Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

gomorron gomorron gomorrrrooon

Jag drog mig precis upp ur sängen när johanna skicka sms till mig och mamma väkte mig på samma gång, läskigt. Så det enda jag har hunnit göra under morgonen är att svara på johannas sms och gå ner för trappan och sätta mig vid laptopen & läst bloggar.
Så frågan är då varför jag började skriva ett inlägg om jag inte hade något att berätta om dagen. Antagligen för att jag inte orkar göra frukost, för att jag inte får dricka oboy. Sista dagen idag, jag måste hålla uuuuut. Det är väldigt frestande att bara ta en kopp oboy och sätta sig framför tvn med en go film men jag ska inte. Det är sista dagen och sdan imorgon så ska jag fasen fira med oboy för fulla muggar.

Planerna för dagen är väl inte så mycket att se fram emot, förutom avslutningen. Jag mpste helt enkelt skriva en bookreport och en novell. Tro mig det är inte s enkelt som det verkar. I Bookreporten ska man svara på 20 (om inte mer?) frågor om boken och skriva upp meningar man inte fattade och 10 ord som man inte förstod. med mera. Och allt ska vara på korrekt engelska. Jiiiiihhaaaa som morgonrocks-killen skulle sagt. sedan ska jag skriva n novell, som jag knappt vet var det är förnågot. Åter igen, Jiiiiiiihhaaaaaa, eller varför inte wooohooo living the dream!
Men sdan ikväll drar jag in till göteborg och ser på bio med johanna och matilda + mammor. 17 again står på shemat, och nej, jag har inte sett filmen ännu. Jag är seg.

Jaja, nu ska jag väl göra ihop en liten frukost för min mormor och morfar kommer hit snart och ska äta lunch med oss och fira mamma som fyllde år i tisdags. Grattis. Jag kanske skulle ut och övningsköra sen också, bara för att varna alla från att vara nära en väg under den här dagen.
Jaajajajjaja, nu e jag hungrig,
tack för maten.

Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-