Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Igårkväll och frammåt.

Hallåj, jag kom på att jag hade skrivit att jag skulle ge er mer info om igårkväll hemma hos Olivia. Jag hade kommit hem från min shoppingrunda med mamma och gjorde inte så mycket, dvs satt vid datorn och åt godis, så orkade jag inte göra det mer och då började jag smsa lite med Olivia som as att jag skulle komma dit. Jag ahde vl inget för mig ändå så jag drog med mig min påse godis och Twilight och brummade iväg på moppen.
Jag kom fram och vi fiflade med lite saker innan vi skulle se på filmen, en helig stund stod framför oss. jag skulle dra av plasten av den helt nya filmen. Det blev en liten ritualdans till river flows in you och sedan var det bara ett 117 minuter långt halleluhja moment.
Herre min skapare,  jag vill tacka gudarna för den här filmen. Sedan satt vi med datorn i knät och tittade på lite klipp och annat fint tills vi gick in i Olivias rum och såg på slutat av American Pie- the wedding och sedan somnade båda efter 3 avsnitt av Ersättarna. Klockan var förvånadsvärt inte mer än 1. Och ännu mer förvånadsvärt var det att vi vaknade innan 10 och var pigga som fen. men vi kollade på lite mer Disneychannel till 12 då vi gick upp och åt frukost.
Vid kvart över 13 så brumamde vi iväg på min moppe för Olivia skulle på träning och med bussen från fjärås centrum 13.27, sena jag vet. Min lilla moped klarade till och med att komma upp i 35 på rakvägen även om det satt 2 pers och en träningsväska på. När vi kom ut på den långa vägen mellan shell och rondellen så var bussen precis bakom oss och vi greps av lite småpanik när den svepte förbi 15 sekunder senare.
Paniken avtog dock lite när vi såg en stor reklam för mcdonalds på baksidan av bussen. Efter några långsamma suckar så kom vi tillbaka till verkligheten och jag lyckades av någon anledning komma upp i över 40 km/h. Jag han precis släppa av Olivia vid Måhaga innan bussen kom och hämtade henne. Ja, jag antar att alla får uppleva ett litet äventyr varje dag.
Trevlig helg var det i alla fall. jag har ju trots allt fått 3 par nya skor.
Vem blir inte glad av skor liksom?



Postat av: Anonym

mjölk <3

2009-05-10 @ 19:51:34
URL: http://heartman.blogg.se/
Postat av: Zandra

SV: Desamma! Hur var din helg då?

2009-05-10 @ 23:53:59
URL: http://mzma.blogg.se/
Postat av: Tildaa

Mjölk?? haha xD

2009-05-11 @ 10:24:16
URL: http://tildaanvildan.blogg.se/
Postat av: N*A*T*Z

vi får verkligen tacka gud för twilight :D :D skoj med ritualdans!

2009-05-11 @ 10:59:52
URL: http://frankenreiter.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-