Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

t-o-r-s-d-a-g

Hallå alla torsdagare.
Sovmorgon imorse, sååå skönt. Sedan var det Slöjd, och min klänning ser ut som en klänning nu! Woho. (Living the dream). Det var någon köttgrej till lunch, och det var gått med massa lingon på så jag höll mig mätt hela dagen, för en gångs skull. Jiha.
Sedan var det teknik, som jag fick göra ett prov på, som jag ahde missat när jag var i usa. Hoppas det gick bra? He he he, för det var typ en månad sedan vi jobbade med aluminium. Haha, det var roligt att skriva aluminium. lol, erkänn du testade? aluminium aluminium aluminium. Jag har sagt innan att jag är ganska lättroad va? Nu vet ni i alla fall..
Sedan var det No-prov, jag tror seriöst att det aldrig har gått så dåligt, he he, vi får hoppas på G i alla fall annars kommer jag nog sänka mig.
Sen var det Matte och sist svenska, som jag skrev allt intressant om i det förra inlägget.
Så nu ska jag gå ner och äta lite mat, men först tänkte jag slänga in lite bilder, för det gör alltid det hela lite trevligare, tycker jag i alla fall, tror jag? haha. Eller så har jag bara för mycket fritid. 
 

Det är Johanna & hennes klänning på det första kortet. Jag hoppas även att någon ser det roliga i bilden brevid (nr2), jag höll på att dö när jag såg det, speciellt efter att jag såg att det var jag själv. hahaha.

Postat av: Anonym

HAHAHHAHAHA HUVVET XDXDXD

2009-05-07 @ 16:58:02
URL: http://heartman.blogg.se/
Postat av: Anonym

9b1, kan inte fatta hur jag ska klara mig utan dom/er ♥

2009-05-07 @ 22:12:35
URL: http://heartman.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-