lejonkungen

Nu ska jag se på en av Disneys bästa filmer, om ni ursäktar mig.

Vad tycker du flin?
Det fick mig att tänka på Olivia, som nu heter Flin (den fula skrattande hyenan i Lejonkungen) och hur mycket jag saknar henne. I vecka snart, utan vårat flin. Hur ska detta sluta?

börja tidigt - sluta sent

Okej, ni kommer troligtvis inte tro mig men jag får väl berätta ändå.
Idag gick jag upp 07.50. (där tappade många tron på att detta är sant) och sedan åkte jag och tränade (där tappade vi resten).
Jag gick i alla fall upp och åt Special K med mjölk, men det tog en halvtimma, eftersom att jag somnade 2 gånger, så jag hade inte så mycket tid kvar sedan eftersom att jag skulle vara vid gymmet klockan 9 och det tar en kvart att köra. Så jag tog på mig kläder och tittade mig i spegeln en stund och undrade om man verkligen fick se så skabbig ut som jag gjorde. Sedan packade jag ner lite stuff som kunde bli användbart senare och gick ut till moppen vid tio i 9. Jag satte mig på den och försökte starta den i 1 minut innan den gick igång och jag brummade iväg, halvt vaken. Men jag han inte komma så långt förräns jag kom på att jag hade glömt mina skor innanför dörren, så jag fick vända hem och hämta dem. Smart som jag var så stängde jag av moppen och det tog mig ytterligare 1 minut att starta den sedan, och då var klockan bara någon minut från 9. Jag körde så fort jag kunde, vilket inte var så speciellt fort i väldigt hård motvind och pissregn. Dessutom mötte jag 2 lastbilar och en traktor på Gåsevardholmsvägen, en ungefär 3 meter bred väg, och höll på att köra av vägen en av gångerna. Sedan det faktum att jag var tvungen att välja mellan att få allt spikregn i ögonen eller att torka av hjälmen var 10e sekund gjorde inte saken bättre precis. Eller att mina vantar, ja vantar, sög upp vatten och jag tappade känseln ungefär 300 meter ut på vägen, men det kan vi lämna utanför detta.
Själva resan tog nästan en halvtimma, med konstant motvind och regn, det vill säga att det var rekordlång tid för en resa med min moped till kungsbacka och det gjorde ju inte den saken att jag var väldigt sen så mycket bättre.
Men jag kom fram, helskinnad, (kände dock inte skinnet) och jag gymmade med Johanna & Matilda i vad som skulle varit 2 timmar men blev 1 ½ pga att jag inte riktigt passade tiden.
Sedan åkte vi hem till dem, jag på moppen och de på cykel, haha, livet är underbart. Dessutom pissregnade det den sista biten, och då menar jag verkligen pissregna, det var storm!
Under dagen som gick så har jag och Johanna lyckats se 2 filmer, Dagispapporna & Ps. I love you, gjort nuggets och snabbmakaroner med ketchup & majs, försökt ta ut pengar ur bankaoutomater utan att lyckas och köpt godis för de pengarna vi hade istället och jagat runt varandra som galningar, för att så kallat ''snärta'' den andra. Jag vann såklart den tävlingen, och sedan åkte jag hem vid 7 och här är jag nu, med världens träningsverk redan och mitt godis håller på att att slut.
Som sagt, livet är underbart!

på stan med min syster

Då kan man få uppleva det mesta ska jag säga er. Ja, det började såklart med leksaksaffären som traditionen lyder och sedan fortsatte vi, handlande in en sverigeflagga och provade kläder för fulla muggar. Själv är jag nästan helt luspank så jag höll i mina pengar idag, men sara hittade en del godbitar.
Sedan mötte vi mathias och pappa, köpte jättestora chokladbollar och cupcakes som vi tog med hem och mumsade på. Jag antar att det inte finns så mycket att skriva om den här dagen, så ni får nöja er med det här fö idag.
  

För er som undrar så tittade jag faktiskt klart på King Kong igår, mot alla odds, och jag funderar på att hitta någon lite kortare film att titta på idag, det komemr säkert att gå jättelyckat. Men som sagt, man kan inte göra så mycket bättre än sitt bästa..

här va de fest

Som det filmande freak jag håller på att utvecklas till så gjorde jag även en snabbspolad version av min städning imorse. Jag tänkte, varför inte tejpa fast mobilen på väggen och filma när jag städar? Så jag gjorde det, och efetr en del tejp så satt mobilen fast och jag kunde filma min så intressanta städning.
jag hade väldigt mycket problem med ljudet och provade hur många olika låtar som helst men ingen varkade vara tillåten på youtube. Men Elvis Presley är my hero for the day, för hans låt funkade!
Go Elvis!


Hackar det? Gå in på youtube och titta istället.

en onsdag full av skratt

Klockan närmade sig 20 över 1 när jag hörde tutor utanför huset. Jag sprang ut genom hallen och öppnade dörren försiktigt, sedan hörde jag skratt, skratt som fick mina skrattgropar att bli djupare än någonsin. Jag slog upp dörren och tog Maria i famnen och sedan Annie. Vi skrattade och hoppade runt som om det var igår vi hade träffats sist. Fast det var det inte för det sista jag komemr ihåg av de där ungarna var när jag pussade maria hejdå på klassfesten den 1a juli och lovade att vi skulle träffas snart. Så bra gick det, men nu var vi lika lyckliga som förr.
Vi tog mopparna till tempo och köpte lite godis och jag skulle precis lägga tillbaka en kexchoklad när någon knackade mig på axeln och sa
'' Vad håller du på med?! ''
Jag blev livrädd och vände mig om för att se Paulines ansikte skratta åt mig. Jag chockades men tog henne med storm och kramade nog sönder ett revben eller två.
Efter lite skratt och letande efter Paulines nyckel som hela tiden satt i moppen så åkte vi till Johanna och ännu mer kramparader utspelade sig på den lilla perkeringsplatsen utanför hennes hus.
Sedan begav vi oss mot kungsmässan för att äta lunch och vi hamnade inte helt oväntat på mcdonalds där vi fick vänta på våra pommesfrittes och hamburgare väldigt länge. Det var sjukt mycket folk och vi var nära på att gå fram till snubben som inte gav oss våra hamburgare och klappa till honom (vi var väldigt hungriga) men så blev det inte. Istället råkade vi få med oss 1 extra bigmac och en för stor pommesfrittes med oss till bordet.
Vi åt och åt och åt, sedan gick vi till gina tricot (en slags tradition) och provade fula kläder och baddräkter så det stog härliga till. Jag hittade även en tröja och fyndade ett par billiga jeans och solglasögon. Mycket trevligt.
Sedan åt vi glass på vägen hem till Joahnna igen och slog varandra på varje bil som såg gul ut. Vi blev även iaktagna av 2 pensionärer när va gömde oss från annie ett tag, haha.
Sedan tittade vi på bl.a. Hem till midgård och massor av mer hysteriskt roliga grejer som vi hittade. Men sedan var Annie tvungen att åka hem på släktkalas och de andra åkte väl 1-2 timmar senare efter en del kramar och kramer av skrattanfall.
Sedan kollade jag och johanna på film och disneychannel innan jag också var tvungen att åka hem. Jag kom hem någon gång vid 22 och då satte jag på king kong på tvn. Så nu sitter jag här i min ensamhet och halvtittar på en 3,5 timmar lång film som man ryggar tillbaka till ett antal gånger i minuten.
Wish me luck, I'll probably need it.
 
   
 
 
bara ett fåtal fattar men jag var i alla fall tvungen att köpa den här tröjan.
P..pf.. Who cares? Ppppffffs.

dirty boy


morgon

Ännu en underbar dag har öppnat sig framför oss, och den började precis som vanligt av att jag blev väckt, först av min pappa och sedan en halvtimma senare av Sara. Någonstans där emellan så väcktes jag också av att Johanna smsade mig.
Nog om min väckning, jag gick upp för att äta min basic frukost. Äggröra och oboy. Som vanligt tog jag ut 2 ägg från kylskåpet och lade dem på diskbänken. Sedan satte jag på spisplattan och ställde en stekpanna med smör i på den. Till det itressanta med det här inlägget då, så knäckte jag äggen i en skål, först det fösta och sedan det andra (magiskt eller hur) men när jag tittade ner i skålen efter skalrester så fanns där 3 gulor. 2 ägg - 3 gulor.
Idag mina vänner kläcktes det tvillingar i min äggröra-skål.


Det var nog allt, for now.

barapapapapapapapapapa

Jag kom inte på någon rubrik så eftersom att jag sitter och sjunger på Rap Das Armas så blev det en bit av refrängen på den. Så slipper ni undra varför sedan.
Idag har jag inte gjort så mycket roligt som jag kan skriva upp här så jag får väl skriva upp det tråkiga jag har gjort och försöka få det att låta roligt. Ja, jag vaknade 11 för att min bror öppnade dörren och ropade att det var morgon. Det var väl omtänksamt av honom..
Jag satte mig i alla fall och åt frukost vid datorn och läste massor med bloggar innan jag bestämde mig för att hitta på något istället för att sitta inne. Så jag smsade mina vänner, som jag visste var hemma, men alla hade tydligen något att göra så jag satte på massor md musik medans jag värmd upp en färdigrätt från Findus och dansade runt i 8 minuter medans den höll på att bli klar.
Sedan åt jag mina uppvärma köttbullar med mos och sedan var klockan nästan halv 4. Jag gjorde hallonsmoothie och drack upp den och sedan kom pappa och sara hem efter att ha varit i stugan vid Lygnern som vi har köpt, jag satt ute och njöt lite av solen [blev ut-tvingad] innan jag hjälpte min käre mor och far att göra tacos som vi sedan åt ute i solen. Efter det så tog jag och pappa en promenad till tempo och köpte godis och snus, tyvärr tog mitt godis slut innan jag han komma hem men det var gott så länge det varade.

varning: festis

Här delar jag med mig av en artikel jag såg imorse, tyckte att den var lite speciell, och jag har inget bättre att skriva om ändå, så det här får funka.
Angående artikeln, ja, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta faktiskt..


bored

Jag sitter här och tittar på en massor av youtubeklipp med robert pattinson jag redan har sett flera gånger medans jag väntar på att mamma ska komma hem med mjölk till min oboy.
Lever livet en regnig dag helt enkelt. Tjejerna och jag hade planer på att grilla på Brännö idag men det blev inställt pågrund av det här dumma vädret, när ska det lära sig? Det verkar även som om regnat kommer att leva över fjärås & Göteborg nästan hela veckan vilket kommer att göra mig så uttråkad att jag kommer fundera på att rulla mig på den blöta asfalten igen, ja det har hänt förut.
Nej, nu får jag hitta på något roligt, jag tror jag sätter igång guitarrhero och nördar en stund framför tvn istället. Okej, bara ett youtubeklipp till..

You're asking me about the weather?

Nej, idag var det verkligen inte något fint väder! En riktig inne-sittar dag helt enkelt. Här sitter jag och äter levepastejmackor och lyssnar på michael jackson. Lite deprimerande, så jag försöker muntra upp stämningen lite med en rolig film jag hittade på youtube istället.


kanske skulle pimpa väggarna lite?

Jag har ju läst om så många tjejer som har fått tillbaka sina Posters från Rob då han har skrivit t.ex. ''To Hailay, best wishes, Robert Pattinson xoxo'' Alltså, eftersom att jag skulle fått ett hjärtstillestånd ifall det skulle hända mig så kanske det vore för farligt att försöka, men det är väldigt frestande och jag kommer antagligen att försöka någon gång.

Här är 3 ursnygga posters på Robert från Discshop för 99:-/st.
  

dagen efter

Idag har jag haft lite av en dagen-efter-dag. Jag vaknade upp i Olvias mammas säng klockan halv 2 och då gick vi upp och Johanna åkte hem för att hon skulle iväg. Jag och Olivia åt ett par mackor och smoooothies medans vi tittade på Harry Potter 4. Ni vet antagligen anledningen, ja, Robert Pattinson spelar ju Cedric Diggory. Så vi fick en liten dräggelstund även idag.
Sedan åkte jag hem vid 6 och åt nygrillat, mums!

helt galet

Ja, det kan man ju lugnt säga om gårdagen/natten.
Det började i kungsbacka när jag och Olivia hade åkt dit för att träffa Johanna på stationen. Därifrån gick vi till kungsmässan och, helt oväntat, åt på mcdonald's. 10e glaset nu, woho!
Efter det så strosade vi runt lite i stan och sedan hamnade vi i parken vid stationen och hade ganska skoj med systemkameran där i nästan 2 timmar tror jag och sedan fick vi ett sånt där impulsiv-ryck där vi måste göra något impulsivt. Så vi satte oss på tåget mot göteborg helt ovetande om vart vi skulle hoppa av. Japan-kontroll(t)anten hittade såklart något fel på mitt kort igen men då var hon inte lika arg som hon blev förra gången. Jag kommer aldrig fatta det där kortet. Helt crazy.
Men tillslut så behövde vi gå på toa som tusan så vi hoppade av på lisebergsstationen, för det var nästa som kom och försökte hitta en toa. Men det fanns ingen gratis så vi gick in på liseberg och gick på toa där inne. Väl inne så köpte vi lite godis och hälsade på kaninerna. För det var så sjukt mycket folk att vi höll på att dränkas. Flumride-kön var alltså ända upp till virvelvinden! Så vi gav upp med att kunna åka någonting så istället åkte vi hem med ett tåg som vi såklart var tvugna att springa till. Sedan brummade jag och Olivia hem till henne och Johanna kom lite senare i bil. Vi åt lite pommesfrittes och köttbullar med bearnaisesås medans vi tittade på pirates of the Caribbean.
Mårlind skulle komma vid halv 11 och vi tänkte ,what a heck, och bjöd in jocke också. Men han kunde inte komma dit på något sätt så Olivia blev tvungen att hämta honom på moppen borta i Fjärås. Jag och johanna satt och tittade på filmen när Mårlind kom och sedan några minuter senare så tittade Olivia och Jocke in genom dörren.
Vi gjorde bulldeg och la den i bunke för att jäsa medans vi tittade på Twilight. Efter nästan halva filmen så pausade vi för att titta efter hur stor den hade blivit och resultatet var väl inte så vackert.
Själva bunken räckte inte till så degen hade växt sig ur den och ner på bänken. Vi kletade upp allt och la de på hög i bunken och sedan tittade vi klart på filmen. Det gick ju lika lyckat som van,ligt med filmtittandet. Vi satt och sa alla repliker i hela filmen, 1 sekund innan personerna i filmen sa dem och så gungade vi lite halvt fram och tillbaka på de bästa scenerna.

Sedan när filmen var slut så gjorde vi bullar av den då sjukt stora degen, och sedan satt vi där, halv 3 på natten och åt nybakta bullar. Mmm mumsigt! En stund efter det, så var pojkarna tvugna att åka hem så vi sa hejdå, massa kramar och skratt för att sedan se de två killarna åka iväg på en vinglig moppe i mörkret.
Men hindrar det oss andra från att ha kul? Åhnej! Vi brände lite bullar och drack resterna av joltcolan innan vi la oss och tittade på Freaky Friday i sängen. Mina två vänner somnade nästan så fort filmen ahde börjat men jag hängde i och såg nästan hela filmen och somnade väl någon gång vid 4 med 1 snarkande tjej på högersidan av mig och en som snackade i sömnen på andra sidan.
En superkul dag! Sånna får det bli fler av! 
 
  
 
 
  
  
 
 
  
 
 
  
 
 

crazy day

idag har det varit lika crazy som vanligt när det gäller mig olivia och johanna! Jag berättar mer senare, men det var bland annat fototagning i kungsbacka parken och liseberg som gällde.
Här får ni en lite random film som vi spelade in, haha! Enjoy!

kärleken är evig när vi är tillsammans

Som sagt, Måns Zelmerlöw, Lena och Orup var det som gällde ikväll. Kom precis hem, men här får ni ett par bilder i alla fall. Sjukt bra var det i alla fall, en underbar kväll!
 
 
 
 
 

okey, NOW I'm dying!

Jag vet, alla har dem redan på sina bloggar så först tänkte jag att ni har ju redan sett dem ändå, men å andra sidan så kan man ju inte bara låta bli att lägga in dem!

Neew Moon Sneak Peeks! Jag som precis hade blivit lite lugnare vad det gällde twilight, men herregud nu vet jag inte vad jag ska ta vägen! Jag dör! Jag skrek exakt lika mycket som de här tjejerna i videon, och min bror undrade om jag hade fått ett anfall eller något.
Ja, något i stil med det kanske, ååååh, jag kan inte vänta! Ge mig 20e november, NU!





*gungar fram och tillbaka med andningsproblem*

''låter som en gåta''

Häromdagen så satte jag mig och tittade på de gamla sagen om ringen parodierna, och hade glömt hur roliga dom egentligen var. Jag satt nog flera timmar, och kunde inte sluta skratta, jag fattar inte hur folk kommer på dessa klockrena saker, naturbegåvningar antar jag. Här är en klassiker som helt klart är tillräckligt rolig för att hamna här på bloggen.
Jag kan bara inte sluta skratta!

Lena, Orup & Måns Zelmerlöw

Snart bär det av mot Kungälv där dessa 3 spelar musik ikväll, mamma fixar biljetter och sedan är det bara att hänga på som vanligt. Haha, livet är underbart!
  
Alla barnen skriker och pekar utom orup som gillar lugna lekar.

the only ones

Ni trodde väl inte att jag hade missat att göra en film av det?


universeum

Som ni läste i inlägget innan, om ni läste det då, så tog jag och Olivia en liten impulsivresa till Göteborg idag, och va på Universeum. 
Det började som vanligt i alla fall, Olivia kom hit, knackade på dörren, jag öppnade och kramade om den brune jäveln och hon undrade om hon inte var sen för vi skulle ta halv 5 bussen. Tittar på klockan - 16.27. Inte bra, så jag packade min väska med allt jag behövde och vi sprang ut till vägen och tittade upp mot busshållplatsen. 
Bussen stod redan där, så vi skrek till och började springa åt andra hållet mot busshållplatsen längre ner. Haha, det skulle nog ha varit kul att se oss springa där, helt crazy säger jag bara.
Men vi han med bussen, andfådda som tusan och satt bara där och andades ut och in som aldrig förr. Eller så var det bara som förr, underbart att leva livet igen helt enkelt, gud vad jag hade saknat de där. Allt det crazy roliga.
En 45 minuter senare, efter ett läskigt vattendroppande tåg, var vi väl inne på universeum och stojjade för fulla muggar. Blev livrädda för både hajar, spindlar och ormar. Och vatten, haha!
Vi dansade dansmatta, gjorde rapplåtar med fula ljud, dj;ade, sprang och tryckte på alla knappar vi kunde se. Det var faktiskt ganska underhållande. Men sedan stängde det och vi begav oss mot mcdonalds. Vilken känsla, donken i göteborg igen, nu är man hemma.
Vi tog tåget till kungsbacka och skiljdes på bussarna som båda gick 21.17. Trevligt. Så nu får jag väl sitta här ikväll och rapa bicmac & cola var 10e minut. Livet är underbart!
 
Mina blöta byxor från läkigt droppande tåg & spaceman Olivia på universeum!


livsviktig information till alla läsare

Olivia äter wienerkorv! Här kommer min intervju med henne.

Nu är då den stora frågan,
Är det ketchup på?
Nej den är rå
Men är den inte ens varm?
Nee rå, direkt från kylen

Har aldrig testat wienerkorv på detta sättet, gör du ofta såhär?
Aa :)
Påstår du att du är beroende?
det påstår jag

borde du inte uppsöka läkare eller psykolog? Det här kan ju leda till missbruk..

undervärdera aldrig mina wienerkorvar :(

åhnej du är redan i missbruket! Anakin NOOOOOO don't! Come back from the dark side!
Anakin? xD
Starwars xD
Vafan!
vafalls, men tillbaks till korvarna, hur länge har det varit såhär?

de gör ont på min näsa

nu börjar du fantisera om saker också, det här är inte bra

min fatasi är allt jag har
På tal om ingenting - Ska vi åka till naturrum? Eller nej Universeum!

haha! jaa :D , men jag måste duscha , har inte duschat på flera dagar

hahaha jag firar en vecka snart igen! :D

Nu drar vi till Universeum,
Living the dream when we matar rockor and bygger hus av ice-ceram-pinnar!


jag undrar vem som har namnsdag idag..


1337


emma den lata slår till igen

Jag har funderat i några dagar på att läsa mina mail, men jag har verkligen inte orkat ta itu med det. Jag vet, jag vet, ju längre jag väntar, desto fler mail att läsa. Sanningen är ju den att de flesta av dessa mail är reklam eller från facebook eller liknande ''han/hon har kommenterat din bild'' men vem orkar sitta och markera nästan 300 mail, det tar ju på min dyrbara tid.
Så istället sitter jag här och slösar min dyrbara tid på att skriva det här. Känns så nödvändigt på något sätt. Vänta det gör det ju inte.
Men för tillfället har jag ingenting att göra igen, 2 gånger på en vecka har det hänt nu, det här är inte bra! Imorgon måste jag hitta på något bus för att överleva annars kommer jag att spendera hela sommarlovet med att inte göra någonting och det vore ju förskräckligt!


Tanken på att det är mindre än en månad kvar innan skolan börjar igen har börjat hemsöka mig. Skola igen betyder gå upp tidigt och sedan höst och sedan vinter. Ush! Vi har ju knappt haft någon sommar ju! Nä nu får det bli soliga dagar fram över, annars kommer Emma att ruttna bort här hemma.

uppföljaren till superheromovie?

Det här måste vara något bland det roligaste jag sett på länge!
Men så är det ju det här med min humor också, inte alltid som alla andras.
Ska vi göra en cover av den? haha!
 

harry potter & halvblodsprinsen

Jag var nyss iväg med min mor och bror till bion och såg den nya Harry Potter filmen. Mycket bättre än den förra måste jag säga, good work. Den här filmen hängde jag i alla fall med i, 5an (?) hängde jag knappt med något i, haha, men det kanske bara är jag som är lite seg i skallen.
4 av 5 toast är den i alla fall värd, nu vill vi alla bara ha nästa film, eller i alla fall jag. Det måste vara den sista som kommer sen då, känns konstigt att det kommer ta slut. Jag är inte direkt ledsen men det känns som om man i hela sitt liv har väntat på nästa harry potter film. Det är liksom en del av livet, eller?
Nej, nog med tankar, nu ska jag äta lite denniskorv med ketchup! See ya!
 
Oj, där slank det in en bild på mej också, som ni ser så behöver jag verkligen klippas i håret. Jag kan inte längre ha min lugg nere för att jag inte ser något då. Och man vill ju inte gå in i ett träd eller nåt..
Jag vet inte heller varför jag har min hörga arm sådär, det ser ganska kul ut.


det är lätt att drömma sig bort

Oj, där ser man vad som kan hända när Emma har så mycket fritid så att hon börjar dagdrömma.
 
   
[ klicka på bilderna för att se dem i större format. ]


jag har tänkt

Jo, det är sant, det händer inte så ofta men idag har jag tänkt medans jag ändå inte hade något att göra. Jag tänkte bland annat på livets mening och så vidare men det var ju inte det jag tänkte dela med mig av just nu. Jag hade tänkt att lägga in lite reklam här på bloggen, fattig som jag är, vem vet? Jag kanske tjänar en slant och det vore ju inte helt fel. Jag hittar ingen anledning som skulle vara dålig med att lägga in en liten reklamgrej på sidan av bloggen så att den knappt syns.

Så varför inte liksom?

ingenting

vet ni va? Idag har jag inte gjort någonting mer än att äta, sova och tittat på tv ipiricip. Det måsta ha varit nästan en månad sedan jag hade en sån här dag senast. Jag är uttråkad men jag kanske behöver vila en dag innan jag börjar med sprapatserna igen. Jag är ganska trött eftersom att jag satt halva natten och tittade på Star Wars III. Det var ett tag sedan jag såg på de filmerna, kanske till och med år sedan och filmen var ju mycket bättre än jag mindes den. De ligger ju bara där på hög, jag kanske ska ta och titta på dem igen. Vad bra att jag började med den 'sista' filmen då, haha, för det är väl 4 - 5 - 6 och sedan 1 - 2 - 3? Det är vad jag hade för mig i alla fall.
Jag är faktiskt inte så insatt, men sålänge filmerna är bra så är det väl bara att hänga med? Dessutom så är ju Anakin Skywalker ganska trevlig att titta på i episod 3, om ni förstår vad jag menar. Hehe.


John goes 16

Och det betyder ju som vanligt en dikt till födelsedagsbarnet.

21 juli 1993 föddes lille John Rosén
killen var då inte större än en gren
men nu har han vuxit sig och är en stor grabb
vi får hoppas att han inte spenderar all sin tid på ett labb
då kanske han slutar som en galen proffesor med grått hår
galen må han vara nu men med grått hår får han vänta några år
i present fick han en majonästårta och lite pengar
han kommer förståss att spendera alla på sängar
fast han verkar ju lite skum
så han kanske spenderar allt på sitt labratorium
där han spränger alla möjliga sörjor med varandra
men då kan vi bara honom klandra
för att han inte ville leka i solen
utan sitta i labratorium-data-stolen
och bli aldelles gråhårig och skallig som sin katt
medans han skrattar sitt onda proffesor skratt
och äter makaroner med ost
som han värmer i sin fina mikrovågsugn, host
men take it easy nu johnnyboy för annars får du ont i magen
pussen och kramen på födelsedagen! ♥

det är kanonkul att göra kanonkulan

Idag blir det ju rena rama filmfestivalen, här kommer en till film, här när min syster badar i poolen i Idre. Hon har i alla fall roligt. Egentligen skulle filmen varit till Greendays låt American Idiot, men det gick inget vidare att ladda upp den så det blev den här gamla godingen istället. Enjoy!

Gotland the Movie

Här har jag klippt ihop en liten film från veckan jag spenderade på Gotland med min och Johannas familj. Dock fick jag inte med allt men ni får ett litet smakprov på vad vi gjorde, annars så har jag ju bloggat det mesta med ord men film e ju alltid lika kul!

bilddagboken stuff

 
Mina nya favorigrejer hade kommit med posten under veckan. (än en gång ironi) Inte så mycket för bilddagboken, okej jag har helt tröttnat på det, men gratisgrejer säger man ju inte nej till. Speciellt inte biobiljetter!
Jag var med i en billdtävling där för ungefär 2 månader sedan och kom 4a, detta var antagligen priserna man fick, trevligt. Jag får väl pallra mig till bion och se den nya harrypotter filmen kanske, annars har jag ju inte sett ice age 3 än, mycket frestande.

home sweet home

Emma är hemma!
Efter några timmar i bilen så är jag hemma, aldelles hel och lagom smutsig. Fattade knappt själv känslan jag fick av att åka förbi Liseberg igen, efter att ha spenderat så gott som varannan dag där innan vi åkte. Nu är det antagligen bara en tidsfråga innan jag kommer springa innanför de murarna igen. Jag måste troligtvis städa bilen [bild] från allt godispapper och colaflaskor innan dess.
Vi får också följa den spännande resväskan som ligger på mitt golv för tillfället. Sist jag kom hem från en resa tog det nästan 2 veckor innan den var uppackad, ska rekordet slås denna gång?

Här när nästan allt godispapper är gömt under flaskorna...

'' It's kind of a hhhuuuugghhh or whatever ''

Han är inte bara snygg, han är dessutom rolig.
Hahaha, jag tröttnar aldrig på den här.
Warning: dräggelskydd för känsliga tittare!

!

Imorgon klockan halv 9 in the morning ska det här rummet se ut som det gjorde för 2 dagar sedan när vi inte var här. Känns bra för jag har ju en så stor lust för att städa just nu.
(ironi ännu en gång gott folk)

hej alla barn

Nu busar Emma lite framför datorn för hennes tid börjar inte förräns klockan 22 idag. Bestämda datortider for the win säger jag bara. (ironi för  trögfattade).
Vi har gjort lite utflykter i värmland idag bl.a. till Selma Lagerlöfs hem någon stans i skogen, och det säger jag dej. där hade de goda kladdkakor! Värt ett besök! Sedan åkte vi vidare och hamnade hemma hos nåra vi känner, de bodde också i skogen, nästan Gällinge-style där, men bara nästan såklart.
Där hade de också underbart god kladdkaka, är det bara jag som är misslyckad när det gäller sånt? Vi åkte förbi någon wannabe-ica affär på vägen hem igen där alla köpte chips och dricka tills ikväll, firar inget särskillt men det är ju alltid gott med något mumsigt att äta. Själv är jag så onormal att jag inte gillar några chips annat än taco chips så jag köpte ett 6-pack med chokladbollar och en kaktusfestis intället. Fast nu för tillfället är det bara 5 kvar, snart 4..

Vi hörs väl vid 10 igen, pÿss ♥

värmland

Värst vad vi reser runt. Nu har vi hamnat i Värmland helt plötsligt efter en resa från idre (oväntat). Vägen hit gick dessutom genom Norge där vi stannade och fikade och åt lunch. Norrmän är mer efterblivna än jag minns dem i historierna och det var ju ganska underhållande. På vägen kunde man se skyltar som ''Skogen → '' och ''Bergberget →'' (detta är alltså sant!) Jag satt och läste på massor av roliga skyltar tills vi stannade för lunch vid ett litet köpcentrum, där jag även köpte en klänning, sedan lyssnade vi på markoolio skivan igen på vägen mot sverige igen. Okej, nu är ag trött på honom, verklgen tött på min syrra som sitter och sjunger åååååååååååå rocka pendeltåå alealosher babii ja e inget körkort, även i de andra låtana.. Yiiihaaa.
Men när va var framme här på vandrarhemmet så åt vi middag och badae i den iskalla sjön. Men sedan började det regna så vi gick in för att inte bli blöta.
Sara använde datorn i en timma innan den dog pga att vi hade glömt att sätta i sladden men då brukar den bara gå att strta igen om man sätter i sladden, vilket inte gick! Så vi satt här och gungade i en halvtimma mdans pappa försökte återuppliva den. Jag gav upp hoppet efter en kvart suckande och svärande men sedan kom det som ett mirakel och den andades igen.
Härligt, men nu måste jag snart gå för det var min datatid som försvann i den där halvtimman. Snyft..
 

Ha det bäst sålänge pussgurkor!


vad kan man hitta på en dag i Idre?

Jodu den frågan tänker jag svara på här och nu.
Man vaknar lite skevt på en för liten soffa i en stuga omingad av träd och andra stugor. Tittar upp, datorn är upptagen så man ligger kvar. Sedan ser man renar vandra utanför fönstret ungefär var 10e minut medans man äter frukost bestående av nybakat tunnbröd och juice (jjjjjos). Efter att ha bytt om så går man till poolerna för att bada och åka de 2 långa vattenrushbanora som finns. När man inte känner fingrarna längre så går man upp och byter om för att sedan gå till buffen och äta lunch.
Sedan går man vidare till liften som tar en upp till bergstoppen där man stannar ett tag och tittar på utsikten eller tar roliga hopp-bilder. Sedan åker man en liten bit ner, fikar vofflor för att sedan gå med på att göra en hinderbana med min bror 12 meter över marken, vilket är jävligt högt ska jag säga er. Det är även det väsrta man gjort i hela sitt liv och man får dödstankar mer än en gång.
När man har åkt ner hela vägen igen och genat genom en hästhage så handlar man fika på ica (rimmar) och sätter sig i den stekande solen och äter den. Sen är det bara att hoppa i poolen igen och åka rushbanor tills rumpan brinner och fingrarna fryst till is. Då går man hem, äter god middag och bloggar ett litet blogginlägg för att sedan bli avbuten en gång i halvtimman för att någon ser en ren vandra utanför huset. Sedan gott folk är dagen så gott som slut och man ägnar resten av tiden framför datorn eller tvn.
Living the dream.
 
 
 
 
 
 
              
 
 
 


idag är ingen vanlig dag

För idag är det brunos namnsdag.
Jag var tvungen, njut folket, njut av brunos hesa röst nu medans ni kan.
Man vet aldrig när man får göra det igen..

bil bil bil och bil..

Jag antar att jag får skriva ett inlgg till er som inte är lika besatta av twilight som jag, vilket kanske inte är så många, men men, man måste ju tänka på alla här i välden. 
Vi gjorde inte så mycket idag, vi åkte nästan bara bil hela dagen. Eller vi åkte bara bil hela dagen rättare sagt. Enda från Östersund till Idre och tillochmed jag tröttnade på Markoolioskivan när den spelades för 5e gången. Man kan tydligen inte fira millenium 2 utan eller åååååka pendeltåg hela dagen utan att tröttna, vilket jag alltid trott. Vi åkte på en sjukt guppig grusväg i någon timma där det sprang runt vilda renar lite här och var.
Men nu är vi i alla fall hela i idre. Här finns både bowling, migolf och 3 pooler + vattenruchbanor, kan nog trivas här imorgon.

riktigt bra fantasi?


här har du inte varit, gud vad avundsjuk du blir...


grusvägen! 4 av 5 toast...


ren =)


mer renar..


2 meter från bilen?

Nu ska jag se på tv lite, nu när den äntligen inte är övertagen av småbarn...


I'm a Robsessed Fanpire

Jag skulle blogga om dagen men då hittade jag massor med must-have t-shirts med twilight och Robert Pattinson motiv. Om de inte hade kostat $ 25 styck så skulle jag ägt dem alla just nu, men visst om man har pengar så skulle de ha varit ett par must must must haves!
Här är några av mina favoriter..
  
 
 

De flesta fanns i väldigt många modeller och färger också, varför är man inte stenrik?

Sidorna jag hittade dem på:
zazzle , chasingthefrog , discshop

En lång dag i Jämtland

Tjolahopp!
Idag har vi bara äventyrat i Jämtland, först åkte vi till något ställe de kallade Moose Garden där det fanns tama älgar. Sjukt läskigt, men kul. Vara ett par centimeter från en helt fullvuxen älg, sjukt stora horn och allt. Ja, man kunde ju inget annat än att vara lite smått livrädd. Att mata bäbisälgarna var därimot inte lika läskigt. Hur söta som helst, den jag matade hette Bosse och en som hette Stefan gillade att stryka sig mot stängslet. Livsnödvändig information. Sedan fortsatte vi mor Östersund igen ochdär åt vi lunch innan vi åkte till min mammas morbror, Örjan + familj. Där fikade vi, nice och sen åt vi middag i stan igen för att sedan åka till ännu mera släktingar, den här gången mammas kusin Robban + famlij där vi fikade ännu en gång. Fika Fika Fika. Men vem säger nej till en god kaka eller en bulle liksom? Nu sitter jag här vid datorn som vi alla slåss om här på semestern, jag fick sista timmen idag, som både har sina för och nackdelar. Den största fördelen är ju i alla fall att det kan bli mer än en timma för att ingen ska ha den efter. Men nackdelen då är att jag är så sjukt trött så om en timma så kommer jag att behöva sova ändå.
För er information så är vi på ett vandrarhem helt ensamma, inga andra gäster, så vi har köket och alla sällskapsrummen för oss själva här.  Tv rum och allt. Eftersom att förra natten ledde till att jag hamnade i en soffa i ett sällskapsrum eftersom att det inte gick att sova bland 4 snarkande sovisar så börjar jag natten här idag istället för att behöva flytta ut från rummet sen. Det är lite småläskigt här men bättre än snarkningarna i alla fall.
 
Söta Stefan


Emma och Helge, lagom livrädd...
 

Emma matar Bosse, Bosse glaad
 

Bakom tjejen där ser ni en fin utsikt..
 

Örjan, glad som vanligt!
 

Godnatt, här är min underbara säng...


resan till jämtland

Jag gav er inte så mycket detaljer innan så nu får ni lite mer hade jag tänkt. Inte för att vi vi gjorde så mycket mer än att åka bil men men.
Vi stannade någonstans på den otroligt långa vägen genom skogen och åt bullar & drack cola vid en stor flod. Sedan fortsatte vi och hamnade på ett värdshus där vi åt lunch och sedan fortsatte vi en bit, till ett ställe kallat Nyhem, där mammas mormor & morfar + kusin och moster ligger begravda. Så vi åkte dit och lade lite blommor på gravarna och tittade runt lite i stan innan vi tog glass och bullar på ica och drog hit till vandrarhemmet i Östersund, vid Storsjön. Såklart fick jag storsjöodjuret på bild på första försöket, som alla i stan har försökt få på bild i århundraden.
 
 
 

fredrik persson 1975 - 1994

Nu blir jag rik...

Jämtland

Nu har vi spenderat ännu en dag i bilen och åkt och åkt. Men man kan hitta på saker att göra under tiden ändå, det gäller att ha fantasi, vilket jag inte har så mycket av så jag satte mig ner och målade en 13 sekunders kortfilm åt er. Enjoy!
 

nu fick jag hemlängtan..

Det var först nu, 10 dagar in på semestern, som jag egentligen började tänka på vad jag hade lämnat där hemma. Oj, vilken hemlängtan jag fick helt plötsligt.
Innan jag åkte så levde jag varje dag som om det var den sista, varje dag var ett nytt äventyr i sig. Jag satt och tänkte på de där sista dagarna hemma - oj jag skriver det som om det var år sedan men det känns så - dagarna jag spenderade mest med Olivia och Johanna. Vi köpte jordgubbar på maxi någon av dagarna, jag bara minns att helt plötsligt tog vi tåget till ica maxi för att köpa jordgubbar, haha, det var så kul med impulsivresorna hela tiden.
Någon sa: ''Det pissregnar ute, usch!'' och den andra svarade ''Ska vi åka till liseberg?'' och så gjorde vi det, eller ''Shiet vad varmt det är ute, perfekta dagen på stranden!'' - ''Ska vi dra till liseberg?'' hahaha, alltså jag saknar det. Bara vakna upp en morgon och bli tillfrågad ''Klassfest ikväll! Ska vi dra till röda korset dag?'' Jag kan bara inte sluta le, dagarna gick så fort, det var alltid något nytt vi hittade på. Det var några dagar då jag först sov hos johanna efter att ha tränat och dagen efter, dagen innan johannas födelsedag så skulle jag och Olivia dra in till Göteborg för att handla födelsedagspresenter till henne så åke vi in vid 3 för att sedan leta -och hitta- presnter till 6, då vi stannade på donken, andra gången på den dagen för mej (första på lunchen med johanna) och vi tog tåget mot nya äventyr på liseberg där vi mötte Pauline och Maria på lisebergsstationen som vi inte hade träffat sedan balen. Vi skrek och kramades så mycket att stackarna missade sitt tåg hem. Efter en halvtimma så gick vi skillda vägar och jag och Olivia gick in på Liseberg, tittade på Lotta på liseberg, åkte massa barnkaruseller och sedan var klockan tio. Så vi tog tåget till kungsbacka, sedan tog jag Olivias moppe hem i en kvart för att hämta kläder för att sedan åka tillbaka till kungsbacka, in på donken och köp mat. (3e gången) Klockan var då ca kvart i 12 och det skulle just stänga men vi hann och sedan tog vi båda 2 Olivias moppe till hennes båt vid havet där vi skulle sova. På vägen så såg vi våran drömbil på drömplatsen, edwards bil från twilight (silvrig volvo c30) på en mörk väg vid skogen så vi höll på att ramla av moppen när vi skrek så mycket. Men vi han inte ikapp bilen innan den svängde in på en okänd väg.
Sedan vid båten så skrev vi dikter till Johannas födelsedag och kletade tuggummi tills vi däckade i våra sängar i den guppande båten. Jag vaknade 2 gånger, första gången orkade jag inte ens hålla upp ögonen men andra gången så mötte jag Olivias ganska roade men uttråkade ansikte när hon satt och väntade på att jag skulle vakna. Vi åt frukost, spillde ut en hel oboykopp överbåtens finare delar som vi snabbt torkade upp efter skrik om att knyta ihop bikinisarna eftrsom att vi hade solat toppless. Sedan tog vi zorro på en promenad, åt glass och bara väntade på att snubben som fixade larmet på båten skulle sticka så att vi kunde åka och fira Johanna. Han stack någon timma senare och vi också, vi drog in på ica och köpte en hallontårta och ljus. Sedan drog vi till Johannas kvarter och stannade moppen lite innan huset för att tända ljusen men såklart hade vi ingen tändare eller tändstickor så vi knackade dörr tills vi hittade någon som hade det. Hahah, vi hittade en tant ungefär så långt ifrån johannas hus som möjligt där vi täde ljusen och började gå mot johannas hus.
Ljusn slocknade innan vi ens såg johannas hus men vi gick in och sjöng ändå, stearin över hela tårtan och tuggumi på paketet men ändå så har man inte sett ett gladare fejs på johanna.  Vi firade, åt upp hela tårtan och löste korsord innan vi var tvugna att åka hem. Olivia skjutsade hem mig och jag var hemma, ungefär 3 dagar efter att jag hade lämnat huset. Herregud vilka dagar.

Och fler blev det, underbart roliga stunder alltså. Och Liseberg 8 gånger eller vad blev det? Ja, här har ni en livsnjutare, mitt liv är underbart.
'
Jag bara väntar på fler äventyr och påhitt,
vad var det? Pizza i norge och Thomas Ledin på Liseberg nästa?
saknar er såhäääääääääääääär mycket och lite till!

music

Nu har jag jobbat.
Jag, som kanske är den enda som lyssnar på musiken på min blogg eftersom att jag inte äger spotify, har precis gjort om min spelningslista. Jag blev ganska trött på låtarna som kom i samma ordning varje dag, men nuså, nu har jag rensat bort massa tråkiga låtar och lagt till 15 nya. Eller 14 eftersom att jocke tvingade mig att ta bort en, den lille busen. Jag blandade om också, så nu e det lite random ordning, ungefär 80 låtar.
Jag har ingen aning om varför jag skriver detta egentligen eftersom att jag är den enda som lyssnar på min musik, men men, jag hade lust att skriva om något annat än vad jag gör på dagarna för det började bli lite långtråkigt, kanske även för er, vad vet jag?


hej måndag i dalarna

Jaha, vaknade upp som vanligt av att någon väkte mig, minns inte vem det var för tillfället men det kanske inte var så viktigt.
Vi åt frukost och spelade lite spel innan vi gick ut och gick en bit. Och vad kan man hitta på i en stad som Bjursås var den ultimata frågan. Jo, det finns väldigt många träd att titta på i alla fall. Sen finns det endel blommor också faktiskt. Vi gick en bit och tro det eller ej men vi hittade en pizzeria bland träden. Jo, det är sant. Jag antar att mnniskorna här inte var så eftr som vi trodde. Pizzorna var goda dessutom och colan smakade som hemma.
Annars har det väl inte hänt så mycket mer idag, så jag får taka för mig och lägga in lite bilder frn dagen istället. Here you go.
   
  
ha det bäst, tjo!  

Det här är inte kul

Jag är ju som alla vet, störst, bäst, och starkast.
Eller, i alla fall bäst?

Riktigt läskigt att det ser ut som om jag är korthårig också..

raport från dalarna

Hallåeller.
Idag lever livet vidare, som vanligt och jag vaknade upp klockan 10 av att sara skakade om mig och sa att jag skulle vakna. Jag sa grattis på födelsedagen till henne och sedan pallrade jag mig upp 10 minuter senare för att ta del av frukosten ute i trädgården. Ungefär en timma senare så gick vi vidare till mammas kusiner som bor en liten bit längre bort från hennes faster. Vi fikad äppelpaj och cider och kakor och och och. Eftersom att de människorna var helt främmande för mej så var det lita konstigt men kul att träffa dem i alla fall, det kanske händer igen liksom.

Men dagens uppgift var att åka upp till kusinerna i dalarna. Så vi sa farväl till alla och sedan åkte vi vidare mot dalarna då. Ut från huset och genom stockholm bar det av men så var det en avfart. Sundsvall eller Göteborg. Jo men tror ni inte att vi svänger in på Göteborg när jag sitter och skriker att vi ska uppåt och inte hem igen. Svaret jag får är att det NOG är rätt väg, men tro det eller ej, JAG hade rätt. Japp, jag! mehehe, men det gjorde inte saken bättre, vi snurrade runt i ett (btw jättefint) bostadsområde mitt i stockholm precis vid havet i en halvtimma eller så. Vi hittade verkligen inte ut, haha. Men tillslut kom vi ut på vägen igen och stannade på mcdonalds för att äta. Bicmac in my heart alltså. har bara blivit 3 denna veckan, men jag överlever.
Vi lyckades åka på rätt väg hela vägen fram till denna efterblivna stad kallad Bjursås, haha, nej men det är fint här. Och man hörde på radion hur rösterna långsamt förändrades från stockholmska till denna knepiga men gulliga dialekt här uppe i dalarna, haha. Det var ganska intressant. Dessutom så hittade vi världens största dalahäst på vägen, läskigt stor alltså..
Nu ha vi ätit både paj och tårta, och nu sitter vi hä vid varsin dator. Living the dream in dalarna, det vi inte trodde var möjligt.
 
 
 


Ha en fortsatt trevlig dag, och m den inte var trevlig innan så får du ha en fortsatt tråkig dag.
Nu ska jag anfalla popcornskålen..

2 flugor i en smäll

Min syster sara fyller också år idag, 6 långa år, men den dikten får komma senare för nu är jag trött, Godnatt och Grattis på födelsedagen på er alla där ute.

vi har ännu en 16 åring ibland oss

Marcus Mårlind, grattis på födelsedagen!
Jag får väl göra som traditionen, och skriva ihop en liten dikt.

allas våran Mårlind
varje gång jag hör namnet blir jag påmind
om en liten grabb där hemma
och nu är det inte längre etta femma
sexton år har du levt ditt liv
men har du någon gång dansat med siv?
vem nu det kan vara..
ja för bara du kan ju svara
är det siv som du snodde tuggummi med?
eller är det siv som plockar säd?
är det av säd man gör kalaspuffar montro?
i alla fall så brukar jag mata min lo
med kalaspuffar och gräs
men ta nu din sista tid och läs
läs klart min otroliga dikt
istället för att klaga på en myras vikt
för jag kämpade faktiskt ganska hårt
idag får du hoppas på tårt (a)
ätätät tills din mage bli full
tänka sig att jag skrev allt det här bara för din skull
jag må vara liten men inte svag
puss & kram på din födelsdag!


stockholm here we go

Yes. Nu har vi landat i stockholm, eller landat kanske var fel ord eftersom vi har varit på marken hela tiden. I alla fall så sitter jag just nu i ett jättestort hus i utkanten av stockholm. Man måste ju bara älska stockholm, full mottagning på både mobilen och bredbandet hela dagen. Haha, inte som Gotland med andra ord.
Det är mammas fastr som äger detta palats till hus och vi sover här inatt som sagt, idag har vi inte gjort s mycket mer än att städa, packa och åkt båt.
Och därimellan har jag inte gjort så mycket annat än det vanliga, ätit godis och glass och suttit vid datorn. Jag hade tänkt att blogga imorse, när jag satt vid datan i en timma men jag fastnade framfr massor av robert-pattinson youtube klipp, så batteriet han dö innan jag ens hade hunnit öppna blogg.se. Go me!
Men nu ska jag ta mej tiden att läsa massa bloggar som jag inte har hunnit göra ännu, för nu mina damer och hrrar kan min dator ladda snabbare än en sköldpadda med rullator och ett brutet ben i alla fall..


vi ser ljuset!

Ojojoj. Vet ni va?
Det är sol här på Gotland idag, vilken härlig fredag! Vi har inte sett mer än pissregn på flera dagar ju. Men nu så tittade solen inte bara fram lite utan idag har det varit riktigt stek här vid stugorna.
Till lunchen hade vi kalas för syrran som fyller 6 år på söndag och pakter och tårta, kakor och sånger. och Sooool. Ni fattar int hur lyckliga vi är. Nu, sista dagen på Gotland så får vi lite semesterväder! Yaay (oups). Som den klant jag är så solade jag med klänningen på mej och brände mig på den övre delen av ryggen medans under bh-strecket så är jag lika vit som valigt. Tänk hur brun jag skulle blivit om jag bara skulle dragit av mig klänningen... 
Jaja, nu ska jag dra och ta en klunk cola och sedan hoppa in i duschen, för sista kvällen firas ju med middag i visby, precis som näst sista kvällen. haha.
 
 
Imorgon tar vi fräjan mot stockholm och sover där hos en av mammas släktingar, sedan därifrån drar vi till kusinerna i bjursås, dalarna, på söndag. Vi får se nä vi ses igen, känner ni mig rätt så kommer det troligtvis ett inlägg så fort som möjligt.

Pussen & Kramen sålänge!

jag ska skjuta ... mygg

Hejsan svejsan igen, det tog mig en kvart sedan var minneskortet uppfiskat, hoppas att det inte blev allt för regnskadat. jag tog mig också friheten att fiska upp johannas älskade libresse penna som hn tappade där för ett par dagar sedan. Nu blir hon säkert glad, happy happy.

Men just nu sitter jag här under taket på altanen, kall, blöt om fötterna och blir myggbiten varje sekund. Men vad gör man inte för att få in ett trevligt inlägg?
Tyvärr blir det inga bilder just nu, men det har inte tagits så många intrssanta ändå, under dessa2 dagarna, yess ni läste rätt, 2 dagar. Igår upplevde ni den dagen ni inte trodde skulle komma. Emma uppdaterade inte.
Det hände inte ens något speciellt, vi bara satt inne fö det ösregnade, som vanligt och såg på en film. Jag och Sara tittade på Basilmus och sedan tittade jag på någon annan film på tv. Ingen aning om vad den hette, men det gör inte så mycket.
Vi drog till Elgiganten idag! jag gick in, medveten om mitt uppdrag att hitta jockes brorsa johan. Jag smög lite iskret omkring och tittade på namnskyltar. Plötsligt, så tittar jag upp i en snubbes ansikte och tittar snabbt ner på namnskylten. Johan. Jag chockades och såg upp på honom igen, visst kunde jag urskilja några likheter men inte så mycket, men sedan vände han sig om och började prata med någon kund. Haha, ja jag klarade uppdraget att hitta honom i alla fall. Yaay.
Just nu är det uppehåll här, men jävligt kallt, och det kommer snart att börja regna igen slår jag vad om. solen har jag nte sett sen igår på dagen, och då var den inte framme länge, mn v får väl vara glada för de vi får, även om vi inte vill ha det.
jag får tacka för mig, och hoppa att jag inte skrämde er för ycket när jag int uppdaterade. Men nu vet ni att jag lever och om 5 minuter så drar vi in till visby och äter middag.

tjosan sålänge!

jag har kanske nått höjden av dumhet

Jag skulle bjuda på assa roliga bilder från min mobil idag. Hade jag tänkt. Så sätter jag mig på altanen här utanför dörren och ska precis stoppa i inneskortet i daton när en vindpust får mig att tappa det.
Studs, studs... ner i springan mellan plankorna och en halvmeter under plankorna till marken, den dessutom mycket sandiga marken. Fy asså, jag blir så förbannad på mig själv..

Nu ska jag ta mitt tuggummi och något långt, kanske flugsmällan där borta, och försöka få upp det innan den där regnskuren kommer.

dräggelvarning

Ojojoj, jag såg den här filmen för en vecka sedan ungefär och nu såg jag den på Olivias blogg igen och var bara tvungen att lägga in den här.
Jag dör, om och om igen, är det ens lagligt att vara så snygg?


åååååhhhh......

stek

Idag är det betydligt härlgare här på gotland! Jag sitter här i solstolen och steker för fullt medans småbarnen badar i poolen 3 meter från mig. Jag är lite rädd att dom ska skvätta på datorn men jag får hoppas att de är tillräckligt interligenta för att inte göra det. Eller så är det jag som är tillräckligt dum och sätter mig vid en pool md en dator i knät.
Idag åkte vi lite söderut och var i några städer längre ner (oväntat) vi åt mest hela tiden, lunch, bulle, kakor, 2 glassar och chokladbollar. Möjligtvis något mer men jag skriver till det sen då.
Inte så intressanta bilder blev det idag än så länge så ni får nöja er med text. Om ni ursäktar så ska jag fortsätta mitt stekande nu.

11 grader och regn på Gotland.

Idag är det 11 grader ute och det pissregnar. Living the dream on gotland Oheah. Vi drog till visby och köpte plusmenyrer på donken och fick blåa glas.

Såklart var jag tillräckligt dum och satt ig mitt emot min bror och fick hela hans stora cola över mig när han sträckte sg för ketchupen. Dessutom var det fullproppat med folk och där satt jag oc hade cola över hela mej, medans min boro bara skrattade.

Vilket liv jag har. Jag fick en extra bigmac i alla fall och då blev jag mätt och glad en stund, sedan började det bli lite kladdigt så jag och mamma drog till bikbok och köpte nya byxor och tröja & underkläder. Jag fick i alla fall nya kläder, mhm..

yess...


sagan om igårkväll

Ja, igårkväll efter det förra inlägget hände det mycket. Jag fick dessutom bara in en bild innan datorn och bredbandet dog men nu har jag lagt in några till i alla fall.

Vi skulle gå och posta alla 10 vykort, och vi hade för oss att vi hade sett en brevlåda typ 1,5 kilometer bort så vi gick bortåt dit. Klockan närmade sig 22 när vi gick förbi fiskestugorna och fotsatte och fortsatte, ingen brevlåda. Vi gick och gick lite till, förbi en restaurang och bort i ödemarken.

Vi bestämde oss för att vända och ge upp, för det första för att det började bli ganska mökt och för det andra för att .. okej, mest för att det blev för mörkt och vi båda är ganska mörkrädda. Så vi gick tillbaka mot havet, där jag såg en fin sten som jag var tvungen att ta kort på såklart, så jag gick närmare och ner på stranden, sedan tog jag två steg ut på ett ganska mjukt lager av tång, trodde jag, men på det tredje stget så gick lagret sönder och jag sjönk ner, endast iklädd jesussandaler på fötterna, i en smetig sörja av tång och ruttna sniglar. Fy vad jag skrek, och sprang så fortjag kunde tillbaka till johanna som inte fattade någonting. Jag stank så mycket så att jag fick kväljningar själv och skorna var fyllda med den äckliga sörjan.

Min fördröjning hade tagit ett tag så nu var det nästan helt mörkt, enligt mej och johanna, och vi hade inte gått förbi fiskestugorna än. De va sjukt äskiga, inga lampor eller nåt, bara massa småstugor i 50 meter utan en enda lyktstolpe. Urrrrrg, så vi gjorde som vi alltid gör när vi är mörkrädda, vi ringde jocke.

Han verkade ganska road av våra små skrik och tankar om mördare, men det hjälpte oss bara. Mitt i ett samtal om en bil som hade startat så tittade jag upp och såg, ja gissa vad, en brevlåda. Vi var nästan hemma dessutom, och hade gentligen bara behövt gå 50 meter utanför området, me nejdå, vi gick 3 kilometer fram och tillbaka istället, riskerade våra liv när vi gick förbi äckelstugorna och jag trampade i tång-snigel äckel enda upp till knäna helt i onödan.

Jag blir så förbannad.

Vi stannade kvar ute, och jag tvättade mig i en dusch vid poolen medans jocke och johanna skrattade åt mej, och sedan satt vi där och snackade om allt mellan himmel och jord med en ganska trött jocke tills vi gick in och sov sött i våra sängar.
 
 
  
 


mumsland dag 2

(got = gott = mums)
johanna tyckte i alla fall de va kul., fast när man tänker efter, vad tycker johanna inte är kul?

I alla fall så har v avklarat dag 2 här nu snart, och det firar vi strax med att dra ner en bit bort med cykeln och posta alla 10 vykort vi köpte. Så håll koll i breclådan, för vi kanske räknar dej som en av våra 10 bästa vänner, haha.
Vi var på stranden och stekte lite imorse och sedan efter lunch drog vi till Visby och fetshoppade loss på gatorna, vi hittade tyvärr inte elgiganten, men vi har ju en vecka på oss.
Trelig dag!
Dagnens, föruttom inlägget under, måste ha varit vid middagsbordet för en stund sen när mathias skulle lära sara att räkna och det gck såhär bra:
Mathias: Vad blir 8... *håller upp 10 fingrar* .... minus 1..? .. *tar ner fingrarna och tar upp 10 fingrar igen*..
Jim: 5!

Living the dream on Gotland Mothawanker
  
 
 

klockrent !

♥emma . på gotland fis säger:

blv

Joakim.Karlsson säger:

blv ?

♥emma . på gotland fis säger:

bara le & vinka

Joakim.Karlsson säger:

Men mamma säger att tjocka barn inte kan le


gotland !

yess. kände att det förra nlägget var väldigt nödvändigt, men men, är man beroende så är man väl det. Nu har vi i alla fall hittat våra stugor i ett litet mysigt område precis vid havet efter en hel dags bilfärd och en tre timmars lång båtresa! Woho! Pool har vi ochså och bara någon mil från visby.
Imogon drar vi troligtvis dit och tittar lite, och jag och johanna påbörjar mission imbosible då vi ska hitta jockes bror, johan, som tydligen jobbar på elgiganten.
good luck säger jag bara.
Jaja, nu ska jag lämna över datorn här, men först lite bilder!
 
  
 
 


see you tomorrow, pöss.

aaah

nu kommer folket ut från affären men jag var tvugna att lägga in ett snabbt inlägg. Vi e nu på gotland, yaay! (haha) Vi drar till stugorna nu, uppdaterar senare.

pösspöss
johanna hälsar, undra till vem?

ett sista farväl

Jag och Johanna åker ju till gotland imorgon så jag och Olivia tog vara på den sista kvällen tillsammans. Det kanske inte blev som vi väntade oss men det blir det väl aldrig..
Ni får mer text någon annan dag.
 
 


vänta väntaaaa!..... jag bryr mej inte

Jocke gjorde egen isglass idag, den är nog snart klar.

och hon gör det igen

Jag satte mig precis vid datorn med en glass i högsta hugg. Eller man kanske inte kan kalla det en glass precis, det är någon slags fryst saft i en liten plastförpackning men jag finner den väldigt god.
Jag var mitt inne i mitt bloggläsande när jag skulle trycka ut den sista frysta saften då jag kom så djupt in i mitt läsande så att jag tryckte ut saften alldelles för fort och allt hamnade på tangentbordet.

Det kladdiga från oboyen hade ju precis försvunnit..

ska vi ringa jocke? - äter du gurka?

Här har ni en film, de fösra 3 klippen funkar typ inte men dem e inte så bra ändå. Jag fixar imorgon! Sjukt klockrent dygn, bästa på länge!


KLASSFEST

Här vare fest.
Igår hade vi världens fest med 9b1 hemma hos Olivia. Det var ju hur underbart som helst att bara få träffa alla igen & skratta som aldrig förr. Som jag har saknat det, och det har inte ens gått en månad, hur ska detta sluta? När vi är tillsammans känns ju allt så rätt.

I alla fall så kom nästan alla försent, först kom Annie, Pauline, Maria & Sofie brummandes och sedan kom John också. Kramkalas i an halvtimma, haha. Nästan resten a alla gästerna var försenade, haha, det är niobeett altså. Men klockan 7 var alla samlade och kramades och skrattade som om det var igår vi hade träffats sist. Vi åt hamburgare, då Sebbe tog både all ketchup och cola, och sedan puttade vi i Johanna i poolen och det var bara en tidsfråga innan nästan alla var i med kläderna på.
Men snart åkte kläderna av och badkläderna på och vi badade säkert i en timma och skrattade så mycket så vi svalde halva poolen.
Men vid 8 kom olivia med glassen, och då tog alla var sin glass istället. Eller jag tog 3. För den första tryckte Annie upp i mitt ansikte och den andra hamnade i poolen. Men det hämnades jag lätt med n'r jag tryckte sönder Annies glass och tryckte den i hennes face. *evil smile*
De flesta samlade sig vid soffgruppen i hörnet av poolaltanen och även om vi inte gjorde något speciellt så var den tiden nog den bästa på länge. Vi bara satt där och snackade om allt mellan himmel och jord, jag har inte skrattat så mycket på hur länge som helst. Det går inte att beskriva hur mycket alla betyder.
Bara när Patrik kommer efter att ha badat och ser sebbe som står och viftar med en pinne och säger hur seriöst som helst:
''Vem gav sebbe en pinne?''
Alltså, det finns inga ord. Sedan började Sebbe med sina frågelekar och calle med sina hurlånganamnsomhelst-grupper. Klockan närmande sig elva när de flesta hoppade i poolen igen och skrattade runt. Jag höll på att frysa ihjäl när jag satt där brevid soffgruppen seda och väntade på en ledig plats. Sedan satte jag mig på Johanna och John kom och tog min frysar-plats istället. Då komemr Olivia där nästan direkt och säger till John att det fanns filtar i en låda längre bort. Nä, men det kunde hon ju inte sagt liiite tidigare?
Sedan började folk dra sig hemmåt vid 12 och det var lite lättare att säga farväl nu, när vi visste att vi skiljdes som vänner och inte som gråtande zombies.
Tillslut var det bara John, Jag & Johanna kvar hemma hos Olivia, och Olivia då, men hon bodde ju där. haha, varför kriver jag detta? Jaja, det var bara vi kvar och vi satt väl där och snackade om det mesta innan John avr tvungen att åka hem vid halv 2.
Då var det slut. Ännu en underbar dag med mina bästa vänner,

        
  
   
 
  
 
 
 
   
  
  
   
  
 
   
  
 
 
 


<3 !

''ni är ju galna''

27 timmar var vi vakna. Från 8 på morgonen igår till 11 imorse.
Sedan däckade vi allihopa och vaknade inte upp förräns klockan 6 nu ikväll. Så nu är jag alldelles nyvaken och fresh, okaj kanske inte så fresh men jag är i alla fall inte så där jobbigt trött längre.
Det känns som om klockan är 12 på morgonen, men i själva verket är den ju 20 över 8 på kvällen. Living the dream.

bilder och en film kommer, från både klassfesten och dygnandet!

här slösar vi inte på minuterna

Nejdå, idag är de klassfezt hos Olivia, men ska man sitta hemma och såsa tills det börjar då? Nejnej, så Jag Johanna &Olivia drog till röda korset och köpte XXXL skjortor och nallepuhtofflor för 10 kronor. Sedan gick vi vidare genom den glödhta staden och köpte godis på gottegrisen för massor med pengar.
Dagens än så länge måste vara när Johanna kom på att vi inte hade filmat när vi var inne på gottegrisen och Olivia gjorde värsta ljudet! Hahaha, jag dör.
Näe, nu ska jag strax sticka till Olivia och fixafixa. Gärsterna kommer ju klockan 6, det här komemr bli en kväll att minnas! För 9b1ts information så borde ni lägga undan mobilerna om ni int vill förstöra dem, folk kommer att bli nedputtade i poolen utan tvekan.

Parteeeey!

tro det eller ej

Men emma, jag, har snart varit uppe i 2 timmar, helt troligt.
Idag stod väckningen på 8, utav en alldelles normal anledning om man umgås med mina vänner & mig. Dygna som sagt, ikväll smäller det.
Klassfest & Dygna, vilken dag det kommer bli va?
(Jag måste sluta med va!)

mindre än 8 timmar

Nu är det mindre än 8 timmar kvar till väckning.
Japp, du läste rätt, klockan 8 ska jag gå upp imorgon för att Jag, Johanna & Olivia ska dygna efter klassfesten så vi ska vara vakna så länge som möjligt, vi tänkte att det var lika bra att börja tidigt. Sålänge kan ni ju slå vad om vem som kommer somna först, haha. Ingen aning om när vi ses igen.
Jag kommer videofilma under dygnandet så det kommer kanske in här på bloggen sen då. Annars får jag bara hälsa alla 9b1are välkomna hem till Olivia imorgon klockan 18!

Missa inte!