Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

inte så lyckad söndag

Hejhå!
söndagen den fjärde december klockan 16.46...
jaha, den här dagen ka man väl inte direkt kalla lyckad, först blir man väckt klockan 11, käkar lite frukost/lunch och sedan gör jag mig i ordning lite, typ så gott det gick.. hehe
Klockan 12 skulle jag, mor &mathias åka in till staden och så går jag ut genom dörren, det första jag ser är bakrutan på bilen, dewt var skithäftig is på den, det såg nästan ut som om glaset var spräckt! Skulle precis gå dit och ta en bild när mamma smäller igen dörren på bilen och glaset trycks ut och krossas på marken.. det var visst inte is..
Bild:


Så antingen har någon haft jäkligt roligt eller så har det typ blivit för kallt så et sprack a sig själv.. Men hur förklarar man då det söndriga glaset på kanterna.. hmm..
Jaja, vi blev ju bara liiite sena till Mathias Basketträning eftersom vi var tvunga att först fixa bilen och sopa bort allt glas och sen flytta den bilen och ta den andra som stod inannför.. jippie! (woppie)
Vi kom i alla fall iväg och fram till mathias basket, och medans han tränade så åkte jag & mamma till kungsmässan och skulle byta mitt säkerhetsfilter till systemkameran för det var fel storlek, så vi fick inte på det. Men den rätta storleken fanns inte inne för det kom typ in på tisdag, men vi fick tillbaka pengarna för det andra filtret (kostade tydligen 279 kronor! för en liten glasbit..)
Vi kollade på lite kläder och sen gick vi till siba föratt kolla om dom hade Mamma Mia filmen
(vi hade faktiskt inte köpt den ännu, tro det eller ej..)
Filmen fanns inte kvar, men vi kollade om dom hade ett filter till kameran istället (innan var vi på expert) Och det hade dom, så vi köpte ett (den här gången för 400:-) och körde iväg mot hdeskolan, där Mathias tränar basket.., Och tänkte
"Jaa, den här gången kanske vi faktiskt kommer i tid!"
Jag tog upp filtret och skulle sätta på det på kameran, men.. det passade inte! Urrrrrrrrrrk, vi fick åka tillbaka och lämna tilbaka det, för vi orkade inte hålla på att försöka hitta ett som passade.
Sedan Körde vi till Basketen, sena.. Eller han slutade halv 2 och klockan var 13.33. Vi kom fram, men han stod inte där, så där stod vi och väntade i 20 minuter och SEN kom han ut, lugnt och stilla och sa bara att dom hade slutat lite senare.. suck..
Vi kom hem och åt lite (jag åt ostkaka och en bit mjuk pepparkaka.)
Sedan skyndade jag och mathias oss ut för att hinna ta lite kort innan solnedgången var slut, vi frös sönder fingrarna och rövarna men det blev några bra kort i alla fall.. hehe. (bilderna lägger jag in sist..)

Senare hade jag tänkt kolla på "You Me and Dupree" (på trean klockan 9), Grymt kul och bra film!
Jaja, nu orkar jag inte skriva mera..
Här är några bilder vi tog;














PÖSS!

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-