Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Monopol+

Det är ju lov!
Sista dagen på det sista jullovet som jag kommer ha i grundskolan.. lite läskigt.
Och då undrar du kanske hur jag spenderade den? Och då gissar du kanske Johanna? Och då gissar du alldelles rätt! Hahaha, detta kallas att inte ha något liv..
Jaja, vi sjöng faktiskt INTE singstar! Den du!
Vi spelade monopol, Tildis va också med. Vi började vid 12 och var klara halv 6..
Så det gick ganska fort idag, he he he he. Men att spel monopol med oss är inte så tråkigt som när man spelar de vanliga tråkreglerna! Hahaha, vi har fula regler, med borgmästare, kreditkort, nätter, pankrutter, vatten och skulder.. Orkar inte förklara och det är inte så lätt att fatta.. haha, men det är så jäkla kul i alla fall. (och som ni kanske fattar så tar det ganska lång tid)
Och vad kan då hända under ett parti monopol med ema, johanna och matilda? Jo, om du är med och kollar så kunde du Idag t.ex. sett när Jag srutade vatten över hela rummet, när Matilda nös så att alla pengar, gator och hus flög överallt och inte nog med det så gick hon från 10 kronor och intecknade gator till 140 000 kronor på typ en timma! Det är vad man kan kalla skills, eller att sno från de andra medspelarna. hosthost!

När jag skulle hem så spöregnade det dessutom. inte kul, Inte kul!
Och när jag hade gått över vägen och var påväg till busshållplatsen så ser jag bussen åka förbi..
Doooh!
Jag tog upp mobilen och kollade klockan, för såå sen kunde jag väl ändå inte vara! Den skulle ju inte gå förrän kvart i..
Torkar av displayen och ser 17.38.. Fattar ingenting men ställer mig vid busshållplatsen ändå, vad hade jag för val ändå? För Johanna va typ påväg till träningen. Det stod några andra där och väntade på bussen så mitt hopp var inte riktigt ute, men sen kommer 731an och då hoppar alla på den, mitt hopp var ute igen. Jag skulle nästan gå när bussen kom och jag (genomblööt) går in, betalar och åker hem. Här hemma åt jag lite mat och sen nästan en hel (stor) ostkaka, mår lite illa nu. konstigt?

Puss på naveln! :*


Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-