Skaffa ett vitt Hollywood-smile hemma med samma metod som tandläkarna använder. Köp din hemmatandblekning online nu!

helt galet

Ja, det kan man ju lugnt säga om gårdagen/natten.
Det började i kungsbacka när jag och Olivia hade åkt dit för att träffa Johanna på stationen. Därifrån gick vi till kungsmässan och, helt oväntat, åt på mcdonald's. 10e glaset nu, woho!
Efter det så strosade vi runt lite i stan och sedan hamnade vi i parken vid stationen och hade ganska skoj med systemkameran där i nästan 2 timmar tror jag och sedan fick vi ett sånt där impulsiv-ryck där vi måste göra något impulsivt. Så vi satte oss på tåget mot göteborg helt ovetande om vart vi skulle hoppa av. Japan-kontroll(t)anten hittade såklart något fel på mitt kort igen men då var hon inte lika arg som hon blev förra gången. Jag kommer aldrig fatta det där kortet. Helt crazy.
Men tillslut så behövde vi gå på toa som tusan så vi hoppade av på lisebergsstationen, för det var nästa som kom och försökte hitta en toa. Men det fanns ingen gratis så vi gick in på liseberg och gick på toa där inne. Väl inne så köpte vi lite godis och hälsade på kaninerna. För det var så sjukt mycket folk att vi höll på att dränkas. Flumride-kön var alltså ända upp till virvelvinden! Så vi gav upp med att kunna åka någonting så istället åkte vi hem med ett tåg som vi såklart var tvugna att springa till. Sedan brummade jag och Olivia hem till henne och Johanna kom lite senare i bil. Vi åt lite pommesfrittes och köttbullar med bearnaisesås medans vi tittade på pirates of the Caribbean.
Mårlind skulle komma vid halv 11 och vi tänkte ,what a heck, och bjöd in jocke också. Men han kunde inte komma dit på något sätt så Olivia blev tvungen att hämta honom på moppen borta i Fjärås. Jag och johanna satt och tittade på filmen när Mårlind kom och sedan några minuter senare så tittade Olivia och Jocke in genom dörren.
Vi gjorde bulldeg och la den i bunke för att jäsa medans vi tittade på Twilight. Efter nästan halva filmen så pausade vi för att titta efter hur stor den hade blivit och resultatet var väl inte så vackert.
Själva bunken räckte inte till så degen hade växt sig ur den och ner på bänken. Vi kletade upp allt och la de på hög i bunken och sedan tittade vi klart på filmen. Det gick ju lika lyckat som van,ligt med filmtittandet. Vi satt och sa alla repliker i hela filmen, 1 sekund innan personerna i filmen sa dem och så gungade vi lite halvt fram och tillbaka på de bästa scenerna.

Sedan när filmen var slut så gjorde vi bullar av den då sjukt stora degen, och sedan satt vi där, halv 3 på natten och åt nybakta bullar. Mmm mumsigt! En stund efter det, så var pojkarna tvugna att åka hem så vi sa hejdå, massa kramar och skratt för att sedan se de två killarna åka iväg på en vinglig moppe i mörkret.
Men hindrar det oss andra från att ha kul? Åhnej! Vi brände lite bullar och drack resterna av joltcolan innan vi la oss och tittade på Freaky Friday i sängen. Mina två vänner somnade nästan så fort filmen ahde börjat men jag hängde i och såg nästan hela filmen och somnade väl någon gång vid 4 med 1 snarkande tjej på högersidan av mig och en som snackade i sömnen på andra sidan.
En superkul dag! Sånna får det bli fler av! 
 
  
 
 
  
  
 
 
  
 
 
  
 
 

Postat av: Olivia

man har alltid tårar i ögonen när man har läst klart dina inlägg xD du förklarar så jävla klockrent! hahaha jag dör av skratt

2009-07-26 @ 22:27:15
URL: http://heartman.blogg.se/
Köp hem tandblekning online för bara 299:-


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Köp hem tandblekning online för bara 299:-