inte ni alla också att vakna 1 minut innan alarmet går och när man ser på klockan så dör man lite. Hände mig. Vaknade till, kollade klockan, 5:29, asojdfadbfajdfkshd!!

Sverige, Norge, Italien, Turkmenistan

Idag på Historialektionen började kvinnan i högtalaren plötsligt prata i klassrummet. Hon sa att Coach Jones (min historialärare) skulle skicka ner Emma Grann till rektorns kontor. Emma skulle ta med sig alla sina saker för hon skulle inte komma tillbaka till historian.

Okej, när jag lämnat rummet kommer jag på att jag inte har en aning om var rektorns kontor ligger. Gick ner till informationen och frågade och de visade mig ungefär, och jag hittade. Jag ställde mig innanför dörren och inväntade att någon skulle se mig och fråga varför jag var där. Tre andra förvirrade elever gick in genom dörren en efter en. Rektorn kom fram och sa att vi skulle sitta ner. Det visade sig att vi 4 var utbytesstudenter allihop. En tjej från Italien, en kille från Norge och en annan tjej från Turkmenistan. Rektorn (som råkar vara en trevlig och rolig gammal man) pratade med oss och frågade hur vi hade det och sånt. Vad vi gillade och vad vi inte gillade.
Det tog dock lång tid att förklara att Svenska och Norska är två olika språk men de är nästan lika dant så vi kan förstå varandra. Och att Finland inte hade något med det att göra.
Men jag slapp halva historialektionen, och den första halvan gick åt att göra en "Lock down". Som en brandövning fast en övning ifall det skulle inträffa en massaker. Lite läskigt för det var så mörkt att man inte såg någonting och folk sprang runt och bankade på dörrarna när vi var tvugna att gömma oss i ett hörn.

Jaja, så länge det bara är övningar så är det lugnt med mig.

Nu ska jag nog börja skriva på mitt 7-10 sidiga arbete i psykologi som ska in på fredag. Nej jag har inte börjat. Men jag har valt ämne i alla fall. Alltid något.


Dubbelt så klippt

Grace klippte min lugg igår så nu kan jag se igen. Och ni ser dubbelt upp av det.

Godnatt allihop. Eller snarare godmorgon.

Emma = Ägd

Telefonen ringer, 1 minut senare:

Emily:
Emma it's for you!
Emma: Okey, just a second. (Tänker efter vem som kan ringa)
Emma i telefonen: Hello?
I telefonen: Chong choo cha pla cha cho ing chlacho!
Emma: ...... Huh?
I telefonen: Cho cha clong ching thanicho chaing cheng!
Emma tittar på Emily som rycker på axlarna och ser förvånad ut.
Emma: What?
I telefonen: Chiing chenilong ling chang cho!
Emma ger telefonen till Emily som börjar skratta hysteriskt.
Emily i telefonen: Chooooo chang cheng chilong cho!
Emma har aldrig varit mer förvirrad.
Emily: Emma, we're just kidding with you, it's Alex on the phone. Hahaha!
Emma förstår, Alex är en av Emilys roliga vänner som brukar komma över. Emma skrattar och börjar prata "japanska" på vägen tillbaka till sitt rum.

Måndag all over again

Vanlig dag i skolan, mycket folk, mycket pluggande, högljudt. Jag "vaknade" inte förrän mitten av 4th period och jag minns knappt vad som hände på de tre första lektionerna. Men jag var vaken, det vet jag. Eller hade öppna ögon åt minstonde.
Jag sov lite med, vilket jag behövde, när jag kom hem. Nu ska vi åka till Taco Bell för middag och sedan ska jag sova ännu mer för imorgon hade jag tänkt att jag skulle vara med med hela mig på första tre lektionerna också. Speciellt då vi har en uppsats som ska in på första, ett läxförhör på andra och ett prov på tredje lektionen. Och ett prov på fjärde. Blev precis lite deprimerad, haha. Jaja. What to do what to do?

Donken

Jag har varit i USA, landet där McDonalds föddes, i 34 dagar. Jag har inte varit på McDonalds en enda gång, inte på 34 dagar. När hände det senast? Helt ärligt har jag ingen aning. Med hundra procents ärlighet tror jag att det var mer än ett och ett halvt år sedan om inte mer.

Igår såg dagen ut såhär

Jag vaknade, duschade och gick ut till köket där jag möttes av en donut och varm chokladfrukost redan framdukad i princip. Sedan slöade jag och spelade guitarrhero med Emily i någon timma innan vi åkte och tittade på en fotbollsmatch. Det var 9-10 åringar som spelade (Kim är deras coach så därför åkte vi och kollade). Det var 40 grader och vindstilla så svetten rann ju bokstavligt men när det var över så gick vi snabbt till bilen och ACn. På vägen hem åkte vi förbi en frisör där Emily klippte sig och sedan åkte vi hem och åt lunch.
Efter det så halvsov jag en stund innan vi åkte till kyrkan och var med i Saturday Night Alive och efter det så åkte vi med några andra vänner från kyrkan och åt middag på Chilis. Helt ärligt så minns jag inte så mycket av det för jag var så galet trött. Sedan kom vi hem och jag gick och la mig i sägen direkt. Kunde inte sova. Så jag kommer väl somna i kyrkan idag. Som vi ska åka till snart tror jag. Jag borde byta om.

Hörs senare aligator.

LördagBerättar om dagen imorgon, jag vill sova, godnatt.

Note to self

Emma du måste tvätta i helgen. Du har varit här en månad och dina kläder börjar ta slut nu.

Frågor & Svar

Om Jonas Brothers:
Snälla säg inte att dom sjöng when you look me in the eyes! ♥
Jo.. haha men de sjöng inte Before the storm i alla fall, om det gör saken bättre!

Om det här inlägget:
bilderna <3 va e de du har dom på? hello kitty!
Bilderna sitter på en pärm jag använder varje lektion så ni finns med mig hela tiden! Hello Kitty klistermärket fick jag av en tjej i min Art klass för hon tyckte att min väska var snygg (det är en hello kitty med en väska).

Alltid trevligt med lite läxor ? (;
Lite läxor hade varit trevligt ja.

Om det här inlägget:

vad motsvarar de amerikanska betygen i svenska betyg?
om man säger så... o:
Okej, jag har googlat runt men förstår inte riktigt. Så det här är vad jag har för mig att de sa på möterna och sånt som jag gick på innan jag åkte. A = MVG+ , B = VG+ , C = G , D = G- , F = IG.

haha:D hur gick provet då?
Historiaprovet gick nog bra faktiskt, mycket bättre än det förra.

Om det här inlägget:
Rutabaga? Say whaaat? Whyy..? ^^
Okej, jag får dra historien om Rutabaga. Det var första veckan skulle jag tro, och Jackie skulle presentera mig för Tiffany på lunchen. Så Jackie gick fram och satte sig vid Tiffanys bord och drog med mig. Sedan sa hon: "Hi Tiffany, I wan't you to meet .." Och sedan hostade hon till lite och tydligen lät det som om hon sa Rutabaga. Så Tiffany frågade om jag hette Rutabaga med stora frågetecken som ögon. Jackie började skratta och jag med. Sedan sa jag att jag hette Emma och Tiffany sa att från och med nu ä du Rutabaga för mig. Den tjejen är rolig. Hör någon ropa Rutabaga!! i korridorerna ibland. Haha. Då är det Tiffany. Anledningen att hon kallas Cho Cheng är för att vi var Harry Potter karaktärerna en gång på lunchen (ja, jag sitter med konstoga människor) och hon var den enda asiaten så då blev hon asiaten i Harry Potter.

EMMA KAN INTE DU BLI CHEERLEADER!?!?!? :D jaaaa!!! haha
Hahaha... Jag kan inte ens hoppa hage.

Man blir bara så glad

Fick två brev på posten idag. Ett kort från mamma och massor med fina tecknigar från Sara.

Go Mustangs!

Min första fotbollsmatch avklarad, hade kul även om jag var jättetrött. Men det var roligt, en speciell känsla, tog bilder och filmade lite med för att ni skulle få se! Och vad jag har hört än så länge i skolan så suger vårat fotbollslag men idag vann dem minsann. Navy, Orange and White! Go Mustangs!


Tiffany (även känd som Cho Chang) och Jackie!Titta det är Emma (även känd som Rutabaga) som speglar sig !


Caroline !Okej, orkade verkligen inte redigera så ni får leva med att jag är bättre på stillbilder än video. Men det var för att ni skulle få lite mer känsla, jag borde lära mig att filma bättre. Eller bara orka redigera, jag vet inte. I alla fall, här är lite från matchen.


Det är en del i mitten när bandet spelar, det är ett långt klipp, men om det blir långtråkigt tar det slut ungefär 2.33 eller något sådant. Woho. Nu ska jag sova.

Idag på matten såg vi på den här videonMatteläraren tyckte helt enkelt att vi behövde en paus. Han är rolig, precis som killen i videon. De är ganska lika de två. Ja, min mattelärare börjar dansa och sjunga lite när som helst. Han sa att han skulle göra det här (samma som videon) i Talang Showen detta året i skolan. Kan bli intressant att se..

Wiiiiiieee Wi Wi Wiiiie

Gillar den här reklamen. Lika roligt varje gång, dock var den jobbig under de dagarna jag försökte somna framför TVn då jag var sjuk, men nu är det bara roligt. Haha.

Pluggarmat

Prov i Historia imorgon, kan knappt vänta? Men The Civil War och The Res.. Recr.. Restr..Recrs.. Ja något sånt, jag kan allt om det ju. Inte, men förhoppningsvis kan jag lite mer imorgon.

Fick mina preliminära betyg igår också, men psykologin är fel och han ska tydligen kolla upp det under veckan, det rätta betyget, han är en ganska förvirrad man den där Van Winkle. I alla fall : Journalism - A , Psychology - C , US History - C , Algebra 2 - B , Art 2 - A.

Nu ska jag lära mig själv saker om The Civil War, dricka min mjölk och äta min frukt.


Willy Wonka

Gjorde ett stort matteprov idag och alla fick var sin Willy Wonka godis. Sweet.

Sam's Club & TV

Kom precis hem från Sam's Club (Ungefär som Ica Maxi) med Grace och Kim och vi köpte massor av mat, dricka, godis och så vidare. Nu är det nog snart mat och jag ska göra lite läxor innan dess hade jag tänkt mig. Det är tanken som räknas ellerhur? Nej men jag ska försöka få allt gjort så slipper jag det under veckan sedan. Men först ska jag gå och titta på TV en stund och kanske somna i soffan för att jag är fruktansvärt trött. Vad är det för dag? Tisdag? Bara? Den här veckan går långsamt ju, nej nu ska jag hjälpa till med maten. Eller somna i soffan, vad som verkar bäst när jag går ut mot köket.

Märkte ni hur jag vände det där? Från att jag skulle göra lite läxor "innan dess" till att jag skulle gå och sova i soffan. Jag lurade till och med mig själv. Antar att jag får välja nu vad jag ska göra. Undrar vad Emma väljer...

Och ja, skolan är så stor att alla har sitt eget ID kort. Hämtade ut mitt idag.

Brb Homework


Goodnight TexasI know, I'm weird..

In School

Algebra II:
Coach Bruel:
Class, if you ever go to Oklahoma you have to go to this restaurant called
The Hideaway, and order the five different meat pizza, it's so good.
Kille: But Coach, if it's hidden away, how do we find it?

Phsychology:
Mr. Van Winkle: Okey, guys, as you know, in almost all rap musicvideos, the guy sings and there are dancing gilrs around him. Right?
Alla: Yeeees.
Mr. Van Winkle: Okey, so..
Kille i klassen: Mr. Van Winkle, you know what?
Mr. Van Winkle: No, what?
Killen: Justin Bieber has guys dancing around him in his videos!
Alla: Hahahahaha.
Mr. Van Winkle: *Namnet på killen, som jag inte minns*, if you told real rappers that Justin Bieber was a rapper, they probably would kill you.

Gillar min art-lärare som ger mig A på allt


För er som inte ser, så är det min korg som jag tror att jag har nämnt. Denna veckan ska vi göra drakar, får se hur det går.

When you look me in the eyes

Frida Dagge Gustafsson, du förstår inte hur mycket jag skulle vilja att du var där med mig eller tog min biljett. Jag tänkte på dig hela tiden och när Nick skrattade och tog upp den akustiska gitarren eller satte sig vid pianot och satte de höga tonderna jag vet att du gillar, jag blev nästan arg på mig själv för att jag var där istället för dig, helt seriöst. Jag är inget fan av Jonas Brothers, men jag såg nog ut som ett där jag satt och kunde låttexterna till många av låtarna. Haha tack vare dig din knäppis. Du fanns med mig och när Nick frågade vem som var hans största fan så skrek jag Frida, haha.

Det var en bra show, även om jag inte direkt gillar deras musik, men det var kul och väldigt högljudt. Väldigt. Högljudt. Skrikande småtjejer på EMD konserter på sommaren i Sverige, haha, släng er i väggen, det här måste upplevas för att förstå hur sjukt galna vissa tjejer var. Demi Lovato kan ju sjunga bra och hon spelade några av sina egna låtar också och några Disney Camp Rock 2 låtar med några andra från filmen.
Hahaha diggar Nicks pose på denna bilden...


Sunday

Och man kan verkligen kalla det en Sun-day. Soligt och jättevarmt här i Texas idag. Kom hem från kyrkan för en stund sedan (Btw testade jag smoothie på Starbucks imorse, sjukt god) och vi ska snart äta lunch, sedan ska jag ta en tupplur för jag är galet trött, och sedan bär det av mot Jonas Brothers ikväll.

Hoppas ni hade en fin dag där hemma och fortfarande har. Tänker på er!Grattis Marcus 17 år !

Grattis, min favoritpojke som fyller 17 långa år
Emma fäller en liten tår
För hon får inte vara med
Ser dig inte ens om jag klättrar upp i ett träd
Jag hoppas du får den bästa dagen
Hoppas du vet att andetagen
Jag tar är för dig nu
Nu när du fyller ett sju
Du säger att jag lovade utan att jag vet
Att jag inte skulle ge dig något paket
Förlåt för att jag inte kunde hålla mig
Och att jag har köpt en present till dig
Hoppas du gillar den och blir lite glad ändå
För av den här presenten finns bara få
Faktiskt har får du det enda exemplaret
Och när du öppnar får du veta svaret
På varför det är så det är
Och varför du får just det här
Jag önskar jag kunde se din min när du presenten ser
Så jag kan se om du skrattar, gråter, suckar eller ler
Jag minns när vi var inne i Göteborg en gång
Dagen hade varit väldigt lång
Du såg en vacker bil och började skrika och hoppa
Som en stor lycklig och glad loppa
Jag älskar att se dig sådär gla
Hoppas du får vara det på din födelseda
Och hoppas du vet att du är världen för mig
Och att jag tänker jättemest på dig
Jag saknar dig som en galen bäver
Jag älskar dig, nu och foräver!

Älskling, vi hade 6 månader och 2 veckor tillsammans innan jag åkte. Det låter inte mycket men om man tänker på allt vi han göra tillsammans så känns det som mycket mer.
Vi har haft krig i snön, firat alla hjärtans dag, firat min födelsedag, gjort mat mitt i natten, skrattat tills vi inte kunnat andas, varit på Liseberg, Universeum, i Stockholm, i Falkenberg och campat. Vi har badat med kläderna på, vi har sprungit hand i hand, vi har missat bussar, tåg och spårvagnar. Vi har suttit på stranden vid havet och sett solen gå ner, vi har sett 100tals filmer av olika sorter, vi har somnat i varandras famnar, vi har somnat i en soffa, i en bäddsoffa, i Emmys pappas säng (haha), på hotell, i en husvagn, på bussar och på ett tåg från Stockholm. Vi har fått en skrattattack utan speciell anledning på en bio och inte kunnat sluta skratta, vi har åkt Göteborgshjulet, ätit på restaurang, shoppat kläder, gått långa promenader från pendeln hem till dig sent på kvällen/natten och tidigt på morgonen. Vi har cyklat i en solnedgång, vi har gått en laburint. Gjort skolarbeten tillsammans, spelat in en musikvideo, varit barnvakter, lagat mat, lånat varandras kläder, druckit Grape Tonic för att det var det enda som fanns, hjälpt din moster med internet, gått ut med hunden, varit utelåsta i timmar, somnat på en studsmatta, lärt varandra saker, lovat att älska varandra för alltid, sett 4 eller 5 starwarsfilmer under 1 natt, gått på bio 5 gånger, spelat brännboll, ätit tårta, ätit räkmackor, spelat guitarrhero, spelat Halo och du ägde mig, varit på begravning, varit på konfirmation, suttit på Lisebergstationen och tittat på New Moon på din ipod, spenderat timmar med varandra utan att egentligen inte göra något, mött varandra springandes, vandrat igenom Kungsbacka på kvällen, pratat om allt mellan himmel och jord, sagt hej (och så vidare) och hejdå och nu varit utan varandra i nästan en månad.

Önskar att jag var med dig nu på din födelsedag. Jag saknar dig jättemycket, finns med dig i mina tankar och mitt hjärta hela tiden, det vet du.

Jag älskar dig !


Ingen heter Glenn i Texas

Ska åka till kyrkan snart (Ja på en lördag), men det är ett gruppmöte med lite andra ungdomar så det blir säkert kul. Sedan vet jag inte om jag ska åka någonstans, sov inte särskillt bra inatt så jag är trött. Men ska inte slösa bort min lördag på att sova. Det är det som söndagar är till för ju. Fast imorgon blir det inte mycket sömn, konsert och allt. Jag får sova senare helt enkelt. När jag får tid.

Övertrött Emma.

Nine Eleven

Jag var 8 år, och jag minns det fortfarande. Jag gick hem från skolan en solig dag och när jag kom in genoom dörren så drog mamma med mig in i hennes och pappas sovrum. Hon sa allt så fort och såg så chockad ut att jag inte förstod någonting. Hon pekade på TVn som stod på i rummet och jag ser 2 höga byggnader och det kom rök från den ena av dem. Jag förstod inte varför mamma blev så upprörd över någon film hon tittade på och sedan såg jag helt plötsligt ett flygplan åka in i den andra höga byggnaden och mamma skrek till. Det enda jag kommer ihåg efter det var meningen "Emma, detta är på riktigt"

Det var 9 år sedan. När jag var på Ground Zero i New York för ett par veckor sedan så var det en speciell känsla, man visste att det hade hänt något riktigt hemskt på den platsen och man ville liksom bara gå därifrån. Det var läskigt. Våran guide berättade att en skyskrapa brevid som var ca 60 våningar hög, alltså sjukt hög, var hälften så hög som World Trade Center som hade stått alldeles brevid. Det gick inte ens att föreställa sig.

Rest In Peace.


I'm an orange and blue Mustang

Du kan väll ta kort eller filma lite diskret när du passerar montern med fågeln? (:♥
Ska försöka, men ni får se den någon gång, läraren sa att jag får tillbaka den i slutet av året, så då kan ni se den i alla fall. Får se hur det gick med min korg..

Vad är en orkanvarnare? O:
En radioliknande sak som de flesta har i sina hus här som börjar tjuta om en orkan eller storm närmar sig.

Haha, sillybands. Vad... Silly (; De liknar sånna där band man samlade i trean. Kommer du ihåg ? Jag hade typ hundra stycken.
Jotack jag minns dem väl, tror inte jag ägde ett enda sånt band.

Har de skolbaler hela tiden eller? o:
Tror de har en Homecoming på hösten och en på våren, och sedan Prom när skolåret slutar i Juni eller något, men jag skulle inte lita på mig i det fallet, jag gissar bara nu.

Fin bild, Hur kommer det säg att du bara har hår på höger sida :P. SeS
Min lugg har blivit jättelång igen.. Vet inte vad som hände.

Vilka färger är din skolas färger? :) Och vad är eran maskot typ? Om ni har en? Hoppas du har kul där borta!
Vi är the orange and blue Mustangs!

Snygg väska men vad är det för färg?
Det var svårt att få med färgen men den är mörkgrå typ. Väskan ser mindre ut än vad den är på bilderna också, men ni kanske få se mer av den senare, om ni är intresserade.

Förutom Volvo låter det som dom beskriver Finland?

Tänkte exakt samma sak!

Nu vet ni vart jag ska på söndag


Och för att jag ska slippa förklara det sedan - Nej jag är inte världens största Jonas Brothers fan. Helt ärligt kan jag kanske räkna upp... 5 låtar om ens det. Och det är för att NÅGON satt och sjöng dem i örat på mig i skolan förra året.

72 dollar och 29 cent fattigare

Men 2 par jeans och 1 väska rikare!


Inga läxor idag!

Så snart åker jag och shoppar lite, eftersom att jag bara har ett par jeans som jag kan använda i skolan så har jag gått med dem i 3 veckor nu, behöver lite mer byxor. Sedan ska vi på middag ute med några utav Graces vänner. Trevligt, och bra för jag är hungrig. Haha.


Florida 2009.

Vi är nudister allihopa.

Påtal om det här inlägget så har jag lärt mig en till sak under dessa veckor.

Det är sjukt svårt för Amerikaner att hålla reda på Sweden och Switzerland. Jag får rätta folk varje dag med det där, haha, hur svårt kan det vara? Så jag googlade Sweden or Switzerland för att se om någon hade skrivit något om det och såhär beskriver en Amerikan skillnaden:

" Probably most Americans won't know this until I point it out - a large percentage of the population confuse Sweden and Switzerland. If after reading that first sentence, you find yourself wondering just what is the difference between Switzerland and Sweden, read on. Even if you know that the Swiss are punctual bankers who make chocolate while the Swedes are Volvo-making, vodka drinking nudists who were well represented on the muppets, I might surprise you with some new tidbits.
Sweden is a phallic looking land mass which begins in the arctic circle and terminates in the Baltic Sea. Sweden has 3,218 kilometers of coastline. It is separated from Russia by a thin slip of land called Finland.
Next, language. In Sweden, the Swedish people speak Swedish (or Svenska, which means Swedish in Swedish.) In Switzerland, the Swiss people speak German, French, Italian, and Romansch.
Lastly, let's talk about what the Swedes and the Swiss have given us that we'll remember. Sweden has produced: Volvo, Saab, Absolut, IKEA, swedish fish, dynamite, the Nobel awards, the 'sport' of orienteering, and ABBA.
Contrary to popular belief, Sweden did not give the world the Swedish Bikini Team, they was just a couple of blonde American girls used to sell beer. "

Intressant... haha jag tyckte att de fick med bra saker om Sverige, eller nåt, visste inte att Amerikaner såg oss som Vodka-drickade nudister. Man lär sig något nytt varje dag.

Apelsinjuice är gott

Speciellt tillsammans med några köttbullar som hade blivit över som jag hittade i kylskåpet.

Kladdet på min högra hand (vänster sida på bilden) är ordet Kärlek för er som inte kan se det och ingen vet varför jag skrev det, jag hade tråkigt. Kladdet på andra handen är från Art, jag målar min korg.

Hon som överlevde natten


Haha okej, bilden, fråga inte. Tornadosarna höll sig tydligen borta, eller så sov jag väldigt djupt. Bussen går om 20 minuter och nu ska jag äta frukost. Jag tror faktiskt att det har slutat regna.

I'm alive

Fick sitta i garderoben (säkraste stället i huset) med en madrass som vi skulle dra över oss om taket skulle börja rasa, efter att tornado-sirenerna gick igång i staden. Det regnade sjukt mycket och en park i staden som vi sedan åkte och tittade på är totalt översvämmad, nästan hela fotbollsmålen är under vatten. Men vi klarade oss, det var många tornados runt omkring oss men som tur var så höll de sig där. Runt omkring. Kopierade en Artikel-länk (den första) och de andra två är videos av områden inte alls långt från där jag befinner mig. Det är fortfarande tornadovarning tills 1 inatt så om larmet går igång igen är det in i garderoben som gäller. Men vi får hoppas på att det inte blir så. Och att inte hela staden översvämmas av detta regnet. Familjen har ringt runt och alla vänner och bekanta verkar vara okej också. Är glad att jag vet att ni där hemma är okej. Jag är okej.

http://cbs11tv.com/local/tornado.storm.severe.2.1903173.html


http://cbs11tv.com/video/?id=57273@ktvt.dayport.com

http://cbs11tv.com/video/?id=57276@ktvt.dayport.com


Bild från Downtown Dallas idag. Tagen från artikeln.

Tornado

Klockan 6, om en kvart, åker tornadon över Rowlett, där jag befinner mig. Läskigt. Och nej jag vet ingenting annat, men den ska vara borta ganska snabbt förhoppningsvis. Kan se den på TVn nu. Där de säger åt alla att gå till sina skyddsrum. Hör antagligen av mig när det är över, så att vissa av er inte dör av orolighet.

Mjau Voff voff

Har bara visat er Maddie förut, som fortfarande är min favorit, men här ska ni få se de andra söta gosisarna som jag lever med här. Och ja gosisarna. 


Förvirrad Smokey


Världens sötaste Maddie


Smokey igen.


Angle, en vilding till labrador.


Söta Chip.

Algebra 2

Det här är Emmas Algebra bok.


Den är stor och tjock. Och tung!

Regnet bara öser ner.

Det har regnat ungefär i ett dygn snart om inte mer. Det är inte lite småregn vi snackar om här heller. Fast det börjar lugna ner sig nu tror jag. Hoppas jag.

Idag var det det vanliga, Journalistik - Psykologi - USAs Historia - Algebra - Art. Vet inte hur jag ska översätta Art riktigt, typ konst? Det får heta art tillsvidare, ni förstår vad jag menar.
Gjorde klart min korg idag, och ska börja måla den imorgon, har ingen aning om vilka färger bara, men det får jag lista ut. Imorgon är det matteprov också, och så ska alla rösta inför Homecoming vem som ska bli King and Queen. Homecomming är om ungefär en månad, tror jag ska låna en klänning av Jackie elle någon så slipper jag köpa en klänning jag bara kommer använda en gång för massa pengar.
På fredag vet jag inte vad jag ska göra efter skolan, vi ska antagligen äta middag och mysa eller åka hem till någon eller ut och äta, jag vet inte. Och i helgen har vi inget plannerat vad jag vet, förutom kanske en grej på söndag men det är inte säkert än så jag berättar sedan om det blir så.

Annars får ni ha en fin kväll ni som läser detta innan ni går och lägger er. Nu ska jag göra matte.

Inte för att skryta....okej för att skryta lite

Så fick jag A på min fågel av tändstickor och tandpetare i Art. Jag hade visat den för er på bild men tydligen så ska alla som fick A på uppgiften ha sin fågel/blomma/träd/giraff ja det som personen byggde i en glasmonter i skolan så alla kan se den. Fick syn på min fågel idag när jag halvsprang mot sista lektionen, haha, lite smått chockad. Som tur var så står det inte vem som har gjort vad i de där montrarna. Just nu gör vi korgar i Art, det är kul, men svårare, min går sönder hela tiden. Vi får se hur den korgen slutar...

Frågor & Svar

Måndag? Det är väl tisdag!? Krya på dig!
Jag var ganska borta de dagarna jag var som sjukast. Ett bra exempel på det.

Du hade varit på ikea va? har dom marabou där?:O
Inte Marabou till min besvikelse, men det fanns IKEA Choklad, som nästan är lika god. Nästan. De hade också massor av kakor, Ballerina och andra svenska kakor.

Och var det chokladfötter? Kunde dom inte göra händer eller nåt trevligare? >;
Nope, vem vill inte slicka på en chokladig fot?

CHIIIILIIIII'SSSSSSSSSSSSS!!!! säg att du åt big mouth bites?!?!? :D:D
Tänkte ta dem men det får bli nästa gång, jag tog en galet god kycklingsallad istället. Mumma kademumma, men jag lovar att testa big mouth bites!

Men vilka små fötter du har! Vad är det för storlek? haha
Svenska storleken är 35-36 och här har jag 5 på mina Converse jag köpte.

In the middle of September


Efter 3 veckor i USA har jag lärt mig:

1.) Att det finns 100-tals olika snabbmatställen jag inte ens hört talas om.

2.) Att alla som "är något" har en Batman/Spiderman/Superman/Dora/Svampbob ryggsäck i skolan.

3.)
Att det är verkligen speciella bord i Cafeterian, bord med tjockisar som äter bara kakor och muffins, bord med anorexiabarn som inte äter någonting, bord med asiater, bord med fotbollsspelare osv..

4.) Att om man är utbytesstudent behöver man inte göra allt i skolan, dock räcker läxorna till att sitta uppe i timmar. Stackars människorna som faktiskt har alla läxor. Mycket läxor i USA.

5.) Att Amerikaner är ovanligt trevliga och snälla.

6.) Att uppskatta Sverige mycket mer än jag någonsin har gjort.

7.) Att det finns hur mycket kakor, muffins, donuts och sockerfyllda bakelser som helst. Hur många olika kombinationer som helst. Ni kan inte ens tänka er. Men jämfört med Sverige så finns det inte ens en tredjedel av alla olika godissorter.

8.) Ordet Dude används ofta i Texas. Så som ordet Y'all.

9.) Det viktigaste är att ha en stor TV, vara smal och solbränd.

10.) Silly Bands är en stor modegrej bland ungdomar. Helt galet, folk har över 500 stycken. Jag har samlat på mig 3 stycken och jag vill inte ha så många mer, det räcker liksom.

Och för att förklara den sista, sillybands är plastarmand, ser ut som korviga plastarmband när man har på sig dem och när man tar av sig dem så föreställer det något.Här är mina 3:


Chilin, som vi köpte på Chilis, En pirat (som lyser i mörkret, ooh) som jag fick av Jackie och en dinosaurie som jag fick av Emily.

Här håller dessa band på att ta över världen, om de kommer till Sverige, haha snälla låt dem vara. Det är bara sjukt och galet hur mycket folk tävlar och hur många olika former det finns.

Hurricane?

Okej, Orkan-varnaren gick precis igång. Jag stängde av den, den gick igång igen efter 5 minuter. Jag är ensam hemma och hundarna skäller. Kul.

Back in Texas

Och nu ska jag sova!

2nd day in Branson

Kim och Mr Robert kom hit igårkväll och de var med oss idag. Det var riktigt kul, förlåt för att jag inte orkar skriva ordentligt men jag är verkligen slutkörd. Mer shopping, mer Branson, Caves, Segway (kanonkul), sen middag och nuuuu ska Emma sova, imorgon ska vi åka gocarts och sedan dra oss hemmåt igen.


Lollipop!


Titanic mitt i Branson, mycket underligt.


Emily och Symphony äter på DQ.


Emma också, och vi köpte Oragne Julius, dom var riktigt goda.


Sedan åkte vi till Talking Rocks Cavern, en gråtta.


Lite av the Caves där.


Sedan lyckades Emily, Symphony och Grace ta sig igenom en galet trång laburint som man var tvunngen att kräla igenom. Jag har cellskräck så jag stannade utanför och skrattade med Miss Shari, Kim och Mr Robert. Det var kul.


Sedan åkte vi Segway, Jag, Mr Robert och Emily var de enda som inte krashade. Woho! Och tro mig det är svårare än det ser ut!


Kanonkul!


Jag och Kim.


Miss Shari där borta.


Full fart!


Emma, Mr Robert, Symphony, Miss Shari och Emily !


Branson, vi åkte och åt middag någonstans i stan, det var mysigt.


Crazy Emily.


Vårat hotell!

Hejdå Lilltå, som Bert skulle sagt. Haha, godnatt.

5 girls in Branson

Okej, Jag, Grace, Emily, Symphany & Miss Shari tog oss an Branson idag. Först tog vi en shoppingrunda i en riktigt mysig del av staden och sedan på eftermiddagen/kvällen så gjorde vi en Zip Line. (se bilderna) Det var läskigt, jag var skiträdd helt ärligt i början men efter ett par gånger så var det kul!
Efter de 3 timmarna över marken så åkte vi till Chilis och åt middag. Sedan kom vi hit, hem till hotellet, igen och jag är riktigt trött.

Haha så förlåt för den dåliga dagsbeskrivningen men bilderna är det roligaste, jag vet att ni tycker det. Annars får ni börja klaga.

Jag orkar inte beskära eller redigera några bilder idag, sorry, ni får leva med det helt enkelt, eller blunda! Några av bilderna är också från Graces kamera.


Coca Cola

Having fun in Branson, Miss Shari köpte den här söta väskan till mig, hon är snäll. Love it!Nu ska vi ut igen!

Ut och utforska BransonGooglade bilder

Kommer tillbaka ikväll (imorgon på morgonen för er) med egentagna bilder och nya minnen!

4 September

Den 4 september 2004 gifte sig min mamma och pappa. Kan inte fatta att det redan är 6 år sedan. Helt sjukt, kan fortfarande se det framför mig. Musiken, tårtan, ballongerna, de finklädda människorna, när kvällen kom och de flesta åkte hem, då vi satt kvar ute (1a bilden) och det blev inte kallt förrän sent på natten. En perfekt dag för ett bröllop för mina perfekta föräldrar!Saknar min mamma och pappa ! Grattis på bröllopsdagen !

Grattis Emmy 17 år!

Emmy pemmy päron skrutt
Du är minsann ingen plutt
Du är så rolig och det är sant
Även om du ibland beter dig som en tant
Hehe Emmy jag saknar dig
Din humoristiska galna glada tjej
Kommer ihåg när du fastnade i en papperskorg med baken
Och skratta var det enda alla gjorde åt saken
Det var så hysteriskt kul
Du är som en bil med 17 hjul
Sjukt speciell, och alltid något skämt i rockärmen
Jag önskar du var här men
Du behöver ta hand om alla där hemma
Som klarar sig utan Emma
Få dem att skratta så de aldrig kan sluta
Sätt dig i din 17hjulade bil och tuta
Tuta högt och skrik raning taning
Jag har ingen aning om vilken harning
Yabadabadoo och tjohej
Emmy du är en underbar tjej
Flickan som gjort många av mina dagar
Och vänt ut och in på många magar
Av dina genialiska påhitt och skämt
Du har alltid en ny dörr öppen på glänt
Hoppas du får den bästa dagen med skratt och tårta i magen
Jag saknar dig, och stort Grattis på födelsedagen!


Ni gör Emma glad

Framme efter att ha kört igenom Texas, Oklahoma, Arkansas och Missouri. Är nu i Branson, Missouri och klockan är snart halv 2 på natten. Ska sova.

Här är två kort jag fick under veckan från er där hemma, ni är så fina.

From the Hugossons!


From my mommy!

När man inte orkar pluggaEn grej jag tycker är ganska rolig bara helt random;

På skolbussen till och från skolan så är det en kille som är 16 år men ser ut som 11-12, har brun pottfrisyr och heter Justin.... hehe.

Money for nothing, nothing for money?

Okej, snabbt inlägg pga läxor. Jag var i skolan idag, mår bättre, fortfarande huvudvärk och ont i ryggen men det kommer jag nog få leva med ett tag.
Och när man missar skolan 2 dagar så har man helt plötsligt prov efter sig och uppgifter som ska in. Konstigt va? hmm.. Historiaprov imorgon, och jag vet inte vad det handlar om, Psykologi prov imorgon + psykologi inlämning på sjukt mycket ord. Matteprov imorgon, på allt vi gjort under veckan. Bra att jag var där 1 dag i alla fall.
Jag ska börja med allt det där nu, det var säkert något mer, ja Journalistiken också ja.. woho. Japp. Där rök min natt ungefär. Sedan måste jag packa också för vi ska åka någonstans i helgen. Har glömt av just nu men berättar imorgon om jag får tid, vi åker imorgon någon gång efter skolan och kommer hem på måndag någon gång på kvällen (Här är vi lediga måndag för det är Laborday, fråga inte vad det är för jag vet inte, googla det om ni vill veta) Jag kommer antagligen inte blogga under de dagarna men jag får se till att finna tid till det när jag kommer tillbaka hit igen.

Btw så hittade jag igår 1171 Svenska kronor i min plånbok. Nödvändigt? Lite ironiskt att jag var jättepank under Juli-Augusti hemma men när jag kommer hit så kollar jag och hittar så mycket pengar. Kul. Jag antar att jag får användning för dem när jag kommer hem igen. Men just nu är de bara störande.Och ja det var igår så jag var sjuk och ofräch. Mysigt.

Here goes

Nej jag är inte frisk. Jag var hos doktorn och fick diagnosen njur-infektion. Inget farligt tydligen, ska ta antibiotika i 10 dagar eller mer. Ska ta några sprutor, tog min första idag, svimmade.
Ingen feber just nu känns det som, ingen skola imorgon, huvudvärk, ont i ryggen, kall. Ingen matlust, dricker mycket. Jag överlever.

Hoppar över bloggandet tills jag mår lite bättre.