bara minuter kvar

Om lite mindre än 40 minuter så är det februari.
Då kommer det aldrig komma en dag i januari 2009 igen, de som föds imorgon kommer aldrig uppleva en januaridag år 2009. Men men, Februari imorgon (om 38 minuter)
Det betyder 13 dagar till fredag den 13de februari. Dvs min födelsedag.
16 hela år blir jag. Då är jag stor flicka.
Tillräckligt stor för att övningsköra till och med,
så det gäller att passa sig där ute, för då kommer RallyEmma serru.
Muahaha!

Bilder från förr

Om vi tänker tillbaka ett par år sådär så var allting annorlunda.
Om man tänker på hur man själv såg ut så är det ganska kul, men mest pinsamt.
Därför så lägger jag ut de här söta bilderna från i början av åttan, för att om man går ännu längre tillbaka så är det inte änns kul längre. Hahaha.

Såå sockersöta, man avlider nästan av diabetes.
Jag vet att jag är på G med bilder idag.
Och jag vet också att ni gillar det.


Lördag med familjen

Idag åkte jag in till Kungsbacka med familjen. Sara ville äta på Mc donald's så vi åkte in lite innan lunchen.

Jag fick shoppat som vanligt. Jag kan aldrig hålla i pengarna. Idag blev det en väska, massa godis och lite toffsar eftersom att det bor en toffs-ätare i vårat hus.
Så här kan det se ut om man åker med min familj till kungsbacka
(och har en dålig mobilkamera)snyggast.se?


Titanic

Ååååhhh. Vad filmen är bra. (såg den precis)
Finns inget bättre, och jag kan inte sluta gråta i slutet.
Det kommer aldrig komma en bättre film..
Jag älskar älskar älskar den.
Man känner verkligen hur kallt vattnet är och jag får alltid en kväljning när Jack sväljer det som han har harklat upp. Den är ju så romantisk på alla sätt och det hemska är ju att det verkligen har hänt på riktigt. Usch och nej.
Pricken över iet är ju också att det snackas svenska ibland.
Ett litet tummen upp för det svenska språket .

Celine Dion - My Heart Will Go On
 

dagens bild


bräckan är väldigt najs.

SpamarAnnie.

Hej Fredag.
Ganska trevlig dag i skolan, fredagar är rätt chill. Men rätt som det är, på Solektionen när jag är som minst berädd, så tar Annie och skickar massor med sms till min mobil. Ju fler som kommer, desto mer växer min hämdlust och när hon är uppe i runt 40 sms så slår jag till. Jag kan bara skicka 1 sms i taget (där har hon övertag eftersom att hon kan skicka 20 i taget), men jag kommer snabbt ikapp och utnyttjar hela 20 minutersrasten innan hemkunskapen till att skicka sms. Jag lyckas få iväg 248 sms och fyller hennes inkorg och hela mobilen. Mohahaha.
Hon kommer in på hemkunskapen och försöker mucka med mig men det var inget jag kunde göra ändå, alla sms var skickade. Lite ägd där.

Ingen spamar Emma Grann ostraffat.

ett olöst mysterium är löst

Jag håller på att läsa en bok just nu, den heter Judy Blume.
Jag har, under hela den här tiden som jag ahr läst boken undrat varför den heter Judy Blume. Det finns inte någon i boken som heter det och de har inte änns nämnt det. Jag har kommit långt också, har nog bara ett par 40 sidor kvar. Men igår löste jag mysteriet som jag så länge grumlat på.
Jag bröt mot lathetens lagar och öppnade ögonen och tittade noga.
Boken hete inte alls Judy Blume, det var författarens namn. Lite längre ner stod det 'Tigers eyes'. Det var tydligen titeln och det förklarar så mycket.
Så går det när jag använder hjärnan.

Sovmorgon utan dörr

Papi var så snäll igår och målade om min dörr, som jag önskat. Det som vi dock inte hade tänkt på var att det var sovmorgon för min del dagen efter, dvs idag.
Så, så mycket sovande blev det ju inte, det blev mer som en dräggla-i-sängen-morgon. Men varför inte? 

Annars var dagen som en vanlig torsdag, fast Oliven och Sofie saknades något. De små bävrarna är lediga veckan ut och dessutom så är Johanna ledig imorgon. Alla dissar skolan förutom jag som är så duktig. not.
MEN faktiskt tillräckligt duktig för att ta ett glas jouice istället för oboy när jag kom hem från skolan! 
Det är nästan värt en applåd, men bara nästan. 

Byt plats med mig

Honom skulle jag vilja byta plats med när som helst..

Tog bilden i Afrika i november.

Hemkunskapsredovisning, Musikredovisning, Spanska, Svenska nattionellt prov, Fysikprov, So läxor, tandläkaren, U-landsarbete....
Jag kanske inte borde sitta här?

Oboy och Banan

En helt vanlig onsdag, ser inga ovanligheter över huvud taget.
Jag sitter här, klockan 15.06, framför datorn, med en Oboymugg i ena handen och (för att vara nyttig) en banan i andra handen.
Och då undrar du såklart, hur jag kan skriva med båda händerna upptagna..
Det är och förblir ett olöst mysetrium.

törk-börk-kung-?

Eftersom att jag bara sitter här och lyssnar på musik ungefär så kan jag ju ändå bjuda på ett inlägg tänkte jag.

När jag var i Turkiet i maj 2007 så träffade jag på en turkisk klass som trängde in mig i ett hörn och ställde hur mycket frågor som helst. Tillsist släppte de iväg mig när jag hade skrivit upp min msn på ett papper. Väldigt smart gjort, jag vet.
Jag kommer ihåg när jag loggade in på msn när jag hade kommit hem och 53 turkar hade addat mig. Inte kul, först fattade jag ingenting. Jag lovade mig själv att när de kommer upp i 100 så skulle jag blocka & radera alla, och efter någon månad så hade jag kommit upp i hundra, och jag tog bort alla. Men efter ytterligade en månad så hade jag kommit upp i 100 igen och nästa rensning kom igång. Många turkar gav upp då, men några tappra har addat mig många gånger och det har spridit sig ut genom landet och till och med några killar från tyskland fick min msn från ett par turkar.
Jag har väldigt många gånger tänkt att byta msn så att de inte kan få tag på mig men efter ett år så lärde jag mig att prata med dom, jag lär dom lite svenska ord och de är bra att ha dem när man vill ta ut sim ilska över något. De fattar ju inte svenska. och knappt engelska för den delen.

Just nu sitter jag och snackar med en turk bland annat. Han är tydligen 14 år och bor i ett slott med sin prinsessa och han har massor med pengar. Man kan inte direkt säga att han KAN engelska, men det var ungefär det jag fattade.
''Casel'' sog jag som Slott och ''Prinsas'' tog jag som prinsessa. 14 Skrev han bara med siffror så det är nog det som jag är mest säker på.

Haha. Har ingen aning om varför jag skriver detta egentligen, men ifall någon vill ha en turk i sin kontaktlista så är det bara att säga till. Jag har många att välja bland.
(men var berädd på att du kommer få fler än 1 efter ett tag)


min tisdag

Hey baberiba.
Jag blev besviken imorse när det inte fanns någon mjölk till oboyen så jag gick runt hela dagen och var oboysugen som tusan. Men jag har fått i mig en hel mugg nu så nu mår jag prima igen, i typ 10 minuter innan suget kommer tillbaka.
Skolan var lika seg som vanligt, tisdagar är nog värst. Svenska-Engenska-Matte-No-So. Och redan på första lektionen var alla trötta och lallade runt som fånar. Inte speciellt lyckat och lärarna verkade inte direkt roade efter ett tag.
När dagen skta hade segat sig igenom så gick/åkte alla hem och jag drack oboy, som jag sa. Annars ska jag äta pannkakor med sylt snart pch sedan ska jag iväg och träna efter. Så att jag får en sån där härlig håll.

Ha en überbra dag!

nytvättade jeans

Tjosan. En ny tisdag öppnar sig.
Igår pratade vi skånska hela dagen, om jag hade glömt att nämna det. Tillslut tänkte jag på skånska, läste på skånska och pratade oavbrutet på skånska. Det var extremt störande efter ett tag.
Jag var suuuper trött igår och när jag gick och lade mig så läste jag lite frida. Jätteintressant, jag vet. Efter tio minuter kunde jag inte läsa längre, jag kastade ifrån mig tidningen. Jag kunde inte sluta läsa på skånska. Jag satt och halvt skrattade medans jag läste. Det jag hann läsa var att min turdag är den 4 februari, onsdag nästa vecka. Då ska jag till tandläkaren, vilken tur jag har!
Efter att jag hade slängt iväg tidningen så försökte jag sova, men då började jag tänka på skånska istället. Jag blev jättearg och kunde inte sova så jag var tvungen att sätta musik i öronen och sedan somnade jag.

Just nu sitter jag här och skriver om helt onödiga saker medans jag försöker sätta på mig ett par tajta nytvättade jeans. Inte det lättaste... 

hjälmdagen slutförd (det riktiga inlägget)

Tjosan. Tillbaka från träningen och fresch som alrdig förr.
Dagen var helt ok, eller ganska kul faktiskt. Jag tog bussen in till Kungsbacka 8.27 och var vid ishallen typ 20 i 9. Johanna blev ganska ägd när bussen åkte in mot ishallen och förbi henne. Men hon kom lite senare ändå.
Här är några snyggingar innan vi vågade gå på isen. Hjälm gillar vi.

Kan man bli så mycket snyggare?

Vi gick på isen och det gick ju inte så bra för väldigt många. Där ibland jag själv som inte haft på mig skridskor på 3 år. Men därimot så gick de ju ganska bra för de här små teamåkerskorna.

Det måste vara trickfilmat på något sätt, för det där är fysiskt omöjligt.

Det blev mycket skratt och kul i alla fall och alla såg ganska fula ut i hjälm också. Pricken över i där.
Sedan åt vi lite namnam mat (mina torra ostmackor) och åkte lite till, för att sedan bege oss till bowlingen, som Olivens pappa var så snäll att skjutsa oss till. Jaa, vi är lata. Bowling blev det och Sofie ägde ut mig, Johanna och Olivia ganska hårt (guud va hårt). Så här såg det ut bland annat.


hahahaha. Jag låter bilderna tala för sig själva.
Det är nog bäst så.

Sedan var dagen slut och Jag och Olivia hängde med Johannis hem. Skitkul, vi spelade jesperspel tillochmed. Det är inte varje dag. (för vissa). Nä men vi hade grymt kul och så kolla vi på film också. Najjjs.
Nu tror jag inte att jag orkar skriva mera. Eftersom det inte hände så mycket mer så gör det väl inget.
Jag bjuder på nån bild från Johanna också om jag hittar någon barntillåten. Mehehe.
Många bilder blev det idag. Fast kanske inte så många fina. Men det gillar vi.
(men inte lika mycket som ostbågsankor..)

Pösspössssss ♥

hjälmdagen slutförd

. jag skulle tydligen träna nu så det kommer ytterligare information om 2 timmar typ.
ååh. jag tänker på skåonska. väldigt störande.

måndamorron

godmorgon.
Kolckan är 07.08 och jag håller på att göra frukost. + matsäck som vi är tvungna att ha med oss. Lat som jag är så blir det mackor med ost.  

HJÄLM

Imorgon blir det friluftsdag med klassen. Fast så mycket fri luft blir det kanske inte. Vi ska åka skridskor och bowla. Vi måste självklart ha hjälm när vi åker skridskor. Även dom som åker konståkning i VM i klassen. Kanske inte lika rättvist. Det blir cykelhjälmsklassen då , några kanske skulle köra med moppehjälm, vilket kanske inte är det smartaste..
Men det kommer nog bli skoj, mycket skratt som vanligt hoppas jag på. I för sig så går det inte att undvika skratt så länge med 9b1, speciellt inte när alla ska åka skridslor med cykelhjälmar.
Jag håller på att packa ihop lite grejjer som jag ska ha med mig imorgon, nu ska jag gå och damma av cykelhjälmen. Och min lilla cykelhjälm som Olivia ska få låna. Hon kanske blir besviken att det inte var barie på, men det är en ful röd kepshjälm, nästan som en kesohjälm. Tror att vi kommer få ett gott skratt i alla fall.

Ni andra får ha det så bra i skolan. He He He.
Puss på armbågen.

(btw så vill jag efterlysa min plånbok, svart och pengar i , förhoppningsvis)


Min söndag på en bild.


ovanligt städat , jag vet.
påskkyckling-mugg är ballt , jag vet.

tecken på liv

Nu har det gått mer än 1 ½ timma sen jag skulle börja med hemkunskapen.
Min hjärna börjar visa tecken på liv och jag har lyckats få ihop ett par rader nu.
Duktiga jag. Nu måste jag fylla på sockerförrådet igen.
Godisskålen nästa.

en halvtimma senare..


Oboyen är slut och jag har somnat.
såhär långt kom jag:

Att klara sig på egen hand.
* lägenhet
*

ändrade planer

Johanna bestämmde sig för att vakna nu, hon var visst en halv2-sovare. Me ganska bra gissat.
Men hon hade tänkt spendera dagen hemma och göra hemkunskapsarbetet. Då kom jag på att jag inte heller hade börjat och det kanske är dax nu.
Så jag ska bara röra ihop en stooor kopp Obo'y och sedan blir de hemkunskap som gäller för mig. I alla fall tills jag somnar. Det är lika bra att böja nu ändå, annars sitter jag bara där på torsdag kväll/natt.
Så see you later algator.

mooorning

Gomorron. Nu har jag allt vaknat tillslut. Jag kunde inte sova så bra inatt. Jag vet inte om det berodde på att jag satt och kollade på KingKong igår. Den är ganska läskig, eller väldigt läskig, speciellt om man sitter och kollar i mörkret helt ensam, när alla andra sover.
Men men. Idag hade jag tänkt åka till Johanna om hon går med på det, vi får se när hon har vaknat den lille 1-sovaren. Det blir nog ingen bio, jag har nog inte orken.
Åååh, va jag är lat.

nej vet du va?

Nu ska jag dra och kolla på KungFu Panda.
Hoppas att jag inte svimmar av hans asgrymmhet eller assnygghet.

 Tjo sålänge :*

listig korre?

Eftersom att datorn kraschade för en vecka sedan så försvann all musik och jag sitter här och lyssar på musik på youtube istället. Jag satt alldelles nyss och lyssnade på Michael Jacksons låt Black or white. För varje dag som går så liknar han en ekorre mer och mer. Och när jag då satt här och tänkte på ekorrar så började jag sjunga 'ekorrn satt i granen' och då  kom jag att tänka på att den låttexten går såhär:

'' Ekorrn satt i granen skulle skala kottar
Fick han höra barnen då fick han så bråttom
Hoppa han från
tallegren...''

Undrar om han sitter i en gran eller en tall egentligen...
Ett olöst mysterium. 


Saturrday

Helloj. Uppdateringen blev lite sen.
Nu sitter jag här, möölar i mig godis och fixar med lite bilder. Dagen har varit ganska chill, har bara vaknat, duschat, kollat teve,  varit ute och köpt godis.
Väldigt skönt.
Men imorgon får jag allt hitta på något kul. Annars sitter jag bara här och äter godis & ruttnar. Det blir kanske bio eller bara åka in till Johanna som mina söndagar brukar se ut.
 Jaojao, Men nu ska jag ... typ ... äta mer godis och sitta kvar här vid datorn.
Det är min eftermiddag det.

Hoppas att ni har mycket roligare.

Fredakväll

.. och hemma.
Sitter här med en rosa klubba i munnen och tänkte dra och kolla på Mamma Mia snart. Grymt bra film den där.
Annars var det väl en vanlig fredag. Jag var hos Johanna, men kom hem flr en stund sen. Hon tränar tidigt på lördamorgon vettu.
Men nu drar jag och kollar film. Ni kan sitta här och hoppas på en uppdatering som , om ni har tur, kommer lite senare om några timmar kaske. Hehe.

Puss på lilltån :-)

Love

Bilddagboken har en tävling där man ska 'fota en doft'. (på en Date parfym)
Jag hade kanske tänkt att vara med om jag lyckas ta någon bra bild. he he he.
Igår gick jag och Johanna på bräckan och tog lite bilder, vi tog med oss en parfym och lyckades ta den här bilden. Och funderar på att ta den.

fullspäckad torsdag

Jag har ju redan berättat om min fullt normala morgon, med skinnflöjter och allt så jag börjar med dagen istället. Det var syslöjd först, alla jobbar på som galningar med balklänningarna medans Lena skriker (eller vad man ska kalla det). Men vi kom en bit i alla fall. Jag tror att jag tog en bild men det är nog inte så stor chans att jag orkar lägga upp den.
Sen åt vi lite soppa och stekt bröd, eller vad det är, för att sedan sätta oss i bibbblan för att spela fia. Det var upptaget. Attans sexor, de kommer alltid först.
Olivia sa till Fredrik att vi borde kolla på de där filmerna som vi gjorde i sexan om 'Grekisk mytologi'. Och han sa att vi kunde göra det idag. Men vi hade ju int filmerna med oss, vilket han tydligen inte fattade först. Men sedan när den där lilla gubben som bor i hans hjärna vaknade till och ringde i klockan så fattade han att filmerna inte fanns i skolan. Närmast var i kungsbacka hemma hos Johanna. Så han erbjöd sig att köra Johanna hem och tillbaka så att hon kunde hämta dom. Och det gjorde hon, vem säger nej när en lärare erbjuder sig att byta ut sin lektion mot film?
Jag hängde med som moraliskt stöd för henne. haha. Det var lite läskigt att sitta i Fredriks bil och liksom åka med i 2 mil. Känndes lite weard, men vi fick tag i filmerna och kom tillbaka till skolan och sprang in på tekniken som redan hade börjat.
Vi är ju klara med vårat projekt i tekniken, måste erkänna att det känns underbart. Sedan var det en föreläsning i musiksalen. Det var en gubbe som pratade om andra världskriget. Han var riktigt söt faktiskt (80 år) och hade själv upplevt det så han berättade om sitt liv. Findus apelsinmarmelad bland annat. Sedan var det matteprov. Det gick ju inte precis bäst men vi får hoppas på det bästa..
Och sista lektionen blev ju då filmmaraton med filmerna från sexan. Åååh, vilka charmknuttar vi var då, charmknuttar med pipiga röster..
hahaha, svenskoj!

Nu ska jag äta ägg & bacon.
Tjosan !

tack RixFM

Torsdag betyder sovmorgon.
Jag var nära på att strejka totalt när radion gick igång i morse, för typ en halvtimma sen. Jag låg kvar och dreglade en stund tills jag bestämde mig för att ligga kvar länge. Då sa dom på radion;
'' Här har micke önskat en låt och han skrev, Snälla spela låten den är så grymt bra sånt jävla ös''
Så jag tänkte att jag ligger kvar denna låten då för att höra det grymma öset. Och vad kommer det för låt? Jodu, det va en gammal gubbe som typ spelar skinnfjöjt och sjunger falskt emellanåt.
Jag började skratta och tillslut ramlade jag av sängen. Då vaknade jag till och gick upp & gjorde mig en kopp oboy istället. möms.

Och jag vet frestan inte varför jag har RixFM på min väckarradio. Knappen & Hakim på Nrj äger ju ut de små fjollorna med skinnflöjt ganska hårt. 

wonderful onsdag.

ååååh. Underbar dag.
Gympan, det var volleyboll och vi lottade lagen. Jag kom med 1 rökare, 1 wannabe gangsta och.. .. Hassan. Vilket toppat lag vi vann alla matcher och vi ska gifta oss !
Okey den här posetiva grejen funkar inte så bra.
Vi kom sist och vann bara en match med typ 1 poäng. Jag stod där och såg på medan dom började slåss hela tiden medans alla andra lag skrattade och hade kul när de spelade.
+ Att vi hade matteprov också! Woooho, living the dream!

pizzzzzzza

Yes. Tisdag och inte särskillt kul.
Bara tröga lektioner hela dagen.. Men Annie, Johanna, Sofie, Oliven och Jag festade till det lite med Pizza till lunch. Möms, fast alla luktade vitlök sen.. Vi får hoppas att ingen märkte något. Hö Hö Hö
Oj vänta jag tog en bild på en pizza också, för att vara lite duktig. Och om jag minns rätt så var den inte så suddig som mina bilder brukar vara! man kanske till och med ser vad som är på bilden den här gången. Yessss.

Ohyeah.

döva klassen?

No lektionen idag:
Stefan(läraren): el bla el och varför händer det så Johan?
(Det finns ingen i klassen son heter johan så folk börjar undra..)
Stefan: John menar jag, John..
Alla till John: ÅÅÅÅHHH Johan, Johan, Johan!
Stefan: Men ni behöver ju inte ta nytta av allt jag säger fel till max..
Någon blåst person: Mats?
Alla: Vem är mats? Mats?
Stefan: Max!
Alla: Jahaaa, haha... Vem är Max?

Alltså. Så underbart döva !
9b1

tisdag kl. 09.21

Skolan börjar om 24 minuter & det regnar ute.
attans frukt.

En (studie)dag med tjejerna!

Studiedag idag, Woohooo!
Gick upp vid halv 11 faktiskt.
Sedan bar det av till Johanna med 12 bussen. Vi käkade tortellini och kollade på TvShop tills de andra kom vid halv 3. ''De andra'' är Annie, Sofie, Pauline, Maria & Olivia. Söta flickor de där.
Vi tog några bilder med självutlösaren som inte blev så fina men man ser alla, eller delar av alla i alla fall, på dom. Jag lägger några längst ner i inlägget, så får du lite tid att skratta åt oss.
Vi kollade på gamla filmer som vi spelade in i sexan, Herkulesfilmer. Hela klassen var med. Och HERRE gud vad kul det va! Alla killarna lät som pipiga möss och alla var jätte små och hade anorlunda frisyrer. haha. Grymt skoj i alla fall. Sedan blev det lite Björn Gustafsson film, som också är så grymt skoj. Speciellt 'Benjamin' som är min favorit!
 Sedan var Annie tvungen att åka hem. Så vi tog farväl och sedan fortsatte trappatserna (är det ett ord?). Vi dansade runt som galningar, ja i alla fall jag, och åt lite mat.
Sedan var det singstar som gällde tills alla åkte hem en efter en.
Jag kom hem vid halv 7. Jag trodde att det var träning klockan 7 men det var det inte så här sitter jag och skriver istället. Mehehe.

Kul dag med tjejerna i alla fall!
Puss på alla :*
Hahaha. Jag vet att vi är snyggast, så ni behöver inte säga det. Hö hö hö.
Kram och skumbanan !


det är jobbigt.

Som sagt. Allt är borta.
Förut tänkte jag bara på alla bilder. Jag hade över 400 mappar med bilder från kamera och mobil, från de senaste 2-3 åren. Inte kul.
Jag sitter vid samma dator nu, som igår vid den här tiden hade 20.000 bilder, som alla betydde väldigt mycket för mig. De fanns här då, jag kunde kolla på dem och jag kunde sparat dem på en skiva. Fuckface säger jag bara.
Men allt annat också, alla program, all musik, msn,  alla internetsidor (som när man ska gå in på bloggen så brukade jag alltid bara skriva 'b' i fältet, så kom det fram, men nu måste jag skriva blogg.se, eller bilddagboken.se. Inte kul.
Det är så tomt.
Skrivbordet har typ 4 ikoner och de enda bilderna jag har är de fula kakbilderna som jag la in i det förra inlägget.
Jag måste sätta mig och installera alla program igen. Inte kul.
Inte kul över huvud taget .

Kladdkakemuffins, perfekta tröstätare.

Jaha. Fick beskedet i morse, inte en enda bild klarade sig. Det var ganska hårt, men livet går vidare...
Och lite tur i oturen så hade jag varit ganska flitig med att lägga in dubletter på bilderna på en annan dator. Tacka gudarna.
Men för att tröstäta ordentligt så gjorde jag mina berömda kladdkakamuffins.
Tänkte skriva upp receptet för dom är så himla goda:

KladdKakaMuffins:
Recept från USA där man är experter på allt med cholkad. Extra goda och verkligen lättgjorda.

Det du behöver är;
2 ägg
3 dl socker
1½ tesked vanillin
1 krm salt
4 msk kakaopulver
1½ dl vetemjöl
100g avsvalnat smör
(till glasyren;)
3 msk florsocker
½ msk kakaopulver
lite vatten

Såhär gör jag:
Sätt ugnen på 160 grader.

Smält smöret i en kastrull och ta av den från plattan så att det svalnar.

Blanda ihop ägg och socker, helst inte med elvisp.
Blanda i vanillinet, saltet och kakaon, och sedan mjölet.

Om smöret inte har svalnat ännu så kan du ta fram en plåt och kakformar.

Smeten räcker till ganska precis 12 muffins, och lite mindre om du hade plannerat att äta lite av smeten. he he he.
(det kan bli kladdigt..)
höhö
När smöret har svalnat så häll i det och blanda ihop allting tills det blir en fin smet.

Sedan är det bara att fylla formarna. Fyll dem inte hela vägen upp, halva ungefär, för de blir större sen.
Mitt tips är att använda 2 skedar (och till sist en slicke pott för att skrapa ihop allt.)

Stoppa in dem i ugnen. De är klara när de är liksom höga och spruckna på ytan, kladdiga innuti och torra utanpå. Det tar ca. 25 minuter.
nästan 9 minuter kvar.. mehehehe!

Ta inte ut dem för tidigt för då blir det bara kladd som rinner ur formarna sedan (tro mig, jag vet)
Låt dem kallna innan du rör dom. Och det är normalt att de sjunker ihop.

Rör inte ihop glasyren förräns du har tagit ut kakorna, för då stelnar den.
Glasyren är enkel. Men gör gärna dubbel sats för annars brukar den inte räcka. Ta minsta möjliga mängd vatten. Helst inte mer än 2 kryddmått om det går.
Sen är det bara att kladda på glasyren på muffinsarna. Du kan också ta på någon topping, som riven mandel eller strössel, idag valde jag att stoppa på an smarties. Smaskens!


Lycka till ! :-)

jag förlorar hoppet

Allt. Det jag har jobbat mest med under de senaste, i alla fall två åren.
Allt. Alltihop. Det är som att den jag bryr mig mest om är borta. Alla minnen, finns bara i huvudet nu. Jag hatar det. Kan ingen strypa mig? 
Eller ge mig ett mirakel...
:''(

isigt på bräckan

Här är de bilderna jag tog idag, som jag lovade att ni skulle få se..

förövrigt sitter jag här och slöar, käkar kinapuffar och hade tänkt se lite på film snart..
Så ha de bäst. Tjosan.
(kommer med mer info om datorn om jag får veta något nytt..... suck..)


ser inte ljuset

Chill Lördag.
Gick upp vid halv 12 och åt frukost. Sen var det träning som gällde klockan två till tre. Lite najs.
Efter träningen lyckades jag faktskt dra mig ut i någon timma. Gick upp till bräckan och tog lite kort, jag lägger in dom senare, de håller på att laddas in på datorn just nu.
På tal om datorer. Det ser ite ljust ut för min del.
Jag vill nästan gråta, alla bilder...


NNNOOOOOOOOO!!!!!!!

Datorn där uppe har pajat.
Virus överallt, om vi inte har tur så försvinner alla bilder från de senaste 3 åren.
Inte kul överhuvud taget. Mitt liv förlorar sin mening.
Gud, snälla skona mig och datorn.
SNÄLLA :''(

Friday motherwankers!

Fredag. Jag har inte plannerat något särskillt idag. Så det blir väl ganska chill framför tvn kanske någon bra film om jag hittar någon, och popcorn, ett måste på fredagkvällar hemma. Mitt godis är slut så jag får se om jag kan tigga till mig lite från någon annan. Mehehe.
Syrran frågade om jag kunde baka mina berömda kladdkaka muffins. Det lät otroligt frestande, så det är nog stor chans att det finns sånt här under helgen. Om jag har orken.
Idag i skolan gick det hyfsat fort. Fredagen är ganska chill och hemkunskapen är alltid ett liten äventyr. Skånska är, som jag sagt tidigare, nationalspråket i hemkunskapssalen. Det gör att lektionen går lite snabbare än en snigel i rullator i alla fall. Sedan hände en lite extra kul incident idag också, men jag kan tyvärr inget säga. Av säkerhetsskäl...
Dagens stora utmaning blir att klippa naglarna, har inte haft orken på flera veckor så dom är så långa att jag har problem att skriva på tangentbordet..

Ha det najjs. :*

YES

I'm back online.
Var tvungen att avinstallera hela msn och sedan installera det igen.
Jag är förvånad över mig själv att jag orkade.

Help mee

Msn funkar inte
Jag håller på att avlida här.
AAAAAAAAHHHHHHHHH.....

hallontårta

Ååååh.
Det blev hallontårta. Min Favorit! (förutom blåbär)

Än en gång. Grattis Till Min Bror, 13 år idag.

Och grattis till mig, för jag har bestämt mig för vilket gymnasie jag ska gå på !
Yesss

Masssa MAT

Nu ska jag ner och äta Tacos, sen blire tårta också, meheheh.
Så om jag inte återvänder, är det nog stor risk att min magsäck har sprängts.

Turen var på er sida

Jag orkade lägga upp den.

Tänk va fint det kan bli. Det matchar balsamet oxo *tummen upp.

Mitt balsam är slut

09.09
Hejhopp. Eller godmorgon. Torsdag idag och nya äventyr väntar.
Jag väcktes i morse klockan 6.50 för att vi skulle sjunga för min bror, som fyller 13 år idag.
(Grattis på Mathias)
Jag somnade i hans säng en stund, för att sedan gå upp vid 8 och duscha. Mitt balsam var slut så jag använde någon annans, det var oranget. Hoppas inte att jag förvandlas till en muterad morot nu..

När jag kom upp ur duschen möttes jag av en fin soluppgång. Helt rosa över hela himlen.
Men kameran var inte laddad (inte nån av dom) så jag fick ladda den i 5 minuter först. Fast då var det inte lika fint längre, men bilden kanske hamnar här senare idag om ni har tur.

Tjofjöjt för nu ska jag dra och pudra näsan lite.

Vart ska jag börja?


bekännelse

Haha. Jag erkänner att det förra inlägget inte var särskillt nödvändigt, men det var i alla fall helt sant.
Och jag erkänner också att det här inlägget inte är så nödvändigt.
Men nu vet ni i alla fall.

Jag har börjat bli beroende av Michael Jackson låt 'Bad' (och 'Black or White'). Och jag håller på att lyssna på den nu medans min bror stör mig hela tiden så att jag får börja om.
Whos bad now?


aaaaaahhh

Jag måste på toa

En dag med 9b1

Onsdag. Det betyder Spanska klockan kvart över 8.
Kerstin hade fortfarande influensa så vi hade Nils. En kul prick det där, men ändå ganska störande..
Han kunde såklart ingen spanska utan bara franska, tyska och tydligen italienska. Han var väldigt kär i Italien, det var typ det enda han snackade om. Men lite lärde vi oss i alla fall, ja åtminstånde vad ost heter på italienska. Fast just nu ha jag förträngt det.
Efter spanskan (italienskan?) hade vi gympa och Carro hade egen lektion. Hon måste ha lyckats bra för jag tyckte att gympan var kul, vilket jag väldigt sällan gör. Det var ju Volleyboll igen och mitt lag ägde ju ut alla (2) andra lagen. Fast kanske inte tack vare mig, hö hö.
Sedan var det matte, alla är alltid hungriga på den matten. Inte kul, speciellt inte när det är något så mumsigt som spagetti & köttfärssås som man nästan kan känna luten av ända till klassrummet. Men för att göra lektionen lite mer spännande så att man slipper sitta och tänka på mat och nästan avlida så snodde jag Olivias fodral till Ipoden och la den under Annies bok, Annie såg och var med mig på noterna. Eftersom tt jag inte är speciellt smidig och tyst så såg ju såklart Olivia att det var jag som tog fodralet men inte att jag la det under Annies bok, så där låg jag steget före.
Lektionen gick och lite då och då kollade annie och jag finurligt på varandra medans Oliven letade efter fodalet. Sedan stack Annie och hennes bänkpolare iväg och då frågade Olivia vem som var förrädaren.
Jag pekdde på Annis bok och Olivia hittade fodralet. Då var leken slut, trodde dom ja.
''Göm fodralet så att Annie tror att hon har slarvat bort det!" Utbrast jag plötsligt. Vissa påstår att jag är så snäll, men ibland har jag mina stunder.
Olivia kastade det bakom sig precis innan Annie kom tillbaka in i rummet. Nu var leken igång igen. Johanna och Sofie var åskådare för hela planen men lovade inte att berätta något. Lektionen gick ytterligare lite till, tills den äntlgen var slut. Då Olivia säger;
"Åååh var ä mitt fodral??" (ganska tillgjort..)
Och då säger Johanna, utan att tänka efter: " Men Olivia du kastade ju det bakom dig fö..."
Jag säger åt henne att vara tyst. Nu när planen gått så långt kunde inget gå förlorat.
Annie verkade inte lyssnat på Johanna, som tur var och lyfte på böckerna. Förvånad som hon blev, kollade hon på mig och jag kollade tillbaka.
'' Den låg här under''
Alla kollade på henne och började leta. Jag kunde inte låta bli att småfnissa lite. För att lyckas med onda planer är inte vad jag gör varje dag.
Vi går ut ur klassrummet, utan att ''veta'' vart fodralet hade tagit vägen. Olivia hade precis tagit med det i handen efter att de andra hade gått. Jag var så upprymd av ondska att jag hade glömt av att jag var hungrig. I bamba satt vi och ''funderade'' vart fodralet kunde ha tagit vägen. Tills alla blev galna och Olivia berättade att hon hade det hela tiden.
Hahaha. Ond plan alá Emma.

Men dagen är inte över. Vi har hela eget arbete lektionen kvar och där gör vi ju SÅ mycket.
Kom in och ser att  vi har Nils som vikarie igen. Han är mitt uppe i uppropet och då kommer Hassan in i klassrummet.
Nils: " Jasså, här kommer man sent"
Hassan: '' Men dom höll fast mig där ute så jag inte kunde komma låss och Jocke tafsa mig på röven''
Nils: '' Man kan faktiskt säga tog mig på baken''

Jag spenderade lektionen i studiehallen och gjorde faktisk en So läxa OCH ringde tandläkaren. Slå den om du kan!
Sen stod jag och Johanna vid bussen och snacka skånska.
"De gåoente å vao segare än en snigel i rulaotor"

En helt vanlig Onsdag. Oj va långt det blev! Jajaja. Grattis till den som orkde läsa allt..
Tjosan.
 
(det kanske kommer bilder senare)

Sol och Plast

Hemma igen från en väldigt seg tisdag. Den tågade fram segare än en död snigel.
Man blir ju inte precis gladare av det här vädret heller, just nu är det bara dimmigt. Inte alls kul, man blir bara mer deprimerad. Just nu vill jag ha sommar och sol (och koskit i hagen). Jag vill ha massor med sol som bara vräker ut hudcancer på alla (alla som inte ha smörjt in sig ordentligt försåss)

Alltså, min klass.
Vi tar vara på alla situationer som någonsin kan uppstå. Om man bara säger minsta fel så blir man utpekad. Det är ju det att ingen tar illa upp eller så utan alla är bara allmänt korkade.
Ett exempel är idag när Läraren säger till Dante att sätta sig på sin bestämda plats, och Dante säger;
" Vi har inga bestämda plaster"
Allt man hör efter det är..
"ÅÅÅHHH Dante sa plaster istället för platser"
"ÅÅÅÅHHH"
"PLAST DANTE! PLAST DANTE! PLAST DANTE! PLAST DANTE! PLAST DANTE! PLAST DANTE! "

Jag älskar min klass.


måndakväll

Här sitter jag och lyssnar på gamla Michael Jackson låtar och gäspar. Jag vill sova, men om jag går och lägger mig nu så kommer jag aldrig somna. Så min plan för ikväll är att sitta här och sjunga med i lite gamla låtar tills 9, då ska jag se 2½ män och dricka o'boy. Alltid lika populärt.
Om du ursäktar mig så ska jag lyssna på 'Bad' och sjunga med lite fint nu.
Cause I'm Bad.

låtlista

Eftersom att jag bara sitter här och stirrar in i datorn utan att göra något vettigt över huvud taget så tänkte jag göra något, även om det kanske inte heller är så vettigt.
Jag kan skiva ner min låtlisa som hänger på väggen brevid mig, upphängd med lite hederlig tejp. Vet faktiskt inte hur länge den egentligen har suttigt där, för jag tar aldrig bort låtar från den, men den äldsta listan blev stulen för ett tag sen så det kommer kanske inte såå gamla låtar. Och vem vet, du kanske hittar en ny favorit?

Låtlistan!

I'll stand by you - The pretenders
Thriller - Michael jackson
Job - Afasi and Filthy
Just dance - Lady Gaga
Rockstar - Nickelback
Black or white - Michael Jackson
Over you - Daughtry
Feelgood - Ola
Rock away - Lazee
Can you hear me - Enrique Inglesias
Disturbia - Rihanna
With you - Chris brown
So what - Pink
Poison - Alice Cooper
Radar - Brittney Spears
Shine on -  R.I.O
Take my body close - Velvet
This time - DJ Antoine
All ummer long - Kid Rock
Untitled - Simple plan
Womanizer - Britney Spears
Photograph - Nickelback
Feels like tonight - Daughtry
Forever - Chris brown
Hold on - Lazee
Iris - Go go Dolls
Beggin - Madcon
Closer - Ne-yo
Viva la vida - Coldplay
Hot n cold - Katy Perry
Live you life - Rihanna feat T.I.
Circus - Britney Spears
Handlake village - Takida
Breathing your love - Darin Feat. Kat Deluna
Gotta be somebody - Nickelback

.Ohyess.

pom fritt

(jag vet att det stavas pommes frittes)

Idag är det måndag. Jiiiiiihaaaa.Skola från 8-16.
Det börjar med So, och om jag ska vara ärlig så minns jag inget från lektionen, jag hade nog inte riktigt vaknat än. Sen var det musik och gympa. Volleyboll, det är ju skoj, fast vi gick in med en skrattattack i halsen oh kunde inte riktigt hålla oss så lektionen blev inte den seriösaste om jag får säga så. Men vi hade kul i alla fall.
Sen var det mat som gällde, åååh mat! Jag måste bara gå och hämta något att äta...
Så, det blev en banan (den är redan slut). Det var nära att jag blev tillfångatagen där nere men smidig som jag är så slingrade jag mig ur pappas grepp.
Okej, vart var jag? Jo, och efter maten hade vi spanska. Inte precis det roligaste, men med HC som vikarie fick vi sluta tidigare. Sanningen är den att jag bara satt och målade hela lektionen för att uppgifterna vi skulle göra hade jag gjort klart lektionen innan. Men vilket konstverk det blev !..

Ja, den är suddig och Ja, det är en krokodil med napp som sitter i trädet. Och Ja, det är basil mus med underbett som följer snigelns spår och en gris med partyhatt som sitter i baksätet på bilen.

Efter spanskan var det Svenska och sedan No. Vi ska börja med El igen.. mitt favorit ämne!!!!!!! inte..!
Och jag var SÅÅÅ hungrig hela lektionen och så slog vi upp boken och vad ser jag?

Försöker dom ta död på oss okylldiga ungdomar eller?
Men Johanna räddade mitt liv genom att jag fick ett tuggummi av henne och efter lektionen fick jag även ett av Olivia, det är mina hjältar det.
När jag gick hem så pissregnade det så jag blev helt blöt och sminket rann över hela mitt ansikte, jag har inte orkat tvätta mig ännu så vi får se om jag blir rädd för mig själv när jag kollar mig i spegeln senare.

suck..

söndag = skola imorgon = gå upp 6.30 = döden
bara så ni vet.

degiga djur

Då var det Söndag.. 
Blä för söndagar.
Men dagen går ju ändå och man måste ju hitta på något att göra. Då skulle jag och Mathias hjälpa lilla Sara att göra en bondgård av modell lera. Jag och Sara började med en gris, som (om jag får säga det själv) blev skitsnygg. Mycket bättre än vad jag någonsin hade hoppats på. Mathias gjorde en färgglad anka, som blev otroligt söt.
Sara tröttnade på att dega, så kvar satt jag och mathias och gjorde mera ursnygga djur.
Mathias gjorde Kossan (med en hatt på baken), Hönan och Ankan medans jag gjorde Grisen, Traktorn och Gubben. Inte så illa faktiskt.

Min lördag

Jag åkte in till staden vid tolv, och kollade på balklänningar igen.
Jag hittade en som jag ville ha! Wooho, Living the dream. När jag hade beställt (och mamma hade betalat) så åkte jag vidare till Johanna. Vi spelade det där familjeGeni spelet och såklart ägde jag ut både Matilda och Johanna på barnfrågorna. Ganska stolt faktiskt. Och Tusen år senare, när dom äntligen hade klarat spelet så åt vi lite go glass och kollade på Harry potter.
Sedan tog vi fram det gamla hederliga Monopolspelet igen och började spela. Det roliga är att deras Monopolspel är på finska också, men vi har gjort egna chans och Allmänningkort så dom är i alla fall på Svenska. Johanna fick Erottaja (den bästa gatan) och vann väldigt stort..
Sedan åt vi lite namnam mat och spelade guitarrhero. Man kan ju ge ut en liiiten Nörd-varning när två (och lite senare tre) tjejer sitter och spelar guitarrhero på expert, när dom i själva verket brukar spela på medium, och inte med gitarrer heller uten vi hade kopplat in kontrollerna istället. Så där satt vi, skrek och spelade guitarrhero på playstation kontroller..
Johanna hade lite allmännt ryck också, när hon satt där och diggade till låtarna i otakt fram och tillbaka med huvudet, och helt omedvetet, det var bland annat det som var anledningen till den halvtimmen som vi låg och gapskrattade lite senare.
Men det är ju ganska normalt, eller?
Vid nio, när fingrarna blödde och ögonen rann så stängde vi av och kollade på lite Tv och åt popcorn istället. Det blev lite film också 'Full frys' (som inte var full frys utan fullt hus) och 'World trade center', som var lite läskig och sorglig, men jag han inte se slutet så jag vet inte som de smutsiga brandmännen dog eller inte..
Jag skulle med kvart i 12 bussen hem. Så jag kom hem typ 12, efter tolv timmar i kungsbacka.

Jag hittade den här bilden på mobilen, inte alls suddig eller så, på johanna, någon gånh vid 23 igår kanske, när vi hade våran skrattattack så att vi inte kunde andas på en halvtimma. Vi snubblade runt som stållar och skrek. Det enda jag minns är typ massa skratt, skrik och att jag behövde gå på toa, men matilda tog toan först..

haha.


Lörda morgon

And I love it.

Kärlek

Musik är kärlek.
Speciellt en låt, jag kan lyssna på den en hel kväll utan att tröttna.
Gotta Be Somebody med Nickelback
Jag tyckte att den var så bra att den var värd att komma in på min blogg.
Så lyssna på den. Cause I Love it.
Nickelback gör grymt bra låtar, än så länge har jag inte hittat någon som jag inte gillar och jag hoppas att jag inte kommer göra det heller.

Nickelback - Gotta be somebody
(du kanske får höja lite för den är tyst som tusan)


Här är några fler bra låtar från Nickelback som brukar höras från min dator;
Far Away
Rockstar
If Today Was Your Last Day
This Afternoon
Just to get High
I'd come for you
s.e.x.
Shakin' Hands
Next go round
Photograph
How you remind me
Hero

I hope you like them cause I love them
Puss på foten :*

mystiskt garnnystan

Detta är vad man kan kalla en ganska lyckad dag.
Den började kanske inte så lyckat med att jag inte orkade gå upp ur sängen, en halvtimma efter att väckningen hade gått igång så var jag så illa tvungen att göra köttbullen. (rulla mig till en boll i täcket och rulla ur sängen ner på golvet) Då vaknade jag till lite och drog mig ner till köket för att fixa frukost. 
Johanna kom vid kvart i 8 och skyndade på mig så att jag blev klar.
På 9b1s klassråd så kommer man inte ut utan att man har hört "Lan hos dante" eller "Jocke ska ha lan". En liten wow-klass är vad vi är, haha men så älskad.
Annars flöt dagen på ganska segt, men tillslut var det hemkunskap, det bästa (och mest störande) är min hemkunskapsgrupp, för direkt när vi går igenom dörren in till salen så måste vi snacka skånska. Och vikarien vi hade idag verkade tycka att det var ganska kul i alla fall.
När skolan var slut, och Johanna hade vunnit sitt vad om att snön inte var kvar, så drog jag till staden kungsbacka för att kolla balklänningar och äta donken med mina flickor. Såklart drog vi till gina tricot och provade fula kläder och skrattade åt varandra i en timma också, det är en slags tradition. 
Dagens höjdpunkt måste ju ha varit när vi hade varit i syaffären och femplus1 (där palle skulle köpa en present till maria, ha ha ha) så gick vi där, 6 högljudda och oskylldiga flickor påväg mot kungsmässan och så ser jag att på Selmas trumpinnar som sticker ut ur väskan så sitter det fast ett garnnystan. Hahaha, som hon ahde råkat få med sig från affären. Pinsamt, men otroligt kul, i alla fall om man är ordeltligt sockerpåverkad.
Sedan fick vi lite brottom till bussen, men jag han köpa mina älskade kinapuffar ändå. Kan inte leva utan dom. Ååh, på tal om mina kinapuffar så måste jag bara gå och hämta dom..

men har inte så mycket mer att skriva nu ändå.
Så Bajbaj och trevlig helg. haha!


Anka med 1 ögonbryn som dansar magdans.

Som typ ingen kanske vet så fyller min bror 13 om en vecka och då hade jag tänkte att lägga ut 13 bilder på bilddagboken på honom för att hedra en ny tonåring i familjen (eller bara för att ha en anledning att lägga ut hemska bilder på honom)
Näe, men han e ju jättesöt.
Men så hittade jag en såå saftigt bra bild på honom där han är utklädd till tjej. Men han råkade se den och hotade med att bita mig i benet och kasta mig genom fönstret om jag la ut den så då sa jag såklart;
" Men om du får lägga ut en bild på mig när jag har anknäbb, Ett ögonbryn och dansar magdans i underkläder?"
Och då säger han såklart
"Okejdå, om jag får ta kortet med din systemkamera"

Det läskiga är att jag funderar på det fortfarande.
Hahaha. vi får se, bilden lär inte hamna här i alla fall.

See you later moterwankers!


Jag överlevde !

Wooho, jag överlevde en hel dag med snö.
Halkade bara runt som bambi på hal is men blev inte träffad av en ända snöboll. Inte för att jag kastade någon heller..
De flesta, utom 9b1s pojkar och sexorna höll sig nog inne hela dagen. Av säkerhetsskäl, och för att det är kallt ute kanske. Och stackars Annie som halkar runt på sina kryckor också, he-he-he.
Och så ska vi börja med balklänningarna på slöjden. bajssvårt och alla har typ beslutsångest, och jag har även betygsångest för jag lyckades få mvg i slöjd förra året.. hö hö.
Inte lätt asså.

Sen är det de där piiiip u-lands arbetet, som jag inte har börjat på.. Fast det är det typ ingen som har, och jag funderar faktiskt på att börja! Så att jag inte sitter där sista veckan som det kommer bli..(för många).
jaojao, snön är ju nästan borta nu så imorn är det nog ganska safe att vara i skolan..
och imorrn e de fredag!
GÖÖÖÖÖÖÖTTTT =D


gud borde börja med mjällshampoo..

sovmorgon OCH snö

..är jag i himlen?
Fast när det finns snö så är skolgården inte säkert, Snälla barn goes onda barn.
Hoppas jag överlever dagen.


farliga pojkar?

Förrutom mitt fiina hotbrev får jag väl skriva något jag har gjort idag.., Och dagen började med att Johanna blev ägd av sin tandläkare, för hon fick ett sms om att han var sjuk, så hon missade inte gympan och matten. (hon hade inga gympakläder med sig heller..)
På tal om gympan så körde vi spökboll. Och det blev tjejerna mot killarna. Våra annars så snälla killar turns in to evil boys när det gäller att vinna något. (dåliga förlorare?) Så då tar dom i med hårdhandskarna och spräcker både läppar och bryter näsor (på oss!) Och kastar så attans hårt så att folk tappar andan när man får en boll i magen eller på halsen.
*tummen NER
Sen drog jag in till staden med Johanna, käka donken och klippte mig. Najjjs. 
och när jag skulle ta bussen hem så var han där gubben på den igen, han som alltid ( 9 fall av 10) är med på bussen när jag är på! Läskig är han! 
Jag tror jag är förföljd..  
Jaja. nu blir det väl att sitta vid datan och slöa tills klockan 8 när jag hade tänkt att kolla på top model, om jag hittar en ledig Tv..

Kramis :)

emmas hotbrev, grrrrrr

I skolan har man ju såå kul så jag satte mig och skrev ett fint brev, fast jag vet inte vem det är till.. hö hö hö
Så här står det i alla fall;

"Bajskorv du kan skita i min torktumlare din fula häxa och du har säkert vårtor oxo din knäppa invalida kossa med kramp. Ja jag får ryck på dig snälla sluta mobbas jag vill hänga dig i en korvkiosk men en marmeladsked under hakan din lilla fjant som har lila batmankalsånger! Du har säkert en tam get hemma som du brukar leka med och jag tror fan att ni leker bäver i eran tvättkorg och sedan smygäter kakor när inte din farmor ser, fast hon är ändå ganska blind. Du är så jäkla korkad i huvet din fjolliga floghäst med flätor, ja jusste jag glömde ju tala om att jag vet att du flätar ditt rövhår när du sover, och jag tvekar inte att berätta det för din tama get din T-Ö-N-T! Jag såg dig när när du firade jul med din blinda farmor förra året och JA, jag såg när ni pillade varandra i armhålorna, btw så borde du raka dig under armarna din grottmänniska (som ser ut som en lila morot) Du borde leka lite oftare med din gris så att han inte cuttar sig. Ojojoj eeeh, hörde jag ägd?? JAG TROR DET DU! fjolla."

Egentligen är det inte änns kul, bara deprimerande att jag kommer på så fula saker. hahaha.
Tjoflöjjjjt :>


Monopol+

Det är ju lov!
Sista dagen på det sista jullovet som jag kommer ha i grundskolan.. lite läskigt.
Och då undrar du kanske hur jag spenderade den? Och då gissar du kanske Johanna? Och då gissar du alldelles rätt! Hahaha, detta kallas att inte ha något liv..
Jaja, vi sjöng faktiskt INTE singstar! Den du!
Vi spelade monopol, Tildis va också med. Vi började vid 12 och var klara halv 6..
Så det gick ganska fort idag, he he he he. Men att spel monopol med oss är inte så tråkigt som när man spelar de vanliga tråkreglerna! Hahaha, vi har fula regler, med borgmästare, kreditkort, nätter, pankrutter, vatten och skulder.. Orkar inte förklara och det är inte så lätt att fatta.. haha, men det är så jäkla kul i alla fall. (och som ni kanske fattar så tar det ganska lång tid)
Och vad kan då hända under ett parti monopol med ema, johanna och matilda? Jo, om du är med och kollar så kunde du Idag t.ex. sett när Jag srutade vatten över hela rummet, när Matilda nös så att alla pengar, gator och hus flög överallt och inte nog med det så gick hon från 10 kronor och intecknade gator till 140 000 kronor på typ en timma! Det är vad man kan kalla skills, eller att sno från de andra medspelarna. hosthost!

När jag skulle hem så spöregnade det dessutom. inte kul, Inte kul!
Och när jag hade gått över vägen och var påväg till busshållplatsen så ser jag bussen åka förbi..
Doooh!
Jag tog upp mobilen och kollade klockan, för såå sen kunde jag väl ändå inte vara! Den skulle ju inte gå förrän kvart i..
Torkar av displayen och ser 17.38.. Fattar ingenting men ställer mig vid busshållplatsen ändå, vad hade jag för val ändå? För Johanna va typ påväg till träningen. Det stod några andra där och väntade på bussen så mitt hopp var inte riktigt ute, men sen kommer 731an och då hoppar alla på den, mitt hopp var ute igen. Jag skulle nästan gå när bussen kom och jag (genomblööt) går in, betalar och åker hem. Här hemma åt jag lite mat och sen nästan en hel (stor) ostkaka, mår lite illa nu. konstigt?

Puss på naveln! :*


Danny 2?

HAHAHAHAHA!
Innan jag glömmer måste jag bara berätta en ny kommentar från min brorsa, jag borde skriva upp alla i en 1000 sidig bok men jag orkar inte..

Igår vid 11:

(reklam om ny skiva på tv, så kommer dannys nya låt upp och man ser danny)
Mathias: NEEJ, så ser inte Danny ut ju!
Emma: OooOokej? Hur ser han ut då?
Mathias: Han har ju asblont hår och vita tänder!
Emma: Eeh, ja det har han ju där också?
Mathias: Ja! Men han brukar inte se ut så!
Emma: Jo? Okej jag googlar honom då, så får du se massa bilder på honom!
Mathias: Men det finns ju många som heter Danny..
Emma: eeh?
Mathias: Ja, han som sjunger själv och han som är med i E.M.D.

Hahahahaha, Ja så går det när man har en brorsa som har stenkoll på allt!
Gött jobbat brushhhaan! Och det sorgliga är att han är ett hundra procent seriös!
nej brorsan nej..

Och nu har han typ skaffat nåt xbox 360 live, så nu sitter han å snackar me sina kompisar som på typ WoW, det låter som om han är väldigt blåst!
" Men om jag tar min 72 femma och raderar min noll åtta.. ja eller hur... Åååh va smart!"

Mathias den allllsmäcktige;

vilken hunk!

 

hej vecka två

Måndag..
Missade den braiga bussen som jag brukar ta till johanna och fick vänta 1½ timma på nästa.. suck.
Medans jag väntade så satt jag hemma å kollade på Emil i Lönneberga (fatta att det inte fanns nåt vettigt att kolla på på tv).. Hahaha , men det var ganska gulligt. Sen så lyckades jag hälla en hel oboy kopp över mig och höll på att missa nästa buss p.g.a. det.. Känns bra! *tummen upp*
Jag sprang till bussen och han precis med den, vehövde inte änns betala för att maskinen va paj. moahahah!
Jaja, Jag kom till johanna, fast det var så kallt (-9) och vi börjde med att spränga min mat i mikron, lyckat! Nästan värt ett till tummen upp.. Sen åt vi lite mat och sedan kan ni ju gissa EN gång vad vi gjorde...
Sjöng singstar?
Rätt.. eh he he he
Jag kommer inte kunna prata imorgon, jag hade precis vilat upp min röst.. men jaja, vad gör man inte för lite kul?
Vi sjöng typ alla ABBA låtar och några kluringar på den nya Rn'B skivan. Jag börjar faktiskt bli bättre och ibland vinner jag tillochmed! De trodde ni inte va?
Mammsen ringde och fråga om ja ville ha skjuts hem, och vem vill inte det, så jag fick mysig varm bil skjuts hem, istället för att behöva gå till bussen när det är -10,7 ute.. Så jag var ganska tacksam..
Och nu sitter jag här igen, förvånar inte änns mig själv längre..

Ha en trevlig kväll vettja! Pussen :*

inte så lyckad söndag

Hejhå!
söndagen den fjärde december klockan 16.46...
jaha, den här dagen ka man väl inte direkt kalla lyckad, först blir man väckt klockan 11, käkar lite frukost/lunch och sedan gör jag mig i ordning lite, typ så gott det gick.. hehe
Klockan 12 skulle jag, mor &mathias åka in till staden och så går jag ut genom dörren, det första jag ser är bakrutan på bilen, dewt var skithäftig is på den, det såg nästan ut som om glaset var spräckt! Skulle precis gå dit och ta en bild när mamma smäller igen dörren på bilen och glaset trycks ut och krossas på marken.. det var visst inte is..
Bild:


Så antingen har någon haft jäkligt roligt eller så har det typ blivit för kallt så et sprack a sig själv.. Men hur förklarar man då det söndriga glaset på kanterna.. hmm..
Jaja, vi blev ju bara liiite sena till Mathias Basketträning eftersom vi var tvunga att först fixa bilen och sopa bort allt glas och sen flytta den bilen och ta den andra som stod inannför.. jippie! (woppie)
Vi kom i alla fall iväg och fram till mathias basket, och medans han tränade så åkte jag & mamma till kungsmässan och skulle byta mitt säkerhetsfilter till systemkameran för det var fel storlek, så vi fick inte på det. Men den rätta storleken fanns inte inne för det kom typ in på tisdag, men vi fick tillbaka pengarna för det andra filtret (kostade tydligen 279 kronor! för en liten glasbit..)
Vi kollade på lite kläder och sen gick vi till siba föratt kolla om dom hade Mamma Mia filmen
(vi hade faktiskt inte köpt den ännu, tro det eller ej..)
Filmen fanns inte kvar, men vi kollade om dom hade ett filter till kameran istället (innan var vi på expert) Och det hade dom, så vi köpte ett (den här gången för 400:-) och körde iväg mot hdeskolan, där Mathias tränar basket.., Och tänkte
"Jaa, den här gången kanske vi faktiskt kommer i tid!"
Jag tog upp filtret och skulle sätta på det på kameran, men.. det passade inte! Urrrrrrrrrrk, vi fick åka tillbaka och lämna tilbaka det, för vi orkade inte hålla på att försöka hitta ett som passade.
Sedan Körde vi till Basketen, sena.. Eller han slutade halv 2 och klockan var 13.33. Vi kom fram, men han stod inte där, så där stod vi och väntade i 20 minuter och SEN kom han ut, lugnt och stilla och sa bara att dom hade slutat lite senare.. suck..
Vi kom hem och åt lite (jag åt ostkaka och en bit mjuk pepparkaka.)
Sedan skyndade jag och mathias oss ut för att hinna ta lite kort innan solnedgången var slut, vi frös sönder fingrarna och rövarna men det blev några bra kort i alla fall.. hehe. (bilderna lägger jag in sist..)

Senare hade jag tänkt kolla på "You Me and Dupree" (på trean klockan 9), Grymt kul och bra film!
Jaja, nu orkar jag inte skriva mera..
Här är några bilder vi tog;


PÖSS!

Nu du!

Nu orkar jag inte städe mera!
Nu orkar jag inte vara förkyld mera!
Jag orkar inga mera halstabletter!
Och jag orkar inte snyta mig var fjärde sekund!

Så nu ska jag inte göra det mer..
Fast då blir det ju förstås ganska äckligt när allt snor rinner ut i ansiktet och ner på mitt smutsiga golv i mitt rum..
 Hmmm.. Kanske mamma har rätt, jag skjuter alltid upp allting till "imorgon" fast de kommer aldrig en "imorgon"..
Fast om jag tänker efter, När har mammor fel?

Idag gick jag ut på en liten promenad faktiskt,
(johanna tränar och har uppvisning så vi kunde inte sjunga singstar idag, om du undrade, he he he)
Jag tog lite bilder men tror inte att jag orkar ladda upp någon här..
Jaja, nu får jag väl fortsätta min städning innan mamma kommer å säger till mig att jag slösar bort min tid framför datorn..

Kramis :*

Emma har tråkigt

Hej tråkiga lördagseftermiddag
Hej extremt jobbiga förkylning och ont i halsen
Hej städa mitt rum
Hej Hejdå

Emma photoshoppar

Jag ska måla hela världen lilla mamma.


no big deal?


ensam häst..

Hej 2 januari

Okej, nu är december över och januari är här.
Snälla kan vi få lite snö nu!? Emma gilla snö..
Jag kom precis hem från Johanna, eller jag har ätit också, men jaja. Ååå gissa vad v gjorde? Hahah, "sjöng singstar", tänker du då! Men icke sa nicke och nej sa frej för vi kollade på Göta Kanal 2 och spelade Guitarrhero också! haha!
Jag vet att vi inte har något liv men vi har ju rolig i alla fall, annars stter man ju bra hemma och är deprimrad, och orka det?
Fast ioförsej (är det ett ord?) Så sitter jag ju här varje dag och skriver.. Orka det?
Fast just nu har jag popcorn i alla fall, min stora kärlek! Fast skvallra inte för min tandläkare bara.. he he he
jajaja. Ibland orkar jag inte änns med själv det jag skriver! (var det en normal mening?)
När jag och Johanna gick till bussen så kom Johanna med sina roliga kommentarer igen
ps. det är inte så roligt om man inte är ordentligt sockerpåverkad.. he he he

Emma springer över vägen..
Johanna: Där fick du fart
Emma: Jadu
Johanna: Riktig fart i baken
Emma: Eld i baken?
Johanna: haha, nej fart i baken! BakFart!! Fis!! HAHAHAHAHAHA
Emma: eh.. Hahahahahah !

Vi är normalast i stan!
Jaja, bajbaj :*

2009 !

Gott nytt år måste jag ju säga!! (lite seg, jag vet)
Firade ju hemma hos Johanna, kom dit vid 4 å hade lite skoj, sjöng lite singstar, haha. och massa kul!
Mat, alltid lika gottigt.
Vi drog ut å smällde några smällare vid 8 och de gick inte så lyckat, vi sprängde en glasflaska och halkade runt som galningar(det var faktiskt halt)
Men men, på något vis så gick hela kvällen och det blev dags för tolvslaget. Självklart var vi lite sega så medans en skrek 15, 14, 13.. så hällde jim upp champagne, men vi han i alla fall skåla och springa runt på gatan lite och skrika.
Sedan gick vi in för det va kallt.
Men dansade snart oss (väldigt) varma till massa bra, och dålig musik.. hehe
Johannas kommentarer efter tolvslaget;
" Hahaha, det är ju 009 nu! nej vänta han heter ju 007.."
och;
" Nästa år får man ju skriva 1010 (ett noll ett noll) "
Mathias - "Vahhh?"
" ja, Ett, noll, ett, noll! "
Mathias - "????"
" Ojdå.."

Hahaha, alltid lika borta.
Festandet slutade nån gång vid halv 4 då vi somnde, väldigt trötta.
Vaknade idag vid 12, halv 1, kanske och kollade på Vänner hela dagen och åt godis tills jag åkte hem.
Jaja, Gott nytt 2009 !