Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

to dei is gonna be the dei

Idag var det torsdag, ifall du har missat det. Vi började dagen med Samhäll och fortsatte vidare med Engelska. Inte de mest intressanta lektionerna, men det funkar. Klassen gör det lite bättre, vi får varandra att skratta ganska ofta. Folk hör fel elelr säger saker som kan misstolkas på många olika sätt.
Usch, det känns så konstigt när man skriver saker om klassen, saker som är roliga. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna ha så roligt på gymnasiet som jag hade med 9b1, tiden på smedinge går såklart inte att slå, men jag trodde inte ens att gymnasiet skulle kännas som en klass eller skola. Inte så här snabbt i alla fall. Men det gör det, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta faktiskt, men det känns skönt på ett sätt, att vi har så roligt som vi har.
Jaja, nu ska jag inte hålla på att gå in på det ämnet igen, för det slutar oftast med att jag sitetr och läser igenom alla inlägg från smedingetiden, och det har jag inte tid med idag. Efter engelskan var det lunch, och som vanligt pannkakor på torsdagar. Det tackar vi för. Sedan var det bara Mediekunskap kvar och tadaaa, skoldagen slutförd och klockan stod på 13.10. Underbart. Då drog jag till hemmakväll med Frida och lämnade tillbaka lite filmer för att sedan dra mig till kungsmässan, mest i syftet att hitta något till Embla, som jag ska på inflyttningsfest till på Lördag. Men det blev ,inte helt oväntat, en meny på mcdonalds också. Jag har faktiskt inte ätit där på 2 veckor och kände att jag faktiskt var värd lite skräpig mat. (för jag brukar ju inte äta det?) Olivia var med mig på Kungsmässan, eller skrev jag det? Haha, jag orkar inte kolla. Men vi hade a great time i alla fall. Massa skratt, ståhej och busigheter på ica kvantum. 
 
Här är fresten en bild på mig och frida vid toaletterna. bara för att jag ska skriva mer texter så betyder det ju inte att jag ska sluta med bilder, absolut inte! Ni kommer fortfarande att få en daglig dos med bilder från min extremt skarpa mobilkamera.

Postat av: ulrika

jag har ingen aning om göteborg faktiskt, men skulle bli förvånadom det inte vore en smygpremiär där ;)

typ...biljetterna brukar släppas en vecka innan..hos mig är det inte super drag efter dem(bor i linköping) men det kanske är större i gbg?

Iaf, Du är också bra!

nu lägger jag till dig på bloglovin <3

=)

2009-09-10 @ 21:34:08
URL: http://kreatcher.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-