Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

Sammanfattning: Sommarlovet 2009

Juni
10. Dagen D, Skolavslutningen.
Men också balen, en hemsk dag, men underbar kväll!

11. Jag och Johanna tittade på Harrypotter 4 och drack oboy.

12. Emma Olivia och Johanna drar till Liseberg i ösregnet, blött, men otroligt kul! Sedan åkte vi hem till mig och tittade på Twilight.

13. Emma häller ut en oboymugg över hela datorn, och funderar på träning. Ungefär det som hände, haha.

14. Morgon-gymmade med Johanna och hennes syster Matilda. Svettigt. Sedan köpte jag en bulle på pressbyrån och åkte hem och åt köttbullar med mos.

15. Johanna kom på besök och vi åt glass, hade vattenkrig och spelade kort. Började även läsa 'Ljudet av ditt hjärta' (eclipse), och ägnade resten av dagen till det.

16. Åkte hem till Olivia, blev totalt genomblöt och nedputtad på hennes pooltäcke, men hämnades med att blöta ner hela hennes byxor. Sedan drog vi av pooltäcket och hoppade i, fortfarande med kläderna på. Sedan blev det Sex and the City filmen och jag blev sen hem.

17. Åkte till Liseberg med min familj, vann stjärnvinst på Marabou. Mmm..

18. Liseberg åter igen, fast denna gång med Joahnna, Olivia och Norman. Sedan blev det bio på kvällen, Baksmällan.

19.  Midsomamrafton. Johannas familj, dans runt midsomamrstången, grillat och thomas ledin, riktig svensk midsommar!

20. Läste ut Ljudet av ditt hjärta, deppresion.

21. Emma blir helt överraskad och nästan svimfärdig när hon upptäcker den sista boken liggandes i hennes trädgård. Hon läste den dagen en femtedel av bokens 700 sidor. ''Så länge vi båda andas'', eller ''Braeking Dawn'' som den heter i orginal. Jag spinnade även med Johanna och hennes mamma på kvällen, och sov hemma hos henne sen.

22. Idag var dagen då Olivia och Jag drog in till Göteborg och Shoppade loss, sedan var vi på Lotta på Liseberg Premiären och träffade Pauline och Maria på vägen. Vi fortsatte med att jag åkte hem till mig på Olivias moppe, och sen tillbaka till kungsbacka, köpte mat och åkte till Olivias båt där vi spenderade resten av natten, åt på donken 3 gånger denna dag förövrigt.

23. Johannas födelsedag - vi vaknade i den guppande båtan, gick ut med zorro och köpte glass. Sedan åkte vi till ica, köpte tårta och ljus. Drog till Johannas gata, knackade dörr efter en tändare att tända ljusen med, och lyckades tillslut. Men ljusen slocknade långt innan vi sett Johannas hus. Det gick bra ändå och vi sjöng och stormade in i Johannas hus, åt tårta och löste korsord.

24. Idag åkte Jag och Johanna och shopapde i Göteborg. McDonalds = ett måste. Sedan åkte vi hem till Olivia, som jag hittade i fosterställning på studsmattan. Vi åt glass och spelade in denna filmen, vet inte om ni kanske känner igen den kanske?


25. Sola, bada och piña colada hemma hos Olivia på dagen, sedan levde vi livet i Johannas källare på kvällen. überbra dag!

26.  Rip Michael Jackson, vi vaknade, läste nyheten, men ville inte deppa så vi drog till Ica Maxi och köpte jordgubbar så att det sprutade ur öronen.

27. Läste ut den absolut sista Twilight Boken. Ganska deppig dag förövrigt.

28. Jag åkte hem till Farfar, mysigt, och åt tårta, godis och mumsig mat.

29. Olivias Födelsedag - jag och Johanna åkte och överraskade ungen, när hon stod och duschade, haha, sedan badade vi och lekte like crazy. Johanna var tvungen att åka hem, men jag stannade på festen. Superskoj!

30. Inget mindre än Liseberg med Johanna och Olivia. Sedan åt vi på mcdonalds och blev uttittade av en massa norrmän. Sedan missade vi nästan tåget när vi sprang runt i en snurrdörr.

Juli
1.
Emma, Johanna och Olivia går till Röda korset och köper supersize skjortor och sjalar. Sedan blev det en underbar kväll, med klassfest. Hade nog inte skrattat så mycket på hur länge som helst. Underbart, underbart!

2. Här sover vi inte! Dygna var det som gällde, Singstar, suga in läpparna i damsugaren, ringa jocke, bada i poolen, städa, springa runt, titta på shrek, slå sönder vaser, spruta cola och tillslut däcka klockan 11 på morgonen. Sov hela dagen, vaknade vid 6. Åt makaroner, åkte hem.



3. Olivia och Emma atr ett sista farväl tilldsammans inann semestern, och ser på solnedgången, badar i lygnern (topless) och får punka på moppen, som vi får leda hela vägen hem. Underbart!

4 - 20. Sverigeresa

21. Alla var borta, Emma var hemma. Då börjar Emma fantisera.

22.  På kvällen gick jag på den nya harry potter filmen med mamma och bror. Mys.

23. Emma och Olivia drar till Universeum, helt utan vidare. Superkul dag med otroligt mycket skratt!


24. Lena & Orup + Måns zelmerlöw. Skitbra kväll!

25. Det blev fototaging i kungsbacka parken med Olivia Och Johanna. Liseberg var även en del av denna dag. Sedan drog vi hem till Olivia på kvällen, där även Mårlind och Jocke kom på besök. Vi bakade bullar till 3 och såg på twilight. Mycket roligt!

26. Jag och Olivia tittade på Harry potter 4 och mumsade spagetti och ketchup hela dagen.

27. Hemma-dag, vilket jag troligtvis behövde. Nördade Guitarrhero och drack oboy.

28. Dagens Höjdpunkt: Jag gjorde hallonsmothie

29. En Onsdag full av skratt. Pauline, Maria, Annie och Jag åkte hem till Johanna och vi shoppade på kungsmässan, åt glass och sedan gick vi hem till Johanna igen och tittade på Hem till Midgård. haha. Underbart!

30. Drog in till kungsmässan igen, denna gången med syrran som sällskap. Skoj, alltid lika skoj.

31. Idag tränade jag otroligt tidigt med Johanna och Matilda. Sedan drog vi hem, lagade mat och såg på dagispapporna. haha, väldigt förkortat.

Augusti
1.
Badade i Brevik med Johanna + familj. Mycket mysigt, många nyckelpigor!

2. Brännö med Johanna och Matilda. Sjukt mycket roligt, sjukt mycket mat och godis, och glass och chokladpudding. haha, perfekt somamrdag!


3. Liseberg idag med Johanna, min tionde gång iår.  Vi såg på Lotta på Liseberg och sedan cyklade vi hem från stationen i mörkret och vi tittade på film, där ibland Bad Mothers Handbook. (robert pattinson)

4. Dagen efter- dag. Hemma och slöade, laddar upp för nästa äventyr.  

5. Jag och Johanna drog till Lygnern, tog ett dopp, och sedan åt vi kladdkaka. Jättemysigt!

6 - 9. Danmark, Lalandia.

10.
Åkte hem till Johanna, sen när hon åkte iväg och tränade så spelade jag monopol med hennes syster, och sprang ute i regnet. Sedan blev det pizza och film när Johanna kom hem. Nice.

11. Maxi med Johanna och Matilda, köpte godis, chokladpudding, glass och hela köret. Sedan spenderade jag dagen i deras hus och såg på tv med Johanna. 
 
12.
Jag och Johanna drog till Liseberg, och sedan Blev det somamren med Göran på det. Efter det åkte vi hem till Johanna på henens vingliga cykel ovh åt tacos och såg på Bombay Dreams. Härligt!



13. Jag fick reda på att jag var luspank och spenderade dagen hemma i sorg.

14. Jag klippte mig, sedan spenderade jag hela dan hemma hos Johanna. Som vanligt, haha.
 
15. Olivia kom hit och vi spenderade kvällen med skratt, Pizza, film och dräggel. Superskoj =)

16. Vaknade upp, åkte till Olivia, åt ben & jerrys, till kungsbacka, till göteborg, till mcdonalds, till rixfmfestivalen! Sket mycket ös den kvällen.

17. Spenderade eftermiddagen med Johanna, gjorde en sallad, tittade på Americas funniest homevideos och jag avr hos tandläkaren.

Helt klart det vildaste sommarlovet hittills. Tack till Alla som var en del av det!

Postat av: Olivia

jag har haft så jävla roligt detta sommarlovet, helt sjukt! ni gjorde allting värt, I love you guys!! men våra äventyr är långt ifrån slut... <3

2009-08-18 @ 00:41:23
URL: http://heartman.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-