Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Min lördag

Jag åkte in till staden vid tolv, och kollade på balklänningar igen.
Jag hittade en som jag ville ha! Wooho, Living the dream. När jag hade beställt (och mamma hade betalat) så åkte jag vidare till Johanna. Vi spelade det där familjeGeni spelet och såklart ägde jag ut både Matilda och Johanna på barnfrågorna. Ganska stolt faktiskt. Och Tusen år senare, när dom äntligen hade klarat spelet så åt vi lite go glass och kollade på Harry potter.
Sedan tog vi fram det gamla hederliga Monopolspelet igen och började spela. Det roliga är att deras Monopolspel är på finska också, men vi har gjort egna chans och Allmänningkort så dom är i alla fall på Svenska. Johanna fick Erottaja (den bästa gatan) och vann väldigt stort..
Sedan åt vi lite namnam mat och spelade guitarrhero. Man kan ju ge ut en liiiten Nörd-varning när två (och lite senare tre) tjejer sitter och spelar guitarrhero på expert, när dom i själva verket brukar spela på medium, och inte med gitarrer heller uten vi hade kopplat in kontrollerna istället. Så där satt vi, skrek och spelade guitarrhero på playstation kontroller..
Johanna hade lite allmännt ryck också, när hon satt där och diggade till låtarna i otakt fram och tillbaka med huvudet, och helt omedvetet, det var bland annat det som var anledningen till den halvtimmen som vi låg och gapskrattade lite senare.
Men det är ju ganska normalt, eller?
Vid nio, när fingrarna blödde och ögonen rann så stängde vi av och kollade på lite Tv och åt popcorn istället. Det blev lite film också 'Full frys' (som inte var full frys utan fullt hus) och 'World trade center', som var lite läskig och sorglig, men jag han inte se slutet så jag vet inte som de smutsiga brandmännen dog eller inte..
Jag skulle med kvart i 12 bussen hem. Så jag kom hem typ 12, efter tolv timmar i kungsbacka.

Jag hittade den här bilden på mobilen, inte alls suddig eller så, på johanna, någon gånh vid 23 igår kanske, när vi hade våran skrattattack så att vi inte kunde andas på en halvtimma. Vi snubblade runt som stållar och skrek. Det enda jag minns är typ massa skratt, skrik och att jag behövde gå på toa, men matilda tog toan först..

haha.


Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-