Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

pom fritt

(jag vet att det stavas pommes frittes)

Idag är det måndag. Jiiiiiihaaaa.Skola från 8-16.
Det börjar med So, och om jag ska vara ärlig så minns jag inget från lektionen, jag hade nog inte riktigt vaknat än. Sen var det musik och gympa. Volleyboll, det är ju skoj, fast vi gick in med en skrattattack i halsen oh kunde inte riktigt hålla oss så lektionen blev inte den seriösaste om jag får säga så. Men vi hade kul i alla fall.
Sen var det mat som gällde, åååh mat! Jag måste bara gå och hämta något att äta...
Så, det blev en banan (den är redan slut). Det var nära att jag blev tillfångatagen där nere men smidig som jag är så slingrade jag mig ur pappas grepp.
Okej, vart var jag? Jo, och efter maten hade vi spanska. Inte precis det roligaste, men med HC som vikarie fick vi sluta tidigare. Sanningen är den att jag bara satt och målade hela lektionen för att uppgifterna vi skulle göra hade jag gjort klart lektionen innan. Men vilket konstverk det blev !..

Ja, den är suddig och Ja, det är en krokodil med napp som sitter i trädet. Och Ja, det är basil mus med underbett som följer snigelns spår och en gris med partyhatt som sitter i baksätet på bilen.

Efter spanskan var det Svenska och sedan No. Vi ska börja med El igen.. mitt favorit ämne!!!!!!! inte..!
Och jag var SÅÅÅ hungrig hela lektionen och så slog vi upp boken och vad ser jag?

Försöker dom ta död på oss okylldiga ungdomar eller?
Men Johanna räddade mitt liv genom att jag fick ett tuggummi av henne och efter lektionen fick jag även ett av Olivia, det är mina hjältar det.
När jag gick hem så pissregnade det så jag blev helt blöt och sminket rann över hela mitt ansikte, jag har inte orkat tvätta mig ännu så vi får se om jag blir rädd för mig själv när jag kollar mig i spegeln senare.

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-