Hälsar på en sjukling

Just nu är vi (jag och Johanna) hos Jocke och hälsar på Olivia igen. Vi tog med oss en present idag med haha! Vi bestämde oss för att det skulle bli en vana. Och nu sitter vi och myser och hjälper till med diverse saker.


Jag och Johanna gick lös

Nu har vi börjat sätta upp regler för våra shoppingvanor. För detta är bara ohälsosamt.


I skolan, från bådas synvinkel.


23:28

Nu ligger jag här i min säng och drömmer mig bort till Stockholm där Coldplay precis har spelat klart. Är sjukt avundsjuk på de som fick se dem ikväll, jag ville så gärna gå. Men istället ligger jag här med lite tända ljus och mitt hår luktar citron, vilket inte är så dåligt det heller i för sig. Imorgon är det fredag också! Even better. Och eftersom att det här inlägget inte direkt hade någon mening så slänger jag in en random bild också, på två grymma tjejer en grym sommar.

 


Ångest, Juice och Robinson

Idag efter skolan skulle jag åka och kolla mitt kameraobjektiv som har krånglat de senaste dagarna. John erbjöd sig att följa med så det gjorde han. Dock fick jag beskedet att mitt objektiv var sönder. Jag blev skitarg och nu har jag mest ångest för att jag inte vill lägga så mycket pengar på något som funkade för en vecka sedan. Åh. Så nu ska jag antagligen köpa ett nytt. Så det gör ju lite ont i plånboken faktiskt.
 
Men nu dricker jag juice och kollar på Robinson i alla fall så då känns det lite bättre.
 
Ganska glada trots beskedet.

Cykel

Kamera: Nikon D3100 Objektiv: NIKKOR AF-S 18-55mm

Today

Idag var det skola en lite stund, och det blev även thaimat med John och en liten shoppingrunda till The Body Shop med Frida. Och jag vann 100 kronor på trisslotter. Woho! Det var väldigt kortfattat men ja, vi hörs.
 

Såhär pepp är jag


En fin överraskning från en fin vän

En del av min och Fridas smskonversation igår (som mest var ett skämt från min sida) & en del av våra sms idag.
 
 
Och när jag kollade posten:
 
Bara små saker som man kan bli så glad av!

Men sen kommer den, verkligheten

Idag har jag varit i skolan, fast bara ett par timmar eftersom att jag började klockan 12. Efter skolan åkte jag hem till Johanna, åt en kycklingmacka (hönökaka med sju små kycklingbitar utspridda på den). Sedan åkte vi till Kungsmässan och köpte lite krya-på-dig presenter till Olivia som opererade sig idag. Sedan åkte vi hem till Jocke (där hon höll hus) och mös där en stund. Nu är jag hemma och har ätit igen. Taggar lite Robinson och Svenska Hollywoodfruar ikväll.

Bilden föreställer krya-på-dig-presenten (den enda bilden jag har tagit idag).


Pappa bloggar om snus

Klicka här för att komma till pappas blogg

Måndagsmys

Idag hade jag Foto hela dagen i skolan. Det var rätt kul faktiskt och jag, Stina och Frida O fotade lite tillsammans under dagen i vår grupp. Efter skolan köpte jag och John två ischai och drog upp till Fjärås Bräcka och klappade får. Och det var min dag lite kortfattat.
 

Som sagt, mycket viktiga saker vi gör i skolan.


Nastygal

Spenderade precis lite pengar på Nastygal.se. De har så fina grejer och kläder så man dör lite. Detta är två av de tre sakerna jag köpte. Längtar lite tills de kommer hem till mig.
 

Söndag

Efter frukost på Donken med John imorse så har jag inte gjort så mycket mer än att kolla på Punk'd som har gått hela dagen på MTV. Ganska roligt att se alla lättlurade kändisars riktiga jag haha. Snart ska jag äta pizza med familjen och ikväll ska detta gingerfluff som bor på mitt huvud bli en lite mer naturlig färg (förhoppningsvis) (lägger upp bilder och så senare). Annars är det väl bara söndag och terminens första söndagsångest. Hade nästan glömt hur det kändes.

 


Var bara tvungen


Spontanshopping

Fast jag har faktiskt kollat på den här tröjan rätt länge nu. Så det var kanske inte så spontant. Men jag köpte även en annan tröja som var lite mer spontan. Och ett par örhängen på det! Jag och Johanna var skittrötta när vi gick på Kungsmässan haha, men det gick bra ändå. Alltid kul med henne!
 
BikBok 249:-

Ginger på jobbet

(Det skall alltså inte se ut såhär, än så länge har jag bara blekt mitt hår, imorgon ska jag färga det i "rätt" färg) 

Iron man

Idag efter skolan hängde jag med Frida när hon tog en spruta och sedan handlade vi lite mat innan vi åkte hem till henne och blekte håret på oss båda. Så nu har vi oranget hår båda två efter blekning och vi ska färga våra hår i respektive färg vi vill ha på Söndag. Så får gå med gingerhår/pippilångstrumpblondt till jobbet imorgon men det ska nog gå bra. Just nu kollar jag på Iron Man som går på TV. Ska kanske sova snart. Är lite trött.
 
Sa jag att jag dricker iste också? (nej jag drack inte alla de där nu)

Viktiga saker vi gör på gymnasiet

Uppgift: Gör världens godaste hamburgare. (Dagiskänslan jag pratade om första dagen - den har inte förändrats)

 

 


Två Systrar

Kamera: Nikon D3100 - Objektiv: AF-S NIKKOR 55-300mm 1:4.5-5.6 G
 
Cred till min otroligt duktiga lillasyster som har tagit de två bilderna på mig.

Making magic


Rätt mysig dag

Efter att jag varit och fixat lite grejer med Frida i stan (ätit cheeseburgare och köpt hårfärg, leverpastej och juice) så har jag suttit här med min kissekatt och kollat på TV. Kanske går ut och fotar ikväll om jag hittar någon inspiration. Vi får se!
 

Please go away

Det känns som att jag hade mer att blogga om när jag inte gick i skolan. Eller om ni vill veta hur min dag har varit så kan jag berätta.

Efter skolan så tankade jag min bil, körde två nötter till stationen och åkte sedan hem (ja, i den ordningen). Sedan har jag suttit här i min fåtölj hela kvällen och streamat Awkward, ätit Marabou och druckit mjölk. Kul liv. Imorgon ska jag ut i regnet och ut i Kungsbackaskogen en heldag med skolan. Can't wait. Sedan ska jag äta lunch med Frida och köpa hårfärg. Så, nu vet ni allt om mig haha. Godnatt.


I brist på annat att blogga om

Här är mitt schema för i år. Bästa Schemat jag haft på LBS hittills så jag är nöjd. FBL är Foto.
 

Sunset

Kamera: Nikon D3100 - Objektiv: AF-S NIKKOR 55-300mm 1:4.5-5.6 G

Dagen D

Idag började skolan igen. Känns väldigt annorlunda och kommer nog att göra det detta året. Och även om det var jobbigt att gå till skolan så är faktiskt gamla goa LBS ganska mysigt. Känner mig lite hemma där.

Nu är jag på jobbet, lite segt att jobba men jag har en ischai (som snart är slut dock) och jag köpte lunch till Erik så han är glad. Blir nog bra ändå. Pengar är ju alltid pengar.


Hallå

Igår vid 18-tiden började jag och Johanna kolla på film och idag vid 19-tiden hade vi sett 7 och en halv film (21 Jump Street, One Day, Superbad, Friends with Benefits, The Lucky One, Zombieland, The Social Network och halva New Moon om någon undrade). vi drack även x antal liter juice och åt massa god mat och annat gott. Vi har haft två mysdagar helt enkelt och det var precis vad jag behövde nu dagen innan skolan börjar.

 


Segissöndag

Jag och Johanna håller på att fixa tre filmer vi ska se på nu hade vi tänkt (och med "fixa" menar jag såklart inte att vi laddar ner). Vi har druckit tre liter juice och nu ska jag äta en Marabou och dricka mjölk för det är gott.

Annars åt jag middag med Frida förut, mycket trevligt, och jag och Johanna har kollat på 21 Jump Street och One Day. Nu ska vi mysa lite mer. Sleepovertime! 

 


Rix FM festival / Malmö 18 Augusti

Norlie & KKV, Moa Lignell, Amanda Fondell, Sons of Midnight, Panetoz, Agnes, Danny.

Smidigt

Jag hittade inte min bilnyckel imorse/idag när jag skulle åka iväg. Letade verkligen överallt, fick panik och tog med mig extranyckeln ut istället. För att sedan märka att bilen var upplåst och bilnyckeln låg bredvid bilen. Där hade den alltså legat sedan i fredags eftermiddag. Bra.

Sedan hade jag tydligen lämnat en lampa på i bilen så batteriet var ju stendött. Så jag fick starta bilen med startkablar och sedan köra runt i en halvtimma så att batteriet skulle laddas upp. Jag var lagom arg efteråt.


Maskinen

Igår var jag på Maskinen på Götaplatsen. Det var sjukt mycket folk, tror de sa att det var över 25000 personer där. Vi stod hyfsat långt fram och ett par gånger trodde jag att jag skulle dö när alla knödde, hoppade och vi inte kunde röra oss en enda centimeter åt något håll. Lite panik där men Maskinen bjöd på en bra show och jag tog lite bilder med min kamera, ni får dock tänka på att dessa bilder tog jag utan att se någonting eller kunna röra på mig så mycket haha.
 

Mys i Malmö

Sitter nu på Espressohouse och dricker ischai i ett soligt och varmt Malmö med min bästis. Vi har precis kollat på Rix FM festivalen här nere, vilket var kul! Mycket roliga och underliga människor finns det här nere ska ni veta! Så vi ska nog strax bege oss mot gamla goa Göteborg igen. Är det sol där uppe eller? Annars tar vi med oss den hem.


Update

Är just nu på väg ner till Malmö med Johanna! Bara sådär! (för vi har inte alls planerat detta i några dagar). Jag lägger upp bilder från Maskinen ikväll/inatt när jag kommer hem antagligen. Nu får ni nöja er med ett par bilder från Trädgårn från igårkväll.

 


Sommarlovets sista fredag

Nu är det fredag, men idag hade jag inte planerat något fredagsmys utan det blir först Maskinen på Göteplatsen med Frida, Johanna, Thilda och Thildas kompis Emma. Det ska bli kul! Sedan blir det nog utgång på det! Ska försöka fota lite under Maskinen så kanske det kommer upp lite bilder här imorgon eller dagen efter det. Ska nämligen ut på lite äventyr imorgon.
 
Här kommer en liten dagens outfit. Den bestär av en klänning från Zara, skärp från H&M och gråa Converse. Plus min grymma Yoda-ring för lite extra force.
 

Ond

Några omogna killar jag bor granne med (mellan 4-9 år) busringer alltid på dörren, och de har gjort det i flera veckor. Så idag när jag såg dem närma sig huset så ställde jag mig vid dörren och när de ringde på så öppnade jag och skrek. De blev så jävla rädda. Och min dag är fullbordad. Kan inte sluta skratta åt deras rädda ansikten. Hahaha!


Bomans Gård

Just nu sitter jag och Johanna på Bomans Gård och har det mysigt i solen. Himla fint ställe detta, perfekt för lata sommardagar!


True story

Okej, såhär hade jag planerat min kväll igår:
Jag skulle gå på Den Svenska Björnstammen med Thilda och hennes vänner på kulturkalaset på kvällen. Men Thilda och de andra ville gå dit lite tidigare för att få bra platser så jag tänkte att jag sätter mig i Slottskogen med John och hans vänner innan Björnstammen och sedan går vi dit tillsammans och träffar alla andra där. Ser på konserten, har kul, åker hem, skitbra.
 
Såhär blev det:
Sätter mig i Slottskogen med killarna, har det himla kul och vi ska gå till Björnstammen, men när vi nästan är framme så är klockan halv tio och vi trodde att det började klockan nio så vi vände om istället, för vi skulle ändå inte få se någonting. Så vi gick till Burgerking istället och åt middag. För att sedan få reda på att konserten började klockan tio. Bra koll. Sedan rullade jag även ner för en backe, skrapade upp foten och benet när jag halkade på en grusplätt, gjorde sönder ett halsband, fick en blåsa under foten, spillde en hel cider över min tröja och försökte beställa endast bacon på Burgerking (det gick nästan, ifall ni undrade). Inte riktigt vad jag hade tänkt mig men en rolig kväll i alla fall! Får tagga Maskinen med Thilda + vänner på fredag istället haha.
 

Jag vet att jag inte har bloggat idag.

Så här kommer en bild. Godnatt!

 


Mys i Fjärås

Jag och min käre bror tog en promenad upp på toppen av Fjärås. Det var mysigt. Har inte varit där uppe på väldigt länge, och det har förändrats en del där uppe i skogen. Men solen var fin som vanligt!

 


Jag lärde mig vad lurad betyder och hur ont det gör

Hallå hallå. Idag träffade jag mina brudar, Johanna och Olivia, under dagen. Det var kul! Vi körde en standard, satt på donken i någon timma och sedan drog vi och shoppade lite. Alla tre köpte likadana svarta, höga jeans haha! Men de var snygga så who cares. (Det var Johanna som köpte dem först, så att alla vet, viktiga detaljer).
 
Så köpte jag en skjorta och en dubbel-ring också!

Som en katt i fönstret

Kamera: Nikon D3100 - Objektiv: AF-S NIKKOR 55-300mm 1:4.5-5.6 G

En vän är en vän hur taskigt livet än gått

Jag och Johanna hittade ingen sista minuten att hoppa på, som vi hade tänkt. Allt tog slut, var för dyrt och passade inte. Så det var lite tråkigt faktiskt. Vill iväg härifrån en stund! Men men... Är fast i detta regniga land (dock var det första gången på ett par dagar som det regnade idag).

Jag träffade Frida under eftermiddagen idag och nu har jag även varit i Göteborg och träffat John en stund. Vi satt och kollade på vattnet, åt Marabou Nonstop och drack juice. Och det regnade inte någonting så tummen upp för det! Nu ska jag hem och krypa upp i min fåtölj tänkte jag.

 


Söndagskväll

Jag är jättetrött av någon anledning. Har väl varit ute i solen för mycket (två timmar idag, nytt rekord på väldigt länge, inte för att vi har haft så mycket sol, men ni förstår). Så nu tänkte jag krypa ner i min fåtölj, dricka iste och kolla på Fightclub. Rätt bra kväll ändå.


Värme

Det är något stort och gult som lyser värme från himlen. Tror jag har sett den förut men det var nog längesedan. Jag gillar den i alla fall, så kan den stanna? Bara en liten stund?

 


Myskväll hos Thilda


Gräset är alltid grönare på andra sidan

Kamera: Nikon D3100 - Objektiv: AF-S Micro NIKKOR 60mm 1:2.8 G

En liten uppdatering

Nu är jag på väg hem efter en mysig kväll i Göteborg. Jag har verkligen ingenting mer intressant att skriva om men Frida ville så gärna att jag skulle uppdatera min blogg så här får ni en liten dagens outfit då. Tog bilden själv och försökte få med så mycket som möjligt men det gick lite sådär.

Jag har i alla fall en t-shirt från Cubus, mina favoritshorts (second hand Levi's) med ett skärp från H&M, svarta leggings från Pirmark, Converse på fötterna och en mycket mysig kofta på det, från River Island.

 


Vi har en fobi för spindlar okej?!

Okej, så medan vi satt och kollade på sista avsnittet av HIMYM så kröp det upp en gigantisk (jag lovar) spindel på madrassen. Vi fick spel och lade en burk på spindeln. Johanna stod upp under de sista 15 minuterna av avsnittet och jag kröp upp längst upp i soffan. När avsnittet var slut så skulle vi lösa detta spindelproblem. Efter ett litet gräl och några panikångest-skrik så kom vi fram till att vi inte var modiga nig att ta bort burken och döda spindeln. Och det var på den madrassen som vi skulle sova. Så what to do? Jo, vi lade en stor grön bok på burken, så att spindeln verkligen inte skulle komma ut, sedan puttade vi hela madrassen till andra sidan rummet, tog ut en ny madrass och nu ska vi sova på den istället. Det är så man vinner över en spindel, och med det säger vi god natt.

 


Maraton

Jag och Johanna har How I Met Your Mother maraton, och har haft det sedan tre-tiden. Nu har vi dock en paus och fixar middag. Gamla goa Donken blev det. Sedan blir det maraton til we die! Eller tills slutet på säsong 7.

 


Bäddat för en grym kväll med brorsan


Godmorgon världen

Kamera: Nikon D3100 - Objektiv: AF-S NIKKOR 18-55mm + Tokina Fisheye

Leker med ett fisköga

Kamera: Nikon D3100 - Objektiv: AF-S NIKKOR 18-55mm + Tokina Fisheye

Upp och jobba imorgon

Eftersom att jag inte sov så mycket inatt och jag ska upp och jobba imorgon så går jag nog och lägger mig snart. Ska bli skönt. Jag tog en kvällsfika med Johanna ikväll för övrigt. Mysigt. Vi är ganska taggade på att åka till sommaren, om vi nu hittar någon sista minuten. You never know. (På bilden ser det ut som att jag är superensam men om ni tittar noga så står Johanna faktiskt vid kassan).

 


Tänkte sätta mig och blogga. Men nej.


A fairytale seems to have become reality

Kamera: Nikon D3100 - Objektiv: AF-S NIKKOR 55-300mm 1:4.5-5.6 G

Värt

För någon vecka sedan hittade jag denna enkrona på jobbet. Jag tyckte att den såg så konstig ut så jag bytte ut den mot en "vanlig" enkrona. Nu visade det sig att det här är en jubileums-enkrona som bara trycktes i ett begränsat antal under år 2000. Den är värd ca 20-30 kronor just nu verkar det som om jag kollar runt lite på olika hemsidor. Coolt ändå. Ska spara den.
 

Kände att det var så fint väder, så jag tog en chailatte.


Måndag

Roligt väder och så vidare. Jag sitter och funderar på om det verkligen kommer bli sommar över huvud taget i år. Kanske inte. Jag och Johanna bestämde precis att vi ska packa våra väskor och kanske köpa en sista minuten på måndag. Bara dra dit solen lyser. Så värt!

Gårdagens fotosesh

KKamera: Nikon D3100 - Objektiv: AF-S NIKKOR 55-300mm 1:4.5-5.6 G

Batman

Såg precis nya Batman med brorsan, den var riktigt bra. Värd att se. Nu vet ni. 
 

Sommarkväll i Göteborg

Kamera: Nikon D3100 - Objektiv: AF-S NIKKOR 55-300mm 1:4.5-5.6 G

Drar in till Göteborg

Nu ska jag in till Göteborg och fota lite hade jag tänkt. Hoppas det inte börjar regna, men man vet ju aldrig med Sverige. Här är i alla fall en liten dagens outfit. Llinne och skärp från H&M, seconhand Levis shorts (köpta i London) och en oversize cardigan från Gina Tricot + Converse.
 

Fredag fredag, måste gå ner på fredag.

Trodde jag skulle ha däckat vid den här tiden, är så trött att jag inte orkar röra på mig. Typ. Sitter och har How I Met Your Mother maraton med Johanna. Vi dör. Funderar på att skriva ett tack-brev till han som skriver avsnitten. Vilket geni!


Funderar


På jobbet

Erik: Men Emma, sluta smsa hela tiden!

Emma: Okej Erik, jag slutar smsa när du slutar röka, ska vi köra så eller?

Erik: Okej! Lägg ner telefonen då!

Emma: Okej! 

1 minut senare...

Erik: Nej jag tycker att det var en ganska löjlig tävling faktiskt, så nu går jag ut och tar en cigg.


Vi har ganska många termometrar på jobbet. Nu vet ni.


Ett viktigt meddelande

Hej. Gå in på Nastygal, köp alla kläder som finns. Till mig. Tack på förhand. Hejdå.
 
 

Ser på TV med en trattkatt