Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

imorgon är det fredag

Sitter här, med Oboykoppen i högsta hugg, så ska jag försöka skriva ett intressant inlägg denna vår(t)iga Torsdag. Skoldagen är som jobbigast på torsdagar, det är syslöjden som får mig att dra mig upp på morgonen, och såklart hade vi ingen slöjd idag, utan känguru-matte. JIIHA!
Men jag skriver dagen från början istället...
Klockan går lite innan 8 och jag kravlar mig upp ur den sköna sängen. Råkar fastna vid tvn och kommer inte ner till frukostbordet förrän runt halv 9. Men det är jag helt ovetande om, jag lallar runt och dricker oboy för fulla hinkar. Sedan drar jag mig ner till duschen och duschar riktigt länge. Jag kommer upp och kollar klockan lite snabbt. Det jag ser är 8.19 och det är ju helt lugnt eftersom vi inte börjar förrän 9.45. 5 Minuter senare får jag ett sms, jag dansar till musiken fram till min mobil & öppnar smset. Det är från Johanna och det står: '' Nu får du gå snart, så att du inte kommer försent ''. Jag tänkte 'Vah?' och kollar klockan igen, 9.25. Med lite finare ord så skrek jag DRATTANS och blåste håret samtidigt som jag borstade tänderna och tog på mig kläder. Det hela slutade med att jag halvsprang upp till skolan iklädd min gråa tjocktröja & med jackan i väskan. Men tro det eller ej så var jag i skolan 10 minuter efter att jag fick smset och då fick jag beskedet att vi inte änns skulle ha slöjd utan en mattetävling. Living the dream, or not.
Så dagen blev matte-teknik-no-matte-svenska. Vilken drömdag. Och de 4 sista lektionerna är efter lunch. Så det gick ganske segt på de sista där. Vad ska man göra då? Vi såg ändå på film så man kunde ta det lungt det sista ändå.
Efter skolan så stod jag som vanligt med mitt coola gäng och väntade på att deras bussar skulle komma. En efter en försvann de och till sist stod bara jag och Olivia kvar vid 3an. Klockan passerar 20 över 4 och vi står kvar. Ingen buss i syne. Till sist ringde Melin KE's bussar och de sa att han hade glömt av dem. Snäll busschaufför där. Klockan blir halv 5 och bussen kommer uppbrummandes för backen.
Först då kunde jag komma hem och uträtta mina behov, att dricka oboy och blogga.

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-